Fantasy MS - Souhrn osmifinále

03.07.2014, 12:18
Aktuality
Mistrovství světa v Brazílii míří do finiše, zbývá odehrát posledních osm zápasů. To samé platí i pro fantasy manažery, kteří budou mít čím dál větší problém poskládat si vlastní soupisku, aby mohli v případě selhání některé z hvězd vhodně střídat...

Přestože osmifinálové kolo umožnilo každému libovolně přeházet seznam třiadvaceti hráčů k obrazu svému, pořadí na čele naší Eurofotbalové ligy se nezměnilo. Nadále vede republikový lídr hodrondrej s 496 body, které stačí i na 86. místo v celkovém pořadí. Ani druhé místo od posledního součtování nedoznalo změny: drží jej opět SmajdalF95 a dokonce i devatenáctibodový rozdíl mezi oběma hráči na čele zůstává stejný. Trojici nejlepších hráčů EuroFotbalu uzavírá starý známý z fantasy EURO Liveral, jenž se o bronzový stupínek dělí ještě se slovenským hráčem Varallo89, oba mají 464 bodů.

Zatímco ukořistění prvního místa se zdá být čím dál nedosažitelnějším, situace níže je stále mimořádně vyrovnaná. Více než pět desítek hráčů se vleze do padesátibodové ztráty právě na třetí místo, a to včetně nestárnoucího Swarleyho na aktuální 55. příčce. Pochvalu si zde zaslouží i pracovitý admin Kily, jehož osmifinálovému výkonu 142 bodů se nikdo z Česka ani Slovenska nemůže rovnat, stačil dokonce na celkové 50. místo z více než milionu soutěžících.

Stejně jako před osmifinále máte i teď možnost provést neomezený počet změn ve svém kádru. S úbytkem papírově slabších a levnějších reprezentací ovšem bude čím dál náročnější poskládat pestrou soupisku s patřičným počtem kvalitních náhradníků. Čím dál více postů tak bude nutno vyplnit jednomilionovými hráči, kteří již na MS skončili. Kdo např. v minulém kole sázel na brankářské duo Karnezis - Mbolhi, bude už tentokráte muset sáhnout hlouběji do kapsy, za nižší cenu je k mání již jen nizozemský gólman Cillessen a další v pořadí je pětimilionový Kostaričan Keylor Navas. Stále platí limit 5 hráčů z každé reprezentace.

Uzávěrka přestupů je stanovena na výkop prvního čtvrtfinále mezi Francií a Německem, tedy na pátek 18:00.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (475)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele