Trabzonspor chce posílit, jedná o Fellainim, Soldadovi a Natchovi

15.05.2017, 19:57
Aktuality
Trabzonsporu s dlouhodobě nedaří naplňovat své ambice a prolomit nadvládu klubů z Istanbulu, klubový prezident Muharrem Usta proto hodlá v létě mužstvo značně posílit. Podle jeho slov turecký celek vyjednává o příchodu Marouana Fellainiho, Roberta Soldada a Bebarse Natcha...

"Soustředíme své úsilí na příchody záložníka a útočníka. Hledáme hráče, kteří zvednou kvalitu týmu a pomohou nám naplnit náš nový stadion," nechal se slyšet Usta.

"Záložníky, se kterými jednáme, jsou Fellaini a Natcho. V jednáních jsme také s útočníkem Soldadem," prozradil klubový šéf konkrétní jména.

Největším úlovkem aktuálně pátého celku turecké Süper Lig by byl devětadvacetiletý belgický reprezentant Fellaini, který se od příchodu z Evertonu nedokázal naplno prosadit v Manchesteru United, přestože v letošní sezóně nastupoval pod Josém Mourinhem častěji než v předchozích dvou sezónách strávených na Old Trafford.

O tři roky starší Soldado hraje ve Villarrealu druhou sezónou, taktéž dva roky strávil předtím v londýnském Tottenhamu a ve své vlasti si udělal největší jméno během působení ve Valencii. Natcho by pro změnu opustil nejvyšší ruskou soutěž, kde s výjimkou půlroční anabáze v PAOKu Soluň nastupuje za Kazaň a CSKA Moskva už sedm let.

Autor: Petr Vaněček / espnfc.com

Komentáře (603)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele