Fantasy EURO - Souhrn 3. kola

21.06.2012, 16:20
Aktuality
Skupinová fáze je u konce a fantasy EURO směřuje do závěrečné vyřazovací části. Už jen tři hrací kola zbývají do konce turnaje, boj vrcholí, a tak začíná jít do tuhého. Každá chyba nyní přijde dvakrát draho, sázka na vypadnuvší týmy může pohřbít všechny dosavadní úspěchy.

Závěrečné kolo skupin se neslo v duchu hromadného užívání Wild card. Jak šlo vyčíst v diskuzi pod předchozím článkem, ne vždy se provedení hromadných změn vyplatí. Světlou výjimkou je známý diskutér madridcan, který nasbíral 65 bodů a vystřelil jako kometa o několik set příček výše až na 112. pozici v EF lize. Pořadí na samotné špici Eurofotbal League se však protentokrát příliš nepromíchalo. Z třetího místa po druhém kole se na čelo vyhoupl Alexandr Kabyl a jeho Lovcí trofejí se ziskem 177 bodů. Na místo druhé vystoupal tým Real Hagrid CF od hráče s nickem Lurtz37, který zaostává o jediný bod. Stálicí EF ligy je Jiskra Strážnice Jakuba Mucky, která od prvního kola stále okupuje přední příčky a zaslouží si velkou pochvalu za konzistenci svých prvotřídních výkonů.

V H2H Intergalaktické lize se znovu zkrátil dlouhý seznam manažerů, kteří doposud neztratili ani bod, a to více než o polovinu. S nejvyšším celkovým počtem bodů je na prvním místě tým Icky Thump(salami) Ondry Bauera, kterému dýchají na záda Jiří Markovič a Godwinson. Uvidíme, zda někdo dokáže projít celým turnajem bez ztráty kytičky, šanci na to v tuto chvíli má 63 hráčů, stále včetně konstantně se zlepšujícího prezidenta ligy fantomase.

Do čtvrtfinálové uzávěrky, která je stanovena na dnešek ve 20:30, můžete libovolně měnit svou soupisku. Oproti skupinové fázi dochází ke dvěma změnám: rozpočet se zvyšuje o pět milionů, aby bylo snazší pokrýt náklady na členy základních sestav z postupujících favoritů, a také je možné zvolit až čtyři hráče z jedné reprezentace. Je důležité mít na paměti, že po čtvrtfinálovém kole je možné provést jen osm změn bez bodového postihu, bude tak důležité odhadnout, kdo postoupí dále a kdo se naopak s turnajem rozloučí.

Na závěr jedna potěšující zpráva. I díky vašemu přispění se povedlo postoupit ze skupiny v rámci Fans‘ league z druhého místa díky porážce Polska v závěrečném kole. Ve čtvrtfinále čeští manažeři změří síly s Dánskem. Nehrajeme tak pouze o individuální úspěch, ale také o celoevropskou prestiž ve fotbalovém přehledu. Hodně zdaru!

Autor: Martin Kantor

Komentáře (410)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele