Getafe ztrácí s Realem trpělivost ohledně Soldada

22.07.2008, 17:22
Aktuality
Prezident Getafe Angel Torres varoval Real Madrid, že pokud královský klub nebude brzy souhlasit s prodejem útočníka Roberta Soldada, tak se začne po ofenzivní posile porozhlížet jinde.

"Každý ví, že Soldado je jedním z našich cílů, ale v případě, že jeho příchod nebude během následujících několika dnů možný, máme i jiné možnosti," řekl Torres deniku AS. "Co je jasné, je to, že tuhle záležitost chceme uzavřít tento týden - předtím, než odcestujeme do Nizozemska (na přípravný kemp - pozn. red.)."

Soldado by nebyl prvním hráčem, který by se v tomto přestupovém období mezi oběma klub přesunul. Už před více jak týdnem změnil své hostování v trvalý přestup Esteban Granero a stal se kmenovým hráčem Getafe, opačným směrem zase o něco dříve putoval Rubén de la Red.

"V tomto momentě vše závisí na Realu. No, na Getafe také, ale my jsme nabídku udělali. Když se to dotáhne v příštích dnech, tak to bude skvělé, když ne, jsou tu další alternativy a jednu z nich zrealizujeme," zakončil Torres, který za Soldada údajně nabízí částku pohybující se kolem šesti milionů Euro.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zuby by si mohl cistit vice

Reagovat
smazaný uživatel

a začít používat rozum by jsi mohl víc

Reagovat
smazaný uživatel

tj,vypada hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad do Getafe přestoupí přál bych mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by tam přestoupit. V Realu se jen tak do sestavy nedostane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele