Figo popřel spekulace o odchodu do Anglie

18.03.2008, 15:49
Aktuality
Luis Figo rázně popřel informace deníku Daily Mail. Podle nich měl portugalský záložník ve službách Interu Milán vyjednávat o angažmá v QPR a k podpisu smlouvy zbývalo doladit poslední detaily...

"Podobné informace mě hodně překvapily. Není pravda, že jednám o příchodu do Anglie, jak bylo publikováno v anglickém tisku," prohlásil 35letý záložník.

Figovi po sezoně končí smlouva v Interu a jeho osud je hodně nejistý. Ve hře je několik variant včetně té, že zůstane u Nerazzurri, což by si přál prezident Massimo Moratti.

Zprávu o možném odchodu hráče do QPR přinesl deník Daily Mail. Podle britského listu už Figo několikrát jednal s majiteli klubu, kterými jsou známé postavy ze světa Formule 1 Flavio Briatore a Bernie Ecclestone a ocelový magnát Lakshmi Mittal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ááá, pan pesetero už má v Miláně nahroutíno a jde o dům dál. Zhyň, červe

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsi pořád nezapomněl přestup do (jak vy tomu říkáte) "mordoru".

Reagovat
smazaný uživatel

to nejde zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde !

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim Barce ale Luis figo je muj fotbalovy vzor...fandim mu uz od maldi....a nevadi me ze prestupil do realu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí? nemusíš ho kvůli tomu nenávidět, ale že ti to ani nevadí?!

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tě, při jednom článku se můžeš zbláznit, že je to bulvární nadpis, nebo článek. A tadytěm bulvárním řečím věříš a reaguješ. Nojono..

Reagovat
smazaný uživatel

znám Figa a vím, že když mu nabídnou někde o půl mega víc, tak půjde spekulace-nespekulace.

Ty tohle poznat nemůžeš, protože tam žádný velký srdcaře v Interu nemáte, dost se vám to tam točí, ale kvalitativně je asi nejlepší příklad Ibrahimovič. Vem si, že Ibra se po sezoně zvedne a půjde budovat budoucnost k rivalům do AC. Prostě jsou přestupy, který se nedělaj a Figo ho udělal. U mě je na indexu

Reagovat
smazaný uživatel

na 1 stranu máš naprostou pravdu, stejně tak u mě dopadl Šéva, jak psal že už nikdy rossonery neopustí a co se stalo.. Ted by chtel zpátky, když už mu je 30 a AC potřebuje omlazení... Přal jsem mu aby dopadl tak jako dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

tak diky za info, to že Ibra půjde do AC jsem teda opravdu netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils, nevadí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

newim no co si kdo o něm myslí, ale je to špičkový fotbalista..Na to že mu je nějakejch 35 hraje ještě parádní fotbal.. stále ještě hráč světové třídy..vrať se do repre!!!

Reagovat
stiba

jojo stále hraje na vysoké úrovni - a i proto by mohl přestoupi to Q.P.R. - aby si další sezonu vykopali PL - konečně by to mohl byt nováček v PL na úrovni (jelikož budou ted mít asi hodně dobrou finanční situaci) ne jak Derby apod. jenž stále prohrávají

Reagovat
smazaný uživatel

at uz to skonci v italii

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá to na seriózní informace (zatím). Myslím, že je pro něj prioritou případné prodloužení u Nerazzuri nebo také definitivní konec s vyhlídkou jít do Sportingu Lisabon převzít prezidentské křeslo. Do klubu, z něhož vzešel tento vynikající fotbalista do světa. To, že v minulosti přestopupil z jednoho do druhého, to bych už vůbec neřešil. Pokud prodlouží a bude ještě třeba 1-2 sezóny hrát, pro fandy dobrého fotbalu jen dobře. Sice je už za svým zenitem, ale takovýto kreativní hráči dokážou rozdávat radost i ve vyšším fotbalovém věku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele