Soldado odletěl do Španělska, brzy posílí Villarreal

13.08.2015, 11:54
Aktuality
U svého konce je nepovedené angažmá Roberta Soldada v Tottenhamu. Španělský útočník nedokázal naplnit velká očekávání, na White Hart Lane se trápil a nakonec se vrátí do vlasti. Dnes dopoledne odletěl z Londýna a každou minutou se blíží jeho transfer do Villarrealu...

Tottenham kupoval Soldada před dvěma lety za více než třicet milionů eur z Valencie a tato investice se mu nikdy nevrátila. Během první sezony v Premier League dal třicetiletý útočník jenom šest branek, z toho ve čtyřech případech proměnil pokutový kop, loni byla jeho čísla ještě horší a ve 24 startech se trefil pouze jednou.

Soldadovo jméno bylo s odchodem spojováno již delší dobu a dnes se objevil na londýnském letišti Gatwick, odkud odcestoval do Španělska. Ani jeden z klubů zatím přestup nepotvrdil, dále ovšem zašel argentinský záložník Erik Lamela.

"Užil jsem si dva roky, během nichž jsme byli spoluhráči. Přeji ti vše nejlepší v novém klubu!! Hodně štěstí, kamaráde!!" napsal Lamela na svém twitterovém účtu.

Villarreal má za odchovance Realu Madrid zaplatit šestnáct milionů eur a tímto přestupem pokračuje v přebudovávání ofenzívy. Z útočníků v průběhu léta odešli Giovani dos Santos (Los Angeles Galaxy), Luciano Vietto (Atlético Madrid), Ikechukwu Uche (Tigres), Joel Campbell (návrat z hostování do Arsenalu) a do Espanyolu má namířeno Gerard Moreno. Novou akvizicí je naopak Leo Baptistão z Atlética Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (327)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele