Fantasy MS - Souhrn čtvrtfinále

07.07.2014, 23:18
Aktuality
Je skoro k neuvěření, jak rychle celé mistrovství světa v Brazílii uteklo. Nyní již všechny hráče fantasy čeká předposlední semifinálové kolo. Ve hře na výběr zůstávají pouze největší hvězdy, a tak je čím dál těžší dopřát si luxusu širší lavičky, herní taktika se tak za pochodu musí měnit.

Takřka stylem start-cíl ovládá naši Eurofotbalovou ligu republikový lídr hodrondrej, jenž sice zaznamenal ve čtvrtfinále na své poměry velmi nevyvedené kolo, ale i zisk 109 bodů mu na udržení prvenství s přehledem stačil. Momentálně je jediným českým hráčem, který se již dokázal vyšvihnout nad hranici šesti set bodů, získal jich dokonce ještě o pět víc. Na záda mu však dýchá dvojice pronásledovatelů: známý FrankieOL i slovenský hráč Dajo99 se sešli na bodovém zisku 585.

Novinkou na webových fantasy stránkách FIFA je možnost podívat se, jak ostatní hráči doposud skládali své výběry. Můžete se tak pro inspiraci podívat právě na kádry těch nejlepších, nebo třeba prolistovat soupisky svých známých a náležitě jim pak jejich špatné volby okomentovat. Stačí kliknout na přezdívku kteréhokoli hráče v ligovém pořadí. Například přední fanda Juventusu a zakladatel naší ligy Pinturicchio musel čtvrtfinále odehrát se zálohou De Bruyne - Valbuena - Pogba, která mu dohromady vysloužila pouhých třináct bodů - ostuda!

Přestože do konce soutěže chybí odehrát jen dvě kola, přičemž výběr hráčů je již nyní značně omezený, stále mají všichni účastníci o co hrát. Ať už proto, že celkové pořadí zůstává pořádně natěsnaným a jedno povedené kolo může kohokoli katapultovat o desítky příček vzhůru, nebo z toho důvodu, že si vyslouží zmínku za nejvyšší získaný počet bodů v jednotlivém kole. Právě této pocty se za čtvrtfinálový výkon dostane hráči s nickem Hrdlice, jehož zisk úctyhodných 136 bodů nepřekonal nikdo z České republiky a posunul jej na průběžné deváté místo v EuroFotbalové lize.

Formalita na závěr: Opět máte možnost neomezeně manipulovat se svou soupiskou až do zahajovacího výkopu úterního semifinále mezi Brazílií a Německem, který je stanoven na 22:00. Hráčský limit na každou reprezentaci se zvyšuje na osm. Vzhledem k tomu, že již blížící se kolo sestává z pouhých dvou zápasů, je důležité dobře volit svého kapitána, při neúspěchu zbývá jediná možná oprava!

Autor: Martin Kantor

Komentáře (460)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele