FORTUNA:LIGA - souhrn 22. kola: Slavia prohrála v Budějovicích

04.03.2023, 17:03, aktualizováno 05.03.2023, 19:00
Komentáře a souhrny

Slavia prohrála v Českých Budějovicích a na prvním místě má jednobodový náskok na Plzeň, která s Olomoucí remizovala 1:1. Toho využila Sparta, která se po výhře nad Teplicemi přiblížila západočeskému klubu na rozdíl jediného bodu. Pozice ve skupině o titul si v neděli upevnily Slovácko a Bohemians 1905...

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 1:0

05.03.2023 17:00

Góly: 68. Quadri Adebayo Adediran

Nepříjemná zpráva pro Slavii, příjemná pro rivala Spartu, který se plně vrací do hry o titul. Edenští totiž nezvládli další venkovní utkání, v Českých Budějovicích dokonce prohráli 1:0 po gólu Adedirana.

A nedá se přitom říci, že by sešívaní od začátku nějak hýřili iniciativou a svého soupeře tlačili. Za zmínku z první půle stojí snad jen situace z desáté minuty, kdy se do vápna prosmýkl Zafeiris a jeho zpětnou přihrávku si Králik málem srazil do vlastní brány.

Po pauze už se to přeci jen trochu rozhýbalo, ve dvaapadesáté minutě Olayinka prověřil gólmana Šípoše ranou z úhlu. Avšak překvapivě se po třech čtvrtinách utkání radovali z gólu jako první domácí. Horův dlouhý balón si našel unikající Quadri Adediran, jenž si tváří v tvář Kolářovi poradil a poslal Dynamo do vedení.

A Jihočeši mohli vzápětí přidat i další góly. Zajímavá kombinace vyvrcholila nepříliš výraznou ranou Hellebranda, s následným závarem si skvěle poradil Kolář. Hosté se vzápětí vzpamatovali a vyrovnat mohl Olayinka, jehož povedenou střelu srazil na roh Králik.

Slavia si v závěru žádnou gólovou šanci už nevypracovala a na čele tabulky tak už má náskok pouhého bodu na Plzeň a dvou na Spartu. Budějovice naopak odskočily barážovým příčkám na rozdíl pěti bodů.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav 2:1

05.03.2023 15:00

Góly: 10. Vlasij Sinjavskij, 54. Michal Kadlec - 22. Lamin Jawo

Slovácko se po nepříliš úspěšném týdnu s ligovou i pohárovou porážkou vrátilo na vítěznou vlnu a udrželo čtvrté místo v tabulce. Proti Mladé Boleslavi uspělo 2:1 po brankách Sinjavského s Kadlecem, za hosty srovnával Jawo.

Svědíkovi svěřenci před týdnem dle očekávání prohráli na Slavii, na vršovické týmy ale nebudou vzpomínat v dobrém zejména kvůli středečnímu pohárovému zápasu. To totiž nestačili ani na Bohemians a cesta do Evropy tak už vede jen přes ligu

.

Úvodní pětiminutovka nabídla zajímavější příležitost na každé straně. Doski nejprve nezužitkoval Reiberkův centr, následně Jawovi čistým způsobem sebral balón Nguyen. V minutě desáté už padla první branka, a to do sítě hostujícího týmu. Doskiho rána po teči obránce letěla mimo prostor tří tyčí, situaci ale zavíral Vlasij Sinjavskij, jenž zvládl o břevno skórovat.

Středočeši se následně začali hnát za vyrovnáním. Proti Suchého hlavičce si ještě Nguyen poradil, nad jeho možnosti už byla střela Lamina Jawa. Ten se po rohovém kopu dostal k odraženému balónu a nekompromisně pod břevno zavěsil.

Domácí zase převzali iniciativu krátce před odchodem do šaten. Jen o pár centimetrů vedle hlavičkoval Mihálik, Havlíkovu střelu zase zlikvidoval Mikulec. Toho vzápětí překonal aktivní Mihálik, gólmana hostí ovšem na brankové čáře zastoupil Šimek.

Co muži z Uherského Hradiště nezvládli v závěru první půle, to se jim povedlo na startu té druhé. Autor první branky Sinjavskij tentokráte šikovným obloučkem našel Michala Kadlece, který dokázal tohoto centru zužitkovat a zakončil přesně mimo dosah gólmana.

Srovnat zase mohl v pětasedmdesáté minutě Ladra. Ten si z rohového kopu narazil o Matějovského a z ostrého úhlu to vyzkoušel velmi zajímavě, leč neúspěšně. Do další větší příležitosti už se Mladoboleslavští nedostali a na jaře tak mají na kontě stále jen jednu výhru, přesto jsou stále na dostřel šestému místu. Slovácko si udrželo čtvrtou příčku o tři body před Bohemians.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:3

05.03.2023 14:00

Góly: 54. Filip Prebsl - 16. Václav Drchal, 45+1. Jan Matoušek, 74. Jan Matoušek

Liberci už začíná vážně téct do bot. Podobně jako například ostravský Baník chtěl i Slovan na jaře útočit na příčky zaručující postup do evropských pohárů. Momentálně jsou ale Severočeši blíže skupině o záchranu. Prodloužení špatné nálady u Nisy způsobili Bohemians, kteří pod Ještědem vstřelili tři góly.

Slovan se proti "Klokanům" snažil, veškeré úsilí však kazil hrubými chybami v obraně, které soupeř trestal. Díky mezerám v defenzivě se dvakrát prosadil i bývalý hráč Liberce Jan Matoušek. A zatímco Severočeši dál tápou, Bohemians se poklidně drží v horní polovině tabulky.

Už na začátku utkání chtěl Liberec demonstrovat, kdo je pod Ještědem doma. V šesté minutě sklepl Tupta míč pro Rondiće, avšak jeho slabou střelu bez potíží lapil gólman Pražanů Jedlička. Ten za dalších sedm minut vyrazil přímý kop Tupty.

Hosté udeřili hned z první šance. Využili ztráty Prebsla, po němž se dopředu s balónem u nohy vydal Kovařík. Prekop následně posunul merunu na Drchala, který prostřelil Vliegena. Dle opakovaných záběrů se zdálo, že se forvard Bohemians nacházel v ofsajdu. Šlo nicméně o těsnou situaci, takže platilo rozhodnutí sudích, kteří Drchalovu branku posvětili.

I v dalším průběhu první půle kupili zadáci Liberce chyby. Moc dobře nehrál Prebsl, po jehož dalším zaváhání mohl pálit Prekop, jenž nicméně střílel příliš vysoko. V první minutě nastavení poločasu se ale do volného pole rozběhl Matoušek, jehož nezastavili Purzitidis s Prebslem. Rychlík "Klokanů" se tak dostal až před Vliegena, který se už bezmocně snažil zamezit druhému gólu protivníka.

Po přestávce se nějakou dobu zdálo, že Slovan může se zápasem ještě něco udělat. Nejprve sice Rondić po přihrávce od Olatunjiho těsně minul bránu, v 54. minutě už ale domácí snížili. Další přímý kop Tupty vyrazil Jedlička jen k Prebslovi, který pohotovou dorážkou alespoň částečně odčinil své předešlé chyby. Jenže za dalších dvacet minut zase nabral rychlost Matoušek, jenž utekl všem, Vliegenovi udělal kličku a zakončením do odkryté svatyně upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 4:1

04.03.2023 18:00

Góly: 22. Jan Kuchta, 30. Tomáš Čvančara, 58. Asger Sørensen, 71. Jan Kuchta - 90+1. Babacar Sy

Před více než dvěma roky ukončila Sparta teplické angažmá trenéra Stanislava Hejkala. Stanou se nyní Pražané katem dalšího lodivoda "Sklářů"? To se teprve uvidí. Pokud se ale spekulace zakládají na pravdě, měl by Jiří Jarošík v Teplicích skutečně skončit. Podle médií se totiž mohl zachránit jen díky vítězství na Letné. Což ani náhodou nesplnil.

Sparta neměla se svým někdejším záložníkem Jarošíkem slitování. Severočechy jasně přehrála a potvrdila solidní formu, kterou se na jaře zatím může chlubit. Díky výhře 4:1 se navíc v ligové tabulce přiblížila druhé Plzni na rozdíl jediného bodu. Teplice naopak zůstávají na čtrnáctém místě s vyhlídkami pouze na tuhý boj o záchranu v nejvyšší soutěži.

Utkání na Letné se Sklářům začalo drolit od samotného začátku. Již v první desetiminutovce se zranil obránce Dramé, jenž musel předčasně střídat. V 18. minutě sice předvedl zajímavý průnik Gning, bránu ale netrefil. A pak už začali úřadovat domácí, kteří otevřeli skóre duelu po své první větší příležitosti. Po autovém vhazování Mejdra dostal Sadílek prostor k pasu do vápna, který zužitkoval zcela volný Kuchta.

Následně si šance vypracovávala téměř výhradně Sparta. Sörensen po standardní situaci ještě hlavičkoval nepřesně, ve 30. minutě už ale Letenští vedli o dvě branky. Panák prodloužil rohový kop k Čvančarovi, který měl, podobně jako Kuchta při prvním zásahu, snadnou práci. Ještě víc pak sparťanům usnadnil zápas Gning, který nejprve viděl žlutou kartu za faul a poté i červenou za nesportovní chování.

Hloupé vyloučení Teplice zcela paralyzovalo a po zbytek střetnutí se víceméně jen bránily protivníkovi. Nebezpečí pro defenzivu Severočechů představoval například Haraslín. Ten však před přestávkou přestřelil a devět minut po změně stran si pro změnu vylámal zuby na brankáři hostů Muchovi. Skórovali však jiní. V 58. minutě si po rohovém kopu málem vsítil vlastní gól Urbanec, jenž hlavičkoval do břevna, avšak dorážející Sörensen už Muchu přece jen překonal.

Utkání Letenským pochopitelně chutnalo a zcela nejvíc si pošmákl Kuchta. Útočník Sparty v 71. minutě využil toho, že Mabil vybojoval balón. Následně se Kuchta elegantně uvolnil okolo Chaloupka a střelou pod břevno vstřelil svou druhou branku v utkání. V závěru mohl Kuchta zkompletovat hattrick, po úniku se ale dostal do ostrého úhlu, z něhož netrefil svatyni Teplic.

Zdálo se, že Pražané okoření vítězství čistým kontem. Jenže v nastaveném čase vyrobili velkou chybu Vitík s Panákem. Toho využil Žák, po jeho zisku míče si Sy pohrál s gólmanem Sparty Kovářem a postaral se alespoň o čestný zásah Sklářů. Zároveň host ze Slavie vstřelil svůj první ligový gól. Po závěrečném hvizdu se nicméně radovali především domácí.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FC Trinity Zlín 1:1

04.03.2023 15:00

Góly: 87. Jakub Řezníček - 9. Václav Procházka

Brno se proti Zlínu dlouho trápilo a nakonec muselo být chtě nechtě rádo alespoň za remízu. Zbrojovka začala ztrácet rychle po úvodním hvizdu, v závěru nicméně přece jen díky svému kanonýrovi Jakubovi Řezníčkovi dokázala vyrovnat.

Úvod zápasu provazela nuda, čemuž moc nepřidaly tiché ochozy. Zatímco fanoušci Brna dali mlčením najevo svou nespokojenost nad výkonem svého tymu ve čtvrtfinále MOL Cupu, zlínští příznivci jednoduše dorazili pozdě. Propásli tak vedoucí trefu Ševců v deváté minutě, kdy Hrubý od rohového praporku našel zcela volného Procházku, jenž se prosadil díky zakončení z první.

Po úvodním zásahu se hosté ještě víc soustředili na defenzivu, kterou Zbrojovka nemohla prolomit. Místo ticha se tak z tribun ozýval pískot nespokojených diváků. Domácí do přestávky zahrozili v podstatě jen jednou, nicméně Řezníček po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně. Větší šanci měl hostující Hrubý, po rychlém brejku ale nechal vyniknout gólmana Brna Berkovce.

Tlak Zbrojovky po změně stran se rychle rozmělnil a utkání se proměnilo v ještě větší holomajznu než předtím. Brno postupem času víc otevíralo obranu, čehož se Zlín snažil využít. Do obrovské příležitosti se ovšem paradoxně dostal po hodině hry z rohového kopu, kdy Berkovce reagujícího na předešlou střelu trefil Kolář. Na druhé straně pronikal zajímavé Řezníček, patičkou však nepřekonal brankáře hostů Rakovana.

Vedení Zlína mohl navýšit Kozák, ten ale trestuhodně neproměnil samostatný únik, při němž trefil Berkovce. Strážce svatyně Brňanů vyčapal také střídajícího Dramého a neproměněně šance nakonec hosty musely mrzet. V závěru totiž Ševčíkovu střelu dorazil do brány Řezníček, jenž tak zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava 1:1

04.03.2023 15:00

Góly: 3. Pavel Černý - 35. Cadu (pen.)

Pardubice i Baník prodloužily po vzájemném souboji své série. Východočeši zůstávají čtyři ligové zápasy v řadě neporaženi, Ostravané zase za stejné období nezvítězili. Konečná remíza 1:1 plně neuspokojila ani jeden celek.

Do vedení šli velmi rychle domácí. Již ve třetí minutě hlavičkoval Kostka po centru z levé strany směrem k Černému. Ten se opřel do nůžek a zblízka skóroval, byť ze záběrů nebylo zcela jasné, zda míč do sítě dopravil on nebo o odkop se snažící stoper Baníku Bitri. Inkasovaná branka každopádně s hosty zamávala. S koncentrací měl potíže zejména Bitri, po jehož hrubici musel brankář Slezanů Laštůvka vychytat Černého, z dorážky pak Janošek trefil tyč.

Postupem času se hosté přece jen uklidnili a začali se rovněž osmělovat. Po přihrávce od Cadua se před bránou Pardubic zjevil Plavšič, gólu se ovšem nedočkal. Baníku však pomohl obránce Východočechů Hranáč, který ve vlastním pokutovém území zahrál rukou. Slezané tak dostali k dispozici pokutový kop, který proměnil Cadu. Úspěšný exekutor ovšem gól bujaře neslavil, neboť v minulosti působil právě v Pardubicích. Určitě tím ale zcela neutěšil Hranáče, jenž už před týdnem vyrobil penaltu v Olomouci. Nyní tak svému týmu opět uškodil.

Ještě před přestávkou pálil zajímavě Šín, jeho pokus nicméně skončil v rukavicích gólmana domácích Nity. Po změně stran už tolik šancí k vidění nebylo. O největší vzruch se postaral Kostka, jehož oblouček hlavou málem zaskočil Laštůvku, jenž měl co dělat, aby balón vyrazil. Po závěrečném hvizdu se ještě na trávníku strhla potyčka, při níž od sudího Hocka viděl červenou kartu kustod Baníku Havala.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Jablonec 1:4

04.03.2023 15:00

Góly: 34. Filip Novotný - 60. Jan Chramosta, 65. Pavel Šulc, 81. Jan Chramosta, 85. Matěj Polidar

Podruhé v řadě zvítězil Jablonec výsledkem 4:1. Avšak zatímco proti Teplicím měl utkání plně pod kontrolou, v souboji s Hradcem Králové se musel pořádně snažit, aby zápas dovedl do vítězného konce. Severočeši ale proti "Votrokům" otočili nepříznivý výsledek a v boji o záchranu si opět výrazně polepšili.

Už první poločas nabídl několik zajímavých akcí, byť to hlavní se odehrálo až po změně stran. Jako první měl obrovskou příležitost ke skórování jablonecký Patrák, k němuž propadl centr od Polidara, avšak útočník Severočechů trefil jen gólmana Hradce Bajzu. Za Votroky zahrozil Kubala, jenž se natlačil do zakončení a i v tísni orazítkoval břevno. Následně se trochu divil, že se nepískal faul.

Ve 34. minutě už ale Kubala slavil gól svého týmu. Jablonecký Martinec neodvrátil balón z vlastního pokutového pásma, a tak dostal Novotný příležitost k pohlednému voleji, za nímž se brankář Severočechů Hanuš pouze ohlédl. Vyrovnat chtěl ještě před odchodem do kabin Patrák, nicméně jeho projektil zpoza vápna vyrazil Bajza.

Akcie Hradce držel jeho gólman vysoko také zkraje druhé půle. Jablonec sice dostal k dispozici penaltu po faulu na Šulce, jenže exekutor Sejk neproměnil obrovskou šanci a trefil jen Bajzu. Ten se ale nedlouho poté stal z hrdiny psancem. Fauloval totiž unikajícího Považance, za což obdržel červenou kartu a kolbiště musel předčasně opustit. Ba co víc, k následné standardní situaci se postavil Chramosta a za pomoci břevna překonal Reichla, jenž mezi třemi tyčemi nahradil vyloučeného Bajzu - 1:1.

Oslabení Votroci ztratili vedení a brzy už taky prohrávali. Jovović po hodině hry vysunul Sejka, ten proti brankáři Hradce opět neuspěl, avšak důrazný Šulc se přes Novotného dostal ke gólové dorážce. Jablonec byl v ráži a v závěru utkání zasadil soupeři ještě dvě rány. Nejprve přidal svou druhou přesnou trefu v zápase Chramosta, jehož na hranici šestnáctky našel Považanec, načež se forvard Severočechů trefil k tyči. A v 86. minutě zakončil pohlednou kombinaci po práci Považance a Chramosty Polidar.

Jablonec nakonec mohl zvítězit i 5:1, neboť na konci střetnutí kopal další penaltu. Opět jí ale pohrdl. Tentokrát zklamal Hübschman, jehož vychytal Reichl. Zkušený středopolař tak odmítl nabídku stát se nejstarším střelcem v historii ligy, to jej však asi tolik netrápilo, neboť společně se spoluhráči mohl slavit důležitý bodový zisk.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:1

04.03.2023 15:00

Góly: 63. Pavel Bucha - 68. Mojmír Chytil

Také plzeňská Viktoria se nechala lapit do olomoucké remízové pasti. Sigma uhrála nerozhodný výsledek i v šestém jarním ligovém utkání, tentokrát se však za plichtu určitě nezlobí. Hanáci totiž obrali o body silné Západočechy, kteří svým zaváháním dali možnost vedoucí Slavii odskočit v tabulce.

Vzhledem k tomu, že Macík se po dlouhé pauze pomalu rozehrává v B-týmu a Trefil nebyl v předešlých střetnutích tou pravou oporou, postavil se do brány Sigmy talentovaný brankář Stoppen. Ten si již v desáté minutě musel pořádně oddechnout, neboť hlavičkující Hejda jen těsně minul jeho svatyni. Krátce poté vyrazili hosté do protiútoku. Ten táhl Chytil a nakonec zakončoval Růsek, avšak v pádu trefil pouze gólmana Plzně Staňka.

Atraktivní úvod duelu pokračoval ve 14. minutě pohotovým zakončením Chorého z otočky. Bývalý hráč Olomouce ale svého někdejšího zaměstnavatele nerozesmutnil, neboť bránu Stoppena přestřelil. A mezi tři tyče se o jedenáct minut netrefil ani Vlkanova, jehož centrem vyzval Holík.

Domácí měli více ze hry, zároveň se ale pořád museli mít na pozory před brejky Hanáků. Jeden takový rychlý přechod dopředu zakončil v 56. minutě Chytil křižnou přízemní střelou, Staněk ovšem zasahovat nemusel. Po hodině hry už padla první branka zápasu. Centr Mosquery z levé strany sklepl vysoký Chorý pro Buchu. Ten si balón připravil na levačku a skákavým pokusem překonal Stoppena.

Mladý brankář mohl v rychlém sledu kapitulovat dvakrát, v 66. minutě se ale vyznamenal, když rychlým vyběhnutím zmenšil úhel Vydrovi, jenž už pouze trefil Stoppena. Sigma tak zůstávala na dostřel a dvě minuty po příležitosti Vydry srovnala skóre. Sláma pasem zleva našel v pokutovém území Chytila, jehož náběh nezachytil žádný z bránících hráčů. Nejlepší střelec Olomouce tak vcelku pohodlně přidal svůj devátý gól v ročníku.

Hráči Viktorie se s remízou nehodlali smířit, v závěru utkání ale měli i porci smůly. Čtvrthodinu před vypršením základní hrací doby posunul Vydra míč na Chorého, který trefil tyč. Tutéž část brankové konstrukce napálil v nastaveném čase také Bucha. Plzni tedy pro jednou nebylo přáno.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
22
16
2
4
63 : 17
50
2
Viktoria Plzeň
22
15
4
3
43 : 18
49
3
Sparta Praha
22
14
6
2
51 : 22
48
4
1. FC Slovácko
22
10
5
7
26 : 30
35
5
Bohemians Praha 1905
22
9
5
8
37 : 38
32
6
Sigma Olomouc
22
7
9
6
33 : 26
30
7
FC Hradec Králové
22
9
3
10
26 : 29
30
8
FK Mladá Boleslav
22
7
6
9
31 : 33
27
9
Slovan Liberec
22
7
5
10
28 : 30
26
10
FK Jablonec
22
7
5
10
35 : 40
26
11
Zbrojovka Brno
22
7
5
10
32 : 42
26
12
Baník Ostrava
22
6
7
9
35 : 32
25
13
Dynamo České Budějovice
22
7
4
11
22 : 37
25
14
FK Teplice
22
5
5
12
27 : 53
20
15
FK Pardubice
22
5
4
13
20 : 46
19
16
FC Trinity Zlín
22
3
9
10
24 : 40
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
Marv

Sigma

Reagovat
Marv

Tak hlavně teď zvládnout Teplice a Baník venku a zatlačit na tu vedoucí dvojici

Reagovat
Martin9719

Pokud budete pokračovat v tomhle tempu tak už jste druzí po příštím kole. Derby může hodně zamíchat kartami a vystřelit vaše šance na titul.

Reagovat
Axelrose

Tak na tu už dobře tlacite.

Baník se podle mě nemůže trápit pořád. Dneska si třeba Plavsic i Cadu (chápu že první je neoblíbené jméno) vodili naši obranu jak chtěli. Tam to je podle mě buď o tom, že chtějí odstřelit Hapala, nebo o jedné výhře.

Ale jinak jsem rád, že se pomalu liga vrací do normálu, tj. S + S na špici a občas nějaký ten náhodný výstřelek.

Reagovat
Greny

A nebo to ještě může být tím že Plavsic a Cadu nejsou jejich hráči a hrají o svou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pablos

Řezníček hattrick a i Procházka

Reagovat
PavlíčeQ

galakticky jablicko, tech golu melo byt jednou tolik, skoda, ze jsme takovy drevaci, nicmene dalsi tri body na konte, jedeme dal

Reagovat
srandamač

A víš že když něco vynásobíš jedničkou, tak se to nezmění?

Reagovat
Salfovic

On ale nenásobil.

Reagovat
inferno08

Vždyť srandamač neříká, že něco násobil. Jen se chtěl pochlubit, co se v týdnu naučil ve škole.

Reagovat
srandamač

Přesně tak. Pokud budete mít zájem, mohu vás těmito zajímavostmi vzdělávat každý den

Reagovat
dondinho

Ale ne abys jim tím zabral větší půlku jejich volného času

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je schopná remizovat s Bayernem stejně jako s výběrem Pakistánských dorostenek.

Reagovat
Axelrose

Tam to může mít veselejší dohru ve sprchách.

Myslím ty dorostenky

Reagovat
smazaný uživatel

Sprchování v burkách? V těch může být klidně ten Bayern a nikdo to nepozná

Reagovat
ratusek

Remízy uplně na hovno pro všechny týmy

Reagovat
Pablos

naopak dobrý né ...však je to horší když někdo odskakuje pro ty týmy v té dolní polovině. Na hovno to je jen pro Plzeň

Reagovat
ratusek

Podle mě není spokojen s bodem nikdo možná v Olomouci ano

Reagovat
Pablos

no jasný, že takhle jo... ale zase horší než se spokojit s prohrou a vítězstvím někoho okolo v tabulce... takhle akorát zabodoval Jablonec no.

Reagovat
Pablos

teda lepší

Reagovat
Martin9719

Pouze Pardubice, Sigma, Slavia a Sparta no.

Reagovat
ondrasch77

My s tím spokojeni jsme

Reagovat
ratusek

Kdes byl?

Reagovat
ondrasch77

Jednak mě to tu jednu chvíli docela sralo (vůbec ten výběr z hroznů.., tzn. většina pitomců, co sem nalezla po roce 2020) a pak jsem neměl ani čas tady něco řešit... + teď ten nový design

Jak se vede tobě?

Reagovat
monty25

Taky jsem se po tobě sháněl. Stejně si myslím, žes mohl přijít už během minulýho kola, ale nechtělo se ti chválit Sejka...

Reagovat
ondrasch77

, díky...

Sejk je kopyto, když nedá pecku , ne teď vážně.

Zápas proti vám se mu vážně povedl (dal jsem ho kvůli tomu i do sestavy), jenže on je vážně jen breakový hráč (příp. standartky), ale do kombinace je docela marnej. I kdyby u nás letos nastřílel 10 gólů, tak to na Spartu stačit nebude. I obyčejný příjem míče v kombinaci je u něj tristní. Silné stránky jsou naopak - síla, výbušnost, střela z první, break, standartky).

Co ty, stále ve všem status quo?

Reagovat
monty25

Tak to byla dobrá kuriozita, že jste včera nedali dvě penalty a přesto vyhráli 4:1.

K Sejkovi: Možná by potřeboval, aby se častěji hrálo na sněhu. Podle mě mu zatím chybí stálejší výkony, protože už v Teplicích měl povedený zápas a potom ten další tak povedený nebyl. Je fakt, že od září (kdy vystřelil repre U21 postup na Euro) dlouho čekal na gól, pak se trefil až v únoru na Baníku a proti Teplicím se mu vlastně poprvé v lize povedlo dát gól ve druhém zápase po sobě (mezitím teda byla ještě Sparta, ale tam nemohl hrát). Tak jsem si ho dal proti Hradci taky do Fantasy a nic. Nebo se Zlínem jsem na vás měl vsazeno a on nedal velkou šanci za stavu 0:0, ale stejně jste ten zápas měli vyhrát... Ve Spartě se teď daří Kuchtovi a Čvančarovi, takže to měnit nebudou. Každopádně je to dobrá zpráva pro repre U21, že jsou ve formě Čvančara a Sejk (na rozdíl třeba od Fily).

Jinak u mě asi všechno při starým. Sice mě taky naštval ten nový design EF a pořád tady nefungujou věci, co jsem používal (třeba pošta), ale aspoň byly články po zápasech ženské repre na turnaji v Austrálii, tak jsem teda zůstal.

Reagovat
ratusek

Jo celkem dobrý. Tady na EF, jak tady psali ti, co tenhle nesmysl obhajují, jsem si už tak nějak zvykl. Sice je to na mobilu uplně na hovno. Ale dobrý.

Reagovat
Blasphemer

Dneska snad poprvý na jaře herně lepší než soupeř a zrovna remíza. Ale nelze mít furt štěstí.

Reagovat
Martin9719

Je pravda, že ztráty co jsme až dodnes utrpěly byly zaslouženě. Dneska to bylo v sezoně snad poprvé naopak.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ttopi

Neřekl bych. Proti Hradci měla Plzeň vést brzo 3:0, šancí měla mraky.

Reagovat
Martin9719

Tak to je ten druhý zápas kdy jsme ztratit neměli.

Reagovat
$dolar$

Hradec nás jednoznačně prehraval a zaslouženě vyhrál.

Reagovat
$dolar$

Herně dobrý, ale chyběla mi větší bojovnost a Havel v základu je prostě na hovno.

Reagovat
Modi6

Boj o titul bude aspoň dramatičtější. Plzeň podle mě dělá chybu, že nehraje na víc útočníků od začátku. Vůbec nevyužívá ten potenciál, který v kádru má. Když naskočí až v závěru bývá pozdě.

Reagovat
Martin9719

Durosinmi tu hru zase tolik už neměl možnost oživit. Vydra ale dnes nejlepší výkon zatím a řekl si o šanci. Zpracování, technika, souboje + vytvořená šance pro Chorého - to si troufnu říct nám chybělo ve středu pole po celý zápas, hlavně v první půli kde jsme to jen obehrávali nebo stříleli vedle.

Reagovat
Axelrose

Já tedy viděl jenom záznam, ale přijde mi, že Chorý je teď pro vás jeden z nejvýznamnějších hráčů. Respektive nejpotřebnějších hráčů..

Reagovat
Martin9719

Určitě jo, ale ty míče co sklepává tak by potřeboval dávat přesněji do pohybu spoluhráčů.

Reagovat
Martin9719

Jinak jsem zvědav kolik rekordů překoná Hradec letos v disciplíně.

Reagovat
Pan.Antonin

Chytil věděl co dělat

Reagovat
Salfovic

Na rozdíl od stoperů Plzně To jsem vůbec nepochopil

Reagovat
Greny

??

Reagovat
adalbertus

kde je fortuna sk vy hovada?

Reagovat
Salfovic

Zrušena pro nezájem.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ttopi

Reagovat
Konspirator

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Honza Kuchta

Reagovat
Pablos

Jen tak dál Sparto... aspoň bude nadstavba zajímavá

Reagovat
Pablos

35 komentářů ..aby tady člověk tou nudou začal číst články snad nebo co

Reagovat
Pinturicchio

Koukat jen na fotky is the new číst jen diskuse.

Reagovat
Salfovic

Přesně, k čemu diskuse, když máme pohyblivé fotky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Greny

Odraz kvalitního nového webu... Hlavně že musel být.. chtěl bych vidět cisla

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

taky tu ted tezko hledam...

Reagovat
fabec1222

Já ikdyž tu někoho vidím,tak mi příjde, že tu jsou úplně nový lidi

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hapal ven a Vrbu zpět prosím!!! Nechápu kdo si mohl myslet, že Hapal Baníček pozvedne, navíc po tom co tu předváděl napoprvé! S ním se leda tak sestoupí. Vyházet staré hráče jako flaismann nebo kuzma, kteří rozhodně nemají na to hrát o poháry a jestli jsou takovíhle hráči lídři kabiny a zmrvili tým proti Vrbovi, tak se měli zbavit jich a né trenéra, který v mezidobí mezi Brucknerem a Trpisem byl jasne ze vsech nejlepsi u nás a fotbalu rozumí.

Reagovat
Salfovic

Ono by stačilo, kdyby za Vrbou stáli lidé z vedení, což evidentně nestáli.

Reagovat
Martin9719

Tam hlavně nevědí co chtějí. Vrbu si všichni spojí jen s tím, že byl v LM a u nároďáku. Ale ta práce přes kterou se do LM dostal už nevidí a tím myslím že víc jak 2 roky stavěl tým. Takže jestli si Baníkovci mysleli, že přijde Vrba a příští sezonu budou hrát předkola tak jsou na omylu s tím co mají na soupisce.

Reagovat
bobis21

Ne, my právě chtěli, aby dostal čas stavět tým. Ale jak je v posledních letech zvykem, dlouhodobé plány se zahazují během pár měsíců ...

Reagovat
Martin9719

Fakt, já myslel že ho každý vyhazoval.

Reagovat
ratusek

Hapal je omyl. Už jen za to pozápasové vyjádření by měl letět

Reagovat
kilobyte

Brečel?

Reagovat
ratusek

Naopak po těch fiskách prohlašuje, ze je spokojen a že jsme dokonce byli lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

Pohoda, stejně na výjezdy v pohárech nemám prachy Aspoň to bude do konce ligy bez nervů. V případě sestupu se těším zase na nové města. Paráda, jsem spokojen

Reagovat
HorajzmAmmann

btw - Pardubice v reálu hezčí než na fotkách... a že je sektor hostů oplocen jak v zoo je super no, když ty větší tábory mají stejně 50% fans i na ostatních tribunách

Reagovat
Axelrose

Jj, kdyby dneska proběhla "modrá -bila", proti "červená -bila", tak to asi vyhrajete

A už jsem to psal jednou, za mě fans Baníku parádní. Krásný choreo, včetně decentniho pyra, skandování celý zápas, super vlajky a transparenty (i když ten "domácí vlajkonoši", jsem tak nějak čekal), prospělo to atmosféře.

Za mě, jako i Slavistu, lepší než první zápas se Slavií.

Doufám, že si to užiju i příští rok

Reagovat
HorajzmAmmann

support chacharů byl jeden z těch slabších... Pravděpodobně proto, že ten sektor je jedna velká roztahaná nudle a potřebuješ 3 "spíkry" .... občas se stalo, že jedna půlka řvala něco jiného než ta druhá. Nehledě na to, že 2. půlku byla drtivá většina lidi vytočená, že bráníme remízu místo nějakého tlaku... Po té penaltě jsem čekal tlak a trošku peklo... bohužel to přišlo asi jenom na 5 minut.

Reagovat
Axelrose

Jako všiml jsem si, že tam "spíkrovalo" víc lidí. Ale to je zase taková menší daň za to, že vás na výjezdy jezdí hodně

Nicméně mě, a nejen mě se to líbilo.

A je vidět i zkušenost, protože na rozdíl od těch našich "ultra" už víte, že umístit dýmovnici mezi dvě velké vlajky (čili v podstatě uzavřeného prostoru)není dobrý nápad. Pokud tedy nechcete spáchat sebevraždu udušením

A i ta plichta byla nakonec zasloužená pro obě mužstva. Pro nás to může být nesmírně důležitý bod.

Tak ať se daří.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co do fandění - jak jsem psal,jak je to malé tak to i z Vaší strany vypadalo hodně dobře. Pokud dojde 3000 každý zápas bude to super, ale snad bude chodit více. Z hokeje máte i docela potenciál ne? Budete prostě muset ty hokejové fans naučit fandit i fotbalu. Ty menší stadiony mají své kouzlo, pro Vás naprosto ideální. Jinak co musím pochválit tak parkování. Výborná organizace, přehledně, rychle... A hlavně, skoro vyprodáno a pár aut by se ještě vešlo. Třeba v Teplicích jezdím vždycky 2 hodiny kolem stadionu než to na žlutou někam zapichnu.

Jinak světice pod plachtou občas jsou, dáš si něco přes pusu a je to ok.

Co do hry, co jsem viděl na hřišti tak Baník mírně lepší 1. poločas (herně) a Pardubice 2. poločas. S tím, že Pardubice více šancí, jste lepší ve finální fázi, což je pochopitelné když je Janošek a Hlavatý daleko lepší než Miškovic. Ty dva vám závidím.

Za mě celkové super. Budu jezdit každý rok, opravdu paráda. Kromě chybějícího hajzlpapiru v sektoru hostí, ale naštěstí jsem vydržel

Reagovat
JarousFCB

taky mi nepřišel tak hnusný, jako na fotkách. Jen fakt hrozně maličký.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrozně maličký... Nebo takhle, pocitově mi to přišlo i celkem ok, když jsem koukal vedle sebe. Říkám ty jo to vypadá, že nás tady je třeba 1000 A pak bum, 600 Ta kapacita te tribuny za branou bude fakt hrozně málo no. Každopádně mi to přijde vlastně v pořádku.Kdyz je 4500 v Teplicích tak to vypadá hrozně, včera mi to přišlo super i ze strany domácích. Až se dodelaji ty rohy tak to bude pecka

Reagovat
HanzBP

Mně to tedy v realu přišlo ještě menší a ošklivější, než na fotkách. Ty obrovské průchody v tribunách, taky úplně zbytečné. Tam se vážně šetřilo, kde se dalo a vyšel z toho strašný paskvil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejvíce mi tam vadí ta mezera kvůli té "památce" A samozřejmě nedokončené rohy. Jinak to tak hrozné není... Jako furt lepší než to co tam bylo předtím

Reagovat
HanzBP

Ta mezera na tu rozpadlou a plesnivou bránu to je vážně geniální Nechápu výmluvu na památkáře, když v Plzni tu bránu taky mají a šlo to i bez díry na těch nejlepších místech.

Reagovat
Axelrose

Na hovno je, že ta mezera kvůli debilní "bráně borců" tam bude muset být pořád. Nebo alespoň, než pomřou všichni památkáři

Rohy u té nové podélné tribuny se dají uzavřít celkem v pohodě, ale docela mě zajímá, jak by to chtěli napojit na tu původní tribunu, když na ní nemůžou děla nějaké zásadní změny. Asi přes ta schodiště po stranách.

Ale díky bohu, alespoň za to, co teď máme, protože ten původní skvost byl opravdu hrozný, hanebný a hnusný, na to, že to bylo uprostřed města

Reagovat
Salfovic

Jak moc se změnila druhá liga od vaší poslední zastávky ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Netuším, zeptej se za rok...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Jsou tam B týmy z Prahy, Vyškov. Možná tam zůstane Karviná. Pohoda

Reagovat
Bakary3

Musím říct, že mi je váš už upřímně líto

Vždy nějaká změna, doufání, a stejně po pár zápasech nic, dohrávání sezony s tím, že aspoň budou hrát mladý... Furt dokola.

Reagovat
ratusek

a mladí stejně až na Šína nehrajou jol

Reagovat
Bakary3

A to je pak pro fanouška ještě víc demotivující

Reagovat
pingla

Jaroň je moc dobrý, ten by se mohl posunout v kariéře dál, třeba na Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Teplicím bude druhá liga slušet. Když jsem dneska viděl tu jejich hráčskou "kvalitu" na vlastní oči, tak mi vyhazov Jarošíka přijde jako strašnej úlet a ještě ho vyhodí hodinu po zápase, když zrovna na tiskovce říká, že s ním zatím nikdo z vedení nemluvil. Jarošík z toho týmu vymáčknul víc, než na co reálně má a oni udělají tohle.

Reagovat
Kang & Kodos

Když na jaře průměrně dostali přes tři góly na zápas a za šest zápasů udělali bod...nejspíš by spadli s Jarošíkem, stejně jako asi spadnou bez něj. Holt to zkusí s někým jiným. Ideální by pro ně bylo smířit se s tím, že ten kádr stojí za hovno, prachy nejsou, ale máme aspoň kouče, kterej by to v FNL mohl zkonsolidovat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Nejde to s Teplicemi z kopce od konce Hrdličky? Měli tam ještě pár záchvějů, ale jinak vypadají snad každou sezónu hůře. Jim by ten sestup možná i prospěl, aby se našli.

Reagovat
Salfovic

Ono už to na konci jeho šéfování taky žádná velká sláva nebyla.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Na starým webu by ten report ze zápasu Sparty už byl ..

Reagovat
smazaný uživatel

Na starým webu by ten report ze zápasu Sparty byl už před zápasem

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
dantetomas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Salfovic

Nechápu, jak tohle může napsat oficiální účet.

Reagovat
dantetomas

Mozno preto, ze to nie je ofiko ucet, ale jeho satiricky klon...

Reagovat
Coutinho10

tento není oficiální....jenom pro přehlednost:

ofiko: https://twitter.com/LFAcze

falešný: https://twitter.com/LFAczech

podle obou popisků u těch účtu to je jasný

Reagovat
Salfovic

No jo, jsem idiot.

Reagovat
Mass

Reagovat
delfin

Reagovat
Pinturicchio

Vedení Teplic celkem píči.

Reagovat
Cotton

Proč bylo dnes 5 zápasů a zítra jen 3?

Reagovat
oli9

Teď jsem se díval cmza co Gning dostal tu červenou si dělá prdel ne....

Reagovat
Pablos

nechtěl už Jarošíka asi

Reagovat
dave30

Nelíbila se mu žlutá (protože ho to bolelo), tak si řekl o červenou.

Reagovat
kilobyte

Nejvtipnější bylo, že jak ho rozčilovala žlutá, tak s červenou byl úplně v pohodě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Za mě úplně v pohodě..., celkově bych těch karet kvůli kecům a nadávkám přidal. Ve světě tyhle manýry k vidění moc nejsou. Rozhodčí mají větší respekt.

Reagovat
C-M@ster

Tak za mě to teda zákrok na žlutou nebyl, tak se jeho reakci nedivím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak bude docela prdel, až nám postoupí Béčko z MSFL a zároveň sestoupí Áčko z ligy

Reagovat
Pablos

v tom případě by to béčko postoupit nemohlo né

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to já samozřejmě vím, že následující sezónu by zůstalo Béčko v MSFL. Ale snažíme se Beckem postoupit, je to jeden z cílů klubu, všechny přestupy tomu nasvědčují a vlastně to je i celkem reálné ... A pak když se to povede tak to zkurvi A tým

Reagovat
Pablos

nevěřím stejnak, že byste sestoupili ...to uhrajete

Reagovat
mistr129

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

s odřenýma ušima

Reagovat
Greny

Tam půjde nahoru Kroměříž ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Snad ještě zabojujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to třeba vůbec nechápu, k čemu je když to béčko hraje druhou ligu. Pokud teda v béčku hrají hráči od 18-21 let a slouží to k tomu, aby přešli do dospělého fotbalu, kdy je to to poslední síto, a ukáže se v kom něco je. Ta třetí liga je pro tohle ideální. A pokud je někdo v tomto věku tak dobrej, že vyčnívá, tak v tom A týmu co hraje o udržení v lize, jako třeba Teplice, tu šanci může dostat rovnou. Na to není potřeba druhá liga.

Pak to dopadá tak, že ty béčka ve druhé lize hrají druhé housle, těžko se prosazují, moc toho ti hráči fotbalově nepředvedou, protože je to pro ně velký skok. A než aby jim to něco dalo, tak běhají za balónem, brání, neví z které do které. Pro vývoj hráče úplně k hovnu. Hrají proti zkušeným chlapům, co třeba hráli dřív i první ligu, a s něma se prostě většina ve věku 18-21 let nemůže rovnat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec nevím. Asi bude MSFL fakt špatná soutěž a 2. liga bude to pro ty kluky ideální. Ale asi by se stejně hned sestoupilo - viz Sparta a Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to prostě u těch mladých o té šanci, kterou spousta nedostane a je to hodně individuální. Bez ohledu jestli je to třetí či druhá liga.

Reagovat
mistr129

Hlavně v MSFL si troufám tvrdit, že ty mladý líp upíchneš než ve FNL a budeš tak mít kaskádu od 3. ligy až do první.

Reagovat
kilobyte

Tak Sparta s mladíky postoupila, pak s nimi hráli o "postup" a pak je rozeslala na hostování v první lize a druhý lize. Pokud se nepletu, tak náš nejlepší ročník 92, taky začínal ve druhé lize. A pak ti nejlepší šli na hostování do první ligy a nebo do áčka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo takhle. Takže teoreticky pokud by se Sparta chtěla udržet v 2. lize tak by mohla, ale chtěla mít v zápřahu asi více hráčů tak to udělala takhle. Chápu. To jste na tom až takhle dobře co do šířky kádru a počtu mladých hráčů?

Reagovat
kilobyte

Tam přišla nová generace hráčů a když dostanou nabídku na hostování do první, tak je zbytečné je držet v béčku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak co ten Kukucka? Máš nějaké info jak se mu daří?

Reagovat
Salfovic

Jakej má smyl je posílat do jinejch druholigovejch týmů ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Teoreticky když máš 2 dobré hráče na stejném postu... ?

Reagovat
kilobyte

Protože dorostou mladší ročníky. Takže dáš šanci mladším, talentovanějším.

Reagovat
JarousFCB

Aby věděli jak dopadnou, když se nebudou dost snažit.

Reagovat
Stannis Baratheon

Se tu snažíš vyvolat dojem, že jste vlastně velký outsider a to 11. místo nebo kolikátí nakonec skončíte, je vlastně super úspěch a jste hrozně spokojení? Nebo co?

Reagovat
HorajzmAmmann

Cože? Vždyť to píšu v nadsázce, to je snad úplně jasný. Žádný dojem se vyvolat nesnazim... Ty vole, ta pauza od EF vlastně nebyla tak špatný nápad.

Reagovat
Stannis Baratheon

A teď se snažíš vyvolat dojem že to byla nadsázka...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ACSMan

Kde tady najdu textové pole na vyhledání hráče?

Reagovat
lampas

Takové věci bohužel neodpovídají moderním prvkům a trendu, kterým se chce EF dále rozvíjet Vůbec bych se nedivil, kdyby tohle všechno (včetně statistik hráčů) zrušili naschvál, aby lidi museli jít tyhle věci hledat přímo na stránky livesportu.

Reagovat
Snatus

Taky jsem si začal zvykat chodit koukat na livesport ohledně statistik hráčů. Kdyby tam hodili větší důraz na články a diskuzi, nezlobil bych se.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Prý bude v blízké době

Reagovat
FCSL

Tady už ani nevychazí ani články ne? Dneska žádný Previews lig, žádná expreska, nic. To by se na starém EF nestalo

Reagovat
Keeper117

No toto sa ešte nikdy nestalo že deň bez expresky.... toto mala priniesť tá zmena?

Reagovat
Pablos

Matoušek jak za starých časů V létě čekám laso od Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku budou chystat nákup minimálně 10 pokémonů v létě, tak se klidně může stát, že v síti uvízne i nějaký, kterého už jednou měli.

Reagovat
Keeper117

Presnee som si spomenul že takéto góly dával v Příbrami ešte to bola nádhera vtedy

Reagovat
ratusek

Liberec

Reagovat
Imos

můžeme si podat ruce Baník a Slovan v úplně stejných sračkách

Reagovat
ratusek

Reagovat
lampas

Reagovat
lampas

Kozel dokázal zlikvidovat v lize další tým

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by to teď vzít za Trpiše, až ho po derby Tvrdík vyhodí.

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

Reagovat
Kepy_FCB

PantrenérkZLOmajznaballlllllllll

Reagovat
Rizek

co to je?

Reagovat
Pablos

Hlavně že aktualizováno v 15:58 a výsledek Liberce s Bohemkou tu není ještě v 16:58

Reagovat
ratusek

Tak kdo místo Kozla?

Reagovat
Imos

Bogas Lavička asi nebude chtít, Jarošík je kozel v bleděmodrým, mireček na to ještě nemá, nevím, ať to klidně vezme mladej Petřík z béčka a hlavně ať žerou trávu, v tempu, žádný ťukec o ničem a jedeme

Reagovat
ratusek

Přitom jménama mi to nepřijde uplně špatný. Měli jste si nechat Hoftycha

Reagovat
Imos

souhlas, mohli stejný posily dát Hoftychovi rovnou a nedopadlo by to hůř

Reagovat
Hasan Šáš

Žold Horňáků by mohl vrátit úder.

Reagovat
Imos

ten má v Puskasi jiný prachy hádám a nerozešli se úplně s Ludvou v dobrém

Reagovat
Salfovic

Jarošík.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

to je to samý co Kozel

Reagovat
lampas

Já bych byl nejradši za Kováče, ten by se mi u nás fakt líbil, navíc má ve Slovanu i svoji výraznou hráčkou stopu.

Reagovat
Slovácký trojboj

Vybojované tři body. Slovácko

Reagovat
lampas

Dneska mi ani nestálo za to být nasraný. Kozel je trenér, který se chová, jak kdyby trénoval přinejmenším Slavii a každý zápas, který u nás pořád ještě je, tak je prodlužovaní letargie. Chybí tam zápal, chybí tam efektivnost...Trenér týmu jako Slovan musí umět přizpůsobit hru kádru, nejde to naopak. V téhle divné sezoně jsme mohli ještě v pohodě být nebezpečný v boji o 4. místo, ale teď hrajeme už jen o udržení desítky a za to budeme ještě rádi.

Reagovat
Pablos

Takže Sparta opravdu takhle krásně stáhla.... aby se pak v konfrotaci se Slavií a s Plzní klasicky zesrala a zase si to pojebala, už to vidím

Každopádně Sparta jako jediná aspoň má formu a hraje fotbal.

Reagovat
lampas

Musí si doma rozjebat trávník, pak to půjde v suchu

Reagovat
Rizek

Budějky. Děkujeme.

Reagovat
Kang & Kodos

It's coming home, it's coming home

It's coming, Football's coming home

It's coming home, it's coming home

It's coming, Football's coming home again

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10adam

Reagovat
Mass

Za trest bych nechal Slávisty trénovat na oraništi.

Reagovat
kilobyte

To dělali napodzim, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Na podzim to nebylo tak až špatný, jen se ten trávník trhal, protože nebyl zakořeněnej. Takže vypadal ošklivě na těch uthnutých místech.

No nevim jak jinak si vysvětlit, že doma hrajeme parádně a venku je to bída. A to ještě venku hrajeme v Liberci, tak to taky asi nebude úplně pěkný hřiště.

Reagovat
kilobyte

Protože k vám jezdí soupeři odevzdaně.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebo onaništi

Reagovat
Martin9719

Kšiltovka dobře nezvládá.

Reagovat
Rizek

úplně.

Ani si nechci představit, jaký hašte jí dal, když zhasla kamera.

Reagovat
Martin9719

To byly odpovědi lvl Babiš. Úplně mimo to na co se ptala.

Reagovat
Freedo

Vždyť mluvil jen o nás, že jsme nehráli dobře. Nehledal alibi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kilobyte

O vás toho řekl stejně jako o soupeři i o reportérce. Víceméně nic.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Greny

Co říkal?

Reagovat
Martin9719

"Vy jste si ty otázky asi chystala dlouho co?"

Reagovat
kilobyte

Kdyby byla svině, tak se ho zeptá, jak dlouho se připravovali na Budějovice.

Reagovat
Martin9719

Nejlepší byla její poslední otázka, když ji pořád odpovídal na něco jinýho než se ptala. Ironickým tónem: "Řekněte mi tedy ještě svými slovy příčiny prohry."

Reagovat
doshcz

jo to mu řekla dobře

Reagovat
kilobyte

Tak rovnou za sebe mohl poslat nějakého cizince: "My špatná, soupeř dobrá."

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to fakt řekl, tak měla odpovědět: "Zas tak dlouho ne, jen asi 2 týdny od zápasu v Teplicích."

Reagovat
Martin9719

Fakt to řekl. Možná ne přesně takhle slovo od slova, ale jo. A nebylo to moc slyšet, si to říkal jakoby pro sebe.

Reagovat
Pablos

Měla říct, že vůbec... že to jen tak vystřelila od boku... něco jako Adediran.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Rizek

Reagovat
kecipep

Reagovat
Greny
Reagovat
Mass

Tak třeba trénuje jen na domácí zápasy, na venkovní trénuje někdo jiný

Reagovat
kilobyte

To bylo taky dobrý. Fakt by mě zajímalo, na co myslel, že se ho ptala.

Reagovat
rufus

Vidlák, no..

Reagovat
monty25

Tady je to celý. Mně přijde, jako by byl Trpišák duchem jinde...

https://www.youtube.com/watch?v=TQpjahy6dUM

Reagovat
delfin

Reagovat
andrew96

Co jako zkoušel?

Doležalová pěkně.

Reagovat
kilobyte

Pro sebe si to říkal, ale dost hlasitě. Člověk by řekl, že se trenéři poučí z chyb ostatních, ale oni vždycky musí jít do souboje s lidmi, kteří jim pokládají otázky a vlastně vytváří jejich mediální obraz.

Reagovat
Martin9719

Teď když na to koukám podruhý tak zase tak tiše ne no.

Reagovat
Rizek

Tak on je zvyklej ze Sportu, kde jsou s Podrouškem domluvení na všem. Ten jim kreje záda a okecává úplně všechno. Užitečný idiot.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Greny

Už jsem něco zahlédl :))

Udělat tohle Vrba tak je týden v novinách pranýřovan

Reagovat
Martin9719

Vrba to řekne nahlas.

Reagovat
kilobyte

I Trpišovský to řekl nahlas.

Reagovat
Pablos

tohle taky řekl nahlas ...pust ten twitter nad tebou ještě jednou

Reagovat
Martin9719

Jo však jsem to pak psal.

Reagovat
Pablos

já neměl refreshnuto no

Reagovat
kilobyte

Vrbovatí. Už vím, kam zmizela vrbova kyselost.

Reagovat
Rizek

Trpišák úplně mimo. Ten je slušně na hrušce a jakoukoliv kritiku nebere.

Reagovat
doshcz

tzv. na Vrbu, takže to je začátek konce Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Asi si promítal v hlavě tabulku a formu Sparty. Když nás příští týden porazí, vlastně jen splní povinnost. A pokud ne, Spartu mají za prdelí ne-li hůř a hrají u nich. Plus další složitý zápasy venku pro Slavii.

Reagovat
Greny

A když ne tak ji mají za prdeli a ještě Plzeň je před nimi ne?

Reagovat
Martin9719

Pokud prohrají což spíš ne, tak jdou v případě výhry Sparty na 3. místo.

Reagovat
kilobyte

Při remíze bude Slavia pořád první.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Sparta vyhraje na Baníku 17:0, tak ne.

Reagovat
kilobyte

Pravda, na to jsem úplně zapomněl, že hrajeme s Baníkem.

Reagovat
STR

Reagovat
icka

Docela realné.

Reagovat
Rizek

Slávia má takovou sílu, že si ten titul může prohospodařit jen sama. A to se podle mě nestane - docela v pohodě si to pohlídají.

Ale vidět Trpiše takhle mimo potěší.

Reagovat
Martin9719

To prohospodaření se už ale děje. Navíc to je blbý klišé pro někoho kdo je v tabulce 1. a jednoduše prostě nevypadá dobře. Favorizuji Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to jsme viděli minulou sezónu no

Reagovat
Martin9719

Však ten syndrom je zpět a to ani nehrají poháry na jaře. Před sezonou jsem říkal, že je to Trpišovského poslední sezona a za tím si pořád stojím. S ním už žádný úspěchy nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Já tomu moc nevěřím, že ho vyhodí. Jen věřím tomu, že to proserou jako loni.

Reagovat
Mass

Ty to řikáš před každou sezónou, takže se jednou určitě trefíš, možná za 5, možná za 10 let. Trpišovský za pět sezon ve Slavii 3x vyhrál ligu a 3x pohár. Fotbalovej klub prostě nemůže pořád vyhrávat. Nevidim důvod, proč by ho měli vyhazovat, i kdyby to tentokrát nevyšlo. Nikde není zaručeno, že by byl Svědík nebo třeba Horejš lepší.

Reagovat
Martin9719

Aha, před každou, tak to jo. To je pravda že nemůže pořád vyhrávat, ale u vás je potom akorát otázka kdo to zaplatí, protože v pohárech jste zpravidla taky čím dál slabší.

Reagovat
Selänne

Je ale přece naprosto logický, že ten tým jde dolů. Když každoročně vyprodáváš nejlepší kusy, přitom adekvátní náhradu nemáš šanci sehnat, zákonitě musíš jít dolů. Slavia si na sebe upletla bič, protože ty jejich výsledky nebylo možný udržet věčně. Bodový rekordy, Liga Mistrů, dvě čtvrtfinále EL, čtvrtfinále EKL, do toho změny ve strukturách klubu atd. To je tobogán adrenalinu dávkovanej po dobu 5 let.

Další věc je, že si Slavia udělala velký renomé i na mezinárodní scéně. Bohužel pro ni s tím jde v ruku v ruce i fakt, že každý soupeř ví, co od ní čekat. Už tam není ten moment překvapení z prvních sezon. Stačí se podívat jak Slavia vlastně vypadla proti Legii, Ferencvarosi nebo naposledy proti Kluži a v létě málem proti Rakowu - všechny tyhle týmy proti ní zalezly do hlubokýho bloku a hrály vyloženě na brejky. A světě div se, ono to zabralo. Není divu, že to proti ní dneska praktikuje i každej druhej tým u nás v lize, protože po odchodu Stanciua tam není dostatečná kreativita.

Faktem ale je, že si to Jindra dělá dost často i sám. Ať už velmi častou a někdy i nesmyslnou rotací kádru, tak i tím, že někdy jeho tahy postrádají smysl.

Ale čím by si Slavia pomohla, pokud by JT odešel? Přišel by kdo - Jarošík? Kozel? Svědík?

Pokud se Slavia chce držet na téhle úrovní delší dobu a být konkurence schopná i v Evropě, odchod JT by pro ni byla skoro až pohroma.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Freedo

Nedáváme to fyzicky a nehrál Hronek ani Traoré, kteří jsou tam hlavně od toho. Proč? Zafeiris neukázal nic. Hromada by se v takovém utkání taky hodil. Prostě ztvrdit střed.

Reagovat
MM23IM

ale tak všetci uprimne Sparta s touto formou ma na titul

Reagovat
Remt

Trochu jsem si při té představě ublinknul. Ale asi máš pravdu, že by se to mohlo stát. Slavia si to nesmyslně komplikuje

Reagovat
smazaný uživatel

Konec zápasu ve Zlíně pár otazníků ještě ukázal. Hlavě pokud jde o psychickou sílu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta psychická síla tam je. Kdyby Zlín nějakou náhodou v 97. minutě srovnal, tak někdo ze Sparty dotlačí z protiútoku míč do brány klidně na koulích.

Reagovat
KnoxXx

tak hlavne by si to zasluzili - z tych 3 hraju aspon futbal

Reagovat
Selänne

Pořád si myslím, že na titul nemáme. Ne úplně jistej golman, poměrně slabá obrana, momentální závislost na Haraslínovi a Kuchtovi... Výhoda je, že máme po letech kam šáhnout, pokud někdo vypadne ze základu.

Reagovat
Uwe háže buly

Já tomu na začátku sezony nevěřil, a to jsem ještě třeba počítal s Hanckem. Pořád je tam hrozná díra na pravé straně na wingbeku či beku. Máme snad jedinou alternativu do ofenzívy a to ještě v podobě Minčeva, kterej byl x let v lese..

Reagovat
ACSeRw!n

mistri

Reagovat
$dolar$

Děkujeme, ale remíza je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních pár let Slavii vycházelo všechno, na co sáhla, zatímco Sparta byla (zaslouženě) k smíchu kvůli nepochopitelným tahům jejího vedení a pár cirkusovým představením na hřišti. Teď to všechno začíná vypadat zrcadlově obráceně - Sparta našla koncepci, kvalitního trenéra na vzestupu, který si buduje tým přesně na svou hru, zbavila se zbytečných hráčů, naopak Slavia se dostává do stejné situace jako před cca 10 lety s Jarolímem, má pod smlouvou snad 50 (nebo víc?) de facto průměráků, po odchodu posledního nadstandardního hráče Olayinky se jí reálně může stát, že bude příští rok bez pohárů. A na rozdíl od Sparty nemá za zády bohatého "strýčka", který se postará o to, aby klub finančně nezkolaboval.

Reagovat
wwwx

Sparta má stejně bodů jako vloni po 22. kole. Akorát konkurenti hrajou větší tužku. Povedlo se vyhrát pár zápasů v řadě proti týmům v boji o záchranu. Těžko říct, jestli díky koncepci, nebo formě pár hráčů. Neopovažuju se doufat, protože ten tým je pořád schopnej třeba čtyřikrát za sebou ztratit body.

Reagovat
Rizek

Taky to takhle vidím. Sparta takovýhle období, kdy jim to šlape, měla pod několikrát pod různými trenéry, ale pak se to vždy zase podělalo. Vždy se to nazývalo trendem a vždy se říkalo, že teď má kouče, který si zaslouží dlouhodobou důvěru.

Hrozně rád bych, kdyby to teď vyšlo, ale bojím se, bojím, že to zase nedopadne.

Reagovat
ACSeRw!n

jestli nevidis rozdily, tak ses slepej

Reagovat
Rizek

rozdíly v čem? Já si pamatuju, jak to vypadalo dobře, když naskočil Kotál. Pamatuju si, jak to dobře vypadalo s Vrbou. Vždy pár zápasů a pak zase kolaps. Nebo nemusíme chodit daleko - podzim s Priskem by stejný - začátek super, dařilo se, říkali jsme si, jak jsme dobře vybrali ... A pak to šlo do kopru.

Ano, taky si strašně moc přeju, aby to Priskemu vyšlo, ale musí mě prostě po těch letech kolaps

Reagovat
Martin9719

S Priskem to bylo spíš naopak. Nejdřív na odvolání a pak začal něco trochu dělat.

Reagovat
kilobyte

S Priskem jsme vypadli hned v prvním kole předkol a první zápas v lize jsme doma prohráli. Takhle blbej začátek jsme dlouho neměli. Pak přicházeli remízy, jak na běžícím páse a výprask od Slavie. Mezitím bylo hledání ideální formace a sestavy. Fungovat to začalo až na konci podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, rozdíl je, že teď vynášíme soudy po velmi lehkým losu na začátku jara, kromě Bohemky a Olmíku se kterým se ale plichtilo zatím nepřišel pořádnej soupeř.

Reagovat
Kiwi-21

Přesně to je právě ten důvod proč si myslím že v dubnu to opět podelaji a to je možné že po zápase z Brnem budou vést ligu ale skončí ji ze ztrátou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

Reagovat
$dolar$

Však mají za zády Čínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta už tolik peněz neposílá (je to vidět na přestupové politice + i luftjarda říkal, že potřebují být v černých číslech) a po konci Zemana na Hradě to bude ještě horší.

Reagovat
Kaspar

Ono je dobre, ze uz Slavia ani Sparta nerozhazujou, to bylo hrozny obdobi Ale bez ohledu na to kdo komu fandi, tahat sem ty pokemony za stovky milionu to nikam nevede.....Sparta se Slavii se po tom rozhazovani snazi chovat odpovedne v prestupech. Kdyz tym rozhazuje, tak se na nej nasazuje, ze si vse jen kupuje a nic nebuduje a kdyz se prestane rozhazovat, tak se zase nasazuje, ze nejsou prachy, si clovek nevybere

Reagovat
$dolar$

To bych teda neřekl, Zafeiris a Ogbu určitě nebyly levný posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou to hráči, které koupili jako investici, v příští sezóně ukázat v pohárech a pak prodat za dvojnásobek. Nejsou to hotové posily do základu, minimálně Zafeiris ne, to podle mě vůbec není hráč pro soubojovou českou ligu, ale vyloženě na Evropu. Jen jaksi asi úplně nepočítají s variantou, že by se s podobnými výkony nemuseli do Evropy vůbec dostat. Podle toho, co píše Tvrdík, tak Čína už Slavii nedotuje. A je otázka, jak se zachovají, až Pavel už z pozice úřadujícího prezidenta vyjádří podporu a přátelství Taiwanu. Třeba celou Slavii přestěhují za Stanciem do Wuhanu.

Reagovat
kilobyte

Čína celkově tlumí své investice do fotbalu v Evropě. Po odchodu Zemana už tady nebude žádný vysoký představitel státu, který by bojoval za Čínu. Naopak spolupracují s Taiwanem a nikdo se za to Číně neomlouvá. Pochybuji, že budou Slavii dotovat.

Reagovat
Martin9719

Tam je velký úpadek formy hráčů kteří ten tým dříve táhli. Ševčík a Provod věčně zranění, hráči kteří za něco stáli samozřejmě odešli. Schranz nejlepší útočník skončil na beku a teď ho chce vracet zase dopředu a samozřejmě že už ten hráč má jiný návyky a nepůjde to. Ani ten Jurásek už nic extra nehraje. A pak tam je Zafeiris, ale popravdě víc než na hřišti bych z něj měl strach kdyby mi zaklepal na dveře. Navíc Trpiš stále nechápe že sestava na každý zápas jiná nevyhrává titul. A to že Olayinka odchází se mi hodně ulevilo.

Reagovat
Kiwi-21

Nic ve zlým ale pokud Sparta bude lépe jak 3 pořád to pro mě bude obrovské překvapení

Nečekám že třeba v Dubnu porazí kromě Brna ještě někoho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si "uložím" a připomenu ti to, jestli ještě bude EF na konci dubna existovat.

Reagovat
Kiwi-21

Jj já nemám problém když tak uznat svou chybu

I když často se nemýlím ale abych nekecal vloni jsem v nadstavbě nečekal titul Plzně

Reagovat
kilobyte

Podle mě nebudeš muset čekat do konce dubna. 8. máme Pardubice, sice venku, ale porazit bychom je mohli/měli.

Reagovat
Kiwi-21

Uvidíme tam je největší šance no

Vsadil bych 02 no

V těch dalších 3 zápasech čekám max 1.bod a možná i remíza v těch Pardubicích

Reagovat
Selänne

Bych ti jenom rád připomněl, že pár měsíců zpátky nám Slavia dala čtyřku do poločasu. A z těch jarních zápasů jsme měli jeden opravdu těžší zápas, který jsme se štěstím dovedli do remízy (1-1 v Olomouci). Asi bych krotil předčasný nadšení po pár výhrách proti spodku ligy.

Reagovat
kilobyte

Bohemka byla 4., když jsme jim dali šestku. Boleslav 8.

Reagovat
Selänne

Ale doma je Bohemka tragická. Boleslav u nás reálně hrála o body, tam to byla docela klika.

Reagovat
kilobyte

Bohemka s Plzní doma remizovala. Doma má 5 proher a 10 bodů. Ted budeme hrát venku s Baníkem a ten má 6 proher a 15 bodů, Hradec má 6 proher a 14 bodů (o zápas víc). Pak nás čekají venku Pardubice a ty mají taky 6 proher a 11 bodů. Liga je letos hodně vyrovnaná. Opravdu silný soupeř venku nás čeká jen Slovácko a nepříjemný Liberec, ale s nimi jsme v poháru hráli dobře i na tom poli a problém byl jen v zakončení. V lize s nimi budeme hrát na konci dubna, to už se bude hrát na trávě. Důležité bude vyhrát domácí zápasy.

Plzeň loni vyhrála většinu zápasů o gól a mnohokrát to urvala s "klikou".

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavisti, jenom bych Vám chtěl říct, že fandím United, Baníku, McLarenu a Calgary Flames. Snad Vám to zlepší náladu. Konec hlášení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Já když sem tenkrát sledoval formule, tak McLaren pravidelně vyhrával. Jak sou na tom teď?

Reagovat
Mass

Teda on to byl McLaren/Mercedes.

Reagovat
smazaný uživatel

Od rozchodu s Mercedesem jsou průměrný tým s občasnými spíš náhodnými úspěchy, nemají šanci čelit Red Bullu a továrnám s prakticky neomezeným rozpočtem.

Reagovat
wjillm

To s tím rozpočtem už neplatí, ne? Všichni mají stejný budget, nebo to zase změnili?! Sleduju jen okrajově.

Reagovat
Coutinho10

tak United sis musel až na dnešek ty poslední týdny užívat ne ? zbytek nevím, nesleduju

Reagovat
kilobyte

I takové dny jsou. Já jsem rád, že jsem nehledal stream na United a šel jsem si užít druhý poločas Budějovic.

Reagovat
Kaspar

Mc fandim taky, je to moje srdcovka uz veky.......skvely zacatek sezony

Reagovat
monty25

Tak já fandím v mužském fotbale samým tragédům a do toho ještě v hokeji Kladnu.

Reagovat
KingMaster13

Ten dnešní závod sis asi "užil" co? Jinak fandit Ferrari taky není žádnej med

Reagovat
Greny

Ti jak se chvástali, že vyřešili problémy s motorem

Reagovat
KingMaster13

Binotto než odešel tak si s tím pohrál Ale tak loni oba RB borci vypadli při prvním závodu ne? Věřím že to ještě může dopadnout, přeci jen ten RB bude hodně ztrácet výkonost během sezony

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Alonso je král Flyers navždy!

Reagovat
GabrielBatistuta

Flyers

Reagovat
KingMaster13

Flyers

Reagovat
ratusek

já Baník, United, Ferrari a Detroit

Detroit, který vše vzdal a dělá novou přestavbu přestavby

Reagovat
wjillm

Čau z Calgary! Těm je taky utrpení fandit..

Reagovat
GabrielBatistuta

Sparta, AS Řím, Hamilton, Energie KV, Flyers

Reagovat
Referee©

Calgary máme společný. Teď je to velká bída. Sutter asi půjde.

Reagovat
frankiefcb

Baník, Spurs, AS, Oilers.

Reagovat
Papra

Arsenal, Plzeň, Bruins a motosport mě nebere. Letos si zatím nemohu stěžovat

Reagovat
Papra

a teda od doby co jsem bydlel cca 150m od Saddledome a chodil na každej zápas, tak i ty flames.

Reagovat
exse

Slavia sklízí co zasela. Prostě 10 lehce nadprůměrných hráčů nenahradí jednoho extra. Odchody Sora a Usora je budou stát titul a pokud nezmění přístup, tak si zadělávaj na velké problémy.

Reagovat
wwwx

Zrovna Sor se svym příspěvkem 1+0 za dvě půlsezóny je může mrzet jen tím, že ho nestřelili dřív za víc. Usor dejme tomu. Ale pokud něco, tak fakt, že v útoku operuje Trotl s Van Kopytem, je podělat může.

Reagovat
Kaspar

Slavia ma hlavne problem v tom, ze narozdil od Plzne a Sparty nema za celou sezonu ustalenou sestavu, ti hraci ani nevi jestli budou priste hrat at zahraji jakkoliv. V rozhovoru po zapase Trpis nasrany na reporterku, ale Slavia hraje blbe jen kvuli nemu, tema svyma pokusama v sestavach to prehani

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš má stejný božský komplex jako dřív Vrba. Asi je to toxickým prostředím českého fotbalu, že dlouhodobě úspěšnému trenérovi to stoupne do hlavy a stane se z něj arogantní pičus alergický na jakoukoli kritiku své osoby.

Reagovat
Radin

Tak peníze a inteligence taky dělá svoje. Trpiš by si měl vzpomenout, že nebýt fotbalu, tak má jen blbou zakládku, což je ostuda ..

Reagovat
kilobyte

On má jen základku? To bude výjimka i ve fotbalovém prostředí, ne?

Reagovat
didosh

Zakladku?Jak to?

Reagovat
KnoxXx

problemov je tam obrovske mnozstvo; katastrofalna platova politika, co pri sirke kadru okolo 45-50 hracov je cesta Viktoria Plzen (rozpocet preziva len kvoli poharom, kvoli ktorym su mozne nejake slusne predaje hracov; takto "moze" fungovat Sparta s Kretom a ani ta tak zdaleka nefunguje); to zaroven vedie k absencii motivacie u velkeho mnozstva hracov (toboz ked vsetko mlade s potencialom opusta klub za zahadnych okolnosti v podstate po par mesiacoch, co sa prvykrat ukaze na scene), kedze take peniaze nikde inde nedostanu; hostovacky v lige su dalsia komedia, kedze pri tych platoch v podstate zo 70-80% platia hraca, ktory hrava za iny klub

zjavne (takmer) nulovy skauting, inak si nedokazem vysvetlit, ze radsej beru 3-4 priemerakov z ligy namiesto "vyskautovaneho" jedneho mladeho hraca zo Skandinavie/Balkanu (az teraz konecne prisiel stoper Ogbu, ktory bol nutnost uz 2 prestupove obdobia predtym)

o zvlastnych cachroch so zostavou, snahe davat kazdeho druheho hraca mimo poziciu a svojich konoch, ktori su takmer nesmrtelni (aky to paradox voci mladikom, ktorym staci jeden krivy pohlad a su na 2 mesiace odstaveny od prveho timu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Seš docela vtipnej kritizovat Slavii v ekonomice, když je to jeden z mála klubů s vyrovnanym rozpočtem a kterej nesosá peníze od města nebo majitele. Hlavně se podívej, za kolik Slavia prodává hráče, to tu prostě nikdo nemá. Podepsat si hráčů Slavia může kolik chce, pokud má rezervu na příští roky.

To o nulovym skautingu si vzal kde? Myslíš že hráči třeba jako Bah nebo Sima rostou na stromě?

Reagovat
KnoxXx

Sima je nejaky skauting? Ano je (ked uz), toho druholigoveho timu, ktory ho dotiahol do Ceska. Z pohladu Slavie len pokus/omyl, kde pokus moc nestal a vyvrbilo sa to najlepsie ako len mohlo (so vsetkym okolo - on mal veci, ktorymi vynikal (vyskok) a tim vtedy este ako-tak fungoval, takze ta jeho pridana hodnota mohla rychlo a razantne vyniknut).

Bah dajme tomu a super, ale vsak o tom pisem - to Slavia ma/musi robit, aby mohla normalne fungovat aj bez vonkajsieho dotovania klubu/platania rozpoctu. Realita je taka, ze tychto hracov je minimum (nulovy skauting?) a priemerakov z ligy je kazdy prestupak 5-6 (masivny plat, nakupy v priemere okolo 0,5-1mil eur). Nie je velky skauting skocit po kazdom, kto zahra 5-10 zapasov v Liberci/MB, zaplatit milion eur, napalit mu blaznivy plat a toto opakovat donekonecna s tym, ze kader je obrovsky, hraci viac prichadzaju nez odchadzaju a z vlastnych zdrojov z juniorky (vacsia motivacia/mensia platova zataz) nedostava priestor skoro nikto (a ked dostane, tak do pol roka zahadne mizne s komickym vysvetlenim o zlom pristupe a nevhodnom spravani).

Stanciu je nejaky skauting? Sparty, ked uz. Deli je nejaky skauting? Sparty, ked uz (to, ze to v nej nefunguje/nefungovalo a nedokazali ho v danej dobe vyuzit, to je iny pribeh). Plavsic (skoda slov).

Princip je, ze Sima bol dar z nebies, vynimka potvrdzuca pravidlo. Slavia si ale klame do kapsy, ze to je standard a ze to robi dobre. Namiesto toho, aby toho stastia vyuzila, tak tie prachy utopila behom chvile v obrovskych platoch prebujneleho kadra, s pochybnou motivaciou vacsiny jedincov a bez nakupu novych hracov zo zahranicia v mladom veku s potencialom rychleho prepredaja (bez mecenasa v pozadi je to jedina strategia v nasich koncinach na zdrave fungovanie s moznostou mat zaroven aj slusne sportove vysledky).

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Freedo

Když ono přestupový trh není soutěž o to, objevit co nejvíce, co nejméně známých cizinců. Je třeba doplňovat tým s ohledem na to, jaký styl hry hraješ a skládat kabinu s rozmyslem. Ta kategorie, o které mluvíš, by tam taky měla být zastoupena a souhlasím, že třeba jednou za rok by měl přijít dražší hráč z ciziny, kterého pečlivě skautujeme. Ale tým se nemůže skládat jen z těchto hráčů.

Slavia má jako cíl mít domácí jádro a stavět na tomhle, cizinci jen vhodně doplňovat tým. A když se podíváš na to, jaké složení měly úspěšné týmy na domácí scéně z posledních let, ať to byla Slavia nebo Plzeň, tak vždy tam hráli velkou roli domácí hráči. U Plzně především, což už mluví proti tvému argumentu, že jediná strategie, jak dosáhnout sportovních výsledků i finanční stability je kupovat v cizině.

Ale přiznávám, že ne všechny přestupy se mi jeví koncepčně. Třeba Tomič teď v zimě mi přišel už jako až moc, když na pravou stranu máme hodně možností.

Reagovat
Mass

Těch hráčů ve Slavii rovnou ze zahraničí je trochu víc, Olayinka, Ousou, Zafeiris, Ogbu, Van Buren ...

Když píšeš o nulovym zahraničnim skautingu, tak jsi dost mimo. Mmch Slavia přece musí skautovat i domácí hráče.

Slavia má 7 skautů a 2 datový analytiky, jestli si myslíš že dělají hovno, tak napiš Bílkovi, ať je vyhodí. Mmch jeden z těch skautů je Miloslav Brozek, kterej vyskautoval hráče Sima nebo Traoré.

Reagovat
Mass

Mmch ten druholigovej klub Táborsko je farma Slavie. Když tohle nevíš, tak je vidět jakej "odborník" na český fotbal jsi.

Reagovat
$dolar$

To je Vlašim. Taborsko opravdu ne.

Reagovat
Mass

Vlašim, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tohle nevíš, tak je vidět jakej "odborník" na český fotbal jsi.

Reagovat
rufus

Reagovat
PBLead

Reagovat
KnoxXx

vdaka, cenim si toho

Reagovat
mistr129

Reagovat
h8_sfatto

to je pravda no, ta sestava rozhodčích se dost mění

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tak ještě unikla komunikace z šatny, třeba pokec kšiltovky s Řehákem nebo jiným IQ70 o reportérce

,,Ty vole tam přijdu a tam baba vole, chápeš to, místo toho aby doma držela péro nebo vařechu, tak v ruce mikrofon, chápeš vole, vůbec nevím na co se mě ta kráva ptala vole''

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

No asi to neni daleko od pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná těch ,,vole'' tam bylo asi ještě víc

Reagovat
Greny

"vole , vole" a stádo nikde

Reagovat
Rizek

Anebo tam místo vole bylo pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

"Ty vole píčo vole tam vole píčo byla vole ženská píčo."

Reagovat
10adam

To tam byla Doležalová?

Reagovat
monty25

Jo, už jsme tady dávali odkaz Greny i já.

Reagovat
10adam

Díky, jen jsem tu diskuzi tak lehce proletěl, ale asi si to pustím

Reagovat
mrtvej ofsajd

Teplice jsem ještě zvládnul, stane se...ale dnešní prohru nedávám. My ten titul snad nechceme. Promrdame si to sami. Je to pomalý, bez nápadů, alibistický. A soubojovy mužstvo už taky nejsme.

Domu Arrivou aspoň z dvěma poruchami a nefunkčním hajzlem!

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek je jako Forrest Gump, pokud ta situace není fotbalově nějak komplikovaná a on může prostě jenom bez větší myšlenky běžet, tak je nezastavitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

jsme si představil Matouška jak čumí do blba na půlce hřiště a až je nakop přes obranu tak na něj někdo zarvez: běž!! .. prostě se mu chtělo běhat

Reagovat
doshcz

Reagovat
lampas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Frťala Teplice

Reagovat
GrimeBaller98

Adeniran na Slavii umi, uz v poharu za Duklu hodne vetral jejich obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam v létě přestoupí, takže na příští jaro ho máte v Liberci.

Reagovat
meno

Trpišovský je u nás absolutní trenérská špička, nicméně určitá stagnace je znát a upřímně si myslím, že by stálo za to dát mu nějaké ultimátum. Titul a když ne, tak poslední šanci budeš mít v pohárech, pokud neuděláš jarní play off, tak konec. A pomalu si oťukávat Svědíka nebo Horejše.

Reagovat
Fendi

Svědík ok.....ale Hořejš? To je snad vtip

Reagovat
meno

Skvělej fotbal s Budějkama a teď to vypadá, že si sednul Jablonec a na jaře se na ně kouká krásně.

Reagovat
Greny

Mě spíš přijde že z Trpise udělali ve Slavii takového vládce že ultimáta tam spíš může dávat on

Reagovat
Salfovic

Když nebude titul, tak končí to druhé JT.

Reagovat
Blasphemer

Interně to je určitě jinak (snad ), ale ta prohlášení od pana předsedy, jak je neodvolatelný atd. nejsou moc dobré signály. To fakt vypadá spíš tak jak píšeš.

Reagovat
Martin9719

To se ti tady za tu dobu může vyšvihnout ještě milion trenérů.

Reagovat
Martin9719

To jsi to řekl správně. Jenže tam od odchodu Nezmara vlastně není kdo by mu dal ultimátum. A když tunelář o něm prohlásí, že je neodvolatelný tak si tím defakto zavřel dveře pro nějaký ultimáta. A stejně, ultimáta směrem k fotbalovým trenérům jsou za mě už jen poslední výkřiky jako v případě Jarošíka. Skonči to vždycky stejně.

Pokud se o Bílkovi proslýchá, že vlastně vyčerpal svoje možnosti a vlastně to jen slábne tak si myslím že u JT je to stejný. A může za to zejména jeho chování co se týče kádru, sestavy a všech těch rošád což třeba v souladu s výkonem v Budějovicích je už jen taková parodie na Tuchela smíchanýho s Guardiolou.

Nevím proč, ale já jako totální skeptik najednou začínám mít pocit, že jestli v tom Edenu máme šanci něco uhrát v kontrastu s posledními sezonami tak je to právě příští sobotu. Pořád ale nevěřím té naší stoperské dvojici, která je prostě špatná min od začátku jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Good point s tím Nezmarem, tam se to podle mě začalo ve Slavii lámat, protože jakkoli byl Nezmar zmrd, který pokecu s Berbrem a Rogozem o nominaci rozhodčích říkal jízda na oranžovou, tak to byl pořád extra-schopný sportovní ředitel, který by nedopustil, aby si Trpiš přivedl 2 přestupní okna po sobě typologicky úplně stejné hráče na jeden post (Douděra, Pech), kteří na špičku ligy ani jeden nemají kvalitu. Teď je tam Bílek, který je tam jen od administrativy, ale de facto i funkci sportovního ředitele zastává sám Trpiš a Bílek jen dává razítko na smlouvy. Navíc to, že nemá v klubu žádnou oponenturu, Trpišovi stouplo do hlavy a stala se z něj ta kreatura, která se odkopala v tom posledním pozápasovém rozhovoru, kde už nedokázal po dalším tragickém výkonu udržet emoce.

Reagovat
Martin9719

To už bych hodně básnil kdybych navázal na to tvoje přirovnání s rozhovorem s Denisou třeba tím, že Casillas se odepsal špatně hozeným autem v Realu, tak Trpiš tím že se opřel do Denisy.

Reagovat
meno

Douděra a Pech jsou úplně jiná typologie. Koukni někdy na ten fotbal a piš sem s rozvahou

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou dřeváci, co neumí odcentrovat, to mi přijde typologicky stejný.

Reagovat
meno

Reagovat
h8_sfatto

tak co nám k tomu poví pro-čínská bolševická lůza neboli fanoušci Slavie

Reagovat
Greny

Bude diskuze k derby béček ?

Reagovat
Coutinho10

pod Hanouskem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jankto to údajně táhne s Mejdrem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele