Griezmann vyměnil Atlético Madrid za Barcelonu

12.07.2019, 16:10
Aktuality
Barcelona potvrdila příchod Antoineho Griezmanna. Francouzský reprezentant do této chvíle nastupoval za Atlético Madrid, které vyinkasovalo 120 milionů evropské měny...

Osmadvacetiletý útočník se ještě ve velmi útlém věku přesunul z rodné Francie do Realu Sociedad, kde se postupně dostal do prvního týmu a následně se zařadil mezi opory.

Během ročníku 2013/14 zaznamenal Griezmann ve španělské lize šestnáct branek a bylo zřejmé, že se bude stěhovat za lepším. Nakonec padla volba na madridské Atlético.

Také u Rojiblancos pokračoval mistr světa z roku 2018 ve skvělých výkonech, přičemž ve všech pěti sezónách vstřelil minimálně 20 soutěžních gólů. Jednou dokonce zaznamenal 32 zásahů a logicky se tím zařadil mezi světovou špičku, což potvrzoval i v reprezentaci.

Už během minulého léta byl Griezmann spojovaný s možným odchodem do Barcelony, nakonec se však rozhodl setrvat u "Atlétů" a dokonce s nimi podepsal nový kontrakt.

Přesto bylo jasné, že smlouvu nedodrží. Obě strany si sice nechávaly na čas, Barcelona však nakonec oznámila, že Griezmanna získala za 120 milionů eur. Nová akvizice podepsala s Blaugranas pětiletý kontrakt, ve kterém má výstupní doložku ve výši 800 milionů eur.

Celý transfer však zřejmě bude mít soudní dohru. Atlético Madrid potvrdilo, že podá žalobu, neboť se údajně Barcelona dohodla s Griezmannem před 1. červencem, kdy byla výstupní doložka, na jejímž základě útočník přestoupil, 200 milionů eur. Až následně klesna na současných 120 a madridský celek po ligovém konkurentovi požaduje původní sumu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, football-espana.net

Komentáře (1751)

Přidat komentář
Xavi8

Reagovat
Le Gunner

1. pro nic za nic

Reagovat
Le Gunner

Tak nic.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
hyper01

Zmrd, snad se mu nebude dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceho usuzujes, ze je zmrd? Propadl jsi klamnemu zdani povrchnich jevu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Andy, prosím, dneska ne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pride

Reagovat
Thorrin

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Infi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
jenage

Reagovat
Pharrell

Reagovat
opretis

Jo, propadl a je to prostě zmrd. Když se někdo zachová jako zmrd, nemusím popisovat obsáhlé kombinační slohy o povrchních jevech. Je to zmrd. Oki?

Reagovat
smazaný uživatel

Divas se na to jak hurvinek na valku. Ja vystridal desitky zpusobu zivota, prozil stovky lidskych motivaci. Rikam ti, ze Griezmannova situace neni obycejna. Do Atletica prestoupil jako mlada hvezda, za tehdy, na tehdejsi pomery Atletica, abnormalne vysoke penize. Pul roku upozadene vysedaval na lavicce nez se stal stabilnim clenem zakladni sestavy. Znovu opakuju - hrac, ktery by si o svoji osobni hodnote mohl, na zaklade te sve trzni, myslet buhvico. Jak se to deje dnes a denne. Pote, co se dostal do zakladni sestavy pravidelne predvadel jeden vyborny vykon za druhym, vsechny zalozene na pracovitosti a oddanosti spoluhracum. Proc asi jeho odchod ted tak fanousky Atletica boli? Premyslej trochu. Protoze byl jeho pristup k fotbalu jako ke spolecenskemu fenomenu dlouhou dobu prikladny, trpelivy a pokorny. Jeho fotbalovy pribeh totiz korespondoval s upachtenosti reality, nad kterou se presto nepovysoval. Zadne zmrdstvi v tom nebylo. To by pak nebyl u zemitych spanelskych fanousku Atletica tak oblibeny. To co se s nim stalo ted, jsou fenomeny urciteho lidskeho druhu skutecnosti. Uvedomil si svuj zcela nenaplneny potencial, sve karierni obeti a svoji fotbalovou konecnost. Vsechny ty tyjatry jak od neho tak od Atletica, at uz v recech o vernosti nebo v penezich, byly jen predem marne pokusy jak to uvedomeni zastavit a ponizit zpet na uvedomeni mezilidskych a profesnich hodnot. Jenze ty uz pro Griezmanna nemuzou platit, uz je chyceny v predstave zivota jako cesty. V pomeru tohohle a toho co pro Atletico odvedl, by ta jeho "zrada" mela byt ale zanedbatelna. Aspon pro ty, kteri maji pamet. Jedinou chybou vuci Atleticu, kterou ted Griezmann dela, je, ze neprestupuje mimo ligu.

Reagovat
opretis

Já mu absolutně nevyčítám to, že jde pryč. Úplně chápu to, že si uvědomil nenaplnění svého potenciálu a blablabla.

Styl jakým tohoto přestupu docílil ale neschovává za vznešený slovíčka, prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v tom zadna vznesenost neni, jen naplneni posloupnosti surove reality. Ty akorat nechces videt to, co tomu predchazelo. Vidis jen ten akt a svuj dojem z neho.

Reagovat
opretis

Když se někdo zachová jako zmrd, zachoval se jako zmrd a nezáleží na tom co tomu předcházelo. Nebo záleží, dobře, ale pořád se zachoval jako zmrd. Já chápu co se snažíš říct. Ale můj názor je prostě takový, že se zachoval jako zmrd. A citát na závěr - dobrý skutek nesmyje ty špatné, stejně jako špatný nesmyje ty dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten citat uz je trochu v mych intencich. Dobre, muzem moralni nazor na jev toho aktu spolecne poupravit. Oba to nahlizime z perspektivy Atletica. Griezmann se nezda byt zmrdem, protoze se tak v Atleticu nejevil. Naopak. Ale nyni se zmrdsky zachoval. Je rozdil mezi tim byt a zachovat se. Uvedom si, ze tyhle vsechny soudy jsou ale zbytecne, protoze tu kauzu sledujeme pouze z povzdali. Je to to same jako kdyz se ty pro neco v zivote rozhodnes a z povzdali slysis okolni soudy. Jsou zbytecne, nemaji zadne realne opravneni vuci historii tveho vnitrniho zivota, vuci tomu cos ty sam pochopil, vuci tomu co je pro tebe dobre a zle. Sleduji jen jev. A jevy se skladaji z obecnych pojmu, z pojmu jako vernost atd., ktere cerpaji z prikladu toho jak se takova idea ve svete realne naplnuje nebo nenaplnuje. Jsou zjednodusujicim soudem, aby se lidi mohli ve svete orientovat. Nejsou nicim jinym. Nemaji zadnou jinou oporu. Vsechna realna opora lezi pouze na zodpovednosti tveho vlastniho rozhodnuti. Za to co Griezmann Atleticu odvedl by si minimalne zaslouzil dostat tuhle svobodu nest libosti a tezkosti, ktere z toho vyplyvaji a budou vyplyvat, sam. Bude jich dost i bez okolnich soudu.

Reagovat
Agent z Melmacu

je to ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD ZMRD

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, Když prostě odmítne nastoupit do přípravy. Tyhle poměry nepamatuju. Co já pamatuju mělo by to fungovat tím stylem že přijde Barcelona, domluví se s Atleticem a to dá svolení jednat s Griezmannem. Jako chápu že ve Španělsku maj skoro všichni vystupní klauzule ale nechápu jak dřív než půl roku před koncem může Barcelona jen tak jednat s hráčem...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jenom pravidla. Realne zalezi jen na tom, jak Griezmann a vedeni Atletica pochopili svuj vzajemny vztah. To, co znamenal a jake vyusteni se v nem odehralo. Jedina hrdost zastupcu Atletica tkvi v tom nekompromisne se s Griezmannem rozloucit a financni zalezitosti nechat v tomhle pripade jako podruzne. Griezmann nebyl Jackson Martinez, aby byla jeho hodnota pro klub vyjadrena jenom v pravidlech a cislech.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale je to sport a v tom jde o pravidla především. No jak pochpily svůj vzálemný vztah?? Myslíš formou dresů?? Protože tuším že na tomhle postu už nějakýho malčíka maj.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrze ekonomiku nikdy intersubjektivni vztahy skutecnosti nepochopis. Pochopis jen presun a pohyb.

Reagovat
Kapřík

Haleluja bratře!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi na omylu. Nepatrim k zadnemu nabozenstvi, k presvedceni nebo k filosofii. Nepatrim ani k lidem. Mam po vetsinu casu chladnou mysl, ktera vidi cloveka, prirodu a veci tak jak jsou, v mezich, v kterych je muze videt. Ve zbytku casu jsem bolestne pohnut tim co vidim. A strasne moc lituju. Lituju i tebe, protoze zijes v sitich pojmu a obecnych predstav. Lituju, ze nedokazes k cloveku promluvit jako ty sam, ale jen skrze to, co zachytis v tech sitich. Domnivas se jak jsi me vtipne odhalil. A ja citim jen cim dal vetsi opustenost a smutek.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je jestli patříš lidem kteří chápou z právní stránky přestupy ve fotbale.To si to potom můžeš vykládat jak náš President ůstavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, jenom pravidla a pravo. To jsou ty site. To, ze k silne ekonomice posunul Atletico svym usilim i Griezmann, uz te nezajima. Jdi k certu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanda Atletica . Mě to zajímat nemusí. Ty k němu svejma názorama směřuješ sám. Měl bys fandit Neapolli . Škoda že nejsou osmdesátý léta. Myslíš si prostě že ty lidi kteří maj víc peněž jsou lepší protože se nemusí bát hladu a chudoby. A třeba naglická královna tím pádem nemusí platit daně. Pokud chceš změnu pravidel , začni podle toho jednat. Jinak ražíš primitivní politiku ajko třeba Hitler nebo Stalin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tady nejde o pravidla. Ty jsou surove vecna, jen se obmenuji. Praveze si nemyslim, ze bohati lide jsou lepsi. Ale ze kdyz nahlednes za zavoj ekonomickych vztahu naleznes teprve skutecne univerzalni skutecnost. Skutecnost lidskych vztahu, ktere jsou tim skrytym svetem skutecnosti. Zastav se nekdy mimo svuj ucel a divej se. Staci jen to. Mluvis o primitivnosti, ale na urcitem stupni chapani se dozvis, ze skutecnost nelze zmenit jinak nez plosnym nasilim. Hitlera ani Stalina jsi vubec nepochopil, musel bys na hranici skutecnosti dojit. Tak mi tady nemluv o primitivnosti. Ja? Ja jsem jen trtina, odsouzena smutne se divat.

Reagovat
smazaný uživatel

Skočíme na pivo? Nemám rád, když lidi smutní či litují, protože občas jsem toho součástí také.

Reagovat
Pinturicchio

Hotový brouk pytlík.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem napsal schvalne, abych provokoval svou zkusenosti presne takove aroganty jako jsi ty. Byla to ucelna arogance.

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby, Andy, jen aby.

Reagovat
smazaný uživatel

Uverit - to uz zalezi na tom, co citis uvnitr. Pro me tohle vlakno konci.

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jaké desítky způsobů života jsi přesně vystřídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepritomne dite narodivsi se po tragedii, zakriknute dite, predcasne moralne vyspele dite, rezervovane dite, zvracene dite, nevinne dite, zamerny klaun, vzdorovity klaun, opovrzenihodny klaun, zklamavajici klaun, zamilovany klaun, vazne zamilovany, manipulativne zvraceny, prozrene zamilovany, vidici vrazdu, usedly, hodnotovy, rodinny, formalni, tichy, soustredeny, ekonomicky, relativne bohaty, zrazujici, upevnujici vztahy, nevyrovnany, nasilny, sileny, bohapusty, bohaplny, znesvareny, nenavidici, odpoustejici, milujici, kriklavy, snazivy, perfekcionisticky, postupny, menici prostor, cas, zrazeny, student zurnalistiky, ekonomiky, filosofie, nabozenstvi, chodici prazdno, preplnena nadoba, znamy znamych, neznamy mezi neznamymi, poulicni tulak, utecenec, bezdomovec, obet, neurvalec, upozadeny nasilnik, slaboch, silak, nevernik, bezverec, verici, montaznik nabytku, solny mlynar, basnik, filosof, poctivec, prostopasnik, hedonista, krutovladce, popravci zvirat, zneuznalec, milovan, povrchni stylista, bezpaterni sobec, pohrebak, tridic odpadku, zhyralec, tyran, nadsenec, vyrobce popcornu, skladnik, ubozak, uznavany clovek, nenavideny clovek, pritomny clovek, clovek vesnicky, malomestsky, velkomestsky, zahranicni, studijni, pohrdajici, nenavidici, cistotny, nihilisticky, spinavy, ozraly, neschopny, unaveny, bidny, genius, hlupak, zatracenec, pritel, historik ideji, blazen, roztekanec, ideolog, obet nasili, pomsty, pomstychtivec, zvanil, tichy clovek hfffjo90gggggzzzu

Reagovat
alcantara

Wtf

Reagovat
CHONG

Student žurnalistiky, ekonomiky, filosofie, náboženství... To sedí

Reagovat
smazaný uživatel

A na tebe sedi, ze si vzdy vyberes jen zlomek z cele skutecnosti, kterou mas jednoznacne pred sebou. Jsem zcela viditelny, vic jiz nemohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vse co jsem napsal jsem prozil ve svem tele. Zbyva uz jen umrit nebo umrit jeste za zivota. At to ci ono uz je za dvermi.

Reagovat
alcantara

Neopustaj sa, Andy

Reagovat
protiproudu

Reagovat
patas92

Je to chronologicky?

Reagovat
opretis

To jsi stihl za jeden život?

Reagovat
smazaný uživatel

Žije více životů zároveň.

Reagovat
Ed_Hazard

Bola ma dva ucty?

Reagovat
smazaný uživatel

sila Andy, ale drz se, at se das nekdy dohromady, vis, ze ja ti ty palce drzim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož to odmítám číst už jem z holého principu , zkusil jsem přes Ctr+F zadat troll, není to tam. Doporučuji to tam také přidat

Reagovat
Lof

Teda ty musíš mít hodně nudnej život.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tam!

Reagovat
Stan Smith

tyvole takový slohy, koukej mazat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ty si to fakt uzivas, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo, presne. Uzivam si to, ze lidi vidi tak malo. To je presne to, co si clovek preje uzivat si.

Reagovat
pantondavo

Ono to obcas fakt jednoduchy je, neni duvod delat si to tezsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nekonecne opakovani toho sameho zvastu. Je to akorat zapominani nebo lenost. Nic jineho. Svet je zapominanim a zjednodusovanim. Lenost potrebuje pravdu a lez, aby se mohla ve svete orientovat. Nic jineho to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tamten je hrdina, tamten je zmrd. Souvislost nepotrebujeme - hlasi svet.

Reagovat
pantondavo

Ty musis bejt tak uzasne stastnej clovek v ty dnesni dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Takyze jsem dost mozna na svem konci.

Reagovat
opretis

Upřímně, mě bys docela zajímal co si zač. Protože se svým rozhledem a tak podobně mě dost zaráží, že se ventiluješ zrovna na fotbalovém fóru.

Reagovat
pantondavo

Hrat si na foru na cloveka s rozhledem neni zrovna slozity hele. V jedny ruce slovnik cizich slov a jedes.

Reagovat
Generalní Gladiator

blbost

Reagovat
pantondavo

Tak kazdej na to nema, no

Reagovat
stas87

Ty si ale presný opak jeho. Na teba sedí definícia tuposti a jednoduchosti. Sám si zrataj, koľko hlúposti, výsmechu a obmedzenosti si dokázal napísať nie len v tomto článku ale aj inde. Andy je tvoj protipól a aj na neho musí mat človek naladu, aby ho dokázal citat.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
stas87

Presne ako som predpokladal, jednoduchý smajlík od jednoduchého človeka.

Reagovat
pantondavo

Skvela prace, Colombo

Reagovat
stas87

Radobyvtipna sracka nesmie chýbať. Až má človek dojem, že takých trotlov vyrábajú vo veľkom.

Reagovat
pantondavo

A ze mas porad potrebu na ne reagovat, co? Zajimava psychologicka studie

Reagovat
stas87

Nereagoval by som, ak by si sa bezdôvodne nenavazal do človeka, ktorý píše zaujímavé veci. Ale dopad jeho slov u teba nie je žiadny, pretože sa nad tým ani nechceš zamyslieť a okamžite to odsúdiš. Keď ti vadí jeho štýl písania, tak jednoducho nereaguj, nie?

Reagovat
pantondavo

Tak to uplatni na sebe a nereaguj zase na me, ne?

Btw tobe prijde jeho zpusob vyjadrovani se tady a ohaneni se filozofickyma vyrazama, ktery vetsina z nas slysi poprve, adekvatni?

Reagovat
stas87

Nie vždy s ním človek môže súhlasiť, ale aspoň reaguje a argumentuje. To, že si zvolil takù písomnú formu predsa neznamená, že si zaslúži výsmech, nie? Mna to napríklad donúti zamyslieť sa nad jeho slovami, pokial niečomu nerozumiem, tak si to nájdem v slovniku. Má iný pohľad na svet, va podstatu žitia ako drvivá väčšina ľudí na EF, ale to predsa nie je a ani nemôže byt dôvod k tomu, sa mu vysmievať, nie?

Reagovat
opretis

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je fajn a jsem rád, že někdo má podobný pohled na svět já. Bohužel jsem na začátku a zřejmě jsem zažil jen málo bolesti na to, abych jsem více prozřel. V jistých kruzích ano a v jiných ještě ne. Mám pro něj pochopení, je fajn takto pracovat se svojí osobou. Nadruhou stranu.... Stojí za to? Občas by byla nevědomost lepší. To že člověk ví a vnímá v této výši je občas na provaz. Je toto opravdu cesta? Nebylo by lepší brát život tak jak přichází a nešťourat se v tom?

Reagovat
pantondavo

Vsak ja mu to neberu, at pise klidne latinsky, jen musi pocitat s tim, ze na foru s primitivama to nebude sedet kazdymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tak krutý.

Reagovat
Rudnevs

Ja si to predstavujem nejak takto: https://youtu.be/LcM4zWiikKQ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja jsem prece odsud. Eurofotbal byl muj prvni kontakt s vnejsim svetem.

Reagovat
Zark

už přes měsíc jsi tu nebyl Andy, kde je ti konec

Reagovat
insane

Camus i jako intelektual taky uprednostnoval fotbal pred kulturou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
YNWA__MSN

Ty ses ale debilek

Reagovat
technecium

Oukej, Griezmann za 120 je lepší přestup než Hazard za 100. Change my mind.

Reagovat
čutalista

Tak jako mohli jste ho v tom nechat a zacílit na Neymara byla by to potom sranda...musel by zůstat a doma by na něj pískali

Reagovat
hyper01

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
David143

Reagovat
John Obi Mikel

Proč by měl být HORŠÍ hráč za VÍC peněz lepší přestup než LEPŠÍ hráč za MÍŇ peněz?

Reagovat
technecium

Protože je to lepší hráč za o trochu víc peněz, než horší hráč za o trochu míň peněz.

Reagovat
pantondavo

Ty to myslis vazne

Reagovat
technecium

Ano, protože to je pravda.

Reagovat
pantondavo

Z ceho tak soudis? Na te muj spodni komentar uz pak reagovat nemusis, kdyz mi to vysvetlis tady.

Reagovat
technecium

Pro Griezmanna hraje: Povaha, zkušenosti z velkých zápasů, zakončování, flexibilita, hra bez míče, herní inteligence, efektivita, defenzivní dispozice.

Pro Hazarda hraje: Technika, dribling, kombinace, jistý místo v systému

Pro mě není o čem se bavit

Reagovat
mrann1x

Zkušenosti z velkých zápasů? Že ve většině z nich se sesypal, když měla být na něj spoleh? Hazard >>>> Griezmann

Reagovat
technecium

A proto to je nejlepší hráč ME a Mistr Světa

Reagovat
Talker

Taky hrál za nejlepší repre výběr světa, kde jsou na každou pozici 3 kvalitní hráči. Messi, Neymar, Ronaldo a další hráči absolutní špičky nikdy nebyli úspěšní na MS - to je otázka pár zápasů ve vyřazovací fázi.

To je jako říct, že Giroud je lepší útočník než Lukaku, protože vyhrál MS, zatímco Lukaku ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim ale, ze technecium ten argument nezalozil na vaze toho, ze nekdo narozdil od nekoho neco vyhral, ale na zpusobu te vyhry. A tam Griezmann vyjimecnym zpusobem, lidove po vzoru sede eminence, zurocil svuj vliv na dosazeni cile. Tady jde o to, ze Griezmann se v lepsich technickych podminkach nez jake ma Atletico, transformoval v jejich usmeenovani vuci cili. Byl Deschampsovym metronomem. Kdo nevidel, ze tu spoustu francouzskeho talentu ridil na jejich viteznem mistrovstvi sveta prave Griezmann, nevi nic o tichych myslenkach, ktere ridi svet.

Reagovat
PP

nicméně pořád se na to díváš ze své roviny - paradigmatu, zaujatého fanouška Atletica Madrid. Technecium je zaujatý fanoušek Barcelony, kde Barcelonské hovno bude vždy lepší než hovno kohokoliv jiného. Griez byl důležitou součástí sehraného francouzského týmu, kde každý hráč vyrostl díky tomu, že byl ve skvělém soukolí.. s neuvěřitelnou možností variability..Viz záloha Kanté - Pogba - Matuidi, kde mimo Kantého jsou oba hráči třetinový bez těch kolem sebe. Naproti tomu Hazard je ten hlavní stavební kámen, kolem kterého můžeš vybudovat celý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Griezmann v Atleticu ale taky. Kazdopadne nejde mi v tehle diskuzi o srovnavani, ale o to pokusit se napravit mylne domnenky o Griezmannovi.

Reagovat
smazaný uživatel

griez byl vudci osobnost a jasne nejdulezitejsi clen kadru na ms, vzdyt ty zapasy ve vyrazovaci casti rozhodovsl asistnecemi nebo goly..

hzard byl v hodne podobne pozici, ale byl o neco horsi/mel vetsi smulu. taky muzu rict, ze tam byl kdb nebo kompany, a ze hazard byl jen dulezitou slozkou... ale stejne jako u grieze to nebude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zahorkl jsi a zkalilo ti to cisty usudek.

Reagovat
pantondavo

Jo, z velkých zápasů, který všechny prohrál a rozhodně nepatřil k nejlepším na hřišti ani svýho týmu, natož celkově. Kluci, že vy něco berete

Reagovat
technecium

Hazard ty zápasy ani nehrál

Reagovat
pantondavo

A proto má víc trofejí? Hmmm

Reagovat
technecium

Ok, zápas o titul proti Aston Ville nebo komu je víc vypovídající než zápas s Realem Madrid ve finále LM

Reagovat
pantondavo

Aha, takže najednou se nám hodí vytahovat duley v lize se slabšíma týmama Klucííí

Reagovat
technecium

Nechápu tuhle poznámku

Reagovat
pantondavo

Stejně tak se dá říct, že barca vyhrává ligu v lize dvou týmů a poráží kluby, který jsou hluboko pod úrovní PL, ale objektivně to hodnotu titulu nesnižuje, nebo jo? Proč by Hazard měl bejt horší, když vedle sebe postavíš titul v PL a v LM?

Jasně, pro mě je a vždycky bude LM nejvíc, ale rozhodně to není nejtěžší soutěž, tou je PL a Hazard přichází jako její nejlepší fotbalista posledních 5 let, takže za mě

Reagovat
VALEN

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zatim nikdy cisty usudek nemel.

Reagovat
pantondavo

Takže jsem ve spravný diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o to, ze v ni reaguju ja, ale o to, ze ty jsi propadl, a vesmes obecne propadas, usudkum zalozenym na povrchnosti jevu. Je to to same jako kdyz se nekdo na novinkach docte, ze se nekde odehrala vrazda a o usudku o te situaci, ma hned jasno, z pouheho slova vrazda.

Reagovat
technecium

Sry, ale to je pěkné blbé přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to blbe prirovnani. Akorat nejspis nevis o tom jak se kolikrat veci na svych hranach deji. Neposuzovatelne. Vrazda ma sama o sobe obecnou negativni konotaci, ale casto byva jedna z druhou nesoumeritelna.

Reagovat
pantondavo

Tebe tipuju na nějakou filozofickou fakultu, trefil jsem to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
pantondavo

Tak vysoka skola zivota, tutovka.

Reagovat
Jordi Alba

Operátor výroby s maturitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se prostě nudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenudim se, lituju. V tom je rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh to žádá.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych, kdyby nezadal. Chce me videt bezbranneho a cisteho nebo mrtveho.

Reagovat
smazaný uživatel

To všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ted napisu asi vyjasni rozdil mezi nami. Ne, vsechny ne. Buh neni univerzalni entita ci dokonce postava, existuje v jedincich jako bolestny pocit, otevirajici se v pozastavenem case.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to souhlasím. Nicméně bolestný pocit máme všichni. Od každého si něco žádá, ale v jiné míře.

Reagovat
pantondavo

Napsal bych, že meleš hovna, ale asi by to bylo propadnutí úsudku založenýmu povrchnosti jevu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to by bylo jen neporozumeni.

Reagovat
Anacron

Povaha?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
David143

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nemysli povahu ve smyslu moralnim, ale ve smyslu fenomenu "chteni" a schopnosti mu obetovat vice.

Reagovat
pantondavo

A tohle poznáš přes obrazovku televize, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
icka

Reagovat
Lof

Reagovat
kiciN

Zaslepeny blazen, nic jineho.

Reagovat
anonym

Nebyl si to ty, kdo chtěl místo Griezmanna raději Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

Povaha? Si děláš prdel ne? Hazard je výrazně lepší hráč

Reagovat
wyqinac

Reagovat
vladino10

Reagovat
Gazdo

Tvl prosim prestan

Reagovat
pantondavo

Reagovat
dextroza_m

20 mio eur je trochu víc peněz?

Reagovat
smazaný uživatel

Říct že griezmann je lepší než hazard, tak to musí bejt hodně v klidu droga. Eden je určitě někde jinde než Eden, Eden v realu bude hrozná raketa

Reagovat
smazaný uživatel

To jo... jeden je v Praze a druhý v Madridu

Reagovat
Spalovač šancí

Griez určitě není horší

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnání s Hazardem rozhodně horší hráč je.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

V gradaci slova "rozhodne" jsi na sebe odhalil, ze jsi, vzhledem k vyrovnanemu porovnani dvou skutecnosti, propadl smyslovemu zdani, kteremu radi propadaji i mnozi Messiho priznivci v porovnavani Messiho a C. Ronalda. V kolektivnim sportu, ve kterem ma na velikost konkretniho hrace vliv hned nekolik faktoru, propada takovy soud snadno soudu oci, jejichz svizel tkvi v tom, ze rady podlehaji vizualnimu dojmu, zalozenemu na vyhodnocovani pouze technickeho rozumu. Ten si rad bere prvni slovo, ackoli zaskutecnost je pro porovnani daleko slozitejsi. Tahle arogance vizuality ti pak nedovoli strizlivejsi usudek, ale povyseny soud. Pritom by stacilo napsat, ze Hazard, respektive Messi, jsou, nez jejich srovnavani konkurenti, nepochybne lepsi micovi technici.

Reagovat
smazaný uživatel

Páni, poprvé vidím slovo HOVNO napsané tolika slovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, svym ocim never.

Reagovat
icka

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

To bych tedy neřekl. Pokud tedy nemáš nějaký neprůstřelný scoring a Hazard je 89,74 a Griezmann je 89,71 a jsou tak od sebe na vesmír vzdáleni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Atlético de Madrid

To by byl za jakykoliv penize, protoze Griezmann je o dost lepsi hrac...

Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
David143

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho srší objektivita

Reagovat
technecium

Já si to třeba taky myslím a to ne jen kvůli tomu, že přišel k nám. Místní vědí, že jsem ho nechtěl. Ale Griezmann prostě svoji kvalitu předvedl víckrát v repre nebo v Lize Mistrů než Hazard.

Reagovat
Kixi Syhimour

No minimálně ten rozdíl není o "dost", dle slov uživatele na kterého jsem reagoval

Reagovat
icka

Hlavne v tech klicovych zapasech v kterych vetsinou vyhorel.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nesnazim se byt objektivni Ale zkusim to tady vypsat, at je nejaka diskuze.

Griezmann je podle me lepsi proto, ze nabizi vice nez Hazard a uz ma za sebou angazma na vyssi urovni nez je Chelsea a Belgie, tzn. neni tu zadny otaznik o tom, jak se adaptuje na La Ligu a vekly klub urovne Realu. Hazard je skvely dribler a technik a je lepsi nez Griezmann v kombinaci a ve hre na malem prostoru, ale nenabizi toho tolik.

Konkretne:

1) Zakonceni - Griezmann dava vic golu z vice ruznych pozic

2) Tvorba hry - Na Griezmannovi stala hra Atletica, byl zodpovedny za prechod do utoku, prenaseni hry i finalni prihravky, zkratka v podstate desitka, ale navic i nejgolovejsi hrac v tymu

3) Pohyb na hristi - Griezmann na sebe natahuje protihrace, dovede si skvele najit prostor pro prihravku, vyuziva hru na velkem prostoru

4) Verzatilita - Griezmann muze hrat na jakekoli pozici v utocne tretine bez ohledu na formaci

5) Hra bez mice - Griezmann je od Simeoneho takticky vycepovany pro defenzivni hru, je zvykly stahovat se za mic a napadat

6) Psychika - vzdy jsem mel z Hazarda pocit, ze neni moc ambiciozni a fotbal si radsi uziva nez aby se honil za lepsim angazma nebo za velkym uspechem

7) Kolem Griezmanna je postaveny nejlepsi reprezentacni tym soucasnosti a jeden z nejlepsich klubu. Pro oba je zcela nepostradatelny. Kolem Hazarda stoji horsi tym i horsi reprezentace. Ano, svoje spoluhrace si nemuzou vybrat, ale uz jen ta skutecnost, jak je Griezmann dulezity pro tyto tymy vypovida o jeho velkych kvalitach a o tom, ze je zvykly hrat na teto urovni. Kolem Hazarda stoji horsi repre i klub a je otazkou, zda si takovy vliv dovede prenest i na vyssi uroven do Realu, kde na nej bude jeste vetsi tlak a ocekavani.

Reagovat
patas92

ale podobnou konstruktivní odpověď spíš nečekej

Reagovat
vilp

Jen škoda, že 2 a 3 je spíš plus pro Hazarda no.

Reagovat
misinho7

jedine v com je naozaj asi lepsi je to zakocenie a ta psychika, u Hazarda tiez mam pocit ze si ten futbal uziva tak jak to ide a nie je to dric ako Cris napr..ale zas ani Griezman neposobi dojmom ze si ide za cielom ako drak a ok este ta 4

Reagovat
vilp

O 4 dost pochybuju, Hazard dá vše krom hrota, u Griezmanna těžko říct, 7 pro Edena vždy byl spíš problém, když kolem sebe hrál s kopytama. Zbude zakončení a asi psychika, která ale Bieberovi stejně nepomáhá, aby byl lepší fotbalista.

Reagovat
Bandita_Harry

Veď hrával aj na hrote v Chelsea

Reagovat
vilp

A byly to jeho nejhorší zápasy.

Reagovat
Bandita_Harry

Tam môže byť aj iná príčina ako on

Reagovat
vilp

To může. Že tam na něj několikrát nakopavali, určitě nepomáhalo.

Reagovat
vilp

A samozřejmě černá práce pro tým, tam je určitě největší rozdíl. Jinak si zase myslím, že mu hra Barcelony s Messim hrajícím v jeho prostoru nijak zázračně sedět nebude.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiciN

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

A tyto aspekty, které má některé i Hazard z něho dělají za tu cenu (která se liší jen o 20 mil.) o dost lepšího hráče?

Reagovat
Atlético de Madrid

o neco lepsiho hrace :)

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně hráče na stejné úrovni za více peněz.

Reagovat
kiciN

Reagovat
jakubbosak

s tímhle souhlasím asi nejvíc

Reagovat
Kokesh

S takovou je Zidane asi tak 3x lepsi hrac, nez Iniesta, pro ktereho by hral maximalne ten dribbling. Bohuzel pro tebe nektere body jsou presne opacne jak naznacuje vilp.

Hazard bude v RM jasna jednicka, Griez jen nekdo dalsi po Messim...coz mu muze vice uskodit, nez naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sice bude jednička to ale neznamená, že Real potáhne k titulům. Pár prohraných zápasů a SB ho krásně vypíská a pošle do prdele. Griezmann bude sice dvojka po Messim, ale nebude pod takovým tlakem a s Messim, který mu tam bude posílat krásné passy mu to bude střílet jedna radost.

Reagovat
pantondavo

Nebude pod takovým tlakem? Ale no tak, asi jako Dembele a Couts?

Reagovat
Atlético de Madrid

To s tim Iniestou uplne nechapu, porovnavam snad tyhle dva hrace? Vybral jsem atributy, ktere mi pro ne prijdou dulezite. Pro Iniestu/Zidana byly dulezite jine atributy.

Reagovat
Svatej

Griez je hrotak, hazard křídlo, který ještě půlku času tvořilo hru ne úrovni stredaku.

2 a 3 hraje naopak v prospěch Hazarda.

7 se dá vyložit přesně opačně. Messi je nejlepsi hráč na světě, je ve svým týmu nejlepší, nepostradatelný a stejně nedokázal to, co Griez. Je to horší hráč?

Reagovat
Gazdo

No pockat pockat. Co dokazal griez na klubovej urovni viac ako messi? Repre chapem ale tam ma proste francuzsko tal silnu generaciu aku zatial nepamatam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten argument se mi snad jenom zda? To myslis vazne vzhledem k tomu, Messi hraje celou karieru za Barcelonu?

Reagovat
Kixi Syhimour

To sice ano, ale když on do Barcy šel, tak měla 1 vítězství v LM/PMEZ a asi o deset titulů v lize méně. Přeci jen on byl z těch hráčů nejpodstatnější a z Barcy velkoklub znovu udělal.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Z Barcy udelali znovu velkoklub primo 3 lidi. Rijkaard, Ronaldinho a Puyol. A neprimo lidi v pozadi, kteri v tech lidech ten potencial velikosti videli.

Reagovat
Kixi Syhimour

2006 by vyhráli i bez Messiho. Nicméně tím výčet trofejí, které by bez Messiho uhráli tak končí

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem asi přehnal. Nicméně od roku 2009 už byl byli bez Messiho nahraní

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o trofeje, ale o znovuzrozeni ideji a viry v nich. A u toho zrodu byli nejbliz tihle tri lidi. Rijkaard prinesl predstavu fotbalu, Ronaldinho zhmotnil jeji krasu a lehkost a Puyol tomu vsemu dodal mravni duveryhodnost. Tihle lidi predstavuji pro znovuzrozeni viry Barcelony primo tolik co pro znovuzrozeni Liverpoolu nyni predstavuje Klopp.

Reagovat
Bandita_Harry

Najväčší podiel majú vždy ti co niečo začnú, začať je najťažšie, Klopp je novodobý Bill Shankly, určite tomu pomohlo aj vedenie pred rokom keď si povedali ze chcú viac ako Finále LM, a priviedli tých čo boli treba no Kloppo by to zvládol aj bez toho, ale za

Cenu času

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ale kdyby tam nebyl Messi, tak maj pulku trofeji za tu jeho eru, alespon v poslednich 5 letech je to jasna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o koze, vy o voze.

Reagovat
pantondavo

Ja te chapu, ale znovuzrozeni viry jim nedalo 50 golu za sezonu, takze ano, idealisticky to nastartovali, ale bez messiho golu by to bylo k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ty automaticky a nejspis mylne pocitas s tim, ze Messiho ten start nijak neovlivnil. Ze jeho kvalita existuje jako nejaka konstanta. Jako konstanta existuji jeji predpoklady, ktere by se ale nemusely vyvinout do takove miry, kdyby Messi zacinal naopak v rozkladajici se Barcelone. Je rozdil zacinat po boku znovu se rodiciho radu ideji a zacinat treba v soucasnem Manchesteru United, jehoz rad ideji je v rozkladu. A ten rozdil existuje i pro Messiho. Viz dukaz - podobne jako Manchester United vzpominkou na slavu rozvracena Argentina.

Reagovat
pantondavo

Jasně, že ho to ovlivnilo, ale určitě ne tak, že dává kadou sezonu 50 gólů, to prostě není o mentalitě týmu, ale o rozdílovým hráči.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Svatej

Přirozeně jsem myslel repre.

Reagovat
Svatej

I ta 4ka je diskutabilní. Griezmann není ani zdaleka nebezpečné jako Hazard ve chvíli, kdy je dal jak 25 metrů od brány.

Reagovat
RKBoy

2. a 3. sú vyložene + pre Hazarda a 7. je čistá hypotéza a nie fakt.. z tohto mi naozaj nevychádza ,že by bol daleko lepší ako Hazard... skor mi to z tvojej strany príde ako čistá zaujatost a neobjektivita , pretože ide o tvojho oblúbenca.

Reagovat
Noustress

angažmá na vyššej urovni než je CFC to fakt pobavilo

Reagovat
technecium

Atletico je výš než CFC

Reagovat
Noustress

Atletico sa za poslednú dekádu môže porovnávať max s Arsenalom alebo Sliepkami

Reagovat
mrann1x

Za poslední dekádu má víc trofejí jak Spurs s Arsenalem dohromady za stejnou dobu

Reagovat
prazakj

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a ted jeste tu o nedostizne Premier league.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bandita_Harry

Za poslednú dekádu sa môže porovnávať s United

Reagovat
Svatej

Všechno meris trofeje a, co vyhrálo atletico v posledních 5 letech? Co v posledních 10ti? Srovnej to s Chelsea. Ať je to tam jaký chce, Chelsea je pořád výš i dlouhodobé.

Reagovat
Miguel19

Trofeje nejsou důležitý. Hlavní je, kolik jaký tým dal gólů v play off LM...

Reagovat
Svatej

Ani to není důležitý. Dokud nenosí dres Barcelony, tak se ti ta kvalita násobí prostě nebude.

Reagovat
fenixLFC

A aj v tom budu lepsi maximalne tesne

Reagovat
pantondavo

Já to teda zkusim:

1) Je to útočník, to, že má lepší zakončení je očekávatelný. Hazard IMHO lepší střely z dálky.

2) Jestli něky na někom stála hra týmu, tak je to Hazard v repre a Hazard v Chlesea. U Grieze to není tak okatý, určitě ne v repre, Atlety nasledovaný nemám, protože se na to nedá dívat.

3) To samý Hazard.

4) To samý Hazard?

5) Nedokážu posoudit, ale asi jedinej relevantní bod.

6) Preferuju hráče, který si užívaj fotbal.

7) Tomuhle sám nevěříš.

Sorry, ale většina těch bodů jde uplatnit na oba, takže vůbec nic nedokazujou

Reagovat
smazaný uživatel

"Atletico nemam nasledovany". Pantondavo a jeho nazory na nej v kostce.

Reagovat
patas92

Reagovat
pantondavo

Tímhle jsem si naběh, to je mi jasný, ale nemáš se chytit ničeho jinýho, tak aspon ad hominem no, gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ti na to jineho napsat? O Atleticu a Griezmannovi tu pravidelne siris svoje emoce, ktere navic jeste k tomu povysujes na objektivitu.

Reagovat
pantondavo

A ty delas neco jinyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne ctes. Ja se snazim v rozporu "ja" versus "skutecnost" najit miru.

Reagovat
Edgar Davids

ten jede bomby

Reagovat
dextroza_m

V repre? Tam nehraje De Bruyne a další?

Reagovat
pantondavo

No kdo další?

Reagovat
Atlético de Madrid

Uvidime, jak se chytne v Realu :)

Reagovat
Talker

Do poslední sezony bych s tebou souhlasil, protože Hazard nebyl dostatečně golový - to se minulou sezonu změnilo a podle mého v Realu udělá další krok - nebude jediný ofenzivní hráč na hřišti, všechno nebude ležet na něm, nebude moci být až tak ztrojován a bude v lize, ve které padá více golů.

1) Ano, dává více golů.

2) To samé platí pro Hazarda

3) To samé pro Hazarda

4) To vyznívá víc pro Griezmanna, ale tak takoví hráči se nekupují kvůli verzatilitě, ale kvůli kvalitě na určitou roli. Je to fajn, ale není to rozhodující.

5) OK

6) On si ho užívá, ale chce vyhrávat, není to tak, že by na hry sral, jinak by to nebyl nejlepší hráč PL

7) Tenhle bod neberu jako relevantní - repre tým je o tom, co máš za tým, Belgii chybí/chyběli krajní beci, chybí jim kvalita na několika pozicích, další věcí je taktika a kvalita manažera... Co se týče kvality týmu, tak CFC je možná teď o něco horší, ale zas při posledním setkání v roce 2017 CFC vyhrála a remizovala a Atletico letělo ve skupinové fázi LM... Co se týče úspěšnosti, tak Griezmann s Atleticem vyhrál EL, Super Cup a Supercopu - tj jeden pořádný pohár (a to ten, který pro fanoušky CFC je brán jako vstupenka do LM). Hazard vyhrál ligu a pohár ve Francii, vyhrál 2x ligu v Anglii, vyhrál FA Cup, 2x EL, ligový pohár...

Takže nejsem si úplně jistý tím, že kolem Griezmanna byl vybudován lepší tým - z pohledu úspěšnosti těch týmů je CFC o třídu jinde, z pohledu kvality kádru v tuhle chvíli možná Atletico o něco dál, ale v těch předchozích letech podle mého ne.

Reagovat
Talker

Jinak podle mého jsou na podobné úrovni prostě a říkat, kdo je lepší je podobný nesmysl jako řešit, jestli je lepší Messi nebo Ronaldo. Prostě jsou to absolutně špičkoví hráči, které by každý klub chtěl. Jeden z nich třeba i vyhraje zlatý míč jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se promenil uz na MS.

Reagovat
valloire

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico: Kazdej normalni fanousek ktery je objektivni musi uznat, ze Hazard je proste lepsi a fakt se divim, ze takovy nesmysly muze nekdo vypotit.

Reagovat
patas92

"Kazdej normalni fanousek ktery je objektivni musi uznat"

Reagovat
smazaný uživatel

Propadl si povrchovym jevum.

Reagovat
Kapřík

Výjimečně s tebou souhlasím. Hadat se o to, kdo je lepší hráč, když oba jsou na té úplně nejvyšší úrovni, je zbytečné. Já si budu především užívat vzájemné zápasy a kochat se špičkovou hrou. V Atleticu se Andym zas tolik kochat nedalo kvůli systému. Teď to snad konečně bude mit grady.

Reagovat
anonym

U tebe si stačí přečíst jen nick "Atlétice de Madrid" a je jasno i bez vypsaných argumentů.

Reagovat
Hokaido

Tady se dá vyloženě souhlasit snad jen s jedničkou a šestkou. A to ještě u jedničky srovnáváš křídlo a útočníka.

Třeba dvojka vypadá, jako že si z nás buď jen děláš prdel nebo jsi viděl Hazarda jen v repre.

Reagovat
Svatej

en

Reagovat
Svatej

Amen*

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Však proboha neřekl, že nic z toho Hazard nemá. Jen si myslí, že je v tomhle Griez lepší, protože je v tom špičkový a je naprosto pochopitelné si to myslet. Třeba nakonec pravdu nemá, ale to ukáže až Hazard v Realu, jelikož teď to ani nejde nijak objektivně srovnat.

Reagovat
Svatej

Není pochopitelný si hned několik bodů z toho myslet.

Reagovat
patas92

Pro mě jo

Reagovat
Svatej

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Tolik to dalo práce a přitom takové blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

imo ma griez predevsim lepsi fotbalove mysleni a prehled, ktere ma mozna uplne nejlepsi na svete. treba messi casto nevybere to nejlepsi reseni v dane situaci(misto prihravky na volneho spoluhrace jde do klicky), ale je tak dobry a neodstavitelny od mice, ze z toho vychazi efektivneji

proto casto griez vypada, ze ani nedela chyby

Reagovat
technecium

Tak to si přesně nemyslím. Griezmann je asi nejblíž Messimu v tom decision makingu, ale že by byl lepší. To fakt ne.

Reagovat
alcantara

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se nekdy na messiho, jeho hra rozhodne neni dokonala, kolikrat se rozhodne jit do driblinku proti presile, i kdyz by mohl posunout mic (coz neni spatne, protoze tim na sebe natahuje protihrace, jenze kolikrat toho opravdu dokaze vyuzit dokonale, v polovine pripadu? imo kdby mel griez jeho schopnosti, tak by z toho vytezil vic minimalne co se tyce estetiky. efektivita by byla mozna mensi, protoze messi s horsim rozhodnutim a v tezsi pozici je asi porad nebezpecnejsi nez, kdyby treba vysunul dembeleho do mnohem lepsi pozice

Reagovat
valloire

tos neměl....

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
alcantara

A Griezmannova je? Jasne, ze chodi do driblingu, ked ma najlepsiu techniku na svete. Posunut loptu myslis napriklad proti Poolu, ked tam vytvoril X sanci, ktore spoluhraci zavrazdili? Ano, aj Messi prekvapivo vie zadrbat akciu, ale vzhladom na jeho historiu, dlhodobe vykony, cisla atd. to proste nikto ani zdaleka lepsie nerobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Ve snu

Reagovat
CHONG

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skús popísať svoje porovnanie. Ja súhlasím s Atléticom.

Reagovat
penepi

Reagovat
misinho7

Reagovat
Majk91

Svata pravda

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tvle to je moc

Reagovat
Felitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
pantondavo

Dobre se dneska bavim

Reagovat
valloire

já taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hokaido

Ani náhodou. „o dost lepší hráč“ je na světě jen jeden, se zbytkem se může Eden v klidu rovnat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Svatej

Giovinco <3

... A jo, vím, že jsi to nebyl ty, jen jsem si tu spojitost nechtěl nechat ujít

Reagovat
Tomanatura

*Giaccherini

Reagovat
vilp

Giovinca tam ital plácl taky.

Reagovat
Pinturicchio

♥️

Hazard nemá, a myslím si, že ani nikdy mít nebude, ani na Messiho, ani na Ronalda. Rozjela se tady poslední dobou divná móda, dávat na úroveň M a R "každého druhého".

Reagovat
Svatej

To souhlasím. On o tom rád mluví, kdykoliv se ho na to někdo zeptá, ale ve výsledku se vždycky ukáže, že na to, aby je dohnal, má sice dostatek talentu, ale ne hlavu. On vždycky upřednostní zábavu před tou dřinou, která by ho posunula dál a jednoduše pořád bude naprosto špičkovej, ale nebude mít opravdovou iniciativu se ještě zlepšit.

Ostatně je i docela zábava sledovat jeho návraty z dovolený, protože vedle něj často i Higuaín vypadal jak atlet

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, další důkaz, že hlava je kolikrát důležitější než ten talent. Mít ti hráči pod Ronaldem a Messim jejich hlavu, tak můžou být ještě úplně jinde.

Reagovat
Svatej

Pokaždý se nad touhlle úvahou pozastavim a jedna moje část si říká, jak může něco tak stupidního opravdu fungovat, ale psychika to celý vždycky nakonec rozsekne

Reagovat
Pinturicchio

Šiška je mocná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neda se souhlasit.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

opet uradujes

Reagovat
Minister

Reagovat
DevilBrox

Vy jste fakt vyjetí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
teenz

Reagovat
Godwinson

Tenhle to same

Reagovat
ajouki

Máš pravdu.

Srovnávat jejich technické schopnosti a ofenzivní přínos není potřeba. Z toho pohledu jsou vyrovnaní hráči. Pro Griezmanna ale mluví jeho pracovist mimo míč a taktická inteligence. Naopak u Hazarda tři poslední trenéři Chelsea na plné koule řekli, že kvůli němu museli upravovat systém a balancovat jeho značné nedostatky mimo míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je o neco lepsi hrac i statistikama tak prosim nemel o nejaki pracovitosti.

Reagovat
ajouki

Porovnáváš statisticky aspoň poslední 3 sezony?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
icka

Reagovat
Bandita_Harry

Fajn hodnotiť prestupy ešte pred začiatkom sezóny

Reagovat
technecium

Griezmann je povahou šampion. Hazard ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však Griezmann nevyhrál na klubového úrovni nic moc, Hazard hned 3x ligu. MS mu ale neberu, ale opravdu to není povahou šampión.

Reagovat
technecium

Kolik má Hazard gólů v Play off ligy mistrů?

Reagovat
Kixi Syhimour

tak vy tady pořád říkáte, jak jsou důležité trofeje atd., tak si vyberte kterej argument budete používat

Reagovat
technecium

Hazard : 1x Ligue 1, 2x Premier League, 2x EL, 1x FA Cup.

Griezmann: 1x EL, 1x Superpohár, 1x MS

Asi jo, asi má Hazard víc trofejí. Taky to měl ale ve slabší konkurenci. Ono je něco jinýho titul z La Ligy když nejsi FCB nebo Real a titul z Premier League, kde se každý rok rozdávají nové karty.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, ale nikdy jste snad konkurenci neřešili a teď začnete

Nicméně Hazard své kluby k titulům dotáhl, například takový Griezmann selhal v tom nejdůležitějším zápase klubové sezóny, to mi nepřipomíná šampiona.

Reagovat
technecium

Selhal jednou proti Realu ve finále ligy mistrů v době, kdy měl Real 4 trofeje za 5 let. To je trochu polehčující okolnost ne? Nehledě na to, že v tom zápase nebyli horší, svoji penaltu proměnil. Jen pak ji nedal Juanfran no.

Reagovat
Kixi Syhimour

No polehčující by snad bylo, kdyby ji Navas chytil, ale když Griezmann netrefil ani branku

Reagovat
technecium
Reagovat
vilp
Reagovat
technecium

Sry, máš pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

V pohodě, stane se

Reagovat
Kokesh

Akorat, ze prvni penaltu ve hre zazdil.

Reagovat
technecium

Jaj, na to jsem úplně zapomněl

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tady je problém . Nicméně nervy chápu, ale potom prohlášení o povaze šampiona mi přijde mimo.

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Ale furt je víc šampion než Hazard. Hazard se do těchto situaci ve své kariéře ještě nedostal

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda nedostal, ale ty ligy vyhrál, mně nepřijde jako horší šampión jak Griezmann, však i ty trofeje mluví pro něj

Reagovat
technecium

Z typka, který byl nejdál ve čtvrtfinále LM chceš udělat hlavní hvězdu Reálu Madrid? To mi moc smysl nedává.

Reagovat
pantondavo

Hej už dost, tohle se nedá

Reagovat
Kixi Syhimour

Z týpka co hned 3x vyhrál ligu, ale diskuse bylo o povaze šampiona

Reagovat
smazaný uživatel

Primordialne (vnitrne opravdove a puvodne) neni sampion ani jeden z nich. Teprve se jimi uci byt. Staci jediny dukaz - sampioni jsou ti, kteri svou osobnost dokazi vnutit muzstvu, a ne naopak. Individualni Griezmannova hra se stala odrazem ideji Simeoneho a Hazard chce hrat fotbal = je v moci fotbalu jako zazitku.

Reagovat
Svatej

hrozně hloupej

Reagovat
technecium

Jsi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

proc porad jak idiot reagujes ve mnoznem cisle?? mluvis s jednim clovekem ne s nejakym zastupcem fandu bracelony

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože pokud vím tak to je není jenom u něho. A ty nadávky si schovej pro někoho jiného laskavě

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, takhle. No to jsem mohl psát v jednotném pravda, ale že tohle překrucování je jejich výsada. Nicméně stejnak to šlo bez urážek.

Reagovat
Miguel19

Tím ze das par branek v LM které nevedou k trofeji s tebe děla šampiona?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme prehnane oznaceni, ale narazi se tu napriklad na to, co predvedl Griezmann v Alianz Arene proti Bayernu nebo na Emirates proti Arsenalu. Jde o to, ze dokaze byt jazyckem na vahach uspechu v tech moralne nejtezsich zapasech. Hazard jim dokaze byt taky, ale viditelnejsi byl v poslednich letech heroismus Atletica v Lize mistru.

Reagovat
Svatej

Vždyť Hazard právě v těch nejtěžších zápasech naprosto dominoval, v lize má proti top 6 naprosto úžasný statistiky. Stejně jako máš Grieze proti Bayernu, tak máš Hazarda proti Brazílii, Tottenhamu, City, Arsenalu v PL i EL, kde předváděl úplně šílený výkony.

Zároveň dodám, že tu poslední větu jsi vystihl přesně, byl to především heroismus atletika0(být v celé s Griezmannem), ne Griez samotnej, kterej byl viditelnej.

K tomu i navzdory tomu, že totálně nesouhlasím s tím, že je Griez víc versatilni, tak je třeba dodat, že Eden přichází na předem jasnej post, kde vyniká a přesně ví, co má dělat, mezitím co u Grieze se do teď pořádně ani neví, jakou bude mít roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim

Reagovat
Svatej

achjo, jsi zbytečně milej diskuter

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

Já nevim Griezmann ve finale penaltu zahodil, zatimco Hazard promenil

Reagovat
janinho

na toto predsa nema ziadny zmysel reagovat... nekrmte trolla

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ranoth

a vyhrat ligu v konkurencii realu a barcelony je malo ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Není, ale s tím nemá Griezmann co dělat

Reagovat
technecium

Ale to on nevyhrál.

Reagovat
Bandita_Harry

Jaj jasne ty sa snimi osobne poznáš a vieš to objektívne posúdiť, potom je všetko v poriadku

Reagovat
mrann1x

Griezmann je povahou žebrák bez patéře.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi hlupak. Griezmann prisel do Atletica jako nejdrazsi nakup leta a presto pul roku trpelive cekal nez se stal stabilnim clenem zakladni sestavy. Videl jsi pak vubec nejaky zapas z toho obdobi? Tak jak pro muzstvo drel Griezmann jsem snad zadnou hvezdu drit nevidel. A to se stalo konstantou po nekolik let. Griezmann dal svuj talent a svoje umeni zcela do sluzeb Simeoneho a Atletica. Bylo otazkou casu, kdy mu to preroste pres hlavu. Tenhle rozmer asi neznas.

Reagovat
TheTopFootbaler

*šampon

Reagovat
icemike

Hazard se narodil jako šampion, Griezmann se narodil jako holka

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Crowder

Reagovat
Marv

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Luc-Luc

ani omylem, Hazard je jeden z nejlepsich hracu soucasnosti, je to rozdilovej hrac a skvelej dribler...nerikam, ze je Griezmann nejakej zoufalec, ale Hazard je podle me vys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pantondavo

Jako chapu, ze ti zenthuras chybi, ale tohle je blby i na nej

Reagovat
LAM

Hazard Real může vyjít až na 140

Reagovat
technecium

No ještě ke všemu

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Cobra

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

úplně jiný typ hráče...

Reagovat
Godwinson

Co je tohle za osla

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Je jedno kto a za koľko. Hlavne že ide do Barcelony...

Reagovat
PP

ty jsi vážně nesoudný pitomec.. sorry..

Reagovat
CHONG

Diskuzi o tom, kdo z nich je lepší hráč nechám stranou, ale hodnotit, kdo z nich je lepší přestup v momentě, kdy ještě ani nekopli do balónu, to mi fakt hlava nebere

Reagovat
prazakj

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Reagovat
vladis271

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SCELO

takto podla fifa 19 ratingu ma eden 91 griez 89, takze je to jasne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
insane

Griezmann je mozna lepsi hrac do kabiny a celkove podava vyrovnanejsi vykony + je to showman a asi je marketingove zajimavejsi nez Hazard.

Jinak ale nevidim nic, v cem by byl Griezzman lepsi. Hazard je navic podle me jedinej hrac, kterej se suverenitou ve vedeni mice muze rovnat Messimu, akorat nikdynehral v tak dominantnim tymu, aby mel tak sileny statistiky jako Messi nebo CR.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se ti dementi dohodli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to chtejí složit, pokud by přišel i Neymar, případně bez Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nepříjde.

Griez - Luis - Leo. Jiná možnost není.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann sa raz vyjadril, ze kridlo nie je jeho optimalny a preferovany post.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to nikho nezajima.

Reagovat
Bandita_Harry

To je rozumné nakúpiť hráča za 120 a mať v pici kde by mal hrať

Reagovat
Ed_Hazard

Pri Coutinhovi to vyslo. Oh, wait..

Reagovat
pantondavo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kiciN

Reagovat
Bandita_Harry

ešte k tomu sa to stáva zvykom

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
valloire

Reagovat
icka

Reagovat
teenz

Reagovat
Acquanni

Ještě by mohl na RB a Roberto na LW

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte si bude vyberať.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bez křídel?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nějakou dobu hrajem bez křídel.

Reagovat
Ed_Hazard

A Osman lavicka

Reagovat
Bandita_Harry

Arda Turan tam už nejakú dobu nehrá

Reagovat
SIRBRANIKE

Neymar príde, tam niet o čom. Neymar Griezman Messi. Luisito lavička. Coutinho a Dembele prestup.

Reagovat
Hachim Mastour

ty vole to je koncepcia

Reagovat
SIRBRANIKE

To hej, ale ja to nevymýšlam.

Reagovat
technecium

Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Bus, Raketa - Messi, Suarez, Coutinho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Optimálně sestava

Reagovat
smazaný uživatel

í

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Jiná možnost není.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pantondavo

Reagovat
SIRBRANIKE

neser

Reagovat
Bandita_Harry

Neymar-Griezmann-Messi by bolo ideálne pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
technecium

Bez tý brazilský krysy poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je z Argentiny.

Reagovat
technecium

Ty asi z Česka. A?

Reagovat
smazaný uživatel

Spletls národnost v předchozím komentáři.

Reagovat
technecium

Tak jsi tatar?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Luis už je tři sezóny nulový, tak by šel.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup sezóny ! Barcelone vystriela LM.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože 4. místo?

Reagovat
Bandita_Harry

Veď sú v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci víťazstvo v LM ! Liga a pohár sú pre Barcu formalitka, to ale viete

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses hodne vtipnej mel by si se vratit zpet do reality.

Reagovat
pantondavo

Staci narazit na tym, ve kterym hraje CR a vyplni se Atleticka kletba, kterou na vas privede spolu s prestupem

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

No že to tolikrát udělal proti Atléticu je hezké, ale s Barcou byl vetšinou průměrňák...

Reagovat
pantondavo

A jak to souvisí s kletbou, kterou Griezmann přivede?

Reagovat
DrQQ

Proti Ronaldovi Griez nenastúpi a vybavené. :-)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny tohle jste rikali i pri Dembelem a Coutinhovi a ono to trva jaksi par let

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Reagovat
alcantara

Teraz uz len predat Suareza na organy... a Coutinha darovat PSG za aspon 100 mega.

Reagovat
Bandita_Harry

Čeľusť a mozog darovať na výskum

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Darovat za 100 mega? Coze?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
prazakj

Za to jak hrál v Barče si ho za 100 ani PSG nevezme.

Reagovat
alcantara

V dnesnej dobe almuzna, takze?

Reagovat
fenixLFC

Ked ma tento postoj aj vase vedenie tak to mnohe vysvetluje

Reagovat
alcantara

Nechapem, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Francúzsky "sympatický" šašo k Suarézovi, Piquému, Vidalovi a spol. Jo, do cirkusu zapadne snáď bude ďalší dokument

Reagovat
David143

Reagovat
dextroza_m

Co se Ti nelíbí na Vidalovi? Piqueho chapu, nemáte rádi lidi s názorem proti vašim a Suaréze chápu uplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Podlehl jsi jevum.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Euphael

Spinavci, tfuj

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Griezmann je aspoň "koncepční" přestup v tom, že z Atletica umí hrát "bez míče" a teoreticky by tedy nemusel být ztracený v systému, kdy všechno chodí přes Messiho. V tomto byl Coutinho prokauč, protože vyžaduje podobné situace jako Messi.

Do té doby, než loni předvedl to divadlo, mi byl sympatický. Od té doby jsem ho k nám nechtěl. Budeš si mě muset získat Tondo, tak koukej makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte kupiť Neymar,back-up za Albu,Semeda do zakladu namiesto Roberta a predať Rakitica,Coutihno a Malcoma

Reagovat
AjaxFans

Pěkný přestup

Reagovat
C-M@ster

Borci z La liga sekce, je nějaká španělsky píšící stránka o fotbale, kam chodíte čerpat info, co se třeba na redditu nebo v překladu u nás moc neobjevuje?

Máte třeba nějakej španělskej eurofotbal? Já znám jen marca.com

Reagovat
Petrinho17

mundodeportivo.com, sport.es,... Maju väčšinou dosť dobré informácie.

Reagovat
C-M@ster

Dík.

6 dnů už se učím španělsky přes duolingo, tak je na čase přejít na jednodušší texty

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje to? Dá se přes to něco naučit?

Reagovat
C-M@ster

No... to právě zkouším.

Ale příjde mi, že pokud máš nulový znalosti nějakýho jazyka, tak se s tím základy naučíš...

Hodně ze začátku opakuješ základní věty/slova, ale je to podaný zábavnou formou a postupně je to těžší a těžší... nevýhoda je, že u toho člověk nemluví... respektive ono to po tobě občas chce, abys něco přečetl, ale je dobrý si zkoušet ty věty říkat u toho (když teda zrovna nejedeš v MHD třeba)

Takhle třeba skládáš větu ze slov (učím se španělštinu z angličtiny)

https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/66464586_2311992985502426_5674169633632944128_n.png?_nc_cat=100&_nc_eui2=AeFN4QO18Y-pIbHUhK4FEyd6OPMyGZwpqdyJuEX4CAlsH1x0SdMWeW8wGy8pux1doO1MNw0pH9ugyI8Fir4aZplyjuzUDyRwfj6L9donn462qg&_nc_oc=AQnItuhXLALDZyid9OU6cWtVk3bYlPHXLGnuuDq7RLVbVYFvfLC_G19RZLHWE95Joag&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=e116863aefa4e16255ad222e85799072&oe=5DC1D13D

Ale překládáš i opačně a je dobrý složit si tu větu dřív než koukneš na ty slova, co máš na výběr... a postupem času už člověk nemá slova na výběr, ale musí to napsat celý sám.

Je to celý kompletně zadarmo s tím, že když do toho vrazíš love, máš to bez reklam (ale reklama se dá přeskočit za 3 sekundy) a můžeš si nějak dokoupit životy, ale ty se ti a) doplňujou průběžně samy a b) můžeš je opakováním doplnit sám...

Používám to krátce, takže zatím nemůžu plnohodnotně doporučit, ale co jsem se na YT díval, tak minimálně ze základní úrovně na lehce pokročilou to doporučovali i lidi, co se učí jazyky "profi"

Nevýhoda je, že z češtiny člověk může jen do angličtiny, ale když máš aspoň základ angličtiny (možná i Němčiny nebo ruštiny - nezkoumal jsem), tak můžeš do jakýhokoliv dalšího jazyka.

Reagovat
smazaný uživatel

díky za info

Reagovat
C-M@ster

Jako zkusíš uvidíš... do MHD nebo na hajzl nebo když nemůžeš spát je to dobrý

Reagovat
mistr129

Rád bych španělsky uměl aspoň kváknout a naučil se i nějaký minimální základy italštiny a francouzštiny, tak to asi vyzkouším

Reagovat
C-M@ster

Zkus a dej pak vědět, co na to říkáš.

Reagovat
mistr129

Když píšeš šest dnů, o jak intenzivní výuku šlo a co teď zvládáš? Já se naposled učil nový jazyk v devíti letech, takže nemám moc ponětí o rychlosti

Reagovat
C-M@ster

Nezvládám prakticky nic, je to hrozně málo... prostě si v té aplikaci šest dnů klikám, když mám čas...

Tam se dost omílají ty slovíčka (v rámci různejch vět) dokola, takže se mi nějakým způsobem rozšířila slovní zásoba a tak...

Ale chtěl bych právě k tomu občas číst různý články, byť ze začátku si budu muset všechno házet do google translatoru, ale taky to člověku dost dá...

Třeba díky tomu odkazu na mundodeportivo jsem zjistil, že to znamená sportovní svět

Reagovat
patas92

Ty slovíčka, které se tam omílají, se tam budou omílat pořád do kola i v pokročilejších lekcích. To je právě docela k ničemu (pokud se teda za těch pár let, co jsem tam taky klikal, něco nezměnilo). Asi se tam naučíš úplné základy gramatiky, ale abys mohl pak nějak obstojně kovnerzovat, to spíš ne.

Reagovat
C-M@ster

Jak daleko ses dostal?

Reagovat
patas92

To už nevím, je to dávno.

Reagovat
C-M@ster

Nevím, já su zatím spoko... Ale je moc brzo na hodnocení.

Reagovat
patas92

Jasné ....Na úplné základy je to asi fajn. Já si na tom chvíli opakoval Španělštinu (něco jsem už uměl z gymplu a VŠ) a dost věcí jsem si připoměl (byť teď už zase neumím ani slovo )....Ale když jsem si tam z nudy dělal angličtinu, tak mi to přišlo dost o ničem. Strávil jsem na tom relativně dost času, protože jsem doufal, že se obtížnost bude nějak zvyšovat, ale ono ne. Furt dokola ty ty stejné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Ja chodim krome ef jeste na fotbalportal kde je vice spekulaci a podobne a spanelskyfotbal kde jsou zajimavejsi clanky i o mensich klubech a celkove sirsi zaber. Spanelsky neumim ale s touto trojici plus anglickej Goal lze vystacit

Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Bohate staci reddit a takovy ty klasicky spanelsky platky.

A samozrejme twitter.

Reagovat
C-M@ster

Mně přijde, že na tom reddit/soccer se toho objevuje ze Španělska neúměrně málo oproti Anglii právě

Reagovat
mrann1x

AS

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě Neymara

Reagovat
ADM

No tak snáď sa aspoň ostrihá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

to by potěšilo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

To je nazor jak od nejakeho osmdesatnika nebo malomestaka. Aha. Ok.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ho vysvetli prosimte.

Reagovat
SIRBRANIKE

Hovorí sa tomu irónia a nás chátru to rozosmieva.

Reagovat
TheTopFootbaler

Fanoušek Barcelony vítá novou posilu vtipným prohlášením, ve kterém požaduje, aby se teda aspoň ostříhal, když už působí v Barce. Je divné, že jsi to nepochopil, nebo že ti s tím nepomohly tvoje čakry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem blazen ja anebo vy? Mne to vtipne vubec neprijde. Prijde mi to vlastne asi takove jako kdyz se spolu bavi lidi co uz si nemaji co rict.

Reagovat
Baronne

Ty

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Humor je velmi subjektivní, nikdo ti tento vtip nevnucuje.

Reagovat
ADM

Reagovat
Petrinho17

Atlético vydalo prehlásenie že požaduje 200 mil. Lebo dohoda s hráčom vraj bola skôr ako 1. Júla. Toto im predsa nemôže prejsť. To sa Barcelone nedá nijak dokázať. Ale ak by sa to potvrdilo tak ďalšia super práca vedenia

Reagovat
Kokesh

Tak tady jde o dost penez, coz snad zatim podobny pripad nebyl, ne? Tech situaci, kdy klub kontaktoval napred hrace, bude asi mraky...jen nevim o zadnem, kde by se cekalo na snizeni vykupky. Tim padem se krokum Atletica vubec nedivim a docela bych jim pral i uspet.

Samozrejme musi existovat evidentni dukazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleticu nic prat nemusis. Za Gelsona Martinse si takove jednani zaslouzi.

Reagovat
sylarko

to ked nekomu niekto zavola pocas volna a spyta sa ho ci chce ist do barcelony, je nejaka officialna dohoda? sak to je blbost. pokial to nemali na papieri nemaju im to jak dokazat

Reagovat
Kluivert9

Však ať si ho nechaj a o 200 mega sní dál

Reagovat
LAM

Barcelona dohodu uzavřela tim,že složila peníze na svazu a to dnes.Co chtějí s timhle dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to znamená, že ta kunda brazilská shnije ideálně někde v Béčku PSG, tak nechť se daří

Reagovat
Salfovic

Polib vlajku.

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, že ty peníze neinvestovali do nějakého fotbalisty.

Reagovat
Kluivert9

Tak teda vítej

Reagovat
Euphael

El Atlético de Madrid considera que la cantidad depositada es insuficiente para hacer frente a su cláusula de rescisión, puesto que es obvio que el compromiso del jugador y del Fútbol Club Barcelona se cerró antes de que la citada cláusula se redujera de 200 a 120 millones de euros. También fue anterior a la fecha en la que se produjo la modificación de la cláusula la comunicación que el jugador realizó el 14 de mayo anunciando su desvinculación del club.

Hahahahhaha....takze Atleti nesouhlasi s odstupnym 120, ale pozaduji vykupku 200...jen je podojte zmrdy

Reagovat
Elliasson

Ačkoliv Atlet, tak nevím... Tohle se mi nezdá být úplně OKá.

Reagovat
Euphael

duvod?

Reagovat
Elliasson

Taková zbytečná komedie od nás. Barca věděla, že výkupka 120 milionů platí od července, tak proč by ho kupovali dřív, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhori

Reagovat
sylarko

dembele-griezman-messi

coutinho-De jong-Arthur

alebo

dembele-suarez-griezman

messi

de jong-arthur

alebo

suarez-griezman

messi

coutinho-DJ-arthur

ktora podla vas by bola najlepsia? bavime sa hypoteticky, akoze tam valverde nieje

Reagovat
Rattlesnake

první verze by byla snová, ale jak říkaš - je tam ernesto.

Reagovat
Adyss

nejakej nounejm tvl

me poserte

Reagovat
oli9

slušně mu to u atletů sypalo jinak atletům bude šlapat ten útok at tam anskočí kdokoli nebo přivedou kohokoli

Reagovat
smazaný uživatel

----------------------------------------------Ter Stegen-------------------------------------

Bellerin(?)---------------------Pique---------------------Umtiti---------------------Alba

------------------------------------------------De Jong--------------------------------------

--------------------------------Vidal-----------------------------Arthur----------------------

-------------------------------------------------Messi-----------------------------Neymar-

--------------------------Griezmann---------------------------------------------------------

Suarez rotacia a nizsi plat.

Reagovat
Euphael

Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho nasledovaneho, ale fandovia Arsenalu sa tu o nom vyjadrovali velice pozitivne asi tak pol roka dozadu. Pokial to nebola pravda, tak rad uvitam iny navrh. Semedo ani S.Roberto ma nepresvedcili.

Reagovat
Fairplay

*asi tak tři sezóny dozadu

Reagovat
kiciN

Jen snad jeden pul rok mu nevysel za posledni 3 sezony, v minule sezonebyl do zraneni jeden z nejlepsich s Lacou, Aubou, Aaronem a Toreirou.

Reagovat
Bandita_Harry

Aby ste ho nevymenili za Semeda ešte

Reagovat
Euphael

nehrozi, ani nahodou

Reagovat
Manik...

Reagovat
SCELO

co bellerin VIDAL

Reagovat
technecium

Tihle naši fans odtržení od reality mě jednou zabijou.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
technecium

Bellerín? Neymar?? Hrdost žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotim cisto len sportove hladisko, to je pravda.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Nicmene nemuzu si pomoct, ale ty tu tvrdis, ze Griezz je lepsi prestup, nez Hazard

Ale aby to bylo konstruktivni, tak kdyz pominu, ze Hazard je proste platnejsi hrac do tymu, tak za ty prachy a v soucasnym stavu obou klubu, je to proste lepsi prestup o dve galaxie, nechapu, co te privadi k tomu, ze by to melo byt opacne

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Griezmann je výbornej hráč. Ale Hazard je ještě lepší.

Reagovat
pantondavo

Však je výbornej, ale není lepší než Hazard a i kdyby snad o chlup byl, tak porovnání těhle přestupů vyznívá naprosto jednoznačně pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa uvidí v sezóne. Viac verím Grizzymu. Griezmann bude mať pri sebe Messiho. Hazard naopak bude musieť byť lídrom. Ťažko povedať ako sa s tým popasujú. Pre mňa hrá v Grizzyho prospech adaptabilita, hra bez lopty, herná inteligencia a znalosť La Ligy. Hazard je virtuóz ale u neho sa trochu bojím aby to nebolo samoúčelné ...

Reagovat
pantondavo

Jasně, až szóna ukáže, ale vzhledem k posledním mega přestupům a failům v barce bych si vsadil na Hazarda, byť bude mít těžší pozici, než Griezz, ten bude jen padat ve vápně a mávat rukama, to by mu mohlo sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coutinho bol fail. Ale na jeho horšom prispôsobení má svoj podiel aj Valverde. Dembélé má celú kariéru pred sebou a za Neymara sa ponúkal ako typologicky vhodná náhrada. Talent má veľký, otázka je jeho hlava a zranenia. Jeho však zatiaľ ako fail neberiem. Real sa pre mňa choval poslednú dobu na trhu tiež dosť zvláštne. V podstate si nechal zostárnuť kostru a teraz ju naraz doplnil o pár nádejí a Hazarda. Páči sa mi, že bude hrať Hazard pod Zidanom. To by mu mohlo sedieť ale celkovo si myslím, že Real túto sezónu bude mať ešte stále zohrávaciu a zároveň trochu prestavbovú. Príde mi že nad Realom momentálne visí viac otáznikov ako nad Barcou. A neviem či je to to prvé orechové aj pre Hazarda. Keby tam prišiel za čias Ronalda, tak by mi to prišlo ako úžasné kombo. S Benzemom som si ni tak istý

Reagovat
prazakj

Reagovat
smazaný uživatel

Takovi sracky

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Cizinkx

100 lidí 100 chutí. To že ty si to myslíš, neznamená že to tak je :). Pro někoho je lepší hráč Eden pro někoho griez..Pro fanoušky Chelsea a ted Realu je to Eden pro fanoušky ATM a Barcy je to griez...Za mě jsou na tom uplně na stejno ani jeden není lepší jak ten druhý :).

Reagovat
John Obi Mikel

Já to beru tak, že kdybych si měl vybírat z těch dvou do týmu, tak se ani moc nemusím rozmýšlet a beru Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Kvalitativne patri zkratka do stejne kategorie, pod kategorii Messiho a Ronalda. Ty kategorie se hierarchicky rozlisit jeste daji, ostatni porovnani jsou uz pouze rozporuplne nazory.

Reagovat
Gazdo

Ja som fanusik barcelony a hoci je griezmann skvely futbalista na hazarda ktoremu sa chce sa ani zdaleka nechyta

Reagovat
prazakj

Snad jediný rozumný komentář dneska tady, který tady kdo napsal. Stjně ukáže až sezóna, oba dva můžou být hvězdy ale taky i faily pro oba týmy. Tyhle spekulace tady od českých kopáčů, co jsou nejlepší kámoši těchto hvězd, to je akorát navečer místo komedií.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Messiáš

teda sorry, . Facepalm je na toho Bellerina

Reagovat
John Obi Mikel

Bellerín

Reagovat
patas92

Sice jsem ho spíš nechtěl, ale vzhledem k neumětelství Valverdeho se takhle rozdílový hráč bude hodit.

Teď je na řadě Neymar

Reagovat
Kokesh

Tomu uz snad neveris...

Reagovat
patas92

Furt trochu jo

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Teď je na řadě odchod Coutinha (snáď)

Reagovat
patas92

Však to spolu přímo souvisí

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
sylarko

ja neviem, ci si pametate na prve sezony xaviho. vtedy ho tiez kazdy odpisoval a predaval. vdaka bohu, ze tam neboli vo vedeni ludia ako vy

Reagovat
ADM

No, skvelé prirovnanie Xavi totiž do zostavy prichádzal ako jedna z najväčších hviezd na svete a jeden z najlepších záložníkov a celkovo hráčov na svete

Reagovat
sylarko

ty si ma tak uplne nepochopil. tam ide o to, ze ho hned nepredavali po jednej neuspesnej sezone, ale dali mu sancu. rovnako ako by mali dat este aspon jeden rok sancu coutinhovi. ja som zvedavy ako by vyzerala barca, keby za tych cias trenoval barcu valverde. xavi vy asi hral niekde v ManU a iniesta v chealse

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Xavi sa snazil...

Reagovat
sylarko

a ked uz nevyhodili valverdeho po tak posranej sezone, tak coutinha vyhodit, by bolo ciste pokrytectvo

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...skončily kokotsky debaty Messi X Ronaldo

Začali Griez X hazard..

Ve španělský sekci je něco hodně špatného

Reagovat
misinho7

a uz to tu bolo celkom kludne.. ale technecium musi vytiahnut taku kktinu

Reagovat
technecium

Až si zklidnite Valloireho, tak se mužem začít bavit o zakopání válečný sekery.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pantondavo

Ty tady předvádíš mnohem větší nesmysly, Zenthuras dostal asi pernament, tak si statečně a přirozeně převzal jeho místo rádoby trollingu. Škoda, tipoval jsem to spíš na dextrozu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Takže sa tá kokotina vysvetlila.

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

V skratke proste, su tu kokoti.

Reagovat
patas92

Tak hlavně že ses do toho vlákna nezapojil a kokota ze sebe taky neudělal

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Cim konkretne?

Reagovat
patas92

Čím asi

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem. Preto sa ta asi pytam. Nedocvaklo?

Reagovat
patas92

Kritizuješ tyhle příspěvky, ale když jeden takový někdo napíše, tak ti nevadí nesouhlasně se vysmát.

Reagovat
Cizinkx

Ne asi

Reagovat
Ed_Hazard

Ja nic nekritizujem. Ja len konstatujem, ze su tu kokoti.

Reagovat
patas92

Ok, já zas konstatuju, že si jedním z nich

Reagovat
Ed_Hazard

Uz som tito chcel napisat viackrat predtym, ale moja kralovska slusnost mi to nedovolila. Zato supacky Cule sa nezdrzal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Anacron

Nic neskončilo. Ti mindráčci to jedou furt.

Reagovat
smazaný uživatel

ale toto bude vyrovnanejsi boj nez messi x ronaldo kde messi je asi 100x lepsi

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Messi je fotbalovější, CR je zas lepší gólostroj, oba jsou úplně jinde, než zbytek světa, psát, že je Messi 100x lepší je nesmysl, ale to víš.

Ta parafráze u Hazarda a Grieze je podobná, taky si nemaj co vyčítat, oba světoví hráči, jen jeden jde jako jeden z nejtechničtějších hráčů do nejlepšího klubu světa a druhej má debilní oslavu gólů založenou na hře pro malý děti a pravděpodobně oebal Atletico o 80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Ty vole a zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale narozdíl od těch dvou, tady je absolutně bez debat, že je Eden mnohem lepší

Reagovat
DevilBrox

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, absolutne bez debat. Viz diskuze.

Reagovat
pantondavo

Se zaujatyma atletama s nulovyma argumentama se diskuze vede jen tezko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou chces se mnou proboha vest diskuzi. Ja jsem tu svuj nazor vyjadril. Nuance v kvalitativni kategorii, do ktere spadaji jak Hazard tak Griezmann, jsou tak tezce identifikovatelne, ze jejich nalezani se objektivne promenuje jen v rozporuplnou diskuzi. Co nyni delam je proste. Snazim se vybalancovat tve extremni nazory a rict ti, ze objektivita v nuancich neexistuje. Existuje na to prece lehky dukaz. Kvalitaivni porovnani Griezmann vs Hazard je obecne plne rozporu, zatimco kdyz budu porovnavat Griezmanna s Messim, v obecnem nazoru vyhraje drtive Messi. To je objektivita. Objektivita je soulad nazoru. A existuje pouze na bazi kvalitativnich schodku. A technice jevu. V tom jak se lide nebo veci jevi ve svych cinnostech. Objektivita uz ale neexistuje v cinu. Jinymi slovy nemas pravo soudit vychodiska jine perspektivy. Mas pravo je treba nenavidet. Citit pri nich emoce, ale moralni kategorie dobra a zla tam nemaji co delat. To je ve zkratce smysl meho snazeni v tehle diskuzi. Aneb at je klidne Griezmann nazyvan treba curakem, ale at se taky vi, ze moralni soudy jsou kratkozrake. Stacila by jedina analogie na zivotni situaci toho, co soudi a soudici by byl pokrytcem. Tolik k tomu nasemu tematu i k obcasnemu i povsechnemu mistnimu souzeni Griezmanna.

Reagovat
Gazdo

Tak to prd... ani u jednoho nie je ziadna debata Messi>Ronaldo a Hazard>Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale u Hazarda je to výraznější

Reagovat
Kapřík

Ani u jednoho nevíš jak zapadne do týmu, Couts by mohl vyprávět. Oba jsou přitom na podobný - nejvyšší- úrovni. Tak nevesti z logru a dej jim čas .

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Nehodnotím, kdo je lepší posila a kdo líp zapadne do týmu. Jen říkám, že je Hazard lepší fotbalista

Reagovat
Cipinho

U Messiho je bez debat, že je lepší. Tady u těch dvou se dá polemizovat.

Reagovat
valloire

Ronaldo je lepší. Bez debat.

Reagovat
Edgar Davids

Griezman >>>Hazard

Reagovat
r.mrazik

Whatever

Reagovat
pantondavo

Edgar >>> Davids

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bandita_Harry

Asi kokotski debatujuci

Reagovat
DelPiero137

Presne toto ma napadlo po prvych riadkoch tejto diskusie. Vzdy sa treba porovnavat v nezmyselnych zabomysich vojnach.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
marke7

Ať jde s tou svojí zkurvenou oslavou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To už si Malcom nezahraje vůbec. Dembele taky končí.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak radši jeho než Geymara

Reagovat
smazaný uživatel

Snad natočí další video o tom jak přestoupil tak může být dobrá devítka s leoškem ale vše závisí na Valverdem a co měl říkal kamarád, tak ten rozumu moc nepobral aby nebyl křídlo a Suaréz prostě za každou cenu musí hrát

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona took No.7 from Coutinho and gave it to Griezmann.

https://twitter.com/lfcredynwa/status/1149697914320707584

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kixi Syhimour

A co si bere Coutinho, Malcom odchází nebo bude muset uvolnit číslo?

Reagovat
ADM

Coutinho snáď odchádza spolu s číslom...

Reagovat
Jordi Alba

Při troše štěstí nic.

Reagovat
Gazdo

Denisovu 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jde do PSG za Neye

Reagovat
Kapřík

Někdo to zaplatit musí.

Reagovat
Kokesh

No, vedeni Barcy asi moc oblibene nebude. Vysachovani AS okolo Malcoma, Dembele i Coutinho odmitali trenovat v Dortmundu respektive Liverpoolu, mozne podani zaloby od Atletica za Griezmanna. Do toho souvislost s Neymarem, ktery jim dal dve sezony nazpatek kosem a soudil se s nimi o penize.

https://en.as.com/en/2019/07/12/football/1562942816_774579.html

Rad bych z tohohle clanku vytahl jednu vetu: "In fact, the present direction of travel is more in tune with peak-Galacticos era Real Madrid." Pro ty blbce, co se tu srovnani s Galacticos mesice nazpatky smali a nedokazali to srovnani pochopit...

Reagovat
The Krupy

V prípade že by prišiel aj Neymar by mala Barcelona objektívne najnesympatickejší káder, čo sa zloženia hráčskeho kádra týka, nie? Griezmann, Suaréz, Neymar, Alba + pre niekoho Messi, to by bolo ešte horšie než Bayern za éry Kahna a Effenberga. Samozrejme fanúšikovia klubu súhlasiť nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, kdo má v týmu Ronalda, Cana, Khediru, Costu, De Sciglia, Pjaniča, Bonucciho, Bernerdeschiho a Matuidiho Objektivita of the ass.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukiča a Rabiota !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mandžukiča mám rád Rabiot jo, toho sem si neuvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

No Mandžukič je na ihrisku dement na úrovni Suáreza ...

Reagovat
The Krupy

Tak mi vysvetli, čo je hrozné na Canovi, Khedirovi, De Scigliovi, Pjaničovi, Bernovi a Matuidim.

Ronaldo je asi najkontroverznejší hráč z pohľadu sympatií a Bonucci je zmrd, toho beriem. Costu chápem tiež.

Reagovat
Svatej

Wtf, nesympatickej je z toho výběru tak max Pjanic, Ronaldo a Bonucci

Reagovat
Bandita_Harry

Kosta je Cocot a prečo Pjanić?

Reagovat
SIRBRANIKE

Čím je nesympatický Ronaldo? Ked odhliadneš od klubizmu tak tu máš vodcu a lídra čo rozhoduje najdoležitejšie zápasy. Spolu s Messim nemali 10r. žiadnu konkurenciu.

Reagovat
Bandita_Harry

Ja ho mam celkom rád ale inak nesympaticky môže byť preto ze je to frajer a simulant aspoň v minulosti, niektorí ľudia názor zmenia iní nie...

Reagovat
John Obi Mikel

To už je teď. Vždyť blázen Vidal je tam jeden z těch sympatičtějších

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem Suáreza a Albu tam neni nesympatický hráč

Reagovat
John Obi Mikel

Piqué?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu provokatér ale ako nesympaťáka ho nevnímam. Skôr naopak. Angažovaný človek aj mimo futbal, ktorý pracuje na viacerých projektoch aj mimo futbal. Srdciar a hrdý katalánec. Žiadne veľké podrazy a myslím si, že je medzi hráčmi všeobecne obľúbený.

Reagovat
pantondavo

Až na ty daně no Ale jinak souhlas, Piqu= je spíš roztomilej, když se snaží bránit, je to zmrdeček, když na to přijde, ale od Alby a Suareze má dost daleko.

Jinak bych přidal Buse ještě.

Reagovat
Fairplay

Jak je na tom pique v repre s hráči realu vlastně? S ramosem, svého času s xabim třeba..?

Reagovat
pantondavo

Sprchoval se vzdycky oddelene.

Reagovat
Kixi Syhimour

Griezmann

Reagovat
Euphael

Busqets, Pique....to je mrdka vedle mrdky...tam to muzou prehrabovat vidlema

Reagovat
valloire

Reagovat
Euphael

Ted do toho zamichej zdejsi barcelonsky fanousky, kteri jsou z 90% mentalne zaostali v dusledky zbrzdeneho vyvoje dle vetsiny jejich prispevku a vyjde ti, ze jim nejde prat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivne. Ok.

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Ou, tak ten Bayern asi neprekonáme.

Reagovat
smazaný uživatel

"objektivne"

Reagovat
Hokaido

Neymar teda do Atlética.

Reagovat
John Obi Mikel

To asi nehrozí Ty už maj Joaa Felixe

Reagovat
smazaný uživatel

Pro porovnani Hazard vs Griezmann. Ten kdo se zabyva fotbalem objektivne uznava, ze Hazard je momentalne za CR a Messim a Griezmann se svyma nekdy nestabilnými vykonama na neho nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Neymar, Hazard čo sa týka futbalovosti a talentu. Ale potm sú tu hráči, ktorí ponúkajú iné aspekty, ktorými dokážu potiahnúť svoje tímy a z ofen. hráčov to sú práve Ronaldo a Griezmann.

Tým, že Grizzy bude mať po boku Messiho mi príde, že to je lepšia posila pre Barcu ako Hazard pre Real.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hazard to jako neumi? Jako ty tvoje nesmysly o automaticke vyhre v CHL a takove zvasty, mel by si se vratit do reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard - Benzema vs Messi Griezmann ... porovnaj si to sám. Automatická výhra bola skôr taká nadsázka. Ale Barcelona bude veľkým favoritom.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema v Realu nema co delat a porovnavaji se tady dva hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávam ako podľa mňa zapadnú do tímu kde prestúpili, čo vzhľadom u oboch k ich extratriede môže byť pre porovnanie kľúčové.

Reagovat
smazaný uživatel

Real jakozto nejuspesnejsi klub sveta ma posilu jak prase.Vyhrali LM s CR ktery pul sezony nic herne nehral. Takoveho hrace potrebovali. Hazard je herne absolutni Top, takoveho hrace kterej tam pasuje a nemeli od doby nejlepsi formy CR potrebovali. Griezmanna nechci podcenit ale prichazi v takove kvalite jako pred rokem Coutinho. A posledni Grizzyho sezona nebyla uchvatni.

Reagovat
Svatej

Problém je že Messi tu dvojici vpravo táhne nahoru a Benzema tu levou dolů.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že Hazard dal třeba tři roky zpátky 6 (!!!) gólů za celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemel takovou pozici jako ted v Chelsea a neni to utocnik. Je hodne smesne porovnani Hazrd vs Griezmann. Kazdej normalni fan musi uznat, ze Hazard je proste lepsi.

Reagovat
alcantara

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní vítězné EL:

Hazard 2+2

PEDRO 5+3

Reagovat
SIRBRANIKE

Takže Pedro je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukni kolik tam Hazard odehrál zápasů

Reagovat
Svatej

zjistí si něco o ty sezone, sikulko

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze v te sezone nebyl tragicky??

Reagovat
Svatej

Jakože v tý sezóně hrál imrvére přes silný bolesti zad. Časem bylo i docela snadný si všimnout, že některý svoje typický pohyby, otočky při hře zády k bráně a výpady ani nedělal, což se na tý jeho hře dost podepsalo vzhledem k tomu, že v tomhle dost vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

V té sezoně byla ale Chelsea v rozkladu a Hazardův přínos není jen v gólech ale hlavně herní inteligencí

Reagovat
technecium

Jo to určitě. Právě v tomto ohledu má největší mezery

Reagovat
smazaný uživatel

Aha je vidět, že ho vůbec nesleduješ. Radši se koukni na jeho statistiky asistencí a především vytvořených šancí. Zjistíš, že je spolu s Maddisonem nejlepší v PL. Než něco napíšeš, tak si o něm něco zjisti. Já jsem viděl téměř každý zápas Chelsea v minulé sezoně. Kolik ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Hazarda mám rád, Grieze nesnáším, ale za to, že je Hazard lepší bych ruku do ohně nestrčil, ty jo?

Reagovat
Sandstorm

Těžko říct. Griezmann je gólovější. Hazard kreativnější. Rozdílový hráči to jsou. Ale hodnotit kdo je lepší bych se neodvážil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak těším až Hazard v tom Realu úplně vyhoří.

Reagovat
Sandstorm

Tak úplně nevyhoří. Ale klidně může spadnout do pozice Balea. Je něco jiného být rozdílový v Chelsea a něco jiného to bude v Realu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Zas tu sa nesmej. Boli aj ini svetovi hraci ktori prestup do inych lig nezvladlia totalne zmizli z futbalovej mapy

Reagovat
Svatej

Bale vyhořel kvůli nefotbalovosti v lize, která si na tomhle aspektů staví. Eden má svy slabiny, ale v těch podstatných, jako je právě fotvalovost, je mezi top 3 na světě. Pokud vyhori, tak to bude tím, že ho postaví na stopera.

Reagovat
Gazdo

Kaka

Reagovat
Svatej

IP a nebyl takhle fotbalovej.

Reagovat
Gazdo

Jaj ja som zabudol ze ty si chronicky milovnik Hazarda tak nic no

Reagovat
Svatej

Rád se nechám vyucit o objektivite, budeš vědět o čem mluvíš.

Reagovat
Gazdo

Uz som s tebou absolvoval jednu debatu na temu neymar vs hazard a neustupili sme ani jeden ale tam to beriem lebo nie su ti dvaja od seba daleko a chapem preco si ho obhajoval. Ale robis z Hazarda poloboha ktoremu sa nemozu stat ludske veci. Ja hazarda tiez zboznujem ale tiez som a dufam ze sa mu bude darit a aj si to myslim ale tiez som ochotny akceptovat fakt ze mozno nie, a mozno vyhori lebo to sa proste obcas stava aj najlepsim. Kdezto ty nie

Reagovat
pantondavo

Co je IP?

Jinak Kaká byl hodně fotbalovej, to byla ještě doba, kdy se v plným sprintu dávaly zidanovky

Reagovat
Gazdo

Jemu nevysvetlis

Reagovat
Svatej

ani ti na to druhý nebudu odpovidat

Reagovat
pantondavo

Co je IP?

Reagovat
Svatej

Injury prone, náchylný na zranění

Reagovat
pantondavo

Aha, no v AC ho to moc nebrzdilo, ne? V Realu uz se zakopal, to nebyl ten pravej Kaka.

Reagovat
Svatej

Nepamatuju si to uplně přesně, ale jen podle statistik měl v promarodil 60 dní v roce 2009 a necelých 150 hned rok na to, což už mi příjde docela dost v tom časovým úseku.. Předtím možná ne, každopádně se těsně před tím přestupem jedním zraněním musela pravděpodobně rozjet řetězová reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo intenzivní péče, smysl zkratky v kontextu zůstává stejný

Reagovat
Svatej

Reagovat
pantondavo

Jo, tak JIP bych pochopil

Reagovat
Gazdo

Dakujem

Reagovat
technecium

Ty jsi neuvěřitelnej. Naprosto nedáváš, že by si někdo jinej mohl myslet něco jiného

Reagovat
Svatej

Já jen doufám, že tohle je od tebe nějakej vtip z recese. Ve všech anšich diskuzích jsem ti nakonec svoje odpovědi rozepsal a ty jsi POKAŽDÝ jak malá holka z vlákna utekl a nikdy neodpověděl, tak mě prosimtě přestaň o čemkoliv poučovat a táhni si svoje rozumy prodávat někomu dostatečně hloupýmu na to, aby tě chtěl poslouchat.

Reagovat
technecium

Ne. Prostě si jen myslíš, že tvoje hovno smrdí míň než něčí jiný

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Do pozície GB nespadne ani omylom, ale Chrisa fakt nenahradí, to sa ani nedá. Tam pojde o Zidanou kumšt aby to vyladil tak aby to fungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

Ešte neymara a barca bude...

Reagovat
Sandstorm

Jak je možné, že FC Catalonia oznámí oficiální přestup se kterým Atletico nesouhlasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético môže len pičovať. Klauzula bola zaplatená cez La Ligu. Griezmann sa v podstate vyplatil zo zmluvy. Atlético sa pokúša len napadnúť "dohodu" medzi FCB a Grizzym, kde musia dokázať že prebehla ešte vtedy keď bola výkupka 200 miliónov. Comprende ?!

Reagovat
Sandstorm

Což pravděpodobně proběhla. Dokázat to je ale prakticky nemožné...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nemusis mu vykat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale myslím, že pokiaľ neprídu s nejakými nezvratnými dôkazmi o skoršej dohode a tým pádom distrakcii Grizzyho od výkonov za Atletíco tak sú absolútne bez šance niečo ovplyvniť.

Reagovat
Anacron

Protože FC Cirque du Soleil si dělá přestupy jak se jim zachce a s kluby se ani neobtěžuje jednat. Prostě se domluví s tím vysněným podrazákem, že bude svůj tým bojkotovat a je hotovo.

Reagovat
Mercury

Messi > CR = Neymar > Hazard > Griezmann

Reagovat
Pinturicchio

Messi =<>= Cristiano >>> zbytek.

Reagovat
Svatej

Neymar rozhodně není na jejich úrovni.

Reagovat
Pinturicchio

No, však ne.

Reagovat
Svatej

Však tam máš mezi rovnitkama jeho logo..

Reagovat
Pinturicchio

sorry, dneska na mě už moc sofistikovaný vtip.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Acquanni

Reagovat
teenz

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

messi > CR dobrej JOKE

Reagovat
pantondavo

CR = Neymar

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
prazakj

Neymara snad nani nemůžeš hodnotit. Vždyť je víc zraněnej, jak na hřišti.

Reagovat
sylarko

Nemyslite, ze nieje pokrytectvo predavat coutinha po jednej nevydarenej sezone, ked nevyhodili valverdeho, ktory rovnako, ak nie viac, spackal minulu sezonu?

Reagovat
Salfovic

Vyhodil bych oba.

Reagovat
sylarko

tak hlavne valverdeho, ale ked uz aj on ostal, tak mi to pride na hlavu predavat coutinha

Reagovat
Gazdo

to je fakt. Akoze ja uz som nad Coutsom zlomil palicu (aj ked aom ho tu s tebou obhajoval) hlavne po tom gole a uz niekolkokrat zmienovanej oslave namierenej voci fanusikom

Reagovat
LAM

Pokuď se budem bavit co by pomohlo týmu tak prodej Suareze a Malcoma a pak výměna Coutinha a Rakitiče za Neymara(teď to řešim jen z hlediska kvality/

Reagovat
sylarko

Podla mna by stacila vymena trenera

Reagovat
Pinturicchio

Asi nejvíc homo hráč současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Ani z poloviny tak teplé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Je už dlouhá léta Kristýnka Ronaldů.

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, United a Plzeň.

Reagovat
Sandstorm

otravný fanoušek Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Ticho, korupcniku.

Reagovat
Sandstorm

Forza Viktoria

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, doufám, že ti vybouchla klávesnice a upadly prsty.

Reagovat
prazakj

Hlavně, že United na něm několik let stálo.

Reagovat
LAM

Je Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic a Pavard je hrozne hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Typicka kvalitka od tebe. Hlavne nezapomen nekomu verejne poprat k narozeninam.

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, Andy, ty nezapomeň hodit něco ukrutně hlubokomyslného, ať se mám zítra čemu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je rozdil mezi nami. Zatimco ty pohrdas smichem, mne je to tvoje ubohe vystupovani lito.

Reagovat
Pinturicchio

škoda, že nemůžeš vidět, jak mi to trhá žíly. Ber internetové fórum o fotbale ještě trochu vážněji, aspoň budeš zase o něco víc k smíchu. Bozaj má v rit a dej pokoj.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
DevilBrox

Všichni, co řikají, že Griezmann je lepší jak Hazard, jsou psychopati

Reagovat
VALEN

spíš blbci

Reagovat
valloire

takže cules...

Reagovat
VALEN

vždyť říkám blbci

Reagovat
pantondavo

Reagovat
roman1978

Je to mistr sveta

Reagovat
el Principito

tak tady se to zrovna nehodí

Reagovat
pantondavo

To je i Valdes

Reagovat
technecium

Však je taky lepší než Navas, Courtois nebo Casillas

Reagovat
pantondavo

No tak to kazdopadne, krat dva to cele na druhou

Reagovat
valloire

no to joooo, chytal v Barce

Reagovat
SIRBRANIKE

Tá sadla...

Reagovat
Cizinkx

zásah potopeno

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobry pokrytec. Rozdil mezi Hazardem a Griezmannem ma ten samy mrtvy uhel jako rozdil mezi Messim a Ronaldem. Vlastne sorry, ne pokrytec, ale starousedlik, jehoz trnka na zahrade dava samozrejme lepsi plody nez ta sousedova.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
valloire

já nehodnotím hráče, ale fandy

Reagovat
Gazdo

Sa poser

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kapřík

Konečně to někdo vyřešil... Ty jsi lékař? Nebo máš zrovna tu fázi puberty, kdy se musíš za každou cenu vymezovat?

Reagovat
Anacron

Tak na to že jsem zde zjistil, že je Griezmann vlastně druhý nejlepší hráč na světě tak statistiky tomu moc neodpovídají. Za celou kariéru má tenhle super střelec 185 gólů za klub a 29 za repre. Hazard má 160 za klub a 30 za repre. Takže to je rozdíl několik parníků. No a asistence jsou úplně jinde. Hazard 145 + 28. Griezmann 68 + 17.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Od kdy počítáš asistence, nebo nedej bože vytvořené šance?

Reagovat
valloire

od tý doby, co jich má Král víc v PO LM

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonsti jsou neuveritelne namysleni a nemaji byt jakozto ne nejlepsi naco A hezky statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ale Griezmnann má lepší povahu

Reagovat
vilp

Ta kreativita pro Griezmanna je prostě strašná blbost, tam musí dostávat snad v každé statistice krom kopání rohů.

Reagovat
Anacron

A ještě třešnička ...Benzema, byť je o 3 roky starší, má 288 gólů za klub a 27 za repre. Asistence 151 + 18. O titulech netřeba psát. Sem zvědavej jestli zvládne Griez za 3 roky dát 100 gólů a 100 asistencí za Barcu, aby se tomu našemu kopýtku alespoň vyrovnal

Reagovat
Gazdo

BUUUUUURN

Reagovat
pantondavo

Tak na Karima se chyta jen malo evropskych utocniku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

To tu ale nikdo netvrdi, ze je Griezmann druhy nejlepsi hrac na svete. Precti si diskuzi jeste jednou, jestli to teda umis.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LAM

Top kvalita.Tak snad mu to u nás sedne Teď prodej Coutinha.

Reagovat
valloire

Srovnam tu výjimečně Ronalda a Messiho.

Pro Ronalda hraje: Povaha, zkušenosti z velkých zápasů, zakončování, flexibilita, hra bez míče, herní inteligence, efektivita, defenzivní dispozice.

Pro Messiho hraje: Technika, dribling, kombinace, jistý místo v systému

Pro mě není o čem se bavit.

Reagovat
Salfovic

Co to sem zase taháš

Reagovat
valloire

jedinej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Hlavně ta herní inteligence ti tam fakt sedí

Reagovat
Hachim Mastour

kreativita?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou povahu může mít egomaniak

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pantondavo

Jak tě normálně moc nemusim kvůli tomu, že volíš SPD, tak tohle je pro mě TOP vratka za tu dobu, co jsem na EF

Reagovat
r.mrazik

SPD..??

Reagovat
pantondavo

Jo

Reagovat
r.mrazik

Tak to aspoň hodně vysvětluje

Reagovat
valloire

hezký je, jak vám ta SPD vadí patrně volič ODS nebo Pirátů, tedy zlodějů a anarchistů

Reagovat
pantondavo

Pise clovek, co tady chce nacky a primou denokracii, ktera se rovna totalni anarchii

Reagovat
valloire

Jaký furt nácky 70 let po válce? Každej kdo tu nechce nekompatibilní náplavu z Arábie a Afriky, je nácek co? Superškatulka.

Reagovat
pantondavo

Počkej, jakože nacismus umřel s Hitlerem?

Reagovat
valloire

není to absolutně žádná hrozba, ta je jinde

Reagovat
pantondavo

Jo, v SPD.

Reagovat
valloire

pro blbečky možná, pro normální lidi je to samozřejmě rozpínavej islám....už toho nech, nehodlam se s madridistou hádat o politice

Reagovat
pantondavo

Tak toho nech ty

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi Metro 2033? Jestli ne, tak to zkus. pochopíš, že s nacismem sympatizuješ.

Reagovat
r.mrazik

Patrne jsi se vubec netrefil

Reagovat
valloire

To ti jich moc nezbejvá. TOP, ČSSD, STAN, KDU...jedna lepší než druhá.

Reagovat
r.mrazik

Pokračuj dal v těch sračkách

Reagovat
valloire

no koho volíš? pochlub se, zatím zvládneš jenom kritizovat cizí volby

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to jedno ne? evidentne nikdo krome SPD dobry neni...tak si to usetrime

Reagovat
technecium

Zvratka?

Reagovat
pantondavo

Netahej sem svoje prispevky

Reagovat
Pinturicchio

Vallo a SPD, to k sobě jde jako máloco, k tomu onanovani na EF za poslechu Ortelu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

mam snad volit ODS, ANO, Piráty , ČSSD, STAN, KDU, TOP ?

Reagovat
pantondavo

No z toho cos vyjmenoval jsou vsechny strany lepsi, i ten stbak. Podivej se na ty dementy v SPD, videls ted ty prispevky, kde oslavovali zavedeni strazcu na hranicich v 50. letech? Ti idioti tam psali, ze je potreba to zavest znova a chranit hranice, nedochazi jim, ze tejdy ti cesi tam strileli cechy, co chteli pryc, ne imigranty

A v cele nejvetsi demagog nasi historie, fuj, fakt dukaz slabomyslnosti, kdo voli SPD

Reagovat
Footballer

SPD jsou samí výmazové

Reagovat
valloire

Ne nejsou. Vidím, co předkládá SPD, ne sice tak detailně jako třeba bobis, ale vidím. V příštích volbách ale zvážím i Trikolóru.

Reagovat
Pinturicchio

*SHOCK*

Reagovat
pantondavo

Jo, tak to si pomuzes

Ale jako furt lepsi nez SPD.

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím, Klaus mi přijde nebezpečnější než ten šašek Okamura.

Reagovat
valloire

proč? Protože má názory, který mají hlavu i patu? Protože si myslí, že jsou jenom 2 pohlaví? Inkluze je hovadina? Nebo protože se vysmál ODS?

Reagovat
pantondavo

Neveri globalnimu oteplovani po vzoru tatinka. A je to krivak.

Reagovat
valloire

Je třeba pod vedením pubertální buchty bojovat proti globálnímu oteplování. Chápu.

Reagovat
fenixLFC

To ze pod niekoho vedenim musis byt ty neznamena ze ini sa nemozi snazit o zmenu bez toho aby boli pod niekym vedenim

Reagovat
pantondavo

Tyjo, ty fakt kopirujes Yputomia a VK ml., to je krasny, jak ta demagogie funguje. Teda vlastne smutny.

A co treba ten kluk z Prostejova, kterej poukazoval na zavazny prohresky na radnici a VK ml. ho prirovnal k ruskymu praskaci minulyho rezimu? To ti prijde v pohode?

Jinak ja Gretu taky moc nemusim, jeji snaha mi prijde mistsma az extremisticka, coz je spatne i kdyz jde o dobrou vec, ale za vyraznej apel na problem, kterej oba VK potiraji a delaji, ze neexistuje, ma u me bod.

Reagovat
r.mrazik

Vždyť je to výmaz...škoda času

Reagovat
valloire

vem si mávatko a jdi na Letnou troubo

Reagovat
r.mrazik

Jj,pujdu ty gumo

Reagovat
valloire

Pán je velikej demokrat a sluníčkář. Je zvykem oponenty nazývat pěkně demokraticky dementy a zapalovat auta. No vidíš a já jako starej xenofob ti jenom řeknu, že máš opačnej naivní názor a těším až ho za pár let - desítek let změníš.

Reagovat
valloire

Já fakt nemusím nikoho kopírovat. Přečtu, usoudím a nějaký naivní puberťačce se vygebim. Jestli to napíše pak někdo jinej, tim líp. Od Pospíšila a spol. to ale opravdu nečekam.

Reagovat
Pinturicchio

Protože působí právě na takové lidí jako jsi ty.

Reagovat
valloire

Četl jsi jeho blog? S čím přesně nesouhlasíš?

Reagovat
Pinturicchio

S jeho názory (sem si můžeš dosadit prakticky cokoliv), je to obyčejný demagog, populista, extrémista ... Okamura v bledě modrém, akorát není úplně debilní.

Reagovat
valloire

V čem přesně je demagog, populista (další milý slovíčko), extrémista? Nic z toho tam nevidím.

Reagovat
Pinturicchio

Rozdílnost názorů se tomu říká.

Reagovat
valloire

Pořád jsi konkrétně nenapsal v čem.

Reagovat
ttopi

Populista je dnes moderní slovo. Lidé už jsou bohužel tak zblblí, že když někdo říká něco, co je pro dobro lidu, je automaticky populista. Jakoby to nikdo nemohl myslet vážně...

Reagovat
pantondavo

Ale tady se bavime o prospechari a stbakovi Babisovi a lhari a pomatenci Pitomiovi, tak proc sem tahas, nekoho, kdo mysli vazne sliby pro dobro lidu?

Reagovat
valloire

Jakmile vidím, že je někdo označenej jako populista, vím, že má správnej alternativní názor, kterej se v tv potírá. Newspeak dle Orwella....

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

di už do prdele

Reagovat
pantondavo

Pitomio ma vic ovci a je extremictictejsi, Klaus by se v realu na nic nezmohl, ten ma jen plnou hubu kecu. Ale je to idiot, o tom zadna.

Reagovat
Pinturicchio

Pitomio ale o spoustu ovcí přijde, kvůli Klausovi, o ty vychcanější a ne úplně debilní, kteří tam přejdou proto, že Klaus ten extremismus maskuje za řeči o demokracii a tak dále. V tom je to podle mě nebezpečnější - SPD jsou banda pitomců, kteří ty kraviny vykřikují nahlas, právě ten Klausův skrytý extremismus mi přijde nebezpečnější.

Reagovat
Generalní Gladiator

Věříš,že je to autentickej Klaus nebo jeho politickej čuch si tuhle cestu proto,že je nejsnažší?

Reagovat
Pinturicchio

Autentický Klaus, protože je to samé, co jeho fotr, ta současná vyhrocená situace ve společnosti, to, že jsou tradiční strany v ústraní, mu akorát hraje do karet, bohužel.

Reagovat
pantondavo

A jinak ano jsou, pokud teda nebereme sireni xenofobie a nenavisti jako plus. A to nebereme, ze ne?

Reagovat
valloire

Šíření xenofobie a nenávisti.... Ty vole, v 50.letech bys asi bojoval proti vrahům z volstrýtu a mandelince někde na brigádě SSM ne?

Reagovat
pantondavo

No nic, ty ses ztracenej pripad.

Reagovat
valloire

Holt se neshodnem no, to ale neznamená, že napíšeš, že mě nemusíš. Co se týče Realu se shodnem, takže já bych nic podobnýho nenapsal.

Reagovat
pantondavo

A ja bych to napsal klidne znova, protoze lidi, ktery slepe nasledujou populisty proste nemusim

Ale do plynu bych je samozrejme neposilal, spis bych jim dal do ruky rekevantni zdroje.

Reagovat
valloire

Populisty To je taky milý slovo. Dáme nálepku a je fujky fujky. Relevantním zdrojem myslíš ČT že?

Reagovat
pantondavo

Populismus, kterej predvadi Babis a Pitomio, rikaji to, co jejich cilovka hlta, to, co jim poradili marketaci (v tom lepsim pripade) anebo hlasy v jejich zmateny hlave.

Reagovat
valloire

V tom případě je populista každej a nevidím na tom slově nic špatnýho.

Reagovat
pantondavo

Spatny je v pripade, ze jde o sireni lzi a nesmyslu jen kvuli volebnim hlasum, coz ti dva vyse uvedeni predvadi.

Reagovat
valloire

to si nemyslím a nejsem sám

Reagovat
pantondavo

No to je mi jasny, kdybys byl sam, tak SPD neexistuje a Okamura dal posila plysaky do sveta a foti se s nima

Reagovat
fenixLFC

To nie je nalepka ale fakt. Skus si o tom cosi zistit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, máš volit ODS.

Reagovat
valloire

Patrně máš krátkou paměť ne? Největší zloději v historii státu.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo říkal, Tomio?

Reagovat
valloire

Sleduju to na lokální i nejvyšší úrovni už od samýho začátku. Tedy od doby, kdys nebyl na světě.

Reagovat
Pinturicchio

Takže si důkaz toho, že moudrost nutně s věkem nepřichází.

Reagovat
valloire

No a tys důkaz toho, že i mládí má krátkou paměť a moudrost ještě nenabyla.

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, Vallo.

Reagovat
pantondavo

A kolik lidi z ty okradacsky generace ods tam jeste ted je?

Reagovat
valloire

Snad si nemyslíš, že s Fialou přišla obroda? To je nastrčená figurka.

Reagovat
Pinturicchio

Vallo, paranoia už se dá v dnešní době velmi úspěšně léčit.

Reagovat
valloire

Paranoia jo? Kdo myslíš, že je v pozadí třeba v Plzni? Myslíš, že ty lidi neznam? Zdá se ti Baxa nebo Pospíšil jako capo di tutti capi? Jsi naivní.

Reagovat
Pinturicchio

Hranice mezi naivitou a paranoiou je evidentně dost tenká.

Reagovat
valloire

Tak naivní jseš zrovna ty. Ti lidi v pozadí jsou pořád stejný. Akorát loutky se mění.

Reagovat
pantondavo

A nastrcili ho Jesteri, vid?

Reagovat
pantondavo

Ale neposilali lidi do plynu

Reagovat
valloire

Reagovat
Kapřík

To jako někoho nemusíš jenom kvůli tomu, že má jiný názor? Tím bych se moc nechlubil.

Reagovat
pantondavo

Jiny nazor mi nevadi, ale volit extremistickou stranu plnou rasistu a vygumovancu mi vadit muze, nebo ne? Vadi mi ta podstat, ne ten akt demokracie.

Reagovat
Kapřík

Vadit ti muze i triko s potiskem, o to nejde, ale nechceš spíš pochopit proč ti lidé volí koho volí? Dávat nálepky je strašně pohodlné. Jsou to tvi spoluobcane a mají podobný názor na levý okraj politického spektra jako ty na SPD. Pro tebe jsou rasisti a vygumovanci, pro ně jste zrádci a arogantní povaleči. Pritom obe strany vychazi z nejakeho relevantniho zakladu. Jsou asi méně vzdelani než městští voliči ale hloupější nejsou. Fakt, poslední dobou se rozevira propast uprostřed společnosti, a to nemůže dopadnout dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Částečně souhlas, obě tahle spektra by se měla pokoušet o dialog. Mně ani tak nevadí, že někdo volí SPD, byť to absolutně nechápu, ale pokud, plácnu, 90% těch lidí píše věci o zplynování, topení dětí a tak dále, a tak dále? Že někdo není právě inteligentní, to se stává, ale to jak se člověk chová, jako zlé, nenávistiplné hovado, to je každého volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Cim se zivis?

Reagovat
Pinturicchio

Proč tě to zajímá, Andy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to fundament, kterym se vse vysvetli.

Reagovat
Pinturicchio

A tak, další hluboká psychologická analýza.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Sam jsi rekl, ze nechapes. Ja chapu a chci ti pomoct. Rozdvojeni spolecnosti, o kterem psal Kaprik existuje. Jde v nem o spiralu vzajemneho neporozumeni moci/bezmoci toho druheho. Pokud sni politicka spolecnost o svem sjednoceni, a ty nejsi podle svych nazoru vyjimkou, mela by o propasti toho neporozumeni vedet. Ale nevi. Jde o to, ze skutecnou moc nema clovek, ale situace. Je to paradox tocici se v kruhu. A v jeho cele je zakladni fundament lidske existence - zpusob obzivy. A tim je pyramida lidske prace. Ty nejspis nic nevis o tezkosti podradnych praci, clovek vykonavajici podradnou praci nejspis nevi, ze by se ze sve tvrdosti taky lehce promenil ve fracka cestujiciho si po Italii a vysmivajiciho se svemu predchozimi udelu - brodit se ve srackach. Myslis si, ze vsechny ty sracky nejsou realne? Omyl. Jsou az moc realne. Realnejsi nez tva predstava o skutecnosti. Clovek zijici v takovych srackach, aby mel pan Pinturicchio v kanalizaci misto na svoje hovna, kde vyhazovat svoje odpadky a co zrat, ci jak travit svuj cas nebo kde bydlet, neciti bezvychodnost jenom kvuli charateri te prace, ale i kvuli tomu, ze je za takovou praci vysmivan. Presne takovyma jako jsi ty, kteri tady pak budou mlit neco o tom, ze je treba dialog. Slova nestaci, ty naivko. Jsou tu pocity, kterym jsou slova k smichu, protoze nejsou pochopenim, ale nastrojem moci a takzvane kultivovanosti. Kultivuj delnika s bolavymi zady, zenskou co trci dvacet let za pasem. Nepochopil jsi, ze to ty bys jim mel byt vdecny a ne oni tobe. Beres vsechno tohle jako samozrejmost, protoze se citis byt chytrejsi. Jak jsem to poznal? Protoze nejdes daleko k tomu, abys nadaval lidem do tupcu, kteri voli spd. Tak uz to vis, proc jich voli. Neni zac.

Reagovat
Pinturicchio

Znalec lidských duší promluvil. Ty vole, co ty víš a nevíš o tom, jakou jsem dělal / dělám práci? Na co si tady vlastně hraješ? Pořád tady někoho poučuješ o toleranci a bůh ví čem a sám se přitom chováš jako arogantní, povyšující se, s prominutím, hovado?

Celý tenhle tvůj komančský přístup o tom, jak se počítá jen fyzická práce, je totálně k smíchu.

Reagovat
Pinturicchio

*příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Rozdil je v tom, ze ja jsem arogantni az na ty, kteri jsou arogantni. Ty jsi arogantni sam o sobe. Balis do toho frajerstvi svou krehkost. Ale je v tobe neco hodne dobreho, co me nuti si s tebou povidat. Nebo spis se hadat asi.

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to komancsky pristup - ja nesnim o pospolite lidske spolecnosti, uz ne. Je to fundamentalni pristup.

Reagovat
el Principito

prosim tě, seber se a táhni si psát ty tvoje moudra pod tu vaši Serii A ... tady na tebe není nikdo zvědavej, ty tupelo

Reagovat
Pinturicchio

Kašpárku, na to, abys někomu říkal, co a kam má psát, jsi tady moc malý pán, tak radši dál šoupej.

Reagovat
el Principito

táhni kreténe

Reagovat
alcantara

Kto voli SPD v cechach a Kotlebu u nas, tupy je, no,a to dost Este som to chapal X rokov dozadu, ked to bol nepopisany list pre siroku verejnost, ale po rokoch jeho posobenia ho moze volit len totalny dement a nacek. Nikto iny. Ja chapem, ze ludia na Gemeri maju posrane zivoty, vsetci na nich seru a maju dennodenne problemy s ciganmi, ale ked si myslia,ze nacek im vyriesi ich zivoty, tak vela stastia

Reagovat
valloire

No ona SPD má v programu přímou demokracii, odvolatelnost politiků nulovou toleranci migrace a byla třeba jediná, kdo neprosazoval zvýšení platů v parlamentu. Co je na tom tupýho fakt nevím.

Reagovat
Generalní Gladiator

nechci rozvíjet politologickou diskuzi,ale přímá odvolatelnost je úplná pitomost

Reagovat
valloire

No to myslím není?. Proč bys nemohl odvolat politika, kterej dělá špatnou práci?

Reagovat
Generalní Gladiator

Den po volbách by mohl přijít požadavek na odvoláná okamury a rozhodnout by o tom mohli všichni.Ale on přitom třeba dobře hájí zájmy svých voličů, stejně jako kalousek svých...

Reagovat
valloire

Den po volbách je hodně krátká doba....No a samozřejmě by rozhodli jeho voliči. Jenže toho se politici bojí. Je to jako z Jistě pane ministře. Dávat lidem do ruky takovou moc, no ty vole, to se zarazí.

Reagovat
Generalní Gladiator

já,já se hlásím vodvolat kalouska a přísahám,že jsem jeho volič

Reagovat
valloire

tak jsou snad volený v nějakým okrsku ne

Reagovat
Generalní Gladiator

a kdo zjistí,že jsi jeho volič?

Reagovat
valloire

no blbě jsem to napsal...okrsek a všichni voliči v něm, nejenom jeho voliči

Reagovat
Generalní Gladiator

můžeš legitimě chtít třeba poplatky ve zdravotnictví, chtěl jsi je před volbama a plníš politickej slib no a důchodci, co volí jiné strany,tě nemaj co odvolávat

Reagovat
pantondavo

Protoze nemas u nikoho zaruku, ze ji bude delat lip? Nebo ti prijde, ze od revoluce je to tu plejada skvelych politiku?

Reagovat
valloire

právě proto by to byl bič

Reagovat
pantondavo

Ne, byla by to driv nebo pozdejc totalni anarchie.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

a v cele typka, ktery zamerne vytuneloval svou predchozi stranu a ted jede odznova, coz ale pochopitelne neni tak zajimave brat v potaz jako "promysleny" volebni program cileny na jednodussi vrstvu obyvatelstva

Reagovat
valloire

zatímco ta složitější vrstva se chce obohatit

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna ten tvuj Pitomio se obohacuje na ukor jinych dostatecne dlouho, budu se pouze tesit, az jeho prozatimni volici "prozrou" a otoci

Reagovat
valloire

jmenuje se Tomio a proč tak vadí jeho názory a v čem tu nikdo nenapíše

Reagovat
smazaný uživatel

nahore jsem ti to napsal dostatecne srozumitelne

Reagovat
valloire

ty vole nestiham tady reagovat a už mi to nebaví, jako bych se bavil s Minářem nebo Geislerovou a Štěpánovou dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

hele, za me obhajuj a vol si koho chces akorat treba zvaz nekritizovat jedny za rozkradani a pak obhajovat jine, co maji taky maslo na hlave, pusobi to docela legracne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Co? To ty moje komenty ani nectes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Odvolatelnost politiku by z nasi zeme udelala jeste vetsi chaos, vsak se podivej, jak vasto se meni politici dneska, natoz, kdyby dostali vidle do ruky lidi jako ty. To by tu rovnou zadna vlada ani nebyla potreba.

Reagovat
alcantara

Do SPD aztak nevidim, nebudem ich uz riesit. Ale priama demokracia je ciste zlo, ved to ta musi skor ci neskor doviest do sraciek Musis si velmi dobre rozmysliet, o com moze lud rozhodovat. Nulova migracia nebude nikdy, no, riadenu chapem. Platy su tazka tema. Myslim, ze Singapur funguje tak, ze najlepsie plateni ludia v state su riaditelia statnych firiem. Vysledok je ten, ze korupcia prakticky neexistuje. Ma to nieco do seba, ale u nas v parlamentnej demokracii a s nasou zivotnou urovnou je to nerealizovatelne.

Reagovat
valloire

Asi jako v tom Švýcarsku ne? Lid může a musí rozhodovat. Lid v tom státě přece žije. Když může lid rozhodnout o vstupu do EU, nevidím rozdíl v tom, že může rozhodnout o výstupu. Třeba.

Reagovat
pantondavo

Jo, Brexit to krasne dokazuje

Reagovat
valloire

Brexit je špatnej?

Reagovat
pantondavo

A je snad dobrej?

A co treba fakt, ze behem toho procesu se delaly pruzkumy, ktery dokazaly, ze by v tu chvili volili obcani opacne, protoze vetsina nemela ani potuchu o tom, pro co hlasujou?

Hele mysli si co chces o migraci, klidne rozkuruj Pitomia, ale netvrd mi tu, ze Brexit je dobrej prosimte Moje chvilka pro zbytecny diskuze se blizi ke konci

Reagovat
valloire

i moje průzkum ti udělam jakej budeš chtít

Reagovat
alcantara

Referendum existuje aj u nas. Problem je ten, ze v dnesnej dobe sa vobec nerozhodujes na zaklade faktov, ale fake news, propagandy, klamstiev, ktore sa na Teba valia zo vsetkych stran. Brexit je dokonaly priklad. Preto by som otazky referenda velmi dobre zvazoval

Reagovat
valloire

Švýcaři to docela dobře zvládají, já bych se nebál. Lepší příklad je vstup do EU, která se změnila. Taky to byla předtím propaganda.

Reagovat
alcantara

Svajciarsko ma za sebou uplne iny vyvoj a je to krajina s uplne inou zivotnou urovnou... My tu mame nackov. U nas by to skoncilo fasistickou diktaturou alebo komancom, v mentalite velkej casti naroda to stale je. Komunizmus zanechal strasne stopy. Pozitiva EU jednoznacne prevazuju, tam sa nie je o com bavit.

Reagovat
valloire

No začínají nepřevažovat. Utahujou se šrouby, direktivně se plánuje, pravomoce národních států se omezují. To už tu bylo a jmenovalo se to RVHP. I Švýcaři tam museli jednoho dne začít.

Reagovat
alcantara

Ne, no vsetky direktivne schvalene veci doteraz su skor na prospech, vacsinou si ich ani nevsimnes. Nic podstatne obmedzene nemas, prirovnavat EU k ZSSR a podobnym zvazkom moze len ignorant alebo idiot. V pripade Svajcu by som sa len opakoval. U nas to v sucasnosti nemoze fungovat a bolo by to nebezpecne. Nie nahodou je Svajciarsko skor vynimka ako pravidlo.

Reagovat
valloire

Ty to jenom nevidíš.

Reagovat
alcantara

Co nevidim napriklad?

Reagovat
valloire

EU směřuje k SSSR zcela očividně.

Reagovat
technecium

Jak konkrétně. Rozveď to

Reagovat
valloire

neomarxismus, regulace, omezení pravomoci, nařízení, nevolená EK - nevolené politbyro, snaha o omezení svobody médií, odtržení od problémů regionů ( Řecko), snaha o jednotnou armádu, kvoty na výrobu (cukr).....

Reagovat
technecium

Rád bych od tebe slyšel konkrétní kroky a návrhy, které se udály, které ti připomínají SSSR. Nějaký obecný řeči typu neomarxismus mě moc nepřesvědčí.

Reagovat
valloire

píčo, chceš jako vypsat všechny nařízení, regulace nebo omezení pravomocí jednotlivých států?

Reagovat
technecium

Chci vysvětlil, proč se to přibližuje SSSR, z tohoto, cos napsal, to nechápu.

Reagovat
alcantara

Zrovnavat okupantov s tankami s dobrovolnym clenstvom, z ktoreho dlhodobo profitujeme

Reagovat
valloire

profitujeme my nebo původní členové EU?

Reagovat
pantondavo

Tak se podivej na cisla, proboha, jsme v plusu o 700 miliard

Reagovat
technecium

Viz. níž

Reagovat
pantondavo

Jo, to beru, nicmene to neni argument vuci tomu cerpani, protoze to, ze stredni a vychodni evropa se stava montovnou je proste prirozenej vyvoj, ne vina EU a dotaci, nejvic roste automotive, tam ty dotace tvori imho zanedbatelny castky.

To bych spis bych bral ty argumenty, ze budem za par let cisty platci, jak hlasi prezident liberlandu a svobodni. Jen skoda, ze je nikdo nebere vazne, protize jsou k smuchu.

Reagovat
technecium

Já myslím, že proti čerpání dotací je víc argumentů, než pro jejich čerpání. Asi před rokem jsem četl moc pěknej myšlenkovej "experiment", že kdyby sem Brežněv v 68. začal posílat dotace ve stejným objemu, jako stály náklady udržování stálý vojenský přítomnosti, tak tu máme komunismus dodnes, protože proti dotacím se demonstruje těžko, narozdíl od tanků. A přerozdělování peněz, jak známo zvyšuje závislost na centru, které je přerozděluje.

Ale já si nemyslím, že je správné snažit se o vystoupení z EU. Mně se nelíbí, kam EU směřuje a byl bych pro její reformu. Hlavně by se měla konečně začít chovat odpovídajíc svému ekonomickému vlivu. Je to největší ekonomika na světě, ale silnější armádu má i Izrael. Jednoznačně by měly země EU vystoupit z NATO a založit svoji vlastní Evropskou armádu. Evropa by se měla začít chovat jako jednotná a sebevědomá supervelmoc dřív, než se dostane mezi kladivo a kovadlinu jménem USA a Čína. USA vždy hledí jen na své zájmy a nemá problém opustit mávnutím proutku svoji dočasnou politiku (jednání o nové dohodě NAFTa...), Čína je s námi nekompatibilní. Musíme jako EU sledovat svoje zájmy, ne zájmy někoho jiného. Ale lidi se toho asi bojí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
alcantara

A nejsme snad cisti prijemcovia? Ci o co sa snazis?

Reagovat
technecium

Tahle optika je strašně krátkozraká. Já jsem pro členství v EU, ale dotace putující do soukromého sektoru jsou zlo, na které v příštích letech budeme tvrdě doplácet sníženou konkurenceschopností. Dotace do veřejné infrastruktury, vědy, zdravotnictví, OK, ale investice soukromým subjektům je cesta do pekel. Podívej se třeba, co dotace provedly s Českou polygrafií, nebo co vytváří v zemědělství.

A nejvíc na dotacích samozřejmě vydělává Německo. Ukážeme si to na příkladu kotlíkové dotace.

Můžete získat až 60 % skutečně vynaložených a doložených prostředků, maximálně pak 127 500 Kč.

Tepelná čerpadla na které můžete čerpat kotlíkové dotace, stojí cca 200 000 Kč, cenově se jednotliví dodavatelé registrovaní v dotačním projektu příliš neliší.

V Číně je jedním z největších výrobců tepelných čerpadel firma Clitech z města Foshan, která to srovnatelné a pro vás vhodné čerpadlo nabízí za 1 420 amerických dolarů, tedy 31 240 Kč plus cca 8 000 Kč doprava do ČR. Vy si je prostřednictvím dotace nemůžete pořídit. Nejsou na seznamu akceptovaných výrobků pro dotaci. Akceptované výrobky určuje European Heat Pump Association (EHPA) s centrem v Hamburku.

Zákazník koupí dotované tepelné čerpadlo za cca 200 000 Kč. Z prostředků EU obdrží až 127 500 Kč dotaci, tedy zaplatí za čerpadlo 72 500 Kč. Výrobní náklady jsou cca 25 000 Kč, takže zisk na jednom čerpadle činí 175 000 Kč a ten putuje za hranice naší země směrem na západ. To, co považujeme za čistou pozici, se jen velmi rychle přetvoří v zisk mimo ČR, kde se z onoho královského zisku odvedou daně a všichni jsou spokojeni; zejména pak zahraniční vlastník firmy vyrábějící tepelná čerpadla a stát, na jehož území tato firma sídlí. A český člověk? Ten už svou úlohu splnil – vzal si dotaci. Z peněz nás všech v EU. Tímhle způsobem Německo bohatne na našem „čerpání dotací“. Jejich ekonomika se posouvá. Naše stává čím dál závislejší.

Reagovat
technecium

Abych to ještě dovyssvětlil, proč tam píšu tu Čínu - Českému podnikateli by se taková čerpadla vyplatilo přeprodávat třeba za 70-80 tisíc i se servisem atd. 80000 - 40000 náklady na dopravu a nákup = 40000 které by zůstaly v Česku

Reagovat
alcantara

A co brani zaujjemcovi ignorovat dotaciu a kupit si cerpadlo z Ciny? Z toho prispevku som pochopil, ze zakazany vyrobok to nie je.

Reagovat
technecium

Tady úplně nejde o konkrétní produkty, ale špatně nastvený systém.

Reagovat
alcantara

A co ma byt? Nech si objedna cerpadlo priamo z Ciny bez dotacie, ked je to taka pracka na peniaze

Reagovat
valloire

asi to tam opsal ne?

Reagovat
alcantara

No napisal akurat to, ze nemoze cerpat dotaciu na cerpadlo z Ciny.

Reagovat
valloire

ach jo

Reagovat
DelPiero137

Pre ludi je lakavejsie riesit to formou dotacii a ist na "istotu". Maju lepsie pocit ze podporili EU ekonomiku, istotu na vyrobok (predsa je to vyerobene v Nemecku tak to musi byt kvalitne) ako riskovat drahy vyrobok z Ciny. Kde casto nemas podporu, zaruku, servis atd.

Stale ten Cinsky trh ma k nam daleko. Vacsinou to nekonci kupou vyrobku.

Reagovat
valloire

zisky západních firem od nás jsou vyšší než dotace a to zhruba 4x

Reagovat
pantondavo

Me by teda zajimala ta snaha o omezeni svobody medii, to jsem zaregistroval zatim jen u Babise a Pitomia, ale jak to u nas konkretne dela EU?

Reagovat
merlick

sloboda media, tak tym si ma zabil starky (https://rsf.org/en/ranking)

Reagovat
pantondavo

Ty vole

Reagovat
pantondavo

Presne, referendum treba na slkohol za volantem (i kdyz to bych radsi mel rovnou schvaleny), eutanazii apod., ale veci statnich rozmeru proste nemuzou rozhodovat idioti.

Reagovat
valloire

Kdo rozhodne, že je to idiot. Ty snad?

Reagovat
alcantara

Proste to nechas, ako to je, referendum zamerane na par druhov otazok, a hotovo. Ludia si zvolili aj Hitlera, ludia dokazu vselico. Preto nastastie u nas nerozhoduju o vsetkom.

Reagovat
valloire

Proč mohlo být referendum o vstupu do EU a o výstupu už být nemůže?

Reagovat
alcantara

Ved moze byt, ak sa nazbiera dostatocny pocet podpisov na jeho vyhlasenie, nie?

Reagovat
valloire

dobrá, to je fér

Reagovat
pantondavo

Ne, ani tak ne, podpisu ti nasbiram kolik chces, ale lidi proste nemaji rozhodovat o necem, cemu nerozumi a muze to zasadne ovlivnit budoucnost zeme. referenda at si nechaj obce, ale na statni urovni to proste u nas jeste nejakou dobu fungovat nebude.

Reagovat
valloire

pseudoliberál

Reagovat
pantondavo

Nene, realista, ktery pracuje s fakty, ne idealy.

Reagovat
valloire

Pseudoliberál....lidi jako celek jsou idioti co? Když teda nevolí, jak chceš.

Reagovat
pantondavo

Vymyslis si veci, ktery sem nikde nenapsal, uz si do toho moc zabredl a prehral se, dej si pauzu

Reagovat
valloire

ani ne, jsem svěží jako vánek

Reagovat
pantondavo

Tak to zkus prenest i do diskuze

Reagovat
valloire

se stalo, ale moc mi to nebaví....jsi slepý jako cules při MS

Reagovat
pantondavo

Mi je nahrazka tretiho padu, ne druhyho

Reagovat
valloire

polyb sy prdel

Reagovat
pantondavo

Podme radsi stirat cules, to nam jde lip

Reagovat
technecium

Tobě fakt ne.

Reagovat
pantondavo

No na tebe v tomhle vlakne by stacilo i decko

Ale je fakt, ze mi chybi Zenthuras

Reagovat
valloire

V politice máme opačnej názor, já nevezmu tvůj, ty můj....takže to je dobrej nápad.

Reagovat
Dayman

Proc by nemohlo? 2 roky zpet jsme si zvolili 8/9 stran, ktere chteji v EU zustat.

Reagovat
pantondavo

Ale vsak v kazdy spolecnosti jsou idioti, to je fakt. Ja na nepotrebuju ukazovat, ja jen nechci aby rozhodovali o vecech, o kterych vi jen to, co jim rekne Pitomio = populisticky lzi.

Reagovat
valloire

takže necháme rozhodovat ty, co mají ten jedinej správnej názor

Reagovat
pantondavo

Tobe nekdo zakazoval volit SPD? Ne, tak nikomu nenut odpovednost delat rozhodnuti, na ktery nema.

Reagovat
DrQQ

Ale veď nikoho nenúti, pokiaľ viem, referendum by bolo dobrovoľné. Keď nebude na otázku v referende vedieť odpovedať, tak si dá buď poradiť od niekoho znalšieho alebo sa ho nezúčastní.

Reagovat
pantondavo

Ale nuti primou demokracii, coz je proste blbost.

A ano, kdyby to fungovalo tak, jak pises, tak v poradku, problem ale je, ze u nas nejvic rvou a voli lidi, ktery opakuji fraze z televize a vlastni nazor jim nic nerika. Takovi si nenechaji poradit, protoze prece neni mozny, aby Pitomio nebo Babis lhali!

Reagovat
valloire

Já myslím, že není možný aby lhal Bartoš, Pospíšil, Kalousek, Němcová nebo Fiala. To není možný.

Reagovat
pantondavo

Mozny to je, kazdej nekdy zalhal, ale jedna vec je, ze ti to obcas ujede a druha, ze si na lzi a sireni poplasnych zprav udelas politickou stranu, ze…

Reagovat
valloire

Lež nevidím, to ty. Ani jsi ještě nenapsal koho volíš, že ti tak straaaašně vadí Okamura.

Reagovat
pantondavo

Ja nevolim nikoho, protoze nikdo neni idealni. Na druhou stranu si na politickou situaci ani nestezuju, mne jen vadi lhari, demagogove a zlodeji na nejvyssich pozicih, tot vse.

Az udela stranu Martin Jaros, budu volit jeho, to je takovej pirat 2.0, shodnu se s nim v 9 z 10 pripadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nepisu co je dobre nebo spatne. Ja jen osvetluju motivace.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

SPD ti vadí, ale antifa asi ne. O tom kdo je agresivnější asi neuvažuješ.

Reagovat
Pinturicchio

Vadí mi každý extrém a radikalita.

Reagovat
valloire

S radikální hrozbou přichází radikální odpověď. Teď jsem se vrátil z Rakouska. Opravdu nechci, aby to bylo i tady. Ty možná jo, páč přece multikulti obohacuje a rozdílnost je úplně nutná pro dnešní pokrokové lidi.

Reagovat
Pinturicchio

Jsi jak Okamurou zaseklá deska, přesně podle mantry vůdce a podsouváš mi něco, co nepíšu.

Reagovat
valloire

Píšeš něco o radikalitě, takže něco píšeš. No a já opravdu nepotřebuju na můj názor Okamuru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Tak se někdy podívej na diskuze pod statusem na SPD a pak zkus obnovit svojí víru v to, že ti lidi nejsou hloupí. Tady se bavíme o novodobým nacismu, akorát z gauče, ti lidi jsou ta pravá hrozba kvůli tomu, že se snaží bráznit vůči tý neexistující. Si vem toho dědu, co pokácel strom aby vykolejil vlak s imigrantama. To ti přijde normální? A nemůže za to druhá strana, může za to Pitomio, druhá strana žádný hrozby nešíří.

Já chápu, proč to dělají, protože poslouchají svoje vůdce, který jim lejou do hlavy nesmysly. Takovej člověk pro mě není inteligentní, protože rozumnej člověk si poslechne všechny strany, najde si fakta a pak se rozhodne.

Třeba na voliče Babiše mám jinej názor, ti nejsou až tak vymaštěný, ti se jen neumí dát dohromady souvislosti a stačí jim 100 Kč navíc na výplatní pásce, aby zhodnotili, zda je vláda dobrá, nebo ne. Takže ano, jsou to jednodušší členové společnosti, ale ještě nad nima nelámu hůl, protože ANO tu věčně nebude.

Reagovat
valloire

Neexistující hrozby? To vykládej tý holce z pole někde u Litoměřic nebo v Bruselu, co se snaží je sem nacpat. Stačí změna vlády, sjednocená azylová politika a uvidíš. Potom jsem zvědavej co budeš říkat. Druhá strana prej žádný hrozby nešíří. Takže Okamura upozorňuje na sousedův oheň, ale hrozba je on. To je milý. Něco podobnýho jako hrozba jménem Winston Churchill.

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, Baldo.

Reagovat
pantondavo

Tak kolik imigrantu bylo v tom vlaku? Kolik aut s radikalama chtelo prorazit na staromak? Jaky jsou ty hrozby? Kde jsou? Uz min 5 let strasi a nikde nic. Nahoda?

Reagovat
valloire

To je tak strašně krátkozraký, že se musim smát. Typickej argument voliče rádobydemo bloku nebo levičáckejch Pirátů.

Reagovat
pantondavo

Kratkozraky? A o kolik vic migrantu tady mame za poslednich 10 let? Mas vubec nejaky data, nebo jen sjizdis videa od Pitomia?

Reagovat
valloire

Argument z Války s mloky.

Reagovat
pantondavo

A ty mas argumenty kde?

Reagovat
valloire

No v tý válce s těma mlokama.

Reagovat
Generalní Gladiator

tak se koukni po evropě,kolik útoků maj za sebou...u nás? jasný,jedno znásilnění pro tebe nic není, to přeci češi dělaj taky, že jo

Reagovat
valloire

největší hrozba je Okamura, protože šíří nenávist, to je jasná věc

Reagovat
pantondavo

Tak zatim ti jeho poskoci udelali mnohem vic bordelu a trestnych cinu, nez vsichni uprchlici u nas a na slovensku dohromady, takze ano, aktualne je Pitomi hrozba cislo 1, on vytvari teroristy, zvela vedome a ucelove.

Reagovat
valloire

Jo tak on vytváří teroristy....to je novej level. Sponzoruje a řídí snad IS?

Reagovat
pantondavo

A jak bys nazval duchodce, co chce vykolejit vlak s lidma? Kdyby to udelal muslim, tak je to terorista, nebo snad ne?

Reagovat
valloire

Pomatenej důchodce....kdyby to udělal muslim, tak měl pouze psychický problémy, jinak zdravil sousedy a i babičku přes přechod převedl.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Egyptský útočník, který před dvěma lety při útoku nožem v egyptském letovisku Hurghadě zabil dvě Němky a jednu Češku, možná nebude za tento čin souzen. Pachatel, jenž byl na místě zadržen, je stále na psychiatrické klinice a stále není jasné, zda by mohl být prohlášen za svéprávného. S odvoláním na egyptské justiční zdroje to dnes uvedla agentura DPA.

Reagovat
pantondavo

Tak vidis, proc ti delaj starost imigranti, kdyz pomatenej duchodce je stejna hrozba?

Reagovat
valloire

Pomatenej důchodce reagoval na podnět. Nemá za sebou žádnou ideologii.

Reagovat
pantondavo

A ve finale je rozdil v cem? Takze Hitler byl spatnej, protoze mel ideologii, ale Stalin byl ok, protoze proste jen likvidoval ty, ktery mu nesedeli bez vetsiho rozmyslu?

Reagovat
valloire

to jako vážně?

Reagovat
pantondavo

Tak mi vysvetli, akej je rozdil mezi ceskym duchodcem, kterej je odhodlanej zabijet, protoze mu to rekl zfanatizovanej Pitomio a muslimem, kterej to dela proto, ze mu to rekli rodice a knezi?

Reagovat
Generalní Gladiator

toho muslima sem nemusíme pustit a máme po problému a vo svý prarodiče se musíme líp starat.

Reagovat
pantondavo

Jo, tim, ze jim vymyjete mozky, good job

Reagovat
Generalní Gladiator

ještě jednou-muslimy sem pouštět nemusíme, kapišto?

Reagovat
pantondavo

Nemusime, ale strasit s nima duchodce, co pak pachaj trestny ciny, to se nam hodi, co?

Reagovat
Generalní Gladiator

jasný že ne, babičce stačí pokec vo zahrádce a dědovi donést třeba pivko..hlavně je navštívit,že? a nepotřebujeme k tomu žádný uprchlíky

Reagovat
pantondavo

Ale nepotrebujeme k tomu ani zadny Pitomia.

Reagovat
Generalní Gladiator

já teda rozhodně ne

Reagovat
valloire

Ale potřebujeme.

Reagovat
pantondavo

No pokud chces pomateny duchodce, co nas budou terorizovat, tak jo.

Reagovat
valloire

Krásnej a přesvědčivej argument. Toho jedinýho důchodce by sis jinak musel vymyslet. Jinak jako bych četl oficiální levicovej argument schválenej politbyrem obránců demokracie. Která je samozřejmě u nás ohrožená.

Reagovat
pantondavo

Tak imigrant tady taky zadnej neni a pruser neudelal, takze mas taky uplne slepy naboje, nebo ne?

Reagovat
valloire

neudělal?

Reagovat
pantondavo

Tak posilej, sup, napisu ti na to to samy, co ty na dedka teroristu, ze by sis ten jeden (kdovi jak to bylo) pripad taky musel vymyslet.

Reagovat
valloire

Co to znásilnění...ale to si Tomio určitě vymyslel. Co okradení barmana někde u Domažlic?

Reagovat
pantondavo

Super, takze po peti letech intenzivni migrace tu mame jedno znasilneni a ukradenou penezenku, wow, Pitomio mel fakt pravdu

Deda, co chtel nechat vykolejit vlak a diskutujici, co by imigranty topili a deti posilaly do plynu jsou porad mnohem vetsi zlo.

Reagovat
valloire

Super, takže po pěti letech intenzivního strašení Tomia tu máme jednoho dědka, co chtěl nechat vykolejit vlak. Máš fakt pravdu.

Reagovat
pantondavo

Jo a za nim zastup par desitek tisic lidi, kterym vymyl mozek a ti dnes a denne pachaji trestny ciny podnecovani k nasili, vyhrozujou a strikaj ze sebe nenavist na vsechny strany. To nam to tady ti imigranti pekne rozesrali.

Reagovat
valloire

Vymytej mozek máš sám....a nenávist stříká úplně jinde, třeba na demonstracích milionu chvilek.

Reagovat
pantondavo

A jak tam strika nenavist? To snad ne toto, uz sem te zase zacinal mit rad a ted toto Nejses Ovcacek nahodou?

Reagovat
valloire

A nestříká? Nic jinýho v programu není. AntiBabiš. Posílat pana prezidenta inženýra Zemana na smrt, z toho nenávist jenom stříká.

"Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini.“ bývalý člen ODS Lang

To je ty vole rodící se fašismus, nerespektování výsledků voleb a přichází ze strany, z níž to asi nečekáš co?

Reagovat
pantondavo

Volby nikdo nehani, jen jim vadi, ze byvali ministri odchazeli za to, ze je vydotili s cigarem a Bures je tam vesela dal a vsem se vysmiva.

Nesrovnavej to s fasismem, to sem zas pletes SPD

Reagovat
valloire

SPD chce přímou demokracii, tzn. vyšší formu. Fašismus, ten novodobý je antifa. To je paradox co?

Reagovat
pantondavo

Skupina ktera bojuje proti autoritarstvi a fasismu je novodobej fasismus? Wut?

Reagovat
valloire

Jistě. 5 znaků fašismu : akceschopnost (nátlaková skupina)l, krize ve společnosti (manifestacemi se jí snaží vytvořit), obraz nepřítele (Zeman, Babiš), vůdce (Minář), přízeň konzervativních elit (demoblok, média) . Paxton.

Reagovat
pantondavo

Mas to nejaky pomotany

Reagovat
stas87

Fakt volíš človeka, ktorý primárne ľudí len straší hrozbou imigrantov? A navyše to je dosť pochybný človek s nevyriešenou minulosťou. A neberiem argument, že rovnaký problém má Babiš. Odvolatelnost politikov je uplna blbosť, to nikto svojprávny nemôže myslieť vážne. A rôzne referenda? Fajn, ale nie o zásadných otázkach ako napríklad o smerovaniu a budúcnosti danej krajiny. A nikdy v živote to nebude ako vo Švajčiarsku, pretože ľudia tam majú inú mentalitu a hlavne súdnosť. Okamura by si tam už v žiadnej dôležitej funkcii neškrtol a nedostal by priestor v médiách. Zober SPD tému imigrantov a referendum a nič ďalšie z beho nedostaneš. Úsmevne, ako pod tie svoje statusy konkurentov píše že je to boj o korytá, on ale robí presne to isté. A veľmi pobavil tým, ako Sv. Cyril a Metód podľa neho bojovali proti germanizacii.

Reagovat
valloire

A ostatní strany maj v programu co? Hon na Babiše? Okamura říká věci, které se nelíbí. Když múžeš dostat padáka v práci, proč by ho kurva nemohl dostat politik. Však je to jenom zaměstnanec nás všech. Téma migrace je aktuální a on s tím přišel v době, kdy ostatní vyčkávali. Sráči.

Reagovat
stas87

Neukazuj na ostatné strany, pozri sa na SPD. Okamura len hľadá špinu na konkurenciu, politike ako takej sa venuje minimálne. Ale osočovať konkurentov, to by mu išlo. Vieš si predstaviť situáciu, že vyhodíš z poltickej strany 10 ľudí? Alebo ako si to predstavuješ? Veď je to úplný nezmysel, vyhadzovať ľudí na základe želania ľudí. Časom by tu politiku nerobil nikto. V tej dobe bol len hlasná trúba, keď konkurenti vyčkávali. A to mu na priniesť plusové body? Veď je to celé fraška, tipujem že Okamura za život stretol len veľmi málo muslimov, keďže v Japonsku prakticky nie sú a v CR ich je minimum. Hlavne že si našiel nepriateľa...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Ale vždyť to samý dělají i ostatní. Proč se vypichuje jenom Okamura? Politici jsou naši zaměstnanci, je to tak těžký pochopit? Tak hlásná trouba říká, jak se věci mají a ostatní vyčkávají. No ale špatnej je on. To je neskutečná demagogie. Ani nevěděl že mu to přinese plusový body, vždyť tu byl oficiální názor šířený ČT, že je musíme přijmout. Dostal 10% hlasů až ve volbách 2 roky potom, co se tu převalila vlna nelegálních migrantů Evropou.

Reagovat
stas87

Ja ale v tomto konkrétnom prípade neriešim Babiša alebo Kalouska ale toho pomateneho japonca. Politici sú zamestnanci...a sú k tomu vytvorené aj podmienky, aby to odpovedali realite? To si vôbec nemyslím. Pre mna je konštantne špatná voľba, nie len vtedy ale aj dnes. Tuto tému zámerne držal pri živote a najviac vo chvíľach, keď v Nemecku nejaký imigrant spáchal trestný čin. Ale ono je z pozície českého tluchubu jednoduché vysmievať sa Nemecku za imigrantov. Nemci to nezvládli, možno keby imigrantov bola polka, rak áno. Majú čo chceli aj tak dopadli. Vadí mi ale, že v susednej krajine sa nájde politik, ktorý evidentne zneužíva situácie a tlači ľuďom do hláv neexistujúce riziko.

Reagovat
valloire

Jaký zase podmínky? Němci to přece zvládnou, říkala Merkelová. Tak Němci to nezvládli říkáš a zároveň říkáš, že neexistuje riziko.

Reagovat
stas87

Ty si vážne myslíš, že imigranti zoberú ČR útokom? Tak to som asi zbytočne strácal čas. Píšeš čosi o tom, že politici sú zamestnanci, tak sa pýtam či pre toto tvrdenie existuju podmienky. Alebo na základe čoho by si politika odvolal? A kto by ho nahradil? Keď si pozrieš, aké esá má na kandidátke SPD či ANO, tak je ti do smiechu. A ty by si ľudí vyhadzoval jedna radosť.

Reagovat
valloire

Takže další, komu vůbec nevadí Pospíšil, Kalousek, Bartoš, Němcová a další esa. A s migrantama dočkej času. jestli si někdo myslí, že se nám vyhnou, tak je naivní.

Reagovat
stas87

Tak to sa teším na inváziu imigdantov do CR. Ty to bohužiaľ myslíš vážne. Keď sem príde tisíc ľudí, tak to bude moc. A mna naozaj nezaujíma, čo robí Bartoš, Kalousek alebo Němcová. Cely čias snáď píšeme o Okamurovi, nie? To len ty nasilu tlačíš iné mená.

Reagovat
valloire

Ale jde o to, že u Okamura vadí to, co dělají i oni. Ale jenom u něj. A jak to přijde, že se Slovák zajímá o naši scenu?

Reagovat
stas87

Lenže ja sa bavil o Okamurovi. A zaujimalo na, čo ti je na ňom, pripadne na SPD sympatické. Pre mna je ten človek symbolom toho, ako je ľahké manipulovať s davom. Strašiť ľudí utečencami, ale ti nemajú záujem tu vytvárať další Kreuzberg či Rosengård. Cely ten jeho politicky program je akurát jeden veľký nezmysel. Tie veci čo by chcel presadiť v ČR sú nereálne. A vôbec je cela česká politická scéna dosť tragikomické divadlo a ty ako volič v podstate nemáš šancu nájsť minimálne takú stranu, ktorá by ti vyhovovala aspoň z tých 50%.

Matka je Češka, otec Slovák. Žijem v ČR dlho, chodil som do českej školy a po Česky viem písať aj hovoriť. Ale slovenčina mi je jednoducho bližšia.

Reagovat
valloire

Ok. Jde o to, kolik jich čeká v Africe. Až se zvednou a politika EU bude jako teď, Západ bude malej nebo je přestane přijímat. Pak bude i Východ dobrej, zvlášť, když tu dostanou unijní dávky. Hele, mně je to i trochu jedno, snad se toho nedožiju, ale vaše humánní generace to bude řešit. A procitnutí bude veliký. To mi věř.

Reagovat
stas87

No, ono by dost pomohlo, ak by sa obnovila hranica Libye a dodrziavali sa kontroly. Ale toto vsetko uz vraveli nemecki novinari pred tou prvou vlnou...lenze politika USA je taka, ze vsetko vyrabovat a znicit a nestarat sa o to, co bude dalej ako za par mesiacov. Kadaffi mal jednoducho ostat u moci aj za cenu toho, ze by to tam bolo ako doteraz. To ta krajina mala aspon fugnujuce hranice. Teraz je ta krajina rozdelen, ma snad dve vlady ci co to tam je a uz osem rokov je tam bordel. Do tohto bodu co pises, to podla mna ani prist nemusi. Ten vychodny blok sa proti tomu doteraz dost jasne vyjadril a povedie to akurat k rozkolu v ramci EU. Verim tomu, ze EU bude musiet viest dlhy a narocny dialog s V4 a musi tym krajinam ponuknut nieco, s cim budu suhlasit. Skratka ze to nebude tak, ze Cesko dostane 12 tisic, Slovensko 8 tisic, Madarsko 10 tisic a Polsko 15 tisic a starajte sa. Ja si myslim, ze teraz bude EU viac pripravena ako ked prisla ta prva vlna. V opacnom pripade sa to totalne rozpadne, EU moze zaniknut a jednotlive krajiny si sami rozhodnu o tom, kto na ich uzemiu ostane. A vtedy si snad nemci konecne uvedomi, ze uz stacilo a nemusi citit vinu za 2.svetovu vojnu a vsetky tieto naplaveniny vyzenu. Bohuzial, je to asi dost naivna predstava.

Reagovat
DelPiero137

snad mas pravdu.

Reagovat
valloire

bože co mi je do nějakejch diskutujích? člen ODS volá po vychcípání důchodců...bude s tím pořád operovat?

Reagovat
pantondavo

No ze ty diskutujici to maj od Pitomia, ne ze svy hlavy, to jsou ti, ktery by o zadny migraci nevedeli a byli v klidu, ale bohuzel skocili na lup nejvetsimu lhari po 89. roce.

Reagovat
valloire

Jasně, nikdo zprávy nesleduje.

Reagovat
valloire

Řekl mu to zfanatizovanej Tomio? Když ten rozdíl nevidíš, nemá cenu nějaká diskuze a je to pak těžký.

Reagovat
pantondavo

Tak jak chces nazvat cloveka, kterej veri obrazkum vlaku vystrizenym z indickyho nadrazi vlozenymu na cesky nadrazi? To ti prijde v poradku?

A kdyz pak takovej clovek (ted berme obecne volice SPD, ne nutne Putomia) zblbne druhy, aby sli takovej vlak vykolejit, tak takovyho cloveka bys nazval jak?

Reagovat
valloire

ty o voze...

Reagovat
pantondavo

Argument lvl SPD.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pantondavo

Jasne, tak radsi postavme strasaka a plosne odsudme vsechny. Nebo plot okolo cely zeme?

Reagovat
Generalní Gladiator

Ne,stačilo by je vrátit tam,odkud přišli, kapišto?

Reagovat
alcantara

Myslis toho ceskeho Kotlebu do Japonska?

Reagovat
Generalní Gladiator

Já vám na okamuru seru, naopak mi vadí,že ten prapor zvednul právě on se svou partičkou,kde jednu dobu mohli veřejně vystupovat jen tři politici. Jenom tu nechci žádné přistěhovalce z kulturně hodně vzdálených zemí..a ano ani s muslimským vyznáním...Když první vlna začala, politici spíš mlčeli anebo projevovali mírné sympatie, jakmile zjistili odmítavej postoj velké části národa, votočili...v tomhle tomuto národu věřím, cítím to ze spousty lidí kolem sebe

Reagovat
valloire

Mně je Tomio taky celkem ukradenej, ale nemůžu nevidět, že to říkal od začátku. A přesně si pamatuju, kdy s tím začala třeba ODS. V okamžiku startu volební kampaně.

Reagovat
pantondavo

A kde jsou? Myslis, ze oni sem chteji? A co vietnamci? Ukrajinci, Polaci? To jsou taky hovada, to ti nevadi? Proc se bojis neceho, co neznas?

Reagovat
valloire

Neznáš jo?

Reagovat
pantondavo

No evidentne neznas, ani ty, ani gladiator.

Reagovat
Generalní Gladiator

Pokud trváš na stoprocentním rovnostářství, ok všem stejným metr a cizí noha ani krok i takhle se to dá domluvit,ikdyž je to zbytečný. Vod úkáček a poláku nám nehrozí v budoucnu náboženskej střet, vpohodě se přizpůsobují a srovnej si třeba mladou generaci úkáček s muslimskou mládeží v paříži.

Reagovat
Generalní Gladiator

Nechci tu no-gone zóny např.

Reagovat
alcantara

A sintoista Tomio je v pohode, ci ako? Pristahovalci tu vzdy boli aj budu, s tym nic neurobis. Casom to mozno bude planovana akcia, ak bude treba zohnat pracovnu silu na miesta, ktore domaci robit nebudu, alebo ich bude malo. Ci je moslim alebo vyznavac astara serana, je mi celkom jedno, u nas to aktualne nie je ziadny problem, ziadna vlna tu nie je a posobia kulturne skor obohacujuco. Ak dodrziavaju nase zakony, tak nech si robia, co chcu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
valloire

no to je právě to, kolik jich dělá a kolik jich dodržuje naše zákony nebo se spíš řídí vlastníma?

Reagovat
pantondavo

A kolik jich znas?

Reagovat
valloire

další skvělej argument

Reagovat
pantondavo

Tak brecis tu, jak se chovaj u nas neprizpusobive, tak se te ptam odkud to mas? Jak to vis? Ty je znas? Kebab si predpokladam v zivote nemel a vecerky zasadne nenavstevujes.

Reagovat
valloire

Odkud to mas? Jak to vis? Ty je znas? Jsi tak hloupej nebo úplně slepej?

Reagovat
pantondavo

Ano, ja znam radu muslimu a imigrantu z vlny za poslednich 5 let. Jsou to uplne normalni lidi, nikdo nema bombu pod trikem, z toho si delame dost casto srandu.

Kolik jich znas ty?

Reagovat
valloire

A takovejch lidí jako ty je po Evropě spousta.

Reagovat
pantondavo

Argumentace lvl SPD

Reagovat
valloire

Fakt? Takovejch lidí co znali úplně normálního muslima, kterej ale potom vystřílel bar nebo někoho podřízl, je snad celkem dost.

Reagovat
patas92

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako znali úplně normálního pupkatého ateistického Čecha, který potom někoho zabil. Nebo snad takoví lidé nevraždí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Zrovna vcera u nas ve meste borec ustrelil v restauraci svy zene palici. Uplno v pohode borec jinak. Skoda, ze to nebyl muslim, uz vam musela davno dojit stava, kdyz se tu nic nedeje.

Reagovat
valloire

borec křičel něco o tom, že je někdo veliký?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Čemu se směješ ty čuráčku? Všichni ti mírumilovní muslimové se najednou zradikalizovali a kamionem přejeli pár lidí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

To neviem, najcerstvejsiu spomienku mam z troch dni spat, ked retardovani slovania a germani si isli urobit z jednej ulice v Bratislave bojovu zonu. Ked si dement, pojdes do basy, jednoduche bez ohladu na to, kto si a odkial pochadzas.

Reagovat
Generalní Gladiator

To,že v každém národě je spousta dementů , vůbec nesouvisí s tím, proč příjmat velkou hrozbu ze zahraničí.

Reagovat
alcantara

Nikto nikoho vo velkom neprijima.

Reagovat
Generalní Gladiator

nebudu se hádat co znamená ve velkom, budu spokojenej,až uvidím,jak se vobrací čluny narvané dvacetiletejma klukama zpátky domů a v očích jim bude bude svítit plamínek touhy operovat,programovat a budovat lepší svět ve své vlasti.

Reagovat
pantondavo

Jo, protoze kdyz ti rozbombardujou mesto, tak prvni co udelas je, ze myslis na to, jak z toho vybudujes lepsi svet.

Reagovat
Generalní Gladiator

všichni neutíkaj z rozbombardovanýho města a nebyli by jediní, kdo by začínal s obnovou svý země

Reagovat
valloire

V Sýrii, Nigérii, Alžírsku, Maroku je válka?

Reagovat
pantondavo

Bombardovani = valka? A neslovickar, dedku

Reagovat
valloire

v uvedenejch zemích někdo bombarduje mlíčňáku?

Reagovat
pantondavo

V Syrii ano, mam videa od kamarada, co ze Syrie utekl. Ale takovy dukazy jsou na tebe asi moc realny.

Reagovat
valloire

já mam videa od kamaráda, že se tam nic neděje

Reagovat
pantondavo

Supr, tak timhle argumentem muzeme poprit svetovy valky, holocaust, totalitu, cokoli

Rozdil je v tom, ze ja realny zkusenosti s jinyma lidma a uprchlikama mam, ale ty jen sedis u pocitace a hltas tv barandov a facebook Pitomia

Reagovat
Kixi Syhimour

To opravdu není argument, však to není ničím podložené a můžeš nám vesele lhát.

Reagovat
pantondavo

Takze jeste jednou: Timhle argumentem muzes poprit naprosto vsechno

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ostatní argumenty se dají něčím podložit. Mně příjdou tyto báchorky bez důkazu z čestného

Reagovat
Kixi Syhimour

*Scestné

Reagovat
pantondavo

Ok, tak v Syrii za poslednich 5 let nespadla ani jedna bomba a nevystrelila ani jedna nabojnice a ja si tady vsechno vymyslim, lepsi?

A pak po tobe lidi chtej nejakou rozmnou diskuzi, kdyz ani nevi, o cem je rec

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozdil je v tom, ze ja realny zkusenosti s jinyma lidma a uprchlikama mam, ale ty jen sedis u pocitace a hltas tv barandov a facebook Pitomia

Mně přijde mimi toto, však je to samé na co sis stěžoval u Valloireho. Nebo jsem snad nepochopil ironii?

Reagovat
pantondavo

Nechapu, ja reaguju na to, ze na zaklade toho, ze tady neco jen napisu a tvrdim, ze se stalo a deje, popiras valecnej konflikt v Syrii, co resis ty?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já žádný válečný konflikt nepopírám, pokud vím, tak je tam občanský válka a velkej bordel.

Mně přijde pokrytecké to prohlášení: "Rozdil je v tom, ze ja realny zkusenosti s jinyma lidma a uprchlikama mam, ale ty jen sedis u pocitace a hltas tv barandov a facebook Pitomia"

Však sis to celé mohl vymyslit. Přijde mi scestná argumentace typu: "Já mám kámoše a ten říká, já znám spoustu fajn muslimů", když není podložená, protože se může jednat o pouhý výmysl.

Reagovat
pantondavo

No, tak to je risk, ktery pri anonymni diskuzi podstupujeme no. Jsk mam verit tomu, ze za tvym profilem neni umela inteligence? Nemam zadnej dukaz tvoji existence, ale zily mi to netrha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, holt máme jiné názory, ale alespoň jsme se pochopili

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

tvým kamarádem holocaust nepopřeš, ale mým ano

Reagovat
fenixLFC

jeho kamarati holokaust nepopieraju, tvoji ano

Reagovat
smazaný uživatel

valloire ma kamarady?

Reagovat
valloire

No mít ty tvoje, ani je snad nechci. Samej humanista co?

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, my s kamosi nikdy neresime politiku a podobny veci radsi spis prakticky veci kolem nas

Reagovat
valloire

Tak já taky řeším jiný věci, ale občas na to přijde řeč. Asi by se ti to nelíbilo, moje generace má úplně jinej názor.

Reagovat
valloire

A kdo popírá holokaust přesně? Kolik jich je? Je to program strany?

Reagovat
pantondavo

Neni to program strany, ale zadna jina strana tolik idiotu ve svych radsch nema.

Reagovat
valloire

tvůj názor

Reagovat
pantondavo

Objektivni nazor hornich deviti milionu.

Reagovat
valloire

důkaz?

Reagovat
pantondavo

Zeptej se jich.

Reagovat
valloire

Ptal jsem se. Nesouhlasí s tebou.

Reagovat
merlick

Maroko?

fakty.valloire.cz

Reagovat
valloire

je tam snad válka vosle?

Reagovat
merlick

Maroko je jedna z najstabilnejsich krajin, pouziva sa tak max ako tranzitna krajina debilko. Zisti si pls krajiny z ktorych ide skutocna emigracia, napr. tebou spominana Syria, kde sa vraj nic nedeje. Z tade prudia cez turecko a grecko migranti. Teda tvojou logikou je mozeme oznacit aj grekov ci talianov ako prvotny zdroj

Reagovat
valloire

takže blbečku, ono je Maročanů v Evropě málo?

Reagovat
valloire

tak mám na mysli šaríu že

Reagovat
alcantara

Tak k sarii mame daleko Ved to uplatnuje par statov sveta.

Reagovat
valloire

My ano. Nemáme tu muslimy. Jiní je mají a ti se jí řídí. Ti muslimové že.

Reagovat
pantondavo

Mame tu muslimy a ne malo. Vsak uvidime za dva roky scitani lidu, jsem zvedav, kolik je tu teroristu.

Reagovat
smazaný uživatel

Muslimů jsou tu tisíce, ty to ale nepoznáš, protože jsou absolutně aklimatizováni.

Reagovat
valloire

no a? to je vole předvoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vole, to je z cela normální.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

zcela normální předvoj

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, máš ty vůbec děti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem rasista, ale i těch černochů či právě muslimů je ve Francii, Velké Británii či Nizozemsku mnoho.. Tam už se to také vymyká..

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíme o České Republice. ČR není Francie ani Německo.

Reagovat
Dayman

Nejsi rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Generalní Gladiator

Mně to jedno není, potřebujem uklízečku do ronda?Nikdo z našich ten bordel uklízet nebude? Na dávkách taky žádná baba není? tak jo,porozhlídnem se po světě-ok,hezkou mladou štíhlou ukrajinku sem pustíme, můžeme si vybírat ne?Šak je to naše země a pravidla si možeme zvolit my.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká mladá štíhlá ukrajinka půjde raději na privát, pohodlnější práce za mnohem více peněz

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Jo, protoze to je presne takhle snadny a nikdy v historii zadna migrace nebyla, co? Opakujici se cykly, nic jinyho to neni. Jen s “moderni” spolecnosti to jde rychlejc a vic do extremu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Snadný to bohužel není a žádnej okamura to nevyřeší,ale vidíš,co tlak veřejnosti dokázal u nás, je jich tu o stovky možná tisíce míň.Můžem se poučit(Evropa), nemusíme je sem zvát, dávat jim dávky,který jim umožní život,jaký si vysnili, pokud jsou vyhoštěni,důsledně zajistit,aby se tak skutečně stalo, nedávat nikomu azyl..apod...to je jen začátek, tvrdý vopatření jsou pořád v záloze

Reagovat
pantondavo

Tlak verejnosti

Reagovat
valloire

A co jinýho vole? Každej politik si zjistí jakej má názor veřejnost a podle toho se chová.

Reagovat
pantondavo

A jak tlak verejnosti zabranil migraci do ceska proboha?

Nikdo tady neni, protoze sem nikdo nechce, proc by chodili k nam, kdyz vedle v Nemecku maj stojrat vetsi sance na lepsi zivot, nez u nas. To ani snad neni mozny, ze neco z toho myslite vazne

Reagovat
valloire

Sjednocení sociálních dávek v Evropě bude znamenat asi co? No a bez tlaku veřejnosti je tu máme taky neb EU by je sem ráda nacpala. Zatím to není úplně možný, aby se tu někdo válel za stejný peníze jako když děláš. Zatím.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jasně,že se hrnou do němec,mluvíme snad o povinném příjmání uprchlíků.

Reagovat
pantondavo

No a stejna odpoved - tlak verejnosti je to posledni, co o tom rozhoduje. Lidi proti migrantum by se na letny seslo pet a pul.

Reagovat
Generalní Gladiator

Není, politici hezky rychle změnili svoje názory, ty si to fakt nepamatuješ ty votočky ve vyjádření černoprdelníků,socanů a třeba z babiše,jakej se stal ochránce našeho národa?

Reagovat
pantondavo

A ty si myslis, ze nasi politici maji v EU takovou vahu, aby neco zmenili, kdyz se zbytek usmysli, ze to bude jinak?

Reagovat
Generalní Gladiator

Tak to je snad jasný

Reagovat
valloire

tak V4 už nějakou váhu má

Reagovat
valloire

tak to si jenom myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, celý svět si chce zakusit ten náš český ráj

Reagovat
valloire

když tu budou menší náklady na život? to je tak krátkozraký

Reagovat
valloire

Jasně, strašit netřeba. Sousedovi hoří Nou Camp, máme nohy na stole, co se nám tak asi může stát? Nám vole. No nic ne?

Reagovat
smazaný uživatel

*Camp Nou

Reagovat
valloire

Když jsem byl malej, byl to Nou Camp a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi byl malej, tak žádnej Camp Nou a Nou Camp nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne?

Reagovat
pantondavo

Protoze neni rok 1950.

Reagovat
valloire

v tvý rétorice je

Reagovat
pantondavo

Ja nikoho vyhostovat ani zabijet nechci, volici SPD ano.

Reagovat
pantondavo

Ale tohle by me fakt zajimalo

Co z moji retoriky ti pripomina 50. leta, prosimte?

Reagovat
valloire

Opakování moderních výrazů jako xenofobie a to boží šíření nenávisti, za to schováš úplně všechno. Podobně jako za klid na práci a rozvracení republiky. Moje generace v tom žila, opravdu si myslíš že nepoznáme účelovou propagandu?

Reagovat
pantondavo

Poznate a hrde se za ni postavite

Reagovat
valloire

tak asi jdem proti spíš ne?

Reagovat
pantondavo

No evidentne si to myslite

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy bych si skoro přál aby byl. Protože z dnešní společnosti plné sluníčkářů, humanistů, feministů a já nevím čeho všeho ještě se mi chce .

Reagovat
pantondavo

Jo, jo, aby te treba bez procesu odsoudili za neco, cos neudelal, aby ti sebrali vsechen majetek, jo, to byly casy

Reagovat
smazaný uživatel

Tys zažil rok 1950? Nebo odkud máš tyhle zaručené informace?

Reagovat
pantondavo

A kdyz nam dojdou argumenty, zacneme zpochybnovat historii

To, ze se to neuci na skolach, neznamena, ze se to nestalo. Aspon zakladni fakta se douc, takhle dalsi diskuze nema vyznam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě by zajímalo jak víš, že to tak skutečně bylo? Ze školních učebnic, které jsou v současnosti upravované tak, jak se to hodí? Potom se nedivím, že si nějaký děcko myslí, že nás osvobodili USA apod nesmysly.

Reagovat
pantondavo

Tak jsou tu urcity udalosti, ktery se obecne povazuji za nezpochybnitelny, ne? Protoze jsou to veci verejny, dolozitelny a protoze je popsali lidi, ktery v ty dobe zili, vime? Co treba Milada Horakova? To je podle tebe fake? Znarodnovani - to se nestalo?

Reagovat
pantondavo

To se bude Pitomiovi hodit.

Reagovat
pantondavo

Resp prasecak v letech je dukazem, ze dejiny prepisuji i elity z SPD

Reagovat
valloire

no a nepřepisujou, akorát z toho nedělaj koncentrák, když to byl pracovní tábor vole

Reagovat
Dayman

Koncentrak to byl, nebyl to vyhlazovaci tabor, do nej byli prevazeni az pozdeji.

Reagovat
pantondavo

Uz te dostali

Reagovat
valloire
Reagovat
pantondavo

A cetl si to? Dyt tam jasne pisou, ze z toho byl cikanskej tabor a dalsi zastavka osvetim To ses vazne az tak zlomenej, ze nepouzivas vlastni hlavu?

Reagovat
valloire

Kurva jsi normální a četl jsi to? Lety byly pracovní tábor. Tečka. Osvětim koncentrační. Tečka. Je to vůbec možný?

Reagovat
pantondavo

Takze pracovni tabor, ze kteryho te poslou do plynu je proste jen pracovni tabor s nijak nesouvisi s vyhlazovanim a koncentrakem, jo

To je fakt strop tohle

Reagovat
Kapřík

Na každý tvůj argument mohu snést protiargument. Když jdeš na stránky antifa, nebo jen na dvdtv.cz tak najdeš komenty o tom, jak je každý s jiným názorem rasista, hovado, jak by lidi měli vymrit protože ničí přírodu, jak jsi hnusnej vrah že jis maso a konzervy a kapitalisti si nezaslouží nic dobryho. Ted jsem videl chlapa, co pral smrt starsi pani, ktera branila drezuru v cirkusu. Jeden příklad narusenyho dedy teroristy můžeš kontrovat tou levicovou skvadrou co chtěla odbouchnout vojenský vlak a byla osvobozena kvůli tomu, že je do toho navezl provokater(Ale chtěli to), popisovanim levicovych teroristu nebo jen hlaskou, abys nehazel všechny do jednoho pytle. Ale to nikam nevede, jen se všichni víc rozhadaj jako v USA. A tam to fakt nedopadne dobře, to už je čirá nenávist. Me děsí už to, jak je lehkomyslně nazves nacistama, i když to sedí v ČR leda zčásti na Adama B. Bartose a stopro až na Vandase. A to je úplně jinej level. Jenže když ty je nazves nackama, oni tebe vlastizradcem, tak jsme na cestě do prd... Priklad: SPD volí treba strejda a na praktický věci je mnohem chytřejší než zbytek rodiny. Ale volí je pac nechce imigranty (bojí se zániku státu), ma špatný zkušenosti s Romy a má pocit všudypřítomné korupce. Kdyby jiné strany vládly lépe, nikdy by SPD nevolil. Jenže nezvládly a teď mu navíc nadávají do nacistů, což ho jen utvrdilo v tom, že protivníci to s námi myslí zle, kdyz je rozhorceni nenaslouchaji, ale umlcuji ho. Akce a reakce. A tak se budete furt vic a vic nenávidět, až se ucho utrhne... A úplně zbytecne. Stačí si aspon trochu naslouchat.

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Nojo, tak strejdovi vysvetli, ze ani Pitomio, ani SPD s imigraci nic neudela, ze polovina jejich clenu jsou idioti, Pitomio lze jak kdyz tiskne a ze tu mame zavaznejsi problemy, nez vymysleny migranty.

Proboha dyt na tom, ze SPD je vysmech na politicky scene se shodnou vsichni krom jejich volicu

Tohle neni o rozumny diskuzi, tohle je o SPD a tam je jakakoli kombinace se slovem rozum uplne zbytecna. A ok, neberu vallovi jeho strach z migrace a z toho, ze ho nekdo na vesnici znasilni (nejsem slepej, vim, co se deje jinde v EU a mam procestovanou Evropu, zil jsem posledni rok v italii), ale tim, ze bude volit partu kriplu, ktera mozna ani nevydrzi pohromade do dalsich voleb prece neni reseni.

Reagovat
valloire

polovina členů ODS, TOP i Pirátů jsou idioti

Reagovat
pantondavo

Ne, nejsou, zcela objektivne ne. To, ze je za idioty povazujes ty je jedna vec, ale nikdo s IQ 25 tam neni. Nemluvim o tom, co prosazujou v programu, mluvim o inteligenci a ta je proste v SPD prokazatelne nejnizsi, na to staci mrknout na vyroky poslancu za SPD, tam se nikdo jinej z vlady fakt ani naznakem nechysta. Krom komancu, ale tak tam inteligenci nehledame, zejo.

Reagovat
valloire

nechytá jo? výroky Pirátů, z TOPky....

Reagovat
pantondavo

Tak sup, posilej, pokud to bude na urovni zvlastni skoly jako v SPD, ANO a u komancu, tak se ti rad omluvim.

Reagovat
valloire

Dobrou noc bílá hrdosti, pýcho.

Chceme platit méně, dostávat víc a utrácet, jak chceme my. Mezinárodní politika je jednodušší, než si myslíte.

„inkluze homosexuální v městských firmách“

Reagovat
pantondavo

To rekl VK ml.?

Reagovat
valloire

tvý Piráti

Reagovat
pantondavo

Vytrzeny z kontextu

Reagovat
valloire

No jistě, předseda se účastní ultralevicový demonstrace s hesly jako zbořme hranice, vítejte uprchlíci, zahalenej do vlajky antify, která rozpoutává tu největší nenávist co je.

Reagovat
pantondavo

Nejvetsi nenavist je v diskuzich SPD. To, ze ti vadi antifa moc nechapu, natoz pak to, ze byl Bartos pred sto lety vyfocenej s jejich vlajkou.

Tady resime kazdodenni hovna Pitomia a ty sem tahnes pravek

Reagovat
valloire

Ne, to řešíš ty. A zabíháš taky do pravěku, jak říkáš. No a já žádný diskuze SPD nečtu, takže nevím. Za to vidím, co dělá antifa.

Reagovat
smazaný uživatel

Piráti jsou totálně neschopný, stačí se podívat na jejich názory a na to, jak vedou Prahu..

Reagovat
pantondavo

Jakoze Prahu nekdy vedl nekdo schopnej, jo?

A opet, neresim uspechy/neuspechy, resim ciste inteligenci, tam proste SPD hori s prehledem nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

K smíchu je tam více stran od KSČM až po Top 09.. výsměch je, že v politice vůbec figurují osobnosti typu Kalousek, Babiš apod..

Reagovat
pantondavo

Opět, řešim inteligenci, Kalousek ani Babiš nejsou blbci, takovej Rozner třeba, to je blbec.

Reagovat
stas87

Babis blbec je, sak si vsimni ak okolo seba nema ludi, co mu poradi co ma hovorit, tak v sebe ukaze toho impulsivneho burana. Ten clovek sa lahko necha strhnut emociami a v tych chvilach ta tupost z neho uplne strieka.

Reagovat
pantondavo

Pravda, ale spis mi slo o nejaky komicky vyroky naznacujici slabsiho ducha, at je Babis jakkoli buranskej, umi jazyky a kdyz ho tym pripravi, vystupuje bez vetsich failu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ok inteligenci mají, ale takový Kalousek už nemá v politice co dělat..

Reagovat
pantondavo

Vsak tam neni

Reagovat
valloire

ale je

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Topce..

Reagovat
valloire

takže debil a kde už nebyl? že?

Reagovat
smazaný uživatel

Debil je slabý slovo.

Reagovat
pantondavo

Ale v duchodu, radovej clen.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to Topce jen a jen škodí + Pospíšil.

Reagovat
pantondavo

Jako Kalousek se líbí hlavně hipíkům a sluníčkářům, který ale paradoxně spíš volit nechoděj. Je fakt, že elitáři ho asi moc nemusí, on evidentně cílí na mladý.

Reagovat
valloire

Kalousek je největší zloděj a kretén co se pohybuje v politice.

Reagovat
pantondavo

Tak po Babišovi samozřejmě, ten lítá v řádově jiných částkách, Kalousek nikdy nic neukradl, kdyby jo, řešilo by se to jako každej politik, kterej se obohatí. To i ten Okamura vyvedl z Úsvitu víc peněz za svoje geniální poradenství a marketingový služby

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt pirátů, tak jsou všichni studenti jeho voliči..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslí, že volbou jakékoliv strany něco změní, je velice naivní a je jedno, kterou stranu volí. Parlamentní demokracie je překonaná věc, ale protože to hlavám nahoře vyhovuje, tak bude ještě hodně dlouho a systém se nezmění. Lidi se dají velice lehce ojebat, aby měli pocit, že něco mění. Babiš přidal důchodcům pár posraných stovek a ti ho za to budou volit až do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A která strana přijde tobě v pohodě.. když už jsme u toho?

Reagovat
valloire

to nenapíše

Reagovat
pantondavo

Kdyby byla volba povinna, aktualne bych volil Poraty nebo ODS, protoze TOPka je rada za 5 % a jejich program je proste antibabis a to je podkopalo.

Obecne bych volil jakoukoli stranu, ktera mi podepise smenku na milion se slibem, ze prosadi alkohol za volantem aspon na 0,3 ‰

Reagovat
valloire

takže prodejná děfka i jsem si myslel, že jeto ODS nebo Piráti, to je úplně jasný....ty strany bych ti rozebral do malilinkatejch šroubků

Reagovat
pantondavo

Běž radši kácet stromy přes koleje

Reagovat
valloire

to už budeš za pár let dělat ty

Reagovat
pantondavo

Nesud me podle sebe

Reagovat
valloire

Já nic na koleje kácet nebudu, vlaky mam rád.

Reagovat
pantondavo

Ale teroristy ve vlaku rád nemáš.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Piráti jsou k smíchu.. ODS chápu, jseš prostě proti Babišovi a ODS je jediná rozumná volba z těch stran, co jsou proti Andrejovi.. ale ta jejich korupční minulost a předseda strany mi nepřijde jako ideální volba. Taky jejich program je Antibabiš a zmiňují to neustále, takže za mě taky

S tím alkoholem by bylo právě SPD nejblíže schopné to podepsat.

Reagovat
pantondavo

Hej kdyby to byli schopný prosadit (jakože nebudou, protože do vlády s nima půjde jen Babiš a i toho bych se bál, nicméně věřim, že koalici udělaj tři jiný strany, který budou mít víc), tak bych je volil

Reagovat
pantondavo

*ani toho bych se nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš, když mu poteče do bot, tak půjde i s čertem..

Reagovat
pantondavo

No rika se to, je to pravdepodobny, ale mam pocit, ze to uz by vyustilo v defenestraci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s podporou KSČ se také lidi smířili..

Reagovat
valloire

SPD bys volil?

Reagovat
pantondavo

Kdyby prosadili alkohol za volantem, tak jo

Reagovat
valloire

prodejná děfka, já to věděl

Reagovat
pantondavo

Tak já řešim jen sebe, kdyby to dělal každej, bylo by tu hned líp, a nevim o vládě, která by od revoluce udělala něco takovýho, co by se mě nějak výrazně týkalo, takže ano, budu volit tu stranu, která uzákoní toleranci

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to uplne normalni.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi blbost je na tom to "vyjimecne"

Reagovat
SIRBRANIKE

Mna len mrzí, že nemohli hrat spolu. Exhibícia all star PL vs La Liga tam proste mala byt a vidiet ich hrat spolu by bolo čisté porno.

Reagovat
technecium

Škoda jen, že ve skutečnosti to je jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Bez celovečerního dokumentu a ještě s pokusem o odrbání Atletica...

Reagovat
popltak

V ničem si nepomůže co se týče sortovního hlediska, ale tak aspoň se opět ukázalo, že Real ty přestupy umí daleko lépe než Barcelona. O třidu lepšího Hazarda získal za méně peněz.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Super, konečně je tato sága u konce. Bohužel je před náma ale další, která bude plynule navazovat. Griezovi věřím, podle mě si budou s Messim sedět, ačkoliv se má všeobecně za to, že si budou překážet v podobných prostorech. Navíc je fotbalově neskutečně inteligentní a hodně podceňovaný, což je dáno tím, že nehraje v Premier League, zrovna nezářil v LM, nemá v defenzivním Atléticu nepřekonatelná čísla a má sklony k dětinskýmu chování. Ale dělat z Hazarda druhýho Messiho a pak pohrdat Griezmannem, to mi přijde slušně mimo.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych to shrnul tak, že jak Barcelona, tak Real prostě koupili hráče kterej je TOP a hodí se do toho týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kokesh

Coz neni pravda. RM Hazarda nebo Neymara nutne potreboval, Barca Griezmanna urcite ne. Za 200 by jste po nem nesli, cekalo se na snizeni. S temi jmeny, co se koupili po Neymarovi, nedava Griezmann zadny smysl.

Reagovat
Jordi Alba

Coutinho je k ničemu a Luis nebude hrát roky. Dembélé pokud není blbej, tak i ten rok jako 4. útočník vydrží. Útočník by se po sezoně řešil tak, jako tak, Griezmann je TOP kvalita a sem rád, že se to za rok nemusí řešit nějakým Icardim nebo Lautarem za stejnou cenu.

Reagovat
Bandita_Harry

Lautaro može byť o rok animal, ale som rád že ste si to vyriešili a nebudete otravovať Firmina

Reagovat
Jordi Alba

Tak může, ale byla by to jeho 1. sezóna a stál by aspoň 80.

Reagovat
Bandita_Harry

Aj Dembele mal len jednu sezónu, takých hráčov je veľa...na druhej strane je strašne mladý... Griezman nieje riešenie na tak dlhú dobu... K tomu tam mate stále ešte Luisa...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Suárez pomalu (no, asi spíš rychle) odchází, proto jsme útočníka potřebovali. Řešili se různý možnosti, ale na trhu, kde Lacazette, Jović, Lautaro a podobní hráči stojí minimálně 60 mega, je prostě Griezmann fantastickou možností. TOP5 útočník, zkušený, pracovitý, variabilní, vynikající ve finální fázi. Navíc (možná trochu i naivně) čekám, že pomůže pozvednout Dembélého, se kterým má skvělý vztah. Myslím, že klidně může být tím článkem, který nám poslední dva roky chyběl v Lize mistrů.

Reagovat
Kokesh

Kde presne pro Dembeleho vidis misto? Vzdyt vsichni tri maji kazdy rok v lize kolem 3000 minut, v LM nestridatelni. Podle me si tu dost naivne myslite, ze zubatec pujde tak rychle z kola ven...

Reagovat
alcantara

ja uz dospievam do fazy, ked zacinam byt nanho totalne alergicky.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím je Dembélé ještě v pohodě, s Coutinhem se očividně nepočítá. Definitivně ho může odstřelit až příchod Neymara, tam už bych pro něj místo fakt neviděl. Suárez a Messi stárnou a potřebují víc odpočívat, navíc si myslím, že by si právě s Griezmannem a Messim mohl parádně rozumět. Rozhodně víc než se Suárezem, který ho neustále jebe a upřednostňuje Coutinha.

Reagovat
vilp

Kolik teď Neymarovi dáváš?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nevím, ale nepřijde mi to jako úplný sci-fi. Pokud budou mít zájem o Coutinha, dá se to realizovat. Ten zbytek už bude o Neymarovi a tomu, co pro ten návrat bude ochoten udělat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
John Obi Mikel

Naopak Griezmann je hodně dobrej, ale napsat, že je lepší než Hazard? Ani nápad.

Reagovat
roman1978

Nechtěl jsem ho. Po tom divadle loni, už vůbec. Namistrovany, arogantni naučíš, který si myslí, že je na úrovni kristýny. Ve vedení je to jeden dement vedle druhého a rozhodli se ještě před volbami utratit co nejvíc to půjde.

Hráč je to asi dobrý a rekl bych, že jsou s edenem tak na stejne úrovni, ale eden není takový idiot. Pokud by to ale znamenalo odchod Luise, tak bych to asi i prezil. Ale tomu nevěřím. Takže v útoku leo, sua, griez, dembs, Malcom. Jak to ten debil poskládá? Couts, leo, sua.

Reagovat
smazaný uživatel

Podlehl jsi...

Reagovat
Gazdo

Ako comu? Ved to co nase vedenie predvadza posledne roky je vysmech a nebyt toho treblu mohli sme na tom byt lepsie keby tam bol niekto iny. Od treblu uhravame vacsinu zapasov vdaka individualnej kvalite a to donekonecna nepojde

Reagovat
Gazdo

Roman ides

Reagovat
Mateo16

Je jasne že Eden je lepší hrac ako Griezmann ale !!

Griezmann neprichádza do FCB byť kreatívnym hráčom na to tam bude mať Neymara a Messiho. On tam bude od toho aby dával góly a tam úplne zničí Edena.

Zatiaľ čo Eden nedá ani 20 gólov , Griezmann stým útokom kľudne da 30.

Bohužiaľ počítajú sa v dnešnom futbale iba štatistiky. Moc sa teraz smejem nad fanúšikmi RM pár prehier ako prvý bude na rane Eden.

Reagovat
vilp

A fanúšikovia Realu sa smejú tebe. Hala Madrid.

Reagovat
Mateo16

Nakoniec mám vždy pravdu

Reagovat
vilp

Jop, asi ve 20 % případů, Tier bambilion.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jen ty

Reagovat
Svatej

Zatím ani jednou, co jsem si všiml jakyhokolivntvyho prispevku

Reagovat
Mateo16

Naschvál som to tu napísal podobne diskusie som tu mal keď som kritizoval Solariho a jeho hráčov základnej zostavy.

Výsledok

Solari vyhorel takým spôsobom že aj mňa to prekvapilo. Jeho hráči základnej zostavy? Pod ZZ všetci predaní

Reagovat
Svatej

A na druhý straně tu máš tři roky spolehlivého příchodu Edena, který jsi rok co rok stoprocentně ohlasoval

Reagovat
Anacron

A co tím chceš říct? Solariho tady kritizoval úplně každej.

Reagovat
vilp

A stejně měl Solari statisticky nejlepší sezonu ze všech tří trenérů a "jeho" hráči si zasloužili hrát, dokud je neexistující rotací neuvařil, protože ti, kvůli kterým jsi tu týden co týden brečel, stáli za hovno a nic lepšího by neuhráli. Ale třeba Marcelo na sobě k překvapení dost lidí přes léto dost zamakal, tak je logický, že ho ZZ chce, i když mu asi zase tak nevěří, když si koupil beka za 50 mega.

Reagovat
Mateo16

Tie štatistiky mal kvôli tomu že tu bolo o čo hrať.

ZZ prišiel a už tu o nič nebolo možné hrat. Absolútna strata motivácie.

Lope začiatok sezóny snáď každá sezóna od Ancelottiho je tragická hneď na začiatku.

Samozrejme že tieto veci ti do tých štatistik nevyhovuju

Reagovat
vilp

To se startem ligy je dost o hovnu argument a o ZZ mi ani tak nešlo, ale fakt je, že v CdR a LL to pod ním rok předtím vypadalo podobně, jen na LM se borci dokázali namotivovat.

Reagovat
Mateo16

A čo sa týka Marcela. ZZ povedal že mu je ako rodina. Že si kúpil vlastneho pokemona ? No niekoho musel kúpiť.Moc som rád že kúpil hráča ktorého chce aspoň bude rotovať. Keďže nechcel Reguilona. 50 mega nie je základom jeho kvality.

Môže to byť druhý Theo a potom to bude prúser Floreho že to vyjednal za takú cenu

Reagovat
vilp

Však ať si koupí, ale to ještě neznamená, že je to dobrý krok.

Reagovat
Mateo16

No ja moc neverim Mendymu ale 100x lepsie ako keby tu mal hracov ktorych nechce. ZZ je proste taky on ked hraca nechce mu neda ani 5 minut a praca s mladezou tiez neni jeho silna stranka.

To je asi dovod ze Bale odide na tutovku a Isco zostane dalsi dovod je ze nemame zaloznikov

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Už se na tu negativitu vyser. A Eden snad přichází do Realu s tím aby byl střelec? Asi ne. A nikdo normální nemůže čekat že bude Hazard sázet 30 gólů za sezonu.

Reagovat
Mateo16

Akú tam vidíš negativitu ???

Reagovat
pantondavo

Ja tam taky vidim jen cistou demenci

Reagovat
Kokesh

Ja teda od nej 30g za sezonu od nej rozhodne cekam.

Reagovat
Mateo16

jedine ak by mu Ramos prepustil penalty. Čo je nemožné keď to kope tak bezkonkurenčne

Reagovat
Hachim Mastour

Ale čo ty stále hľadáš gólovú mašinu. Budeme mať silný tím, dôležité je aby sa chytil Luka Jovič.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem teda hodně zvědavý na to, jaká čísla u vás bude dělat. Je herně dost porovnáván s Messim a rád si počkám na to, jak budou jejich statistiky vypadat. Myslím, že i Messiho největší kritici budou zírat, jak propastný bude ten rozdíl.

Reagovat
Anacron

Bez funkční zálohy, potažmo celého tymu, ty čísla nebudou oslňující to je jasný. A zatim je to letošní posílení nedostačující. A to že někdo porovnána herní styl neznamená že jsou na stejný úrovni přece.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch názorů, že jediný srovnatelný hráč s Hazardem je Messi, jsem tady zachytil mraky. S tím, co měl Messi za sebou poslední sezóny (Rakitić, Vidal či Paulinho v dlouhodobým základu) se to dá srovnávat s ledovým klidem, to na tom Hazard bude pořád o dost líp. Těším se na to, jak bude zvládat akce rozjíždět i zakončovat a rozhodovat klíčový zápasy.

Reagovat
vilp

Taky jsem zvědavý, letos xG v zelených číslech 3,7, což je třeba srovnatelný s Neymarem a mnohem lepší než u Salaha, Kuna nebo Sterlinga, Messi měl -10, to je trošku jiná liga. Pod Sarrim měl kolem sebe v Chelsea neuvěřitelně nekreativní tým a těch tutovek moc nezahodil.

Reagovat
ADM

Neviem, či sa tá štatistika dá brať vážne. Viem, že Benzema mal oproti predchádzajúcim sezonam skvely rok, ale pri tom všetko čo som videl, že zahodil, má stále -2.33

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

"nikdo normalni"

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady meles? A co karierni statistiky tihle hracu? Tam se Griezmann neukazuje jako extra strelec. Lepsi ma i kopyto Benzema. Jakej Neymar??

Bohuzel fanousci Realu se dlouhodobe smejou tobe. Jses hanba tohohle klubu.

Reagovat
pantondavo

Ty si dobre mimo, to je snad jasny, ze Griez by mel mit jako utocnik s podporou Messiho vic golu, nez Hazard, kterej je prisel primarne tvorit, ne?

Nejdriv si nastuduj hrace, ktery komentujes a az pak pis

Reagovat
Mateo16

Ty si v ktorom roku zaspal ? Už dlhodobo sa tu hráči porovnávajú iba podľa statistik.

Reagovat
pantondavo

Takze Lafata je lepsi nez Puyol, protoze dal vic golu?

Reagovat
Mateo16

Wooow. Skvelé prirovnanie. To snáď do väčších extrémov nemohlo ísť

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to radsi zabal. Delas tady ostudu.

Reagovat
pantondavo

No zkusil jsem, jestli ti to pomůže k pochopení, že meleš nesmysly, ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně reálně hrozí, že 2 hráči co před rokem do Barcelony přišli za 300 mil. eur budou sedět na lavičce?

Reagovat
dextroza_m

Tady realne hrozi, ze budou oba mimo klub...

Reagovat
Kokesh

Wow, takhle zachazet s Mbappem a Iniestou.

Reagovat
Gazdo

dnes mate madridisti formu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
SIRBRANIKE

Ne asi.

Reagovat
Gazdo

Ani mi nehovor vytoceny som jak pes a idem asi chlastat

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vitáj Tondo

Reagovat
alcantara

Griezmann je rovnaka kategoria hracov ako Hazard a Neymar, kazdy je lepsi v niecom inom a zranenia/forma/vysledky timu to v urcitej chvili preklapaju na jednu ci druhu stranu. Hadat sa o tom v 600 prispevkoch je rozkosne

Reagovat
Whitemedia

Počkej, až se tady o tom budou dohadovat v 600 článcích

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Na uspech soustredeny Neymar ma samostatnou kategorii, teda mel.

Reagovat
alcantara

Pred par rokmi by som ho mozno mal na urovni Cristiana, ale roznymi okolnostami v poslednych rokoch z uplnej spicky vycuval. Ma co dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja tu samostatnost myslel hlavne kvuli tomu, Neymar prinasel jeste neco navic nez ten dokonaly ucelovy fotbal Messiho a Ronalda. Prinasel estetiku umeni, ne jen umeni samotne. Pri vsi ucte k tem dvoum, oni fotbalem nebavi, ale chladne fascinuji. Pro me stale existuje rozdil mezi fotbalovym artistou a strojem.

Reagovat
alcantara

Mna bavili v najlepsej forme obaja podobne.

Reagovat
pantondavo

Konečně souhlasím

Reagovat
Anacron

To je něco jako Federer a Djokovič.

Reagovat
garruklol

Reagovat
valloire

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kokesh

Cris mel a ma ten strop vykonu v uplne jine kategorii, nez Neymar. Ten na jeho urovni nikdy nebyl a doufam ze ted uz se to da i rict, nikdy nebude.

Reagovat
alcantara

14 a 15 rok bol uplna spicka, mohol sa rovnat s kymkolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

takovych sezon meli Ronaldo a Messi treba 10... a lepsich

Reagovat
ADM

Reagovat
alcantara

To nikto nikdy nepoprel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze se nemohol rovnat s kymkolvek

Reagovat
alcantara

14 a 15 rok sa s Cristianom rovnat kludne mohol, no.

Reagovat
Kokesh

S tema dvema ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

zvrhlost dávat tu transku na úroveň Messiho a Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Gazdo

Tak strop vykonu ma Neymar si myslim vyssie ako ronaldo ale to asi nikdy nezistime lebo sa nanho zatial nedostal a uz asi ani nedostane

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar základ, Griezmann lávka.

Reagovat
Jacks11

Neymar Griezmann Messi základ!

Špekoun a podvodník lavička nebo prodat do Číny

Reagovat
SunFells

Šak jsi zrovna napsal, že podvodník bude hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Vlak nechodi iba raz

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Paneboze :) to je fakt cringe

Reagovat
misinho7

Reagovat
pantondavo

WTF

Reagovat
CHONG

No kurva, to je jak z TV Regina.

Reagovat
Anacron

Mega lul nebo jak se to dneska píše

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Reagovat
Pony Slaystation

Dno se prohloubilo, zvláště po těch žvástech z minulého roku

Reagovat
Free_player

Yes to jsem rád teď už jen doufat, aby se svět neposral a nepřišel šašek

Reagovat
kopajda

proč jde někdo do horšího týmu? opravdu jen kvůli prachům?

Reagovat
Hachim Mastour

To je otázka na Tobyho Alderweirelda?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bandita_Harry

demencia?

Reagovat
pantondavo

Povaha.

Reagovat
DrQQ

To myslíš Griezmanna? Lebo ten ide do lepšieho mužstva a dostane menej peňazí.

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teda vítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice po zenite vykonnosti ako David Villa svojho casu, ale skusenostami bude platny. Na ten vek este Atletico vyinkasovalo pekne peniaze.

Reagovat
Rssa

No ne, kazdym rokem je lepsi. Zenitu zdaleka nedosahl

Reagovat
smazaný uživatel

28 je ideální věk, žádný zenit

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, povedz Shevchenkovi, Torrresovi, Villovi, Costovi. Pre vacsinu utocnikov idealny vek na vykonnostny upadok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nebo si vezmi ty druhé případy - Henryho, van Persieho, Nistlerooye, Ronalda (BRA), Ibru, Raúla, Huntelaara, Tottiho, Hulka, Aguera, Higuaína, Inzaghiho, Džeka, Suáreze, Cavaniho, Di Nataleho, Lewu, Drogbu, Del Piera, Trezegueta, Falcaa...

Úpadek je individuální. Často souvisí spíš se zraněním, nebo vývojem kariéry, než s věkem.

Reagovat
John Obi Mikel

No tak, je mu 28, ne 33

Reagovat
cristiano.K.

Hazard je statisticky i fotbalove zabavnejsi hrac nez Griez. Tonda je zas ucelovy hrac, na hristi velmi inteligentni. Podle me to pro Barcu neni dobry prestup. Suarez je lepsi a golovejsi hrot a ze strany to Griezovi zas az tolik nejde.

Reagovat
Rssa

Naopak, Suarez uz neni lepsi a golovejsi jen diky vetsimu poctu sanci a Messimu. Griezmanna je fajn pozorovat, pokud ma clovek rad takove ty generaly pole.

Reagovat
cristiano.K.

Suarez neni lepsi fotbalista, ale je lepsi hrotovy utocnik. Ma vetsi hlad po golech, lepsi vyber mista. V promenovani sanci na tom urcite bude lepe Griez, ale ten se dostane do poloviny sanci.

Reagovat
Rssa

Neboť ma jinou roli, to dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, mě třeba Hazard nudí svou strojovostí, protože vypadá jak z FIFY. Má dokonale nacvičené určité akce, ale nemá v sobě tu vrcholnou genialitu, udělat v nečekaný moment nečekanou věc, která všechny posadí na prdel. Kolik Hazardových gólů nebo výkonů v důležitých zápasech se někomu zapsalo navždy do hlavy? Moc jich nebude.

Reagovat
technecium

Důležité zápasy nikdy nehrál, protože se do nich ani nedostal. A jo. Máš pravdu

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že ho spousta lidí hodnotí na základě potenciálu, který v sobě nepochybně má. V Madridu dostane ideální podmínky na to, aby dokázal, jak skvělým hráčem může být, zatím je u něj až příliš výmluv (asi hloupý slovo, jelikož je to založený z velký části na faktech) na defenzivní nastavení týmu a nekvalitu spoluhráčů. A Griezmann měl mimochodem v Atléticu ještě mnohem obtížnější podmínky k tomu, aby dělal skvělá čísla, která by někomu vyrazila dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Styl hry mi u Hazarda přijde hodně podobný jako u Riberyho (pohyb, dribling, postava, snad i čísla budou mít podobné).

Reagovat
cristiano.K.

To si popravde nevybavim ani u jednoho, protoze mam prisernou pamet

Reagovat
valloire

Mě zas nudí strojovostí Messi.

Reagovat
SunFells

Tak to tě Hazard bude nudit už dozajista.

Reagovat
valloire

nenudí

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
technecium

Ty jsi jak holub, co se honí jak po flusu za každou narazkou na Hazarda

Reagovat
valloire

Ty jsi jak holub, co se honí jak po flusu za každou narazkou na Messiho. To si nevybereš hombre.

Reagovat
technecium

Ty jsi jak holub, co se honí jak po flusu za každou narazkou na Pelého. To si nevybereš hombre.

Reagovat
valloire

ale vyberu

Reagovat
Gazdo

Messi>Pele

Reagovat
valloire

ani boha

Reagovat
Gazdo

*ani messiho si chcel napisat

Reagovat
valloire

ne, nechtěl

Reagovat
Gazdo

Pfff neznalec

Reagovat
valloire

já vim fšechno, ale to už jistě víš

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Tak uvidime, vysnena posila to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého je Griezmann hodně týmový hráč, který umí šance připravovat, umí si narazit. To je přesně to co potřebuje Messi. Takže do této koncepce perfektně zapadá, navíc umí dát gól, je to chytrý hráč. Hazard je špičkový, to je bez diskuze, ale je víc jako Ronaldo. Víc to tahá, nepřihrává tolik. Má asistence, ale chodí zkrátka do těch soubojů víc a tím pádem víc ztratí. Mít ho v Barce neřeknu ani slovo, je to špičkový hráč. Každopádně oba svým týmům jednoznačně pomůžou. Evidentně v Barceloně nechtějí čekat, Messi musí vyhrát LM ještě jednou, ideálně příští rok. Podobně vidím ten tah na branku u Juventusu. Teď nebo nikdy. Šlapou do toho neskutečně! Letošní ročník LM bude hodně zajímavý a máme se na co těšit.

Reagovat
technecium

Libová diskuze. Nemáte zač

Reagovat
Tywin Lannister

Poradi Top 10 utocnych hracu:

Messi

Ronaldo

Neymar

Hazard

Mbappe

Griezmann

Salah

Aguero

Sterling

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Sua tam patří taky. Sice ho už mnozí odepisují, ale i tak dal za poslední dvě sezony v klubu 56 gólů+dalších 14 v repre.

Reagovat
Tywin Lannister

Toho bych dal tesne za top ten, tak na uroven Maneho, Lacazzetta, Benzemy, Cavaniho nebo Lewandovskiho

Reagovat
PhilipS

Lewandowski a Suarez do top 10 určitě patří

Reagovat
smazaný uživatel

Když je Reus fit, tak tam taky patří..

Reagovat
ADM

Hm, a namiesto koho by si ho tam dal? Už takto mi tam chýba Mané za túto sezonu

Reagovat
pantondavo

Na misto Neymara, ten tam nema co delat za posledni sezonu.

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

A ma snad? Za posledni sezonu, kterou skoro nehral? Zenthurasi, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba namisto Sterlinga, ktery do te spolecnosti patri zatim jenom kratce a narozdil od Salaha nema na svuj tym metafyzicky presah.

Reagovat
ADM

Sterling je uz minimalne 2 sezony jeden z top top hracov PL, myslim, ze si tam zasluzit byt, hlavne teda ked vezmem do uvahy ze Reus za ten cas odohral dokopy len 50 zapasov, Sterling 100 - v podstate tu kvalitu musel potvrdit viackrat

Reagovat
smazaný uživatel

Metafyzicky? Čo to kurva.....

Reagovat
Gazdo

V podstate tym myslel to ze na Salahovi obcas stoji a pada cela hra poolu, kdezto ked sterling chyba city to nie az tak pociti. Ale to je dane aj tym aky ma city kader a keby bol sterling v poole a salah v city mozno by to bolo presne naopak

Reagovat
pantondavo

Reagovat
salami

Já bych Sterlinga ocenil právě ještě trochu víc, protože i v takovym kadru je to naprosto stěžejní fotbalista a City jsou bez něj výrazně slabší, guardiola si je toho velmi dobře vědom.

Reagovat
John Obi Mikel

Ronaldo

Messi

Hazard

Mbappe

Giroud

Pedro

Hudson-Odoi

Willian

Musa

Chukwueze

Reagovat
Banger

jen místo Musy Pulisic

Reagovat
John Obi Mikel

Toho mam zatim 11.

Reagovat
prazakj

Ještě Chewbaka místo Ronalda a máš to kompletní.

Reagovat
YNWA__MSN

Hahaha Hazard lepší než Mbappe, Griezmann a Salah přestaň brát ten matros

Reagovat
John Obi Mikel

Než Griezmann určitě

Reagovat
YNWA__MSN

Tak to ani náhodou viděl si ho vůbec někdy hrát

Reagovat
John Obi Mikel

Ano. A ty Hazarda?

Reagovat
YNWA__MSN

Kane 18/19 ty ses úplně mimo.... I Mane má mnohem lepší čísla a to není hrot

Reagovat
DrQQ

1.Messi

2.Neymar

3.Hazard, Griezmann

5.Cristiano, Mbappé, Salah

8.Reus, Mané, Sterling, Kane, Lewandowski, Aguero, Dybala, Song, Suárez, de Buyne, ...

Reagovat
smazaný uživatel

>Song

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

co som to zase precital ? coze ? co?

Reagovat
DrQQ

Aubameyang, Bernardo Silva, Eriksen, aby to bola pekná okrúhla dvadsiatka.

Reagovat
DrQQ

Son ... de Bruyne

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi

Griezmann

Ronaldo

Neymar

Hazard

Aguero

Salah

Suarez

Mbappe

Lewandowski

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve tvem FM akurat. Griezmann druhej a Mbappe devaty? Ty nejsi v realite.

Reagovat
Atlético de Madrid

Griezmann je jednodimenzionalni rychly utocnik, Griezmann je komplexni playmaker...

Reagovat
DrQQ

Ten Griezmann je skrátka pašák a Mbappé nevie vlastne nič, tak ho ani netreba spomínať. :-)

Miesto toho prvého Griezmanna vo vete mal byť Mbappé, však:?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to probral s koňma jako minule....

Jinak Griezmann=Hazard

Cenové je na to lépe Barca. Přeci jenom zaplatili 120 na dřevo. Real tam má i bonusy do nějakých 140 mil.

Reagovat
EAG le grand amour

Dobrý přestup, ale Hazard bude lepší. Messi > CR7 a Griez < Hazard.

Reagovat
dextroza_m

Ten byl dobrej...

Reagovat
EAG le grand amour

Jo, sorry. CR7 > Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak telenovela konecne skoncila.

Ted se muzeme brzy tesit na sitcom

Reagovat
patas92

https://twitter.com/MoRosement/status/1149737891326828545

Vlákno o tom proč a jak by to mohlo s Cringemannem fungovat

(Cules, kteří používají twitter, tak doporučuju sledovat)

Reagovat
valloire

Barcelona nemá kouska hrdosti. No ale to je historicky daný.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Di Stefanovi se ukázalo kdo má a kdo nemá hrdost. Šašci haha.

Reagovat
JM

Symbol hrdosti je především to, chtít přivést zpět hráče, který klub žaluje o prachy

Reagovat
valloire

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to Neymar. Kde čteš, že to chceme my? Šašci.

Reagovat
valloire

Díky Di Stefanovi? A to jak proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti to vysvětloval, proč jsme se od něj zřekli. Kdybys nebyl zabedněnej tak to pochopíš.

Reagovat
valloire

Jo tak vy jste se zřekli....

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, už si k tomu něco zjisti.

Reagovat
technecium

Dokud to nebude vysvětlený v nadpisu článku, tak si nic nezjistí

Reagovat
valloire

já?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ty vždyť o tom nic kromě konspirací nevěděl.

Reagovat
valloire

kdo nevěděl?

Reagovat
smazaný uživatel

*vždyt jsi o tom nic kromě konspirací nevěděl.

Reagovat
valloire

*vždyt jsi o tom nic kromě konspirací nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stárneš

Reagovat
valloire

ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mládnu

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

možné je vše.

Reagovat
valloire

Nesouhlasím. Messi nikdy s repre nic nevyhraje. To není možné.

Reagovat
torcida

už vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Co vyhrál s repre váše největší legenda a král Di Stefano?

Reagovat
valloire

tak vidíš, že víš úplný hovno.....on třeba nehrál na MS, jiná doba, ale i tak toho vyhrál víc než Messi. A to, o co se snaží Messi už pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím vše.tak kolik že vyhrál těch MS?

Reagovat
YNWA__MSN

Co je na podpisu Griezmanna tak kontroverzní???

Reagovat
valloire

to jako vážně?

Reagovat
YNWA__MSN

Vůbec nic... Jenom tady idioti jako ty závidí, že Barca podepsala takovyho hráče

Reagovat
valloire

aha, vůbec jim před rokem nenasral na hlavu co?

Reagovat
YNWA__MSN

Co to meleš? Ty jdi do bulváru Měli o něj zájem, ale on odmitnul přestup. No a nyní po roce mění názor a s přestupem souhlasí... Co je na tom tak šílený??

Reagovat
valloire

no nic, ale v Barceloně nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ateltico 120 milionov neakceptuje, bude zalovat Barcelonu a pozaduje 200 milionov. Takze este sa len vsetko zacina.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

To je hloupost. Oficiálně se dohodli až v červenci. Tady nemají Atleti šanci. Připomíná mi to naši situaci s Neymarem. Prostě jsme jim to chtěli co nejvíc ztížit a tak si alespoň trochu udržet tvář, že nám na tom hráči záleží.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme ako to dopadne. tiez si myslim, ze je to len bububu, aby to skor Griezmannovi a Barcelone znechutili a ako negativny signal pre hracov do buducna. Atletico tym v podstate nema co stratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. V pokrocilem stadiu toho prestupu vam nezalezelo na Neymarovi, ale uz jen na ekonomicke povesti. Ani ted vasemu vedeni nezalezi na Neymarovi, ale na jeho schopnostech. Mytus (v dobrem slova smyslu) "vic nez klub" skoncil. Smir se s tim.

Reagovat
valloire

Ten mýtus nikdy nebyl relevantní.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to napsal - je to takový poslední výkřik poraženého. Jen pro lidi a imidž.

Reagovat
Xavi

Tak to si to heslo nepochopil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Presto tuhle sezonu Realu jeste neverim na titul v lize. Stale je tam ten obrovskej rozdil Benzema vs Messi, utok FCB je stale lepsi. Real se bude muset hodne zlepsit i v organizaci obrany, minula sezona hroznej pruchodak.

Ovsem Real ma velkou vyhodu do budoucna, uz ted tam maji nekolik velkych talentu a mladsi kadr. Vyrovnat nebo byt lepsi muze Real o rok kdyz dotahnou Mbappeho a silnyho CM. Barcelona bude muset resit nahradu Suareze a Messi taky nebude dlouho na vrcholu.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč srovnáváš Messiho a Benzemu? Vždyť to je jinej post.

Real má slabiny hlavně v záloze a na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na jejich hre nesrovnatelny? Oba hraji v podobnym prostoru, maji za ukol goly a asist. V zaloze ano tam meli prodat Kroose a koupit Ndombeleho. Ten krome skvely DM umi i dopredu. Kdyz prijede Mbappe tak Real muze vyhrat domaci ligu.

Reagovat
John Obi Mikel

Benzema je klasicka devitka, jako devitka, utocnik do vapna.

Messi je mensi, pohyblivejsi hrac, spolehajici na pruniky a sikovnost.

To nemuzes srovnavat. To je jak srovnavat Bentley a McLaren.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vubec vis kde hraje Benzema?? Neni to klasicka devitka ale pohybuje se vice jako CF, do kombinacii, do hloubi pole nebo na kraje a taky Messi se pohybuje v okoli 16-tky, pred ni nebo nabiha.

Reagovat
ADM

To je hlavne uplne iny level

Reagovat
papanegra

Další sympaťák a charakter do sbírky, už tam opravdu chybí jen ten Neymar..

Reagovat
blaugrana

Tak uz len Mbappe a mame FRA utok.

Reagovat
smazaný uživatel

To musis byt fan nejuspesnejsiho klubu vsech dob abys mel Benzema a Mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti nevím, čeho bys měl být fanda, ale ti dva spolu nehrají v klubu ani v reprezentaci.

Jo sorry, ty jsi fanda počítačových manažerů.

Reagovat
vladis271

že som do PD aj liezol.

Reagovat
blaugrana

Zober si Coutinha, ked uz si tu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
SCELO

kamosko keby to bolo take jednoduche....

Reagovat
blaugrana

Vsak je. Date 140 a je vas.

Reagovat
SCELO

tak 140€ mozno

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Hrozně to tu fanoušci Chelsea zasrali

Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

o.O

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LAM

Útok Dembele,Griezmann,Messi by byl parádní.Bohužel Suarez tam asi bude.Jo a pro ty co si myslí,že Hazard teď bude mít statistiky podobný Messimu,tak připomenu statisticky nejlepší Leovu sezonu-73+29.Hodně štěstí

Reagovat
Whitemedia

a on si tu někdo opravdu myslí, že bude mít Eden statistiky jako Messi a nebo jen plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze si to nikdo nemysli.

Reagovat
pantondavo

Ne, to jen vy se toho tolik bojite a proto si myslite, ze si to fandove Realu mysli.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ach jaj

Reagovat
pantondavo

Az na to, ze si to nikdo nemysli no

Reagovat
Bandita_Harry

Detičky sa tu potrebujú hasterit o tom kto je lepší, keď to nieje Ronaldo VS Messi tak teraz Griezman VS Hazard ideálne, keď aspoň o jednom vedia veľké HOUNO a o druhom akože UŠETKO, PD sekcia totálny

NECH ZIJE PREMIER LEAGUE A VSETCI JEJ DISKUTUJUCI, VDAKA ZA NICH!!! <3

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

údajně nejlepší ''fotbalistka'' světa bych chtěl vidět ty reakce kdyby se takhle choval Cris nebo Messi

https://twitter.com/ABCNetwork/status/1149142278910304259

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam je jako spatne?

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

V komentarich lidem vadi, ze se na toho kluka ani nepodivala kdyz mu davala zpatky ten mic.

Reagovat
LAM

To je hodně mimo Jinak ta vedle je taky fotbalistka nebo její přítelkyně?

Reagovat
Pharrell

přítelkyně

Reagovat
LAM

Wau docela kus.Holky tu výhru asi doma oslavily

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně arogantní. hlavně že má obarvenou hlavu

Reagovat
Pharrell

arogantní feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Chudák Hazard, pri prestupe do Chelsea bol porovnávaný s priemerným Kagawom a teraz musí trpieť priemerného Greizmanna

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, s Messim si ho nikdo nedovolí srovnávat, tak by narazili jak s Ronaldem.

Reagovat
valloire

Kdo přesně narazil ty skopová hlavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
valloire

Jak přesně narazil? Mám za to, že žádnej Messi nemá Zlatej hattrick .

Reagovat
smazaný uživatel

Má dvakrát treble. Je těžší vyhrát všechno, než se jen soustředit na jednu soutěž

Reagovat
valloire

Daleko těžší je obhájit největší soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam není o čem, nejlepší hráč ligy za společné období 7x vs 1x... Pouštět do srovnání Hazarda by bylo na pováženou.

Reagovat
Phillipinho

Herne, kvalitou i statistikami odchazi legenda Atletica, kterou ale nikdy nebude, protoze se posledni 2 roky doslova vysmival fanouskum i vedeni klubu.

Jinak jsem hrozne zvedavej, jak mu to v Barce sedne. Pokud ho Txingurri soupne na levy kridlo, tak to pravdepodobne moc velka vyhra nebude, protoze jeho prednosti jsou uplne nekde jinde. To bych ho spis videl na cistym hrotu misto Suareze.

Reagovat
darktemplar9999

Judáš Iškariotsky je šikovný, on si vypestuje tie prednosti aj na krídle a prispôsobi sa. Skôr sa obávam, že nemusí dostať toľko herného času, koľko by asi chcel. https://www.youtube.com/watch?v=81WzYyxRB9w Predali sme ho v správnej chvíli, keď má najvyššiu hodnotu. Už mu bude len klesať, snáď sa felix chytí, aj keď si myslím, že atletico bude len jeho odrazový mostík niekam inam tak ako pre griezmanna. Nevyzerá byť na nejakého srdciara alebo inak povedane nejak extra spojený s fanusikmi. Vyzerá skôr ako pracovný profesional a karierista

Reagovat
LAM

Mohl by hrát vedle Suareze a pod nima Leo.A dle mě se i počítá s tim že je to poslední Suarezova sezona.

Reagovat
patas92

Vysmíval se čím přesně? Tím, že se rozhodl v Atleticu zůstat ještě jeden rok, když mohl do Barcelony už loni?

Reagovat
Phillipinho

Tim, ze v podstate zustal kvuli penezum, tim ze jednal s Barcelonou pred nejdulezitejsim zapasem sezony proti Juventusu, tim ze chtel vydat druhou cast dokumentu buhvi kdy a nechat Atletico v nejistote zda zustane nebo pujde pryc.

Reagovat
patas92

Tak mu ty peníze neměli nabízet. Očividně ho chtěli udržet za každou cenu vzhledem k finále LM na Wandě a tipnul bych si, že tam byla nějaká ústní domluva, že další rok už mu v přestupu nijak bránit nebudou (proto taky snížení výkupky z 200 milionu na 120). Takže oběma stranám muselo být jasné, že letos už půjde.

Vyjednávání s Barcou mohlo klidně trvat i dýl, ale pochybuju, že by se toho Griez nějak aktivně účastnil, na to má lidi, a ani jsem si nevšiml, že by to nějak poznamenalo jeho výkony.

Předloni kvůli transfer banu sám odmítl přestup do United, hrozný zmrd.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je z tvý strany hodně jednostranný a účelový vyjádření. Máslo má na hlavě jak vaše vedení, který se k němu i po letech cenných služeb chová jako ke kusu hadru a o fanoušcích se ani nemusíme bavit, vždyť jste ho vypískávali snad už v polovině předminulý sezóny, než se rozhodl zůstat a byl opět miláčkem a legendou. Samozřejmě na to máte právo, ale pak se není čemu divit, proč se ty vazby mezi ním a váma tak přetrhaly.

Reagovat
raduinho

Vamooooos

Reagovat
Kokesh

Takže Zizu opustil kemp kvůli smrti svého bratra, 54 let. Nepříjemný takhle před začátkem sezony. Jeho si dost pamatuji z toho dokumentu při loučení s kariérou na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Jo v jinou cast sezony je to parada...

Reagovat
pantondavo

Tak den po ziskani titulu 10 kol pred koncem by to bolelo trochu min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Dovedu si ho představit všude, jen ne v Barceloně. Ale o Atletico bych se nebál, tam to s útočníky umějí dokonale ....

Reagovat
alegre

vyinkasovalo tak to je "češtin" jak poleno...

Reagovat
oddy

Reagovat
Remt

to snad ne tohle ty vole

Reagovat
cubazi

V hlave má nasrate, je to typicky plačko keď mu niečo nevychádza plače či už v živote na trávniku či v klube. Hráč bez charakteru, rešpektu a pokory. Barcelone aj Brazílí je v bez neho lepšie.

Reagovat
alcantara

Neymar - ‘One of my best football memories ever?’

‘The remontada against PSG, there was no feeling like it when we scored the 6th goal’.

Reagovat
smazaný uživatel

Po podpisu grieze utahuje šrouby. Ještě bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde nakonec zadarmo

Reagovat
technecium

Ježíš to je zmrd. Jak já ho nechci

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gazdo

Reagovat
patas92

Reagovat
Murena

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

To je frajer,takto sa ide za svojim snom

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Strašně jej u nás nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to schytá až mu řekne Barce - NE!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to blbí, když je v PSG, ale nejspíš to bude i pravda. Zase bych z toho nedělal kovbojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Je potřeba to začít v hlavě otáčet.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Co otáčet? Ať si v tom PSG zůstane. Jen mi tohle nepřijde nic tak strašnýho. Zápas proti PSG byl pro všechny hodně emotivní a to že hraje teď za ně je úplně jedno.

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Grizzly bude posila ako hrom. Orevereny ligou, zahra viacero postov. Teraz vsak exte bude chciet spenazit Rafinhu a Malcoma a daj Boh aj Coutinha a nasledne dotiahnut este top AM, lenze meno ma nenapada.

Reagovat
Generalní Gladiator

Zahrá vícero postů, ale tam kde je nejlepší, už máme plno, na hroťáka to není ideální volba a v 28 se vracet po letech na křídlo a brázdit lajnu se mu určitě bude chtít( zbývá pouze doufat, že lajnu zvládne alba a toník si to místo na levej straně najde,páč počítat s nějakou pomocí valverdeho můžeme těžko).

Reagovat
Manik...

Countinho je TOP AM, jen by tam musel hrát

Reagovat
Eichel

Reagovat
YNWA__MSN

Už máme top AM (Couts)... Problém je, že Valverde na AM nehraje

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

MD: The club currently has no offers for Coutinho

Reagovat
blaugrana

No ved prave.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Včera se vztekal Coutinhův agent, že ačkoliv ho ještě minulý týden Bartomeu a Segura ujišťovali o hráčově pokračování v Barce, moc dobře ví, že ho André Curry, který Barce už dlouhý roky pomáhá s přestupy Brazilců, montuje do výměny za Neymara do PSG. A Neymar si jede svoje, nedokážu si už ani moc představit, že by ho PSG mohlo udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem jako? I Coutinho hral skvele v LFC a u vas se absolutne neuchytil. Griezmann ani nebude hrat na svym poste. A tahle sezona v Atleticu nic moc.

Reagovat
Visca el barca

Vítej

Reagovat
alcantara
Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
2miguel1

Kupte uz konečne toho DANI ALVESA!

Reagovat
blaugrana

A komu by zaplatili?

Reagovat
2miguel1

Kupiť sa musí, aj keď by sme PSG nič platiť nemuseli. Agent, samotny hrač, zmluvy s Danim z minulosti. Zadarmo uplne by to nebolo ako si tu vacsina mozno mysli.

Reagovat
homeles8

Vy jste všichni kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
Nihilister

Ani ten shitstorm čím nemusím ...

Reagovat
misinho7

Co vystraja ten Mariano? za kazdu cenu chce zostat ked pritom nehraval ani ked tu bol iba Benz a po prichode Jovica sa dostal az na poziciu c.3..a este s tym dresom vymysla, mohol by 7micku prenechat Hazardovi, ten si vraj preto teraz vybral 23 ... sice o dresy az tak nejde ale nasa legendarna 7 nude sediet na tribune..mohol by mat trosku reflexie chalan

Reagovat
ADM

Hazard bude mat 23? Mariano teda slusny mongol

Reagovat
misinho7

Mariano a Bale sa drzia v klube a nechcu ist. A ok pochopil by som ze Mariano chce este zabojovat ale tu 7 mohol prenechat a mat trosku sudnosti

Reagovat
Ed_Hazard

Je to len špekulácia. Uvidíme, ako to nakoniec dopadne. Nerozumiem prečo by Mariano nepustil to číslo, vzhľadom k svojej situácii a k tomu, aký je Eden veľký hráč..

Reagovat
masly008

Má to Hazard udělat jako Bobrovsy v NHL.Koupil od týpka ze 4 lajny číslo za Rolexky a bude mu platit večeře po celý rok.

Reagovat
Mateo16

Su to tvrde klamstva ktore siri Marca a AS.

Pravda je taka ked si pozires video z jeho prezentacie a z 1 dna v RM. Tak Eden tam ma rezervovane miesto medzi Iscom a Ceballosom.

Tu 23 chcel od prveho dna. Holt tato verzia aky spina je Mariano. Felixovi Diazovi a spol vyhovuje naviac

Reagovat
misinho7

tak nebolo to skor tym ze tam nikto nemal mieto kedze Requi siel hostovat... a nemohli asi len tak odstranit menovku Marianovi a posadit tam Edena

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se vubec divim ze 7 kterou meli nejvetsi hraci musel mit Mariano. Pry se o neho zajima AS, tam by se dalo kolem 15 - 20 mega az budou souhlasit ne s vypujcenim.

Reagovat
YNWA__MSN

Doufám, že přijde i Neymar ale ne za cenu Coutinhova přestupu do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že odejde i Coutinho ale ne za cenu Neymarova příchodu do Barcy

Reagovat
YNWA__MSN

Chtít odchod jednoho z nejlepších hráčů planety chudáku ty tomu fotbalu vůbec nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

"Jeden z nejlepších hráčů planety", který od začátku listopadu 2018 do konce sezony, udělal ve 41 zápasech, do kterých nastoupil, neuvěřitelně trapnou statistiku 6 gólů/2 asistence. Přičemž 2 góly z toho byly z penalty (jedna z nich byla navíc přenechaná speciálně pro něj od Messiho) a tři góly z oněch šesti byly v nejméně důležité soutěži, tedy Copě. Úžasný hráč. A to jsou jenom statistiky, herně to bylo ještě horší.

Reagovat
YNWA__MSN

Ty zakomplexovance hodnotit hráče podle půl sezóny Mimo to ho Valverde neumí použít a staví ho na špatnou pozici... Je to jeden z nejlepších hráčů planety prověřený i nejlepší ligou světa, tedy premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak se podívej na TM, kolik má na které pozici v kariéře odehraných zápasů. Tohle je strašný mýtus, jehož účelem je jediná věc - aby měli jeho milovníci aspoň nějaký argument, protože vzhledem k jeho otřesným výkonům žádný další nemají. A navíc, pokud je tak dobrý, měl by se umět přizpůsobit a najít si své místo na hřišti. Pro tak geniálního hráče by neměl být problém, vyhovět si s ostatními špičkovými hráči v týmu a pohybovat se v určitém prostoru, který mu bude sedět a je úplně jedno, jestli je napsaný na soupisce jako křídlo nebo ne. S jeho trapnou formou by mu ty jeho čitelné střely obránci blokovali i kdyby hrál jenom ze středu, nehraje to žádnou roli. I z křídla se dá nahrát na gól, třeba tak, že nacentruješ nebo si naběhneš, uděláš akci s krajním obráncem, narazíš si, vyměníš si pozice atd.. Ale to je očividně pod Coutinhovu úroveň, pokud ve 41 zápasech přihraje na ubohé dva góly. Ale jasně, chudáčka Coutinha se někteří budou zastávat za každou cenu. Nechápu, co je na něm pro některé tak sexy, když hraje, tak jak hraje a ještě k tomu dělá trapné gesta proti fanouškům.

Reagovat
YNWA__MSN

Valverde po něm chce, aby lítal po levé lajně jako kdysi Neymar, takhle ale on nikdy a nikde nehrál.....Nekolik sezón v Liverpoolu a min. první půl sezóna v Barce Coutinho ukázal svou obrovskou kvalitu a herní genialitu a pokud někdo prohlašuje takové bludy jako ty klokane, tak očividně o fotbale vůbec netuší a nerozumí mu... Vůbec bych se nedivil, že ho vlastně ani moc nesledujes

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby po něm chtěl, aby lítal, tak by lítat měl, jinak neplní pokyny trenéra, protože se o to ani nesnaží, dle rjeho reakcí, když ztratí míč. Valverde není blbý a ví, že Coutinho není ostré křídlo. Ale taky ví, že Coutinho nebrání, nevrací se, neudělá krok navíc a má vysokou ztrátovost míčů. Proto si ho v tříčlenné záloze nemůžeme dovolit. Není to Iniesta ani Xavi, kteří když dostali míč i v rizikovém prostoru, tak ho prostě neztratili. Na tohle Coutinho absolutně nemá. První půlsezonu v Barce dělal body, ale herně to taky nebylo bůhvíjaké. To sem ale ještě netušil, co bude předvádět dál.

Reagovat
roman1978

Vůbec se s ním nehadej, je to dement, co si myslí, že ten picus na lavičce umí trénovat a má mozek.

Reagovat
YNWA__MSN

Ty nemáš mozek... Demente.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

to jsem napsal tobě o něm

Reagovat
YNWA__MSN

Hahaha Vy dva jste se hledali souboj o to kdo je větší koko*

Reagovat
roman1978

ale začínáš to hravě překonávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše - COUTINHO MY ASS. S Barcelonou nemá nic společného, kromě výkonu proti Tottenhamu a gólu v El Clásicu pro ni nic velkého zatím neudělal, takže může jít klidně o dům dál. Už před přestupem jsem tu xkrát psal, že se k nám vůbec nehodí a je na Barcelonu technicky slabý a nemá dostatečnou herní inteligenci a měl jsem pravdu. Když ho člověk ve 30 zápasech vidí, že jeho první myšlenka při převzetí míče, je narvat jej z 25 metrů někam směrem k bráně, lze si jenom klepat na hlavu.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
pantondavo

Reagovat
misinho7

Reagovat
r.mrazik

Takhle zasrat diskuzi a hádat se s jedním dementem...hoši hoši

Reagovat
blaugrana

Hadky tu tvoria 95 % diskusii no. Staci aby prisiel valloire a pod. nadclovek a o zabavu je postarane.

Reagovat
r.mrazik

V nekterych pripadech je dialog uplne zbytecny...

Reagovat
blaugrana

Hej, ale nebyt tych dialogov, tak to tu mozu odpiskat.

Reagovat
Generalní Gladiator

chce se mi blej

Reagovat
valloire

Oni byli kolonizovaní. To se jim pochopitelně nelíbilo, i když se tím civilizovali. Takže chtěli vyhnat kolonizátory a spravovat si věci sami. Stalo se. No a za pár tam měli takovej bordel, že chcípali hlady, takže chtěli k původním kolonizátorům do jejich zemí. No ale může za to Evropa.

Reagovat
Generalní Gladiator

a ted chtěj po západu reparace, že jsou zaostalí vinou bělochů, řve i karibik a v usa chtěj významní demokraté platit reparace černochům za to,že jejich předkové byli votroci(má to naštěstí dost háčků)..fšichni breček, jak real madrid po klasiku(neprávem,to dá rozum)

Reagovat
valloire

s tim Realem jsi to posral jinak máš pravdu a svět se v cules obrací

Reagovat
Generalní Gladiator

tvůj optimismus vale nesdílím,nepřijde mi,že by evropa začínala dbát na tradicích a chtěla stavět na odchovancích s evropskou dna, místo toho draftuje spoustu cizinců,kteří kvalitou domácím nestačí...

Reagovat
valloire

ono to začne ve Francii občanskou válkou....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Phillipinho

James nakonec do Atletica? To bude jeste sranda

Reagovat
teenz

On tam chce celou dobu.

Reagovat
Phillipinho

Tak az ted o tomu zacinam verit. Na Marce o tom dneska informoval Medina, kterej patri mezi nejlepsi zdroje co se tyce Atletica. Napriklad jako prvni informoval o zajmu Atletica o Felixe nebo o prestupu Lucase do Bayernu.

Reagovat
teenz

Chapu ho, ale jestli jsme chteli od Neapole 45mega a vam ho poslem za stejnych podminek, tak to bude loupez.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zajímá, co bude chtít hrat Cholo, protože jak llorente, tak Felix tak i James jsou kreativní fotbalisti, což mi v tomhle počtu do jeho fotbalu nepasuje.

Reagovat
Anacron

Marcos Llorente? Tak ten opravdu kreativní není. Rozhodně ne jako Felix a James.

Reagovat
Phillipinho

Llorente je defenzivni stit. Podle prvnich treninku to vypada, ze mozna chce prejit na 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale je to fotbalový štít, ne nějaký bojovník. Prostě všichni tři jsou spíš fotbaloví než bojovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod 50 mega ani nahodou. Llorente prodanej za 40 mega a James ma velkej marketing. Za me ideal kolem tech 60 - 70 mega, at Perez hezky podoji.

Reagovat
roman1978

Jdete už do hajzlu, kreteni. Člověk si najede na eurofotbal, vidí 500 nových komentářů, těší se, že si počte něco nového o fotbale a tady picoviny (cti politika) a plus asi 15 opravdu fotbal.

Reagovat
valloire

poděkuj pantodavovi, von to začal hajzl jeden madridskej

Reagovat
pantondavo

Tak to necti, cau

Reagovat
Pharrell

Reagovat
blaugrana

Tak dnes chcem vidiet Rafinha za 15 +3 do Vale s Malcom za 40 do Evertonu.

Reagovat
roman1978

a já rakitič do kamkoliv za cokoliv, roberto detto, a hlavně ohlášení nového trenéra

Reagovat
blaugrana

Lenze tvoje priania su dost nerealne.

Reagovat
2miguel1

Busquest bol minulu sezonu o dost slabsi ako Rakitic. Ked uz tak Sergio

Reagovat
alcantara

Toto neni normalne

Reagovat
Murena

Taky to nechápu.

Reagovat
valloire

legendu vyhazovat....to se nedělá, kór když je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi je poklad. Toho bych nepustil nikdy nikam.

Reagovat
Murena

Reagovat
2miguel1

On hra futbal z roku 2009. Vsetko to uz neuhra jeho pozičnou hrou. Vobec sa neprisposobuje vyvoju futbalu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
ADM

Ja by som ho niekedy nepustal hlavne na ihrisko. Vypustit len na Real

Reagovat
blaugrana

Firpo blizko Barcy. To by bolo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane za Albou dostatek minut?

Já bych radši potvrzení, že neodejde Semedo nebo nákup pravýho beka.

Reagovat
blaugrana

Zo Semeda mam stale zmiesane pocity. Ak neurobi krok vpred ani tuto sezonu, tak bude asi jeho poslednou.

Reagovat
Anacron

Ať se ostřihá. Vypadá fakt jak blázen A ten extrémně hnusnej dres na příští sezonu tomu taky nepomáhá. Jak vůbec mohlo tohle projít nechápu. Jo a ještě musím říct, že oficiální stránky barcy jsou taky dost hrozný

Reagovat
BarcaGOAT

Tak oficiálna stránka Barci je oveľa krajšia ako tá vaša madridská. Možno tie naše nové dresy nie sú nič extra, ale dá sa na nich oveľa lepšie pozerať ako na tú vašu minulosezónnu formu

Reagovat
blaugrana

Ostrihat by sa mohol v kazdom pripade.

Reagovat
valloire

zase nějakej novej cvok prej GOAT...se prober

Reagovat
blaugrana

VV bude trenerom Juvenilu.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nejake pozitivum

Reagovat
Generalní Gladiator

kulturolog kaschuba ti to hezky vysvětlil, za našich dětských let tam nechodili lidé ze všech společenských vrstev ani lidé všech věkovejch skupin, to je hlava panečku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele