FORTUNA:LIGA - preview 22. kola: Slavia může zvýšit náskok

04.03.2023, 09:20, aktualizováno 05.03.2023, 09:26
Previews

Slavia uzavře 22. kolo FORTUNA:LIGY v Českých Budějovicích, kam cestuje s vědomím, že když vyhraje, odskočí druhé Plzni na rozdíl čtyř bodů. Slovácko si po vyřazení z MOL Cupu bude chtít spravit náladu proti Mladé Boleslavi, zatímco do Liberce dorazí Bohemians 1905...

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905

neděle 14:00

S rozdílnými výsledky absolvovali Liberec a Bohemians středeční čtvrtfinále MOL Cupu. Liberecký Slovan po dramatické bitvě vypadl na úkor Sparty, naopak vršovičtí "Klokani" uspěli na hřišti Slovácka. Zvítězí Bohemka také u Nisy? Nebo se Severočechům podaří náprava?

Liberec ve středu statečně bojoval a favorizovanou Spartu dlouho trápil. V závěrečném penaltovém rozstřelu ale neměl tolik štěstí. "Myslím, že jsme podali dobrý výkon. Bohužel se špatným koncem pro nás. Jinak nemám hráčům co vytknout," řekl trenér Slovanu Luboš Kozel. Jeho svěřenci se v neděli pokusí ukončit třízápasovou ligovou šňůru bez vítězství.

Bohemians mají v nejvyšší soutěži podobně špatnou formu, nicméně na rozdíl od Liberce uspěli v domácím poháru. Základy k postupu přes Slovácku postavili Klokani již v prvním poločase, v němž vstřelili dva góly. Po změně stran dovolili soupeři už pouze korekci výsledku, navíc až v samotném závěru. "Když budeme nadále hrát organizovaně a využívat každou šanci k ofenzivním akcím, můžeme se měřit s kýmkoliv," prohlásil po úspěšném čtvrtfinále MOL Cupu stoper Bohemians Lukáš Hůlka.

Úspěch v poháru nicméně odnesl zraněním a předčasným střídáním záložník Vršovických Aleš Čermák a je otázkou, jestli bude fit pro střetnutí v Liberci. Nejistý je také start útočníka Bohemky Davida Puškáče, jistě pak nebudou hrát obránci Antonín Křapka s Janem Shejbalem a středopolaři Ondřej Čermák s Janem Morávkem.

Také Slovanu způsobilo čtvrtfinále MOL Cupu trápení i s ohledem na zdravotní stav. Zkušený zadák Theodor Gebre Selassie si totiž při souboji s křídelníkem Sparty Lukášem Haraslínem zlomil nohu a čeká jej několikatýdenní pauza. Gebre Selassie na marodce doplnil další obránce Jana Mikulu s Michalem Fukalou i záložníka Denise Višinského.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Červ, Valenta, Preisler - Frýdek, Tupta - Rondič

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Kadlec, Hůlka, Vondra - Köstl, Jánoš, Čermák, Hála - Beran - Prekop, Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.40 - 3.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav

neděle 15:00

Po vypršení třízápasového trestu za nevhodné chování může trenér Martin Svědík zase usednout na lavičku. Své Slovácko, které v týdnu poněkud nečekaně vypadlo z národního poháru, chce co nejlépe připravit na utkání proti Mladé Boleslavi.

Jako obhájce vítězství chtělo mužstvo z Uherského Hradiště dojít v MOL Cupu co nejdál. Proto s vypadnutím ve čtvrtfinále nemohou být u řeky Moravy spokojeny. Slovácko ve středečním souboji s Bohemians prospalo první půli a dvoubrankové manko už stihlo jen korigovat. Ve zbytku sezony už se tak chtě nechtě bude soustředit pouze na nejvyšší soutěž.

V ní se Uherskohradišťští utkají v neděli s Mladou Boleslaví, proti které by rádi odčinili pohárové zklamání. "Mužstvo je psychicky odolné. Chyby jsme si pojmenovali, momenty ukázali na videu. Udělali jsme všechno pro to, aby se chyby již neopakovaly," věří Svědíkův asistent Jan Baránek, jenž spolu s Josefem Muchou vedl Moravany v předešlých třech zápasech, v nichž hlavní kouč nedobrovolně absentoval.

Boleslav na MOL Cup nemyslí už od listopadu, kdy byla v rámci osmifinále vyřazena právě Slováckem. Nyní tak mají Středočeši šanci na odplatu. Mohou k tomu využít formy zimní posily Vasila Kušeje, jenže se v automobilovém městě rychle adaptoval a již se stal ofenzivní oporou týmu. I díky Kušejovi získal mančaft trenéra Pavla Hoftycha z posledních dvou ligových střetnutí čtyři body.

V Boleslavi však chtějí ještě víc. Vstup do jarní části ročníku se totiž Středočechům zas tak nepovedl a bodové zisky proti Hradci Králové a Českým Budějovicím jim zatím stačí na osmé místo. Reálně by se ale Boleslavští rádi pohybovali výš. Nejlépe tam, kde je nyní Slovácko, tedy na čtvrté pozici.

V Uherském Hradišti bude Hoftych postrádat tři zraněné svěřence: obránce Denise Donáta, dlouhodobě marodícího křídelníka Antonína Vaníčka a útočníka Vojtěcha Stránského. Slovácko bude dost možná kompletní, otazníky visí pouze nad starty levonohého záložníka Daniela Holzera a forvarda Ondřeje Mihálika.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Kohút, Doski - Vecheta

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Šimek, Karafiát, Suchý - Suchomel, Kubista, Matějovský, Fulnek - Mareček - Kušej, Ladra

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.33 - 3.99

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha

neděle 17:00

Za posledních deset ligových kol nenašla Slavia jediného přemožitele. Narazit by dle papírových předpokladů neměla ani v Českých Budějovicích, musí se ovšem mít na pozoru. Jihočeské Dynamo se poslední dobou zvedlo, sešívaní navíc ještě dobře pamatují na poslední ne zcela povedený výlet mimo svůj stadion.

Před dvěma týdny se Slavia vydala do Teplic s jasným cílem: odvézt si z půdy jednoho z nejhorších celků soutěže tři body. Nakonec ale bylo mužstvo trenéra Jindřicha Trpišovského rádo za jediný bod po konečné remíze 1:1. Nyní Pražané cestují na hřiště dalšího soupeře sídlícího v dolní polovině tabulky, přičemž rozhodně se budou chtít vyhnout nepříjemnému déjà vu.

Sešívaní si tak dobře uvědomují, že na Střeleckém ostrově je zas tak snadná práce nemusí čekat. "Budějovice nedávno odehrály skvělý zápas v Plzni, sahaly tam po bodu. Po horším začátku jara se zvedly, určitě tam ale jedeme s cílem vyhrát. Obecně je to vždy hodně o prvním gólu. Budeme se snažit hrát svoji hru tak, abychom vstřelili první branku a pak ideálně dali další," prohlásil Trpišovského asistent Jaroslav Köstl.

Dynamo si může pochvalovat, jakým způsobem zvládla přelom února a března. Vše započalo domácím vítězstvím nad Bohemians, po němž Jihočeši vybojovali cenný bod v Mladé Boleslavi. Ve středu se Budějovice stejně jako Slavia probojovaly do semifinále MOL Cupu. Zatímco sešívaní neměli potíže s druholigovým Vyškovem, Dynamo předvedlo dominantní výkon proti brněnské Zbrojovce.

Získané sebevědomí chtějí Jihočeši zúročit i proti vedoucímu celku ligy. "Jako v každém utkání chceme uspět a zvítězit. Chceme hrát fotbal, jaký si představujeme. Bude to náročné, protože Slavia je kvalitní a dobře natrénovaná. Musíme být koncentrovaní a věřit tomu, jak chceme hrát. Také se nesmíme bát. Teprve pak můžeme uspět," řekl trenér Budějovic Marek Nikl.

Dynamu bude v neděli scházet pouze zraněný útočník Daniel Hais. Slavia postrádá marodícího stopera Davida Hovorku i středopolaře Jakuba Hromadu s Lukášem Provodem. Nejistý je start univerzála Lukáše Masopusta.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Havel, Králik, Sladký - M. Čermák, Hora - Adediran, Hellebrand, Potočný - Škoda

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ogbu, Ousou, D. Jurásek - Holeš, Zafeiris - Van Buren, Lingr, Olayinka - Tecl

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.70 - 5.85 - 1.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Zbrojovka Brno - FC Trinity Zlín

sobota 15:00

V nejvyšší soutěži sice Zbrojovka bodovala v obou posledních zápasech, ve středu ovšem vypadla z MOL Cupu, čímž své příznivce rozhodně nepotěšila. Revanšovat se Brňané budou chtít proti Zlínu, jenž by se naopak rád vydrápal ze dna tabulky.

Zbrojovka ve čtvrtfinále národního poháru nestačila na České Budějovice a musela se chtě nechtě rozloučit se snem o zisku cenné trofeje. "Chápeme, že fanoušci jsou po vyřazení z MOL Cupu nahněvaní a zklamaní, i nás to mrzí a není nám to lhostejné. Víme dobře, že jedinou omluvou může být výkon na hřišti. Uděláme maximum pro to, abychom fanoušky zase potěšili, a věříme, že i s jejich pomocí sobotní zápas zvládneme," uvedl asistent hlavního kouče Brna Josef Dojčan.

Zlín z poháru vypadl již v osmifinále, což však jeho hráčům asi moc nevadí. Momentálně totiž řeší závažné záchranářské starosti. Po minulém kole se "Ševci" dokonce propadli na poslední místo. "Samozřejmě vnímám, že to je pro nás další důležitý zápas. Hoří nám barák, takže je potřeba začít rychle hasit, v našem případě sbírat body, protože už není kam couvnout," prohlásil zlínský křídelník Vukadin Vukadinović.

V Brně si "Ševci" budou muset poradit bez tří krajních beků. Lukáš Bartošák zůstává zraněný, Martin Fillo si musí odpykat trest za červenou kartu a Adam Hloušek řeší osobní problémy. Na marodce Zbrojovky zůstávají záložníci Filip Souček s Adamem Fouskem. Nejistý je start křídelníka Waleho Musy Alliho, nejlepší střelec ligy Jakub Řezníček by po drobných potížích měl být opět k dispozici.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Tijani, Šural, Granečný - Texl, Endl - Alli, Ševčík, Hladík - Řezníček

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Fantiš - Kolář, Hrubý - Vukadinovič, Janetzký, Čanturišvili - Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.91 - 4.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Pardubice - Baník Ostrava

sobota 15:00

Po nečekané porážce s Hradcem Králové čeká Baník další soupeř z východních Čech. Tentokrát Slezané opustí Ostravu a vydají se do Pardubic. Tamnímu klubu se začalo dařit a jeho hráči by v sobotu rádi oslavili druhé vítězství na novém stadionu.

V posledních třech kolech uhrály Pardubice sedm bodů. Naposledy sice až v závěru přišly o vítězství v Olomouci, přesto se vyhrabaly z posledního místa, na které odsunuly Zlín. "Na jaře nemůžeme říct půl slova k tomu, jakou bojovnost (hráči) předvádí. Zlepšila se naše práce do defenzivy. Musíme mít klid a kvalitu na míči. Jsme mužstvo, které potřebuje mít balón pod kontrolou a hrát s ním. Nesmíme dělat zbytečné ztráty, být trpěliví a směrem dopředu nebezpeční," nabádá asistent hlavního kouče Východočechů David Mikula.

Baník se na rozdíl od Pardubic trápí. Třikrát v řadě prohrál a místo nahánění mužstev před sebou zůstává v dolní polovině tabulky. "Šance máme, ale neproměňujeme je. Pracujeme na tom v tréninku a věříme, že se to konečně zlomí. Pardubice jsou oživeny novým stadionem. Povedlo se jim tam zvítězit, tou šňůrou jsou povzbuzeny a jdou za záchranou. Na druhou stranu my máme kvalitní hráče v kádru a věřím, že předvedeme daleko lepší výkon než v posledních třech utkáních," uvedl kouč Ostravanů Pavel Hapal.

V Pardubicích bude Baník postrádat dva vykartované hráče: stopera Davida Lischku a středopolaře Filipa Kaloče. Hrát nebudou ani zranění obránci Michal Frydrych s Ladislavem Takácsem a záložník Daniel Tetour. Na marodku Východočechů přibyl k zadáku Marku Ichovi a středopolařům Janu Jeřábkovi s Tomášem Solilem také další další záložník Dominik Mareš. Proti Slezanům bude absentovat také stoper Martin Chlumecký, jenž v Pardubicích hostuje právě z Baníku.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Nita - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Lima, Hlavatý, Janošek, Helešic - Černý

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Bitri, Pojezný, Fleišman - Cadu, Miškovič, Boula, Kuzmanovič, Plavšič - Almási

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.58 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Hradec Králové - FK Jablonec

sobota 15:00

Královéhradečtí "Votroci" oslavili v minulém kole historické vítězství na půdě Baníku. V sobotu vyzvou jiné mužstvo, které nedávno v Ostravě uspělo. Do azylu Východočechů v Mladé Boleslavi totiž dorazí Jablonec.

Hradec v Ostravě vyhrál díky přesným zásahům Michala Leibla a Matěje Ryneše a na východě republiky získal tři body vůbec poprvé v historii samostatné nejvyšší soutěže. "Myslím, že jsme byli na Baník dobře připravení, ať už takticky, pohybově či herně. Vše, co jsme si řekli a co jsme trénovali, se nám podařilo do utkání přenést. Naše herní kvalita a disciplína nás dovedly k vítězství," pochvaloval si asistent hlavního kouče Východočechů Stanislav Hejkal.

V sobotu budou "Votroci" znovu muset být na pozoru, neboť Jablonec uplynulý víkend rovněž zvítězil. "Zvládli jsme domácí zápas s Teplicemi, hrálo se na těžkém terénu a kluci ukázali chuť po vítězství a dokázali donutit soupeře k chybám a následně je potrestat. Na tohle budeme chtít navázat proti Hradci Králové. Náš soupeř je nahoře v tabulce, udělal teď body proti Ostravě a hraje v pohodě. Na nás ale bude předvést takový výkon, který nám přinese další body, protože jsou stále potřeba," burcuje trenér Severočechů David Horejš.

Hostům, kteří v ligové tabulce okupují 12. místo, dál schází čtyři zranění hráči: levý bek Jan Krob a trojice záložníků Miloš Kratochvíl, Tomáš Malínský a David Houska. Hrát možná nebude ani mladý křídelník Michal Černák. Šestý Hradec bude postrádat marodícího útočníka Daniela Vašulína i vykartovaného zadáka Štěpána Harazima. O startu obránců Ondřeje Ševčíka s Filipem Čihákem a středopolaře Jakuba Rady se teprve rozhodne.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Kodeš, Leibl - Gabriel, Kučera, Smrž, Novotný - Ryneš, Kubala - Koubek

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Šulc, Hübschman, Považanec, Polidar - Chramosta, Jovovič - Sejk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.49 - 3.08

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Zatímco řada prvoligových účastníků absolvovala během týdne čtvrtfinále MOL Cupu, Plzeň i Olomouc měli kvůli dřívějšímu vypadnutí ze soutěže volno. O to delší dobu se mohly připravovat na vzájemné klání. V něm se Viktoria pokusí o druhé ligové vítězství v řadě, Sigma zase bude usilovat o ukončení remízové série.

Plzeňští před týdnem na předešlý nezdar na Slovácku. Zápas proti Slovanu sice neměli celou dobu úplně pod kontrolou, avšak díky zásahu střídajícího žolíka Jhona Mosquery vybojovali tři body. V tabulce tak Západočeši dál zůstávají druzí na dostřel vedoucí Slavie. Musí se ale dívat také za sebe, neboť třetí Sparta zatím na jaře dělá vše pro to, aby se vrátila do boje o titul.

Sigma si restart sezony po zimní pauze jistě představovala jinak. Stále se sice drží v první polovině tabulky, nechala si však trochu utéct čtvrté Slovácko a kvůli neschopnosti vítězit zatím Olomoučtí nestačí ani na Hradec Králové. Vedle dvou zmíněných celků remizovali Hanáci také se Spartou, Libercem i Pardubicemi. Série plichet je mezitím nepouští výš ani níž.

Nad šňůrou Olomouce se podivují také v Plzni. "Pětkrát za sebou remizovat není úplně obvyklé, ale co jsme viděli zápasy Sigmy, ve spoustě z nich mohla vyhrát. My hrajeme doma a musíme navázat na výsledky a výkony z posledních (domácích) zápasů, které jsme zvládli. Chceme ukázat bojovnost a kvalitu v útočné fázi a zakončení,"prohlásil asistent trenéra Viktorie Pavel Horváth.

Na západě Čech by přitom Hanáci bod paradoxně brali. Do Plzně totiž dorazí v roli outsidera. "Jsme trochu zklamaní, že se nám sérii remíz nepodařilo zlomit proti Pardubicím. Říkali jsme si, že je to ideální zápas na to, abychom jej konečně zvládli vítězně. Takový je fotbal. Jdeme dál. Věřím tomu, že kvalitu na to, abychom potrápili Plzeň a odvezli si nějaké body, prostě máme," řekl asistent kouče Sigmy Milan Kerbr.

Viktoria, která se chce v sobotu dobře naladit na očekávaný šlágr proti Slavii, bude postrádat zraněné záložníka Lukáše Kalvacha a útočníka Jana Klimenta. Olomouc již bude moct představit navrátilce Martina Pospíšila. Na rozdíl od něj však bude absentovat jiný středopolař Jan Fortelný. Dost možná se na straně Sigmy nepředstaví ani stopeři Vít Beneš s Lukášem Vratšilem, jejichž start je nejistý.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Bucha, Květ - Kopic, Sýkora, Vlkanova - Chorý

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Pokorný, Poulolo, Zmrzlý - Breite, Ventúra - Navrátil, Růsek, Zifčák - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.25 - 6.61

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sparta Praha - FK Teplice

sobota 18:00

Sparta po velkém boji přece jen zvládla středeční čtvrtfinále domácího poháru. O víkendu čeká Letenské opět nejvyšší soutěž. Na domácí půdě pohostí Teplice, které by dle papírových předpokladů měli bez potíží porazit.

Mužstvo trenéra Briana Priskeho mělo ve středu co dělat, aby přemohlo houževnatý Liberec. Soupeře ze severu Čech udolali Pražané až díky střídajícímu Janu Kuchtovi, který vsítil dvě branky a v penaltovém rozstřelu proměnil poslední z penalt. Sparta tak i v MOL Cupu potvrdila výsledkovou formu, kterou se v roce 2023 může chlubit. Z šesti soutěžních mačů uspěla v pěti, remizovala pouze v lednu v Olomouci.

O šesté vítězství v řadě budou Letenští usilovat proti Teplicím. "Očekávám dominanci z naší strany. Ale nepodceňujme Teplice, po skvělém výkonu dokázaly obrat o body i Slavii (1:1). Z naší strany do toho jdeme s veškerou vážností," upozorňuje Priskeho asistent Luboš Loučka.

Tepličtí "Skláří" už by potřebovali zabrat. Na rozdíl od Sparty totiž na jaře ještě nezvítězili, kvůli čemuž jim pomalu začíná téct do bot. V minulém kole Teplice nezvládly náročné utkání v Jablonci, kde zápas značně ovlivnilo nepříznivé počasí. S ním se lépe popasoval domácí celek, jenž "Sklářům" uštědřil porážku 1:4.

I přes jasné rozdělení rolí chtějí Teplice na Spartu vyrukovat s aktivní hrou. "Na Letné autobus zaparkoval snad každý, každý tam ale stejně prohrál. Nemá to prostě cenu, musíme hrát odvátežněji. Nechci říct, že bychom to nějak ovřeli, ale musí tam být základní věci obranné fáze," vzkázal kouč "Sklářů" Jiří Jarošík, jenž v minulosti jako hráč oblékal i dres Letenských.

Vedle dlouhodobě marodících obránců Ondřeje Čelůstky s Casperem Höjerem a křídelníka Jakuba Peška se na straně Sparty nepředstaví ani vykartovaný útočník Martin Minčev. Jisté pak nejsou starty záložníků Jakuba Jankta a Davida Pavelky. Jarošík už může počítat s uzdraveným středopolařem Robertem Juklem, hrát nicméně nebudou zranění zadáci Jan Knapík s Tomášem Vondráškem ani útočník Daniel Fila.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Sadílek, Kairinen, Zelený - Čvančara, Haraslín - Kuchta

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chaloupek, Mičevič, Hybš - Hyčka, Mareček, Kučera, Urbanec - Trubač - Gning, Vachoušek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.43 - 22.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
21
16
2
3
63 : 16
50
2
Viktoria Plzeň
21
15
3
3
42 : 17
48
3
Sparta Praha
21
13
6
2
47 : 21
45
4
1. FC Slovácko
21
9
5
7
24 : 29
32
5
FC Hradec Králové
21
9
3
9
25 : 25
30
6
Sigma Olomouc
21
7
8
6
32 : 25
29
7
Bohemians Praha 1905
21
8
5
8
34 : 37
29
8
FK Mladá Boleslav
21
7
6
8
30 : 31
27
9
Slovan Liberec
21
7
5
9
27 : 27
26
10
Zbrojovka Brno
21
7
4
10
31 : 41
25
11
Baník Ostrava
21
6
6
9
34 : 31
24
12
FK Jablonec
21
6
5
10
31 : 39
23
13
Dynamo České Budějovice
21
6
4
11
21 : 37
22
14
FK Teplice
21
5
5
11
26 : 49
20
15
FK Pardubice
21
5
3
13
19 : 45
18
16
FC Trinity Zlín
21
3
8
10
23 : 39
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (283)

Přidat komentář
Kaspar

Si snad dela vedeni Teplic prdel s tim vyjadrenim na Jarosika Mu chteji ted kazdy zapas davat ultimatum?

Reagovat
Axelrose

Zrovna proti Spartě, a ještě u nich, to je, jako by mu rovnou podepsali výpověď

Reagovat
Martin9719

Čemu se divíš tady uprostřed Evropy? To mě připomíná spalovací motory. Nechcete elektromobily? Nechcete se zbavit svých starých aut? Dobře. No my vám vlastně stará auta zakázat nemůžeme tak zavedeme takový podmínky pro vlastnictví který nepůjdou splnit.

Jarošík? Vyhodit ho po Slavii by bylo zvláštní, tam mu dáme od teď takový ultimáta, že je nesplní a zároveň to nebude vypadat tak drasticky.

Reagovat
lampas

Jen ať ho vyhodí, snad pak hned zareaguje Karl a vezme si ho

Reagovat
FCSL

Stačilo když tady byl s Holoubkem

Reagovat
Imos

furt si nemyslím že si Holoubek zaslouží takový hate co od našich fans dostává

Reagovat
smazaný uživatel

To je psychologická hra. Doufají, že je Jarošík u sparťanů tak oblíbený, že jim po tomhle vyjádření pustí bod. Já myslím, že Jarošíkovi může být vyhazov fuk, momentálně je to nejnadějnější trenér v české lize (celkově po Priskem 2. nejlepší) a o nabídky na angažmá nebude mít nouzi.

Reagovat
3M

Ale je tvrdohlavej. S tim kadrem nemuze hrat fotbal ala BVB. A staveni tech starych nekopu na ukor mladejch behavej hracu je na palici

Reagovat
Martin9719

Zrovna Grigar je pořád lepší než kdokoliv kdo přijde do Teplic chytat. A v poli potřebuješ častokrát v český lize spíš důraz než běh a to třeba Vondrášek může splňovat.

Reagovat
3M

Grigara by nahradil Mucha v poho, OK na Vondraska trpim, ale je zranenej. Ale stavet treba Kuceru, Marecka a Hbyse je na palici

Reagovat
Martin9719

Zrovna Hybš má celkem hezký statistiky co se týče vyhraných soubojů, až mě to překvapilo. Otázka zda pozice LCB je pro něj. On je spíš wingback když už. Nasledovaný to herně každopádně tolik nemám.

Reagovat
3M

Podzim super, jaro tragedie

Reagovat
Pan.Antonin

Grigar je jeden z těch lepších hráčů momentálně.

Reagovat
Salfovic

Sparta rupne s Teplicema a po zápase bude celá Letná skandovat: Chceme Teplice v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul by to asi stačilo i tak, ale je to zbytečný hazard.

Reagovat
Pablos

Takže dnes plichta jasná. Trenér končí jedině po vyslovené důvěře na EF.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
ratusek

No dnes se definitivně rozhodne o tom, jak bude vypadat zbytek sezony. Jedině výhra znamená ještě jakousi naději aspon na střední skupinu. Ikdyž ta nám vlastně nic neřeší kromě nasazení do domácího poháru příští sezonu( ) takže je to vlastně jedno. Hlavně nesestoupit.

A když prohrajeme, tak aspon pomůžeme Pardubicím k záchraně

Reagovat
Kaspar

Letos jdou do ev. poharu 3 z ligy a 1 z poharu nebo mame i ted 5 tymu jeste porad?

Reagovat
Axelrose

Myslím, že se někde psalo o pěti. Ale netvrdím, že to bylo zde.

Reagovat
Greny

Ano ale že sezóny 23/24

Reagovat
Axelrose

JJ, to je dost možný. Já to fakt jenom zahlédl. A vzhledem k tomu, že Pce se do poháru (kromě MOL capu) v nejbližší desetiletce nepodívají, a Slavii by museli zrušit, aby se tam nedostala, jsem to ani nezkoumal.

Reagovat
ratusek

Play-off o umístění: Skupinu hrají čtyři týmy umístěné po základní části na sedmém až desátém místě. Hraje se formátem play-off 7. vs. 10. tým a 8. vs. 9. tým. Hraje se na dvě utkání. Vítězné týmy se utkají ve finálovém dvojzápase o finanční prémii 1 milion korun a nasazení do 3. kola MOL Cupu. Už tedy neplatí, že by se z této skupiny dalo postoupit až do předkola Evropské ligy.

Reagovat
Axelrose

Pomozte nám

Letyho do branky, ať si taky kopne doma na novým a třeba i půjde tomu našemu štěstíčku trochu naproti

Reagovat
Kily

už nám vyšli maximálně vstříc tím, že na lavičce nechali Hapala, to snad bude stačit

Reagovat
Axelrose

No nevím, snad jo.

Akorát mě mrzí že nebude Lischka, ten vypadal proti HK taky docela dobře.

A modlím se, aby nepředvedli podobný výkon, jako (nejen) včera hokejky.

Tak snad bude pokračovat naše cesta za záchranou, případné tři body by to krásně zamotaly.

PS: zjišťoval jsem ty VIP lístky na hlavní tribunu (1 980 Kč/zápas). Jsi na hlavní, nemůžeš do SB, ale máš hodinu před a ještě hodinu po zápase možnost konzumace zdarma. Co tam mají k baště nevím, ale odhaduji, že to nebude jen o pivu a klobáse

Reagovat
Kily

hokejky doplácejí na složení kádru, Dědek sice podepsal hromadu hráčů, kteří se z playoff nepodělají, ale jaksi zapomněl na to, že v playoff se hraje úplně jiný hokej s mnohem větším důrazem na bránění a sílu. Tenhle hokej proti nám poslední dobou hraje většina soupeřů, naši vůbec nevědí, jak do pásma a je to vidět nejenom na výsledcích, ale hlavně hře, kdy se daří vymazat první i druhou lajnu, třeba Sedlák poslední dva týdny skoro není vidět

Reagovat
Axelrose

Tak zrovna Sedlák alespoň bojuje.

Takový Zohorna v podstatě jenom zbytečně fauluje, Ćinel mi přijde, že si jede vlastní ligu, Košťálek je po tom zranění poloviční, a dalo by se pokračovat až třeba ke Královi, který dokáže po odbrusleném zápase s Litvínovem na tiskovce říct, že v první a druhé třetině hráli dobrý hokej

Hned jak vyjde soupeř na play off, dávám litr proti nám.

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš na to už hoši tak nějak serou, když mají 1. místo v ZČ jisté.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kily

docela dobrá taktika, vychladit to a jít do playoff po měsíci bezkrevných výkonů, kde na ně bude navíc čekat rozehraný soupeř

Reagovat
Stannis Baratheon

No jo, psychika je neúprosná a je na trenérovi, aby jim toto vymlátil z palic.

Ale první soupeř by měl být kvalitativně mnohem slabší a tam se do toho snad zase dostanou.

Reagovat
Kily

měl, ale nemusí, hrozí tam třeba Kometa, která si z nás udělala dobrý den minulý pátek

Reagovat
KingMaster13

Tak ono obecně dost častokrát vítěz ZČ to play off prostě nevyhraje. Naopak se stává, že tým co skončí v ZČ třeba až 6. tak najednou chytí formu a vypráská to

Reagovat
Kily

pro tyhle týmy je pak celkem fajn čtvrtfinále, minimálně začátek, jelikož jsou rozehrané a jdou proti týmům, které cca dva týdny nehrály

v semifinále už to mají složitější, tam se začne projevovat únava

Reagovat
Axelrose

Jako srát na to sice můžou, ale pak by jim měl Dědek vysvětlit, že těch 9 000 lidí na stadionu to docela sere.

Ale hlavně. Oni si nedokáží pomoc ani v přesilovkách. Nejsou schopný se dostat do pásma, případně se v něm udržet. Všechno hrají až do brány, jenže to můžeš za stavu 3:0, né když 0:1 tečeš.

A aby je Litvínov držel 5 minut v obranným pásmu při hře 5:5, no nevím.

Tak doufám, že třeba dřou fyzičku, aby měli síly na PO, ale upřímně, moc tomu nevěřím.

Uvidíme, co bude za soupeře v prvním kole, no. Když nic, tak alespoň ušetřím za vstupenky na další kola. Protože to bude taky asi překvapení, až se dozvíme ceny.

Reagovat
Pablos

očekávám strhující bitvu 0:0 (mám vsazeno po dlouhé době)

Reagovat
Axelrose

Na plichtu bych to viděl taky, ale že bychom nedostali gól se mi nezdá. (1:1 nebo 2:2).

Reagovat
Kepy_FCB

Na Pce umíme, prekvapime

Reagovat
Pablos

by bylo fajn, já sázím jen na počet gólů

Reagovat
smetos

Kdyz si ctu dnesni sestavu tak je ta kvalita horsi, nez s cim to zachranoval Bob

Reagovat
ratusek

OT: sledujete někdo biatlon? Ta režie je příšerná

Reagovat
Greny

Tak co s tím chceš udělat? Nic bohuzel

Reagovat
kylo ren

Tom sizemore je po smrti

Reagovat
Greny

Jestli dneska Dostálek nevyhraje tak schytá strasnej céres, nechtěl bych být v jeho kůži

Reagovat
KingMaster13

Tak jako nikdo nechce ztratit se Zlínem ale proč? Však se to stává i větším týmu a přijde mi, že furt máte hodně nad očekávání sezonu

Reagovat
Pablos

Celou přípravu tady slyším jen jak hned sestoupí a pak celou sezónu jak je Dostálek hroznej

Reagovat
KingMaster13

Jako existují rozhodně lepší trenéři ale furt na to Brno se celkem i hezky herně dívá a mají několik skvělých výsledků

Reagovat
Greny

Proč? Protoze je šetřil na toto utkání.. celou jedenactku

Reagovat
KingMaster13

Aha tak furt to můžete dát. Ten Zlín v obraně celkem hoří a Řezníček klidně tam může za chvíli 2 goly dát

Reagovat
Greny

Vždyť jsme otřeseni.. zdůvodnil to tím že musí hrát jiní a že ví o co jde a že se fanouškům odvděčí.. zatím. To vypadá na nejhorší výkonv lize nemáme nic ..

To mě sere úmyslně vypustí pohár a pak hrají hovno

Reagovat
KingMaster13

Takže vlastně obětoval pohár pro nic Tak jo, to už pak chápu ten hate

Reagovat
Greny

Jako sorry ale aby nikdo nehlídali po rohu Procházku...to vím i já že je v tom nebezpečný

Reagovat
djiros

Černý

Reagovat
KingMaster13

Kanonýr

Reagovat
Salfovic

Na 50 roků a 100 kilo dost dobrý

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Axelrose

Neodstavíš od míče. A jak začne padat dozadu, tak už se překulí a nůžky jsou na světě.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Greny

Krásná práce ... Fakt toto nepochopim

Reagovat
andrew96

Kotel protest kvůli Lužánkám?

Reagovat
monty25

Tímhle tempem budou Teplice po dnešku poslední...

Reagovat
KingMaster13

Alespoň se vrátí tradice, že pokud Slavia ztratila se sestupujícím týmem tak vyhrála titul

Reagovat
Firkraag

Neprosrala Slavia titul se sestupující Karvinou?

Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

No ale tu jsme snad neporazili ani jednou. Ono to platí jen když ztratíš jen v 1 tom zápase. Třeba z paměti si teď vzpomenu na Opavu, Příbram a Brno

Reagovat
Tromas

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne no

Reagovat
KingMaster13

ale piču

Reagovat
KingMaster13

Ten úpadek EF je ale dost znát Vždy když se hrálo takhle ve velkém jako dnes tak tu bylo fakt hodně komentů

Reagovat
Salfovic

Navíc když hrál Baník venku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Edgar Davids

chulosi z EF

Reagovat
kecipep

Reagovat
CristianZenoni77

OT: Zdravím pánové a dámy, mohl bych se prosím zeptat? Mátě někdo zkušenosti se zraněním kolene? Konkrétně křížových vazů? Zajímalo by mě jaké jsou příznaky při jejich přetržení. Něco už jsem koukal na internetu, ale chtěl bych mít i nějakou zpětnou vazbu. V koleně mi zalupalo, že jsem to cítil, ale neslyšel. A na chvíli jsem měl pocit, jak bych tam nic neměl. Nemůžu chodit ze schodů, ale do nich to jde, ale po jednom, jsem zvyklý chodit po dvou. Byl jsem u doktora a ten mi dal stahovák a říkal, že menisky jsou v pohodě a že si to mám mazat, ale už je to 5 dní a furt to pobolívá. Omlouvám se, že otravuji.

Reagovat
bobis21

Jestli vyjdeš schody, přetržené to 100% není. Možná lehce natažené, s čímž nic moc víc než 2 týdny klidu dělat nemůžeš.

Reagovat
CristianZenoni77

Děkuju moc za odpověď. Ty schody jdu stylem, že zdravá nahoru a bolavá na schod za ní, takže takové "kulhání."

Reagovat
Bakary3

Můžeš mít v pohodě utrženej křižák a schody vyjít

Reagovat
kecipep

Přesně, můj případ

Reagovat
Kaspar

Ja je mel natazeny v koleni minuly leto, mel jsem koleno mesic stazeny ortezou a dobry, taky do schodu v pohode, ale z nich to bolelo. To mas jak u ruky, kdyz si ji zlomis, tak ta bolest za chvili prejde, kdyz narazis, tak ta bolest je paradoxne dlouha

Reagovat
CristianZenoni77

Ahoj, děkuji za odpověď. Jen ještě doplnění, chodil si taky po jednom schodu, že si dal jednu na schod, druhou hned na stejný schod atd.? Já jen, že nezvládnu to běžné chození, tedy že jeden schod vlastně každou nohou překračuješ. Promiň, že otravuju, ale jsem v tom nějak nejistý. Díky moc za Tvůj čas.

Reagovat
Kaspar

jo bral jsem schody stejne

Reagovat
CristianZenoni77

Aha, díky moc. Ať se daří.

Reagovat
Hasan Šáš

Na tuhle bolístku je jediný lék - sušenou rebarboru smíchat s krví kahau nosatého, přidat nastrouhané drápy raroha velkého a roztok si každého večera přikládat v mezinoží. Do dvou dnů je po všem.

Reagovat
CristianZenoni77

Dobrý nápad, díky.

Reagovat
Bakary3

Není asi moc chytrý tu čekat odpověď, která pro tebe bude řešením

Dobrej doktor to pozná i jen vyzkoušením volnosti v koleni zatahanim.

Jistota je pak rezonance, když ji neposuzuje slepon, není o čem.

Tady ti může říct kdokoliv cokoliv, můžeš to mít třeba jen natažený, natržený...

Reagovat
CristianZenoni77

Zdar, nečekám že to podle toho poznám, akorát u nás v nemocnici to jde někdy fakt blbě. Doktor mi s tím zahýbal, ale říkal, že za 2-3 dny to bude v klidu, jenže to furt v klidu není, tak akorát zkoumám, co s tím může být. Ta rezonance je jasné řešení, ale víš jak fungují doktoři... A proč jdete sem, když jste byl u Vás v nemocnici a on Vám řekl, že je to v pořádku? A kde máte žádanku na rezonanci? Každopádně zítra tam zajdu a uvidím co mi řekne, když mě vykopne, tak budu doufat, že to za nějakou dobu přebolí. Akorát nechci mít nějaké trvalé problémy, protože doktor tomu nevěnoval moc pozornosti (byl jsem v ordinaci cca 5 minut a to prozkoumal rentgen, pohýbal s tím do tří směrů a tak polovinu času mu trvalo vyplnit zprávu). No když tak zítra pocestuji do většího města, protože pochybuji, že je u nás přístroj na rezonanci. Měj se.

Reagovat
Bakary3

Měl jsem stejný problém, jen RTG, zahýbal, to je dobrý, cvičit...

Problémy byly dal, i jsem s tím hrál, šel jsem k jinými, rezonance a bylo to jasný ..

Tak držím palce, ať to není to nejhorší

Reagovat
bobis21

Když si blbě zpracuješ míč a on skončí soupeři na ruce

Reagovat
Imos

Velká smůla pro Pardubice škodaa, snad to ještě zvládnou

Cením návštěvu a i ten fotbal se dá

Reagovat
Axelrose

Tak je to malý stadion, dva tisíce permic, první fotbal opravdu doma a navíc přijel Baník s tisícovkou fans.

Letos lidi chodit budou, příští rok, pokud se nespadne (a já samozřejmě věřím že ne), to už bude asi na týmy typu Zlín, Teplice, Budějky, atd. slabší.

Co kvituji je poměrně dobrá atmosféra, která se tam dá vytvořit, trochu horší je to třeba s tím, že už proti Slavii se rozbila akustika (reproduktory) a do dneška to nikdo nedokázal opravit.

Jinak dneska se mi líbil i výkon fans Baníku (až na toho vola, co vlezl o přestávce na střechu tribuny). Dokonce si myslím že jim šly zatleskat i hráči Pardubic.

Plus, nevíte někdo co se tam stalo po ukončení zápasu? Jak tam Hapal, nebo někdo z realizáku vystartoval a skákal jak čertík z krabičky? Něco v prostoru rohu velkého vápna při podávání rukou, určitě tam byli i hráči z obou týmů, já ale zaregistroval až toho člena realizáku.

Reagovat
ratusek

Po skončení utkání musel ještě sudí Hocek řešit emoce na hřišti a nakonec udělil červenou kartu ostravskému fyzioterapeutovi Radku Havala. „Červená karta, hrubé nesportovní chování, po skončení utkání vstoupil na hrací plochu cca 20m a prudce vrazil do brankáře domácích," uvedl rozhodčí do zápisu.

ale důvod nevím

Reagovat
Axelrose

OK, thanks, já je na dálku nerozpoznal a je fakt, že ten kořen docela vyváděl a nepostál na místě

Tak třeba dají časem info lidi, co stáli poblíž za brankou.

Reagovat
ratusek

Akorát nevím proč utočil na Nitu, který je kliďas a sympaťák. Kdo ví, co se stalo

Reagovat
HanzBP

Nita po zápase provokoval fans Baníku za brankou.

Reagovat
Axelrose

Tak je otázka, jestli oni před tím neprovokovali jeho, že ano.

Ale to už je teď asi jedno, no.

Reagovat
HanzBP

Směrem na něj jsem si tedy ničeho nevšiml.

Reagovat
Axelrose

Jasný, já netvrdím, že se něco dělo. Ono je potřeba počítat i s emocemi a to na obou stranách.

Hlavně teď už to bude jenom tvrzení proti tvrzení, to by tam muselo být nějaké zařízení, které by "něco" nahrálo.

Ale i tak díky za vysvětlení a vytvoření výborné atmosféry

Reagovat
JarousFCB

Já jen takových pičovin typu "Smrdíš Spartou ty mrdko" a podobných ojedinělých výkřiků. Ale nic co by mělo rozhodit profíka.

Reagovat
Imos

snad udržíte v přístí sezóně průměr 3k aspoň, a samozřejmě v lize, s baníkem je všude dobrá atmoška

Reagovat
Axelrose

Reagovat
thewall

Chápe někdo ta zábradlí v ochozech na pardubickém stadionu?

Reagovat
bobis21

Pokud je nahoře ploché, tak na odložení piva

Reagovat
thewall

Hmm. Já tipoval, že jde o multifukční arénu s workoutovými prvky.

Reagovat
Axelrose

Kámo je kulaté a ještě ve výšce hlavy průměrně rostlého člověka, jestli je tedy ta průměrná výška 170 cm.

Je tam úplně na hovno, maximálně ožralý nepřepadne.

Reagovat
Imos

Ten Sychra je docela zajímavý křídlo, jen potřebuje vyzrát

Reagovat
Salfovic

Ten gól Procházky Kde byla obrana Brna?

Reagovat
Martin9719

Trefovat zařízení a už to mohlo být v klidu. Je znát že se snažíme víc střílet, hrajeme vzadu víc na riziko, z toho byl i brejk a gólová šance Olomouce. Pořád tomu ale chybí lepší pohyb a přesnost v mnoha případech. Hejda dělá vše proto, aby byl v Edenu ve vipu.

Reagovat
monty25

Sejk se asi vystřílel proti Teplicím...

Reagovat
czechfant

Tvl, jestli tohle byla penalta, tak ten zakrok Hubschmana na Kubalu taky. Ještě, že ji Sejk nedal a ještě ho za to vymrdali ne?:D

Reagovat
czechfant

Jsem to dopsal a cervena :D

Reagovat
monty25

Bajza z hrdiny psancem.

Reagovat
czechfant

Jak ztratit vyhraný zápas během 5 minut. Neskutečný

Reagovat
Imos

Skvěle Pardubice!

Reagovat
Greny

Dost se divím že ten náš gol uznal

Reagovat
Martin9719

Můžeme si za to sami. Nejsme schopni trefit zařízení a pak Jemelka nepochopitelně přebírá hráče s Hejdou. Tak už je to asi definitivní pokud nezačneme dělat zázraky.

Reagovat
Pablos

No já bych teda i dodal, že Olomouc hrála dobře... nebylo to jen o Plzni.

Reagovat
Martin9719

Tak my předvedli nejlepší výkon na jaře a pořád jsme byli jasně lepší. 2 tyče + několik dalších gólovek to prostě musíme uhrát pokud chceme stíhat Slavii. A samozřejmě když už ten gól dáme tak nemůžeme dát soupeři šanci takhle snadno se vrátit do zápasu.

Reagovat
Pablos

No já neříkám, že jste nebyli lepší ...ale Sigma hrála a snažila se sympaticky. A to je přesně i v tom tvém vyjádření, že jste jim dali takhle snadno šanci na vyrovnání... a já to vidím tak, že si tu šanci hezky vypracovali. Ale tak chápu fanoušek no.

Reagovat
Martin9719

Kdyby nás Sigma chvílemi přehrávala tak jako soupeři v těch minulých zápasech tak bych to hodnotil jinak, ale tenhle zápas měl i přes defenzivní výkon Sigmy skončit 4:1. Tady jsme si výhru jednoznačně zasloužili, na druhou stranu, neměli jsme vyhrát jiný zápasy.

Reagovat
Pablos

Tak pracoval jsem u toho, takže jsem občas kousky neviděl... ale možná že jim tady v mém dojmu přidávám no

Reagovat
Martin9719

Vydra, Bucha, Chorý 2x + několik závarů kde jsme neměli tolik štěstí nebo nebyli ještě důraznější. Pokud by Sigma ale nepředvedla dozadu takový výkon šancí bychom měli ještě daleko víc.

Reagovat
Hasan Šáš

Viděl sem jenom 1. poločas a Olomouc hrála naprostou, ale naprostou peachu. To se po půli tak zlepšili?

Reagovat
Pablos

Tak hráli v Plzni (Jaro, Podzim asi bych to nerozlišoval, tam se prostě body jen tak nedělaj) takže jasný byli horší, ale byli mi docela sympatický na to, že Plzeň hrála docela dobře (až na nepřesnosti časté a zakončení).

Reagovat
Hasan Šáš

byli strašně zalezlý.. letos se Plzně nikdo bát nemusí ani u nich.. vždyť je rekulérně přehrávaly kdejaký Budějky či Hradce

Reagovat
Martin9719

Po půli už to byl válec až na naše občasný ztráty v poli a gólovou situaci. Víc herních šancí na gól měla Sigma jednoznačně v první půli paradoxně. Obětavý výkon to od nich každopádně byl. I tak jsme měli milion příležitostí k výhře.

Reagovat
Hasan Šáš

Divný, že v závěru ani moc neodpadli - známe Jílkovu přípravu, většinou už se tam v 70.minutě jenom potácej.

Reagovat
monty25

Jablonec dá v suchým triku prostřední skupinu. Nedat dvě penalty a přesto vyhrát 4:1, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Martin9719

Zase bych je po výhře na Hradcem tak nepřeceňoval. Kádr mají momentálně kvalitnější a Hradec už rozhodně není tím Hradcem z podzimu. Na jaře mají jediný zasloužený body z Baníku a k tomu výpadek s Budějovicemi z poháru. Jdou dolů a jen díky podzimu se nepřimíchají do boje o spodní skupinu.

Reagovat
monty25

Viděl jsem Jablonec po zimní pauze třikrát a vždycky byli lepší.

Reagovat
Martin9719

Tak jasně, taky bych se asi nebál že spadnou. Ale porazit Hradec v tuhle chvíli není v tuhle chvíli větší úspěch než třeba skalp Brna.

Reagovat
ratusek

Karinen, LK37 na lavičce jo? Zajimavý

Reagovat
ratusek

to je asi kvůli tomu prodloužení v Liberci

Reagovat
kilobyte

Karinen si odpočinek s tím okem zaslouží a LK37 není vzadu nejjistější a náchylnější na zranění. Podle mě dobré volba jim dát odpočinek.

Reagovat
ratusek

jo říkal jsem si, že je to kvůli odpočinku.

Kairinena tam ale zbytečně stejně dal

Reagovat
kilobyte

Radši bych tam viděl Daňka, ale zase za těch 30 minut, kdy už bylo rozhodnuto se noc nenadřel.

Reagovat
monty25

To snad není možný, jak tam Kuchtu nechali...

Reagovat
Firkraag

LOOOL, Gning je King (+další kecy o ženskym fotbalu)

Reagovat
monty25

Reagovat
Firkraag

Ale tohle se tváří jako sestup

Reagovat
monty25

To je mi jasný už od minulýho kola. Po dnešku končí Jarošík a bůhví, co bude dál...

Reagovat
monty25

Gningovi asi jebe.

Reagovat
ratusek

chtěl odstřelit Jarošíka. Nebo to dostal jako ukol od kabiny

Reagovat
monty25

Tak za stavu 2:0 pro Spartu už to snad nebylo potřeba...

Reagovat
kilobyte

Nechtěl bych být v jeho kůži. Pokud nešel rovnou do sprch a před koncem poločasu už nebyl na cestě do Teplic, tak si užije zajímavou atmosféru v kabině.

Reagovat
monty25

No, úplně hloupě se vykartoval na Brno, navíc se ještě zranil Dramé.

Reagovat
Pablos

ale zase by ses nespálil na sluníčku

Reagovat
Neon

"furt mi tam tleská nad hlavou"

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak si to s nim řeknu na tom hřišti, ne?

Reagovat
Pablos

Gning

Reagovat
Greny

Co udělal? Dik

Reagovat
Pablos

Zkoušel zpracovat dlouhej míč prapodivně skluzem a sejmu na kotník Panáka... tak dostal žlutou a furt jí vykecával rozhodčímu, že né... rozhodčí nezájem, že prostě jo... no a Gning se na chvilku vzdal, ale pak mu přišel zatleskat rozhodčímu a šel ven no.

Reagovat
guzman

Gning

Reagovat
ratusek

Druhá žlutá a následně červená karta pro Abdallaha Gninga! Senegalec ironicky zatleskal rozhodčímu a během pár vteřin se trestuhodně vykartoval. S takovou to do vysněného Realu Madrid dotáhne tak leda do kiosku.

Reagovat
Neon

Reagovat
Nieuwendyk

Gning si myslel že je Gnonto Panyho přejel jak válect tvl a ještě rukama mává nad hlavou, si myslí, že ho nevidím

Reagovat
Pan.Antonin
Reagovat
monty25

Urbi si chtěl dát vlastňáka? Oni tam toho Jarošíka asi hodně nechtěj...

Reagovat
Neon

Budou zkoumat tu ruku Kairinena?

Reagovat
Pablos

Hezky provedeno od Kuchty

Reagovat
aither

To nemůžou myslet vážně, abychom dostali gól v takovym zápase

Reagovat
Firkraag

Tak to bylo asi hodně těsný

Reagovat
andrew96

"Bez použití kalibrované čáry nelze s určitostí rozhodnout, zda se jednalo o ofsajd" strikes back.

Reagovat
pingla

https://i.ibb.co/YcnNgMr/55.png

to je přeci offside sice nejde vidět levá noha Pourzitidise, ale kdyby ji měl v ose s Drchalovou nejbližší částí těla, kterou může dát branku, tak by byl v rozštěpu. A zadek jako Sterling taky nemá.

Reagovat
Firkraag

záleží, kde má tu nohu, bez toho poznáš hovno a bez čáry tuplem.

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Kdyby u nás byla čára jako v top ligách, tak je to fér. Takhle se u těsných případů přihlédne k rozhodnutí na hřišti.

Reagovat
Greny

takhle u tesnych pripadu se prave k rozhodnuti na hristi neprihledne protoze to maji rozhodci zakazany mavat

Reagovat
kilobyte

Nemají. Mají to nechat dohrát, když je to těsné a pak rozhodnout.

Reagovat
Greny

Jednalo se o hraniční situaci. Asistenti jsou instruováni tak, aby v případě podobně hraničních situací ofsajd nesignalizovali. VAR (videorozhodčí) v tomto případě nezasahoval, protože bez použití kalibrované čáry nelze s určitostí rozhodnout, zda se jednalo o ofsajd," uvedl ve videu předseda komise Radek Příhoda.

Minulý týden případ Kuchta

Reagovat
kilobyte

To ale neznamená, že to tak dělají.

Reagovat
Greny

za mě taky spíš ofsajd, ale zde dostane jeste pomezni pochvalu od komise, že to nezvedl, sice je uplne presne na linii, nic mu neprekazi, podle me by toto zvladl rozhodnout, ale vis co Prihoda by ho jeste zprcal, ze hranicni situace

Reagovat
Firkraag

Fakt by mě to zajímalo, vem si jen, že na obrazovce máš vzdálenější roh vápna třeba o 2cm víc vpravo než ten bližší roh a to je stejná linie, takže i tenhle záběr dost zkresluje a ofsajd to být vůbec nemusí. Ale bez tý nohy je ten záběr k hovnu stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ne. Nejdřív to vypadalo jasně, ale ruka se nepočítá a rameno útočníka a pata obránce byly nastejno.

Reagovat
Mass

Úhel kamery to zkresluje, takže ti přijde, že je hráč v černém víc vepředu. Podle mě to ofsajd není.

Reagovat
FCSL

První domácí prohra s Bohemkou v historii To nemůže pan trenér Kozel přežít. Tady je vidět, jak 100 letej Theo držel obranu. Purzitidis, Preisler a hlavně Prebsl jsou neskuteční dřeváci. Nesmysl hrát 3-5-2 s nima, to bude Kozlomajzně osudný

Reagovat
Firkraag

Csaplár se tiše směje. Já jsem raději opatrný s těmi soudy.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Bohemka je tuhle sezonu třetí nejlepší tým venku. Já po poháru taky nadával .

Reagovat
Imos

není na co čekat, že furt lpí na tom svém nás stálo už několik bodů

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slovácko

Reagovat
oli9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Matoušek pěkně

Reagovat
Coutinho10

Tak dnes na hrotu s Jurečkou, takže lepší než pan Standa

Sestava: Kolář – Douděra, Ogbu, Ousou, D. Jurásek – Zafeiris, Holeš – M. Jurásek, Lingr, Olayinka – Jurečka

Lavička: Mandous, Tecl, van Buren, Oscar, Pech, Ewerton, Ševčík, Hronek, Schranz, Traoré, Kačaraba

Reagovat
smazaný uživatel

Proč od Trpiše skoro nedostává šance Oscar? Přijde mi tam mezi těmi atlety jako jediný fotbalista.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Je po zranění, jeho cas přijde. Rozdilovej hráč.

Reagovat
Coutinho10

dobrej point, taky bych čekal, že bude hrát víc, ale Zafeiris se těžko bude posazovat, to samí Holeš

Reagovat
Kaspar

Oscar by mohl na beka misto Doudery, to byl zvladl

Reagovat
Coutinho10

j tin, ale myslim, že Trpiš někde říkal, že ho chce hrát už jenom ve střední záloze

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jj, na podzim tam hral senzačně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Neni to dobrej point, sám Oscar po minulym zápase řikal, že je zatim jen na 50%.

Reagovat
Mass

Twl vy fakt zase dostanete, stejně jak na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste schopní venku přehrát ani druholigové Teplice a Budějovice, takže jsem v klidu. Priske už se poučil a taktiku tentokrát nepodělá, navíc to vypadá, že do derby už půjde Sparta s psychickou výhodou 1. místa.

Reagovat
Pan.Antonin

Wow, my už hrajem od pěti

Reagovat
Coutinho10

j, taky jsem to úplně nečekal, ani nevim proč Liberec s Bohemkou hráli od 14:00, tak proto asi my hrajeme o hodinu dříve...kdyby se vše hrálo od 15:00, tak hrajeme od 18:00, nicméně mi to nevadí, možná típ lépe

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

aha tak to jo

Reagovat
Cotton

A proč bylo včera 5 zápasů? Kvůli hokeji v Brně a Plzni?

Reagovat
ratusek

tvl hráči hrají na svých postech? Akorát místo Douděry bych dal M.Juráska. Ale asi je zraněn, když není ani na lavce

Reagovat
Mass

Místo Douděry bys dal koho?

Reagovat
ratusek

ajo já jsem slepej

Reagovat
oli9

Mazec prostě jak ten Petržela hraje , na něj je radost se dívat. .Nevím jestli by se mladší měli stydět s jakou lehkostí a zápalem on hraje nebo prostě je fakt momentálně jeden z nejlepších z ligy

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto věku musí být nejlepší křídlo na světě

Reagovat
PhilipS

Zdá se mi to nebo to hřiště je zase dost na hovno?

Reagovat
PhilipS

Nezdá. Je vidět jak jim furt balón nadskakuje, když jede po zemi. To je fakt mor. Pak z toho automaticky musí být fotbal na hovno. Myslel jsem, že jsou už nějaký povinný standarty

Reagovat
mistr129

Ne, radši budeme buzerovat kluby, aby měli VIPko, kapacitu, pštrosa a všechno. Co na tom, že trávník i fotbal stojí za hovno

Reagovat
PhilipS

To je fakt banda amatérů. Produkt naprosto tragickej.

Reagovat
Mass

Taky sem si všiml, že balon hodně poskakuje nebo se zastavuje. Všichni hrajou dost na jistotu, hrozně moc soubojů. Navíc Hora už má asi 5 taktických faulů a hraje se pořád do plných.

Reagovat
PhilipS

To je těžký, když v tom středu se musí soustředit aby vůbec vedli míč. Pak nemůžeš mít hlavu na hoře. To je lepší to nehrát vůbec než na těhle oraništích.

Reagovat
doshcz

jj je to tim hristem

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mistr129

Potočný odpad prasáckej skluz na žlutou a on se diví že je faul

Reagovat
Pablos

Na zápas 13. se 12. to ještě jde ....oh wait

Reagovat
Coutinho10

kulantně řečeno, jako nic moc

Reagovat
Pan.Antonin

Klasický náš zápas venku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

CB vetsi drzeni mice

Reagovat
Pan.Antonin

Pan komentátor poslouchá rozhovory na záchodech

Reagovat
Pan.Antonin

Ale že jsme přepli na 3-5-2 / 5-3-2 už myslim nezmínili.

Reagovat
Greny

Ten cernoch

Reagovat
Cotton

Říká se přepal

Reagovat
smazaný uživatel

Adediran NAKLÁDÁ

Reagovat
ACSeRw!n

luxusni gol

Reagovat
Greny

Každopádně takhle bránit Santos tak už je zase v béčku , Ousou ty záseky má taky ale z nějakého důvodu jsou k němu hodnejsi

Reagovat
Coutinho10

Ousou slabý

Reagovat
PhilipS

Co s tím měl dělat? Ten útočník to udělal ideálně

Reagovat
Blasphemer

Asi nevěděl, že je na hovno hřiště.

Reagovat
PhilipS

I na blbým hřišti může vyjít pár akcí. Bude jich ale vždycky míň než na dobrým. Trapnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč Slavii ani jedna nevyšla?

Reagovat
PhilipS

Co to je za dementní diskuzi? Vám tohle hřiště vyhovuje? Myslíte, že tohle zaujme mladší generaci?

Reagovat
Coutinho10

trochu fo hráče jít, do míče, rozhodit ho, ikdyž možná by mu dal redku

Reagovat
Greny

Vždyť on podle mě vůbec nejdřív nevěděl že ho má za sebou pak už ho těžko bude chytat

Reagovat
Coutinho10

to taky není dobra vizitka obránce, pokud o soupeři neví

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty vole Adediran

Reagovat
Coutinho10

nechci dělat závěry, ale takhle to venku nrjde, to není na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se derby nehraje příští týden, ale pokud bude výkonnostní křivka u obou týmů dál postupovat stejným směrem, tak je to vlastně dobře

Reagovat
Coutinho10

teď jste největší favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem zrovna objektivní , ale já už to takhle vidím pár týdnů, ten tým vypadá hladově jako už dlouho ne a navíc si konečně věří, nepodělají se ze špatnýho vývoje zápasu, protože si jsou jistí, že to rychle otočí, většina hráčů vypadá, že by radši na hřišti umřeli, než aby prohráli/remizovali. Nevyhrát letos titul bych bral jako obrovskou promarněnou příležitost, ale s tím špatným podzimem se to pořád může stát. Momentálně ale Slavia i Plzeň vypadají herně jako týmy středu tabulky.

Reagovat
Kiwi-21

Chyba nevšiml jsem si že ještě 2.4 hraje doma z Brnem to vyhrají taky

Reagovat
Coutinho10

j, já jako taky ne, ale ten dojem mám stejnej, respektivě u Plzně, tak tam jsem už po tom 2. zápase viděl, že oni toho asi dost nějak uhalužej, ale sem tam něco poztrácej, nejsou tak dobrý a hladoví jako třeba na podzim nebo minulou sezonu, spíš minulou sezonu a my, tak super hrajeme doma, dáváme plno gólů, to je fajn, nicméně doma se hraje jenom polovina zápasů a venku to je tragédie, viz dnes a v Teplicích a v Pardubicích to ani výhra bejt nemusela, takže to mluví za vše, možná bych věřil, že Plzeň doma porazíme, ale i tak pak zase venku ztratíme, takže to stihnete vpoho dohnat a předehnat + nás máte doma

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kiwi-21

Čekám že v dubnu vyhrajete max v Pardubicích

Reagovat
Coutinho10

aha, Budějovice doma nejhorší ze všech, takže klasika, kde jinde nechat body

Reagovat
Cotton

nejhorší tým ligy porazí nejlepší tým, když zrovna vasdím

Reagovat
kilobyte

Slavia je venku až 4.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukám, že příští venkovní zápas hrají v oblíbeném Liberci, takže to asi zrovna nevylepší A vůbec když vidím ten jejich los na příštích 6 kol, tak to reálně vypadá tak na 5 bodů (1-2-3) a konec Trpiše.

Reagovat
Cotton

Teda, to měl nechat a pak se podívat na video. Asi to viděl, ale hrozila tady velká chyba.

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

Byl blízko a dotyk byl výrazný. Podle mě si mohl být jistý na 100%. Takže by byla chyba to nepísknout.

Reagovat
Pan.Antonin

13 rohových kopů a nebezpečný byl tak možná jeden.

Reagovat
Mass

Stejně jako v Teplicích. Tam to taky nešlo.

Reagovat
kilobyte

Ten poslední, jak šel málem hráč Budějovic na prázdnou bránu?

Reagovat
wwwx

Reagovat
guzman

Budějky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale zároveň víme o problémech které máme, proto ani v minulé ani v této poháry jako cíl nebyly. Dlouhodobě samozřejmě ano, ale víme že aktuálně ne.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Tak teď už je Sparta vážně favoritem.

Reagovat
Freedo

To se tu fakt bude ze Sparty dělat favorit na titul? Vždyť hráli se samýma sráčema. Budou mít těžkej los a my taky, tam se ukáže pravá síla.

Reagovat
Kiwi-21

Já si upřímně myslím že Sparta v dubnu vyhraje max v Pardubicích jak vidím ten los

Oprava ještě hrají z Brnem doma

Tak to vidím já

2.4 Sparta:Brno 1

9.4 Pardubice-Sparta 02

15.4 Sparta-Slavia 0

22.4 Slovácko-Sparta 1

26.4 Sparta-Plzeň 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Na Pardubice máme specialistu Mincheva. Kromě Slavie jsme napodzim všechny porazili a to jsme na tom byli hůř. Nevidím důvod, proč bychom neměli udělat minimálně 9 bodů.

Reagovat
Kiwi-21

Uvidíme nejjednoznačněji vidím pohru na Slovácku a nevyhru z Plzní doma co to nějak ukope

U Slavie je to jak se vyspí ale je to v Praze tak myslím že můžou v klidu vyhrát

I když má Sparta formu pořád z ní necítím nějakou sílu a budu překvapený jak budou lepší jak 3

Můžu se plést samozřejmě ale tímhle jsem si vcelku jistý

Já to v Dubnu vidím na max 5 bodů

Reagovat
kilobyte

Brno doma dát musíme. 3 body

S Pardubicemi nám to poslední dobou jde a máme Mincheva, který proti nim má statistiky jak Messi. 3 body

Se Slavii hrajeme doma a máme jim co vracet. Minimálně 1 bod

Slovácka se bojím nejvíc. Snad těm důchodcům dojde dech. I když o tom pochybuji. 1 bod

Plzeň poradíme. 3 body

Takže dohromady 11 bodů.

Reagovat
Kiwi-21

Velký optimista

Takže to bude něco mezi

Na Slovácku by dnes pohrál dnes dle mého každý z té 3

Pardubicím věřím tak bych tam dal 02

Plzeň bude dle mého těžší jak Slavia ta to na Spartě umí

Slavia venku rupne v Liberci ale na Spartě čekám ten bod

No každopádně je to daleko

Stačí zranění Krejčího a Sparta remizuje jak v Hradci i z Baníkem bez něj mi přijde Sparta poloviční

Reagovat
kilobyte

11 bodů. Přesně jak jsem předpověděl.

Reagovat
Hasan Šáš

dyť titul se dělá právě bodama se sráčema.. když s nima uhraješ ve dvou zápasech bod, tak sorry jako

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím v nadstavbe to úplně doserou

Vůbec bych se nedivil kdyby získala titul Plzeň a to jí nefandim

Sparta lepší jak 3 rozhodně nebude

Reagovat
Hasan Šáš

bude druhá s pohodlnym náskokem

Reagovat
Kiwi-21

Uvidíme no

Já si myslím že Sparta se opět sesype a Plzeň to nějak ukope stylem co umí snad jen ona

Slavia ještě rupne v Liberci a pak myslím že to bude dobrý

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ta síla už se celkem ukazuje...ikdyby Sparta nezvládla těžký zápasy, tak ty netěžký zvládá, zatímco my nebo Plzeň tolik ne

Reagovat
kilobyte

Jindra nám vrbovatí.

Reagovat
$$CaptainKokotko

vrbovatí a navíc sbírá pokémony jak Jarolím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele