Flick povede německé fotbalisty i po fiasku na MS v Kataru

07.12.2022, 19:40
Aktuality
Hansi Flick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
eder

Proč hned fiasku? Vždyť na víc nemají...

Reagovat
eder

Reagovat
Rudnevs

Bild píše, že vraj Hansi ako ex-tréner Bayernu dosť nadržiaval hráčom Bayernu v rámci kabíny a Bayern má skrz neho priveľký vplyv, čo nerobí kabíne dobre. Pôvodne som bol skôr priklonený zotrvaniu Hansiho, takže dúfam, že tieto informácie buď nie su pravdivé (piše to Bild) alebo dojde k zlepšeniu.

Aspoň, že sa zbavili už toho Bierhoffa, tam bol ten stav už neudržateľný. Ako náhrada by sa mi páčil niekto z bývalých hráčov ako napríklad Mertesacker či Höwedes. Aj ten Sammer by bol fajn. Matthäus sám o sebe nemusí byť zlý, ale jednak by tam bol ďalší Bavor a nemyslím si, že by ho ľudia moc žrali, keďže kvôli osobnému životu je z neho v Nemecku meme.

Reagovat
Jan Horáček

To nadržování prý spočívalo v tom, že nezatrhnul ty politologické akce pánům Neuerovi a Goretzkovi, což měl možná raději udělat.

Reagovat
vladino10

Ako za mňa je to v pohode v prípade ak s tým súhlasí celá kabína. V momente keď by to vyzeralo že sa nezhodneme tak by som to zatrhol. Ak to fakt pretlačili dvaja hráči a tí ostatní to robia iba preto, že sa tak dohodlo...spatne tak rozmýšľam, mal si radšej kapitán nechať tu pasku, bolo by to silnejšie gesto za cenu žltej...ak teda niečo chceli.

Reagovat
Jan Horáček

Přiznávám, že vycházím pouze z článku ve Sportu, což určitě nemusí být nejspolehlivější zdroj, ale tam to podali tak, že skutečně tu akci protlačili ti dva a rozhodně to prý nebyl koncensus celé kabiny. Ale těžko říct...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Asi ide najmä o to a este take drobnosti, udajne pocas zapasu s Japonskom sa niektorymi nepacilo striedanie Gündogana za Goretzku a hraci ako Ter Stegen ci Havertz su frustrovani, ze napriek top vykonom nehravaju.

Ostatni hraci okrem Neuera a Goretzku (ktory je vraj ten, co riesi politiku v kabine v prvom rade) to nechceli robit, nakolko sa chceli sustredit na futbal a nie na politiku. Zle rozhodnutie, ze to preslo aj napriek tomu, ze nechceli vsetci.

Reagovat
Neutron

Havertz zrovna top vykony velmi nepodava, nie?

Reagovat
icka

tak v repre hraje dobre

Reagovat
Rudnevs

Inak teda su tu aj spekulacie, ze Goretzka je napojeny na SPD (ma rovnakeho poradcu ako Scholz) a prenasa to do kabiny a ze ta akcia pred Japonskom je ich robota, ale tazko povedat no, to su uz take divoke spekulacie

Reagovat
Jolly Roger

Bašta, Okamura, Jarda Foldyna a Goretzka.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu iné SPD by som povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Reagovat
technecium

Vzdycky me dostane, kdyz nejakej fotbalista nebo herec bez realnyho vzdelani a intelektu zacne resit politiku, protoze to je trendy

Reagovat
Fairplay

Reagovat
romeo351

Reagovat
verv

To, že je to herec nebo fotbalista ještě neznamená, že se nemůže intenzivně zajímat o politiku.

Reagovat
AnthonyR

Kdo z kabiny je napojenej na AfD?

Reagovat
Rudnevs

Preboha, dufam ze nikto

Reagovat
RadekVonCZE

Meme? Co provedl tak špatného?

Reagovat
Rudnevs

Ani nic az tak zleho, ale roky hovori co si mysli, castokrat kontroverzne nazory. Navyse to ma este aj z hracskych cias, on bol v podstate hlavna postava FC Hollywood. V bulvari sa prepiera jeho sukromny zivot, momentalne ma tusim uz piatu manzelku. Proste neposobi moc seriozne no

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Müllered

Nadržování musí pokračovat.

Reagovat
Jason_

Reagovat
smazaný uživatel

Německý nároďák už prostě není německý nároďák...

https://www.youtube.com/watch?v=ebBvjkjxKgs

Reagovat
Seydou Doumbia

krásný

Reagovat
Kiss Me Polka!

rip

Reagovat
Müllered

Hráči mimo Bayern mu to kurvili, snad brzy pozve Wannera, Ibrahimovice, nebo Buchmana,..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdo místo něj?

Reagovat
Csaplárova past

Ocekavane rozhodnuti. Jo, pamatuju casy, kdy Nemecko na MS postupovalo ze skupiny. To uz je ale rada let ...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi teda pamětník

Reagovat
Tromas

No šanci na reparát mají na domácím EURU, což je další velký mezinárodní turnaj v pořadí, ale aby odčinili hanbu z předchozích dvou mistrovství světa, tak by ten turnaj museli celý vyhrát.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spalovač šancí

Je pravda, že potřebují ten tým zaflickovat

Reagovat
netopier

Šampionát im nevyšiel výsledkovo. Herne to nebolo až tak zlé a žiadny iný tím si nevypracoval toľko gólových šancí ako Nemecko. Flick nemôže za to, že útočníci vo vyložených šanciach 4 krát trafia žrď a 5 krát prestrelia bránu. Ak by postúpili zo skupiny, kľudne mohli vyhrať celé MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele