EF Podcast #33: Skandály, hvězdný Ronaldo a nešťastník Zidane

24.03.2020, 12:22
Názory a komentáře
Skandály kolem rozhodčích, které pomohly až do semifinálových klání především pořadatelské Jižní Koreji. Překvapivé vyhoření favorita a obhájce trofeje z Francie a spanilá jízda brazilských kanárků. To vše a mnohem víc nabídlo 17. mistrovství světa, které hostilo Japonsko a Jižní Korea, a zavzpomínali jsme si na něj v novém díle EF Podcastu.

Přijde řeč na Beckhamův účes, oslavný song o Svenu Göranu Erikssonovi, smolnou sezonu Michaela Ballacka či Rivaldovo simulování.

Také si ale připomeneme, kdo měl být původně brazilským kapitánem a měl tak pozvednout trofej nad hlavu, nebo který mladík ze španělského výběru zazářil a následně zklamal v čtvrtfinálovém duelu.

To vše rozebírají ve vzpomínkové epizodě EF Podcastu Jan Pikous a Karel Málek.

A nezapomeňte, že nás kromě tradiční platformy SoundCloud můžete poslouchat i na Spotify, iTunes či Google Podcasts. Přejeme příjemný poslech.

Pozor! V případě odebírání našeho pořadu na Spotify si prosím zkontrolujte, zda odebíráte správný feed - kvůli duplicitě jsme totiž jeden zrušili, tak případně přejděte na správný, který naleznete po zadání slov eurofotbal či ef podcast.

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (440)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele