EF Podcast #28: Vysvědčení pro Lamparda

16.01.2020, 19:51
Názory a komentáře
Jaká je Chelsea bez Edena Hazarda? V čem dělá Frank Lampard chyby? Potřebuje klub masivně posilovat, nebo stačí přivést jen jednoho, dva jednotlivce? O tom všem je nová epizoda EF Podcastu, který je konečně k dispozici i na Spotify.

Bude z hráčské legendy i ta trenérská? Na to je zatím brzy. I tak je ale si třeba na dosavadní působení Franka Lamparda na lavičce svého někdejšího týmu posvítit.

Důkladně jsme se pobavili o celém kádru Blues. Je potřeba posílení na pozici středního obránce? Měl by přijít nový levý bek? Nebo jdou časté defenzivní minely spíše za Lampardem?

Řeč přišla i na skvělou formu Matea Kovačiče, lídra Jorginha a možný návrat do sestavy u zraněného Rubena Loftuse-Cheeka.

V nové epizodě EF Podcastu, jež byla zcela věnována Chelsea FC, debatují Jan Pikous (Piky), Marek Ustohal (Usty) a Vítězslav Srp (vitasrp). Přejeme příjemný poslech.

Náš pořad můžete poslouchat na iTunes a, jak zmíněno výše, nově také na Spotify.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (336)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele