Flick zůstává trenérem Bayernu, dokončí minimálně letošní rok

16.11.2019, 13:39
Aktuality
Bayern Mnichov znovu odloží jmenování nového stálého trenéra. Bavorský celek aktuálně vede Hansi Flick a týmu se daří, kouč si vysloužil důvěru vedení a nyní má jistotu, že ve své funkci zůstane minimálně do konce kalendářního roku 2019...

Flick se týmu ujal začátkem listopadu, po debaklu 1:5 ve Frankfurtu skončil Niko Kovać a dočasný kouč začal výhrou 2:0 nad Olympiakosem Pireus, po níž následoval přesvědčivý triumf nad Dortmundem (4:0). Generální ředitel Karl-Heinz Rummenigge, sportovní ředitel Hasan Salihamidžić a nyní už bývalý prezident Uli Hoeness proto nemají důvod k razantní změně.

"Uli, Hasan a já jsme po zápase s Dortmundem veřejně oznámili, že Hansi bude naším trenérem až do dalšího odvolání. Teď jsme se rozhodli, že trenérem zůstane minimálně do Vánoc a možná ještě déle. Hansimu Flickovi důvěřujeme," prohlásil Rummenigge.

S Bayernem Mnichov byla v uplynulých týdnech spojována jména řady zajímavých trenérů. Na seznamu se ocitli Erik ten Hag, Ralf Rangnick, Massimiliano Allegri, José Mourinho či Arsene Wenger, ve hře dokonce má být i případný návrat Pepa Guardioly.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto je pragmatické riešenie a dalo sa očakávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika...v létě na dobu určitou na 3 léta pro vynikající výsledky a zlěpšení hry....na podzim výpověd pro špatné výsledky a ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre pauze ho čakajú pomerne jednoduché zápasy s Dusseldorfom a Crvenou Zvezdou. Potom ale v priebehu 12 dní 3 ťažké zápasy s Leverkusenom, Gladbachom a Tottenhamom. Ak toto zvládne, tak ho podľa mňa nechajú dotrénovať do konca sezóny. Za mňa lepšia možnosť, ako podpisovať v polke sezóny na dlhodobý kontrakt niekoho ako Mourinho, Allegri či Wenger, ktorí nie sú pre Bayern žiadnou istotou. To radšej počkať na koniec sezóny a priviesť toho Ten Haga, prípadne si nechať Flicka, ak mu to pôjde.

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně to chce, aby někdo zase po Juppovi vtiskl týmu nějakou herní tvář a směr, jakým se ubírat. Bez toho těžko může Bayern pomýšlet na triumf v LM.

Reagovat
El-Pistolero-68

A Ten Hag je jistotou? Spis progresivni volbou, perspektivou.

Relativni jistotou jsou naopak ti tebou jmenovani matadori - Mou, Allegri, Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú istotou v tom zmysle, že síce dostanú dlhodobú zmluvu s obrovským platom, ale nie je vôbec isté, že ten tím niekam posunú. Ten Hag takisto nie je žiadnou istotou, ale presne ako píšeš, má oveľa väčšiu perspektívu.

Reagovat
El-Pistolero-68

I kdyz Allegrimu bych docela veril. Proti Kovacovi by urcite byl upgradem.

Reagovat
db18

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
DieryVonry

Očekávaný krok, jen možná hodně brzký. Flick nevypadá jako žádnej nazdárek. A v Kabině bude mít respekt i možná větší než Niko. Jako být asistentem löwa na 3 světových šampionátech 2006-2014 stejně naznačuje jen to, že je skvělý trenér. A v zápase proti Dortmundu to ani nevypadalo, že hra bude vypadat "Ala Joachim". Ale těžko zatím hodnotit. Hrál dlouho za bayern má předpoklady tu být úspěšný. Jednoznačně lepší než Mourek, Alegri, Wenger, tedy alespoň pro hru Bayernu, kterou se snaží roky prezentovat. Z dlouhodobého hlediska se buď prosadí Flick nebo by byl skvělej Hag a nebo bohužel s Bayernem zatím nespojovaný Pochettino, kterej by byl v bayernu podle mě naprosto skvělej a řešením na mnoho let.

Reagovat
Agent z Melmacu

radosť taký klub...

vyjebme sa nato veď sa môžme vyjebať na celu sezónu a o rok alebo dva budeme majstri...a potom znova a znova a znova...liga majstrov raz za 10 rokov je bonus..

Reagovat
Mönchengladbach

Snad se podepíše ten Hag dřív, než si vedení Barcelony všimne, že jejich trenér je idiot...

Reagovat
Gazdo

Neboj to u nas nehrozi. Do volieb je to istotka takze Bayern ma cas

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele