Figo chce v Interu místo Manciniho Mourinha

29.04.2008, 21:54
Aktuality
Luis Figo se rozhodl, že ještě minimálně jednu sezonu bude ve své fotbalové kariéře pokračovat. Také ovšem naznačil, že by rád na lavičce Interu Milán viděl místo stávajícího Roberta Manciniho Portugalce Mourinha.

Figovi vyprší na San Siru smlouva na konci letošní sezony a spekulovalo se o možném ukončení kariéry či přestupu do USA. Portugalská legenda, která hají barvy Interu od roku 2005, si loni v listopadu v zápase s Juventusem zlomila nohu a nevědělo se, zda bude v kariéře ještě pokračovat.

"Po zranění jsem změnil názor. Chci hrát ještě další sezonu," hlásí Figo. "První volba je Itálie, ale nemusí to být tak, jako to je teď."

Poté, co se Figo zotavil, již nebyl stálým členem základní sestavy. Častokrát pouze střídal a několikrát se dokonce pohádal s trenérem Mancinim. Vše vyvrcholilo v utkání Ligy mistrů proti Liverpoolu, kdy odmítl Figo střídat a hrát šel někdo jiný.

Je tedy jasné, že pokud by Mancini u kormidla Nerazzurri pokračoval, Figova kariéra v Interu by mohla být u konce. I proto si někdejší nejlepší fotbalista Evropy přeje, aby Manciniho vystřídal jeho krajan José Mourinho. "Před tím, než s fotbalem skončím, chci si zahrát pod Mourinhem," řekl 35letý záložník. Právě portugalský stratég je nejžhavějším kandidátem na post trenéra Interu, které nemá Mancini jistý.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na základ už po celou sezonu to neni,alespon v interu!!A jinak si zacina slusne vyskakovat

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že mu to přání vedení interu splní..na mourinha mně inter sedí,velkej klub,velký jména,velkej potenciál a dlouho žádnej úspěch na mezinárodní scéně..jen si myslím že jestli se tam fakt objeví tak bude trochu hráčský zemětřesení..možná až se budem divit

Reagovat
smazaný uživatel

s Mancinim přístí rok domácí soutěž neuhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Mourinha by bylo to nejlepší... Přišel by tam Drogba a bylo by!

Reagovat
smazaný uživatel

Mouhrinho a Inter?? vražedná kombinace, pod nim bude Zlatan nejlepší hráč na kontinentu... Drogba by chodit ani nemusel to spíš nějakej záložník třeba Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pod vedením Joseho Mourinhem může Inter Milano konkurovat anglické nadvládě

v nejprestižnější klubové soutěži světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele