Soldada láká Getafe

06.07.2008, 15:17
Aktuality
Roberto Soldado patřil mezi velké naděje Realu Madrid a španělské kopané, místo toho zatím prožil hned několik zklamání. V uplynulé sezoně vysedával na Santiago Bernabeu pouze na lavičce náhradníků a v létě by měl znovu odejít. Velké naděje na jeho angažování si dělá Getafe...

"Soldado je skvělý hráč a Getafe je skromný klub. Zapadl by k nám velice dobře. Ale toto bude dlouhé léto a musíme počkat," řekl prezident Getafe Angel Torres.

Soldado strávil sezonu 2006/2007 na hostování v Osasuně a vedl si velice dobře. V 29 zápasech dal jedenáct branek a vysloužil si i pozvánku do španělské reprezentace. Real Madrid si ho následně stáhl zpět, v konkurenci Raula a Ruuda van Nistelrooye se ovšem 23letý fotbalista vůbec neprosadil.

Soldado bude svou budoucnost řešit až po dovolené. Nyní má zcela jiné starosti, na konci června se totiž oženil. Vedle Getafe o jeho služby mají zájem také Benfika, Manchester City, Betis a Sampdoria.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Benfica a Getafe by mu seděly..

Reagovat
smazaný uživatel

je to velkej talenta mel by jit na hostovani a jeste si tak 2-3 roky pockat raul i nistelroy sou v letech a podle me se v realu jednou chyti

Reagovat
plechi

OT: Marquez vyhrál MS přímýcj kopů ... Ronaldinho a Messi neproměnili ani jeden z 8 pokusů

Reagovat
smazaný uživatel

a co to ma spolecnyho ze soldadem????

Reagovat
smazaný uživatel

sak pise OT(off topic,mimo topic)plechi:Marquez z Barcelony??

Reagovat
plechi

jj, rafa z barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to mas? A je nekde video?

Reagovat
plechi
Reagovat
herbage

Česky by to nebylo? A btw. proč tam maj napsáno Szukaj místo hledej?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo to je po polsky hledej

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

A čo Dávid nebol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super hrač podle mě by se měl jít vyhrat do City nebo do Benfiky aby ukazal jaký je to super hráč protože real i když je to super klub radši utratí peníze za hrače než aby si važil toho co vychoval a využil ty prostředky na něco jineho snad si Roberto vybere dobře a předvede co v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

Jakého útočníka City nechtějí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele