Fantasy MS - Souhrn třetího kola

27.06.2014, 22:23
Aktuality
Celých 75 % brazilského šampionátu již máme za sebou, to nejlepší však teprve přichází. Osmifinále dává všem hráčům fantasy MS konečně šanci znovu obměnit svou soupisku a pustit se ať už do pronásledování svých protihráčů, nebo naopak prchnout konkurenci a udržet se na vrcholu.

Po odehrání základních skupin je v naší EuroFotbalové lize (s heslem eurofotbalbest10) pořadí následující: Do čela se vyšvihnul hodrondrej s úctyhodným ziskem 371 bodů, které stačí nejen na republikové prvenství, ale také na průběžné 138. místo v celkovém pořadí, čítajícího bezmála milion hráčů! S devatenáctibodovým odstupem je na druhém místě SmajdalF95, jenž se na téže příčce průběžně nachází i ve slovenském národním žebříčku. Bronzovou medaili by po odehraných základních skupinách bral petr.novak.9 s rovnými 350 body.

Na stupně vítězů ovšem ztrácí necelých třicet bodů i hráči z třetí desítky celkového pořadí, stále tak čtyři kola před koncem může leckdo raketově vystřelit až na pomyslné pódium. Ze známých nicků v čelním pořadí si zaslouží zmínku vášnivý příznivce Lyonu FrankieOL na pátém místě spolu s všudypřítomným Jajinkem o dvě příčky níže.

Jak již bylo zmíněno v předešlém článku, období před startem úvodního osmifinálového zápasu mezi Brazílií a Chile můžete věnovat změnám své třiadvacetičlenné soupisky. Počet transferů je neomezený, termín provedení všech změn je stanoven na start sobotního utkání v 18:00. Stejně jako na počátku máte k dispozici rovných 100 milionů, ceny hráčů rovněž zůstávají stejné po celou dobu turnaje.

Za zmínku dále stojí fakt, že si lze přidat do kádru i hráče národních týmů, které již na šampionátu skončily. Jinými slovy, pokud si usmyslíte, že nejlepší taktikou na vítězství je základní jedenáctka nabitá hvězdami, můžete volná místa na lavičce zaplnit i hráči Iránu či Hondurasu. Limit zástupců z jedné reprezentace činí pro osmifinále 5 hráčů. Ruku v ruce s vyřazovací fází jdou i možná prodloužení a penaltové rozstřely. Zatímco půlhodinové nastavení se do hry plně promítá a hráči v něm tak nadále budou sbírat body za všechny patřičné dílčí aktivity, případné penalty již na fantasy nemají žádný vliv.

Na závěr ještě jedna důležitá poznámka: Na čtvrtfinálové kolo je znovu k dispozici neomezený počet přestupů, takže se nebojte dát šanci i hráčům z papírově slabších týmů.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (894)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele