Fantasy MS: Co se událo během prvního kola

20.06.2014, 11:42
Aktuality
Máme za sebou úvodní zápasy všech osmi skupin a můžeme tak bilancovat, jak se komu povedlo první kolo ve fantasy na fifa.com. Nyní je již v plném proudu kolo druhé a FIFA své populární hře přidala spoustu původně chybějících funkcí. Pojďme se na ně podívat.

Nejprve si však vyjmenujme neduhy, které úvod soutěže provázely. Kromě absence celkového počtu získaných bodů, a tím pádem i pořadí v daných ligách, bylo tou nejhorší chybou hýbání formací vlastní jedenáctky, kdy ze sestavy nemizela uvolněná pozice, ale vždy ta úplně vpravo. Nejednomu manažerovi se tak přihodilo, že vinou špatně nastaveného systému přišel o vysoký počet bodů, které mu jeho hráč na pravém kraji sestavy uhrál. Namísto uvolněné prázdné pozice putoval na lavičku právě on.

Nyní by již podobný problém vyvstat neměl, systém přímo nabízí možné formace, které jsou aktuálně dostupné (kdy ještě někteří hráči nemají svůj zápas odehraný) a v případě odebrání hráče ze sestavy by již opravdu měl nový náhradník zaplnit toto uvolněné prázdné místo. Např. mi vyhořel Neymar a chci jej vyměnit za Pera Mertesackera. Potvrdím posazení brazilského útočníka na lavičku, poté změním formaci pomocí lišty nad sestavou, čímž by měla z útočné řady zmizet uvolněná pozice a přesunout se do obrany, kde můžu nasadit německého dlouhána. Bez ohledu na to, zda se Neymar nacházel na té či oné straně.

Jiná pravidla zůstávají stejná: Měnit své hráče i kapitány můžete kdykoli, jedinou podmínkou je, že daný hráč ještě nenastoupil ke svému zápasu. Vyplatí se tak dát šanci i hráčům, kteří na první pohled nemusí přinést bodový přehršel, půjde je tak jako tak snadno vystřídat... Přestupy nejsou během celé skupinové fáze povolené, všichni musí operovat pouze s 23člennou soupiskou, kterou si vytvořili na začátku. Stejně tak je zbytečné se poohlížet po Wild Card, čili divoké kartě, nebo po možných změnách v ceně hráčů. Ta zůstane za všech okolností stejná po celou dobu turnaje.

Založení otevřené ligy Eurofotbalu splnilo trochu jiný účel, než jaký byl původně zamýšlen. Jelikož se díky velkému zdejšímu zájmu objevila vysoko na žebříčku všech založených lig, neodolali jejímu vábení ani cizinci, a tak je její momentální pořadí značně zkresleno. Proto jsme se rozhodli založit novou ligu, tentokrát uzavřenou a heslem chráněnou, kterou jste možná již zahlédli v diskuzi. Ruku k dílu zde přiložil známý diskutér a kovaný fanda Juventusu Pinturicchio, název ligy zní prozaicky EuroFotbalBest, heslo "eurofotbalbest10".

Na závěr pár tipů: Pokud vás zajímá, jak si pro porovnání vedou hráči, které ve své sestavě nemáte, můžete se podívat do tohoto online dokumentu, který se po každém zápase pravidelně aktualizuje. Odkaz pojednávající o témže, ovšem v případě prvního kola, najdete zde.

Nebojte se experimentovat, každý hráč z prvních hracích dnů daného kola si zaslouží místo ve vaší základní sestavě! Totéž platí pro přehazování kapitánské pásky, je dokonce možné tuto činnost aplikovat i mezi jednotlivými zápasy hranými ve stejný den. Možná pak napodobíte malajského hráče Alexandria17, jenž ovládl první kolo s úctyhodným ziskem 154 bodů. Obecně si za první kolo mohou pogratulovat ti, kteří alespoň překročili stobodovou hranici. Řadí se tak do stovky nejlepších českých hráčů. Tohle i mnohem více lze vyčíst z tabulek po kliknutí na ikonu s názvem Leaders.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (444)

Přidat komentář
nani92

1. proti bodujúcim gréckym sráčom

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty svině to změnily až teď? Neuvěřitelný... Mejch 22 bodů mi to ale těžko vrátí.

Reagovat
Kily

nebentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Mám je v prdeli, rozhodl jsem se, že tento šampionát budu hrát fantu pouze za seznamu a zatím jsem spokojený

Reagovat
Kily

ti tam taky celkem kouzlili, když přičarovali hattrick Benzemovi s tím, že na rozdíl od všech ostatních, co vycházejí z oficiálních statistik, používali jako jediní u druhého francouzského gólu proti Hondurasu zdravý rozum

Reagovat
Counter

Pff, je to lamka, trefil akorát tyčku a míč šel ven... Žádný zdravý rozum.

Reagovat
Kily

oni se nechali hodně zmást zápasem Nizozemsko - Španělsko, kde FIFA nepřipsala dvě asistence Sneijderovi a usoudili, že tam prostě dělají chyby a sporné situace řeší špatně, akorát se dostali někam, kde spornou situaci hledali v něčem naprosto jednoznačném a když už po několika hodinách připustili, že taky dělají chyby, tak zase přišla na řadu tvrdohlavost a odmítli jakoukoli opravu s tím, že hattrick zůstává

Reagovat
Usty

moc to žereš...

Reagovat
Kily

někdy jo, no

Reagovat
Miguel19

Těžké zklamání

Reagovat
Side

No můj útok na kterej sem spolíhal nejvíc to posral grandiózně, snad to bude tohle kolo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio ♥

Reagovat
Pinturicchio

:-*

Reagovat
Jajinek

Zatím spokojenost...stejně bude klíčové to třetí kolo ve skupinách, kde bude horda karet, zranění a změn v sestavě z důvodu výkonnosti, impulsu a šetření už postupujících týmů...tam se to bude lámat páč poskládat 11 slušně budujících bude problém. Pak taky osmifinále...dál už tam pak týmy budou mít vlastně stejné fotbalisty.

Jinak jestli bude pro PO taky rozpočet 100 tak bude celkem prdel to složit

Reagovat
Counter

Taky jsem zvědavý, jak půjde složit soupisku na PO. Ale možná právě proto, že to bude tak limitované, a stejně si každý bude moci dovolit jen omezený počet hvězd, tak ty soupisky od sebe budou pořád odlišné.

Reagovat
madridcan

,,Možná pak napodobíte malajského hráče Alexandria17, jenž ovládl první kolo s úctyhodným ziskem 154 bodů. "

Reagovat
madridcan

a neide o EF, ale cela oficialna fanta stoji za hovno s hodnotenim. Euro 2012 bola lepsia, priehladnejsia a co sa tyka bodovania asi najlepsia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Hrozná kravina je to zablokovaní střely za 2 body

Reagovat
madridcan

Prave preto mal Ramos tusim 9 bodov proti Holandsku. V normalnej fante by mal 0 alebo 1...nastavil som zostavu pred druhym kolom, ale tym to hasne. Odmietam sa podielat na takom fuserstve.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to bodování bylo ale známé před hrou...

Reagovat
madridcan

Ramosa som nemal inak, ale tu pisali, ze mal 9 bodov. Ja som mal vo fante Armera, ktory mal po prvom zapase gol a ciste konto a mal zato 12 bodov(cize ako v normalnej fante) Neskutocna logika teda...

Reagovat
Kily

nakonec sedm, ještě pak odečetli dva body za inkasované branky

Reagovat
Bayern +

Jj,vlastne jo. Ale neupravili to kompletne, najskôr svietilo u Ramosa 9 a keď si si ho rozklikol, bolo ich v súčte len 7.

Reagovat
Counter

To je právě to, že oni některé úpravy bodů dělali až dodatečně, lidi mezitím nabyli dojmu, že to nestojí za nic, a konečný výsledek už jejich pozornost neupoutá. Ramos měl sedm bodů, což je na pětigólový nášup sice dost, ale bylo to opodstatněné. Ta pravidla mi přijdou dobře nastavená, na ocenění zablokované střely nevidím nic špatného, naopak.

Reagovat
-Kopy-

ale za jeden bod, dva je blbost.

Reagovat
Bayern +

Mal 9 bodov, ja ho mám.

Reagovat
Pinturicchio

Nakonec 7, odečetli mu ty body za góly proti Oranjes, jak píše Kily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě to zbytečně moc řešíte. E2012 byla lepší, ale tahle mě baví taky a navíc mi to přijde díky tomuhle ne úplně dokonalému bodování zábavnější.

Reagovat
madridcan

Tak sa zabavaj teraz, lebo ked budeme od dalsej sezony spolu v skupine fanty Seria A, tak sa ti zabavne na mna, na prvom mieste, s 20 bodovym naskokom pred tebou, na druhom mieste, pozerat nebude

Reagovat
Pinturicchio

Ty budeš v áčku? Pche, tam už fakt pustí každého. ... se podívej, jak jsem letos drtil, sím tě, pak mluv.

Reagovat
madridcan

Seria A fanta, nevravim, ze budem v Acku, tak co si jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nema nekdo po ruce sestavu jakou mel ten typek z Malajsie? 154 bodu, to snad musel trefit vsechny strelce i ciste konta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek na stránkách tý fanty zmiňuje Armera, Rodrigueze (SUI), Auriera, Cuadrada, Neymara a Mullera jako kapitána. Ten zbytek si už člověk musí domyslet.

Reagovat
Kily

Müller je za 36, ti ostatní 5x14, to má jenom na tomhle 106 a na zbylých pět hráčů 48 bodů s tím, že hrál taktiku na hvězdy + spousta levných hráčů, takže počítám, že tam bude mít určitě nějaké Íránce

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzak

Reagovat
Kily

co píší v článku, tak Armero, Aurier, Rodriguez, Cuadrado, kapitán Müller, Neymar

Reagovat
VdV

Proc nejde videt souperuv tym? Mega trapny...poprve snad co to nejde

Reagovat
kubys

Tahle fanta nic moc, ale mere drtí docela fantu Tour de Suisse.

Reagovat
Kily

pche, jenom o nějakých 350 míst přede mnou a to mám dva cyklisty s čistým kontem

Reagovat
kubys

Já jsem 20. celkově, pan Degenkolb mě podělal.

Reagovat
Kily

toho jsem dal místo Cavendishe, abych ušetřil na spurterovi, ale musel jsem hodně šetřit taky na celkovém pořadí a na nule zůstal Ten Dam a už na ní i zůstane Monfort

Reagovat
kubys

Tak Ten Dama mám taky Ale jako Degenkkolb je i tak provar jak kráva, jsem si říkal, že 4 ideální dojezdy pro něj a on zajede takové hovno.

Reagovat
Kornovec

kluci dejte nejaky odkaz na cyklistickou fantu. Hlavne na Tour se letos tesim, snad to Saxo Bank vyjde na vyhru

Reagovat
Kily
Reagovat
kubys

Moje sestava je Rui Costa, Dennis, Kreuz, Ten Dam, John D., Panzerwagen, Dumoulin, Slagter a Sagan. Jako zatím hodně v klidu, jen jsem zvědav na víkend.

Reagovat
Kily

Costa, Monfort, Kreuziger, Ten Dam, Degenkolb, Cancellara, Martin, Van Der Sande, Sagan, dneska ještě body nahraju, po víkendu pak půjdu hodně dolů, až se dopočítají body za celkové umístění, kde poberu něco jenom za Costu s Kreuzigerem, určitě na tom budu hůř jak na Giru, tam jsem nakonec byl 357.

Reagovat
kubys

Giro mi ani nepřipomínej, můj nejlepší pick byl asi Battaglin (kromě těch, u kterých se to očekávalo), jinak Cunego sračka, Swift a Viviani dohromady taky nic a Malori s Landou ještě hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka prveho kola najprv to dodzubal Dzeko, potom Matuidi, Khedira a najviac Pogba.. a nakoniec som to posral ja ked som chcel dat prec Huga Almeidu a zmenit rozostavenie a hodilo mi to zo zostavy prec Neymara aj Cristiana Ronalda :D... karma is bitch

Reagovat
Bayern +

138 a to ani neviem, čo za hráčov som tam nahádzal.

Reagovat
vrabejka

ja mám 156 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi dilema mam u Iranskych obrancu. Ti proti Argentine uhrajou desitky bodu nebo skonci v minusu

Reagovat
Counter

naštěstí mám ještě další beky, kteří je můžou nahradit, takže to risknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos dostal 5 gólů, neměl A ani G a měl 7 bodů, což je v podstatě maximum mých záložníků

Reagovat
miky10

Ať žije Manolas

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

najhorsia fanta EVER!

nieco tak debilne vymyslene a neprehladne som uz dlho nehral

Reagovat
Usty

nechápu, proč se nedrží osvědčeného systému... tohle je strašně špatný, nedotažený.. jako kdyby to dělali na koleni tři dny před MS

Reagovat
kiwwi

jak niesom nejaka konzerva, ale ked uz inovovat, tak nech to ma hlavu aj patu a vsetko nech funguje tak jak ma

Reagovat
eden_h

145 Suarez captain

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl zájem, tak udělám k fantě průzkum.

Sice to bude k ničemu, ale baví mne to.

Reagovat
kalla

100x lepší jak fanty na seznamu dohromady za celý rok

Reagovat
Usty

Miluju to, největší vychytávka je, že nemůžeš vystřídat záložníka, kterej není nejblíž lavičce, za útočníka, aniž bys toho záložníka, co nejblíž lavičce je, nemusel vyhodit :3 :3 Bomba fanta!

Reagovat
Counter

Už to jde.

Reagovat
Usty

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slovaňáák

Ještě pár hodin se budu hřát na výsluní. Škoda, že 12 bodů za Sokratise mi zůstalo na lavičce.

Reagovat
vrabejka

Kolik vam jeste bude hrat hráčů? Mě už jen 2 Lukaku a Shaqiri čekám aspon 20 bodů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

zajimalo by mě proč si ted d otymu mužu dat jen samé francouze a italy?

Reagovat
PJ

Reagovat
Jajinek

A kde je podcast? Jestli dneska poprvé pojedu z práce a nebudu si vás moct v autě pustit, budu nasranej!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
db18

82 - na to, že jsem nestihl konec je to fajn...

...a teď jsem sice nestihl začátek, ale vypadá to dobře, Okazaki s 2 body jen na lavičce... jen škoda, že jsem neměl u nikoho pásku, u Sokratise by se šikla

Reagovat
fantomas

Nad sto a seš v první stovce Čechů

Reagovat
Counter

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/match_days/1/rankings?country_selection=CZE&page=6

Je to tak, na dělené 99. místo stačilo mít 101 bodů.

Reagovat
fantomas

Drsný, sem netušil, že to je až takový terno.. Češi nerozuměj fotbalu

Reagovat
Pinturicchio

He, dělené 33

Reagovat
fantomas

19.

Reagovat
Pinturicchio

Ti ještě proženu pérka.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že tohle je pro změnu fantomas a né jeho místní ségra, že jo?

Reagovat
Swarley

však píše pérka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně, že to zůstane v rodině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

ja 18. Prve kolo sem měl jen okolo 80 bodů. Ale ted tak útočím na 90

Reagovat
smazaný uživatel

tak já měl 80 s tím, že mám debilně investovaných 18 mega a v prvním kole byli v základu Vorm,Villa a Iránec s Llorisem a Hondou na lavičce, protože jsem byl víkend bez netu. Jsou i hezčí věci než MS

Reagovat
hefy

Já jsem u Rakušáků 63.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je dneska s tím podcastem?

Reagovat
FCSL

98b 1. kolo. Zranění se mi zatim celkem vyhejbaj, ale problém bude útok. Lukaku snad zůstane v základu, ale Fred, ten je fakt spektakulárně špatnej.

Reagovat
Pinturicchio

Bojím se zeptat, čeho přesně se ta volba týká

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim kole mi nejvic bodu nahrali 2 obranci Iranu dobra fanta

Reagovat
Counter

Co je na tom překvapivého, když jako jedni z mála dokázali uhrát čisté konto? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no cela fanta je o tom mit 5 obrancu a mas mrte bodu

Reagovat
Counter

Když máš dobré obránce, tak ano.

Reagovat
eden_h

Preco ked som zmenil kapitana hracovi, ktory bol predtym kapitan sa znizili body o polovicu?

Reagovat
Pinturicchio

... protože kapitánská páska ti zdvojnásobí počet bodů u hráče, který ji má.

Reagovat
Swarley

kolik bys těch kapitánů chtěl?

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Vidno, že na vysvětlování pravidel mám stále na čem pracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bída je, že tam měli i hráče, co nebyli ani nominovaní Jasně, je to moje blbost, měl jsem to zčeknout, ale nějak jsem nepočítal, že by druhej nej střelec Ekvádoru nejel a teď mi tam hodí:

This player has been eliminated

Kdybych ho mohl aspoň nahradit

Reagovat
vrabejka

Nechtěl bych mit italy ve fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

mám tři a není to žádný průšvih - gigi 7, pirlo 6, chielini 10 ;)

Reagovat
vrabejka

tak nevi mza co to ziskali. proto sem začal hrát i fantu na sport.cz

Reagovat
Pinturicchio

Tak nevím, střídat Barzu(6) a Blinda(5) za Debuchyho (to je asi jasný) a Von Bergena?

Reagovat
Counter

Určitě

Reagovat
Pinturicchio

Mám tam pak ještě Montazeriho, tak to asi zkusím.

Reagovat
Counter

Přesně, íránská rezerva to jistí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

tak v nejhorším případě to o moc míň bodů ani být nemůže, takže bych moc neváhal

Reagovat
Swarley

no teď se vztekej na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

že já nedal jako kapitána Matuidiho místo Benzina

Reagovat
db18

Výborně, dneska kapitán Rodriguez a v útoku není Griezmann ani Drmić to se i to rozestavení bude blbě měnit

Reagovat
Kily

kapitán Valbuena? Ne, to by musel dát gól a na další přihrát, dám na jistotu Evru kvůli čistému kontu

Reagovat
Counter

říkal jsem si přesně to samé

Reagovat
Swarley

Reagovat
PJ

Jo, daří se. Dobrá volba kapitána Benzema > Matuidi

Reagovat
smazaný uživatel

co říkáš?

Reagovat
PJ

Ok, už mlčim, šikovnej benzínek

Reagovat
smazaný uživatel

já ho v týmu nemám a mám kapitána Matuidiho, takže taky fajn

ale tak jako tak - zítra dám Messiho, pač tam čekám řádný kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze som dal vcera kapinana Suareza. 30bodov Inak asi najvacsia chybaolo zamenit Matuidiho Busquetsom

Reagovat
Kowe

Evra příjde o 4 body kvůli tomu, ře jen Benzema blb.. a ten samozřejmě něpřijde o nic.

Reagovat
db18

Benaglio 9 bodů a to tam ještě neni ta penalta

Reagovat
Kily

zrovna to tady přepočítávám

Reagovat
Kily

dostane pět brambor a bude mít 17 bodů

Reagovat
db18

17?

Reagovat
Kily

3 za minuty, 5 za tu penaltu a 11 za zákroky s tím, že od toho se mu odečtou 2 za inkasované góly

Reagovat
db18

aha, mně u něj pořád svítí 8 zákroků no tak to je paráda

Reagovat
Counter

Zákroků by měl mít 8, nevím, kde bereš těch 11.

Reagovat
Kily

16 střel na bránu - 5 gólů = 11 zákroků

Reagovat
db18

tam budou i zblokované střely

Celkem má 14 bodů... škoda, že jsem nedal pásku jemu

Reagovat
Kily

moje chyba, odečítal jsem od jablek hrušky, vyšly mi švestky a přitom jsem zapomněl odečíst ještě maliny

Reagovat
PJ

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza

Reagovat
fantomas

Tak on toho ale fakt vychytal spoustu, se nedá svítit..

Reagovat
Counter

14 bodů zasloužených

Reagovat
fantomas

Teď nevim, jestli je to ironie nebo..

Reagovat
Counter

nn, myslím to vážně Chytl penaltu, měl tam několik parádních zákroků, ty body si zaslouží.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vrabejka

Tak nakonec 18 bodu dnes za dva hráče. Celkem spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl včera 25 za Řeky

Reagovat
bobis21

mám stejně bodů jako v prvním kole a to mi ještě 5 hráčů nehrálo (např. Di Maria, Götze, Courtois, Zabaleta)

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, za Karima dneska při troše štěstí mohlo být 56 bodů.

Reagovat
bobis21

tak i těch 36 mě od něj potěšilo btw. kde by vzal těch 20 navíc? Kdyby dal penaltu, má 5 bodů (10 jako kapitán), ale ta druhá desítka mi nějak není jasná??

Reagovat
smazaný uživatel

dal góla chvíli po ukončení zápasu

Reagovat
Kily

asi že by neměl -2 za neproměněnou penaltu a pak ještě jeden gól, kdyby rozhodčí chvíli počkal s konečným hvizdem

Reagovat
Pinturicchio

Jj, taky super číslo, ... ale 2 mu ještě strhnou za tu penaltu. Dal pak na samém konci ještě jeden, ale rozhodčí to ukončil ve chvíli, kdy letěl míč do vápna na Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten míč letěl tak 3-4 metry za vápno, nepřeháněj :P

Reagovat
Pinturicchio

Prostě to posral, tohle bylo hrozně necitlivě posouzené.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to posral

Reagovat
Dominator

Esteze tak, lebo to by bol hnus

Reagovat
Counter

Tak zas nepřehánějme Bude jich mít 16 (x2).

Reagovat
Pinturicchio

17, ne? Ted má 36 - 2 za penaltu.

Reagovat
Liveral

-2 x 2, takže 16

Reagovat
Pinturicchio

Jdu spát radši.

Reagovat
Counter

Teď jich má 18. Máš ho jako kapitána → 18x2 = 36. Mínus 2 body za pentli = 16 bodů → 16x2 = 32

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho střídal v 66. takže plný počet bodů za účast a měl by mít čisté konto že?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Counter

Matuidi s Valbuenou paráda, aspoň něco vyšlo.

Reagovat
Swarley

dávám ti šanci Costly, páska je tvoje !

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

jak jsi psal, s takovým jménem tam prostě aspoň v jednom kole musí udělat zázrak...a teď je ten čas, čas na hattrick !

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

jinak to samozřejmě podtrhuje mou nemohoucnost v téhle hře trefit kapitána, to už je něco neuvěřitelnýho

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

tak jak jsem si myslel te budu hrat druhe housle ve fante taj jsem se spletl. prvni kolo sice jen 82 bodu ale ted 90 a to mi bude hrat lukaku popripade vystridam sterlinga nejakym irancem. a ze 170 clenu byt v top 25 neni na muj slaby tym vubec spatne

Reagovat
PJ

no s počítánim těch houslí bych ještě počkal, spustě lidí ještě nehrála půlka týmu...

Reagovat
PJ

110 bodů za druhý kolo, no kdo to má?

Reagovat
Counter

Asi si tu tlustou čáru přes tvůj nick v seznamu fantakonkurentů ještě vygumuju...

Reagovat
PJ

Nic negumuj, nepředpokládam, že by mi zbytek týmu, tj ta banda Íránců a Alžířanů a Bešič ještě něco přidala Ale úplněj průser to taky neni, to mě těší

Reagovat
fantomas

Pff, hráli ti všichni už? Já mám 89, čekám na tři hráče... a skoro bych se vznášel v oblacích.

Reagovat
PJ

Ještě mam v základu Bešiče a na lavičce Hosseini, Pooladi, Bentaleb a Lacen. Pokud Bešič nahraje aspoň 6 bodů, tak sundam Bambu (6) a zkusim tam Hosseiniho, když to bude špatný, tak to půjde zachránit Bentaleb.

Reagovat
fantomas

Hm hm, ok, to bych tě moh s Di Maríou, Hajrovićem, De Bruynem, J. Pereirou, Ayewem a případně Park Chu-youngem ještě chytnout..

Reagovat
PJ

to bys moh no

Reagovat
Pinturicchio

89, ve hře ještě Montazeri, Bentaleb, Di Maria, De Bruyne, Pjanic, Lukaku

Reagovat
fantomas

Hm, to sme na tom takřka identicky.

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, vedeš o 5 bodů , ... škoda té výměny Barza - Von Stergen, mohli jsme být úplně nastejno.

Reagovat
fantomas

Stergen

Reagovat
Pinturicchio

Chjo, kurva, to dělá to, že sedím v pátek doma a ne někde na pivu.

Reagovat
Kily

to jde, já budu rád, když se vůbec dostanu na 80

Reagovat
Swarley

Ronaldo, Messi, Di María nebo Hazard ještě ve hře a už se tu prsí...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Já mám zatím jenom 60, ale od Messiho zítra čekám pořádnou bodovou sprchu

Reagovat
Pinturicchio

Jj, sprcha bude, ledová, dá max 10

Reagovat
Swarley

tak to máme 50 bodů, 3 za hru + kapitán, to máme krásných 106 za jednoho a vy tu dáváte 100 dohromady, takže v klidu pánové...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
PJ

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

+ 10 ptž bude kapitán a pak hattrick od Dzeka a budu spokojený

Reagovat
PJ

ani prd, Írán vyhraje 1:0 a góla dá Hosseini

Reagovat
smazaný uživatel

toho mám taky. Takže mi radíš dát pásku raději jemu než Messimu, jo?

Reagovat
PJ

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

104 a jedno volný místo (kde teď dřepí Izaguirre) + yet to play Di María, De Bruyne a dalších 5 Bentalebů.

Reagovat
PJ

Dělaji v těch počtech pěknej bordel... Napřed mi to ukazovalo "points for this round" 110 a "overall points" asi 170 (se 101 z prvního kola, zajímavej součet). Teď sebrali bod Matuidimu, takže za kolo to ukazuje 109, ale součet najednou 214

Reagovat
Counter

Předtím to nebylo plně aktualizované, teď už by to mělo být přesné se všemi body ze zápasu Francie x Švýcarsko.

Reagovat
PJ

No.. last round 101 + current round 109 = overall 214... někde se soudruzi přecejen ještě trochu sekli

Reagovat
fantomas

Já si to vždycky radši sám sčítám..

Reagovat
smazaný uživatel

50 bodu, ale jeste mam 6 hracu + kapitan

Reagovat
Counter

Hah, na Swarleyho náskok skoro už 50 bodů... To ti ani Costlyho hattrick nepomůže

Reagovat
Swarley

počkej na konec kola, já mám ještě všechno před sebou :)

Reagovat
Counter

... už to začíná, já abych se fakt ještě bál

Reagovat
Swarley

Reagovat
PJ

Reagovat
Side

takovej traféd jako já v té fantě snad není tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, 2. kolo 95 a ješte jeden hráč. V sestavě jeden za 4, druhej za 6. Na lavičce Hazrd, Ibiševič, Garay. Takže ty tři vyhodím, dám tam tyndlety a vidím to tak na 85?...

Reagovat
madridcan

Kto ma Benzemu tak ten sa ma...nie len ze dal gol, ale pri bonusovych kokotinach tejto fanty bude mat aj body zato, ze trafil branku pri penalte.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,chci se jenom zeptat do ted sem si kdykoliv moh zmenit rozestaveni i kapitana,ale najednou tam to rozestaveni ani nevidim,ikdyz vyndam hrace a mam tam volny misto nevite nekdo cim to muze byt? Predem dekuji za rady

Reagovat
Counter

Nevím, co přesně máš na mysli.

http://awesomescreenshot.com/0bd30ou21f

Reagovat
sasmek

tvle Jorge Claros > Yaya za dve kola.To by me mohlo mrdnout.Yaya nejvetsi flop

Reagovat
smazaný uživatel

Sadeghi, Montazeri a Heydari do boje!

Reagovat
Rarášek

Lulic,dzeko,begovič... dneska mi musíte pomoci klucí

Reagovat
smazaný uživatel

Beckeles včera za Honduras krásných 9 bodů

Reagovat
PJ

Sakra, zrada, on Írán hraje dřív než Bosna Tak teď mam trochu dilema, Hosseini místo šestibodovýho Bamby jo nebo ne? Pokud by on i Bešič zklamali, mohl bych zítra vyměnit už jen jednoho z nich...

Reagovat
Counter

Když jsem naposledy měnil šestibodového hráče, tak to byl Kokorin za Valbuenu. Kokorin uhrál luxusní jeden bod... Takže určitě měnit

Reagovat
Swarley

tak to dělám vždy, zahrajou si všichni a hrajeme hru, nejslabší z kola ven

Reagovat
Swarley

ale zvláštní, hraju 4-3-3 a nemám tam možnost změnit na 3-4-3

Reagovat
Counter

Protože už ti všichni čtyři obránci v současném základu hráli? Musíš jednoho vyhodit a pak by to mělo jít.

Reagovat
Swarley

ok, to sedí

Reagovat
db18

tak ho vyměň za Bešiće ne? Nebo nemáš už čas?

Reagovat
PJ

To nemůžu, protože to maji rozbitý a formace 6-2-2 jim tam chybí

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

aha, já nekoukal kdo co hraje no

Reagovat
Jajinek

Ale že jsme v první pětce všech lidí z ČR je celkem fajn ne ?

Reagovat
Counter

ale počkej na konec kola, to už mi budeš koukat na záda.

Reagovat
Pinturicchio

Pak se můžete s Jajinkem chytit za ruce a při západu slunce společně koukat na záda mně.

Reagovat
Counter

Ty budeš na konci vidět nahoře jen díky tomu, žes tu ligu založil

Reagovat
Pinturicchio

Na první místo ztrácím jen 16 , ... btw, správce u té skupiny má zajímavou možnost, která se jmenuje "kick out"

Reagovat
Counter

ou

Reagovat
PJ

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jajinek

tss...ty ses ani nevlezl do elitní ligy a budeš si vyskakovat ...beztak máš všechny body jen za Benzína

Reagovat
Pinturicchio

Za to může Fantomas, bál se mě. ... a nemám, za dva Řeky krásných 25 a v prvním kole to bylo ještě lepší.

Reagovat
Jajinek

no bodejť by ne...stejně se na všechny hráče tady dopředu zeptáš v diskuzi

Reagovat
Pinturicchio

Zase vedle , ... co si pamatuju, ptal jsem se jen na Blinda.

Reagovat
Jajinek

hihi

Reagovat
Pinturicchio

A jsem ti v patách, ztrácím na tebe jen 6, tak nedělej ramena.

Reagovat
Jajinek

já tu nic o koukání se na záda nepsal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

nic...za chvíli nám začíná půlmaraton...musím se jít rozklusat a na start...užijte si Di Mariu...mám ho v sestavě taky

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, respekt. , ... rozklušu se taky a zamířím neomylně do hospody. . Forza Di Maria.

Reagovat
Rarášek

Nandej to Kazmovi

Reagovat
smazaný uživatel

já ted strašně klesl, snad o 70 míst ale to je tím, že všem už hráli jejich Benzemové atd., zato mě dnes hraje kapitán Messi a dva Íránci, to bude bodový náklad

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak mám. Zatím tohle kolo 69 bodů a to mi ještě budou hrát z těch větších jmen Messi (kapitán), Garay, Dzeko, Podolski, Spahic

Reagovat
Side

Celkem dilema, jestli nechat kapitánem Girouda za 22b a nebo zkusit vyměnit za Aguera

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, kolik už máš nahraných bodů za tohle kolo a koho případně ještě ve hře (kromě Kuna).

Reagovat
Counter

Vyměnit. Bentaleb to jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat A Giroud jako kapitan je hodne dobra a originalni volba

Reagovat
fantomas

Zas až tak originální ne

Reagovat
Side

tak ono to vyplunulo z toho, ře mně zatím ostatní hráči nahráli úplný hovno, tak sem si řekl, že horší už to být nemůže

Reagovat
PJ

Tak jo, Bamba dolu, Hosseini na kolotoč

Reagovat
madridcan

Ked si to uz sam nevies osefovat ako tipovacku osobnosti, tak to uz neni taka sranda co? Riesit problemy ako kazdy obycajny prispievajuci

Reagovat
PJ

jj tohle neni nic pro mě, zlatá tipovačka

Reagovat
Swarley

zničil jsem Argentinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hloupý dotaz, kolik bodů je za to když hráč dá gól jaksi sem ještě neměl to štěstí na to přijít.

Reagovat
Side

5

Reagovat
icka

a ja zapomnel dva obrance z Iranu dat do zakladu

Reagovat
PJ

skrček blbej, celej zápas tam chodí jak lemra a pak připraví Hosseiniho o nulu

Reagovat
smazaný uživatel

BAN!

Reagovat
smazaný uživatel

cítím to stejně akorát u mě je to Montazeri

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A teď co se sedmibodovejma hráčema, když na lavičce čekaj Kompany, De Bruyne, Lukaku a Bentaleb..

Reagovat
Counter

7 bodů je taková hranice, kterou už si stojí za to v sestavě nechat. Ale samozřejmě můžeš zkusit někoho risknout.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

psal jsem ti na icq, ale možná nakonec nic nebude...

Reagovat
Swarley

pokud se teda nejmenuje Vertonghen

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, 7 je na hraně. Osmibodovýho Montazeriho už v sestavě necham Pokud nevyhoří Besič, tak se budu zejtra rozhodovat, jestli tam dát Lukaka a nebo De Bruyna. Risknout oba, nevim nevim

Reagovat
Counter

jojo, hezky s tím ještě počkej... Pak bude záležet na Besičovi a taky na tom, jestli třeba oba vůbec nastoupí v základu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

spis co s Messim na kapitana je 10 malo

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Swarley

Ronaldo nebo Hazard, ale tak jsem dopadl minule, nakonec jsem to ukončil s Hazardem za 7 no, nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
Swarley

může být, to by ti mohlo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je dobrá volba Ten dneska nažene bodů, minimálně 12

Reagovat
smazaný uživatel

zahod praporek, ty ku*rvo zahod praporek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schvalne, kdo prijde na to chybejici pismenko..

Reagovat
smazaný uživatel

Freda som vykopol, hrám to na 3-5-2. zatiaľ celkom slušne, 99 bodov, z Matuidiho a Valbuenu mám radosť, snáď im to takto pôjde stále. Teraz dúfať v Medunjanina/Bentaleba, že jeden z nich urobí aspoň 7 bodov.

Reagovat
Counter

Momentálně 115 bodů a ještě šest teoretických možností, jak to vylepšit. Ke spokojenosti mi chybí jen lepší utrefení pásky...

Reagovat
PJ

115 bodů, ještě šest hráčů a blbě trefená páska? Kdes to nakrad?

Reagovat
Counter

Tak tady jde o to, že někdo z té šestky hráčů už musí bodově nahradit někoho ze základu, kdo už k tomu součtu přispěl... Takže když mi třeba Joao Pereira uhraje deset bodů, vylepším si to ze 115 třeba jen na 119 atd. Ale z takového počtu hráčů je slušná šance, že se mi to podobným způsobem ještě posunout nahoru povede.

Reagovat
PJ

jj, já tam už jen pošlu Bentaleba místo horšího z dvojice Hosseini / Bešič a tim to hasne

plus mam teda ještě Lacena, ale s tim nepočítam, že by hrál

Reagovat
Counter

Tak snad naženu pořádný náskok

Reagovat
PJ

Montazeri 8, Sadeghi 9, Pooladi na lavičce 5 a Hosseini jen 3? Tak to je zklamání, to je ten messi ještě větší vůl, než jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

hosseini zklamal

Reagovat
fantomas

Na ty recovered balls maj evidentně docela přísný nároky.. každou chvíli tam opticky něco měl, ale ne, že prej ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

no mne prislo, ze tam i neco zablokoval, ale nevim, jak to posuzuji a ve vzduchu treba byl dost solidni, coz mi je samozrejme k prdu ale

Reagovat
fantomas

Jj, je fakt, že on zářil hlavně v tom vzduchu no.

Reagovat
PJ

a dvakrát tam hlavičkoval na bránu, to by mu v takovymhle zápase klidně mohli počítat jako góly

Reagovat
fantomas

No, anebo jako střely, ty se taky počítaj

Reagovat
Counter

A Andranik jich má 7

Reagovat
fantomas

Tak to mě nepřekvapuje. Ale tim spíš měli aspon dva vykouzlit i Hosseinimu.

Reagovat
Pinturicchio

Monty

Reagovat
Side

Ten aguero byl taky fakt geniální koupě Minule 3 body, teď 4....tragéd

Reagovat
Counter

Nejlepší útočník PL Akorát v repre ho nějak tahají ke dnu...

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů pro brankáře je málo, že? (Lloris) Myslíte, že má cenu tam hodit ještě Mbolhiho? (brankáře Alžírska)

Reagovat
Counter

Určitě.

Reagovat
db18

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
fantomas

Wtf, Hosseini tři body

Reagovat
Minister

No ak trojica Kompany, Hazard a Džeko nezískajú aspoň 25 bodov, tak bude toto kolo z mojej strany veľká bieda...

Reagovat
fantomas

Ayew solidní terno.. za pět a s tim, že ho beztak bude mít absolutní minimum hráčů, je dosavadních 19 bodů beze zbytku nádherných.

Reagovat
Dominator

Reagovat
db18

tak teď nevím, jeslti se spokojit se 14 body u kapitána, nebo riskovat ještě s de Bruynem...

Reagovat
Kily

já se po včerejším opomenutí Valbueny a ztrátě čistého konta zahojil dneska na Rojovi za 13 bodů a o nějaké změně už vůbec neuvažuju, i když tam mám Pjaniće, Džeka a Misimoviće

Reagovat
fantomas

Reagovat
PJ

Jsi psal, že budeš rád, když se dostaneš na 80, a nenajde se místo pro tyhle tři? Asi to bude nedostatkem spánku, ale moc to nepobíram

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejné dilema..já zase nevím, jestli se spokojit s 20 body Messiho nebo předa pásku Dzekovi

Reagovat
vrabejka

Džekovi bych skusil lehký soupeř a kdo jiny by za Bosnu měl dat gol kdyz ne on?

Reagovat
db18

Ibišević

+ ještě nevím, jestli změním formaci a vyhodím Izaguirreho se 4 a nahradím ho Johnsonem

Reagovat
db18

...je, on je tam ještě Bentaleb před USA, tak to je změna jasná...

Reagovat
vrabejka

Jaj spadol som o 50 míst snad mě zítra Lukaku spasí velkým počtem golu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ve vedení.Teď se trhnu a nikoho nepustim před sebe

Reagovat
Counter

Pf, jsem ti v patách

Reagovat
smazaný uživatel

Hold nejlíp tipujou fanoušci Arsenalu Jen mi nejde do hlavy když v minulém kole mám 118 bodů a v tomhle zatím 116 ,tak jak můžu mít jen 225 celkem

Reagovat
Counter

Každou hodinu to aktualizují, v průběhu tam jsou často tyhle nesrovnalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

stále 225 po aktualizaci už jsem jim napsal stížnost. Nejvíc mě ale žere kolik už jsem mohl mít bodů kdybych si pořádně přečetl pravidla.V prvním kole jsem vůbec nestřídal hráče z lavičky ani kapitána

Reagovat
nani92

vymením Ozila za vrece bodových zemiakov..

Reagovat
smazaný uživatel

kolik uhrál dneska bodů?

Reagovat
nani92

4

Reagovat
smazaný uživatel

já uvažuju,že ho koupím až to otevřou zas tak ted nevím teda

Reagovat
PJ

hvězda

Reagovat
Counter

Přitom byl úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

+ Goetze

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už mám 234 :D Co zkusit místo 5 bodovýho Oscara Bentaleba? .Minule sem to nerisknul a on pak nahrál 7

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko a Podolski vyhozených 14 mega S takovouhle těžko můžu držet krok...

Reagovat
Minister

Presne moja chyba. Toho Podolskeho doteraz nechápem prečo som bral. Asi mi zaslepil oči ten prípravný zápas pred MS s Arménskom...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. proti Arménii i Kamerunu hrál skvěle a myslel jsem, že přesvědčil i Jogiho a bude hrát

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Bentaleb kapitán

Reagovat
vrabejka

To umi fakt jenom ja. Propadnout se za den o 80 míst.

Reagovat
nani92

a čo ak si sa vyšvihol preto,lebo tým 80tim nikto takmer predtým nehral? súdy podľa tabušľky treba robiť po uplnom kole,takto sa len zbytočne rozčuľuješ alebo tešíš..

Reagovat
CubONE

Bentaleb alebo Lukaku ako kapitanom?

Budem rad ak prelezem 80 bodov, dokopy snad len 160, tak zle to asi nikto nema poskladane.

Reagovat
PJ

Napřed Lukaku, a když bude mít málo, tak pak Bentaleb...

Reagovat
CubONE

Ja som myslel, ze hraju spolu, to bolo vlastne pred tyzdnom.

Reagovat
rufus

Mám podobně málo bodů a taky zrovna přesouvám pásku od Lukaka k Bentalebovi.

Reagovat
vrabejka

OT- Hrjau Fantasy na Sport kdo myslite ze udela vic bodu? Hazard nebo Felaini?

Reagovat
nani92

Vertonghen sedí, čo viam si možem priať..

Reagovat
vrabejka

Dat si Lukaka do fantys byla má největší chyba

Reagovat
Dominator

S Belgicanmi to (hmm, zatial) absolutne nevyslo. V minulom kole Vertonghen a Lukakuom dokopy iba 3 body, pricom mali byt hlavnymi oporami. Teraz nebol v zakladnej zostave Vertonghen, ktoreho som teda nechal na lavicke. Z jeho pripadneho cisteho konta tak nebudem mat nic

Reagovat
CubONE

Lukaku vo fante flop roka. Ale lepsi sa, minule dva body, teraz uz tri! Len keby som 5bodoveho Hondu nevymenil zanho.

Bentaleb ako kapitan

Reagovat
db18

Tak za Kompanyho 22 bodů, konečně lepší volba kapitána

Reagovat
nani92

Vertonghen zatiaľ 3

Reagovat
db18

já měl ještě původně de Bruyneho jako kapitána, naštěstí jsem si to rozmyslel - a teď uvidím co Bentaleb, jestli se předvede, tak KdB letí úplně

Reagovat
db18

a za Kompanyho nakonec 24b

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. na mě se z lavičky směje 15ti bodový Spahic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo.. on mi v 1. kole ale nahrál jen 5 bodů a s tím se do základu nedostal. V tomto kole můj nejslabší obánce (Aurier) měl 7 bodů a rozhodl jsem se ho tam nechat místo Spahice a on nahraje 15 bodů achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom hral uplne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se bojí sere v síni - vyhazuju Buffon 7b, na plac Mboli :) Mám 111, takže pod stovku se nedostanu ;)

Reagovat
nani92

ja vyhadzujem 5bodového Llorisa

Reagovat
smazaný uživatel

62 bodu plus jeste ve hre 4 hraci plus paska. Zatim bida, ale naplnuju svoji povest - spatny zacatek a drtivy finis

Reagovat
smazaný uživatel

Djabou a Bentaleb to zařídí

Reagovat
nani92

pozerám,že máme rovnakých žolíkov..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Milionový žolíci

Reagovat
Minister

Kurva ja som tam nestihol dať alžírčanov. Djabou pritom už gól aj asistencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to, že nemám možnosť poslať do hry Ronalda? veď je len 21:43

Reagovat
Swarley

jn, to je prostě dobrej fail no

Reagovat
smazaný uživatel

To každému už zablokovali presun hráčov za Portugalsko a USA?

Reagovat
Swarley

už to frčí...nevim jak na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Djabou na lávce

Reagovat
Pinturicchio

Djabou na lavičce.

Reagovat
nani92

Djabou za Sturidegea jo

Reagovat
Rarášek

Všichni tři alžírany sem dal do sestavy... a pásku tomu, kterej z nich má nejmíň bodů

Reagovat
nani92

DMNT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Dilema Alejandro BEDOYA (minule nahrál jen 2body) místo 5 bodovýho Benatleba?

Reagovat
Counter

Já do toho půjdu, bude sranda aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejný dilema

Reagovat
Minister

To, že som nestihol dať do zostavy Mesbaha a Bentaleba mi nevadí, lebo ani jeden nenahrali viac bodov ako tí, ktorých som mal v základe. Ale 14 bodový Djabou na lavičke ma bude ešte dlho mátať.

A už vidím, ako ho tam budúci zápas dám, a on získa nejaké 3-4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi OUT Postiga IN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jajinek

no...227 bodů je dobrý počin po dvou kolech...ale to, že jsme nechal 13ti bodového Slimaniho na lavičce, takže jsme mohl mít 236...to si prostě neodpustím

Reagovat
Pinturicchio

Já nechal na lavce Djaboua, mohl jsem mít 230

Reagovat
PJ

Oni daji 150 gólů a Bentaleb z toho má celý čtyři body...

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo zatím fajn...

Reagovat
db18

Bentaleb přišel o bod to jsem s tim střídáním taky mohl chvilku počkat

Reagovat
CubONE

Jezis, ja som traged, prave som zistil, ze toho Djaboua mam na lavicke. A v zaklade Lukaku za 3.

Reagovat
PJ

to potěší no

Reagovat
Pinturicchio

Úplně to samé

Reagovat
CubONE

Blbe je, ze som nevedel akeho Alzircana presne mam a necakal som, ze nastupi

Reagovat
PJ

17. místo v EF lize s tou mojí bandou nýmandů? Před Counterem?

Reagovat
db18

...Kompanymu pořád přibývají body

Reagovat
-Kopy-

Tak to se mi povedlo, sebrat pásku 12 bodovýmu Perišičovi a postupně se s ní dopracovat až k 4 bodovýmu Bentalebovi chce umění, to samé s golmanem, 9 bodový Cesar na lavičce kreje záda 4 Mbolhimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý Já mám na lavičce 12 bodovýho Karnezise a v základu 5 bodovýho Llorise S Bentalebem a páskou to mám stejně, jen sem ji sebral 9 bodovýmu Asamoahovi

Reagovat
nani92

Johnson najlepší bek Američanov a má 3 body

Reagovat
db18

A kvůli němu jsem vyhodil 5 bodovýho hráče jenom proto aby mi pak u dalšího 5 bodovýho někdo ukradl jeden bod takhle jsem zůstal pod stovkou

Reagovat
Rarášek

Desátej

Reagovat
smazaný uživatel

lžes !! 10 jsem já !

Reagovat
smazaný uživatel

7. miesto a najlepší slovák na EuroFotbalBest.

Reagovat
Jajinek

Tohle kolo bude největší sranda...čekám hodně velký guláš v pořadí. Těch 11 hrajících bych měl snad v pohodě poskládat

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Nani i Postiga ve fante... Neni tezke uhodnout kdo jako jediny zustal mimo zakladni 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Alba se aspoň při španělský rozlučce pochlapil a 30 bodů jako kapitán potěší. Už ho tak asi nechám a nebudu to riskovat s Neymarem nebo s někým jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

14 recovered balls

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přibyl bodík za další dva recovered balls, takže 16. Zajímalo by mě, jestli měl někdo už víc

Reagovat
smazaný uživatel

Benzin v tom druhym zapase taky 32.kdyby dal pentli mel by ke 40

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o bodech za recovered balls

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, chodit do prace je zlo Na lavicce mi sedi 30 bodu ( Cillessen,Iniesta,Blind,Bozanic)

Reagovat
PJ

De Vrij 9, dobrej standard, ale na kapitána málo... César, Alves, Srna, Olič, Chicharito? Ono je to jedno, stejně to zase skončí u Benzemy

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, doufám, že tam ten kopyták Fred už dneska konečně něco šoupne.

Reagovat
Rarášek

Cillesen 8 bodů... mám tam dát Begoviče?

Reagovat
CubONE

Janmaat 12bodov

Konecne poriadne zabral, snad sa prebere aj zaloha Pogba,Cabaye,Pirlo,Di Maria

Reagovat
Minister

Môže byť niekto tak tupý jak ja, že zabudne dať pásku Neymarovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ney by bol...teraz ešte dúfať, že sa stane zázrak a Fred pridá viac ako obligátne 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

...ktorý sa aj stal..

Reagovat
nani92

Neymar kapitán, takže mám aspoň pokoj na celé kolo s prekaučom

Reagovat
smazaný uživatel

...podobne. Som si myslel, že nedať pásku Albovi bola chyba, ale Neymar snáď ešte aspoň tie 2 bodíky dá.

Reagovat
smazaný uživatel

68 bodů z 5 hráčů. Slušný základ.

Reagovat
PJ

45 bodů ze 6 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

88 zo 7.,

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Messier

50 ze 3

Reagovat
smazaný uživatel

48 ze 2

Reagovat
smazaný uživatel

1.na Eurofotbale a 2. na Eurofotbalebest, i když jsem nepostavil ani jednoho náhradníka....krásná taktika

Reagovat
Counter

Ono asi spíš právě proto Já kdybych nestavěl náhradníky a neriskoval, tak mám o dobrých dvacet bodů víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, tím jsem jen narážel na to, že předem odepisováná taktika s hvězdama ( i když dobře promyšlená) + šrot nemusí znamenat neúspěch, jak tady hodně lidí ,,deklarovalo,, ale je to i tím, že už mám 3 brazilce za sebou, takže teď to půjde dolů nejspíš

Reagovat
Counter

Tak když ten šrot nahraje 14 bodů jako Djabou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele