Monaku bude k záchraně v Ligue 1 pomáhat také Martins

27.01.2019, 23:04
Aktuality
Až za půl roku se o prosazení se do základní sestavy Atlética Madrid znovu pokusí Gelson Martins. Portugalské křídlo přišlo do hlavního města Španělska před letošní sezonou zdarma z lisabonského Sportingu a plnilo jen roli náhradníka, fotbalista se proto rozhodl pro odchod a sezonu dohraje na hostování v AS Monaco...

"Mám velkou radost. Už se nemohu dočkat, až vyběhnu na trávník s novými spoluhráči a vydám ze sebe to nejlepší, abych pomohl týmu," raduje se třiadvacetiletý fotbalista.

Portugalský reprezentant za Atlético stihl jenom dvanáct soutěžních startů a koncem října se v pohárovém duelu na půdě Sant Andreu dočkal premiérové a zatím také poslední trefy v dresu španělského zaměstnavatele. V rámci LaLigy se na hřišti od první minuty objevil jenom jednou.

AS Monaco mělo rovněž letos bojovat o pozice zaručující Ligu mistrů, sezona je ovšem z jeho pohledu katastrofická a tým je na předposledním místě tabulky. Vážně mu tak hrozí sestup a vedení přivádí jednu posilu za druhou, v posledních týdnech se klubu vedle Martinse upsali i Naldo, Fodé Ballo-Touré, Cesc Fábregas a William Vainqueur.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (27)

Přidat komentář
PISTOLERO

Nechápu jak může bejt klub s takovou soupiskou v takových sračkách. Jasně hodně zraněných, ale i tak ta sestava by měla hrát nejhůř střed tabulky. Snad to Jardim zvedne...

Reagovat
JackDaniels.

Presne tak, to sa snad ani neda...keby ich koucujem ja nedopadli by sme horsie

Reagovat
ADM

Tak oni už teraz vyzerajú, že mávajú pred zápasom taktickú poradu s Jackom Danielsom

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Kucka

Reagovat
ttopi

Jsou teď pod tlakem, defakto každý zápas se od nich čeká, že nastartujou nějakou vítěznou šňůru. Hráč se pak bojí, že něco pokazí a radši hraje opatrně.

Je pravda, že by problém mít neměli, ale nedivím se, že když už v tom jsou, že o to hůř se jim hraje

Reagovat
mayday

Kdyby měli zdravej kádr, tak musí hrát 2. místo. Zraněných měli hodně, ale i tak co jsem se díval, tak měli dost slušnou sestavu, i zkušený hráče. Takže ty výsledky jsou celkem masakr.

Henry se uvedl teda slušně při prvním angažmá

Reagovat
Frantszek

Co máte s těma zraněníma. Je jich zraněných až po kokot, ale nejsou to hráči ze základní sestavy.

Chyba musí být někde jinde.

Henry docela risk, že šel jako první větší angažmá zachraňovat tým takového formátu ze sraček. Neodsuzoval bych jeho kariéru. Je to inteligentní člověk a z tohoto rozhodnutí se ponaučí a ještě o něm v dobrém uslyšíme ve spojení s trenéřinou..

Reagovat
Elliasson

Právě že jsou. Tielemans, Rony Lopes, Subasić a Goluška se trochu zadrhla.

Reagovat
Frantszek

Golovin byl ale zadrhlej už od začátku trošku, ne?

Reagovat
Elliasson

Tak začátek bych mu odpustil. Nový klub, nové vše. Ale teď je zadrhlý trošku déle. No snad se chytne a bude to Sašenka jako z Moskvy!

Reagovat
mayday

Však píšu, že měli zraněných dost, ale i tak dobrou sestavu se zkušenými hráči.

Reagovat
Frantszek

V poho sorry, kemo

Reagovat
mayday

První věta byla zavádějící, omlouvám se.

Reagovat
Ondiis

No on i ten Jardim neodcházel s lepšími výsledky .. a jaký je to trenér

Reagovat
Sky_blues

Jednak prodali strašně hráčů, kteří jim ty úspěchy hráli a teď je to spíš takovej slepenec (ze kterýho, pravda, Henry nic moc vytvořit nedokázal).

Druhak si vzpomeň, jak na tom bla Chelsea, když vyhrála s Mourinhem titul a pak byli jak praštěný.. Henrymu věřím, že se chytne v trochu stabilnější situaci v nějakým klubu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ztráta Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně by potřebovali trenéra pokud se chtějí zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim?

Reagovat
kattos

Protože tutu sezónu zazářil

Reagovat
smazaný uživatel

Protože sám klub uznal chybu, že čistě v trenérovi to nebylo

Reagovat
raduinho

Protože nedává smysl. Když už tak: jak kdyby.

Reagovat
Frantszek

Tak teď už je to snad i umění, aby s takovým týmem spadli. S Jardimem zpět tam přijde zase nějaký nový impuls a ještě budou poháry

Reagovat
Elliasson

Doufám, že Tielemans zůstane.

Reagovat
Frantszek

Taky blbost, že Monaco pustilo Saint Maximina.

Reagovat
uff

Nezda sa mi, ze Jardimov navrat bol dobry napad. Pre nieco to nefungovalo. Bojim sa ze jeho navrat nic nezmeni. Hoci ako trenera ho neuveritelne uznavam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele