Inter věří, že prodá Gabigola do Premier League

01.12.2018, 10:13
Aktuality
Vedení Interu Milán doufá, že se mu v lednu podaří prodat brazilského útočníka Gabriela Barbosu do Premier League, odkud se rekrutují nejméně tři zájemci. Sám Gabigol navíc anglickou soutěž označil za "velmi atraktivní".

Dvaadvacetiletý útočník přišel do Milána v létě 2016 s nálepkou "nový Neymar", jenže se téměř vůbec neprosadil. Totéž pak platilo i o hostování v Benfice, takže před rokem rád zamířil zpět do rodné Brazílie, kde se mu ale znovu začalo dařit.

Jak se ale zdá, jeho dny na Stadio Giuseppe Meazza jsou už sečteny. Spekuluje se jen o tom, jak moc se Interu podaří umořit finanční ztrátu, která se s přestupem Barbosy bude pojit. Bezmála 30 milionů eur, které zaplatil Santosu, totiž určitě nedostane. Očekává se, že zpět by se Nerazzurri mohlo vrátit zhruba 20 milionů.

Zájem o Gabigola nicméně je. V Anglii i Itálii probleskly zprávy o Evertonu, Crystal Palace či West Hamu. Ani sám fotbalista by podle všeho proti stěhování na britské ostrovy nic nenamítal. "Všechno jsou to důležité kluby s hráči top kvalit," glosoval jména zájemců.

"Věřím, že dosáhneme dohody, která bude dobrá pro všechny strany. Zatím nic rozhodnuto nebylo, ale vypadá velmi nepravděpodobně, že bych třeba zůstal v Brazílii," prohlásil Gabigol, o kterého měl zájem i Santos, jenže si jej nemůže z finančních důvodů dovolit.

I proto Gabigol nejspíš zamíří do Anglie. "Premier League vždycky měla špičkové útočníky a dívat se na ni v televizi, to je radost. Je to velmi atraktivní, kvalitní, rychlá a dynamická soutěž, kde o titul může bojovat spousta týmů. To je důvod, proč ji všichni milují a já nejsem žádná výjimka," řekl Gabigol, jenž v 35 zápasech brazilské ligové sezony nastřílel 18 gólů.

"Přál bych si, aby rok 2019 byl pro mě šťastným rokem. Aspoň tak, jako byl ten poslední v Santosu. Chtěl bych nastřílet co nejvíc gólů, ať už budu kdekoliv. Pak bych měl také šanci dostat se zpět do národního týmu," dodal stále velmi mladý útočník.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (65)

Přidat komentář
Kepy_FCB

To ten čínské usmrkanec moc nepozved teda

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha vidíš to

Reagovat
Seydou Doumbia

WHU? Tam berou všechno.

Reagovat
Deki

Mít ve jméně slovo gól, gol, nebo golgol by se mělo zakázat.

Každopádně pokud někdo nabídne částku se jen přibližující 20ti mega, okamžitě poslat pryč. Nyní pro něj v Interu stejně není místo. Nevím, jak za ten rok vyrostl. 18 gólů je fajn, ale s dobrou vizitkou přicházel už před dvěma lety. Do PL se podle mě nehodí už vůbec...

Reagovat
Furia Ceca

Tak já myslím, že je to na posouzení každýho fotbalisty... Je to na jeho zodpovědnost, že si tak vytváří na sebe hned v počátku profesionální kariéry tlak.

Vzpomínám si, že když se objevil Cristiano Ronaldo, tak se taky objevily názory, co si to ten fracek dovoluje, dát si do jména Ronalda. Dneska si už na to nikdo nevzpomene... Gabigol je ale spíš druhej případ a vypadá to, že si tím pěkně nasral do huby, resp. na vrchní zadní část dresu.

Jinak je to neskutečnej kretén... Viděl jsem s ním pár zápasů Interu a někoho tak nesympatickýho a arogantního jsem dlouho neviděl. Myslel si, že je bůh a že se z něj každej posere. No nestalo se. Navíc taky nemám rád, když je klukovi sotva 20 a už je potetovanej jak z ghetta. To taky o nečem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak hlavně člověk si jméno nevybírá, takže za to nemůže. Ronalda rodiče pojmenovali po Ronaldu Reaganovi.

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl teprve člověk ten Reagan

Reagovat
Furia Ceca

Reagan a Gorbačov jsou politici, kterým by současná generace lidí z ex-východního bloku měla líbat prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls netahat politiku do fotbalu, hlavne ne ti zastupci volene "lidmi"

Reagovat
mistr129

plus dnešní nebožtík

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ADM

Lenze napr ten Gabigol je prezyvka, nie meno.

Reagovat
Kixi Syhimour

"Vzpomínám si, že když se objevil Cristiano Ronaldo, tak se taky objevily názory, co si to ten fracek dovoluje, dát si do jména Ronalda."

Však reagoval na tohle.

Reagovat
ADM

Takze Gabigol nie je clovek?

Reagovat
Furia Ceca

Já vím. Ale tak pokud by měl nosit klasický křestní jméno a příjmení, tak by se jemnoval Cristiano Aveiro, ne?

Pokud vím, tak v mládežnických kategoriích hrál pod jménem Cristiano Ronaldo a při přechodu do dospělýho fotbalu se chtěl právě "změnit" na Aveiru, ale nějakej mládežnickej trenér ho přesvědčil, ať to nedělá, ne? Ty asi o tom budeš – soudě podle nicku – vědět víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo se narodil v době kdy druhého (vlastně prvního) Ronalda nikdo neznal

Reagovat
Furia Ceca

Jako kašpar, jenž bude fungovat jako tupá šou pro fandy, se mi do PL hodí všema 10! Na druhou stranu: pokud se nedokázal prosadit ani v Portugalsku, tak mu nevěřím na žádnou z 5 TOP lig.

Reagovat
Deki

celkem s tebou souhlasím. za ten tlak si ale nemohl úplně sám. uvítací ceremoniál měl větší než Cristiano se Zidanem dohromady. vůbec jsem nechápal, už jen proto, že jsem netušil, kdo to vlastně je vlastně mě nezklamal, protože jsem nic nečekal.

že se neprosadil ani v Benfice, je sice holý fakt, ale je to "už" rok a ta sezona v Brazílii, kdy zase nalezl alespoň část sebevědomí, mu mohla pomoci. spousta fotbalistů se s odstupem času přiznala, že na Inter v době přestupu nebyla mentálně vyzrálá a pak hrála slušně jinde. ale tohle asi nebude případ Barbosy

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme, no. Jsem na jeho vývoj docela zvědavej. Jinak já si nemyslím, že by na to fotbalově neměl. Jasně, druhej Neymar to určitě není, ale věřím, že jinak je schopnej hrát obstojně. U něj je podle mě problém v hlavě. V Brazílii je za boha a to mu vyhovuje. Ale vůbec nepochopil, že příchodem do Evropy si buduje reputaci od nuly a podle toho k tomu musí přistoupit. Navíc pokud vím, tak to, že u vás dostával málo šancí bylo uzpůsobený taky tím, že na trénincích to dost flákal...?

Reagovat
Deki

jojo, i o tom se krátce psalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba Torres nevadí, když gól je německy Tor?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

A co golgolgol, goal, goolassooooooo, golgolgolgol alebo kokot? Tie mozu ostat?

Reagovat
Furia Ceca

Golovin je trapný

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Deki

ale přemýšlel jsi dlouho, než tě skutečně napadl nějaký fotbalista...

Reagovat
Furia Ceca

Nepřemýšlel... Pustil jsem to z hlavy a pak mě to najednou zčistajasna napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, podle mě by měl jít třeba do Levante, Celta nebo tak, La Liga by mu mohla sedět za nějaký průměrný tým

Reagovat
Pablos

Prodá Gabigola a koupí Golgola

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jít do Číny k Taliscovi .

Reagovat
Seydou Doumbia

Talisca narozdíl od něj by měl i na věhlasné týmy v Evropě si myslím.

Reagovat
Houfi

Taliscu jsem nepochopil, top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Není všem dnům konec, spousta hráčů tam odešlo na rok, dva aby vydělali a pak se vrátili do Evropy... Pokud teda byl zájem... Např takový Hulk, Oscar nebo Ramires už tam pomalu upadají do zapomnění

Reagovat
smazaný uživatel

Talisca má smlouvu jen do konce prosince, pak by měl jít do Evropy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League dává smysl, je to horší liga než Serie A, takže by se tam mohl prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš by měl skusit nějakou ofenzivnější ligu... např. španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych byt ním Španělsko Sevilla,Valencie,Betis ideální kluby pro tyhle hráče,ale tam bysme ho asi neprodali

Reagovat
smazaný uživatel

betis by mu mohl sednout, v seville neni misto, valencie musi davat prilezitost svejm odchovancum ferran torres je novej reyes, tak snad to dotahne dal

Reagovat
smazaný uživatel

jjj myslím že Betis by byl ideál

Reagovat
Phillipinho

Jo ty urcite budou brat do kadru takovyho plejera, kterej v Evrope vyhorel

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec nic neznamena že vyhořel Banega u nas taky shořel a v Seville je super to same Kondogbia ve Valencii....Gabigola nemusím je to strašne nesympaticky hráč ale přeju mu at se někde chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Interu by som do kadra chcel Icardiho, Skriniara, mozno Perisica. Ostatne by sa vo Valencii nepresadilo. A toboz nie nejaky brazilsky batistutagol ci co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře páč já bych z Valencie do Interu nechtěl nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Další hype který byl v FM považován za budoucí legendu. Ne každý nedokáže naplnit svůj potenciál.

Reagovat
Lech

Conte pls

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Eldarion

Zoberte Montellu!

Reagovat
Lech

Hhhh

Reagovat
The Krupy

To by si pomohol

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že by to pro něj nebylo špatný angažmá... Navíc další aktuální italský TOP tým by měl italskýho TOP kouče!

Reagovat
The Krupy

Bude, veď ten tím funguje úplne inak, než Conte vyžaduje.

Reagovat
Lech

Brzdi ego

Reagovat
The Krupy

Začni sa na veci dívať reálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mu nepřivede hráče, o které si řekne. Pokud se smíří s tím, že nebude manager, ale pouze kouč a bude muset pracovat s tím, co je k dispozici, včetně nutnosti hrát mladé, ok.

Furt se mi jeho představa jeho ksichtu u těch nádherných Sparco sedaček ekluje, ale co už. Poslední podobný kouč byl Capello.

Ani nevím, co hrál v Chelsea, ale noví beci jsou stejně nutnost, tak na 3 stopery by to asi šlo. Plus, kdybychom hráli na dva hroty, prospělo by to asi všem. Cengiz stejně půjde, a zbytek včetně Kluiviho se přizpůsobí lehce, stejně nemáme klasická křídla, al zato 3 SS a další dva hroti se vráí z hostovačky + Gerson. Lépe by se hrálo i Florkovi na wingbacku.

Problém je ale mnohem větší než EDF a COnte to nevezme v půlce sezony, ale nejdříve v létě.

Reagovat
Pipo123

Hral tam 3-4-3 alebo 3-5-2, ako Conte by bol super, ale trošku sa bojím že jeho futbal by odjebal tie vaše mladé krídla, ak by chcel hrať napr 3-5-2 tak Under aj Bieber sú bež šance

Reagovat
Pinturicchio

Nesmíří, na tom taky pohořelo jeho angažování Realem.

Reagovat
Nuno čomes

Mazej!

Reagovat
Kluivert9

Správně, s odpadem do PL Barca by mohla vyprávět.

Reagovat
Eldarion

Si pamätám to promo na neho a.k.a ako keby zostúpil mimozemšťan zo zeme a všetko zachránil, "Novy Neymar" atď... Nezmyselne bol na neho obrovský tlak vyvíjaný a dúfam, že to isté nezopakuje vedenie AC s Paquétom a poučia sa

Reagovat
Eldarion

*na zem

Reagovat
Zaschrona

Na hostovačku s opcí by docela dával smysl. Silva by ho mohl vypiplat, jazyková bariéra by tolik nevadila, prostor by mohl dostat, aspoň z lavičky, Niasse na to nemá a Tosun v tomhle běhavém systému asi taky nebude odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Do liverpoolu a pak za pár let do barcy za 120mega na lavičku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele