Flamini přesvědčil v Getafe a vysloužil si smlouvu do konce sezony

02.02.2018, 20:28
Aktuality
Mathieu Flamini si poprvé v kariéře zahraje španělskou ligu. Třiatřicetiletý záložník si po sedmi měsících našel nového zaměstnavatele, v průběhu ledna uspěl na výkonnostních testech v Getafe a dnes podepsal smlouvu platnou do konce probíhající sezony...

"Zítra se zapojí do tréninku s týmem. Přichází jako posila a máme velkou radost. Ačkoliv několik měsíců nehrál, tak se o sebe staral a je v dobré kondici," říká trenér José Bordalás.

Flamini s velkým fotbalem začínal v Marseille a před třinácti a půl lety odešel jako volný hráč do Arsenalu. Vedle toho hájil rovněž barvy AC Milán, s nímž vybojoval italský titul, loňský ligový ročník hrál za Crystal Palace.

Getafe nebylo jediným španělským uchazečem o Flaminiho služby. Do svého kádru ho lákalo rovněž druholigové Rayo.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem na něho celkem zvědavý, uvidíme co předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu je jenom 33 stejně jeho nejlepší zápas kariéry byl, když tuším 2 góly sestřelil Tottenham

Reagovat
JackDaniels.

Ten ma viac prachov ako cele Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, ale takový Messi nebo Ronaldo si mohou koupit naší ligu

Reagovat
El-Pistolero-68

Dobry borec, no. A velky kontrast oproti sportovcum, kteri dokazali svuj pohadkovy majetek prohyrit.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to frajer

Reagovat
Frony

Flamini je nejspíš bohatší než oba dva

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

jednou asi bude no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však v nadpise je "přesvědčil", musíš umět číst mezi řádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

V repre odehrál jenom 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu tu větu ,, přichází jako posila"... Tak kuchaře tam asi dělat nejde..

Reagovat
Frantszek

OT:Mezi Realem Sociedad a Athleticem panuje velká baskická rivalita a v táboře fanoušků prvně jmenovaného klubu aktuálně není nejpopulárnější Iñigo Martínez. Ten v lednu přestoupil právě ke konkurentovi do Bilbaa, což vyvolalo i reakci jeho již bývalého zaměstnavatele - pokud mají příznivci dres se jmenovkou Martínez a číslem šest, nabízí jim klub bezplatnou výměnu za nový

ubohé

Reagovat
REPLIKATOR

Martínez je ubohý.

Reagovat
Jordi Alba

Tak si má dávat pozor na to, co říká.

Reagovat
adoxx

A co se jako čekalo ? Že přestoupí k rivalovi a pořád no fanoušci Sociedadu budou mít tak rádi jako měli dřív ?

Reagovat
Frantszek

Neodehrál toho zrovna málo za socky. Ikdyž přestoupil k rivalovi, tak tohle je trochu moc. Je to sport do pytle.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Rivalita k fotbalu patří a když hráč přestoupí k největšímu rivalovi, tak musí počítat s nenávistí.

Reagovat
remeslnik

Nemáš pravdu !! Ale omlouvá tě mládí, až budeš mít něco za sebou, uvidíš, že život je někde jinde. Jestli někdo přestoupí z klubu do klubu a měl jsi ho rád, protože pro tvůj klub dělal co mohl, dával mu maximálně svůj um a zdraví, tak ani potom to není nikdo jiný, jen ten stejný člověk, akorád hraje za někoho jiného. Rozdíl by byl pouze v tom případě, pokud by se nějak nepatřičně a neuctivě nevyjádřil o svém (a tvém) předchozím klubu, což zrovna v tomto případě asi neplatí. Pak by to mělo jisté opodstatnění.

A takový pohled jako máš ty přiživují i dost často mědia, hlavně bulvární, aby se "něco" dělo a bylo o čem psát a sypaly se prachy. Rivalita je dobrá, i díky ní se zvyšují výkony. Jako rival můžu být i se svým nejlepším kámošem. Ale Nenávist, to je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Média s tím nemají nic společného. Nenávist je asi silný slovo ale např. Hušbauera jsem měl rád ale po přestupu do slavie u mě skončil.

Reagovat
remeslnik

Jasně, ty teď bereš S-S. Jsem rád, že sis uvědomil tu sílu slova - Nenávist. A taky to, žes to tak určo nemyslel, jen to z tebe vyletělo. Ale věř tomu, že ta média s tím mají hodně společného. Stačí si přečíst titulky třeba tu, na Seznamu (možná máš Goog) anebo někdy i otázky redaktorů na hráče v TV po zápase. A taky to, že někteří z nich vypichují věty nebo části vět z kontextu jednotlivých hráčů vyřčených někdy někde v úplně jiné souvislosti. Je platí Sledovanost.

ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, ty buzerante!

Reagovat
remeslnik

Reagovat
fenixLFC

Jj keby si tvoja dcera vybrala chlapa ktoreho vyslovene nenavidis tak by si skakal od radosti...toto je to iste

Reagovat
remeslnik

To je přirovnání jak sviňa. Ty srovnáváš nenáviděného (od prvopočátku) člověka, který žije s mou dcerou s člověkem, který pro můj klub udělal mnoho dobrého, což byla jen jeho práce a který následně změnil zaměstnavatele (ale nic zlého mi jinak neudělal) a šel vydělávat prachy někam jinam ? Tak to sedí. Kdybys to ty prožil, jak to píšeš, tak bys sám viděl, co za kktinu jsi napsal a jaký je v tom rozdíl. Zatím si myslíš, že když ti uteče hráč ke konkurenci, tak že je to kripl a největší průser na Světě. Život ti ukáže, že to je prd proti skutečným průserům. Ale docela tě chápu, puberta je sviňa. Ale neboj, na to se neumírá, z toho vyrosteš a třeba dostaneš rozum.

Reagovat
fenixLFC

jezis tieto zivotne mudrosti si strc niekam. nikde nepisem ze sa zbori svet a je to jeho pdostatou, ale vo futbalovom svete je to to iste. to ze sa ty potrebujes vyplakat alebo sa hrat na dospeleho mi je celkom ukradnute. prestupil k priamemu a uhlavnemu rivalovi tak ta zlost nanho je pochopitelna. hlavne pises ze keby sa neuctivo vyjadril o svojom klube- vyjadril, tym prestupom. su urcite hranice a kroky, ktore sa proste nerobia a on to porusil, tak nech s tym aj pocita

a media s tym nemaju nic spolocne, futbalova rivalita vacsinou zalezi od inych okolnosti nez co pisu novinari, ti mozu vytvorit tak maximalne rivalitu medzi trenermi, ale ked ti tie kluby opustia, po tejto umelej rivalite nie je ani pocut

Reagovat
remeslnik

Jsi vůl a volem zůstaneš

Reagovat
fenixLFC

som rad ze si sa zamyslel nad tym, ze nemas pravdu....nabuduce to mozno budes schopny aj uznat..alebo na to budes musiet dospiet

Reagovat
remeslnik

Jediný, kdo by se tu měl zamyslet, jsi ty. Ale vidím ,že tobě to nemá cenu vysvětlovat. Neumíš chápat ani psaný text. Ať se ti daří, nebudeš to mít dlouho v životě jednoduché.

Reagovat
negrles

i když podává dobre výkony, ale pak přestoupí k hlavnímu rivalovi tak s tím musí počítat a dokazuje ze to pro nej je jenom další práce a ze ten klub zas tak v srdci nemá

Reagovat
remeslnik

Pro 99% hráčů je to jen práce a za ni prachy, žádné "klub v srdci". To jsou jen řeči pro média a fanoušky, které se pak otočí proti nim, což bývá ale už jejich problém. Měli držet hubu. A o tom jsem psal. To není jak před několika desítkami let, kdy hráči hráli celou kariéru v jednom klubu. Dnes se chodí za penězi, ať je to IT expert, zedník nebo fotbalista. A že přestoupí k úhlavnímu rivalovi? No, tak má zadělané o průser hlavně u takových fenixůLFC.

Reagovat
Gunner14

A za par let koupit Arsenal.

Reagovat
fabec1222

Určitě si ale nekoupil výběr fotky na zdejším profilu...

Reagovat
Azazelo RD

A určitě mu to hodně vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa darí...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten uz se fotbalem jenom bavi a nemusi pri tom saskovat nekde v Cine nebo Emiratech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupovat si Flaminiho je jako koukat na fb zed byvalky. Dont do this!

Reagovat
smazaný uživatel

V každém klubu dodržel smlouvu a pak šel. V dnešní době něco nevídaného

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele