Fabiano: Nestojím 60 miliónů, jak tvrdí prezident

01.02.2008, 19:25
Aktuality
Kanonýr FC Sevilly Luis Fabiano připustil, že jej velmi překvapilo nedávné prohlášení prezidenta španělského klubu José Maria del Nida, který uvedl, že hráčova přestupní cena je 60 miliónů eur. Podle samotného brazilského útočníka, jehož práva vlastní skupina manažerů, je to však nesmysl.

Fabiano, jeden z nejlepších střelců letošního ročníku Primera Divison, byl po celé zimní přestupové období spojován s několika kluby. Převážně s Tottenhamem Hotspur a Manchesterem City, Del Nido je ovšem odradil zveřejněním přestupové částky.

"Absolutně nechápu, o čem to prezident mluvil," prohlásil Fabiano. "Moje cena je pouhých jedenáct miliónů eur. Překvapil mě tím, co o mě řekl, ale jestliže prohlásil, že je v mé smlouvě výkupní klauzule na 60 miliónů, budu se muset na ni podívat."

Osmnáct měsíců zbývá do vypršení jeho současného kontraktu se Sevillou a 27letý útočník doufá, že se její prodloužení vyřeší už v průběhu letošní sezóny. "Zůstávám v klidu, stejně s tím nic neudělám, v současnosti musím přemýšlet pouze o své práci," pokračoval Fabiano. "Strašně rád bych ale v Seville zůstal, a proto chci s Del Nidem hovořit o novém kontraktu," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

trosku drahej,to bych chtel videt kdo by si ho za ty prachy koupil

Reagovat
smazaný uživatel

aha za 60milionu muzu mit 3utocniky a este lepsi nez on :D

Reagovat
smazaný uživatel

V lepsi strelecke forme jich moc neni, ale Fabiano neni tak univerzalni jako treba Zlatan nebo Drobga.

Reagovat
smazaný uživatel

za 60 si radši můžou koupit výc a lepších jak říká yEro

Reagovat
smazaný uživatel

Pripada mne, jakoby nektery z redaktoru tady vyhlasil tajnou soutez v pravopise, nevim jak jinak si vysvetlit nektere prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

60 ani hovno takových tu běhá po světě dost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele