Luis Fabiano nevyloučil odchod ze Sevilly

16.10.2009, 09:42
Aktuality
Luis Fabiano byl v létě blízko odchodu ze Sevilly, nakonec ale zůstal. Další přestupová jednání mohou přijít už brzy, nahrává jim fakt, že brazilskému útočníkovi za půldruhého roku vyprší smlouva a novou stále nepodepsal.

O 28letého hráče v létě usiloval AC Milán, ale nedohodl se se Sevillou na penězích. Zájem měl údajně i Manchester United. "Přijdou další možnosti. Můj kontrakt se blíží ke konci, což usnadňuje moji pozici. Hráč musí využít svoji příležitost," citoval Fabiana deník AS.

Luis Fabiano hraje v Seville pátý rok a patří k největším hvězdám týmu. Uvažuje o odchodu, přesto na klub nedá dopustit. "Nejsem ve velkém klubu, protože mám skvělý vztah s prezidentem. Nabídky byly, ale já si to tady užívám, jsem šťastný. Díky Seville jsem se navíc dostal do narodního týmu, za to jsem moc vděčný," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Určitě má kvality hrát v top týmu... skvělý hráč Ale nevím jestli by ten Machester byla dobrá volba, podle mě mu nejvíc sedí španělská, možná italská liga... A jestli má zájem jen ACM, tak to radši aby zůstal v Seville

Reagovat
smazaný uživatel

" Nejsem ve velkém klubu... " ... ja si myslím, že Sevilla má svoju kvalitu a je to veľmi sympatický tým - predvádzanou hrou aj kádrom, na jeho mieste by som odtiaľ v žiadnom prípade neodchádzal...aj keď potenciál na to má...

Reagovat
smazaný uživatel

tím samozrejme s mäkkým i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

uz mohol kopat za ACM.... len kvoli tym dvom zmatkom tu neni

Reagovat
r.mrazik

sevilla ze neni velky klub?

Reagovat
VojtovaChelsea

zůstan v Seville

Reagovat
smazaný uživatel

takže Pane Radime Šantrůčeku chtěl bych vás tímto poslat vy víte kam jste asi trochu vylízanej protože takovejhle clanek muze napsat jenom clovek kvalit predskolaka Luis Fabiano za 1. hraje ve velkém klubu a za 2.rozohdně nechce odejít raději sem dávejte články z této adresy www.fcsevilla.ic.cz mi tam piseme clanky o offic.stranek klubu fanousku a hracu rozhodne nechce odejit jsou na nasi asi dva clanky ve kterych se pise ze nikdy to neuvedl tak se laskave uracte a piste si to nekam do blogu tyhle debility děkuju Radim Šantrůček

Reagovat
smazaný uživatel

On jen přeložil, to co bylo na světových fotbalových stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

nevedej co psat nesmíte chodti na tyhle *** musíte to mít kluci z Off.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja tam take nechodím

Reagovat
smazaný uživatel

No at chce nebo nechce stejne odejde

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to otázka vedení a ne tý *** co se tady píše že v seville bejt nechce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele