Hložek spoluhráčem Schicka v Leverkusenu? Stát má 22 milionů

25.05.2022, 11:40
Aktuality
Souboj o podpis Adama Hložka se zdá být u konce, podle zpráv důvěryhodného novináře Sport1 Patricka Bergera je pro něho připravena pětiletá smlouva v Leverkusenu, kde působí jiný český reprezentant Patrik Schick. Sparta si má přijít na odstupné ve výši 22 milionů eur.

Podle informací stejného novináře byly do poslední chvíle ve hře o letenský klenot také Borussia Dortmund a Bayern Mnichov, pro něž však nebyl prioritou. Dortmund dál cílí primárně na Sébastiena Hallera, bavorský mistr pro změnu intenzivně vábí Sašu Kalajdžiće.

V Leverkusenu má Hložkovi uvolnit místo Lucas Alario, který je sice v klubu vázaný do roku 2024, ale už teď by měl mít na stole dvě nabídky na přestup. Schick by měl v kádru zůstat. "Je velmi pravděpodobné, že potřebujeme hráče, který zahraje na dvou postech - včetně středu hřiště,” naznačil před několika dny trenér Bayeru Gerardo Seoane.

Adam Hložek má ve Spartě kontrakt ještě na dva roky, se sportovním ředitelem Tomášem Rosickým však měl být domluven, že v případě lákavé nabídky mezi 20 a 25 miliony eur svolí vedení pražského velkoklubu k odchodu. Právě tuto podmínku měl nyní Leverkusen splnit, byť podle Fabrizia Romana se má jednat o 13 milionů eur plus bonusy a 30% podíl na dalším přestupu.

Autor: Tomáš Daníček / sport1.de

Komentáře (456)

Přidat komentář
irik

Reagovat
oli9

Tak Schick snad Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo a pustej Lewu do Barcy

Reagovat
janinho

ak za neho normalne zaplatia tak mu isto branit nebudu. ale nemoze si laporta ani lewa mysliet, ze bayern pusti najlepsieho strelca v europe za nejake drobne.

Reagovat
Greny

Otázka je za kolik? Kvalita je jasná, ale věk, rok před koncem smlouvy, případně nasrany Lewa.. 40-50 mega?

Reagovat
kvido17

40-50 by za typka, kterýmu bude v létě 34, dal jen blázen. Viděl bych to na nějakých symbolických 10-15, jako v případě Ronalda loni. Pokud dá barca víc, tak jsou šílenci

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl hrát u Lewy roli v ceně věk? Není NIKDY zraněný, fyzicky je na špičkové úrovni a gólů dává každý rok víc, bez ohledu na formu týmu. Kde je to negativum věku, které by mělo snižovat cenu? Samý prokletý ageista tady.

Reagovat
Mönchengladbach

A za stejně starého (rozdíl jen asi půl roku) Ronalda dal Juventus 100 mega.

Reagovat
Taarabt_QPR

Pořád ale musíš brát v potaz marketingové hledisko .... to u Lewy není takové jako u Ronalda.

Reagovat
ttopi

Protože prostě hraje. Kupuješ hráče s tím, že ho pak zas prodáš dál a něco se ti vrátí. Tady souhlasím s kvidem. Lewa je klasa, všechna čest, ale víc jak 15-20 by mě překvapilo.

Reagovat
kvido17

Protože kupovat takhle starého hráče je vždy risk. Jasně, může mu vydržet aktuální forma ještě třeba 3-4 roky, ale taky nemusí. Může se vážně zranit (a taky nemusí, ale to, že ho do teď netrápila zranění neznamená, že nezačnou - právě vzhledem k věku) třeba na půl roku a pak už se do toho nikdy nemusí dostat zpátky. :) 50 mega je fakt úlet. A vem si to z pohledu bayernu - máš nasranýho Lewu, poslední šance ho decentně zpeněžit, nebo ho radši budeš držet rok na sílu a přijdeš o něj zdarma?

Reagovat
janinho

a co ze bude mat 34? pozri sa na vysledky zlatej kopacky posledne 2 roky. 33 rocny nastrielal 35 golov a s velkym odstupom za nim je mbappe a karim. lewa je na tom fyzicky vyborne a este par sezon na top urovni zvladne. ak by som bol vo vedeni bayernu a poslu ponuku na 10-15 mega, tak si sadnem s holou ritou na kopirku a to im poslem naskenovane. tolko namahy by som si s tym dal aby som presne vyjadril co si myslim o hypotetickej ponuke 10-15m. za to si nekupia ani jovica.

Reagovat
Kluivert9

Za 50 ať si ho klidně ten rok nasranýho nechaj

Reagovat
janinho

ja som za

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladino10

A čo ak bude nasrany? Nevie sám koľko bude hrať, určite nevyhodi jednu sezónu do vzduchu iba preto aby sa niekomu pomstil

Za 10 mega nech ostane aj nasratý, prinesie Bayernu viac ako 10 miliónov

Reagovat
Kluivert9

Však ať zůstane. S cenovkou kolem 50 mega raději Nunez / Jesus, než Lewa na sklonku kariéry, navíc s obřím platem.

Reagovat
gunner123

Reagovat
janinho

btw, CR siel za symbolicku sumu lebo jeho sa chcelo zbavit Juve, hlavne teda toho jeho platu. nemam pocit, ze by Bayern potreboval usetrit akurat na plate svojho najlepsieho strelca.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
janinho

lewa ma este rok zmluvu, takze tiez musi pochopit ze nemoze ist hlavou proti muru.presne tak by som si aj ja myslel, okolo 50 mega. real napr. pustil CR do Juve za 100 mega, ale bolo to za zasluhy. kludne mohli talianov odkazat na vykupku 1 mld. eur a cristianovi povedat nech drzi <> a respektuje kontrakt, ale aj Lewa tam ma velke zasluhy, takze okolo 50-60m by bol dobry kompromis. treba brat do uvahy, ze oni budu potrebovat kupit kvalitneho, hotoveho hrotaka a to za tych 50m nedokazu. pre bayern, ktory s peniazmi problem nema ma vacsiu cenu tych 40-50 golov co Lewa za rok nastriela nez tych 50 mega co za neho teraz dostanu. ale za zasluhy by som mu nebranil.

Reagovat
smazaný uživatel

proti muru jsem pretal cist sry

Reagovat
janinho

snad sa z toho nejak dostanem

Reagovat
EaP

Včera som čítal článok, kde Hoeness sa sťažoval, že Barca má dlh 1,3 miliardy a že v Bundeslige by skrachovala a bla bla bla. Kontext bol však v tom, že priznal reálnu ponuku za 35 miliónov Eur ktorú Laporta s Alemanym ponúkli Bayernu. Teraz je to všetko na strane Bayernu. Avšak, Lewov kontakt je špecifický v tom, že ak do 15 dní od skončenia sezóny požiada o odchod , reálne ten kontrakt nemusí dodržať nakoľko sa na neho vzťahuje nejaké pravidlo o ktorom som donedávna ani nevedel, že existuje. V takom prípade sa Lewa môže vykúpiť zo zmluvy a cenu určí FIFA či UEFA ( neviem ktorá z tých inštitúcií ) a mal by to byť nejaký násobok mesačného platu. Čiže kľudne sa môže stať , že Bayern nedostane ani tých 10 miliónov ak budú štrajkovať. A Lewa im už oficiálne oznámil , že konci.

Reagovat
janinho

o hentakej klauzule pocujem 1.krat a uprimne,nechce sa mi verit ze je to pravda, inak by to anglicky bulvar davno vysnoril.

za 35m by som ho na ich mieste nepustil. ale v tom kde pise o dlhu barcy a krachu ma pravdu. cudujem sa, ze sa o tom viac nepise. keby barca bola nejaka obchodna spolocnost, tak je davno rozpredana na suciastky, aj ked teda laporta to trosku taha naspat k hladine.

Reagovat
EaP

Zase, Barca má síce dlh vo výške 1,3 MLD ale pred pandémiu mala príjmy vo výške 963 miliónov eur . Barto dokonca tvrdil cez 1,3 MLD ale reálne to bolo niečo pod miliardou. To sa mohlo Bayernu o takom len snívať. Že to Bartomeu viedol ako tela je pravda. Že tie obludné zmluvy a platová politika bola katastrofa je tiež pravda. Ale nevidím jediný dôvod riešiť súčasnú situáciu ak nové vedenie stabilizovali financie, okresalo dlh, podpísalo novú celkom slušnú sponzorskú zmluvu a sú pripravené ďalšie projekty, ktoré dotiahnu do klubu ďalšie peniaze . Už dve sezóny sa skrta, dlh nenarástá a ani sa nenakupujú predražený hráči. A nemáš celkom pravdu. Bayern má 49% akcií ktoré nevlastní. V Barcelone však 100% patrí socio. Ak rôzne konzorcia dokázali dať ponuku na Chelsea cez 3,5 MLD libier, myslíš , že by sa nenašiel kupec, ktorý by odkúpil Barcelonu a okamžite nalial kapitál ? Barcelona je taká značka , ktorá by neskrachovala nikdy. Aj teraz sú tie problémy len kvôli tomu, že Laporta súčasný model Socio nechce meniť stoj čo stoj. Rozpredana na súčiastky

Reagovat
janinho

no keby sa laporta pokusil predat klub nejakemu jeblemu sejkovi, tak ho na druhy den najdu rozkrajaneho na 200 kuskov. ten model funguje roky a nie je dovod na tom nieco menit. ja by som len dodal, ze to co tam stvaral barto je 1 vec, ale to vedenie barcy a realu netvori len 1 clovek a cudujem sa, ze sa tam nenaslo dostatok financne gramotnych ludi aby ho stopli.

poznam trochu aj tu vlastnicku strukturu bayernu a podla mna nepises dobre. Bayern vlastni 75% akcii a zvysok maju medzi seba rozdelene adidas, audi a allianz:

https://fcbayern.com/en/club/company/teaser-stockholder

o ich financie sa absolutne nebojim, ti si mozu dovolit mat listky lacnejsie nez vacsina klubov v PL a stale budu mat plny dom.

co sa prijmov barcy tyka, tak velmi rad by som videl financne vysledky za minuly rok, lebo sa mi zda ze ich nezverejnili (aspon som to nikde nepostrehol). real napr. zverejnuje vysledky auditu pravidelne kazdy rok. uvidime ako prijmy barcy ovplyvni ten odchod leosa do psg. ale beriem, ze sa uz podarilo zbavit coutinha, dembele podla mna odide sam, este griezmann (na toho si tusim atleti neuplatnia tu dohodnutu opciu) a umtiti a bude to mat laporta celkom dobre precistene.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
janinho

dik. aj ked teda neviem ci mas pocit, ze si ten report vyhladavam kazde 2 dni... ale ubezpecujem ta, ze az tak velmi ma to nezaujimalo. nie je tam napisane kedy to zverejnili, ale tusim este mesiac dozadu tu nejaki cules potvrdili, ze stale to nie je vonku. okrem toho som tam jasne pisal, ze som zvedavy hlavne ako ich financie ovplyvni odchod messiho a to v tom reporte za 20-21 este logicky budes hladat zbytocne.

ale konsolidovana strata vyse 481 mega je celkom slusny vysledok. to moze hadzat na koronu len velmi "objektivny" clovek.

Reagovat
Rich

Reálně Bayern Lewu nepustí za drobné a spíše se s ním dohodnout, ale pokud bude chtít jít skutečně letos, tak půjde... Ale podojit Barcelonu za 50 či 60 mega by bylo krásný.

Reagovat
Rich

V Bildu a tze psali, že šéfové Bayernu nepustí Lewu pod 60 mega... Pokud Barca dá na stůl 60, tak reálně se vedení bude bavit... Jinak Schick je mimo...

Reagovat
Gazdo

Ak dame na stol 60 mega za Lewu letim do Barcelony a strielam Laportu

Reagovat
Rich

Pokud to dáte a Bayern přivede za 50 Nuneze, tk si otevřu šampaňský doma a budu oslavovat.

Reagovat
Gazdo

To uz by som nezvladol psychicky

Reagovat
ACSeRw!n

ale pustu.. nebo si snad myslis, ze za nej nekdo da raketu ? navic pocyhbuju, ze se mu budou nejak mstit a hrozit mu prerazenim do becka na rok apod.. na tom jin odved moc dobry sluzby

Reagovat
janinho

kto tu hovoril o nejakom msteni a Bcku? ja hovorim, ze si ho radsej este rok nechaju a potom ho nechaju odist zadarmo, ze pre nich jeho 40-50 golov rocne cennejsich nez teraz odstupne 40-50 mega a ty mi pises o preradeni do Bcka

on ma teraz 2 alebo 3 roky po sebe zlatu kopacku a niektori si tu myslite, ze zato ze ma 33 rokov tak by mal ist pomaly zadarmo?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cologneFC

Chudák…

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

22 mega to nebude, to je fakenews, bude to tak 12m

Reagovat
Marv

Naopak, součástí transferu by měly být i jiné bonusy včetně procent z dalšího prodeje

Reagovat
Svatej

Romano píše 13 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

13mega+ 30% z dalšího přestupu, taková částka už dává smysl

Reagovat
Svatej

jop, to má potenciál krásně vyletět. Do dalšího prodeje je to ale pravděpodobně jen těch 13 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko větší, než kdyby to bylo jen 22 bez další klauzule. Pokud by šel Hložek za 2 roky do PSG nebo Man. City, tak se to bude počítat z částky přes 100 mega a Spartě to zatáhne rozpočet na 2 sezóny.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale to je fakt jen přání

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

Podložené mnoha lety zkušeností s Football Managerem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
ratusek

Reagovat
Vopi11

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Neri04

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

Reagovat
Euphael

Reagovat
Noustress

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ty jsi fakt super troll

Reagovat
king23

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Gazdo

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby za ty bonusy nešel za dva roky zpátky do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Za 13mil € se jim Křéťa vysměje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
stas87

Reagovat
r.mrazik

Romano pise picoviny

Reagovat
Svatej

vy Účkaři ho fakt strašně nenávidíte

Reagovat
r.mrazik

to nevim kdo dalsi,ale vzdyt je to twitterova attention whore...pise hrozny picoviny dlouhodobe

Reagovat
Svatej

Je to pravda z většiny, ale ne úplně. Pravidelně píše nic neříkající tweety, kterýma si jen drží sledovanost. Jakmile ale píše takhle konkrétní info, tak si jen vybavuju jednotky případů, kdy vážně ustřelil (Ole out nedávno + něco i u nás), krom toho bejvá přesnej..

Reagovat
r.mrazik

vzdyt akorat prebira zpravy odjinud a pise nicnerikajici kraviny

mozna italii jeste tak nejak zvladne,ale jinak? placal...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Phillipinho

Klasicky převzatý od Mattea Moretta. Romano nikdy neprijde s nicim.

Reagovat
Svatej

Jsem rad, ze na mě reaguješ zrovna ty, protože jsem se tě chtěl zeptat už jinde - Jak si vedl Kounde tuhle sezonu? Furt tak skvělý, aby popis, kterej jsi jeho smerem smeroval pred rokem, stale platil, nebo šel trochu dolů?

Trochu me znepokojuje i jeho náchylnost na karty, ale jak tak koukam,.tak nakonec ziskal jen 4, z toho 2 žlutý, takže asi šlo jen o pocitovou záležitost

Reagovat
Phillipinho

Kounde urcite udrzel vysokou vykonnost. S Diegem Carlosem tvori dlouhodobe mozna nejlepsi stoperskou dvojici v lize a Sevilla letos ziskala ze vsech tymu nejmin golu a Bono ma take diky nim v kapse Zamoru pro nejlepsiho golmana ligy. Jestli ho Chelsea podepise za tech 60 mega, tak to bude super posila.

Reagovat
smazaný uživatel

no to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Romano to už potvrdil, 13mega + 30% z dalšího přestupu

Reagovat
db18

+ bonusy.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdo je Romano jako?

Reagovat
Moje maličkost

5+7=12

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Jde za 13+ bonusy se kterýma to vyšplhá na 22 a 30% k tomu

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ACSMan

Za mě dobrý

Reagovat
Greny

Takže pokud nepřestoupi Schick tak od nové sezóny nebude repre moci počítat ani s Hlozkem

Reagovat
Pablos

Jako kvuli tomu nepuštění jednou Schicka po zranění ? Navíc Hložek bude sem tam střídat, to nebude hned hráč základu si myslim… ale tak snad se budu mýlit.

Reagovat
Greny

Tak bylo to vícekrát... Ale jasný že je to myšleno v nadsázce

Reagovat
pantondavo

Dyť může být za chvíli lepší jak Schick (a s největší pravděpodobností bude), nekupuješ talent, aby hrál sem tam, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná taková pravděpodobnost není, schick má větší talent

Reagovat
pantondavo

A proto se prosadil až ve 24 letech po 5 letech nepodařených přestupů a zranění, ok, povíme si. Klidně ho může zdraví zas položit a už víc nedokáže. Jestli Hložek naplní očekávání, tak máme konečně zase fotbalistu po 18 letech.

Reagovat
Kiwi-21

Záleží jaká máš očekávání

Já opravdu vůbec nic od něj nečekám ale rád se spletu

Reagovat
Pablos

Přesně tak

Reagovat
pantondavo

Tak to je univerzální generická odpověď, na to nemám co říct

Reagovat
smazaný uživatel

jedine nepovedne angazma bylo v rime jestli schick pro tebe neni fotbalista, tak se smaz, protoze jsi pica

Reagovat
pantondavo

Nevim no, asi mám vyšší požadavky na hroťáka, než 10 gólů za sezonu.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
Baronne

A co dokázal v Hložkovym věku?

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se ale nikdo nebavil, tak co to sem cpes ten expert napsal, ze schick neni fotbalista na urovni a nesmysly o 5 letech nepodarenych angazma.

a schick ve 20 byl 2. nejlepsi strelec (o gol) sveho klubu v italii, hlozek ma 19

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pantondavo

O urovni sem nic nepsal, zas to moc nepribarvuj

Reagovat
smazaný uživatel

vsak o to hur pro tebe, ze to pro tebe vubec neni fotbalista, to jsem ti naopak pomahal, nepribarvoval..

Reagovat
pantondavo

Ani nic podobnyho jsem nikde nepsal, jen pisu, ze Hlozkovi verim vic, tak si vem prasky a dej pokoj, dik

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi, že po 18 letech budem mít fotbalistů, z toho logicky vyplývá ze předtím fotbalista nebyl a v té době byl Schick, demente blbý

Reagovat
pantondavo

Tak já čekám opravdovou star, třeba to Hložek nebude, ale Schick je slabej odvar tý předchozí éry. Furt lepší než nic, to je jasný, ale zas vocaď pocaď.

Reagovat
Baronne

On je trochu negramotnej, tak ta diskuze nemá cenu, ale Schick je určitě to nejlepší co momentálně máme, v repre předvádí výkony, že by se možná prosadil i mezi tou naší starou gardou.. Snad Hlóžovi vydrží tělo, nezblbne a trochu vyroste

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Baronne

Ty píšeš že má Schick větší talent, ty vygumovaná píčo, jak to můžeš říct prosimtě? Kde byl a co dokázal Schick v jeho věku?

Reagovat
smazaný uživatel

k smíchu, ty nejsi nic jiného, jen k smíchu.

Reagovat
Baronne

Takže nemáš argument, protože si napsal sračku, stále stejná moravská nula

Reagovat
valloire

Jako Schick je větší talent.

Reagovat
Baronne

Pravděpodobně jo, ale třeba Áďa překvapí

Reagovat
Pablos

A co dokázal Hložek ve 24 letech ?

Reagovat
dave30

Takový Vardy hrál ve 20 letech nějakou osmou anglickou a trénoval jen po večerech po zaměstnání. Pokud bude mít Adam alespoň takovou kariéru jako on, tak se máme opravdu na co těšit. Asi to není o tom, kdo co dokázal v 18 či 19 letech...

Reagovat
letitfly

...anebo kolik si vydělal za léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
smazaný uživatel

Schick se prosadil až ve 24 letech? :D Co Sampdorie, 1. sezona jako mladíček 11 gólů? V Lipsku a v Říme se mu osobně tolik nedařilo ale zase si s každým z těchto týmů zahrál semifinále ligy mistrů ...not bad

Reagovat
smazaný uživatel

v lipsku se mu darilo, skoro pul golu na zapas..

Reagovat
bobis21

Reagovat
verv

Reagovat
salami

Ale jasny misto v zakladu si nevybojoval a trvalej prestup i pres odchod utocny jednicky taky ne, urcite tam neselhal, ale na druhou stranu ani uplne nezazaril, byt golu dal docela dost.

Reagovat
vilp

Reagovat
Kiwi-21

Nebude

Reagovat
lampas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kattos

Reagovat
bobis21

No nedivil bych se, kdyby byl na začátku sezony v základu. Wirtz bude ještě zraněný, Bellarabi je teď taky mimo a nevím na jak dlouho. Do té podhrotové trojice teda zbývá jen Diaby.

Reagovat
frankiefcb

Diaby by měl taky odejít ne. Plus Alario taky má odejít. Taky bych se vůbec nedivil tomu kdyby hrál od začátku v základu.

Reagovat
bobis21

oni tam do té ofenzivy zase tak moc hráčů nemají, takže taky čekám, že klidně bude základ

Reagovat
frankiefcb

Ještě tam je Azmoun. Ale ten moc nepřevědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda jo .. dobrý první dotek, lítal jako blázen, do kombinace šikovný, akorát ten klid v zakončení musí vypilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Mají úzkej kádr, tam se prodávat nebude tolik.

Reagovat
Pablos

Jo no takhle to vypadá, že by asi měl, tak snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou hrát oba. Byla by velká škoda, aby Patrik jen leštil lavičku

Reagovat
bobis21

Já si třeba vůbec nemyslím, že s ním počítají na hrot. Beru ho tam jako variantu na křídlo a maximálně záskok za Wirtze uprostřed. A podle mě by to u něj byla i škoda, protože on dokáže i vytvářet šance pro spoluhráče a právě z té pozice pod hroťákem z toho můžou více těžit.

Reagovat
Losinho

Neboj, nebude.

Reagovat
Losinho

Někdo určitě odejde. Wirtz se zranil, ale nevěřím tomu, že udrží Schicka i Diabyho.

Reagovat
Pablos

Diaby chce on sám odejít …tam si myslim, že určitě odejde. Schick myslím, že zůstane… jedině pokud by Bayern do toho fakt kopl.

Reagovat
bobis21

Ztratit oba by pro Leverkusen bylo zničující. Tím by podle mě snad ani nebyli v boji o LM příští rok

Reagovat
Losinho

Jj, hodně pochybuju, že by pustili oba najednou.

Reagovat
Pablos

To zní asi nejlépe

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že 22 je blábol, mělo by to být tak 30 + bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

30 za nej nikdo neda v aktualni situaci doby postcovidovy, i tech 22 je ustrelenejch

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda neni, je to megatalent...min. 25 to chce

Reagovat
eibe

to teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Na to nemá čísla z těžších zápasů, aby za něj poslal někdo 30+

Reagovat
Beči

To je furt dokola jak kolovrátci. Projděte si jeho statistiky a přestaňte tu pořád psát bláboly o tom, jak nemá žádná čísla z větších zápasů...

Reagovat
Fridgiee

Česká liga a 180 minut Konference, kde tam mám hledat ty velký zápasy?

Reagovat
mojmira

Ano schválně jsem se na to ještě koukal ...V evropě má letos 2+1, s Plzní, Slávií a Slováckem taky 2+1. Loni dost těch zápasů promarodil, takže tam nemá cenu to hodnotit (0+1).

Já vůbec netvrdím, že to není dobrej hráč s obrovským potenciálem, ale stojím si za tím, že zatím ty důležitý čísla nemá.

Reagovat
eibe

Reagovat
Marv

On ale evidentně nemá na mysli jen počet gólů a asistencí, ale i jiná čísla, která má obvykle vysoce nadstandardní

Reagovat
srandamač

To Tecl taky...na tréninku.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas takova hitovka ten Hložek neni... Kdyby byl prověřený nějakou kvalitnější ligou tak možná..

Reagovat
Kucka

Reagovat
eibe

Reagovat
r.mrazik

treba chorvatskou...

Reagovat
Lemond Laws

Ne asi...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lampas

Reagovat
stas87

Keby to bol chorvat, uz by mal mozno 20 zapasov za repre a urcite nejake minuty proti Taliansku ci Spanielsku. Ale je to cech, na vsetko ma predsa cas.

Reagovat
bobis21

Tak Hložek je taky v repre od 18 let a má za sebou zápasy s Anglií nebo Belgií...

Reagovat
stas87

Myslis tych 26 minut proti Anglicku? S Belgickom ma 76 minut pri prehre 0-3..ja ten komentar myslel tak, ze by proti tym timom mal byt herne vidiet, idealne s golom ci asistenciou..ked si pozriem napriklad Modrica, tak on za acko zacal hravat viac ked mal 21 rokov az, bol napriklad u vyhry v Taliansku 0-2 a odohral 89 minut, celych 90 minut mal pri vyhre 3-2 v kvalifikacii v Anglicku. Na eure 2008 uz hral jasne zaklad a bol hrac, na ktorom to stalo. Ale tie casy a supiska sa neda porovnat s Ceskom, Chorvatsko vtedy bolo kurva silne, na tom eure ale bohuzial prehralo na penalty s Tureckom.

Reagovat
bobis21

Já fakt nechápu co se snažíš říct. Nejdřív říkáš, že by jidne měl zápasy v repre proti top soupeřům, ale v ČR nemá, protože "je to Čech, má čas". Když ti řeknu že v repre je a proti top soupeřům hrál, argumentuješ někým kdo v jeho věku reálně repre odehrál míň. Co teda vyčítáš? Já to fakt nechápu.

Reagovat
stas87

Proste ze by hral v inej repre viac minut vo veku co ma. A chorvatov som nevytiahol ja. Ten rozdiel v cene moze urobit prave to, ze hrac okrem klubu hra kvalitne zapasy aj v reprezentacii. Hlozek by podla mna mal mat v reprezentacii odohrate ovela viac, nie ako 25 minutovy hrac ale hrac zakladu. Ok, nepoznam uplne jeho historiu zraneni, snad jesen vynechal z velkej casti ked Sparta bola v skupine s Lille. No a tu cenu samozrejme zvysuje aj produktivita, ked Belgicko vyhralo 3-0, bol v tom zapase vidiet? Upozornil na seba nejakym momentom?

Reagovat
bobis21

Na euru jako osmnáctiletý byl první volba na lavičce, to není špatná pozice a moc takových hráčů tam v jiných repre nebylo. Od eura je prakticky jasný základ.

Nebudu říkat že si zápas s Belgií úplně pamatuji, ale vím že byl u našich největších šanci 1. poločasu. Samozřejmě že česká repre s Kašou na stoperu v Belgii asi prohraje, ale to asi není úplně chyba toho 19 letého kluka vepředu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
verv

Reagovat
Lemond Laws

Trochu mu to nevychází no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
Lemond Laws

Tak jich má 14 a zápasy na EURU ty dementní hlavo, tak nezáviď a ahoj

Reagovat
Moje maličkost

Tak si ho za těch 30 kup

Reagovat
vestinustarychdubu

tvl tyhle erudovaný cenotvorby. Na základě čeho by to mělo být tak 30? Proč ne 20? Proč ne 40? Tohle házení čísel ala Fotball Manager

Reagovat
Dron

Neasi

Reagovat
bobis21

Já bych to teda řekl naopak - ve FM je to právě na základě nějakých čísel (kvalita, forma, reputace apod. jsou všechno jasně čísleně dané věci ve FM), což v reálném světě nemáš. To náhodné házení čísel tam přidává právě ten lidský faktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

22 milionů není pro stát příliš velký rozpočet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus to zase příště

Reagovat
off-olda

Na tomhle přestupu je snad všechno správně. Od ceny, přes ligu po tým..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
janinho

Reagovat
Beči

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Reagovat
krisa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Witcher

Ne no

Reagovat
kydl

jenom ten fotbalista nesedí

Reagovat
Cotton

možná mohl ale přijít o rok dřív

Reagovat
okokolo

Reagovat
OTASi

Reagovat
spider_8

Reagovat
deiw

Za mě dobrý Leverkusenu nejspis odejde Diany, Wirtz bude taky ještě mimo, navíc budou hrát ligu mistrů, takže šancí dostane hodně. Vedle sebe nejspíš bude mít Schicka. A 22 MegA pro Spartu je taky slušný.

Reagovat
Bex5

Mne by se libilo, kdyby v BL zase byla dvojice dvorni nahravac - strelec jako kdysi v Dortmundu.

Akorat nevim, jestli Schick uz Lev. neprerostl.

Reagovat
meno

Dobrý i pro repre

Reagovat
TheTopFootbaler

Podle jedný sezóny nejde soudit, když to zopakuje v té nadcházející, tak se o tom můžeme bavit. Zatím je super, že se v Leverkusenu chytl, ale rozhodně ho nepřerostl.

Reagovat
Beči

Pokud Patrik potvrdí výkony v příští sezóně, tak určitě odejde do velkoklubu, ale po jedné hvězdné sezóně bych byl zatím ještě přiměřeně opatrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio Romano:

Bayer Leverkusen have reached full agreement to sign top Czech talent Adam Hložek, as per

@berger_pj.

Deal set to be completed for €13m plus add-ons, 30% sell-on clause.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, prober se, to vůbec nemusí být pravda. To sem píšeš asi popáté jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

tadyto skupinkovani Čechů se mi nelibi, navíc oba do útoku, nevěřím, že budou pravidelně oba hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Schick půjde do Bayernu

Reagovat
oli9

přesně tak. Vše do sebe zapadá

Reagovat
GrimeBaller98

Aspon nebude kazda ceska lopata fandit jen West Hamu, ale ted i Leverkusenu

Reagovat
Greny

A budou hrát LM

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
John Obi Mikel

Cena trochu přestřelená, ale tým by si podle mne vybral dobře.

Reagovat
vilp

Vybral si tak, aby hrál na křídle. To jako nevím, jestli je dobře.

Reagovat
bobis21

Na začátku sezony bude chybět Wirtz, takže může něco odkopat i na podhrotu.

Reagovat
db18

Reagovat
salami

A co si mel vybrat? sparta za tu dobu nedokazala jasne definovat post, kde ma idealne hrat, vypada to, ze nejlip by mu mohl sedet system s dvojici utocniku, coz hraje Lipsko, ale moc jinejch tymu uz ne a do budoucna by mel dost omezeny moznosti.

Reagovat
Losinho

Jen 13 mega

Reagovat
fantomas

Těch 22 asi bude už s bonusama. Zároveň bych ale Romanovi nežral uplně všechno, kór když jde o Německo.

Reagovat
Greny

A kde je Česko beztak ani nevi

Reagovat
Messiáš

Matteo Moretto píše 13 mega taky, plus 30% z budoucího přestupu. Ten je naprosty Tier 1, co se tyce duveryhodnosti

Reagovat
fantomas

To je i Berger, a na rozdíl od nich je přímo u zdroje.

Reagovat
r.mrazik

Romano placa kraviny...za 13 mega by to byl vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 13mega ho mohla zkusit Slavia.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Freedo

Reagovat
krisa

Reagovat
ratusek

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Infi

Reagovat
Cotton

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Za mě perfektní snad si s Patrikem kopnou alespoň sezonu a pak půjdou ještě výš

Reagovat
Manau

jj třeba do West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že si nezahraji spolu ani jeden zápas. Až moc popírají odchod Patrika takže je na odchodu a jen sponuji cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Schick opravdu odešel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se daří! Zajímalo by mě, jak má v plánu skvělé vedení Sparty tohoto hráče nahradit, předpokládám, že má jasný plán jako po odvolání Vrby . A snad se taky vzpamatují zkušení hráči, kteří berou přes milion a hrají tak na úrovni Zbrojovky Brno ( Pavelka, Krejčí st, Čelůstka ). A taky doufám, že fanoušci Sparty už nebudou v příští sezoně na mladé kluky pískat, kdo má v tom hrát proboha...

Reagovat
Beči

Při naší koncepci místo něj koupíme Tecla nebo Ondráška

Reagovat
KingMaster13

V Česku takový hráč prostě není. Nejlepší co mohou udělat koupit nějakého podobného mladého hráče co se za 2 roky výkonostně mu alespoň přiblíží

Reagovat
Pablos

Čekám shrábnuté prachy a jako náhrada třeba Růsek za pár šušňů

Reagovat
Dru Zeree

13 to je jak za Alexe Krále ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Pablos

Co je vubec s Králem ? On byl jen hostovačka ne, takže se vrací do Ruska ?

Reagovat
Aldeano

Spartak má finanční problémy, takže určitě půjde pryč. V průběhu jara se psalo o zájmu Montpellier, to by byl skvělý klub pro něj.

Reagovat
Pablos

No mohl by si dát někde restart …ty by bylo tak akorát nebo někam do Holandska.

Reagovat
Greny

Nedivil bych se kdyby skončil ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, 2-3 mega € si teď Sparta asi může dovolit pustit, ale otázka je, jestli by měl na základ. Na lavičku to za tu částku nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
hematop

Cože? Leverkusen? Čekal jsem, že když je to takový supertalent, zářivá hvězda Evropy, nejlepší talent všech dob, tak půjde rovnou k Daridovi do Realu. Pohoří a vrátí se do Slavie. Dejte na mě!

Jdu si dát utopence, braníka a jdu komentovat ty naše lemry na ledě. Jo a očkovaný nejsem a Ukrajinci nám berou práci místo, aby vzali větve a šli bránit zem, tak jak bych to udělal já!

Reagovat
ACSMan

Konečně normální Čech.

Reagovat
hematop

Nazdraví a jedině tlačenku s cibulí a SPD!!!

Reagovat
ACSMan

Gothaj lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Čím měkčí tím lepší. Nezapomente že voliči SPD často nemají zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt top koment

Reagovat
Vopi11

Děkujeme za názor, klíčenky došly, posíláme termohrnek

Reagovat
hematop

Když jste měli na hrotu Carolla, tak byla s Vámi větší sranda

Reagovat
Vopi11

To máš pravdu

Reagovat
hematop

Reagovat
hornito

Reagovat
krisa

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Lof

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

ten hematop ti nedela dobre, Jardo

Reagovat
hematop

Jarda se opravdu nejmenuji. Jarda dnes boural, tak mu dej svátek

Reagovat
ACSeRw!n

to vis ze jo, Jardo

Reagovat
hematop

Oline dej mi svátek.

Reagovat
havrys99

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
vodka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
okokolo

Reagovat
Imago

Reagovat
Konspirator

Reagovat
FCSL

Jak Rosa s Dinem

Reagovat
ACSeRw!n

velka bida.. cekal sem, ze pujde rovnou do top klubu, ale ty zapasy v LM proste chybely no.. i cena je proto nizsi

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to?

Reagovat
eibe

Já očekávám, že může překvapit, ale jednoznačně asi nemá.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
ACSeRw!n

na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tu píšou o bídě, že jde za málo atd..Podle mě když prodlužoval smlouvu, tak se domluvili, že jakmile dorazí smysluplná nabídka, tak mu nebudou bránit, za to že vůbec prodloužil a co tomu týmu dal. Smysluplná sportovní nabídka dorazila, Bayer hraje atraktivní fotbal, LM, je tam Patrik...řekli si OK, nebudeme trvat na 20ti milionech, dostaneme 13 a zbytek do bonusů za odehrané zápasy atd. Mě to dává smysl na všechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe vždyť to máš napsané přímo v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já to nečetl no samozřejmě

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Hlavně těch 30 % může být mega výhodný.

Reagovat
salami

Nebo taky vubec a je otazka jak jsou podmineny ty bonusy, jestli je to neco co bude po 2 letech v podstate automaticky nebo tam jsou nejaky vyssi mety. Pokud je to 13 a ty bonusy nejsou uplne zadarmo, tak se z toho muze docela dobre stat z pohledu Sparty fiasko

Reagovat
PalibrkUros

Tak hlavně ať si na třetim tréninku urve koleno a je na rok out... to už by mi jeblo

Reagovat
KingMaster13

Dobré je že Schick mu může pomoci zapadnout a že by mohli mít spolu brutální souhru, jelikož si myslím že pro oba by bylo super kdyby hráli vedle sebe

Reagovat
ACSMan

Pravda, Schick by ze sebe mohl udělat druhého Juliše

Reagovat
Losinho

To byl prej vždycky jeho sen.

Reagovat
10adam

Ještě by to mohlo být tak, že ze sebe Schick udělá druhého Hložka a Hložek bude druhý Juliš

Reagovat
fsada

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen hraje pod Seoanem skvělý živelný fotbal, fyzicky náročný, křídel bude dost na protočení, dostane minuty, ale současně nebude pod tlakem na výkony okamžitě, zahraje si LM a bude hrát o špici ligy.

Reagovat
eibe

podobně to hráli i ve Spartě a proti lepším soupeřím z tabulky velice nic neudělal

Reagovat
bobis21

Které z toho že hrála Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Den a noc podání Leverkusenu a Sparty.

Reagovat
naheCZ

Prej už byl hodně blízko Seville, ale Leverkusen ho získal tím, že nabídl ten 30% podíl ze zisku.

Reagovat
Greny

V tom případě ale bude asi platit ta částka kolem dvaceti ne?

Reagovat
naheCZ

To nevím, měli by tam být ty bonusy, což klidně může být ten základ 13, dalších 9 v bonusech a ten podíl ze zisku. To je taky otázka, co přesně je to za bonusy...

Reagovat
r.mrazik

Paska ho rve za do Nemecka? snad ho ten blbec nezabije jak Rosickyho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Rosického? Přestup do Dortmundu nebyla správná volba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tehdy se rozhodovalo mezi Bayernem a Dortmundem a jsem přesvědčený, že v Bayernu by měl ještě lepší kariéru. A za dva, tři roky přestup do Realu nebo Barcelony

Reagovat
r.mrazik

Nene..nebyla.

Mohl ruším jít do Španělska.

Reagovat
Puskas

Atletico bylo snad ve hře.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ingimir

v dobe keď Rosický prestupoval do Dortmundu bolo Atletico v druhej lige... nie že by im to malo brániť v záujme len mi to príde nepravdepodobné

Reagovat
Aldeano

Přesně tak, tím by si nepomohl. Zájem jiných větších klubů (inter, Atleti) byl až z BVB.

Reagovat
Puskas

Jo, máš recht.

Reagovat
Aldeano

Jak už píše kolega, tehdy bylo Atlético ve 2. lize kam spadlo v roce 2000 (mimochodem se Sevillou a Betisem) a postoupilo až o dva roky později, tedy v roce 2002.

O Atletech, pokud se spekulovalo, tak až z BVB. Za béčko Atletů hrál bratr Tomáše, Jiří. Pokud by tam Tomáš v lednu 2001 šel místo BVB, tak by hrál rok a půl Segundu, což tehdy byla taky divočina, nevím v čem by si pomohl.

Reagovat
Reggie

Reagovat
lampas

Bylo, ale když měl v roce 2006 přestoupit z Dortmundu, ne? Vždyť zpětně Rosický kolikrát litoval, že nakonec neskončil tam, ale v Arsenalu.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak, neměl jít do 2. ligy.

Stejně tak i Inter, kde byla nabídka v létě 2001, když už byl v BVB, což tehdy potvrdil i Michael Zorc. Takže není pravda, že ho chtěl Inter přivést ze Sparty.

Reagovat
Losinho

Nebyl spíš problém pak v přestupu do Arsenalu?

Reagovat
r.mrazik

ja bych rekl,ze ho dost zrakvili prave v nemecku

v jednom rozhovoru rikal,jak na nej nasazovali kazdy zapas typka,ktery mu jezdil pres achillovky...

verim,ze kdyby hral ve spanelsku,tak tolik tech zraneni nemel a vydrzel by dele...

Reagovat
ACSeRw!n

mel jit do toho Atletika, to je bez debat.. driv byla BL celkem reznicina

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Losinho

díky

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

I ten styl ligy by mu seděl víc.

Reagovat
r.mrazik

To jo...navíc tehdy tam nebyl Simeone a hráli trochu jinak..fakt škoda.

Ale paska je na Německo no..bohužel

Reagovat
Bakary3

Jen tedy vím urcite o tom, ze mel možnost jit do atletica misto arsenalu - ze by ho chteli tehdy, nez sel do dortmundu, to jsem neslysel

Reagovat
r.mrazik

Ono ho chtělo ze Sparty hodně klubu. Samozřejmě nevím, kdo přesně dal nabidku.

Ale Paska je zaměřený nejvíc na Německo, takže to vedli tím směrem.

Reagovat
Muffi

on tam emigroval a snad tam i žije.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lemond Laws

V Barceloně by to jeho šolíchání vypadalo krásně. Tam mohl být Iniesta verze 1.0

Reagovat
r.mrazik

Pěkná představa.

Já fakt tu jeho Německo anglickou cestu moc nepochopil...

Reagovat
Aldeano

Zraněný by byl častěji než Iniesta (takové úrovně jako on nedosáhl), Viz výše.

Představa je to pěkná, ale nemyslím, že vůbec byla někdy reálná a určitě ne rovnou ze Sparty, to je blbost. Blíže Barce byl po EURO 2004 Baroš, kde ho nepustil Liverpool.

Reagovat
Muffi

ono je to složitější.

BVB měl obrovské ambice a sypal do toho dost peněz. To ale platilo jen do 2003, kdy šel klub finančně do hajzlu a neměl kvalitu na boj o nejvyšší příčky, což se projevovalo i na Rosově hře a tím pádem i zájemcích o jeho služby, Porto, Lyon, Atletico, nikdo z nich nenabízel peníze, co by bralo BVB a zároveń nešlo ani o ten úplně nejvyšší level, Atleti si mohli o titulu nebo pravidelné účasti v LM jen nechat zdát. Právě přestup do Atletica byl nejblíž, kluby se nakonec dohodly na přestupu v létě 06, ale pak se o toho vložil Arsenal a Rosa skončil tam.

Při odchodu ze Sparty Atleti alternativou nebyli, na to neměli prachy, zájem měl hlavně Bayern a Inter.

Reagovat
r.mrazik

pravda...Inter!

Reagovat
Aldeano

Jen opravím, že Inter měl zájem taky až z BVB, nikoliv rovnou ze Sparty, alespoň se o tom tak psalo. Jestli byl nějaký, který se dosud veřejně neví, je to samozřejmě možné.

Jak píšeš z týmů jako Porto nebo Lyon byl tehdejší BVB prostě jasně nejlepší volba, jediný velkoklub té doby. Atleti měli zájem taky až následně, poprvé se o něm psalo už v roce 2005, kdy už taky mohl Rosa z BVB odejít. V roce 2001, kdy šel Rosa ze Sparty hráli Atleti až do roku 2002 2. ligu.

Reagovat
Aldeano

Samozřejmě, že byla. Tehdy to byl největší klub, který se o něho zajímal. To, že později přišel úpadek klubu je bohužel škoda.

Sám Rosa říkal (a jemu i např. Kolář, který s ním od mladého věku pracoval), že na dlouhodobý vrcholový sport, tak aby nebyl občas zraněný, není vhodný somatotyp. Takže je blbost, že by odehrál kariéru bez zranění. Krom toho kolem milénia byl fotbal řezničina prakticky všude...

Reagovat
r.mrazik

BVB vetsi klub nez Bayern nebo Inter nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny 3 paráda. Hlozek - Německo, konecne poradny fotbal. Sparta balík, ja čekal cca polovinu. A kdyby v Leve vyhořel, tak ho někam odstřeli a tech par mega zalepi jinde. Pokud vyletne, tak ještě vydelaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je částka trochu zklamání. Čekal jsem o něco málo více 25 - 30 mega € + 25% ze zisku z dalšího přestupu. Ale budiž no, těch 22 nějak budu muset zkousnout

Reagovat
tuny

To pro tebe musí být opravdu těžké, snad to zvládneš...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Sorry, ale tohle už by mě přišlo naivní.

Reagovat
stas87

Reagovat
Lemond Laws

Balík?

Vždyt nikdo neví, jak to nakonec bude a tohle mi jako balík nepřijde.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Witcher

Sem z něho neměl pocit že je nějak pracovitej a běhavej.To bude pohled, Patrik taky vypadá že tam je za trest vždy.

Reagovat
$dolar$

To mi přijde jako skoro nejhorsi volba.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
deiw

Čím?

Reagovat
irik

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jinde bys ho viděl?

Reagovat
eibe

tak na lepší klub nemá a Bayer je tím lepším klubem z těch horších

Reagovat
Cotton

Proč? Zahraje si LM, má šanci na základ, bude tam mít Schicka.

Reagovat
VP85

Německo dobré, hlavně že nešel do Neapole, to se mi nejevilo, jako dobrá cesta.

Reagovat
ttopi

Hložkovo a Schickovo Leverkusen se utká ...

Reagovat
Doomblade

Rozumná destinace.

Reagovat
exse

13 + bonusy + 30% se může na první pohled zdát jako zklamání, ale ve finále to může být pro Spartu ještě výhodnější, než kdyby ho poslali za 20 rovnou. Takhle když se chytne, tak z něho můžou mít klidně 30. Co se týče výběru klubu, tak pro Hložka asi ideální volba, má tam v podstatě 3 posty na kterých se v blízké době uvolní místo, takže šanci rozhodně dostane a i způsob hry by mu mohl sedět.

Reagovat
FORZAMILAN

Dobrá adresa na začátek kariéry v cizině, přední tým bundesligy. A cena za něj s těmi bonusy taky adekvátní

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez aby sel nekam do Italie. Castka hodne v pohode na to, ze jde z Cech

Reagovat
PISTOLERO

Ne

Reagovat
Salfovic

Bayern liga mu podle mě nebude moc vyhovovat, Španělsko nebo Itálie by byly lepší.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
bobis21

A v čem by mu měla nevyhovovat? Naopak mi přijde ideální k jeho stylu hry.

Reagovat
Salfovic

Tempem hry.

Reagovat
bobis21

Můžeš to rozvést? Jakože má tam být vyšší nebo nižší?

Reagovat
Salfovic

Vyšší.

Reagovat
bobis21

https://medium.com/skillcorner/lets-get-physical-comparing-the-big-5-european-football-leagues-bcb04ebb835c

Třeba tady z dat vychází ze Serie A má spíše vyšší - více sprintů, rychlejší sprinty, vyšší průměrná vzdálenost na zápas apod.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Německo za mě ok a super, že si zahraje LM. Škoda, že nevyšel Dortmund, kterej si pořídil místo něj Adeyemiho.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
eibe

tak na Dortmund neměl

Reagovat
Lemond Laws

Německo a Itálie už jsou takový okoukaný,,

Strašně by se mi líbil asi nakonec v tom Španělsku. Tam jsme prostě moc hráčů nikdy neměli a třeba by mu to tam sedlo. On je takovej snědej jižanskej typ

Reagovat
smazaný uživatel

Krok dobrej, peněz málo.

Reagovat
dave30

Já vím, že fanoušek by chtěl alespoň 25 mega na ruku plus bonusy. To ale žádný soudný sportovní ředitel nedá za kluka z kaprligy, byť by byl sebelepší. Takže těch 13 + bonusy za zápasy + 30% z dalšího prodeje (u takto vysokých procent z dalšího prodeje ale bývá cenový strop...) je celkem výhodných. Pokud Adam opravdu potvrdí talent, tak to může Spartě časem přinést solidní peníze.

Reagovat
Salfovic

S tou cifrou to bude podobná sranda jako se Simou. To taky padaly částky jako 20, 25, 30 mil a nakonec se ukázalo, že šel za nějakých 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je, že Sima byl půlroční hvězdička, která taky v zahraničí podle očekávání zhasla, zatímco Hložek kvalitu potvrzuje od 16 let, od 17 už byl nejlepší hráč Sparty, od 18 nejlepší hráč ligy a nezastavilo ho ani dlouhodobé zranění.

Reagovat
John Obi Mikel

Zase rozdíl je ten, že se Sima prosadil v Evropě.

Reagovat
r.mrazik

no "prosadil"...vysel mu jeden rocnik souteze,to neni zadny prosazeni

Reagovat
John Obi Mikel

To je o jeden ročník soutěže víc než Hložan

Reagovat
r.mrazik

Jo jo..včetně domácí ligy...no ach jo.

Naštěstí svou kvalitu dokazuje pravidelně v Anglii

Reagovat
ratusek

spíš ani ne jeden ročník spíš půlročník nebo čtvrtročník

Reagovat
r.mrazik

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Prosadil se v Evropě a odešel za 7mil či za kolik Hložek je úplně někde jinde a kdo fotbalu trochu rozumí to musí vidět

Reagovat
Messy<3

V Evropě se prosadil i Kozák a Juliš

Reagovat
bartes

musím se dost smát, co se tady háže za cifry. 15 mega € za Hložka je max. a jestli za něho dá někdo 13+ % z dalšího přestupu, tak ať ho zabalí a pošlou i s mašličkou. Je to mladý talent, na svůj věk je výborný, silný, má to v sobě, ale dohromady je proti silnějším soupeřům zatím moc nepředvedl. Leverkusen by byla pro něj super adresa, kde by mohl dělat Schickovi nahrávače a mohl by dál vyrůst. Pak se po roce můžeme bavit o těch cifrách + 20 mega €.

A jak píšou někteří. Po Hložkovi bude velká díra ve Spartě, kde to na něm stálo. Tak už by měli mít nějaký náhradní plán. Je taky možné, že bez něj budou rádi za první pětku a ne útok na titul, jak neustále vyhlašují.

Reagovat
Salfovic

Vidím to na frontální útok na tu milionovou prémii.

Reagovat
bartes

jestli fakt přivedou Gulu, tak bych tomu i věřil

Reagovat
Selänne

Já se zase musím smát tobě. Těch 20 mega € by Sparta dostala i teď. Místo toho šla riskantnější cestou, která ji ale klidně může vynést 35.

Já vlastně ani nevím, proč by si Sparta měla vystačit s 13 mega tak jak říkáš ty. Za tuhle částku se odchází z Polska, Rumunska, Švýcarka a Chorvatska. Proč my bychom měli posílat generační talent za "suchý z nosu"? Že se neprosazuje proti silnějším? To už je chyba Sparty, že je dlouhý roky nefungující spolek, který prohrává každý těžší zápas. Těžko to můžeš hodit na devatenáctiletého kluka, že jo. Přitom ten kluk objektivně nemá žádnou větší slabinu - má techniku, cit pro hru, zakončení, akceleraci, slušný zakončení, umí hrát hlavou, atd . Kolik takových útočníků máš v Evropě v jeho věku?

Reagovat
$$CaptainKokotko

A taky není nikde info jak jsou ty bonusy splnitelné. Třeba se to vyšplhá na 20m€ v pohodě. A těch 30% může být super.

Reagovat
Salfovic

5 mil za Bundesligový titul, 10 za vyhranou LM a 20 když vyhraje Zlatý míč.

Reagovat
bobis21

Tak německá media pořád píší o 20+ ne?

Reagovat
bartes

třeba proto, že týmy po covidu nemají prachy a nelze současné přestupy porovnávat s přestupy před covidem. Kdyby odcházel před covidem za současné formy, tak těch 20 by byla adekvátní suma. Ale aby měl teď hodnotu 20 mega a odcházel z české ligy, tak by musel o parník převyšovat ligu, třeba mít staty 15+15 a podobně. Což fakt tenhle případ není. V 19 se vyrovná nejlepším, možná i je nejlepší, ale určitě je nijak moc nepřevyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je, jestli naplní potenciál a prosadí se. Ale ta cena 20+ by byla v pohodě, mladý talentovaný hráči chodí běžně za totální nesmysly. Tak proč ne aspoň jednou hráč z Česka.

Reagovat
Chazy

Je ten tým aspoň nějak známej tím, že nechává hrát mladý hráče a rozvíjí je úspěšně?

Reagovat
Hlahart

Jenom za poslední krátkou dobu se tam chytli Wirtz, Diaby, Bailey, Frimpong, Tapsoba a koneckonců i Schick. Už jen tenhle výčet je docela fajn

Reagovat
Frank Lampard 8

Havertz

Reagovat
stas87

Predtym zacal hrat ako mladik Tah, z Bayernu si vytiahli Kroosa, Can tam tiez hostoval, Brandt, Henrichs..do BL posunuli alebo dali sancu fakt celkom vysokemu poctu hracov.

Reagovat
patas92

Nevím, nakolik to je jejich filozofie, nebo jen shoda náhod, ale letos měli ten tým brutálně mladý.

Reagovat
Selänne

Je to jejich filozofie. Simon Rolfes o tom mluví tady. https://youtu.be/XCAO4BmqykE

Reagovat
patas92

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FiX

Tak to bude hattrick v prvním zápase a pak zranění na 8 měsíců

Ale ne, ať se mu daří!

Reagovat
Kokesh

A pak bude prodávat Hložkec za 200.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hrac co pozeram statistiky dal v ceskej lige, ktora podla UEFA rankingu patri na taku uroven aku patri, v 33 zapasoch 9 golov. Som zvedavy co chce takyto hrac robit v Leverkusene....

Reagovat
hromdopolice

Asi se věnuješ důkladnému skautingu na základě datové analýzy že to vůbec komentuju...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Další zhrzený čobol

Reagovat
smazaný uživatel

pravdaozrude.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No a nějakých 14 asistencí

Reagovat
dave30

Si představ, že Patrik Schick odcházel do do Itálie z té naší kaprligy s daleko horšími čísly. Mám ti najít i jiné případy?

Reagovat
eibe

Je prostě mladý a dobrý mezi dřevákama v naší lize, ale asi nic víc. Třeba překvapí

Reagovat
kilobyte

To by ze Slovenska mohli hráči chodit maximálně do české ligy.

Reagovat
spider_8

Pokud se to potvrdi, tak podle me super prestup pro vsechny tri strany.

Reagovat
Coutinho10

takze kdyz Hlozek bude propadak, tak za neho maji jenom 13 mega

Reagovat
dave30

Tak když bude propadák, tak velice solidní obchod, ne?

Reagovat
Coutinho10

no jo, ale kdyz se z nej tady dela, co dela, tak se asi ocekavalo vic

rikam si, skoda, ze sme Simu nestrelili hned v zime

Reagovat
dave30

Víc mohl očekávat pouze nesoudný fanoušek. Podívej se na stejně starého Gravenbercha. Prověřen lepší ligou i LM či EL. A přesto jde do Bayernu za nějakých 19 mega. Takže předpokládaných 13 + bonusy a procenta z dalšího prodeje se jeví jako dobrý obchod.

Reagovat
Coutinho10

tech je taky dost j, pri tom porovnani to smysl dava

Reagovat
papanegra

Bayer po vyslovení možná není tak věhlasný tým jako BVB, Bayern, Arsenal, ale rozhodně nejideálnější mezi krok k výše uvedeným týmům.

Když se koukneme na soupisku Leverkusenu, mají tam plni zajímavých a hlavně mladých hráčů, tak je jasné jakou koncepcí se vydávají, tudíž Adam volil především hlavou.

Částka vzhledem k bonusům a předpokladu dalšíh přestupu může být více než zajímavá.

Navíc si zahraje LM snad po boku Patrika, který mu pomůže v aklimatizaci.

Teď jsme zvědav co předvede Sparta na přestupáku, je tam několik pozic, kde je potřeba nutně posílit, ať už od golmana, levého obránce, pravého obránce, asi i stopera, kreativního záložníka, křídla a hroťák..

Reagovat
KingMaster13

Z těch možností co měl bych volil určitě spíš Neapol ale je otázka jak to bylo reálné. Tam by hrál na místě Insigneho a to by mu sedělo si myslím přesně. Navíc Neapol hraje taky dost ofenzivní fotbal. V Leverkusenu se bojím aby si nepřekáželi se Schickem a nemělo to na oba negativní dopad.

Reagovat
Salfovic

Bylo jednodušší napsat, kde posílit nepotřebuje.

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Manažerů máme dost a kvalitních. Ještě možná střed hřiště, tam máme všechny typy hráčů.

Reagovat
vladino10

Čo to je za hráča? Videl som ho pár x v repre a nejak nevynikal, možno som len nechytil dobre zápasy. Čo sú jeho silné stránky? Komu sa herne podobá?

Reagovat
smazaný uživatel

Je velice silný, dobré krytí míče, dobrá hra hlavou, slušná technika. Střelu má troufám si říct na evropské úrovni, takové děla nikdo jiný v české lize není schopný trefit. Slabinu má v dynamice a pohybu, podle mě by mohl být o dost agresivnější.

Reagovat
Lemond Laws

Může hrát všechny 4 ofenzivní pozice.

Není to klasický křídlo, kde by neustále chodil 1v1 v rychlosti. Spíš mu podle mě nejvíc vyhovuje se motat v pozici "druhého útočníka" nebo podhrot.

Neskutečně fyzicky vybavený a silný. Krytí míče, silná střela.

Nevím, ke komu ho přirovnat.. možná tou jeho univerzálností trochu k T.Mullerovi... Ale to mě teď napadlo v rychlosti

Letos 12+15 a umístil se v top 10 hráčů pod 20 let v Evropě v téhle statistice.

Reagovat
eibe

tak 1v1 jsem ho teda nikdy neviděl, že by si vodil protihráče a to jsem ho viděl v 6 zápasech asi. Nijak nevynikal a to si dovolím říct, že jsou ve Spartě jiné kopyta.

Reagovat
Lemond Laws

A co si tím chtěl jako říct?

Reagovat
lampas

Takže tedy i mezi hráči v Evropě pod 20 let je průměrák

Reagovat
Lemond Laws

Tak jestli to znamená být průměrák, tak ok

Reagovat
lampas

Vzhledem k tomu, že je útočník, tak být v takové statistice v TOP 10 není nic výjimečného. Kdyby byl první, tak to pak je jiná (a to je ještě nutné přihlédnout ke kvalitě naší ligy).

Reagovat
chytrejkluk

Silné stránky viz odpověď Klokanomet. Přirovnal bych ho v uvozovkách s Ibrahimovičem nebo Cavanim.

Reagovat
ACSeRw!n

na Cavaniho nema techniku a toho Ibru doufam myslis jako vtip.. ja bych to videl spis na Rooneyho

Reagovat
chytrejkluk

Psal jsem v uvozovkách :) Mně přijdou celkem legit. vysocí, silní, dobrá technika. krytí míče, tvrdá střela, slušná hra hlavou, slabší dynamika...Btw Rooney je ještě větší úlet srovnávat 176 cm vysokýho Rooneyho s Hložkem,. kterej má skoro 190 cm, nevím no

Reagovat
Witcher

Vacíno už to potvrdil?

Reagovat
Lemond Laws

Prý na 99%

Reagovat
dinss

Takže jde do BVB

Reagovat
SpecialOne

Nevím tedy, jak jsou postaveny ty bonusy, ale 13 základ je hrozně málo. Mělo to být alespoň 20.

Reagovat
Kiwi-21

Mě to přijde zase hodně

Reagovat
eden_h

...jako papír...

Reagovat
Fakt

Kolikrát to ještě dneska otevřu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele