Dostat tak laciný gól se často nevidí, řekl k Panákově chybě Vrba

26.11.2021, 08:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
okokolo

Sparta je strašně slaboučká. Obrana katastrofální, útok žádný a Hložek přeceněný talent.

Reagovat
Lemond Laws

Doufám, že tato chyba nezastíní celkový výkon týmu. Jasně, může se naivně říct, že Panák nám to posral atd. Že jinak za stavu 0:1 by se pořád dalo hrát... Ale celkový výkon byla naprostá tragedie. Tam nebylo nic. A řekl jim někdo, že když dají jednoho ušmudlaného gola, tak budou mít v posledním kole o co hrát?

Oni mají pár minut na finiš, kde mají poslední šanci JEDNIM golem zustat ve hře o EL a oni předvedou tohle...

Fakt celkově z celýho zápasu strašný zklamání. Jak kolem toho byl hype, tak ve finále nuda o ničem a Skoti se nám můžou chvíli vysmát. Doufám, že nám je dneska aspon vylosují a sejmem je...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
7kaka7

Myslíš že by pak Krejčí tu hlavičku směřoval líp jo?

samozřejmě je to debilní, že to Vrba nevěděl, ale nemyslím si, že by se zvedla snaha dát gól.

Reagovat
Witcher

Jogurt nezvládá a brzo pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se stane, ale byt na miste Vrby by me spis stvalo, ze mam jednu strelu a druhou nekdy v 75.minute, navic od hrace, ktereho prehlizim najit obeti typu Stetina nebo Panak je jednoduche, ale co takhle najit recept, aby ten tym fungoval a neco hral?

Reagovat
kiciN

Reagovat
oli9

Přemýšlel jsem jestli se mrknu na fotbal nebo půjdu spát .. Bohužel jsem udělal chybu a díval se do nějaké 86. minuty... Sparta tragická. Panák byl mimo už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

a kde spousta mladých hráčů ve Spartě může sbírat další zkušenosti, které pro ně potom budou významné v budoucnosti," prohlásil Vrba.

na lavicce urcite

Reagovat
insane

Tomu mužstvu prostě chybí určitý typy hráčů. Je sice fajn, že po Stramaccionim teď Sparta sází hlavně na domácí hráče, ale typologicky tam prostě chybí kupříkladu nějakej fyzicky silnej Afričan, kterej má rychlost i techniku. Mít v kádru hráče typu Pavelka j e možná dobrý na nějaký Teplice, ale jinak ten hráč nemá v podstatě silný stránky, jenom dokáže alibisticky posouvat míč na pár metrů.

Reagovat
Lemond Laws

Chybí černý hovado na hrot, chybí stoper, z kterýho se všichni poserou (a ne smíchy )

A chybí styl Matějovský/Dočkal v moderním běhavém stylu...

Reagovat
ACSMan

Tak Štetina se tváří jakoby ses měl posrat smíchy ale pak na něj někdo sáhne a to nemá to je faul

Reagovat
ACSMan

*strachy

Reagovat
vacin

tváří se, jak kdyby ses z něj měl posrat strachy, ale nakonec se z něj posereš smíchy.

Jak říká klasik, duležitý jsou výsledky a je jedno jak

Reagovat
7kaka7

Je to tak. Tým nemá dostatečně kvalitního útočníka a motor zálohy. Krajní obránce už snad ani nezmiňuju

Reagovat
letitfly

Ten tým se dává do kupy po těch předchozích letech, ale mohlo by to být výrazně rychlejší. Konečně našli relativně slušný obsazení křídel, gratuluju. Na druhou stranu, pořád není vyřešená stoperská dvojice, není kvalitně obsazenej pravej bek, chybí kreativita a zároveň důraz v záloze a není hrot, z kterýho by šel strach a kterej by byl schopnej v sezóně zajistit aspoň 15 ligovejch gólů.

A co je úplně nejhorší, Sparta má řešení těhlle problémů téměř před nosem. Proč nedostal aspoň nějaký šance na pravým beku Gabriel? v přípravě dobrej, za U21 taky slušnej, poměrně produktivní. Proč nemá aspoň nějakou důvěru Vitík a jediný zápasy odehrál letos v MOL Cupu a v lize s Hradcem? Byl by horší než Štětina? Proč je absollutně přehlíženej Karabec? Všichni vidíme, že fotbalově je na tom možná nejlíp z celýho týmu. To s ním realizák neumí pracovat? Pokud se jim nelíbí jeho nasazení nebo cokoliv, tak je přece jejich práce to z něj nějakou cestou dostat a ne ho odříznout.

Sparta vlastně do zimního přestupovýho okna vůbec neví, jestli s těmahle třema klukama může počítat, protože je absolutně neověřila. Přivede si posily a tyhle kluky pošle na hostování nebo zariskuje a dá jim šanci a bude doufat, že jim pomůžou v jarních bojích o čelo ligy? Tyhle otázky už mohli mít dávno vyřešený, ale od léta se v tomhle směru Sparta neposunula ani o centimetr.

Za mě ideální řešení je dát šanci těmhle klukům a přitáhnout Čvančaru a nějakýho Sadílka.

Reagovat
Lemond Laws

Vitík na to zatím nemá. Ať hraje druhou ligu.

Proč nehraje Karabec pravidelně v základu a nepostaví se na něm celá útočná fáze, to nechápe asi nikdo..

Reagovat
letitfly

Druhou ligu ať klidně hraje, to je v pořádku. Ale když má Sparta nedostatek hráčů do obrany a lepí to dlouhodobě nedostačujícím Štětinou, kterej má letos 6 zápasů v základu v lize + 2 v předkolech LM, nedejbože třeba Pavelkou, tak to prostě podle mě není správně. V ten moment má podle mě dostat čanci mladej Vitík, aby si na to zvykl. Vždyť to minulý jaro od něj nebyl nějakej zásadní průser. Jo, udělal nějaký chyby, ale podívej se co dokáže za jeden zápas natropit Štětina, včera Panák...

Reagovat
7kaka7

Souhlas až na ozkoušení Vitíka, ten odehrál téměř celý loňský jaro.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele