Völler potvrdil, že Bayern se vyptával na Havertze. Stejně jako další kluby

26.08.2019, 20:10
Aktuality
Německý talent Kai Havertz byl letos v létě jedním z cílů Bayernu Mnichov. Potvrdil to sportovní ředitel Bayeru Leverkusen Rudi Völler. Havertz ale zatím zůstává v klubu i pro sezonu 2019/20.

Havertz si udělal v bundeslize v minulé sezoně skvělé jméno. V dresu Leverkusenu nastřílel 17 branek a pomohl klubu k postupu do Ligy mistrů. I proto přilákal pozornost Bayernu. Karl-Heinz Rummenigge, výkonný ředitel Bayernu, už v minulosti několikrát naznačil, že bavorský gigant by měl mít právě o talentovaného záložníka zájem.

"Není to tajemství, že se o Kaie Bayern letos v létě zajímal. A byl to velký zájem. Měli jsme několik telefonních rozhovorů. Taky jsem mluvil osobně přímo s Rummeniggem. Šlo o přátelský rozhovor a naprosto pochopil, že nechceme prodávat?" řekl Völler.

Bayern ale nebyl jediným klubem, který se na Havertze v létě vyptával.

"Já si hrozně užívám, když Kai hraje. A když hraje za nás, tak je to ještě lepší. Až to tak jednou nebude, tak nám bude muset stačit Sky nebo DAZN a budeme ho musel sledovat v dalších evropských ligách," naznačil Völler, že když už by se měl Leverkusen svého klenotu vzdát, bylo by to raději do zahraničí.

Autor: Jiří Fišara / yahoo.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Ten potom beztak odejde zdarma

Reagovat
Rich

Příští rok v Bayernu.

Reagovat
Giginek

měl by být prioritou číslo jedna

Reagovat
Rich

No se Saném určitě.

Reagovat
stas87

Nečudujem sa Bayeru, že ho chce predať von a nie do Bayernu. Uz to tak kedysi urobili z Vidalom. Ale ak Bayern dá 100 mega plus nejakého hráča, tak ho Völler predá do Bavorska. Aj Boateng by Bayeru pomohol.

Reagovat
ACSMan

Nešel vidla do juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Práveže šiel, tak to predsa stas myslel... Nevadí, stane sa.

Reagovat
ACSMan

Dobrý já to pochopil "že nechtějí udělat stejnou chybu jako kdysi s Vidalem"

Reagovat
fenixLFC

Hm tym sky by mohli narazat na nas alebo city. Tak snad city vyplacnu za sancha a my za havertza

Reagovat
Benzema

Alebo my za oboch treba myslieť aj na budúcnosť

Reagovat
Bandita_Harry

Havertz je lepsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Neyjrayx

Jeden z největších německých talentů současnosti

Reagovat
SunFells

Hložek pro bohaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Foden pro chudé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

"Šlo o přátelský rozhovor a naprosto pochopil, že nechceme prodávat?" řekl Völler.

To je otázka, Fišaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Brazzo snad neposere..i když u něj by byl překvapením spíš opak...

Reagovat
db18

Reagovat
zlatan-legend

Ten Fišara má teda downův syndrom nebo to dělá naschvál? Nevíte někdo?

Reagovat
r.mrazik

on si z vas dela prdel,jak vas to tankuje

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nihilister

Ne, je to debil.

Reagovat
r.mrazik

ale no tak

Reagovat
zlatan-legend

Debil je pouze charakteristika duševního stavu. Vzhledem k neustálým chybám v každém článku se dá předpokládat, že pan Fišara je minimálně debil

Reagovat
r.mrazik

prijde mi to docela sranda vzhledem k tomu,jak pisou samotny lidi v mistnich diskuzich...a ze to je fan web...ale budiz

Reagovat
Nihilister

Dobře, není moc profesionální ...

Reagovat
Werkrider

Predstavitelia Leverkusenu sa otvorene vyjadrujú, že budú cieliť na predaj mimo Bundesligu, sám Havertz sa vyjadril, že si nieje istý, že Bayern je pre neho dobrá voľba (https://www.insidesport.info/sport-articles/kai-havertz--i-don't-know-whether-bayern-is-the-next-and-right-step-for-me/688), ale fanúšikovia Bayernu stále melú zo samej podstaty svojej arogancie o tom, že tam Havertz budúcu sezónu pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak ešte, že sa môžu pri svojej arogancii opierať o to, že majú vo vedení frajerov ako je Brazzo, ktorý dokáže presvedčiť a priviesť každého hráča...

Reagovat
vladino10

A aký zmysel má ten predaj mimo BL?

Leverkusen vidí v Bayerne konkurenta, alebo?

Chápem keby to podobne robí BVB ktoré si reálne môže robiť zálusk na titul, ale čo získa Bayer?

Reagovat
Werkrider

Arongancia 100%

Reagovat
manuelo neuero

ne arogance, ale pravda

Reagovat
vladino10

Neviem či si si nevšimol, ale ja vôbec nie som nejaký Bayern centricky fanúšik, dokonca by mi nevadilo keby pre dobro ligy a aj Bayernu výhra titul tento rok Dortmund.

Ale ako keď sa na to pozrieš s triezvou hlavou, tak proste leverkusen momentálne pre Bayern konkurentom nie je a pokiaľ mu budú utekať hráči tak ani nebude.

Jedine o čo mi ide je to, že by bolo dobré ak by hráč ako havertz ostal v lige- a to isté hovorím aj o brandtovi napriek tomu, že hra v Dortmunde..

Tak mi iba skús laicky, ako debilovi vysvetliť, o čo tu ide, lebo leverkusenu môže byť suma fuk či bude Bayern silnejší alebo nie, jeho pozíciu v tabuľke to ťažko ovplyvní

Reagovat
Werkrider

Očividne sme úplne inak naladení.

To že teraz je Bayern dominantný, ešte neznamená, že ostatné kluby si musia povedať:"No čo, aj tak im nie sme konkurentom, poďme si zakopať." To môžeme dať Bayernu rovno titul už v Auguste a dovi dopo.

Neviem čo je nepochopiteľné na tom, že sa aj ostatné kluby chcú o úspech pobiť a pracujú na tom nie len hráči, tréneri na ihrisku, ale aj manažment v prestupovej politike. Leverkusen svojich hráčov do Bundesligy nepredáva, neposilňuje (ne)konkurenciu.

Akú výhodu to pre Leverkusen má, predať Havertza do Bayernu, ak sa o neho bude zaujímať XY klubov z iných líg?

Chápeš čo myslím? To že teraz nie sme kontester o titul (ale vlastne prečo nie? Leicester tiež nebol :P ) ešte neznamená, že na tom nemôžeme pracovať už teraz.

Reagovat
vladino10

Nemyslím "No čo, aj tak im nie sme konkurentom, poďme si zakopať", skôr "ak dajú najlepšiu ponuku, tak nech si ho berú, ak dá lepšiu ponuku niekto iný, nech si ho vezme on"..aspoň z môjho pohľadu je pre leverkusen najväčšie mínus, že oslabia káder a nie to, že by toho hráča mohol dostať Bayern no..nemám nič proti tomu, že sa chcú kluby pobiť o úspech, ale teda to popravde nevidím v dnešnom futbale celkovo nejaký priestor, aby sa tieto nadpriemerne kluby mohli nejako dorovnať tej úplnej topke..v časoch, keď hráč odohrá dobrú sezónu a hneď ide do anglicka sa to podľa mňa ani nič nedá..

Samozrejme, ja mám pohľad fanúšika ktorý chce vidieť havertza v bl a chapem že voller tento pohlad mať nemusí, len popravde, situácia na trhu by sa musela brutálne zmeniť na to aby Bayer mohol konkurovať aj v boji o titul..preč sú časy keď hráči ako Kiessling ostanú vo svojich kluboch, bohužiaľ, dnes by zaňho nejaký anglický klub ponúkal takú dardu..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Godwinson

Guerreiro za 25? Se zbláznili, ne?

Reagovat
zlatan-legend

Kolik by měli chtít?

Reagovat
Godwinson

Za takovýho hráče při dnešních cenách a vzhledem k tomu, kdo ho chce, tak dvakrát tolik

Reagovat
zlatan-legend

Smlouva už jen na rok

Reagovat
Godwinson

Tak to je ještě čas na podhodnocený prodej U Eriksena tam padaly částky jako bylo 100 mil., pak tedy 70 mil. atd.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že Lyon už hodně posílil. Vysněný hráč už od působení v Lorientu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele