Havertz se z Leverkusenu zatím nechystá, uvidí po sezoně

18.12.2019, 09:53
Aktuality
V německé lize září hvězdička jménem Kai Havertz a je jenom otázkou času, kdy tento fotbalista opustí Leverkusen a vyrazí do některého z největších evropských klubů. Zájem o něho je a transfer bude zrealizován nejdříve po sezoně, sám hráč má v plánu dohrát probíhající ligový ročník v Bayeru...

Havertz podává vynikající výkony, patří do reprezentace a minulý týden se stal nejmladším hráčem, který v německé nejvyšší soutěži odehrál sto utkání. I to láká Barcelonu, Real Madrid, PSG nebo Bayern Mnichov.

"Barcelona hodně sází na držení míče, ale to v dnešní době dělá už více klubů, nejenom Barcelona. Míč na svých kopačkách má často například Real Madrid, ačkoli to v jeho podání v uplynulých letech nebylo tak efektivní jako u Barcelony. Bayern je zase pravděpodobně největším klubem v Německu a je zde spousta hráčů, kteří tam v mladém věku odešli a byli úspěšní. I díky tomu je moje jméno spojováno s Bayernem, ale uvidíme," nechal se slyšet Havertz.

"Existují hráči, kteří chtějí zůstat blíže svým rodinám, další si zase řeknou, že chtějí žít v jiné zemi. Jedna věc je jistá - pokud chcete být hvězdou v Německu, neuděláte chybu, když půjdete do Bayernu. Myslím si, že v Leverkusenu jsem získal dostatek mezinárodních zkušeností, chytil jsem rytmus zápasů v evropských pohárech a jsem přesvědčen o tom, že mohu kdykoli odejít do zahraničí. V tuto chvíli chci zažít úspěšnou sezonu, pak uvidíme, co se stane," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (44)

Přidat komentář
Werkrider

1. Zmena rétoriky po tom, čo hovoril, že do Bayernu nepôjde.

2. Hviezdička túto sezónu pripomína skôr kometu než pulsar...

Reagovat
Beči

Tuto sezónu tedy zatím moc nezáří.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá absolútne formu...lenivý na ihrisku

Reagovat
Csaplárova past

Ideální náhrada za Ozila v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ano. Ale snad si z nej vezme odstrasujici priklad (samozrejme Hav, Ozil uz je nezmenitelny ).

Reagovat
Generalní Gladiator

Zvládl by roli de bruyneho?

Reagovat
Beči

De Bruyne je jedinečný, jeho kreativní schopnosti Havertz rozhodně nemá, ale to skoro nikdo.

Reagovat
mimi_united

Dobrý hráč ale našou prioritou bude predpokladám Sancho

Reagovat
Beči

Proč by měl chodit do horšího?

Reagovat
Člen_zlořádu

Money talk

Reagovat
Csaplárova past

Třeba proto, že v takovém týmu by byl nejvýraznější osobnost, žádný jeden z mnoha jako v Realu nebo Barceloně atd. Tak jako Alexis, Aubameyang nebo Pepe do Arsenalu např. Podívej se na Hazarda .. i takový frajer v Realu narazil. Argumenty tohoto typu jsou úplně mimo ....

Reagovat
Beči

A co z toho, že by byl osobnost? Předpokládám, že takový hráč bude hlavně chtít hrát v týmu, co má vysoké ambice a každoročně hraje poháry. A ani jedno se o současném Manchesteru říci nedá.

Reagovat
Csaplárova past

Proto snad takové kluby posilují, aby o ty poháry mohli stále hrát. Jak by to vypadalo, kdyby hráči chodili jen do klubů, které jsou na špici? Ani by se tam nevlezli.

Reagovat
Beči

Samozřejmě, ale čistě technicky...United si určitě přejí jít nahoru, ale momentálně k tomu nemají ani předpoklady a jednají tak, jako kdyby to ve skutečnosti ani nechtěli. Stále je to bída, kvalitní posily nepřicházejí a k výměně manažera se také neodvažují. Proto jsem psal o těch ambicích.

Reagovat
Csaplárova past

Čas ukáže, jak se poučí z chyb. Liverpool si taky prošel obdobím, kdy to měl jako na houpačce. U United je sranda to, že oni ty peníze utratit chtějí, ale ty posily jsou tak zoufalé, že s tím můžou na poháry asi opravdu zapomenout. Ten kádr je v takovém stavu, že i příchod dvou megastar by nic neznamenal a hráči by se tam jen zakopali do průměru ...

Reagovat
Beči

Přesně o tomto mluvím. Proto si myslím, že by tam mladý ambiciózní hráč, jako Sancho momentálně nechtěl.

Reagovat
Remt

Sancho do (alespon momentálního) United rozhodne nepujde, to by byl blázen

Reagovat
smazaný uživatel

prestan uz s tymto fakt

Reagovat
Remt

A nemám pravdu? jsou minimálně 3 týmy, které by si určitě vybral raději, včetně City. Co se sportovního hlediska týče, nejste žádnej luxus momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to automaticky neznamena, ze kazdy za neho da tolko kolko bude chciet Salzburg. A ja nefandim ManU o to sa neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve kolik bude chtít Dortmund

Reagovat
Remt

Díky za tenhle koment, protože do teď jsem měl za to, že se bavíme o Sanchovi ale kolega nad tebou mě trochu zmátl

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz som mimo

Reagovat
Beči

Reagovat
janinho

no ak city predaju Saneho do Bayernu tak by boli blazni ak by za prakticky ten isty peniaz nezobrali Sancha. mat v kadri dvojicu sancho-sterling by bol riadny luxus.

Reagovat
Beči

Já nevím, oba dva zmínění jsou lepší napravo, než nalevo. Samozřejmě, že dokáže jeden i druhý zahrát i vlevo, ale zrovna u nich by to bylo dle mě mrhání potenciálem, když nejlépe hrají na pravém křídle.

Reagovat
Remt

Snad jen kvůli prachům, kvůli čemu jinýmu k vám taky chodit, jenže ty mu nasypou velký i jinde

Reagovat
Kluivert9

Vaší možná, pro Sancha těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch priorit bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho půjde do Manchesteru, ale jinam Jaden se vám na tu vaši Evropskou ligu může vysrat, ten bude mít nabídky ze City, Liverpoolu, Realu a i ta Chelsea by pro něj byla lepší možnost.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nechť zůstane v Leverkusenu. Ten tým s ním poroste a za pár let bude velkoklub.

Za každou cenu chodit ke gigantovi

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně žádný zázrak

Reagovat
JuventusFC1897

V dvojzapase s Juve bol uplne neviditelny.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak obecně letos nemá moc dobré statistiky.

Reagovat
Jardman

Bayern pls: Werner, Havertz, Sané a čau mňau

Reagovat
Heresy

Staci werner

Reagovat
Jardman

Nestačí, páč Couts půjde do píči, Coman se skleněnej a né vždy dobrej. Jen nechápu nákup Cuisonce nebo jak se to píše nevím.

Reagovat
Heresy

Havertz je mozna rychlokvaska a budou za neho chtit nehorazne prachy ...a u saneho se obavam ze se mu to zraneni bude vracet ..

Reagovat
Heresy

EXPRES ZPRÁVY

15:55 Southampton opět zvažuje Mæhleho

15:43 Vidal měl opustit trénink Barcelony

Včerejší trénink Barcelony měl předčasně opustit Arturo Vidal. Zkušený středopolař tak měl učinit poté, co se měl od trenéra Antonia Conteho dozvědět, že do večerního El Clásica s Realem Madrid nenastoupí v základní sestavě. (football-italia.net) conte posila smsky valverdemu ?

Reagovat
Slavia10

Já nechápu Liverpool, já vím, mají hodně dobrý tým funguje to, ale SAKRAA mají momentálně nejlepší postavení na přestupovém trhu, Liverpool je v situaci kdy jim nikdo neřekne ne, ANO aktuálně je to nejvíc zajímavá adresa a přestup do LFC je momentálně mnohem více než do Barci nebo Realu MOMENTÁLNĚ a oni toho vůbec nechtějí využít...

Reagovat
Spalovač šancí

Nemají peníze

Reagovat
josepe

spíš bych řekl, že si Klopp vybírá dříče, ne primadony

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se jim momentálně aktuálně MOMENTALNE nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Historie je víc než jen o kapku lepší postavení aktuální sezonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele