Tisíce fanoušků Liverpoolu navzdory koronaviru slavily v ulicích

26.06.2020, 10:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (278)

Přidat komentář
herold

Moc hezky pokažený závěr titulkové sezony po 30 letech, jediný rok,kdy jim ho přeju!

Reagovat
Bandita_Harry

Zato tebe a tvojmu tímu vsetko dobre

Reagovat
jk

Tak jo, gratulace LFC. Nastavili cestu, za kterou je ten zasloužený titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul!!! chlastáme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je obrovská nezodpovednost. Až se zase nebude hrát fotbal díky Covidu, bude to kvůli takovýhle dementům

Reagovat
O.Giroud

Tak dalo sa to cakat, pochybujem ze u inych timov by to bolo ine. Ale neviem sa vzit do ich koze, nie som ten typ fanusika, ktory chodi kazdy zapas do kotla.

Reagovat
rave

Správně. Měl si každý dát doma na oslavu nanuk. Tomuhle prostě neporučíš ať by to byl jakýkoliv tým a ne zrovna scouseři, kteří na to čekají půl života.

Reagovat
Kiwi-21

Už by se na celý Covid měly vysrat.

Čekaly na to 30.let a když jim nefandim tak to dokážu pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Běž moralizovat někam jinam orgáne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to riziko, zvlášť v Anglii, kde situace není pod kontrolou. U nás už je to celkem jedno.

Reagovat
Greny

tak si to uzijte a za tricet let nashledanou

Reagovat
Salfovic

Za trest by jim měli odečíst tak padesát bodů.

Reagovat
kiwwi

a predbehli by sme ich vobec?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

To nevím, ale boj o čtvrté místo by byl hned ještě zajímavější

Reagovat
Busby babes

bylo by to tesny...

Reagovat
Kopac

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
Ligter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
niflheim

Reagovat
icemike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a City 25 za to ze je vyradili z poharu .. hned je boj o titul zajimavejsi

Reagovat
Chazy

No, gratulki je to nejlepší tým historie PL, tak snad zvládne víc jak jeden titul a jednu LM

Reagovat
Svatej

S tím bych fakt brzdil

Reagovat
Chazy

Tak, dali loni 97 bodů a letos jdou na překonání alltime rekordu, z tohoto hlediska to tak prostě asi je, no. Ty dvě finále LM v řadě k tomu jsou fajn bonus

Reagovat
Benzema

Reagovat
Svatej

Mě to příjde trochu málo, hodnotit to na základě dvou sezón, ze kterých titul vyhráli jednou, protože se v první sezoně našel ještě dominantnější tým.

Druhá věc je, že tahle sezona dohraná ještě není a můžou taky skončit na nějakých 92 bodech a bodovej upadek by byl ze stejýnho důvodu jako u jiných předčasných vítězů..

Reagovat
Chazy

Hele, řeším jen ty body, víc nic. Kritéria si můžeš udělat jakýkoliv chceš, to je asi subjektivní.

Reagovat
Salfovic

Aneb: ,,Hlavní jsou body, na ostatní se vyser´´

Reagovat
oli9

A taky dva roky jeden z nejlepších fotbalu který můžeš vidět. Takže body, dominance i předvedena hra... Nevím co víc chceš

Reagovat
Salfovic

Když jsou City ve formě (nechybí jim klíčoví hráči) tak jsou ještě dominantnější a i se mi jejich fotbal víc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsou. A navíc Agüero, Silva pomalu a určitě konec + za takový prachy to dokáže kdekdo. A přesto LM prdlajs.

Reagovat
O.Giroud

Tak este z LM nevypadli, tento rok by to mohlo vyjst.

Reagovat
smazaný uživatel

S Guardiolou? Proti (nejspíše) Barceloně / Bayernu / Atléticu / PSG a dalším? Tam je už beru snad jako outsidera, v uvozovkách.

Reagovat
O.Giroud

No snad sa posnazi, ked ligu uz moze mat v pecku

Reagovat
Generalní Gladiator

I proti realu?

Reagovat
smazaný uživatel

real je močka

Reagovat
Gazdo

Akoze proti terajsej Barcelone? jediny kto ich moze ohorziz je Bayern si myslim

Reagovat
O.Giroud

Asi hej, predsa to vyzera lepsie v strede s hracmi ako D. Silva ci KDB nez ked tam je Wijnaldum, ktory posobi ako vacsi drevak nez Henderson a prave Henderson.

Reagovat
Svatej

Jasně že je, ale nadhodil jsi zajímavý téma, tak mi přišlo fajn to rozebrat.

Fakt hodně záleží na tom, jaký priority v hodnocení člověk má. Jeslti vyhraje prostě ten, kdo nasbírá nejvíc bodů bez ohledu na okolnosti, tak může být, ale mám z toho takovej nekompletní dojem.

Byly tu týmy, který byly úspěšnější díky konzistenci vy výsledcích a třeba v mých očích je tohle v tak obecným hodnocení dost důležitý. Máš tu týmy, kteří měli kostru týmu hráčů, kteří vyhráli třeba 5 titulů a stejně by byli v hodnocení níž než tým, kterýmu fakt sedla jedna sezóna. No nevim, nepříjde mi to fér.

Na druhý straně pro pool hraje fakt, že oni během těch dvou sezon kádr vůbecn ezměnili, takže ve výsledku to hrál opravdu stejnej tým celou dobu. Týmy okolo Terryho a Vidiče se postupně měnily, byť, jak jsem už psal výš, ty kostry často zůstavaly..

Reagovat
Svatej

Druhá věc je, že se tady dá fakt dost slovíčkařit. Říct nejdominatnější tým historie PL, tak bych nedovedl namítnout nic, to slovo nejlepší mě ale zatáhlo za oko..

Reagovat
Greny

pak se ale zase muze spekulovat zda to nebylo v nejslabsi sezone PL za x let...

Nejslabsi Arsenal za nekolik let, oslabená Chelsea bez moznosti posilovat s novym nezkusenym trenerem, United kteremu se také nedari jak byvalo zvykem, City vetsinu sezony se zranenyma stoperama a zaskakujicim Fernandinhem, Tottenham v krizi a vymena trenera kterou by rok zpet nikdo netipoval...

Reagovat
Gazdo

to rozhodne ale aj tak si s tym Pool poradil naramne

Reagovat
Greny

To nezpochybnuji

Reagovat
repkajebuh

Mám to stejně.. když to vezmu nezaujate tak Unbeaten ma něco do sebe, Chelsea titul s 11 obdzenyma golama. To je taky dominance. United ligu drtily taky dlouho. Díky mentalitě, fotbalově to tak super nebylo ale zato zatraceně dlouho. Teď Liverpool dvě sezóny v kuse. Těžký je to.. Když si mám vybrat ja; tak u me vítězí Chelsea. 11 gólů za sezónu to je neskutečný.

Reagovat
kilobyte

Takže jestli Liverpool neudělá víc jak 12 bodů, tak najednou bude nejlepší City?

Reagovat
Greny

nebo se treba ani nemusi dohrat

Reagovat
oli9

Reagovat
kiwwi

sezonu v PL maju fakt famoznu, ale nepomaha tomu aj to, ze vypadli zo vsetkych 3 poharov? Ako mozes porovnat dva timy, ktore vyhrali titul v PL z coho jeden bojoval len na jednom fronte a ziskal rekordny pocet bodov a druhy bojoval na troch frontoch a vsade uspel aj ked nikde nebol priamo dominantny - jeden tomu titulu v PL podriadzoval uplne vsetko, druhy lepil a rotoval zostavy aj na ukor bodov

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

z lm vypadli az uz meli jisty titul, na ten caribao nebo jak se to ted jmenuje stejne klopp nechava nastupovat becko, fa cup vicemene taky, navic je to par zapasu. jako chapu, jak to myslis, ale ta evropa je spatny priklad a ty ostatni pohary klopp proste takto hraje a je o nahode, jestli ty prvni kola prejdou

Reagovat
smazaný uživatel

No je to jeden z nejvíce dominantních titulů bezpochyby za poslední roky. Na chlup stejné, jako dominance City. Teď v poslední 5ti letce je to fakt o těchto dvou týmech, co se týče dominance a zaslouženosti titulu.

Reagovat
icemike

Ty si fakt nevidíš do huby, dej si už pool jako oblíbené a nikdy se už k Chelsea nehlas, takové ubožáky nikdo nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo je ubožák jsi ty padej na tu diskriminační stránku.

Reagovat
Svatej

Conte : Am i joke to you

Reagovat
smazaný uživatel

Conte předvedl výbornou sezónu, ale ty výkony nebyly tak vyrovnané, jako Liverpoolu či City. Ti jeli celou sezónu full speed a větší výkyvy tam neměli. Naše výkony tenkrát byly kolikrát hodně nekoukatelné. Ale to nic proti Contemu, jeho šťáva na lajně byla neskutečná a to jsem hltal každý zápas. Ale některé výkony byly mizerné, takže se to těžko rovná těmto dvěma.

Reagovat
Svatej

Tak ty si fakt delas prdel. .. Conte vyrovnal win run 13 zapasama vyher v řadě, od prechodu na 343 jsme byli suverénní jako prase, zapasy meli pod kontrolou a udelali 93 bodu ( jen o 5 min nez City při posledním titulu, kterej byl obecně přijímanej jako dominantní jako prase ).

Zbytek ty tvojí petiletky tvori vyhra Lesteru, kdy City přelezli sotva 71 bodu a pool byl nekde na 63, potom dva tituly City a jeden poolu, kterej furt může bodově zustat za nama nebo s minimálním rozdílem.

Fakt se nemůžeš divit těm reakcím na c-fc, když používáš přeháňku špatně a v takovym extrému, ze působíš jako regulérní fanda konkurence a jeste ani ne moc objektivní..

Reagovat
smazaný uživatel

Já výkon Conteho nechci snižovat. Byla to výborná sezóna, ale v některých zápasech nebyly výkony vůbec dobré. Co se týče předvedené hry, tak byly oba týmy mnohem lepší než my. To je objektivní říci. To, že to nevidíš je tvá věc. A srovnávat nás třeba se City, kteří dvakrát za sebou titul udělali, to moc nejde, k tomu s takovým fotbalem.. Jde o srovnání všech aspektů hry, ne jen bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby jsi tvrdil, že titul za Josého byl dominantní. Byla to také skvělá jízda. Ale ten hrozný fotbal, který k němu především ve druhé části sezony vedl... To není dominance, ale jakési postupné doklepávání k titulu. Zatímco City do toho bušilo do konce a o to jde.

Reagovat
Svatej

A stejne přesně to delas.

Právě ze ty to nehodnotis ze vsech aspektů, ale jen z jednoho a to je pohlednost hry, přitom ani Pool ani City nemeli sezonu z výhradně bezchybných zápasů a ty matný vykony tam byly taky. Ostatně právě bodovej zisk to odráží taky dost dobře a sami fanoušci Liverpooli ti rádi potvrdi, ze ne vsechny výhry byly přesvědčivý, však to dělá vítěze vítězem.

Conteho tym byl strojově přesnej, utahnutej presne tak, jak bylo potřeba. Mezitim co Pep i Jurgen správně naháněli proti salátům skore, my se při vedení dopredu nehnali, přesto mival soupeř v obou případech k výhře stejně daleko, protože se stejne k ničemu nedostal.

Takze najednou to neni 5leta dominance dvou klubů, ale jen dvouletka jednoho, pěkný Tvoje objektivita je přímo příkladná

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neříkám, že je to dvouletka. Ta pětiletá dominance měla znamenat to, že jsou to nejvíce dominantní tituly za posledních pět let. Možná to z toho nevyšlo. U nás těch výkonů bylo dost.. každý má výkyvy, ale heavy metal v podobě Kloppa či Pepkova hra těch výkyvů tolik neměla a i přes matné výkony se na to dalo koukat. U nás kolikrát nekoukatelné. O to víc těší včerejší vítězství nad City, protože to je opravdu TOP tým a my musíme takové porážet či hrát vyrovnané partie.

Reagovat
Svatej

bylo by od tebe hezký vyjmenkvat konkretni vykony, kterýma se tu ohanis. Dle vseho jich bude obrovský množství, tak se do toho můžeš pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Swensea vs Chelsea (2:2), následné kolo bylo doma s Liverpoolem, který stál na začátku cesty (prohra 1:2), následná blamáž s Arsenalem (3:0), potom to začalo vypadat, jako tým. Přišel zápas s Middlesbrough a zmohli jsme se na jeden gól a hodně vyrovnaný zápas, což je s takovým protivníkem tedy průser. Následovala tam celá řada zápasů o jednom gólu, což tedy nic velkého a dominantního nenaznačuje. To byli bídné zápasy. Potom tam byla remíza s Burnley a prohra s Palace, prohra s United a upocená výhra s Watfordem. Výkyvy tam jsou ve větším množství než třeba u City či Liverpoolu. Hodně výher pouze 1:0, což prostě ideální není.

Reagovat
Svatej

Jen ti jeste doplním další pěknej ukazatel tvoji dominance

Chelsea GD 85

City minulej rok 95

Liverpool 89

Tenhle rok superdominantni Pool zatim 70. 7 kol pred koncem s timhle tempem dostane na 85,8.

Jestli ti ctyri, resp deset golu udela rozdil mezi dominancí a nejakym tím nadprůměrným titulem, tak to potěš koště. Kde je hranice? Hadam nekde na 86.

Reagovat
icemike

Reagovat
Giwdul

Tohle ale není GD, to je pouze počet vstřelených gólů. Třeba zase vůbec nezohledňuješ, že Liverpool má momentálně možná nejlepší obranu na světě, obdrželi pouze 21 branek. Allison suverénně vede v počtu vychytaných nul a to 8 zápasů neodehrál. K tomu všemu mají ten vynikající útok. První zápas v lize prohráli po nějakých 27 kolech, já nechápu, co řešíš. Nic dominantnějšího tady roky nebylo. Je dost možné, že po předčasně získaném titulu si to celé ještě zkurví a skončí třeba na 90ti bodech, ale to už mi teď žíly netrhá. Po 31 kolech je rozhodnuto o titulu, to je samo o sobě naprosto neuvěřitelné.

Jinak jak píšeš o tom, že Conte hrál úsporně, zatímco Klopp se hnal za výsledky proti salátům - to přece pro současný Liverpool vůbec neplatí, to platilo, když Klopp Liverpool přebíral; vyšťavil se často s Watfordy apod., které přejížděl 5:0, ale pak nezbývaly síly v těžkých zápasech proti rivalům. Každý, kdo je tuto sezónu sledoval, to ví. Ve spoustě zápasů se hráči šetřili a vyhrálo se to na zkušenosti. Přesně tak, jak popisuješ tehdejší Chelsea (strojově přesný tým), bych popsal také současný Liverpool - jen s tím rozdílem, že ty výsledky v lize jsou ještě někde úplně jinde: 27 zápasů unbeaten, 7 kol do konce rozhodnuto o titulu, více než 20 zápasů vítězství doma, 18 výher v řadě atd. O takové dominanci si může nechat Chelsea jen zdát.

Reagovat
Svatej

Moje chyba, pri vytahování tech cisel jsem úplně ignoroval to, jak nesmyslne vysoko to cislo je.

V tom pripade srovnání současnýho poolu vychazi timhle tempem na 60, CFC 52, furt nevidim vyraznej rozdil. Courtois vyhral zlatou rukavici taky.

To je ale přesně ono. Ostatni týmy taky nevyhrály svoje tituly v posledním zapase, ale meli dost příležitostí si bodovej vrchol zkazit volnym rezimem, nejenom liverpool. Ze meli monstrózní start je sice moc pěkný, ale stejne tak mohli mit tu krizi, kterou jiny titulovy tymy mivaji rozloženou v prubehu sezony, az na konci sezóny. Mluvit po 31 kolech o nejlepším tymu historie PL je nesmysl. Pristi sezonu udělají City snuru 10 zápasu s tragedama se skore 45:3, 15 bodovym naskokem a razem budou nejlepší oni? Nebo se to počítá vzdycky jenom od doby, kdy maji jistotu titulu, takze ve výsledku pokazdy jinak? Nejsilnější tým historie se tak ukazuje jen podle toho, jak rychle ligu vyhraje?

Jasně. Chelsea udela 13 zápasů vkuse samy vyhry, ale může si jen nechat zdát o dominanci Fakt slava bohu, ze mate fandy jako Oliver, kixi nebo cristiano, protoze určitá cast z vás prostě neumi ani vyhrávat.

Reagovat
Giwdul

V tuto chvíli jsou pro mě stále nejdominantnější tým čistě ligy ty City se 100 body, pokud by to Live překonali - a mají k tomu náběh -, byli by to oni. Chelsea měla 13 zápasů in a row, Liverpool 18 - a dalo by se pokračovat. Na každou statistiku těch vůbec nejdominantnějších výkonů můžeš pohlížet tímto způsobem, že to vlastně o tolik rozdílné nebylo, ale současně je třeba si uvědomit, že u těch vůbec nejlepších výsledků těch nejlepších týmů jsou ty rozdíly prostě o poznání menší. Maximum je 114, takže když by jeden tým získal 114 a jiný 110, díval by ses na to tak, že to je přece jen o 4 body, takže ten rozdíl není zase tak velký?

Mně spíš zaráží, jak jsi psal o té Conteho úspornosti a účelnosti v kontrastu s Kloppovou snahou hnát se pořád dopředu a honit skóre. Sledoval jsi vůbec letošní Liverpool? Vždyť v lize dali "pouze" 70 gólů, několik zápasů odehráli na půl plynu a zabrali až v momentě, kdy už teklo do bot. Tím způsobem, který popisuješ, hrála jednu dobu Barcelona pod Guardiolou, která pravidelně přejížděla průměráky 5:0, ale pak také zbytečně ztrácela, protože nebyly síly. To pro současný Liverpool vůbec neplatí. Naopak Klopp hodně slevil z toho svého někdejšího heavy metalu a pojal hru svého týmu podstatně pragmatičtěji.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Takze teda ve výsledku beres jako nejdominantnější tym ten, kterej má nejvíc bodů a tim to hasne. Působivý. K ty tvoji otazce ohledne 11 vs 114 bodů - přirozeně ze bych se na to takhle díval, co je to za otázku? Titul by vyhral jen jeden, ale rozdil v bodech by byl nizsi jak 3%, ktery mohou byt ovlivněny náhodou a štěstím/smůlou. Rozhodovat o vsem takhle nekompromisně, tak se ti taky muze stat, ze ligu jednou vyhraje tym se skore 38:0 pri 38 střelách, 114 body a ty ho pasujes jako nejdominantnější tym historie pred mancaft, kterej rok předtím udelal 112 bodu se skore 191:4.

Znovu - vyhrat ligu včetně 13zapasovy snury je znamka dominance. Ze to nekdo předčí neznamená, ze si o tom druhej tym muze nechat jenom zdat, nebo ze snad dominantní nebyl, zvlášť když ziskal dost nadprumernej pocet bodů, kterej nemusi ani soucasnej pool překonat. Je to úplně tupá a arogantní myslenka. Každopádně si rad vyslechnu to tvé "a dalo by se pokračovat"..

Dojmy můžou klamat, tak ten fotbal nebyl takovej psycho, co jsi tim chtel, krom vyjádření toho, ze jsem mel mylnou představu o hernim projevu, rici? V tom případě se další rozdíl mezi Chelsea a poolem smazává.

Reagovat
Svatej

110 vs 114

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

tak ono je dolezite povedat aj to ako to vyzeralo do toho prechodu na 343, ze to taka jazda fakt nebola...prave kvoli tomu je to trochu ,,znehodnotene''. za seba za najdominantnejsi titul povazujem prvy pepov a potom mozno tento, ked prekoname pocet bodov tak obratit poradie

Reagovat
Svatej

Ono hlavně důležitý je vyber slova. Ostatně to sám píšu Chazymu. Rict nejdominantnější tým v daný sezoně, tak vas dam sam pred Pepa, protože jste proste dle myho byli ještě lepší. Ale titul nejlepšího tymu historie PL bych nedovedl přiznat tymu, kterýmu se zatim povedlo urvat jeden titul...

Kdyz to srovnám s kostrou United okolo Ferdinanda, Scholese, Giggse, Rooneyho, Saara, Vidice, nebo nasi Cech, Drogba, Terry, Cole, Lampard, kteri dovedli být před ostatními dlouhodobě, tak si nedovedu představit, ze bych je teď upozadil v prospech party okolo Henda, ktera dovedla vsem nakopat prdel s vetsim rozdilem, ale i diky tomu, jak pekelně jim sedla sezóna..

Je to i o osobním pohledu na vec, kazdej si ty parametry muze nasadit po svym..

Reagovat
jk

Nejlepší tým historie to bude, snad až toho teda zvládne víc

Reagovat
Chazy

Já si nemyslím, že by byla vůbec šance toho zvládnout tolik, kolik toho třeba zvládalo MU. To byly doby, kdy tituly vyhrávali i Wenger s Mourinhem, kteří si v současný PL ani nedokáží udržet práci

Reagovat
Busby babes

hmm, takze jako argument beres Mourinha a Wengera, ze ted uz jim to nejde, ale pritom tenkrat byli na vrcholu sil? To je jak rikat: RVP byl srac, protoze ted uz by se v PL nechytl.

Reagovat
Chazy

Trolling ale pravda je, že kvalita té soutěže šla hrozně moc nahoru a to zejména po trenérské stránce.

Opravdu trenéři jako Jol by se už nechytali, ono je prostě vidět, jak takoví ti typicky britští trenéři, co byli v PL, už jsou v champu

Reagovat
Greny

to mozna ano .. ale zase kdybych chtel taky si rypnout tak bych mohl napsat také sla silene dolu hracsky .. takovej Salah se v PL vubec nechytal a ted je za hvezdu

Reagovat
Busby babes

porad tu mas trenery jako Moyes a spol... ja ti nevim, ta soutez mi rpijde porad celkem stejne kvalitni. Uplne stejne by se dalo argumentovat, ze driv byla kvalitnejsi, protoze mistr nedokazal tak brutalne smaznout zbytek souteze...

Reagovat
Svatej

No na druhou stranu prave Moyes klubu vede pekne za ostatníma do champu

Reagovat
Busby babes

no vsak to je pointa ne? Chazy rika, ze driv byli v PL treneri, co byli spatni... no jsou tu porad.

Reagovat
Svatej

Tak ta myšlenka se s tim asi vylučovat nemusi, dle myho tech trenérů starý školy díky vyssi kvalitě soutěže a moderní trenérský konkurence hodně ubývá a ten zbytek, co zůstal, poctivě pracuje na tom, aby se k zbytku připojil

Na druhou stranu se da pak rict, ze téměř každej trenér, co spadne, je špatnej a staromódní no.. ..

Reagovat
Busby babes

jenze Jol taky v te dobe nepatril ke stare trenerske skole.

Reagovat
Svatej

Tak mozna uz to mam tak zafixovaný zpětně, jak je ted pro mě každej takovej trener dinosaurem..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

A Bruce, no... ale vezme je jen tým, co potřebuje zachránit a věří jejim zkušenostem

Výjimka je fakt jen ten Hodgson, prostě trénoval v Itálii, uvažuje nad tím sportem, umí se adaptovat

Reagovat
Talker

Tak Moyes byl před deseti lety jedním z zajímavých trenérů a fanoušci doufali, že půjde zrovna k nim. Teď má šanci u sestupujících.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Zvladli toho si myslim vic nez dost.

Nejrychlejc ziskanej titul (7 her do konce), 23 vyher na Anfieldu v rade. V jedny chvili byl naskok na Citizens 25 bodu.18 vyher v rade. Za prvnich 27 zapasu v sezone na konte 79 bodu. 104 bodu za 38 po sobe jdoucich zapasu, Vyhry nad vsema tymama v lize.

Chapu, ze furt toho jde zvladnout vic. Ale kdo tohle kdy dokazal?

A to jeste neni konec, furt jeste muzeme vyhrat vsechny domaci zapasy v sezone. Dat nejvic bodu, nejvic vyher v historii ligy, nejvic venkovnich vyher, nejvetsi naskok na druhy misto. Nebal bych se ze toho nezvladnem jeste vic

Reagovat
r.mrazik

a nebo treba treble...

Reagovat
Chazy

U treblu je blbý, že se musíš snažit v FA Cupu, což je prostě zbytečnej pohár

Reagovat
Busby babes

a nektere tymy to zvladli... teda vlastne jen jeden.

Reagovat
Chazy

Joo, což je geniální počin a nikdo vám ho nikdy nevezme, pravděpodobně to nikdo nenapodobí.

Jen se snažím poukázat na fakt, že to je zároveń něco, o co už asi nikdo tolik neusiluje. Jakože každý by to chtěl asi dokázat, ale ne za oběť sil pro LM, takže museli by to zvládnout vyhrát nárhadníci

Reagovat
Gazdo

Tak treble vyhralo hned zopar tymov z toho jeden dvakrat v anglicku samozrejme len MU ale mozne to podla mna v pohode je. A pool to pravdepodobne nebude alebo aspon nie tento pretoze zatial vsadzali na jednu sutaz vzdy. Az ked buducu sezonu budu dlho bojovat na vsetkych frontach az vtedy u mna stupnu na uroven MU inak no chance

Reagovat
Busby babes

no prave. a proto je obdivuhodnejsi, ze ten tym to kdysi dokazal, navic teda stylem, kdy posledni dva nebo tri mesice neprohral zapas. A ted nejlepsi tymy vsech dob si reknou: hmm, to bychom nezvladli a radsi usetrime sily...

Reagovat
Chazy

Podle mě to nedělají proto, že by si nevěřili, že to zvládnou, ale že tam nevidí tu hodnotu vůči riziku, že jim to ohrozí to důležité

Reagovat
Busby babes

fajn. Nejlepsi tym vsech dob nedokazal vyhrat ligu a PL zaroven.

Reagovat
mistr129

jako srovnávat Liverpool s tímhle MU, Pepovou Barcou nebo Heynckesovým Bayernem je směšný, když nedokáže nejen získat treble, ale ani vyhrát dvě větší trofeje v jedné sezóně

Reagovat
r.mrazik

a vyhrat ligu je blby,protoze se musis snazit...a ligu mistru taky,protoze se musis snazit...

Reagovat
Chazy

Eh, co? nevím, jestli sem to špatně napsal a nebo si to špatně pochopil

Reagovat
r.mrazik

napsal jsi to normalne a ja to pochopil...

jen se musis snazit u vseho...i u blbyho poharu a proto je to o to vic cenny nez nejaky pocty bodu v lize...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Chazy

No právěže se u něj snažit nemusíš... můžeš se na něj prostě vysrat, naházet tam béčko a věnovat se tomu důležitýmu, což je PL a LM.

To je to, co jsem tím chtěl říct a proto sem měl pocit, že jsme se nepochopili. Mně jde o to, že součástí treblu je soutěž, která velké kluby nezajímá, pokud ještě hrají o ty dvě další. Nejsou v tom peníze, prestiž toho turnaje je taky dost zpochybnitelná

Reagovat
r.mrazik

pokud ho vyhrat chces,tak se snazit musis...ne treba v prvnich kolech,ale pozdeji uz rozhodne ano

no ja chapu,jak to myslis,ale snizovani vyhry v poharu "ze tam neni prestiz a penize" nemeni nic na tom,ze vyhrat ho je narocny dost na to,aby se to nedalo jen tak prehlizet

nehlede na to,ze k tomu blbymu poharu musis vyhrat ejste ligu a LM...

proste s liverem jako tymem historie nasrat...nejaky ligovy body jsou sumak,je za to jen jedna medaile...

Reagovat
Chazy

Hele to s tím LFC jako nej týmem PL historie, tje fat subjektivní, ať si každej postaví jaký chce kritéria. Moje chyba byla, že jsem napsal, že "je nejlepší tým historie PL" místo něčeho jako "Pro mě nejlepší tým historie PL.

Ale jinak co se týče toho FA Cupu...podle mě na tom prostě záleží, jestli tam jsou prachy a prestiž. Máš nějaký klubový priority a musíš je ctít, ty priority budou hlavně o prachách a pak o úspěších v soutěžích, kvůli kterým k tobě chodí hráči. By mě nepřekvapilo, kdyby polovina cizinců v PL ani nevěděla, jak vypadá trofej FA Cupu.

A jako ten váš treble furt byl v době, kdy ještě nebyl fotbal fyzický tak moc jako je nyní... podle mě i SAF na něj pak začal dost prcat, po treblu už ho vyhrál snad jen 1x za víc jak 10 let

Reagovat
r.mrazik

pokazde v dane dobe jsou ty tymy na stejny care...

no vidis...a u nejlepsiho tymu se aspon vidi to,ze vyhraje i tu trofej,ktera mu nezajisti prachy a silenou prestiz

a vubec...liverpool vyhral "JEN" ligu...ani double nevyhral,tak nema smysl mluvit o treblu

jinak v pohode...nekdo pocita nejlepsi tymy historie na body,nekdo na trofeje...

Reagovat
vodka

tak v každé sezoně navíc hodně záleží na tom, jak hraje konkurence. jako všechna čest, že nezvolnili na konci roku, kdy měli náskok snad 15 bodů, ale podle mě to bylo dost kvůli té loňské zkušenosti, kdy city to urvali taky stylem, že od ledna snad neprohráli.

Reagovat
r.mrazik

jojo,jak rikas...kdyz si ten tym sedne a najede na nejakou velkou vlnu,tak je pak videt obrovsky rozdil oproti tem ostatnim

liveru se musi nechat,ze dalsi takovy tym (city) nechali tak daleko za sebou...to klobouk dolu...

ostatni konkurence byla marna

Reagovat
O.Giroud

Ja by som napr bol rad keby ten FA Cup dali. Pre mna je zbytocny akurat ten Carabao.

Reagovat
Gazdo

Carabao je najvacsi bullshit v sucasnom futbale asi

Reagovat
Hai

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

nejsou.

Reagovat
kilobyte

Takže nejlepší tým historie PL zvládl zatím jen jeden titul? Není to málo?

Reagovat
Salfovic

Pro většinu až moc.

Reagovat
Nikikrew

Tak to zas nie

Reagovat
Chazy

Vůbec nezkoušej invincibles, co vyhráli titul s 54 bodama

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Nemyslel som ich. Skôr tím United z 99 co vyhrali treble

Reagovat
Allianz_Arena

Jaké pro to máš kritérium? Jasně, mají našlápnuto na překonání bodového rekordu, ale ani to ještě není jisté. City z posledních dvou sezon bych tedy prozatím na anglické půdě označil ze daleko lepší tým, vždyť loni vyhráli úplně všechny soutěže ne? Za předchozí dvě sezony nasbírali 198 bodů. A pokud by letos vyhráli ještě FA Cup, tak mají za tři sezony 7 trofejí z 9 soutěží hraných v Anglii, Liverpool bude mít 1.

Reagovat
Gazdo

Who cares predsa vyhrali titul s naskokom a hype je dokonany

Reagovat
Dawon

Pokud bys bral ciste Anglii tak asi budiz, ale asi mi prijde takove dost nefer z toho hodnoceni tymu vynechat evropu...ta 1 LM ma vetsi hodnotu nez 20 FA cupu a 50 Carling cupu k tomu navrch A celkove proste minimalne Carling cup fakt absolutne nikoho z vetsich tymu nezajima, to bych do nejakeho hodnoceni kvality tymu radil na stejnou uroven jako community shield

Reagovat
Chazy

Já se omlouvám, ale výsledky v anglických pohárech jsou prostě pod moje rozlišovací schopnosti. Curling Cup byl vtip vždycky, co se týče FA Cupu, tak to vždycky byla soutěž s nejkokotštějším formátem, co znám a teď je to ještě zhoršený o to, že tam týmy nedávají svoje top hráče.

Ty úspěchy v PL beru, ale i když miluju Pepa, tak prostě je těžké odpustit ty neúspěchy v Evropě

Reagovat
Allianz_Arena

Pořád to je ale v případě City nějakých 12 zápasů k lize, které navíc museli vyhrát. Plus to jsou prostě dvě trofeje v Anglii. Pokud někdo na domácí scéně vyhraje vše, co se dá, a získá téměř 100 bodů, tak se to dost těžko překonává.

Podle mě Liverpool překoná bodový rekord a bude to nejlepší sezóna v historii, ale když od toho odhledneme, tak letos vyhrají "jen" ligu.

Reagovat
fff

Tak vyhrali sme aj Europsky Superpohar a Majstrovstva sveta klubov. A moze si o tom mysliet kto chce co chce, ale pokial ide o pohar, kde potrebujes vyhrat LM,aby si sa kvalifikoval, tak vyhrat to MS predsalen nieco znamena.

Reagovat
Allianz_Arena

Jo, to souhlas. Na tyhle poháry jsem trochu zapomněl, ale určitě se také počítají.

Reagovat
fff

Ako nie je to samozrejme LM a ani domaci pohar, jedno je trofej o jednoe zapase a druhe trofej o...2 zapasoch ? Ale stale sa to pocita ako trofej no.

Najma teda to MS klubov. Si pamatam ako niektori ludia to zlahcovali, ked sme to vyhrali. No klub musi vyhrat LM, aby vobec mal sancu o tu trofej hrat a teda tento pohar zlahcovali napr aj fans MC, Arsenalu ci Spurs, co mi pride usmevne, nakolko medzi sebou maju 2 finale LM .... a ziadnu trofej.

Reagovat
Giwdul

No MS klubů bys počítat rozhodně měl už vzhledem k tomu, že se Liverpoolu překrýval s FA Cupem.

Reagovat
Giwdul

Spletl jsem si to s LC, pardon

Reagovat
Giwdul

Jak můžou být City lepší tým na anglické půdě, když nejsou ani zdaleka lepší na evropské půdě? To, co City letos vyhráli v Anglii (Community Shield, League Cup), vyhrál Liverpool zase v rámci Evropy (Superpohár, MS klubů). K tomu totálně dominují lize, v jejímž rámci už nyní překonali několik rekordů. A to, že vyletěli z FA cupu, když hráli bez Kloppa s mladíky z juniorky, protože jim odmítli přehodit termín (prestiž každým coulem...), na jejich suverenitě nic moc nemění. Soutěž vedenou dementy, kteří nechají týmu s takovým komerčním potenciálem, jako má současný Liverpool, kolidovat dva zápasy, přece nikdo soudný nemůže brát vážně... Daleko víc mrzí to nešťastné vypadnutí z LM, letos určitě měli potenciál ji obhájit.

Reagovat
Allianz_Arena

Na anglické půdě jsou lepší, protože za tři roky vyhráli 6 z 8 soutěží hraných v Anglii, Liverpool vyhrál 1.

Liverpool je samozřejmě daleko úspěšnější na evropské scéně.

Reagovat
Busby babes

vem si, ze ted maji treba 7 zapasu, kdy muzou hrat s beckem. je klidne mozny, ze 3-4 prohrajou... bude to pak nejak snizovat to, ze meli tak skvelou sezonu? Podle me je hrozne tezky tohle porovnavat, jine doby...

Reagovat
Chazy

To by mi rozhodně nabouralo argumentaci

Reagovat
Busby babes

tobe mozna ne uplne, ale tem, co porovnavaj body uz trochu jo...

Reagovat
icemike

Pokud má historie rok nebo dva....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší tým s nejpodcenovanější střední zálohou ever

Reagovat
vladis271

Elliott 1: 0 Pogba

Reagovat
avicii

Sú tam oveľa lepšie prirovnania... Lallana 1:0 Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, s Lovrenem v tymu vytahovat jine hrace...

Reagovat
avicii

Chcel som podobny post

Reagovat
O.Giroud

také nasilu

Reagovat
r.mrazik

* elliott 1:4 pogba...kdyz se teda snazis bejt vtipnej

Reagovat
nani92

* Buttner 1:0 Gerrard

Reagovat
Greny

Jirka Jarošík : Gerrard 1:0

Reagovat
kiwwi

chapes pointe tych porovnani hej? Pogba vyhral 4 tituly (Have you ever seen Gerrard win a league)...

Reagovat
Jollae

Reagovat
Jollae

Debil tupý

Reagovat
TheMally11

Odebrat jim za tohle chování titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezodpovědná hovada.

Reagovat
LFC182

plakej víííc

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že mají Spurs také tisíce fanoušků?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, snad to nijak neovlivní dohrání PL.

Reagovat
LH171186

Když budou sbírat tituly po 30 letech, už se těším na sezónu 2049-2050

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto všechno už by to ale chtělo změnu. Doufám, že v příštím roce už tam budeme i my. Měli bychom být. Tři roky už se plácáme daleko od boje o titul, natož abychom měli šanci jej vyhrát. Zatím si na trhu vedeme slibně. Ale teď je čas na oslavu Liverpoolu, tak slavte a snad vás v příštím roce budeme už konečně prohánět.

Reagovat
pedroLFC

Já abych se přiznal, tak je mi tahle Chelsea dost sympatická. Upřímně i United. Celkově z tý špičky mi je nesympatickej asi jen Tottehnam, už se těším na příští sezonu! Očekávám, že Chelsea a United budou hodně kousat a bude to skoro stará dobrá Big 4 s tím, že Arsenal tam vystřídalo City

Reagovat
oli9

tady se sešla nepřejici spodina. Jinak celkem hledím že owny u ještě neorwskla hlava nebo čurák, ten to pořád nemůže rozdychat. Zvyknete si, přichází nová éra, éra Liverpoolu

Reagovat
iamek

No zatím tady nezvladas jen ty.

Reagovat
LFC182

ted to napiš bez brečení

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...kolik ti je? 7?

Reagovat
LFC182

Reagovat
iamek

Jsou jak slavisti. Nezvládají titul

Reagovat
r.mrazik

komici

Reagovat
oli9

Aha ManU

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Vsadim gule

No zatím tady nezvladas jen ty.

Reagovat
O.Giroud

je to magor

Reagovat
smazaný uživatel

neplakej a udělej nám laskavost, běž si stoupnout na koleje a čekej než tě anuluje vlak

to je fakt, tak se anuluj nějak jinak

tak neplakej

koukal jsem co se tam dělo v noci, myslím že bude

JE TO TAM!!!

teď to zkus ještě jednou aniž bys u toho plakal

Na tenhle pláč pár fandu united jsem se těšil

https://images.app.goo.gl/murX4vjDH3gnth3j8

plakej víííc mistři anglie, evropy a světa. Ty si užívej evropskou ligu a šoupej nohama

ted to napiš bez brečení

Vsechny jeho komentare z tohohle clanku a souhrnu. Evidentne ho vic zajima plakani ostatnich lidi nez samotnej titul.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

To vypadá na takového toho typického plastic fan. Viděl bych to kolem 12-13let. Až se přestane dařit, tak zase přejde směr City nebo jiný tým, který vyhraje titul

Reagovat
LFC182

nemůžeš být víc vedle, za ty měsíce co jste tady psali za sračky si nic jinýho nezasloužíte, tak se tady pěkně utěšujte a hromadně poplačte

Reagovat
iamek

Takze jsi mi to potvrdil. Díky

Reagovat
LFC182

to víš že jo , říkej si co chceš, je mi to jedno užívejte evropskou ligu

Reagovat
iamek

Budeme. Díky. Koho mate v LM?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
LFC182

Máme ještě furt pohár pro vítěze LM, koho tam máte vy? A kolik bodů ztrácíte v lize hm? Vem si na to kalkulačku radši. tak zas šoupej nohama v koutě

Reagovat
iamek

Pohár pro vítěze LM máme taky. Jako spousta jiných týmu. Ztrácíme 37 bodu. Na to nepotrebuju kalkulačku. Ještě něco tam mas nezvladajko?

Reagovat
LFC182

ty tady musíš zoufale vytahovat roky starej titul z LM na aktuální šampiony LM, PL a světa... tak nevím kdo je tady nezvladajko tohle nemůžeš vyhrát lol

Reagovat
iamek

A ten titul v LM jste vyhráli tenhle rok? No nevím. Člověk, který neustále používá lol, smajliky jeden za druhým. To nevypada zrovna na vyspěleho člověka. Co bych měl proboha vyhrávat? Každý normální fan poolu slaví ( je jich tady naštěstí dost ) jen ty se tady pokousis o nějakou one man nezvladajko show.

Reagovat
LFC182

tak už přestan brečet prosím tě, to přebolí. Zvykej si na to, united ve stínu liverpoolu pár let ještě budou

Reagovat
iamek

Opět a zase bez argumentů. Tak budete nějakou dobu vládnout. No a? Vládli jsme 20 let, pak vládla Chelsea, pak city, teď vy. Normální vývoj. Naštěstí to není taková nuda jako v Německu.

Reagovat
puji

Ty tady děláš ze sebe dobrého vola. Většina fanoušků konkurence poblahopřála k titulu ( i iamek ) a uznala, že je zasloužený a ty i přesto se tady ponižuješ. LM jsme vyhráli před rokem. Kdyby se vyhrála letos, tak se můžeš tady detinsky smát. Takhle to postrádá smysl.

Reagovat
LFC182

prosím tě projdi si zpětně diskuze, co tady psali za sračky (neříkám že všichni, ale bylo jich fakt hodně) a pak přijď dávat moudra

Reagovat
Generalní Gladiator

Tebe se ty hovna vážně tolik dotkla?

Reagovat
Busby babes

a vesmiru!!!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Busby babes

jsi zly.

Reagovat
Dawon

Jsem se na chvili lekl, ze ses zblaznil, nez sem dosel na konec toho postu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

"Nikdo nám to nepřeje"

Reagovat
oli9

Hele owny a spol tu píšou celý rok sračky, tak je potřeba je ještě trochu poskadlit ať jim ještě víc jebne

Reagovat
iamek

Tak ownyho bych nebral vážně. Vím jak se cítí. Trénuje je Mourek

Reagovat
oli9

Svého času to byl ovšem nejlepší kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je nechte, titul Liverpoolu, to je jednou za život!!

Reagovat
Pigeon

Gratuluji Liverpoolu. V tom týmu si sedlo úplně vše a vycházelo jim, na co sáhli. Několik těsných vítězství apod. Ale štěstí přeje připraveným a Klopp je v tomto extraklasa

Jsem zvědav, jak ten tým teď změní "xicht". Jestli to bude tahák pro velké jména, jak překopou kádr a jak jej vhodně doplní. Tam to bude tak složitá práce, že jsem na Jürgena neskutečně zvědav

Reagovat
O.Giroud

Snad sa spakuje Lovren, odide ako kral s nosankom hore. A miesto neho bude musiet niekto prist, lebo Van Den Berg na to asi este nema. Ale kupia sa skor posily na rozsirenie kadra ak teda nejake budu, lebo zrejme odide Shaqiri, Lallana a mohol by aj Origi. Tahak pre velke mena uz podla mna aj je, len velke nakupy nebudu dokym sa zas nespravi nejaky velky predaj. Bohuzial.

Reagovat
Pigeon

Ono to vypadá celkem jednoduše. Člověk si řekne: Základ je jasný, potřeba doplnit nějakou kvalitou apod. Ale tam je strašně moc proměnných jako je forma, věk, zda má hráč ambice hrát jinde, chemie v kabině, zranění. A Liverpoolu vše sedlo právě na jedničku s hvězdičkou, což je krásné ale neberu to jako standart. Proto jsem zvědavý, jak bude Klopp postupovat, když bude kupovat hráče na lavičku, ale i pro doplnění základní sestavy.

Co si budeme povídat, může přijít šňůra pěti zápasů, kde se ti to vše dosere a ukáže se, jak je ten tým mentálně silný, zda dokážeš nahradit 4-5 zraněných hráčů ze základů apod. Proto jsem strašně zvědavý na to, jaké Klopp bude dělat kroky. On je v pozici, že v momentální situaci je Liverpool naprosto na špičce ve všem. Vítěz LM, vítězství PL po 30 letech v rekordně krátkém počtu utkání, atd. A tohle se nedá udržet, prostě následující směr bude spíše dolů a pak jsem zvědav na to, co se bude dít.

Nechci ať to vyznívá, že znevažuju titul nebo ten tým. Tak to není. Jen prostě vím, že jsou enormně silní, ale stejně tak jim sedlo vše přesně jak potřebovali. Teď slavte a radujte se. Příští ročník vám provětráme pérka

Reagovat
O.Giroud

No ja s tymto suhlasim a sam som o tom pisal najma na liverpoolsky, ale tam ma vzdy odpalkovali, ze Klopp je dokonaly atd aj ked tuto sezonu mi zavrel usta. Tiez by som bol radsej keby ten kader je sirsi a mozno by sme mohli hrat o viac poharov.

A predsa z hracov, ktori su tam teraz mal titul azda len Milner tak ta motivacia bola silnejsia nez bude buduci rok, ale mozno sa mylim. Konkurencia sa zlepsuje a mali by sme sa aj my min. prichodom nejakeho tvorivejsieho zaloznika. A ak nie tak minimalne nejake to LB, lebo je vidiet ako to vyzera ked Robertson je mimo a musi ist vsetko cez Arnolda.

Ale uvidime, este ani nezacalo prestupove ani nikto neodisiel. No tym Wernerom moc nepotesili

Reagovat
Pigeon

Mi to právě díky tomu víc ukazuje mistrovství Fergusona. Dříve jsem to vnímal jen jako mladý fanda ale nějak jsem to neanalyzoval. Teď když vidím Liverpool tak chápu tu podstatu, jak musí být těžké dělat nějaké na první pohled nepopulární kroky, které však vedou vždy k tomu, že tým se posílí.

Proto jsem zmínil toho Kloppa. Ne že bych je chtěl srovnávat, ale spíš pro to, že vím, kam se teď dívat a zažívat to in real time Bylo by neupřímné, kdybych přál Kloppovi a Liverpoolu další úěpěchy, každopádně když se od toho dokážu odosobnit, tak jsem na to velmi zvědavý. Rozšířit kádr musí a určitě musí myslet i na to, aby posílili základní jedenáctku. Ta záloha je mi totiž již dlouho záhadou

Reagovat
avicii

Vyzerá ze priorita je udrazt kader pokope, zbaviť sa nepotrebných hráčov a pripadne ich nahradiť mládežou alebo lacnejšími posilami aspoň momentálne

Reagovat
Luc-Luc

ta fotka je super

Reagovat
icemike

Pokud bude druhá vlna covidu a liga se nedohraje, tak žádný titul nebude, že? Hm, nepříjemné....

Reagovat
GazzaPalo

Keďže už majstri sú ,tak dostanú.Hm pre teba neprijemne.

Reagovat
icemike

Tak pro mě je to šumák, ale narážel jsem, že todle info proběhlo i k Slavii, liga se musí dohrát, jinak titul nebude

Reagovat
Busby babes

jenze to je specifikum ceske ligy. Neplati to obecne. Ve Francii se treba nedohralo vubec a PSG ma titul.

Reagovat
icemike

Ok

Reagovat
masly008

PSG má titul už před začátkem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak jen u nás. Je to teda celkem hloupý pravidlo.

Reagovat
nani92

Stojí trápny titul za život? to si bude zachviľu klásť mnoho Liverpoolčanov

Reagovat
pobody's nerfect

Premier league title matter

Reagovat
13

Sorry ale kdyz jsem videl plaz v Brightonu, kde se lidi sesli jen kvuli hezkemu pocasi, tak ten trapny titul je aspon dobry duvod..

Btw doporucuji sunderland till I day at trochu pochopis mentalitu fans v Anglii..

Reagovat
nani92

Dokument som videl, dikes, ale nevšimol som si, že by tam ľudia zomierali kvôli zostupu

Reagovat
13

Pro ty lidi je fotbal vsechno.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Ano stoji.

"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." [Bill Shankly]

Reagovat
nani92

zaujimavé, že to nikto mrtvy nepovedal

Reagovat
Luc-Luc

to je opravdu zajimave, cim to asi bude

Reagovat
Vincent Vegan

no to je fakt zajimavy

https://bit.ly/3dxMsFH

Reagovat
bobis21

Zajímavé, že se proti tomu žádný mrtvý nepostavil

Reagovat
pingla

už je nech nebo tady zase přicupitají s tím, jak pořád brečíme

Reagovat
pedroLFC

*přicupitá neházej nás všechny do jednoho pytle!

Reagovat
pingla

drtivá většina z vás se tady chová jako banda hlupáků, jen si tady "kopete" do těch týmů, které tak úspěšný ročník prostě neměli

Reagovat
pedroLFC

Myslím si, že je to všude stejný. Představ si jak by to tu vypadalo, kdyby nedejbože vyhrál Tottenham

Reagovat
pingla

owny by snad konečně spustil efsearch

Reagovat
SCELO

to naozaj pise ten pravy.....

Reagovat
pingla

něco proti mně? rád si počtu

Reagovat
SCELO

to ze nemusis LFC chapem, pohoda ale aspon jeden meter a nie, banda hlupakov, ked nejaky fan LFC potrolli ostatnych, ved tu je vela takych co trollia nemam s nikym problem, ale sam sebe nevidiet do ust, tak to je smutne, 30r cakal LFC na titul, tak si myslim, pravo podpichnut ostatnych rival fans tam hadam je ci nie ?

Reagovat
pingla

potrollí? troll je nani, kiwwi a podobní, kteří si umí udělat srandu z "vlastního" klubu, který teď liverpoolu nestačí, ale nemám rád fanoušky (především tady co fandí liverpoolu), jejichž jediným zájmem je dojít tady a psát na všechny ostatní urážky, jak jsou slabí, jak jim nestačili apod. místo toho, aby si všímali svého vlastního klubu

Reagovat
SCELO

taky fans je ale viac nie len v LFC

Reagovat
Salfovic

Vidíš, se na to můžeme zeptat těch, co Bureš zachránil. Třeba se mezi nimi nějakej fanda Poolu najde.

Reagovat
GazzaPalo

Zato v Manchestru budú dodržiavať odstup ešte celé veľa rokov.Kedze nebudú mať čo oslavovať

Reagovat
Salfovic

Tak ti co šli do ulic se rozhodli, že ano.

Reagovat
REPLIKATOR

ANO

Reagovat
ACSeRw!n

jo, maj titul, ale v neregulernim rocniku zase budou vsem jenom pro smich (pokud to hned neobhaji)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bože nedělej nám ostudu, prosím

Reagovat
ACSeRw!n

komu ? ja hraju sam za sebe

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovská satisfakce

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/OliverKay/status/1276444163643527174

Always interesting to see how other clubs react on social media when a rival wins a trophy.

Man City & Chelsea have congratulated Liverpool, which is jolly nice of them, but I think I prefer Everton's & Man Utd's grudging silence. Would be weird if they congratulated LFC. No need

Reagovat
rave

Netřeba brát to sportovně. Zatrpklost vám sluší víc.

Reagovat
Busby babes

presne tak. Rivalita je treba.

Reagovat
Spasitel

Tento rok zaslúžene vyšlo im v lige všetko ale budúci to bude o inom

Reagovat
cristiano.K.

Regulérně fakt doufám, že budeme hrát v plný palbě a překonáme rekord v počtu bodů.

Nebo to vezmeme jako přípravu na další sezonu, v podstatě win win situace, ale ten tým zaslouží ještě větší uznaní než "jen" titul.

Reagovat
kiwwi

alebo sa uz mozete sustredit na poharove sutaze...oh wait

Reagovat
Bukaj LFC

Vypadlo se z obou soutěží kvůli výpadku formy na 7 dní. Jestli je to jediná věc co vás může uklidňovat tak si to užijte. Příští rok je váš

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

diplom za body?

Reagovat
Bukaj LFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

To mají v hlavách

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, že v USA jsou už asi měsíc v kuse v ulicích na demonstracích desetitisíce lidí, tak nevidím důvod dělat s fanoušků Live vyvrhely a oslavy jim přeji

Reagovat
redyyz

Reagovat
oli9

No nebo stačilo vidět 2 dny zpět pláže v Brighton když tam bylo nad 30 stupňů... Pláže jak někde v Asii

Reagovat
EXoRcIsT

Gratulujem a užite si to .

Reagovat
Arnar Resmusonn

Gratulace všem fandům Liverpoolu zde na EF

Gratulace Liverpoolu, tým je sehraný dokonale, radost koukat na tento klub. Klopp je vážně trenérský mág. Dokonalou věc co udělal s BVB a Liverpool který se hledal , dostal na správnou cestu. Úžasné

Řekl bych že v této "nové době" se Liverpool formoval od myslím 2005 kdy je koupili Gillet s Hicksem, museli si přetrpět hrozné majitele, druhé místa a letos to vyšlo.

Je fajn že tento klub s skvělou historii , může psát novou.

Reagovat
mimi_united

Gratulácia

Ale v ďalšej sezóne ich čaká strmý pád na zem. Chelsea, United, City si to rozdajú v ďalšej sezóne o titul

Reagovat
YNWA__MSN

Pohár se bude předávat po zápase s Manchesterem City?

Reagovat
gazza62

Mistrovství světa klubů to je odpad ,který vytvořila nenažraná levičacká UEFA v čele s arabama.Je to povinné a za neúčast strašný flastr. F.A .cup má v Anglii pořád velkou tradici a fanoušci až na zdejší rychlokvašky ho berou hodně vážně, stejně jako ligový pohár.Pokaždé vyprodané zápasy .Mistrovství světa klubů je pro multi kulti papaláše z UEFA.Úplně zbytečný paskvil.Stačí se podívat ,kde se hrají finálové zápasy .Katar,Katar,Čína apod.Již jednou byla tahle muslimská sranda pro nezájem na pět let přerušena.F.A.Cup i League cup má svoji obrovskou historii a naštěstí zdejší multi kulti odborníci o jejich zrušení nebudou rozhodovat. I když jak jak muslimové ovládnou Anglii tak to dobré vše zanikne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele