AS Monaco se údajně s Atléticem dohodlo na přestupu Martinse

27.03.2019, 22:47
Aktuality
AS Monaco sehrálo mizernou první polovinu sezony, v lednu proto přivedlo řadu zajímavých posil a jednou z nich se stal Gelson Martins. Portugalský křídelník přišel na hostování z Atlética Madrid a v knížecím celku by měl pokračovat rovněž po letošním ligovém ročníku, podle informací deníku L'Equipe mezi kluby existuje ústní dohoda o transferu za třicet milionů eur...

23letému Martinsovi se v předchozích letech dařilo v lisabonském Sportingu a z tohoto klubu na základě chování vedení v létě odešel. Boj o jeho služby nakonec vyhrálo Atlético, fotbalistu získalo zdarma a podepsalo s ním pětiletý kontrakt. Martinsovi se ovšem v hlavním městě Španělska nedařilo, plnil pouze roli náhradníka a na podzim naskočil jenom k osmi ligovým zápasům.

Martins zatím v Ligue 1 odehrál sedm zápasů a na svém kontě má i tři branky, za měsíc únor se dokonce dostal i do tříčlenné nominace na nejlepšího hráče celé soutěže.

Vedle další budoucnosti Martinse se bude v nadcházejících týdnech či měsících řešit rovněž jeho minulost. Sporting se stále nesmířil s tím, že o fotbalistu přišel bez nároku na odstupné a dle jeho postoje mu Atlético dluží 45 milionů. Sporting pak hodlá bojovat a zvažuje i soudní žalobu na Atlético, po němž by mohl požadovat až 110 milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V Monacu se chytil a předvádí dobré výkony. Pro něj jen dobře. Jen škoda, že za něj Sporting nic nedostal..

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti podle mě nakonec něco zaplatili, ale samozřejmě jen zlomek jeho reálné hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk v té době měl cenu dobrých 50-60 mil. euro.

Reagovat
Raul=Real

Ak ho bude mat Atletico nakoniec zadarmo a preda ho za nejakych 30, tak slusny obchod

Reagovat
Elliasson

Je to škoda, že se neprosadil u nás... Ale zas přeji Monaku lepší sezóny než tato.

Reagovat
Elliasson

Ale na druhou stranu ztratit během dvou dnů dva schopné hráče. No nevadí, hold nefandil jsem Atlétiku kvůli trofejím v Lize Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

V Monaku předvádí skvělý výkony, trochu se divím, že s nim nepočítáte. A navíc ho prodat jen za 30 mega.

Reagovat
Raul=Real

Simeone no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stejně na něm vydělali šmejdi, když ho ukradli ze Sportingu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele