Bayern s výběrem nového kouče nespěchá, počká několik týdnů

05.11.2019, 20:01
Aktuality
Na lavičce Bayernu Mnichov předevčírem skončil Niko Kovać a jeho dočasným nástupcem se stal dosavadní asistent Hans-Dieter Flick. Ten u prvního týmu pobude minimálně dva zápasy, vedení nehodlá nic uspěchat a se jmenováním nového kormidelníka se nehodlá ukvapit...

Chorvat Kovać vedl Bayern šestnáct měsíců a osudnými se mu staly špatné výsledky a výkony z uplynulých týdnů. Mnichovský celek začal pravidelně ztrácet na bundesligové scéně, nezvládl duely s Hoffenheimem a Augsburgem a v sobotu schytal debakl 1:5 ve Frankfurtu.

V tisku se už objevilo několik jmen, která mohou nahradit Kovaće a letošní stěhování do Bavorska vyloučil Erik ten Hag z Ajaxu. Dalšími kandidáty jsou Ralf Rangnick, Massimiliano Allegri nebo José Mourinho.

"Na toto téma už bylo řečeno vše. Myslím si, že naše tiskové prohlášení z neděle bylo dostatečně detailní. Nedovedu říct, co se v nadcházejících týdnech stane. To v tuto chvíli ani není důležité, máme tři týdny na zvážení, jak s celou situací naložíme," prohlásil prezident Uli Hoeneß.

"S Nikem Kovaćem jsme vždycky měli dobré vztahy a k rozhodnutí jsme dospěli po vzájemné dohodě. Nezůstala zde žádná špína, kterou by bylo třeba umýt. Dnes jsem s ním telefonoval a vše je v pořádku. Měl jsem z něho pocit, že se zbavil obrovského tlaku. Nyní hrajeme s Olympiakosem a následně proti Dortmundu. Za tři týdny v Düsseldorfu pak budeme vědět, jak budeme pokračovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
bayern987

Druhým asistentem Flicka byl jmenován Miro Klose.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha Uz by to chtělo, aby ziskal v BL titul nekdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si fakt v Bundeslize nedokážu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, ha. Kdo toho vyhrál více než Mourinho? Hmm, povídej demente?

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola, Ancelotti napriklad. Mourinho vyhraval v jine dobe. Ted uz vyhraje tak maximalne Ligue 1 s PSG

Reagovat
Slavia10

Je pravda, že Ancelotti se snažil Bayern zničit a dlouho ta mise vypadala úspěšně a teď se snaží likvidovat Neapol, tam mu to snad majitel nezkazí

Reagovat
smazaný uživatel

Cekaji nez Hradec vypise tendr?

Reagovat
smazaný uživatel

Par rokov Ten Hag a potom íst po Nagelsmannovi

Reagovat
smazaný uživatel

Streich, Hecking.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jupp?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Pride Wenger do leta a od leta sa stane trenerom Ten Hag

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 týdny se vrací Jupp z dovolené teď ho nemá cenu rušit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele