Fantasy EURO - Souhrn semifinále

01.07.2012, 15:01
Aktuality
Mistrovství Evropy ve fotbale a "fanta" s ním spojená se chýlí ke konci. Semifinálovým sítem neprošly reprezentace Portugalska s Německem a čeká nás jihoevropské finále mezi Itálií a Španělskem. V obou Eurofotbalem založených ligách je stále vše otevřené a o první místa se vede tuhý boj. Kdo postaví nejlepší závěrečnou jedenáctku?

Z druhého místa po předchozím kole se na čelo vyhoupl hráč s nickem Tosch a jeho stejnojmenný tým. Tento hráč je s 288 body stále ve hře i o prvenství v rámci České republiky a tím pádem má blízko k zisku oficiálního míče mistrovství. V Eurofotbal league drží před finálovým kolem luxusní desetibodový náskok před čtveřicí pronásledovatelů, která shodně nasbírala 278 bodů. Najdeme zde průběžného vítěze po čtvrtfinálovém kole Michala Stana a jeho FC Utečenci, dále skvadru TJ Přibice, kterou sestavil hráč Danny Larkin, a také Liveralovu neomylnou přítelkyni s krásně vyvedeným dresem. Nejnižší počet přestupů však doposud z této čtveřice provedl známý diskutér Cukroušek a zaslouženě se tak vyhřívá na průběžném druhém místě.

Jestliže se nestane něco nepředvídatelného, umístí se na předních příčkách H2H Intergalaktické ligy hned několik hráčů, kteří během celého šampionátu neztratili jediný bod. Před finálovým kolem zbylo takových manažerů rovnou 22, a patří sem i stále se zlepšující ligový prezident fantomas, který se nechal slyšet, že drtivým finišem všem soupeřům vypálí rybník. S největší pravděpodobností bude muset o vítězi ligy rozhodovat celkový počet získaných bodů, a tak má k prvenství skvěle nakročeno dvojice hráčů. S 275 body se o první místo dělí Miro Janac s týmem Evil Geniuses a klub Cecko United, jenž nepatří nikomu jinému než haxballové celebritě, brněnskému vlastenci a EF diskutérovi s nickem C-M@ster v jedné osobě - Céčkovi.

Ve společném souboji se španělskými hráči v rámci Fans‘ league opět došlo na remízu a následný hod mincí, který však Česku tentokrát nepřál, a poslal do finálového zápasu naše španělské kolegy. Ti se příhodně utkají s Itálií.

Termín provedení změn na soupisce je jako vždy stanoven na 15 minut před dnešním výkopem, tedy ve 20:30. Vyplatí se nic neuspěchat, počkat si na zveřejnění sestav a teprve poté provést vše potřebné. Bez postihu lze vyměnit pouze čtyři fotbalisty, každý další transfer vás připraví o tři body. Stojí tak za zvážení, zda se vyplatí zariskovat a tento limit překročit, nebo raději nechat sbírat body neúplnou jedenáctku. Tyto potíže nemusí řešit manažeři, kteří v semifinále vsadili na správné reprezentace, a také ti, již mají stále k dispozici Wild Card. S počtem hráčů z jednoho týmu si již není třeba lámat hlavu - finálový limit je stanoven na 12 hráčů.

Známý fotbalista Freddie Ljungberg se rozhodl vsadit na útok Balotelli - Cassano, na koho v posledním kole vsadíte vy?

Autor: Martin Kantor

Komentáře (131)

Přidat komentář
fantomas

...a našel sem Counterovi první chybu, haha!

Reagovat
smazaný uživatel

"Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit."

Reagovat
Counter

Je tam schválně, aby otestovala, zda ty články někdo čte

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle

kde?nemůžu ji najít

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tím,že to nečtu....vynechal QF a su nahranej

Reagovat
fantomas

Už je opravená.

Reagovat
Counter

Přemýšlel jsem, že tam tu další nechám, ale nebyl jsem si jistý, na kterou jsi přišel, a tak jsem opravil obě

Reagovat
fantomas

Aha, já taky opravoval. Jednu neuzavřenou vedlejší větu..

Reagovat
madridcan

Jj ,,zlepšující ligový prezident fantomas"...to prve a posledne slovo proste neide k sebe

Reagovat
smazaný uživatel

countere,za to mi ti ten jednodenní nick stojí-buď svůj a neposlouchej toho vola (ve věcích AFC) fantomasa.díky..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

vezmu si tvou radu k srdci, díky za podporu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

chytrej kluk...odte´dka tu budu vystupovat jako !našrot!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, když kliknu na Badges, tak tam můžu získat Badge "Sharer". Tak by mě zajímalo, jak ho získám, páč nikde nemůžu najít možnost sdílet své skóre. Dík za odpověď

Reagovat
Counter

Přesně tam stojí: Share your score or private league on Facebook or Twitter.

Jestli nemáš v prohlížeči nějaký ad-blocker, tak bys hned pod každou z dosud získaných Badges měl mít tlačítko FB a v něm napsané Share:

http://oi47.tinypic.com/1zob1wm.jpg

To samé bys měl mít vlevo pod souhrnným skóre z jakéhokoli již ukončeného kola:

http://oi46.tinypic.com/30045m8.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vyčerpávající odpověď. Tu první variantu, kterou zmiňuješ jsem už dřív vyzkoušel a bohužel badge jsem nedostal. Díky za upozornění na "share points" u My team, protože tohodle odkazu jsem si do dneška nevšiml. Nicméně pořád mi to nějak nefachčí.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ma tak napadlo .. La ligaci , kde hravate fantu cez sezonu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyměním více jak 4 hráče, odečtou se mi 3 body z celkového počtu bodů nebo začnu dnešní hrací den s -3 bodama?

Reagovat
fantomas

Z celkovýho počtu bodů..

Reagovat
Counter

Nikde ti asi -3 svítit nebude, ale co se týče třeba H2H ligy, tak se ti tyhle odečty budou počítat do finálového zápasu.

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
Counter

Jo. Je to tak i spravedlivé - pomůžeš si x změnami k tomu, abys měl lepší skóre, a mělo by to projít bez jakéhokoli postihu?

Reagovat
fantomas

Kily řikal opak no, ale mohlo mě napadnout, že to nebude mít ověřený. Myslel sem, že se ten postih právě promítne jen do classic league, ale mně to je stejně fuk, odpočet budu mít max. 6bodovej.

Reagovat
Counter

"Any points deducted for making transfers leading up to the Matchday will be deducted from your head to head score."

Kdyby to tak nebylo, mohli by s takovou hráči podvádět, kdyby je nezajímaly Classic ligy.

Reagovat
Kily

tak ti pěkně děkuju, taktika na dnešek je v pr....

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem to na mysli ohledně H2H, kde mám pořád 100% a rád bych vyhrál i ten poslední match. Díky

Reagovat
madridcan

Oplati sa prekopat celu zostavu a prist aj o nejake tie body alebo sa spoliehat na dokopy 6-7 hracov, ktorí zasiahnu do finale? Otazka hlavne na tych, ktorí sa spoliehali na Nemcov a Portugalcanov

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si myslis, ze urobia viac ako 3 body, tak sa uercite oplati

Reagovat
Counter

Je to podle mě dost velký risk. Každý takový hráč, kterého si zvolíš, automaticky musí nahrát víc než 3 body, aby se ti vyplatil.

Reagovat
VdV

nečekejte nic závratnýho,já myslím,že ty 4 změny stejně je strop co tam dát...jako nedám si 4 beky španělský protože nevěřím tutově,že udrží opět nulu,nedám ani 4 italský...golmana mám Buffona,to měnit nebudu,záloha,tam se dá variabilně tvořit,ale není nic moc co vymýšlet...v útoku na výběr max 4 hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Counter

Reagovat
bruchy

OT: Kdo dělal tu anketu na hlavní stránce? Odkdy je Jihlava na Moravě?

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuro
Reagovat
fantomas

To sem fakt nikdy nepochopil tohle...jakože Vysočina nepatří do Čech ani na Moravu nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Jihlava je mix obojího. Já jakožto Čech bych ji zařadil na Moravu, protože se tam člověk může setkat s Moraváky. Na druhou stranu když jsem se bavil se švagrem, který je z Boskovic a říkal jsem mu že jsem rok žil na Moravě (v Jihlavě), tak ten zase tvrdil, že Jihlava není Morava, protože je plná Pepíků... A teď si vyber

Reagovat
centos

Reagovat
slavik38

je to prostě půl napůl, část města patří do Čech a část na Moravu, pak už je na každým zvlášť jestli se cítí jako čech nebo moravák, já teda konkrétně jako čech

Reagovat
centos

Jj, ale co se týče fotbalu, tak je to celkem jednoduché.. holt klub sídlí a sídlil v moravské částí, tak je to moravský klub.

Reagovat
slavik38

přesně tak

Reagovat
domingo

Ja hlavne nechapu, kudma sakra ta hranica vede. Tady ve Svitavach je historicka hranica, 25 kilaku odsud je vesnice Rozhrani, kterou vede taky, vsechny vesnice v okoli jsou 10 km dlouhe a 500 m siroke (cili logicky nejake obchodni / hranicni stezky), a Jihlava je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to nějak měnilo, v Rozhraní to bude asi od roku 1925

Reagovat
domingo

Aha, ok. Svitava je ale normalne historicka hranice, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jen částečně... teď jsem si akorát na wiki našel, kudy přesně prochází hranice a je to tam taky trochu nepřehledný

http://cs.wikipedia.org/wiki/Česko-moravská_hranice

Reagovat
domingo

Ten clovek asi o odstavcich v zivote neslysel

Reagovat
centos

Reagovat
valloire

Reagovat
adalbertus

sagan paráda

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Reagovat
valloire

Reagovat
Le Gunner

Hele, je mi to trapné. Ale, mohl by mě s tou fantou někdo seznámit blíž? Začal bych to taky hrávat, ale nevím, kde se registrovat a podobně, přiblížit pravidla by taky nebylo od věci. Co tak pozoruji, je to podobné, možná stejné typu hry na isport.cz, resp. http://tymsnu.isport.blesk.cz/Index.aspx . Akorát by mě zajímalo, jakse tam mění ty hráči, jestli se to dá hrát normálně přes sezony, je tam jenom jedna liga a podobně. Díky moc všem za adekvátní a kladné odpovědi.

Reagovat
Counter

Co se týče tohoto ME, stačí si přečíst první vydaný článek (v souvisejících). Jinak se to vždycky týká jedné konkrétní soutěže (ať už EURO, PL, nebo Liga mistrů). Pravidla se mohou všelijak lišit, neexistuje univerzální odpověď na střídání, zisk bodů atd.

Reagovat
Le Gunner

Díky mockrát, zítra ráno se na to vrhnu

Reagovat
Le Gunner

Ještě jedna otravná otázka. Když začne ročník PL 2012/2013, automaticky začíná nová soutěž, bude tam někde napsané, že uzavírka sestav je v tolik a v tolik a celou sezonu vlastně s tím týmem pracuju? Jinak, do té soutěže se připojí jen ti, kteří mají ten určitý kód, pokud jsem to v té rychlosti pochopil pokud možno co nejsprávněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to tak, jak tusis, a uzaverka kazdyho kola je uvedena na viditelnym miste

Reagovat
Le Gunner

Ještě jednou velké díky.

Reagovat
Counter

Do soutěže se může obvykle připojit každý, kdo se na daných stránkách registruje, akorát když chceš být součástí uzavřené skupiny hráčů, kteří se např. znají a chtějí vzájemně poměřit síly, tak potřebuješ ten kód :-)

Reagovat
Le Gunner

Jasné.. Takže si prakticky někdo může vytvořit vlastní roomku, která obdrží určitý kód a vybraným lidem ten kód můžu sdělit.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Alba víc bodů než dalších 10 hráčů dohromady

Reagovat
Counter

Ona to fakt vyhraje

Reagovat
Counter

72 bodů, to je masakr. Měli bychom se jí na něco složit, pánové

Reagovat
smazaný uživatel

klobuk dole pred tou slecnou

Reagovat
frank

Můžu být hrdý, že jsem s ní alespoň poslední kolo udržel krok

Reagovat
smazaný uživatel

70 bodov .. ze serus .. nemohlo to takto ist aj v skupinovej faze

Reagovat
smazaný uživatel

nějaká aneta má jako kapitána Albu , no bych do toho kopl

Reagovat
valloire

Já taky,to zas není nic neuvěřitelnýho.

Reagovat
Counter

Je to official - nikdo ze zdejších fotbalu nerozumí. Teď abychom si drbali hlavu, že se vůbec nějaká liga zakládala

Reagovat
fantomas

Příště holkám vstup zakázán!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, že sem to změnil odpoledne z Ramosa na Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, skoda, ze "muj" Torres hraje na lavicce angry birds

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ??

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa spytat , ze ci ceny v krajinach beru len 1. , alebo aj viac hracov :) a na EF sa aj o nieco hralo?

Reagovat
Counter

Cenu bere jen 1. a v EF lize šlo o čest :-) Kterou nakonec každý zdejší čtenář ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

Ještě aby byly nějaké ceny

Reagovat
PJ

Reagovat
Infi

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Za finále 15 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi tam ešte automaticky hodilo Balzarettiho za Diamanitho ,ktorý mal

Reagovat
Kily

gratulace vítězce a všem, kterým se dařilo a fantu si užili. Samozřejmě nějaký míč nebo podobné blbosti nikoho zase tak moc nezajímají vzhledem k tomu, že já vyhrát jednu privátní ligu u jednoho místního uživatele a odměnou mi bude dámská společnost, víno a piva

Reagovat
miky10

Fakt?

Reagovat
Kily

madrid se prostě vytáhl

Reagovat
miky10

Jo tak, já myslel, že je řeč o mně.

Reagovat
Kily

nene, ty zatím se svými trumfy musíš přijít na veřejnost

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa pytal hlavne preto lebo na SK som skoncil 3. o 3 body za prvym.. stacilo dat lepsie pasku a lopta by bola moja :) a na EF som vyhral H2H ligu takze si samozrejme gratulujem :D

Reagovat
Kily

tak to já se ke tvé gratulaci hned přidám

Reagovat
Counter

Nerad ti beru iluze, ale loptu stejně berou jen vítězové těch zemí, které se zúčastnily mistrovství

Reagovat
smazaný uživatel

viem :) preto ma to ani nestve ::) a za gratulaciu dakujem :) je to docela prestiz skoncit 1. v takej silnej a velkej komunite :) a 3. celkovo v EF :)

Reagovat
Counter

To si piš, přejel jsi na plné čáře spoustu zdejších celebrit a v osmisethlavé lize sis vydobyl silnou zmínku ve finálním souhrnném článku :-)

Reagovat
Counter

Jinak samozřejmě gratulace, uvidíš se v závěrečném článku.

Reagovat
miky10

Vyžaduju zmínění v článku za to, že sem Torrese měl pokaždý, když neuhrál ani hovno, ale když něco dal, tak ne.

Reagovat
Counter

Tím se řadíš někde těsně nad Vadera a jeho pokusy protlačit se do článku... Měl by ses stydět, že jsi Nandovi nevěřil -.-

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma teši, ze som si takto vydobil renome, len aby som sa aj ja nezacal povazovat za celebritu EF :D :)) dufam, ze sa mi podorny kusok podari aj PL Fantasy.. kde sa hrava o brutal ceny..

Reagovat
miky10

To jo. Zrovna já.

Reagovat
miky10

100. pro to, že skončila muka v podobě fanty.

Reagovat
Losinho

Pche, už aby byla další. Chystá se podobný seriál článků i třeba na Fantasy Premier League?

Reagovat
miky10

To já se samozřejmě taky těším, jen jsem teď rád za oddech. Nevím, to mi nepřijde moc pravděpodobný.

Reagovat
Losinho

Mně právě taky ne, spíš jsem doufal.

Reagovat
fantomas

Tak pokud Counterovi vydrží elán (na což bych ale fakt nesázel ), možný je všecko..

Reagovat
Losinho

Ale bude aspoň někde EF liga?

Reagovat
fantomas

Jj, ale plánujeme hromadnou odluku od ofiko verze. Pokud tam leccos nevylepšej..

Reagovat
Losinho

To plně chápu.

Reagovat
Kily

spíš ne, navíc by se to pak mohlo vymknout kontrole a přidat se k tomu i Serie A, Liga mistrů a kdo ví co ještě

Reagovat
Losinho

Jo, to je asi pravda.

Reagovat
Losinho

72 bodů, 4. v H2H a 12. v EF, takže nakonec celkem spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako novacik 270 z EF ligy este sa mam co ucit no....teraz dufam ze mi dobre dopadne aspon fanta na tour...

Reagovat
fantomas

No, v první stovce EF League sem, finále H2H Chazy League sem si zahrál, do první trojky v elitní Pali League sem se taky vešel a stoprocentní úspěšnost ve svý Intergalaktický sem si díky soupeřově řádění na poli přestupovém nakonec taky udržel (11. místo)...takže díky díky, fantík je se svym fantataženim zase jednou spokojenej.

Reagovat
SunFells

Já jsem spokojen s tím, že jsem po té bídě dobře zafinišoval

Reagovat
Pinturicchio

Díky Counterovi za Fanta články, bylo to moc fajn a jsem rád, že jsem nakonec hrál.

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Wat

V classic league se potácim někde v prdu a v H2H bez ztráty kytičky, miluju tu rozdílnost systémů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

52 bodov za finále... hmm... škoda, že som fantu začal hrať až od tretieho hracieho kola, takže s dvojkolovým bodovým mankom som nemal šancu sa umiestniť nejak solídnejšie, aj s týmto obrovským deficitom a viacerými nováčikovskými chybami som sa umiestnil v rámci SR v prvej 500vke a vyhral som aspoň svoju head to head ligu so 6 účastníkmi z ktorých dvaja boli celkom solídny...

Reagovat
smazaný uživatel

Borci poraďte, fanta ma celkom chytila - kde sa dá najlepšie hrať počas sezóny napr PL či Liga majstrov? Našiel som napr. fantasyfootball.metro.co.uu, premierleague.com a matchball.com, ktorý okrem spomínaných dvoch ponúka aj španielsku ligu a blížiaci sa olympijský futbalový turnaj, čo mi v hluchom období od skončenia EURA do začiatku PL príde ako celkom zaujímavá náhradka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele