Gelson Martins má jasno, do Atlética se už vracet nechce

11.06.2019, 14:58
Aktuality
Gelson Martins v zimě odešel z Atlética Madrid do AS Monaco a nyní čeká, jak se vyvinou jednání o jeho další budoucnosti. Knížecí celek disponuje opcí na trvalý přestup a tu se rozhodl uplatnit. Podepsáno zatím není nic, o jedné věci má každopádně jasno sám fotbalista - už se nechce vracet do Madridu...

24letý křídelník za sebou má hodně divoký rok. Loni nejprve rozvázal smlouvu ve Sportingu a původně zdarma zamířil do Atlética, až na základě odvolání portugalského celku a dohody mezi kluby pak do Lisabonu putovalo 22,5 milionu eur. Tou dobou už Martins v Madridu nepobýval, nevybojoval si totiž místo v základní sestavě a v lednu raději odešel hostovat do AS Monaco.

"Budu muset počkat, teprve uvidím, jestli se vrátím do Monaka. Chtějí mě zpátky a já se už nechci vracet do Atlética Madrid," řekl jasně Martins.

Martins za Atlético na podzim naskočil jenom k osmi zápasům španělské ligy, jediný gól si na své konto připsal v pohárovém souboji s celkem Sant Andreu. Svůj díl viny na tom dle jeho názoru nese trenér Diego Simeone.

"Stále jsem tím stejným hráčem jako před rokem, na tom se nic nezměnilo. Ale moje schopnosti nezapadají do Simeoneho týmu, ten hraje moc defenzivně. Když jsem podepisoval smlouvu, Simeone mi říkal, že chce sázet na rychlé protiútoky a já budu hrát hodně, ale místo toho jsem byl převážně používán jako náhradník. V Simeonem jsem se trochu zklamal," vrací se Martins k měsícům stráveným v hlavním městě Španělska.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Asi logicke ho pustit

Reagovat
Smreky

Atletico sa tento rok asi veľmi bude trápiť po tých odchodoch... jadro tímu odislo naraz... každopádne som zvedavý čo za tím im ostane a kto nový príde...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Diega príliš ofenzívny.

Reagovat
Seydou Doumbia

Svou hrou mi víc sedí do Premier League než do Atlética...divil jsem se že o něj Diego projevil zájem

Reagovat
Elliasson

Po delší době kvalitní hráč, který je oprávněně nespokojený v Atlétiku. Je mi to líto, ale přeji Ti hodně štěstí, Gelsonsi. Ideálně ho najdi v Monaku.

Reagovat
FC Porto FC

Jeden borec přes Atletico to tu přesně psal že se tohle stane

Reagovat
Elliasson

Který? Tomu klukovi gratuluji, já Gelsonsovi věřil

Reagovat
.13

Kvalitny diskuter, ma vyborny prehlad, dlhodobo tu diskusie iba citam, ale s jeho nazormi sa dost casto viem stotoznit

Reagovat
Diego2

Hristo by tu mohl mit svuj blog

Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme teraz diskutovat o kvalitách diškutérou

Reagovat
smazaný uživatel

Má neuvěřitelnej přehled. Nevím, jak to dělá.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdo ví, kdo se pod tím nickem skrývá, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

sterda

Reagovat
Elliasson

Teď jsem to chtěl napsat. Jestli on se nekamarádí se starým Hristem a nerozebírají spolu fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobí skauta?

Reagovat
el Principito

Reagovat
Rudnevs

Jj, ten je dobry... I v tak kritizovanej PD diskusii sa najdu rozumni uzivatelia.

Reagovat
technecium

PD diskuze je nejvyhrocenejsi. Tady je válka. Není prostor pro slabost. Tady jde o hodně. To není jak stavení babovicek v PL sekci. Tam fandí i největšímu rivalovi , když z toho něco kapne. To v PD ne. Reálu se přeje jen to nejhorší a naopak. To už je prostě folklór.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskusia v PD sekcii môže byť o Levante, či Alavése a stejne hrozí, že sa zvrhne na hate na Messiho a Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tímhle obdobím jsme si prošli všichni. To přejde.

Reagovat
technecium

Reagovat
Bakary3

Ty jsi mamlas.........

Reagovat
Svatej

Reagovat
Keboto

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Rudnevs

Toto je dosť drblý pohľad na vec. Je to len futbal.

Reagovat
ADM

Však vás tu len trolí a hodne z toho panikárite teda

Reagovat
Diego2

To je doba internetu, anonymita nekterym hodne skodi....je skoda ze i rozumni uzivatele v PD delaji ze sebe nekdy voly....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč chce BVB pustit Isaka pouze za 10 mega?

Reagovat
.13

Tam bude musiet byt nejaky spatny odkup. Akurat prezil cislami celkom dobru sezonu, ale asi mu neveria, ze by mohol robit dvojku v BVB. Kazdopadne 10 je malo za coskoro 20 rocneho hraca s jeho potencialom.

Reagovat
stas87

Tipujem ze je to podobna situacia ako s Merinom. Nedaju mu skratka sancu a obetuju ho, pretoze nepodaval okamzite skvele vykony. Ale BVB ma zatial len Alcacera a keby investovali cas do Isaka, oplatilo by sa im to. V Eredivisie ukazal zaujimavy potencial, to iste za repre. Navyse zisk z neho maju smiesne dve mega. Ak teda pojde za 10 k Erreale. Chapem, ak by mali naslapany utok a on bol trojka ci stvorka. Ale maju len Alcacera a ten zatial neukazal, ze ma na to byt jasna jednotka po celu sezonu. Ako nahradnik fajn, nejake goly dal a hru ozivil. Je to totalna blbost ho pustat a nie je to prvy hrac, ktory adekvatnu sancu nedostal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě teda napadl jediný důvod a to je upřednostnění okamžitýho úspěchu před dlouhodobější koncepcí. Ale Isak je velmi zajímavý hráč a těch 10 mega je naprosto směšných, pokud není ve hře nějaký faktor, o kterým nemůžeme vědět.

Reagovat
stas87

To ale chceli aj s Merinom, ked v jednom okne priviedli jeho, Mora, Guerreira, Schürrleho, Dembeleho alebo Götzeho. Niekedy mi pride, ze BVB nevie co chce. Raz je to tak, ze kupime mladikov a po sezone ci po dvoch ich s velkym ziskom predame. A potom je to zasa take, ze kupime uz skusenych hracov a skusime dosiahnut na väcsi uspech. Skacu skratka z jednej filozofie k druhej a netusi, co uprednostni teraz.

Isak ma velky potencial, jeho atleticke schopnosti su skvele a vzhladom ku svojej vyske disponuje slusnou technikou. Kedysi sa takto prezentoval jeden mladik z Malmö...a dosiahol velkych uspechov. Isak potrebuje nabrat svalovu hmotu, pride mi v tomto smere slaby. Ak ale naberie, potom bude skvely utocnik a LL by mu mala sediet. Za mna je Alcacer lepsi hracom len vdaka veku a skusenostiam, Isak je zasa potencialom tam, kde Alcacer nikdy nebol. Uz teraz ma na to, aby robil dvojku v utoku BVB a ak by mal trpezlivost, tak o rok uz moze byt jasna jednotka. Ale suhlasim v tom, ze nevieme co moze byt za tym, ze uvazuje o odchode. Sak sa to casom objavi.

Reagovat
Logan

To nikdo neví a asi ani nechápe.

Podle mě je to nesmysl.

Isak prý necítí v BVB podporu a důvěru a chce hledat herní časjinde, což je ok. Jen nerozumím, proč ho nenecháme spíše ještě rok hostovat.

Pokud odejde za 10M, bez zpětného odkupu, bude to velký fail, bohužel.

Reagovat
Rudnevs

Ani nie za 10, vraj ide len za 6.

A nechápem ani ja. Možno jedine, že by sa klasický útočník nehodil do Favreho systému alebo tak nejak, ale podľa mňa si ho jednoznačne mali nechať.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

55 mega by bylo snových.

Reagovat
patas92

Metro je shit

Reagovat
Neutron

pane boze

Reagovat
Hristo Stoichkov

Meeting between Valverde and the sports directors.

The meeting is scheduled for this week and Valverde will explain that, for him, Rakitic is indispensable and non-transferable.

He also calls for a center-back, which is De Ligt.

Zdroj je Club de Mitjanit, což je jeden z nejlepších na Barcu, velký rozdíl oproti Mundu či Sportu, který jedou propagandu klubovýho vedení.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

De Jong bude sedieť teda...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ani náhodou Nahradí v základu Arthura...

Reagovat
patas92

Ani náhodu. S Arthurem sem budou bít o to, kdo v 60. minutě vystřídá Vidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na Sergi Roberta.

Reagovat
patas92

Tak ten bude hrát na RB

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze uz Puchov nehra ligu. isiel by som zase na zapas predkola Europskej ligy do Trnavy

Reagovat
ADM

Roberto - Bus - Rakitič

A na lavičke Vidal - Arthur - De Jong

Kto to má

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto. Bohužel ...

Reagovat
smazaný uživatel

On musí mít opravdu neskutečně silnou pozici. Já už jsem pochopil, že do příští sezony půjdeme s Ernestem, ale nemůžu se s tím vnitřně smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom hernom downfalle a pastami do zadku v LM sa s tym fakt moze zmierit iba flegmaticky masochista.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mám z toho pocit, že ho nevyhodili zejména kvůli tomu, aby mohli přesvědčeně tvrdit, jak byla sezóna úspěšná. A navíc je prakticky jistý, že by ho případně nahradili ještě horším koučem. Navzdory výsledkům (lépe řečeno Messimu) klub funguje neuvěřitelně špatně, jediná šance na zvednutí je nástup Fonta za dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

aka je sanca, ze by Benedito mohol tentokrat uspiet v hlasovani o nedovere? Pretoze to je posledna iskierka nadeje na velmi potrebnu zmenu. Do 2021 je daleko a nechcem si predstavit co tito typkovia este dokazu "vymysliet".

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je ta šance naprosto mizivá.

Reagovat
Kluivert9

Valverdeho tam ještě někdo kromě Bárta poslouchá?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za Valverdeho pokračováním nakonec stáli všichni členové vedení, ačkoliv to tak na začátku rozhodně nevypadalo. To myslím svědčí o všem. Nakonec přežije i Segura a další ostudu tedy neodnese vůbec nikdo... K tomu Amor jako šéf mládeže . Na cestě do béčka (na rok, pak áčko) byl Takefusa Kubo, megatalent z La Masie, který se kvůli našemu banu vrátil do Japonska. Chtěl se vrátit, ale odmítají mu dát smlouvu na pět let s platem 1 mega ročně, což by marketingově měli zaplacený během jednoho asijskýho turné, kam jedeme letos a kde klidně mohl být s ačkem. Neskuteční amatéři, jestli nakonec skončí v PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni prostě kryjí jeden druhýho a do toho svýho spolku idiotů nechtějí pustit někoho dalšího, kdo by jim mohl taky říct pravdu a mohl by chtít začít vyvozovat odpovědnosti. Docela je chápu z osobního hlediska, ale nechápu je z hlediska profesionálního - až půjdou makat někam jinam, tak se jim tam vysmějí za amatéřinu.

Ne vždy je udržení si důvěry a loajality důležitější než kvalita práce a kvalita výsledků práce.

Reagovat
Kluivert9

Jediná světlá výjimka je Abidal, zbytek je přehlídka neschopnosti.

Reagovat
Kluivert9

Jo, o Kubovi vím... No nic, všechno nasvědčuje tomu, že příští sezónu budu mít hodně volného času, což taky není k zahození

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hristo Stoichkov

Socky zatím králové přestupáku, který vlastně ještě ani nezačal. Remiro, Isak, Portu a Modibo Sagnan hotoví, Skov Olsen na cestě. To vše za cca 30 mega, parádní práce

Reagovat
ADM

ani jedného nepoznám

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ušák a Portu.. Zbytek neznám

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ta t9 na mobil je čisté zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Remiro

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne to vypada jako docela pretlak vepredu, skoro to vypada, ze se pripravujou na odchod Williana nebo Oyarzabala?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

AS dneska pisou, ze maji na stole nabidku na Williana z Premier league v hodnote 45 mega a uvazujou o jeho prodeji.

Kdyby Oyarzabal nestal 75 mega, tak bych ho bral do Atletica. On muze klidne byt tim novym Griezmannem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přetlak v ofenzivě tam bude obrovský, nějaký odchody se dají předpokládat. Williana za takovou pálku asi neprodají, ale pokud by někdo dal 30, bude to pořád super. Isak je hodně důstojná náhrada. Na nástupce Grieze jsem zvědavý, podle mě neexistuje na trhu hráč, který by ho dokázal adekvátně nahradit.

Reagovat
Phillipinho

Tak cil je prej jasnej. Joao Felix. Jenze tenhle prestup mi smrdi klasickou Mendesovinou. Za 2 nebo 3 roky odejde nekam do City a on si znovu namasti kapsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to u vás není problém, ne? Vy nemáte problém svoje útočníky koupit, udělat z nich hvězdy, se ziskem prodat a koupit jiné. Pokud by přišel za 120 a za 3 roky odešel za 200, tak jste v pohodě.

Reagovat
Phillipinho

No zaprve castka kolem 100 mega za nej je strasne moc riskantni, ackoliv teda ty predpoklady byt TOP urcite ma. Za druhy Mendes je schopnej ho dotlacit k prestupu hned za rok nebo za dva, takze je to takovy kratkodoby reseni. Ze spoluprace s Mendesem teda nejsem vubec nadsenej.

Reagovat
Elliasson

Isak do Socek?

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele