EF Podcast #26: Krize v United a navrátilec Moyes

02.01.2020, 22:49
Názory a komentáře
Manchester United se už už nadechoval k lepším zítřkům, prohra s Arsenalem ho však opět srazila k zemi. Proč se slavnému klubu nedaří vrátit na výsluní a postrádá mužstvo Oleho Gunnera Solskjaera herní tvář? To je ústředním tématem nového EF Podcastu.

Zaváhání se slabšími soupeři, pak překvapivé výhry proti favoritům a teď zase kolaps. United se v utkání proti Arsenalu nevedlo téměř nic a fanoušci mají jasno: tohle mužstvo potřebuje jasný herní styl, lepší hráče na mnoha postech a pravděpodobně i úplně jiného trenéra.

Bylo chybou dát Solskjaerovi před rokem dlouhodobý kontrakt? Bude trenérem i v příští sezoně? A pokud ne, stane se jeho nástupcem Argentinec Maurizio Pochettino?

Zatímco Rudým ďáblům se absolutně nedaří, skvělý vstup do nového angažmá má jejich někdejší trenér David Moyes. Ten coby zbrus nový lodivod Hammers rozdrtil nebohý Bournemouth a je na dobré cestě ukázat fotbalové veřejnosti, že ještě má profesně klubům co nabídnout.

Proč se vlastně z respektovaného kouče Evertonu stal trenér s nepříliš dobrou pověstí, stejně jako vše co se týká jeho bývalého klubu z Manchesteru, rozebírá šestadvacátá epizoda EF Podcastu. V té si povídají Jan Pikous (Piky) a fanoušek Red Devils Petr Výtisk (sir Boban). Přejeme příjemný poslech.

P.S.: Podcasty nás na EF baví a děláme je rádi. Musíme si ale na jejich tvorbu a přípravu vždy vyčlenit čas, což není mnohdy snadné . Pokud máme podcasty dělat dál, musíme vědět, že je tu dost početná skupina lidí, kteří je rádi poslouchají, a zároveň chceme vědět, co si vlastně od našeho podcastu představujete.

Proto buďte tak hodní a napište nám do diskuse, proč podcast posloucháte nebo neposloucháte a jaká od něj máte očekávání. Periodicita, témata, počet hostů, délka jednotlivých epizod... zkrátka nám dejte vědět, jak byste to rádi. A nepište lepší zvuk, ten bychom chtěli samozřejmě též, ale v podmínkách Skypu to není možné.

EF Podcast můžete poslouchat i na iTunes.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
kissak

Jak to, že nikdo neopěvuje návrat Sira se Moyese?

Reagovat
LFC182

protože west ham nikoho nezajímá

Reagovat
OnlyWHU

hlupáku

Reagovat
Kopac

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

To si nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ostudu.

Reagovat
David143

Podcasty od EF jsou super, poslouchám každý. Největší sledovanost na tomto webu má Premier League, tak předpokládám, že by se většina podcastů měla věnovat prave jí, ikdyz bych se nezlobil kdyby se občas zabrouzdalo i do jiných vod (Série A, Bundesliga). Co se týká stopáže tak hodina ideální. Piky je jako moderator famózní a hosty bych nechal klasicky někoho z redakce (Usty, Fantomas...) a za mě vždy z někoho z řad fanoušků klubu či znalců ligy, která se bude právě probírat.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Csaplárova past

Ale vždyť se "občas" zabrousí do jiných lig a témat. Jenže když se v jiných ligách neděje nic zajímavého, tak proč do nich brousit?

Reagovat
David143

V ostatních ligach se nic zajímavého neděje? Série A, Bundesliga i La Liga jsou letos nejzajímavější po dlouhých letech...

Reagovat
Csaplárova past

Když jsi takový odborník, kontaktuj adminy a můžeš v dalším podcastu vystupovat jako host. Nebo si myslíš, že redakce sleduje všechno a všude? A nezlob se, ale když se vrátí Mourinho, Emery dostane vyhazov, tradiční anglické týmy upadají aj. tak je toho k diskuzi mnohem více, než jen to, že Juve nemá 10 bodů náskok a El Classico bylo 10x odloženo .... když to zjednoduším. Pro tebe je možná nejzajímavější to, že Juve a Bayern nevedou tabulku ...

Reagovat
Messiáš

Vidíš, takže je to jenom otázka poptávky, která je největší po tématech ohledně PL. Je to v pořádku, pokud převládá názor, že je o to zájem, ale napsat, že se nic neděje nikde je ignorantství

O La lize byl jeden podcast o Vaclíkovi a jedna patetická zmínka, že pro nezaujatého fanouška je hezký koukat na tehdejší Setienuv Betis. A myslím, že záleží na preferencích každého, jestli raději si poslechne něco o problémech v útoku a rekontrukci kádru Atletica, famózních Bordalasovi a jeho Getafe, který bude minimálně brutálně nepřijemný pro Ajax v EL (co je jejich kouzlo), vnitřních problémech Valencie a neschopnosti dohodnout se na jednotném sportovním modelu a postupu, které kontrastují s velice povedenými výkony v LM, návrat transfer bosse Monchiho do Sevilly > vyčištění kádru a posily, které se možná i zpočátku jevily zvláštně fungují. Problémy Espanyolu, tvdrý boj o záchranu, obrovský progres San Sebastianu, ale i Bilbaa. Dá se zabrousit i do druhé ligy, která je velice zajímavá. I při velice povrchní znalosti Serie A, BL nebo jiných lig by mě zajímalo, co stojí za zázrakem Atalanty, který mi už nepřijde jen jako jednosezonní výstřel, nepochybně by se leccos dalo říct i k Laziu, které pokud mě pamět nešálí, tak dokázalo porazit 2x v krátkém sledu Juventus. A to jsem vůbec nezmínil ty největší kluby, které zminuješ ty Možná jsem v menšině, ale jsou to pro mne zajímavější témata než poslouchat o kašparovi Moyesovi a opětovně znovuanalýze toho, co se stalo špatně v United po odchodu SAFa.

Na druhou stranu, je to třeba i nedostatkem odborníků na daná témata a nejen nedostatkem poptávky po nich. Navíc tím rozhodně nechci říct, že by se mi Podcast nelíbil. Spíš mi zůstávají trnem v oku tvé mizerně paušalizující komenty a říct, že se nic jinde neděje je prostě ignoranství

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Csaplárova past

Zajímavá úvaha

A zajímalo by mě, kdyby byla anketa, kolik hlasů by tvé návrhy dostaly. Dosavadní Podcasty jak jsem uviděl, hned jsem poslouchal. Takový Podcast o Seville .... asi by se odkládal.

A jak tě tak čtu, tak ty se vyznáš, takže si informace dokážeš zjistit dřív, než by Podcast vyšel. A když se sečtou ty preference každého, může z toho být velká převaha po Premier League. A potom dělej Podcast pro několik desítek lidí, že ....

Nejlepší by byla anketa, tam by se ukázala, po čem publikum prahne

Reagovat
Jardin

Ale tam nejde o to, po cem publikum prahne. Rekl jsi blbost v tom, ze se jen v PL neco deje a v ostatnich ligach ne. To je proste blabol nekoho, koho zajima jen PL a dal nevidi. I v ostatnich ligach by bylo o cem debatovat

Reagovat
Rudnevs

Presne, aj keď nepočítam bundesligu, tak by som si oveľa radšej vypočul niečo o Serii A, Primere Division či Ligue 1 (a zvlášť o tímoch ako Getafe, Sociedad alebo Atalanta, nie len o Juve, PSG, Barce a Reale) než furt dookola len PL...

Reagovat
Zark

Jestli chces vedet neco o SA napis me SZ.. znam lidi co se o ni dost zajimaj

Reagovat
The Krupy

lol ty ignorant

Reagovat
Remt

Za me bych poznal Valloireho jako znalce na La ligu!

Reagovat
smazaný uživatel

Podcasty na EF poslouchám pravidelně, (slyšel jsem dokonce i ten o Africe, i když mě APN nijak nezajímal) líbí se mi uvolněná nota, rovněž hosté, ať už z řad fanoušků soutěží nebo veřejnoprávních médií Podcasty mám rád obecně, jsem rád, že je v ČR fotbalový podcast, který řeší zahraniční soutěže, co vím, tak isport a fotbal focus podcast řeší hlavně českou ligu. Líbily se mi delší podcasty okolo hodiny, které jste dělali na začátku, ale jsem rád i za kratší podcasty, které se zabývají konkrétním klubem nebo tématem. Takže stručně - prosím pokračujte

Reagovat
Remt

Jednoznacne Taktez si poslechnu každý, u když me dane téma (jako napr v tomto pripade MU) moc nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete sdelit prosim slozeni osazenstva podcastu? Dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ok

Reagovat
fantomas

"V té si povídají Jan Pikous (Piky) a fanoušek Red Devils Petr Výtisk (sir Boban). Přejeme příjemný poslech."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icefish

Ahoj, podcasty poslouchám pravidelně a už jsem za ne několikrát dekoval, cením si toho, vím, ze je s tím spojena spousta práce. Teď jsem zrovna v nemocnici a těším se na hodinku s fotbalem.

Obsahově mě nejvíc zajímá PL, ale občasné zabroušení do jiných lig mi vůbec nevadí. Libi se mi třeba rozbory taktiky a transferů. Proto by se mi jako hosté libili lidé, co tohle umí rozebrat - třeba bielsista.

Délka a forma fajn, zvuk tedy nebudu hodnotit. 2 body na zlepšení - 1) často poslouchám podcasty v autě a někdy ne sám, ocenil bych tedy, kdybyste nemluvili sprostě/hrubě. A 2) někdy fakt rostu z toho, jak hlavní “moderator” formuluje otázky. Je to většinou strašně dlouhá věta s mnoha možnostmi, a často v nich rovnou rozebere možné odpovědi. Oslovenemu by pak vlastně jako odpověď stačilo říct za A nebo za B zkus prosím pokládat jednodušší otázky a nech povídat osloveneho - lépe to zní a nevypadá to, ze mu chceš ukázat, jak to všechno stejně víš (i když to tak věřím vůbec nemyslíš, ale na me to tak působí).

Celkové moc díky a pokračujte prosím...

Reagovat
wishmaster

Čaute, s výnimkou podcastov o Českej lige si vypočujem každú epizódu. Samozrejme PL hraje aj pre mňa prím, ale nebránil by som sa podcastom, resp. epizódam, ktoré by boli venované inej poprednej lige, keďže tým až tak veľa času nevenujem. Na čo už dlho čakám a čo by som najviac ocenil, ak by vaše podcasty boli aj na Spotify, keďže to je môj Podcast HUB (Guardian Football Weekly, Ornstein & Chapman, Tifo Football) a váš podcast je jediný, ktorý si púšťam cez browser. Každopádne, keep it up

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zase :D

United prohraji zapas a muze se zacit mluvit o krizi. Vytahne se ta nejhorsi fotka Oleho co existuje, kde vypada jako vyhorela troska. "Od odchodu SAF jen tapou, nemaji herni tvar" bla bla bla.....furt dokola to stejny.

Proc videt veci v kontextu a s nadhledem, kdyz muzu tupe opakovat porad to stejny dokola. pojdme si kopnout do united, kteri tady vyzraly vsechny trofeje co sly po dve dekady. Je uplne jedno, ze je to jeden z nejmladsich tymu v lize, kterej se buduje.Je to prece united, maji byt prvni max druzi kvuli historii.......vyndejte si hlavy z prdeli

K prohre s Arsenalem. kdyz si dam tu praci a budu trochu premyslet..za vas

Obdobi vanoc, zapas kazdej treti den, vyhral se zapas s newcastlem a na burnley, 1.1 se jelo na arsenal, kterej na novyho trenera a potrebuje vyhru jako sul, maximalni motivace a nasazeni. domaci v plne palbe co se tyce utoku, v defacto boji o zachranu. United jak vsichni vime ma nejvetsi slabinu v zaloze. no na tento zapas vypadnou dva nejdulezitejsi clanky(pogba,scott) Jaka tragedie a prekvapeni ze se to united nepovedlo...pojdme z toho udelat krizi. KOLAPS achjo. jak je popularni kritizovat united, tak ja budu kritizovat kritiku united, protoze nedava smysl. A ten clanek k podcastu? horsi snusku bulvarnich kydu nenajdes ani na blesku, ale ten se aspon netvari jako seriozni.

Reagovat
ACSMan

Zajímavý pohled na věc. Každopádně problém bude, že za tu dobu co je Ole u kormidla není vidět žádný posun v herním projevu.

Reagovat
Pigeon

To bych úplně netvrdil. Práce zálohy a útoku se zlepšila. Hoši to zmiňují ve videu, Ole bude preferovat a preferuje rychlé přechody do ofenzívy, což naši útočníci praktikují velmi dobře a je to i Oleho zásluha. Také pressing a zisk míče se určitě zlepšil. Hráči určitě nejsou pasivní jak předtím a jsou mnohem více hladovější. Pod Olem se zvedla hra od: McTominnaye, Freda, Pereiry a určitě i Martial a Rashford se dost posunuli. Dík Oleho práci se také dost napravila defenzíva a to díky dvou posilám, které trefil.

To že jsou ve hře nedostatky a dost velké prostory pro zlepšení je vidět, ale posun jde určitě vidět taky. Nás nejvíce svazuje a rozhoduje o bodech kreativita, kde se to zas trochu pozastavilo nepřítomnosti Scotta a Paula. Proto je možná tendence říkat, že tam není posun protože to je nejvíce vidět. Ale věřím, že to Ole vidí a někoho přivede

Reagovat
ACSMan

Jo je pravda, že v těchto aspektech je vidět zlepšení. Bohužel mi trošku přijde, že z nás Ole dělá tým někám od 6-10 místa, k čemu je když vyhraješ 5 těžkých zápasů a potom dalších 14 (přeháním) ztratíš. Tahle na brejky můžeme hrát ty těžké zápasy v LM, do které se ale nedostaneme. Zkrátka jestli se ten tým nezačne zlepšovat ve hře do uzavřené obrany a nenaučí se mačkat soupeře aby se nemohl nadechnout, nikdy už to nebude velký tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
Muffi

že to ještě řešíš. Kluci jsou asi tak nezaujatí, jako kdyby v norimberských procesech soudil nacisty Hitler sám.

Vy máte z posledních 9 zápasů bilanci 4-3-2 a tedy 15 bodů, jste v ohromné krizi a váš nejlepší hráč Pogba víc tweetuje než hraje. Naproti tomu CFC má za stejnou dobu bilanci 3-1-5 z toho dvě výhry jsou na Spurs a Gunners ale vše je tam asi v nejlepším pořádku.

A ty neustálé spekulace s Pochem? vždyť to je směšné. Do léta má času dost a třeba v PSG strávil myslím 3 roky jako hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak United jdou správným směrem Ole je top top manažer a jeho kluci podávají top top výkony jak po každém výkone říká. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nic také nerika, neklam. A ten smer ktorým teraz klub ide, alebo sa aspoň tak tvári, celkom správny.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem stejnou blbost jako on

Reagovat
bbbauch

Co to meles ty vorechu

Reagovat
karda24

dobré kočičí přísloví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Dobré postřehy od Sira Bobana. Sám bych však tu krizi nerozmazával. Ta prohra s Arsenalem k tomu nahrává tím, že jsme nedokázali obranu rozlousknout, ale to je pro nás zatím trochu typické. Jsme stále na 5. místě tabulky, z posledních desíti zápasech v lize jsme prohráli jen dva (stejně jako City) a přes vánoce to byly solidní výsledky.

U týmu se projevují dva hlavní nešvary, které fanoušky trápí a to je nekonzistentnost výkonů a slabá kreativita. Tak se děje, protože máme prostě mladý a úzký kádr. V současné sezóně z desíti nejmladších jedenáctek, které na hřiště vyběhly, byly v pěti případech ty od Manchesteru United. Ole dává šanci mladým, ty bere jak na lávku, tak na hřiště, ale potom nemžeme čekat, že tito hráči do 23 let budou rozhodovat každý zápas, a že se na ně můžeme v tomto spolehnout. Ti kluci se potřebují vyhrát, aby získali zkušenosti v tom, jak hrát, když je forma horší, jak se chovat v případě, že soupeř brání v devíti lidech apod. A ono jde vidět, že tohle těm klukům chybí.

Plus se nemůže opomenout to, že nám chybí dva klíčoví hráči ve středu zálohy. McTominnay a Pogba jsou naprosto zásadní a jde to vidět. Cesta vede přes doplnění kádru vhodnými hráči a rozšíření tak soupisky jak o mladé hráče, tak o osvědčenou kvalitu.

BTW: příjdou mi hloupé a zcestné názory o tom: "proč by tam hráč chodil." Jasně, Liga Mistrů a momentální nálada a výsledky v týmu jsou důležité, ale polemizovat nad tím, zda má hráč zájem na tom, jestli jít z Leicesteru do Manchesteru United je směšné. Jo, Lestr hraje druhé místo a herně je na tom lépe, ale opomenout celou řadu faktorů, jako je: peníze, tradice, zázemí, fanouškovská základna, prestiž, celkový brand klubu a klidě i vidina toho být tím rozdílovým článkem v takovém týmu....Potom jsou výroky typu: Proč by šel do horšího fakt úsměvné a naprosto mimo

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

konecne smysluplny komentar na soucasny united. Je fajn vedet, ze je nas vic.

Reagovat
kkkozel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Le Gunner

V tomhle mají United ještě o krapet lepší postavení než Arsenal. Ono pár let zpět se ani do Liverpoolu nehnala velká jména, hold prostě podobné období zažíváme taktéž.

Je fajn mít svěží vítr v lize, ale není nad to sledovat bitvy dobře hrajících Ďáblů, Scouserů a Gunnerů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďábly klidně oželím ty se tady při SAF vysmívali úplně všem. Pouze oni to dělali dobře tak ať si to vyzerou Prát se s Arsenálem by mi vůbec nevadilo

Reagovat
Tolstobik

Za to vy co ste tu predvadeli a dodnes predvadite bylo naprosto v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
tnt03

Reagovat
honziss

Skvělý tah byl zpřístupnit EF podcast v Apple Podcastech. Dobrá práce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Konečně jdou ty podcasty poslouchat i ve vyšších rychlostech přehrávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, proč nedáte podcast na Spotify?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, určitě se nás najde víc. Časem se dočkáme

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
fantomas

Odmitli to s tim, ze to neodpovida parametrum podcastu.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
fantomas

Co já vim.

Reagovat
db18

to se divim, když tam je i off season...

Reagovat
Lacko_Boh

planujete niekedy pozvat bulhara a labela?

Reagovat
fantomas

Tohle jde všechno přes Pikyho.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tochal

Cože prosim Jako kvůli kvalitě zvuku? Protože jinej důvod bych fakt nechápal (a vlastně ani ten zvuk vlastně, Co na to Madridistas jsou tak na vaší úrovni).

Reagovat
fantomas

Zkoušeli jsme to po tom díle nahrávanym v kavárně. Možná by to teď bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire se zaplatil z Lukakua. Tolik k tomu, ze "zdroje jsou".

Jinak, o hodne vic mi vyhovuje takova delka. Hodina uz je na me moc a mam problem se soustredit.

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciálně nepopulární myšlnka: Kdyby měl příchod B. Fernandese / Ndidiho / Parteyho aspol. záviset na nějakém velkém prodeji obratem bych zkoušel prodat de Geu a nechal si Hendersona jako jedničku,

Reagovat
smazaný uživatel

henderson bude do roka anglická jednička, tipl bych si, že nějakou šanci dostane už na ME... celkem logické, co píšeš

Reagovat
Greny

spíš až po ME bych řekl, kazdopadne to má jeste jeden háček... a to kam DdG? moc týmů co by potrebovali brankare a dali by za nej takovou palku aby to zaplatilo jine transfery me nenapada....

Reagovat
Kixi Syhimour

Na ME asi jen v případě příznivého vývoje ve skupině v posledním zápase skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo když (až) Pickford předvede nějakou hrubku

Reagovat
Muffi

A kam bys ho chtěl prodat? Možná PSG ale i tam je otázkou, zda to vůbec budou řešit.

ostatní bohatí mají jasnou jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Spurs / Real? Potenciálně Bayern

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern bere Nübela, který je asi potenciální náhradou i za Neuera, Spurs do toho těžko půjdou, i když Mourinho by ho možná chtěl. Real teď koupil Courtoise (který se začíná etablovat) a bude se soustředit na jiné pozice. Jde o to taky kolik by sis za něj představoval?

Reagovat
Muffi

spurs by mu neutáhli mzdu, má 350 ne?

Real ho mohl vzít i poté, co u vás prodloužil, jen by stál 80 a ne 40, takže radši vzali Courtoise, který byl v akci, z čehož se dá usuzovat, že se jim prémiové peníze za gólmana platit nechce.

A Bayern tu řešili u Nubela s tím, že Neuer ještě pár let odchytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
SpecialOne

Já mám Vaše podcasty taky rád. Preferoval bych však, aby bylo v každém dva a více hostů. Když jste jen ve dvou, trochu se plácáte v tom, že se moderátor mění na respondenta a naopak. Když je více témat, bylo by fajn mít zastoupenou každou stranu. Asi nebylo úplně nereálné najít na EF fanouška Hammers, který má v živé paměti první Moyesovu anabázi u WHU, to bych si rád poslechl. Každý klub PL zde má nějakého fanouška a z komentářů musíte mít přehled o tom, kdo bude vystupovat v rámci možností rozumně

Reagovat
honziss

Asi tak, no. Pokud se bavit o nějakém tématu a klubu, tak musí minimálně moderátor o té situaci, o které si chce povídat, něco vědět. A ne se bavit v domněnkách. Konkrétně u Moyese a WHU, kdy v podcastu padlo, že má mít smlouvu do konce sezóny a na základě toho pak debatujete, co s ním udělají pak. Pravda je taková, že Moyes má smlouvu do konce příští sezóny a navíc měl hezkou tiskovku, kde dal spoustu podnětů, které by se daly v podcastu rozebrat. Stačilo tomu věnovat 10 minut přípravy. Takhle to působí, že jste se chtěli bavit o Man Utd a neplánovaně nebo z nějaké povinnosti jste zařadili ještě téma Moyese, kdy ale stejně ani moderátor, ani host o WHU nemají co říct, natož aby měli nějaký inside vhled, který by přinesl zajímavý talk s nějakou přidanou hodnotou pro posluchače.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy ses přihlásil o slovo do příštího podcastu o WHU

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
honziss

Ne. Jinými slovy až se bude v příštím podcastu povídat o kterémkoliv klubu PL, je dobrý tam pozvat někoho, kdo o tom má co říct nebo o tom raději nemluvit vůbec.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United muze mit historii a prachu jakou chce...

Od odchodu SAF stale vice a vice padajia, jsou vetsine pro smich. (bez urazky)

Jinak fajn tvorba.

Reagovat
smazaný uživatel

prej bez urazky.... :D :D

jak by jako mohl fanousek city urazit united?

Reagovat
smazaný uživatel

treba tim, ze vice jak 10 let hraje City fotbal! Narozdil od United se stale zvetsujicim se cirkusem v celem tymu vcetne trenera atd.

Ovsem s urcitou litosti uz nema ani cena vas urazet, ale spise doufat ve zlepseni.(to myslim vazne)

Reagovat
Likan7

Podcasty mám rád a poslouchám je pravidelně. Snad bude pokračovat vzestupná kvalita.

Reagovat
technecium

Škoda jen, že Crystal Palace by od Valladolidu dostal 3:0

Reagovat
pa3ce

Hej. Každý jeden zápas, ktorý by spolu hrali by Valladolid vyhral 3:0. Každý jeden. Bez ohľadu na zostavu, formu, štadión, súťaž, obdobie dňa, ročné obdobie, počasie, veterné podmienky, fázu mesiaca, vždy by to skončilo 3:0 pre Valladolid. Nehovoriac o tom, že si dokonale vystihol pointu celého podcastu. Porovnanie síl CP a Valladolidu.

Reagovat
Euphael

zbytecna reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslechnu si jednou za čas, hlavně protože využívám Spotify. Ale téměř pokaždý je to výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, má tu někdo nintendo switch? oplatí se to více než klasický ps4/xbox??

Reagovat
Golasso

Já Switch nemám, ale jsem konzolista (PS) a jednu dobu jsem o koupi Switche hodně uvažoval, tak třeba přece jen poradím.

Podle mě hodně záleží, na co to chceš. Nejdůležitější kritérium jsou exkluzivní hry pro tu danou konzoli. Láká tě něco, co je jen na Switch? Druhá věc v souvislosti se Switchem je, jestli s tím chceš cestovat, resp. hrát na cestách.

Pokud s tím cestovat nechceš a neláká tě žádná exkluzivka, tak bych to určitě nekupoval. Jiné konzole ti poskytnou více výkonu a lepší zážitek z hraní těch samých her.

Pokud hrát mimo domov chceš, tak asi není o čem, protože v současnosti snad v tomto ohledu ani neexistuje relevantní konkurence.

Pokud tě lákají nějaké exkluzivky, tak je na zvážení, kolik jich je a jestli jsi schopný kvůli nim tolerovat nevýhody Switche oproti jiným konzolím.

Pokud tě lákají exkluzivky a chceš s tím hrát na cestách, tak rovnou kupuj

Reagovat
smazaný uživatel

díky za super odpověď. No jde mi o to, že se mi to strašně takhle zvenku líbí, ale nehrál jsem na tom a kámoši všichni mají většinou klasicky PS4. Nutno říct, že hraju na PC a pořád to mám jako číslo jedna ale říkal jsem si, že si pořídím nějakou konzoli. Teď ještě navíc vyše levnější switch lite což má jen tu handheld verzi

Reagovat
drussbarb

Trochu mě překvapilo, jak jsou na Switch drahé hry...

Reagovat
smazaný uživatel

EF: krize v United..

meanwile

PL: OGS is up for December's Premier League Manager of the Month award

https://www.premierleague.com/news/1552880

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prosinec byl dobrej, ten zápas s Arsenal celou tu práci zase hrozně shodil kdyby jsme Arsenal porazili, tak už se píše jak jsme vstali z popela a jsme zpět a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dokonaly

ale hlave ze: "Zatímco Rudým ďáblům se absolutně nedaří, skvělý vstup do nového angažmá má jejich někdejší trenér David Moyes."

United jsou v tabulce formy poslednich 10 zapasu na crvrtym miste, David Moyes vyhral doslova jeden jedinej zapas, svuj prvni ve funkci a proti Bournemouthu. WOW wow wow

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Za co to vyhrál?

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Malresi

Beztak mu to dali len preto, že im je trápne to mesiac čo mesiac dávať Kloppovi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si to pustis, tak zjistis, ze Piky a boban mluvi o dlouhodobejsi krizi klubu, upadku oproti Fergieho ere, neexistujicim hernim projevu. Ale moc prace chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě že to chápeš...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gelu28

Podcasty na EF jsou fajn...chápu že skotská liga nemá v čr takovou sledovanost ale uvítal bych i něco odtamtud....jako věrný fanda Rangers :) třeba se časem bude diskutovat i na tohle téma

Reagovat
Zark

a jako host ally, s doprovodem fantomase

Reagovat
Counter

Tak to jedině na Silvestra nebo Apríla, aby vynikly allyho nezaměnitelné vtipy.

Reagovat
Rudnevs

Kľudne... Radšej než furt PL...

Reagovat
drussbarb

Prosím o podcast za Španělska

Reagovat
C-M@ster

Podcastovej nejsem vůbec, ale pokud to hodíte na YT, slibuju, že si to poslechnu celý i s předešlejma dílama.

Jinak ale obecně jsem si je nepouštěl i proto, že mi vadil přízvuk "Pikyho" a jeho znalosti PL mi v hodně ohledech přišly slabší než moje, což už je co říct...

Bobana jsem zaznamenal na twitteru, ale ničím mě nezaujal... ono na twitteru myšlenky moc rozvést nejde, tak si to možná pustím před spaním i tady...

Ale obecně kdyby jste to paralelně dávali i na YT, který v práci na rozdíl od Soundloudu rozjedu, byl bych šťastnější.

Reagovat
technecium

Boban byl první typek v podcastech, který překonal mě znalosti, takže super

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
irik

Podcasty jsou super, většinou. Chtělo by to ale alespoň nějaký náznak pravidelnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za podcasty. Rád je poslouchám a zvláště když jsou o PL. Mnohdy zajímavější než ty od České televize. Jen by to chtělo častěji a prosím lepší kvalitu zvuku. Díky

Reagovat
raduinho

Podcasty jsou super. Ocenil bych ale kdyby se řešili i jiné ligy než PL. Byl tady jeden podcast na Serii A, líbil by se mi i podcast k La Lize, Bundeslize a Ligue 1. Ideální délka je do těch padesáti, šedesáti minut.

Reagovat
mike.84

Čaute a berete někdy i hosty mezi sebe, kteří taky PL sledují ? reaguju na váš minulý podcast.

P.S.: Podcasty nás na EF baví a děláme je rádi. Musíme si ale na jejich tvorbu a přípravu vždy vyčlenit čas, což není mnohdy snadné . Pokud máme podcasty dělat dál, musíme vědět, že je tu dost početná skupina lidí, kteří je rádi poslouchají, a zároveň chceme vědět, co si vlastně od našeho podcastu představujete.

Proto buďte tak hodní a napište nám do diskuse, proč podcast posloucháte nebo neposloucháte a jaká od něj máte očekávání. Periodicita, témata, počet hostů, délka jednotlivých epizod... zkrátka nám dejte vědět, jak byste to rádi. A nepište lepší zvuk, ten bychom chtěli samozřejmě též, ale v podmínkách Skypu to není možné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele