Sevilla: Fabiano neodejde

30.05.2008, 22:13
Aktuality
Hodně krušné léto čeká vedení Sevilly, po celé Evropě je totiž velký zájem hned o několik hráčů tohoto španělského klubu. Do Barcelony již odešel Seydou Keita, prezident Jose Maria del Nido pak něco podobného nechce dopustit u Luise Fabiana...

"Bude tady hrát ještě rok, možná i dva. Jednání o nové smlouvě jsou v tuto chvíli v pokročilém stádiu," informoval Jose Maria del Nido.

Brazilský kanonýr měl letos dlouho nakročeno k tomu stát se nejlepším střelcem španělské nejvyšší soutěže, v posledních kolech mu ovšem trochu došel dech a nakonec ho předběhl Daniel Güiza. Fabiano skončil se 24 přesnými zásahy druhý.

Sevillu již opustil Seydou Keita a vedle Fabiana se v souvislosti se změnou dresu mluví i o dalších hvězdách. Jistotou by měl být přestup Daniela Alvese, dalšími na dlouhém seznamu jsou pak Diego Capel, Frederic Kanoute nebo Christian Poulsen.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli jako jeden z mála zůstane, tak je velkej borec

Reagovat
smazaný uživatel

jj Didi mas pravdu jinak se to napsat neda

Reagovat
smazaný uživatel

tojooono

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla nesmi rozprodat! vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

To je slušnej den otevřených dveří v Seville, to nemůžou dopustit.

Reagovat
smazaný uživatel

alvesi zustan

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Luis zůstane, za to jsem ráda, podle mě budou ztráty minimální, Seydou je již v Barce a Dani půjde bud do Barcy nebo do Manchesteru...no minimální jsem napsala blbě, samozřejmě oba jsou velkými ztrátami, ale jinak si myslím, že nikdo neodejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele