EURO: SPARTU CHCE THAJSKÝ PREMIÉR!

05.04.2004, 20:01
Aktuality
"O fotbalovou Spartu se zajímá i thajský premiér," uvádí týdeník Euro. Thajským premiérem je Tchaksin Šinavatra. Miliardář, který chce ovládat nějaký evropský fotbalový klub. Mimochodem, zájem projevil i o FC Liverpool a Juventus Turín, teď chce Spartu!

Vlastimil Košťál potvrdil čtyři zájemce, kteří se o koupi Sparty ucházejí. Nejvíce se však hovoří o finanční skupině PPF. "Kromě PPF jsou ve hře ještě čtyři další potenciální zájemci - další český subjekt, po jedné společnosti z východní Evropy, Asie (to je podle Eura Šinavatra) a jedna společnost celosvětová," řekl pro deník Sport.

Nadále přiznal, že by se měl do poloviny dubna tento okruh uzavřít. "Budeme také dohlížet, zda bude nový vlastník perspektivní a finančně silný." Týdeník Euro nadále uvádí, že se o Spartu zajímá také developerská skupina Sekyra Group.

Cena podle Košťála se pohybuje kolem miliardy. "Ano, je to reálné." Sparta nemá žádné dluhy, ale splácí úvěr ve výši 230 milionů korun za tréninkové centrum na Strahově.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*K0BRA

Sparta nema zadne dluhy ale splaci uver. To je genialni veta, respektive souveti. Sou tam 2 protiklady to musel psat naky inteligent....

Jo a cena Sparty miliarda HE!!! Tolik bych nedal. A po konci sezony dle meho nazoru rapidne klesne

Reagovat
HOST*Lid ČR

...no my se teda myslíme, že bys měl používat hlavu, pokud něco píšeš. Nesplácené dluhy a úvěr hrazený dle splátkového kalendáře je kapku rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

jj napsany je to podle mne dobre redaktor mne nevadi vadi mne SPARTA!!!!nemam ji rad a nikdy ji mit rad nebudu ale zase v LM ji to preju....Cena sparty by tak kolem te miliardy bejt mohlo mno nevim to muzu ja tezko posusovat ale treba takovej igor se jim moc neviplatil lamerum takze skoda penez za jeho plat.....

Reagovat
smazaný uživatel

mno je tam par gramatickejch chyb ale to nereste......

Reagovat
smazaný uživatel

v tom mym komentari ne v clanku

Reagovat
PJ

O nesplácených dluzích nepadlo ani slovo - když splácí úvěr, to znamená že dluží nějaký peníze, to znamená že maji dluh. A nic na tom nemění fakt, že ho splácí - ten dluh prostě je...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele