Fantasy EURO - Souhrn 2. kola

16.06.2012, 14:32
Aktuality
Uplynuly čtyři dny a zase jsme o něco blíže rozuzlení, kdo prokáže nejlepší přehled, manažerský instinkt a i s trochou štěstí zvítězí. Eurofotbal League už čítá neuvěřitelných 826 hráčů a pořadí po prvním kole se značně promíchalo. Dokonce i místní celebrity začínají vystrkovat růžky...

První místo momentálně okupuje Jiří Markovič se svým týmem Absolut Jednohubka, jenž získal 122 bodů. Na záda mu dýchá sympatický fanoušek Arsenalu djourou, jeho tým chaperons zaostává o jediný bod. Velkou pochvalu si zaslouží Jakub Mucka, neboť Jiskra Strážnice v druhém kole neustoupila ani o píď a stále drží dělené třetí místo spolu s Lovci trofejí Alexandra Kabyla. Všechny rozestupy jsou i nadále minimální a celá první padesátka soutěžících se vměstnala do dvaceti bodů. V tomto elitním seznamu už lze najít i tváře známých diskutérů. Za všechny zmiňme všudypřítomného kiwwiho, kterému šlape na paty grammar nazi Counter. Jen těsně do první padesátky nepronikl hrubas a o moc nezaostávají např. prezident a zakladatel EF ligy Rssa nebo Pinturicchio.

V Intergalaktické lize, fungující na principu H2H, je stále nepřeberné množství hráčů, jimž se povedlo porazit své protivníky v obou hracích kolech. Tento počet se však smrskl oproti prvnímu kolu o více než stovku hráčů na 131. Díky nejvyššími počtu získaných bodů je pořadí na čele stejné jako ve výše zmíněné EF lize jen s tím rozdílem, že třetí místo patří hráči s nickem Jeremy a jeho tým se stylovým názvem czech rePUBlic. Za zmínku také stojí prozatímní čtvrté místo místy roztěkaného fanouška Chelsea Godwinsona a druhé, tentokrát už suverénní vítězství prezidenta ligy fantomase, který tak navzdory nepřízni osudu i nadále chová naději na nejvyšší příčky.

Druhé hrací kolo se neslo v duchu gólových přestřelek, čisté konto z 16 účastníků udrželi jen obránci Španělska a Francie. Velké popularitě se tak těší útočně ladění hráči, nejvíce zazářili David Silva, Mario Gómez nebo Fernando Torres. Ze záložní řady se stejně jako v prvním kole prosadili Alan Dzagojev, Václav Pilař či Mario Mandzukić. Potenciál do dalších kol předvedli také špílmachři jako Andrea Pirlo, Bastian Schweinsteiger a Kuba Błaszczykowski. Vychytralým tahem může být sázka na Igora Denisova, který má sice ve statistikách 0+0, ovšem stihnul již získat 25 Recovered balls, jednoznačně nejvíce ze všech hráčů na ME. Všechny tyto hráče lze získat, pokud stále disponujete tzv. divokou kartou.

Jestliže ano, můžete ji aktivovat při potvrzení přestupů a až do 20:30 libovolně upravovat soupisku. Toto období je považováno za nejlepší pro využití Wild card, jelikož se dají čekat rozličné změny v sestavě u týmů, které už mají buď postup jistý, nebo už naopak šanci na čtvrtfinále ztratily. S koncem skupinové fáze se váže opět možnost neomezeného počtu přestupů, takže se ani nevyplatí WC šetřit na horší časy.

Na závěr ještě zmínka o jedné z poněkud opomíjených soutěží - kromě boje mezi sebou také společně reprezentujeme Českou republiku a v tzv. Fans' league soupeříme se stejnými protivníky jako česká reprezentace. V prvním kole celkový průměr všech našich získaných bodů bohužel nestačil na ten ruský, v kole druhém došlo na remízu s Řeckem 43:43. V závěrečném zápase s Polskem tak potřebujeme zvítězit a zajistit, aby v případě selhání na hřišti naše reprezentace pokračovala v turnaji alespoň na fantasy úrovni. Detailní informace jsou k dispozici po kliknutí na tlačítko "Show standings" v pravém panelu na hlavní stránce fantasy.

Jak zahrát divokou kartu?

Když uděláte více než jeden přestup a dole na vás mrká jedině "make transfers", zatímco horní lišta straší odpočtem drsné sumy bodů, nepropadejte panice. "Make transfers" stlačte a pak jen na další stránce v prvotní fázi místo "confirm changes" klikněte na "play wildcard". Teprve potom můžete v klidu změny potvrdit a až do 20:30 si s vaším zbrusu novým týmem (pochopitelně zadarmo) hrát...

Autor: Martin Kantor

Komentáře (374)

Přidat komentář
kiwwi

Reagovat
fantomas

Co to bylo Countere, že prej vydřený?! Dyt sem ho deklasoval... to první bylo o chloupek no, ale prezident se holt potřeboval nastartovat.

Reagovat
Counter

A pak že to nikdo nečte Promiň no :-)

Reagovat
smazaný uživatel

nj kupit Bommela a Afellaya bola osudova chyba ...

Reagovat
Pinturicchio

Jsem zmíněn v článku, ou jéééé . Ještě včera jsem byl na 42. pozici, Isaksson mi to poj*bal

Reagovat
fantomas

Ale nechybělo mnoho a měl nulu!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

Prostě smůlička, já to měl stejný s Olssonem.

Reagovat
Pinturicchio

Já ten zápas neviděl, takže netuším, jak moc velká haluz to od Angličanů byla. Jinak, Fantíku, kolik bude možno udělat změnt po skončení základních skupin?

Reagovat
fantomas

Neomezeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Super.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pinturicchio

Neplaz jazyčisko, ted vyletím nahoru. Dneska Kerža sundá Řeky, Marchisio bude hrát proti Irům, Hummels s Chiellinim čisté konto. Po tomhle kole jdu do první desítky.

Reagovat
fantomas

Marchisia sem chvíli měl pak musel ustoupit Gigimu

Reagovat
Pinturicchio

Už ted mohl zasunout, proti Irům mu to tam musí spadnout. . Já Gigiho musel obětovat , za Giorgia a právě Claudia.

Reagovat
fantomas

Giorgio je moc drahej, já upřednostnil Bonucciho.

Reagovat
Pinturicchio

Leo je taky dobrá volba, ten přechod na tři obránce mu ohromně prospěl a pomohl.

Reagovat
fantomas

Proti Chorvatum byl báječnej. Hned po Pirlovi top Ital..

Reagovat
Pinturicchio

Taky se mi líbil a to jsem ho po polovině sezony vyháněl z Juventusu.

Reagovat
Losinho

Gigi a Andrea, jasná italská dvojka.

Reagovat
fantomas

Andrea moc drahej. Já mám zálohu lacinou a nenápadnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky

Reagovat
Losinho

To já taky, ale Andrea chybět nemůže. Nedivil bych se, kdyby byl z mojí zálohy jediný s více jak 2 body.

Reagovat
fantomas

:)) Proti Irum má asi minimálně to jedno áčko jistý no.

Reagovat
Losinho

Snad jo, případně je šance na gól z přímáku.

Reagovat
salami

kdepak, já mám Bonucciho a Cassana, vzadu 0 a Cassano si s Irama pohraje a nejlíp sám, at nikomu nepřibejvaj asistence

Reagovat
Rssa

Letos jsem podcenil začátek, tak mi finiš nejspíš nevyjde...

Reagovat
Pinturicchio

Ono na tom začátku strašně záleželo, protože čím víc se ME bude blížit ke konci, tím víc stejných hráčů tam budeme mít a všichni za ně budeme mít hodně podobné bodové zisky.

Reagovat
fantomas

No to zas budou hrozně dělat kapitánský pásky potom. Podle mě nejde určit, která etapa je nejdůležitější, a když mně třeba krutě nevyšlo druhý kolo (kolem 30), teď docela jo (kolem 50), uplně v klidu se ještě někam do top 50 protlačit můžu...jen teď sem přeskočil skoro půlku tabulky. :))

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, ale přece jen, i ta kapitánská páska už se u mnoha lišit nebude. Já po první kolem byl někde kolem 250 místa ( 42 bodů ), po druhém jsem 97 ( 57 bodů )

Reagovat
fantomas

No hráčů budeš mít furt stejně , takže bude furt plus mínus stejná šance (řekněme, že pořád budeš mít 5-6 žhavých kandidátů na C), že se shodnete, navíc už hůř pude tu pásku posouvat, takže to opravdu bude o šťastný ruce, ne jako ted..

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme . Já tipuju, že to pořadí už se po skončení zákl. skupin moc měnit nebude.

Reagovat
fantomas

Tak ta špička má solidní náskok a může ho ted buď stáhnout, nebo navýšit (což už by bylo fatální)...ale já furt věřim, že ještě zamíchám kartama!

Reagovat
Pinturicchio

Ukážeme jim, jak se to hraje.

Reagovat
Rssa

Začátek je velmi důležitý, protože pak už se rozdíly smazávají. Já dneska použil wild card, tak doufám, že třetí kolo bude z mé strany nejúspěšnější.

Reagovat
fantomas

Nevim, já myslim neměl první kolo U21 taky nijak slavný, ty starty běžně nemívám raketový a stejně v tý širší špičce potom sem...nepřeceňoval bych to.

Reagovat
Rssa

Tak já to nepřeceňuju, ale dobrý základ je důležitý. Taky nevzdávám boj, stále můžu skončit hodně vysoko, minulé MS jsem taky sbíral body hlavně v PO.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Popřál bych ti hodně štěstí a bodů, ale tak víš jak . Já už vymýšlím, jak to poskládám po základních skupinách.

Reagovat
fantomas

Tě někdo vytahal za jazyk?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Logan

Kerzhovi už jsem přestal věřit, běda jak se dneska prosadí, to by mě opravdu zklamalo ... já jsem vsadil na osvědčená jména a dnes překopal s wildcart celou fantu ... minulý kolo mě zachránil jen kapitán Silva ... ale teď doufám že italové a němci vzadu s nulou, Marchisio gól, dzagoev bude pokračovat ve svých výkonech a útok Gomez, Torres a Silva, tak to je jistota

Reagovat
Logan

Hele, pintu, když se teď uzdravil Barzagli, myslíš že Prandeli posadí Mottu, posune DDR do zálohy a nechá hrát Barzagliho nebo bude sedět?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Vadera už přeskočil i Pablito

Reagovat
Wat

Aspoň někoho jsem v H2H udolal.

Reagovat
fantomas

60 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš brát vážně, od čtvrtka už na to kašlu a neměnim sestavu. Bejt to jinak, magickou pětašedesátku pokořim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dostáváš na prdel

Reagovat
-Carles-

Kto má team s názvom djirosee?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney a Pillar na scénu a sneijder, ibra pryč, su zvědav:)

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre čistý konto, gól a 10 recovered balls. Prosím, kapitáne.

Reagovat
Wat

I s tou bídou jsem pořád před Cobrou, juhu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jinak kdo tu je Filip Kovařík s týmem FC Komotau a Pavel Šinkmajer s týmem Macaque Team?

Reagovat
fantomas

A já hledám Lukase Grause, Saint George..

Reagovat
salami

když jste u toho, kdo je Lostprophets?

Reagovat
vodka

welšská kapela

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tady, ale jsem Tomáš Kovařík (FC Komotau)

Reagovat
Rssa

Promiň za zkomolení jména. A promiň za rozdrcení v duelu

Reagovat
Logan

já hledám SK Lhenice (nick Tumič)

Reagovat
Swarley

tak jsem zadivočil, čili očekávám tak 25 bodů...ale snad to bude na Pabla stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu na to taky teď, svou čest si nenechám vzít aspoň v H2H!

Reagovat
Swarley

to já mám už za sebou nepříjemné prohry s nifem a destem, ale teď mě čeká atraktivní soupeř v podobě Chazyho

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, já radši ani ještě nekoukám na soupeře, no. Nenechám přece svý nový hráče znervóznit a hlavně je to jedno, stejně jsou všichni nade mnou

Reagovat
Swarley

já to mám podobně, ale vybral jsem si pár cílů, které musím splnit...první je porazit celkově pabla a dohnat fantíka, dílčím cílem je porazit v H2H chazyho

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky podobnej- aby moje nová sestava nedopadla hůř, než ta původní

Reagovat
Wat

Ale Fernando pořád jistota, že?

Reagovat
Swarley

vždyť Fernando by mi měl děkovat za důvěru, to já ho probudil a díky mně dvakrát skóroval...čekám děkovný dopis a podepsaný dres

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Swarley

a přikůpil jsem tvého miláčka Alana, takže očekávej u něj dnes 2 body

Reagovat
Wat

Já ho ve fantě nikdy neměl, takže body mi jsou šumák.

Reagovat
Swarley

teď se dívám, ty už jsi taky za mnou?

Reagovat
Wat

O dva body, po tomhle kole se mi díváš na záda!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Pinturicchio

Jinak na čtvrtfinálě už můžu z každého týmu tři hráče, je tak?

Reagovat
Pinturicchio

Respektive vzít třeba tři Italy.

Reagovat
smazaný uživatel

nene, jen z tymu, ktere postoupi

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pinturicchio

Podpásovka . Nemám strach, Itálie ME vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som im postup prial ale šanca je asi tak 2 % (španielsko - chorvatsko 2:2, bye bye Italy )

Reagovat
Pinturicchio

To ani nezminuj, to se prostě NESMÍ stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
PJ

Reagovat
Kovi81

Reagovat
miky10

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Group stage: 2

Quarter-finals: 4

Semi-finals: 6

Final: 12

Reagovat
salami

po základních skupinách nechci ztrácet naprvního víc než 15 bodů, at je v PO o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem vyndal z fanty Ronalda, takže očekávejte titulky po zápase s Holandskem: ''Ronaldo hattrickem umlčel kritiky a Portugalsko s čistým kontem postupuje do dalších bojů.''

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vole! Honem ho tam dej zpátky!

Reagovat
frank

Já se nad posledním volným místem v sestavě rozhodoval hodně dlouho, nakonec jsem dal v útoku přednost před Ronaldem Rooneymu. Je to risk, ale Hodgsonovo prohlášení mě posílilo optimismem. Dzagojev mi za první dvě kola hodně pomohl, dlouho jsem se rozhodoval, jestli ho nedat pro třetí kolo kapitánem, ale nakonec jsem jí nechal po úspěšném druhém kole Karimovi.

Reagovat
miky10

Kapitána můžeš měnit po každém dni, takže když ho dáš dneska Dzagojevovi a on vyhoří, v klidu můžeš pásku posunout Karimovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo zatraceně dobré kolo, posun o 300 míst dopředu Jó, vono se to hraje hned jinak, když jsem vyhodil z týmu Szczesnyho, Papadopoulose a Sokratise, kteří mi v prvním kole dohromady uhráli závratné -3 body

Reagovat
Godwinson

Bude dnes hrát ten Pavljučenko?

Reagovat
smazaný uživatel

ooooch aka pocta, vrchol mojho posobenia na ef diky grammar nazi

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

a slap si niekde inde a nie mne na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slabé kolo, 38 bodov a prepad z TOP 100 na 314. priečku, si vyžiadalo prvú obeť. Ibro, díky za gól proti Ukrajine, ale, nech žije Karim !!!

Buffon a dvojica Zhirkov - Lahm čisté konto. Kubo aj do tretice gól či asistenciu, do hry už konečne zasiahne aj Reus, a skvelým výkonom okorenením gólom si jasne povie o základ aj do vyraďovacej časti. Smrtiaca útočna trojica Lewandowski - il capitano Cassano - Benzema stoji proti naslabším súper zo skupiny, o góly tak núdza nebude.

Takže, návrat nie do Top 100, ale do prvej desiatky (!!!), by mal byť samozrejmosťou

Reagovat
smazaný uživatel

Balzaretti bude hrát proti Irsku

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, konečne. Snáď sa ukáže, a bude hrať aj ďalej potom

Som nad ním rozmýšlal aj do fanty, ale Gigiho ani Tondu neobetujem. Najmä Cassano proti Írsku proste už musí gól alebo asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, tak prekvapil aj Karagounis

Reagovat
Godwinson

Hlavně si toho Benzemu vezměte všichni, v posledním zápase bude hrát Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, rovnako ako to bolo aj s Diarrom

Reagovat
Godwinson

M'Vila se ještě necítil na celý zápas, žádná blbost, příště už bude Diarra sedět.

Reagovat
Logan

bude MVila hrát proti švédům? rozmýšlím jestli jeho nebo cabayeho ... oba jsou nejistota

Reagovat
fantomas

No ty seš ***...ted si mě vylekal.

Reagovat
Godwinson

Nechci lekat, jen píši zcela zřejmou, byť ještě neoficiální věc. A já jako zdroj ctnosti chci všechny ty nebohé hráče varovat :)

A M'Vila hrát bude, Cabaye pravděpodobně taky.

Reagovat
fantomas

Tak zřejmý to neniii..

Reagovat
Logan

díky za info, nakonec jsem to vykoumal tak, že tam mám oba a debuchyho jsem dal pryč

Reagovat
Godwinson

Budu jen rád, když zůstane Blancův výrok nezaznamenán, či dokonce opomíjen a v úterý vás překvapí tato mnou predikovaná zpráva :)

To je trochu risk :) M'Vila stejně body dělat nebude, to jsi tam Debuchyho mohl nechat.

Reagovat
Logan

No, Debuchy za dvě kola co jsem ho tam měl taky nic moc ... a já nemám do tý zálohy moc na výběr za ty body co mi zbyly a on je tam jasně nejlepší, bude mít odebraný bálony, třeba nějakou asistenci, uvidíme ... hlavně aby už hrál ... docela se divím že ho Blanc postaví, protože mi přišlo že Diarra hrál dobře a Francouzům to klapalo

Reagovat
Godwinson

Já nevím, jak to sestaví. Poměrně jistý si jsem se základem pro Girouda, ale jak to bude s tím středem, to možná neví zatím ani sám Blanc. Jen řekl, že zranění Cabayeho není z vážných a měl by být k dispozici už na další zápas. Samozřejmě, třeba ho nechají pro jistotu sedět, to já nemohu vědět. Co se týče M'Vily, to je ověřený hráč, s Cabayem má nahráno a je to prověřený střed, Diarra neměl závratnou sezónu a hrál slušně proti Anglii, mně to vychází jasně. Do toho stylu hry se stejně patnáctkrát víc hodí právě M'Vila. Možné je tedy v podstatě vše, možná nebude hrát ani jeden :)

Reagovat
Logan

sakra aspoň jeden hrát musí no uvidíme, každopádně díky za vyčerpávající info

Reagovat
Swarley

a co takhle Benzema na křídlo místo Méneze a Giroud na hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší trefa co sem dal bylo že sem před zápasem anglie vystřídal Carrolla místo Cassana i když sem ještě netušil že bude hrát... A pak sem rád že sem tam nechal Cabayeho a nedal místo něj Eriksena jak sem plánoval... Ještě super trefa Dzagoev a Pique a Casillas v bráně i když tomu sem dost věřil že mi s nulou uhrajou body... jediný co mě trochu naštvalo že sem přišel o body za Evru dá se říct, kdyby udrželi čistý konto snim, je to lepší... celkově 58 bodů, slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jsem nečekal, že můj kapitán Steve Gerrard bude dělat tolik bodů A Bendtnera jsem chtěl taky prodávat, ale nakonec jsem si ho nechal Akorát mě štve, že jsem nechal Shirokova v prvním zápase na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

PLs jak se používá ta divoká karta?

Reagovat
Logan

máš to v článku

Reagovat
fantomas

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si ji na pristi kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

mám touhu ti ten postup popsat tak, ať přijdeš aspoň o 30 bodů, ale nebudu svině

Reagovat
Counter

Je to v článku. S tučným nadpisem.

Reagovat
Wat

Chudák Counter.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

(tohle sem dopisoval já)

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem se připojil až teď tak se mi body za minulý kola nepřičtou? to je trošku škoda, že už nemám šanci na vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

nj je to dost nefer

Reagovat
Counter

Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí :-)

Reagovat
PJ

Je to nefér no, taky sem chtěl tým postavit až po finále a celý to tu vyhrát

Reagovat
miky10

Však ty můžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsem se zeptal..neříkal jsem že je to nefér.

Reagovat
PJ

To si neřikal, ale stačilo se nad tim zamyslet a muselo ti bejt jasný, že přičítat body zpětně je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi dá se do toho ještě regnout a popřípadě kde?:))

Reagovat
Counter

Související články - ten nejstarší ze 7.6. Tam najdeš vše potřebné ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc :) Sice se mi vás teď bude těžko dohánět ale bojte se staří pardové :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi to nechce brát mail nevíš v čem může být problém?Připojím se normálně přes facebook ale pak mě to nechce pustit do hry :)

Reagovat
madridcan

Madridcan production uvadza hororovu komediu s nazvom ,,Kapitán".

Prvá časť- Szczesny. Madridcan sa nevie dockat zaciatku Fanty. Vravi si, ze hned prvy den nekompromisne zautoci na prve miesta Wojtovym cistym kontom. Wojto je vsak proti a viac ako lopta ho zaujima noha greckeho zaloznika, asi ci neni podviziveny kvoli krize. Wojto odchadza a spolu s nim odchadza Madridcanova moznost prvy hraci den dat kapitana niekomu inemu a tak vyckava na druhy hraci den.

Druhá časť- Rosicky. Zaciatok ako zo sna! Dva rychle goly sice pre kapitana znamenaju hovno, ale 6 bodov hned zo zaciatku je celkom peknych, plus nejake tie kolmice do rozbitej greckej obrany pripadne gol snad Rosicky posle. Hovno hovno zlata rybka, akvarium nebude! Rosicky po polcase strieda a Madridcanova pociatocna erekcia sa vytráca a pribaluje si 0 bodov.

Tretia čast- Ronaldo. HA hattrick minimalne! Tolko bodov, kolko mi dneska spravi on este ziadny hrac na turnaji nespravil. To, ale Madridcan nevie, ze body za odje*anie nemozne sa nedavaju. V bodoch marne hlada aj obijanie putacov a trafenie brankarov. Body za vyhrate hlavickove suboje, klucky, pekny usmev a pekny uces tam bohuzial tiez nie su a vysledny jeden bod potesi asi ako zdvihanie mydla vo väzení.

Štvrtá časť-Koniec dobrý, vsetko dobré. Je to neuveritelne, neskutocne, uzasne, fantasticke, ale Alba si nezlomil nohu, nedostal v 90 minute gol a dostava 12 bodov čo v Madridcanovi za danych okolnosti sposobuje radost spojenú s plačom rovnajúcu sa návratu vojakov z Afganistanu...

To ako Madridcan uvazoval o Benzemovi, ktorý spravil bez pásky 8 bodov bude v pokracovani...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš bude chytat Tytoň.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Counterovi za zmínění Wild Card, protože jinak bych si jí vůbec nevšiml. Nadruhou stranu doufám, že si těmi 6 změnami akorát neposeru vybojované pozice.

Reagovat
fantomas

Achjoooo, Šava Kerž...Šava Kerž...Šava Kerž...Šava Kerž...Šava Kerž...Šava Kerž...Šava Kerž...určitě trefim toho blbýho klasicky.

Reagovat
Dominator

Kde sa dvaja biju, treti vitazi

Reagovat
fantomas

Jenže to je Dzag a ten je vedenej jako záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Občas je to vtipné, ale Dzagoev bude spíš záložník. Napadá mě třeba Mandžukić jako záložník či David Silva jako útočník.

Reagovat
Dominator

Tak ten Silva ma poriadne nasra...nastval, ze je zaradeny medzi utocnikmi :/

Reagovat
salami

Silva je na pomezí mezi utokem a zálohou, ale toho Mandžukiče nechápu, ten snad hraje v utoku jak v repre, tak ve Wolfsburgu

Reagovat
Dominator

Toho Silvu aj viem pochopit, ale nepotesilo ma to ...a predsa len by som ho nezaradil k utocnikom (zvlast ked tam Spanieli maju takeho Torresa ci Llorenteho)

Co sa tyka Mandzukica - tak toho by asi naozaj do tej zalohy zaradil len malokto

Reagovat
fantomas

Jj, Mandžukiće sem podojil minulý kolo, ted už sem se na něj vykašlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď jo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou oba dva blbost, ale když už tak bych ještě pořád víc věří Keržovi.

P.S. Pamatuješ jak jsem psal, že bych si dal do fanty Bendtnera? Zas takovej provar by to nebyl.

Reagovat
fantomas

Njn, ale na celym turnaji dá gól jen Portugalcum ...já asi zůstanu věrnej Keržovi no, ale bojim bojim.

Reagovat
salami

prej provar, ten mě dotáhnul na 35. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti dýchám na záda woe!

! ! ! Ofensivní štírci ! ! !

Reagovat
Godwinson

Tak jsem riskl Tytońe. Snad chytí Barošovi pencli a pak dostane jeden gól od Pilaře po přihrávce Polańskiho.

Reagovat
Logan

Pilařovi by mohl přihrávat Theo, a Piszczek by mohl mít aspoň 20 odebraných balonů Malafeev s nulou a Dzagoev aspoň 2 fíky a asistenci pome

Reagovat
Godwinson

Až tolik máš z dneška hráčů? :) Já si řekl, že zapnu Blancovu obtížnost a vyhodil jsem pár mých držáků z předchozích kol, tak jsem zvědavej, snad nedopadnu jak sedláci ...

Reagovat
Logan

No, nakonec jsem to ještě zase překopal z dneška mám docela dost no ... nakonec je sestava Malafeev,Neuer, Gebre, Piszczek, Bonucci, Rami, Strinić - Dzagoev, Polanski, Marchisio, Pilař - Torres, Gomez, Silva

spoléhám na svůj útok, dneska spolíhám na rusy, francouzi budou hrát v klidu, italové by itům měli dát

Reagovat
Counter

Aaaa, blbá Wild card, teď abych až do poslední minuty promýšlel, kdo vůbec bude hrát a jak vlastně bude hrát... Aaaaa!

Reagovat
vodka

tss, měls odfláknout ten první tým a po prvním kole by ti nic jinší, než wild card nezbyla

Reagovat
Swarley

chceš poradit?

Reagovat
Counter

Reagovat
salami

já už asi 10krát prohodil Cabayeho s Velosem, at se rozhodnu jakkoliv, tak je jasný, že budu litovat

Reagovat
miky10

Já v noci použil wildcard a od tý doby sem to před chvilkou měnil už počtvrtý...Kerž kapitán, věřim, že se rozstřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že som zabudol heslo, aspoň nemusím vidieť ten hnus.

Reagovat
fantomas

DING DONG!

Reagovat
Counter

Katastrofa, tohle kolo bude moje nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

to je krása, na Slovensku 2. najlepší

Reagovat
fantomas

Bože, sem dal přednost Plašilovi před Karagounisem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

plašilovi?? to snad ne

Reagovat
fantomas

Standardky a sem tam geniální moment (viz pas na Baryho)..

Reagovat
fantomas

No, vida, málem..

Reagovat
Logan

Nojo, po prvním poločase to bylo děsný ale ... až sem se divil jak hezky dneska ty standartky kopal

Reagovat
fantomas

Na to se fanta neptá no, stejně jako na ty kousky, co mi zas chyběly.

Reagovat
fantomas

Pláša se třemi body nakonec top hráč dneška.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele , zrovna ked si dam Dzagoeva a Arsavina do fanty tak ti kreteni prehraju a vypadnu

Reagovat
Azazelo RD

Jiráček kapitán! :-) Místo Arshavina na poslední chvíli.

Reagovat
salami

to byla snad jediná věc, kterou jsem za ten den nezměnil ale jinak byl celej zápas strašnej až na ten gol

Reagovat
Azazelo RD

já nakonec ano, naštěstí

Reagovat
salami

blbě jsem to napsal, myslel jsem to tak,že Jiráčkovi jsem dal kapitánskou pásku už ráno a ani jednou jsem nezapochyboval, kolem Jiráčka se jinak v záloze protočil dobrej tucet hráčů

Reagovat
Azazelo RD

Jiráček kapitán! :-) Místo Arshavina na poslední chvíli.

Reagovat
fantomas

Tak aspoň Gebre no

Reagovat
fantomas

Nehehe, já ho nakonec vyhodil..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
miky10

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
PJ

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Godwinson

Tak to je šílené kolo, i na moje pomalé rozjezdy je tohle příšerný.

Reagovat
Logan

To teda, ocas Pilař měl na začátku dát gól po te Gebreho přihrávce, to by byla klasa do mojí fanty Rusové, ti prostě netrefili ani stodolu, ještě že kromě Malafeeva mám ještě Neuera, no a Polanskiho nahradím Cabayerm, snad bude hrát ...

Reagovat
fantomas

Hm, z toho bych se radoval a pak by to zděšení z vyndání Gebreho bylo ještě silnější.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Logan

to mě hrozně naštvalo ... koho si dal místo něj?

Reagovat
fantomas

Debuchyho myslim, resp. vrátil, měl sem ho už ty dva zápasy předtim, jen sem před použitim WC automaticky vyndal všechny hráče.. :))

Reagovat
Logan

tak to já jsem to udělal přesne naopak a nakonec jsem tam dal Ramiho

Reagovat
smazaný uživatel

Fasa 22 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, proč jsem nahradil čecha za malafeeva. Mohl jsem mít víc bodů.

Reagovat
Godwinson

200. pro roztěkaného Godwinsona

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
miky10

Omg. Kapitán Keržakov, Gebre na poslední chvíli nahrazenej Piščekem. Aspoň ten Čech...

Reagovat
mithro

Jiracek, Kadlec - 15 bodov, tak snad to vydrzi aj dalej

Reagovat
madridcan

Counter, zaloz

Reagovat
Dominator

Dost som sa s tym nababral, no a mal som velke ocakavania...

...ale nemal som sa nechat uniest hracmi, ktori boli vo forme, a radsej to nechat na srdce

...po tychto dvoch zapasoch teda sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Čech kápo, to byla dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo v Eurofotbal league, spokojenost Jiráček (c) ftw!

Reagovat
smazaný uživatel

Gebre kapitán, Jiráček výborný výkon, 27 bodů, zítra Gomez a Helder Postiga hattricky a bude to dobrý. 14 bodů ztráty na 1. místo, to je nic.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bola chyba ignorovanie cechov pocas skupin lewa mi nenahral nic

Reagovat
smazaný uživatel

asi bola chyba ignorovanie cechov pocas skupin lewa mi nenahral nic

Reagovat
fantomas

Obranář Obraniak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ak si spomeniem na heslo od emailu bude obranář

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo...proč bych nenechal kadlece na střídačce....

Reagovat
fantomas

Pročs to dělal? :))

Reagovat
smazaný uživatel

v minulým kole sem ho celkem úspěšně posadil na lavičku...a ted ho zapomněl vrátit

Reagovat
Losinho

Jasný, no...Pilař X Jiráček - zkusíme Pilaře! Jiráček gól...kapitán Gebre X Zhirkov - zkusíme Zhirkova! Gebre čistý konto...

Reagovat
Pinturicchio

Limber v základ, 6 bodů, škoda té žluté karty. Kerža a Dzago zklamání jako prase.

Reagovat
Pinturicchio

Tak změny na čtvrtfinále jdou dělat už ted. . Navíc se bank navýšil o 5 milionů, vzít můžu až 4 hráče z jednoho týmu, ... ou jééééé

Reagovat
Logan

Taky už jsem si s tím hrál ...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, je potřeba to mít pořádně připraveno a zaskočit soupeře.

Reagovat
Swarley

třeba tím, že se ti během posledních zápasů skupiny ještě někdo zraní

Reagovat
Pinturicchio

Připravené, ne potvrzené.

Reagovat
salami

ještě žes to sem napsal, jsem uplně zapomněl, že zejtra večer odjedu a vrátim se až v pátek, to bych byl na sebe fakt naštvanej, že jsem si nepřipravil sestavy, když mám ted životní formu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rssa

Tobě už nic nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Kadlec, Gebre, Papadopulos... 21 bodů Teď zbývá Lahm a na lavičce dost možná poprvé zůstane Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

ta H2H liga je fakt úplně o ničem, koukám že má někdo 6 bodů se skore 65 a já se skore 86 jen jeden bod

Reagovat
Maresma

Však o tom H2H liga je.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Horcmen

stejné jako naši 6 bodů se skóre 4:5 a Rusko 4 body s 5:3 v tom je právě H2H zajímavá

Reagovat
fantomas

Proto je prezident fantomas...

Reagovat
Rssa

Jsi prezident, srovnej si tam ty nespokojence nějakým diktátorským činem

Reagovat
fantomas

Sem omezen ústavou

Reagovat
Rssa

To máš blbé. Já ne. A viděl jsi tu někde nespokojenost na mou ligu?

Reagovat
fantomas

Tvoje liga je populistická a konvenční.

Reagovat
Rssa

To tvoje taky a ještě ti tam lidi držkujou

Reagovat
fantomas

To právěže neni ale...kéž bych je mohl vyhodit...

Reagovat
Swarley

bohužel to je o soupeřích, které dostaneš...každopádně když to je někdo, koho znáš, tak to má své kouzlo

Reagovat
fantomas

Nani si dneska musí udělat z Willemse trhací kalendář...

Reagovat
Swarley

tak do tohle zápasu jsem nenominoval nikoho dneska jen večer v poklidu, Ozil s Andersenem

Reagovat
fantomas

Hh, já mám Veloso+Nani a Dehli+Andersen (ale to jen tak ze srandy, stejně počítám, že mi pak zachytá Gigi)...

Reagovat
Swarley

tak v gólmanech se shodujeme

Reagovat
vacin

Tak mi nejde přihlásit se na můj účet....

Reagovat
kiwwi

teraz ked spravim transfery na QF a potvrdim ich, tak este ich budem moct menit, vsak?

Reagovat
fantomas

Jistě.

Reagovat
Swarley

supr, že už nepíšeš SF

Reagovat
Godwinson

Jestli dnes nenahraju 30 bodů, lámu nad tou hrou hůl.

Reagovat
fantomas

Tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele .. vymenim holadnadnov za HUmmelsa a Nuera , ze budu body za ciste konto a drb Dehli im ho tam fikne

Reagovat
smazaný uživatel

už na to pomalu kašlu, dosáhl jsem čeho jsem chtěl (znovu 3 místo )

ve čtvrtek jedu pryč, tedy pomalu přenechávám horké třetí místo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dobrej napad ve 20.40 změnit kapitana z Ozila na RvP.

Reagovat
madridcan

ja som mal uzavierku 20:30, ty si mohol o desat minut dlhsie premyslat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nevim kolik bylo, ale byly už hymny.

Reagovat
salami

krásný 3. místo držim po dnešnim kole, abych vám dal šanci, tak přenechávám řízení týmu od zítřka do pátku na svý slečně, tak se můžete aspon trochu dotáhnout amatéři

Reagovat
smazaný uživatel

Levá střídá pravou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak první 2 dny třetích zápasů, zatím solidní výbuch. Za 6 hráčů 20 bodů a vyčerpaný střídání. Takhle špatně jsem na tom nebyl ještě.

Chiellini, Iniesta, Konoplyanka, Ribéry a Benzema musej zazářit.

Reagovat
salami

fantomasi, Niklas Bendtner je třetí nejlíp hodnocenej útočník

Reagovat
fantomas

Proč to adresuješ mně?

Reagovat
salami

tys o něm na začátku trochu pochyboval

Reagovat
fantomas

No to jen v tom ohledu, že bych si ho do fanty nedal...2+1 sice předčilo moje očekávání, ale já se aspoň Counterovi (na rozdíl od jiných pěti lidí) nevysmál.

Reagovat
Counter

Reagovat
salami

jenomže tys mi utkvěl v paměti, ale to neměl bejt nějakej útok proti tobě, jenom taková zajímavost, že je dokonce mezi třema nejlepšíma utočníkama ve fantě, což čekal asi málokdo, včetně mě, na nějakej gol jsem mu věřil, ale že se v bodování takhle rozjede jsem netušil

Reagovat
madridcan

Ronaldo kapitán, Ozil asistencia Kazdopadne zatial velka spokojnost a vo svojej lige som sa posunul na prve miesto(aj ked Kily straca iba bod ), hax lige tretie a EF lige o dvesto miest na 113 Nutne dodat, ze ten isty Kiwwi, ktorý ma vdaka mojmu pociatocnemu smolnemu kapitanovaniu nepovazoval za supera dostava aktualne odomna v H2H 43:9

Reagovat
GEGE

Já zapoměl změnit kapitána na Cristiana Těd musím doufat,že se dá do kupy Sheva a Ibra se na poslední zápas nevysere

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Jak to vidíte s řeckým brankářem? Sifakis nebo Chalkias?

Reagovat
Counter

Sifakis

Reagovat
Pinturicchio

Na toho už nemám peníze, ptal jsem se spíš kvůli tomu, jestli má Chalkias nějakou šanci se do té brány dostat. . Ale tak jednička bude stejně Gigi.

Reagovat
fantomas

Čézare mě docela vypekl.

Reagovat
Maresma

Cass gól po přihrávce Pirla, co víc si přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, stačilo, aby Chiellini odehrál o 5 minut dýl a byl by za 6 bodů. Takhle za 1.

Reagovat
Maresma

A Iniestaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, kapitán Chiellini, celou dobu na 12 bodech a pak se zraní a mám za něj bod, protože pásku mu vemu.

Reagovat
Losinho

Andrea!

Jak to vypadá s tím Benzínem? Nastoupí?

Reagovat
Swarley

Andrewsi, Andrewsi

Reagovat
Swarley

ukazuje vam to u Gigiho 5 bodů?

Reagovat
-Carles-

Luxusných 53bodov a v hre ešte traja hráči

Reagovat
smazaný uživatel

il capitano Cassano gól (ale malo ich byť viac ), Buffon a Ramos čisté konto...hneď to bude lepšie vyzerať, až mi pôjde fanta

Reagovat
Rssa

Hmmm, hned 4 hráči mi nahráli 0 bodů a nahradit je můžu už jen 2 hráči...sledujete pád velmistra fanty na hubu

Reagovat
Godwinson

43 bodů a tři hráči v očekávání. To bude strašně špatné kolo.

Reagovat
PJ

prej "stašně špatný" Já mam 28 a taky jen tři hráče dneska

Reagovat
fantomas

On jen provokuje furt.

Reagovat
Godwinson

Co je na tom provokačního. Minule jsem atakoval 70, teď budu šťastný, když se překulím přes 50 bodů. Je těžké nebýt zklamaný a znechucený.

Reagovat
fantomas

...provokuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Nechám (C) Pirlovi, alebo risknem a dám ho Riberymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

nevyšlo no

Reagovat
smazaný uživatel

300 pre mňa

Reagovat
smazaný uživatel

777 miesto v EF,ze som sa na to nevysral cakal som ze budem aspon v prvej 500

Reagovat
Counter

Nic není ztraceno, rozestupy jsou minimální ;-) Teď máš možnost znovu si přebudovat tým k obrazu svému, tak toho využij.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,tak nakoniec 34 bodov za toto kolo,dufam ze ked teraz mozem nasadit az 4 hracov z jednej repre tak to bude lepsie som mierne sklamany,nejakych 83 bodov je pre mna malo keby bolo aspon 100 za tie tri kola

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofální kolo, 32 bodů a ve hře už mám jen Debuchyho a Isakssona.

Reagovat
PJ

Před mym útokem se určitě každej třese... Aršavin - Torres - Di Natale, dohromady celejch šest bodů. I samotnej Gebre má víc

Reagovat
Azazelo RD

Arshavin, Peršan, Jelavič = 3 body, to je teprv útočná vozová hradba

Reagovat
kiwwi

Di Natale, Silva, Kerzakov - 5 bodov

Reagovat
nani92

Ronaldo - Gomez - Jelavič ..20

Reagovat
smazaný uživatel

Som v prvej 50tke EF :)))

Reagovat
smazaný uživatel

parada 34 bodov av hre uz len Rami a LLoris ... Rusaci mi to cele po*ebali

Reagovat
smazaný uživatel

a to som si polepsil asi o 180 miest .... nechapem

Reagovat
Maresma

Tak snad se dneska prehoupnu do prvni stovky. Ciste konto frantiku i anglicanu, prosiiim.

Reagovat
valloire

Co kňouráte? Mám Abateho-nehraje,tak dám Bonucciho-nehraje,dám Evru-nehraje,tak dám Ramiho-taky nehraje. Koho do tý posraný obrany mám sakra dát?

Reagovat
fantomas

Krása, opět před 50 bodů, třetí výhra do Intergalaktický, spokojenost..

Reagovat
smazaný uživatel

taky vzestupná tendence. Davam si palec nahoru za nasazeni švedskych obrancu dneska

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Benzema se ti vrátil jak bumerang

Reagovat
juninho8

keby uznali rozhodcovia golik proti anglanom tak by som aspon remizoval v head to head.....podvody

Reagovat
smazaný uživatel

34 bodů

Reagovat
Minister

48 bodov, oproti minulým kolám celkom spokojnosť. Ale inak ja som mal vždy šťastie na mojho súpera v H2H, terajší nechal na lavičke Kadleca (7bodov) Abateho (7) a Olssona (6)

Reagovat
smazaný uživatel

53bodů, dost tragický, francouzi to totálně posrali, několik hráčů se mi zranilo, na tohle kolo radši zapomenout.

Reagovat
Godwinson

9 bodů, cha ... ještě, že nechal soupeř Olssona sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec vdaka skvelim francuzom a rusom AZ 39 bodov ... na stvrtfinale ten mancaft cely prekopem , a vezmem utokom prvu 80-ku

Reagovat
PJ

Stevie cpt mě zachránil, Lescott velmi slušně, Mexes no comment, celkově 48 bodů, no mohlo to bejt lepší, ale horší taky...

Reagovat
juninho8

ty vole....hned po zapase som to vypol a musel ist prec aj s pocitom ze som prehral head to head match....teraz pridem a vidim ze lloris ma zapisanych 12 zakrokov a razom som vyhral o 2 body....dokopy by som mal mat 6 bodov ale v tabulke mi aj tak ukazuje len 3....z toho som jelen

Reagovat
fantomas

Woho, v Intergalaktický na Trewa...to bude konečně souboj titánů.

Reagovat
fantomas

A pak du na Swarlose

Reagovat
Swarley

já mám každé kolo někoho atraktivního, teď s chazym remíza 55-55

Reagovat
Godwinson

Já ještě nikoho 'známého' svým parním válcem přejet nemohl, ach jo.

Reagovat
fantomas

A koukals na los, jestli tě někdo aspon čeká?

Reagovat
Godwinson

Čeká mě prestižní semifinále, Mercury, to je tuším ten fanoušek Barcelony! Pokud jsem s tím chtěl seknout, teď už nemohu, jeho musim vyklepat :) Každopádně teď Llorisovi připsali neuvěřitelné 4 body za 12 zákroků, to se mi moc nezdá.

Reagovat
fantomas

Dyt před timhle zápasem měl všehovšudy dva za ty dva mače...tys to viděl? Já na to du kouknout teďka..

Reagovat
Godwinson

Viděl, čaroval, měl tam fantastické kousky. Taková jeho klasika. Ale 12, no co, jsem rád, už jsem pod prezidentem fantomasem na druhém místě.

Reagovat
fantomas

Seš Tre Kronor?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Sem tě právě hledal a ty se takle záludně skryješ. :))

Reagovat
PJ

12 zákroků? No, to teda nevim, za první poločas měli Švédové jednu střelu na bránu. Ve druhym jich bylo víc, ale tolik snad zase ne.

Reagovat
PJ

Podle webu uefy mělo Švédsko 7 střel na bránu. Tak těch 12 zákroků fakt nechápu

Reagovat
fantomas

A to by clovek zrovna i cekal, ze budou sladeny

Reagovat
Counter

Godwin si akorát vymýšlí, Lloris má ve fantě 4 zákroky

Reagovat
Godwinson

V noci měl 12 a co bych považoval za skvělé je to, že sice mu to snížili, ale body mi zůstaly.

Reagovat
juninho8

tebe zostali? mne ani nie najprv som mal 47 za matchday 3 potom 50 a teraz zase 47....a celkovo neviem presne ale myslim ze tiez mi ich odpocitalo

Reagovat
Godwinson

Mně se odečetly z bodů za minulé kolo, ale v celkovém bodování je mám pořád.

Reagovat
juninho8

mozno aj ja....to si niesom isty....mne islo hlavne o head to head match v ktorom som tymto padom prehral o bodik a co sa tyka celkoveho tak 3 body ma z biedy nevytiahnu

Reagovat
fantomas

A patrně jen na základě nižšího počtu účastníků (fakt netušim) sme postoupili do ČF jako země...s Řeckem remíza ze vzájemnýho, skóre na chlup stejný.. :))

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

vsak sa tam vyrata priemer bodov zo vsetkych ucastnikov

Reagovat
kiwwi

jaj vlastne vy mate rovnako bodov s Grekmi a vzajomny zapas remizu

Reagovat
kiwwi

Teams are ranked based on the total points in the game. In the event of a tie between teams, the team who has made the least transfers will be positioned higher.

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, kohopak jsem to dostal v nasi elitarske H2H lize za soupere pro ctvrtfinale?

Reagovat
fantomas

Wow to mám náký našlapaný o ČF..Trew a ty. Ale u Chazyho se koukám kopíruje systém opravdovýho turnaje, takže sem docela outsider. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem te o tom chtel presvedcit, ale vidim, ze uz si na to prisel sam

Reagovat
fantomas

To bude tuhej boj, frajere!

Reagovat
smazaný uživatel

A cim me chces porazit? Tou tvou metodou dvoubodovych hracu? Nenech se vysmat

Reagovat
fantomas

Teď sem měl dvakrát jen čtyři takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z top 50 jsem se během třetího hracího dnu propadl až na 293. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa on delime

Reagovat
Pinturicchio

Že já vůl neudělal kapitánem Isakssona, mohl být za krásných 22 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete, ci sa pred semifinale opat navysi rozpocet?

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tej fante sa uz da postavit taky tym, ktory by vyhral majstrovstva

Reagovat
smazaný uživatel

ojoj... výmena Karim-Zlatan dopadla katastrofálne, a po prebojovaní do TOP 100 padám po zápasoch skupiny D na 334.miesto

Reagovat
Godwinson

Souhrn třetího kola nebude?

Reagovat
juninho8

co to tam vystrajali s tym Llorisom? najprv mi zanho ukazuje 2 body...potom mu zrazu naskoci 12 zakrokov a tym padom 5 bodov dokopy (sam som tomu neveril) ale budis....teraz to uz ale dali zrejme uplne na poriadok a ma zapisane tie 2 body iba....cize som head to head prehral o 1 bod.....ta hra si zo mna robi riadnu srandu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele