Figo se ohledně další kariéry rozhodně až v létě

14.02.2008, 13:56
Aktuality
Samá tajemství halí další působení Luise Figa. Podle některých názorů se portugalský záložník po letošní sezoně rozloučí s Interem Milán a zamíří do Ameriky, podle jiných pak pověsí kopačky na hřebík. V tuto chvíli ani sám Figo neví, jak vše vlastně dopadne...

"Jestli v červnu přestanu hrát? To budu vědět až v ten moment. Ale ani poté to nemusím vědět jistě," citoval slova bývalého portugalského reprezentanta deník Gazzetta dello Sport.

Figo má v tuto chvíli jistě velkou chuť do fotbalu, jelikož poslední tři měsíce promarodil poté, co si ze souboje se záložníkem Juventusu Pavlem Nedvědem odnesl zlomenou nohu. 35letý fotbalista je podle svých slov připraven k návratu, kouč Roberto Mancini ale nehodlá nic uspěchat, Figa neposlal na hřiště v neděli v Catanii a doma ho hodlá nechat i příští týden, kdy Nerazzurri čeká těžké utkání v rámci Ligy mistrů proti Liverpoolu.

"Cítím se dobře. Pracuji na návratu do formy a na hřišti se objevím, až to bude vhodné. Mancini řekl, že ještě nejsem připraven? Má svůj názor. Poctivě trénuji již delší dobu. Jestli nastoupím proti Liverpoolu nebo naskočím do nějakého méně důležitého zápasu je mi celkem jedno, pro mě je to to samé," prohlásil dále Figo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli nastoupím proti Liverpoolu nebo naskočím do nějakého méně důležitého zápasu je mi celkem jedno, pro mě je to to samé-----tak to mu moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

S tím co má odehráno se mu ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale stejne LM je LM.me by to treba jedno nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kurzu dollaru...

Reagovat
smazaný uživatel

prej Figo se ohledně další kariéry rozhodně až v létě spis rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nám ještě převede na hřišti pěkné kousky, je to totiž Pan fotbalista !!! A příležitost k tomu dostane, o tom vůbec nepochybuji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele