Vrba nechápe, proč na sportovní akce nesmí více očkovaných diváků

28.11.2021, 22:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (64)

Přidat komentář
kattos

Já zas nechápu proč chytá Holec a proč tak potopil skvělého Nitu

Reagovat
djwenca

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kilobyte

Holec nechytá špatně a má lepší rozehrávku. Nita má smůlu, že obrana teď nedrží a dostával hodně gólů.

Reagovat
doshcz

nez dal Liberec gol, tak mi prislo ze hodne a vysoko rozehravali stoperi s Holcem, po golu se celej tym klasicky posral a uz to radsi neriskovali, skoda

Reagovat
kattos

Řekl jsem něco o tom že Holec chytá špatně? Nita je prostě brankářsky jinde a takhle ho potopit a vyměnit za Holce který není zas tak perspektivní ani nemá dobrou minulost...

Čekal bych že zrovna Vrba by neměl být někdo kdo by si hledal obětní beránky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
kilobyte

V hokeji je normální, když brankář dostane dost gólů, tak ho trenér vymění, i když to nejsou jeho chyby. Obranu už Vbra měnit nemůže, tak zkusil brankáře. Navíc Holcova rozehrávka nám dost pomáhá. Holec může chytat klidně 10 let, Nita je o 7 let starší.

Reagovat
kattos

Jinej sport jiná pravidla.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl tam dát reprezentanty Gabriela s Vitíkem.

Reagovat
kilobyte

Ano, když má obrana problémy s organizací, tak nejlepší je tam dát mladíky. Vitík by potřeboval hrát s někým jako je Čelůstka, vedle Panáka by mu to nešlo.

Reagovat
mario23

Není žádný potopení. Podle mě ten tah je velmi dobrý i když Nity je mi líto ale Holec má perfektní rozehru a doufám, že bude chytat dal. Konečně snad budeme rozehravat normálně a nedělat hloupý nakopy.

Reagovat
Lemond Laws

Nepotopil.. Prostě nový impuls týmu. Snaží se změnit, co se dá.

Holec si někdy chytat zaslouží, tak kdy jindy...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

my zase nechápeme, že nevíš co Sparta potřebuje k postupu v pohárech

Reagovat
7kaka7

Potřebovala v první radě neprohrál s Rangers, víc ho nezajímalo

Reagovat
kylo ren

Protože my očkování virus taky prenasime

Reagovat
djwenca

ale když tam budou všichni očkovaní, tak by to mělo být jedno, protože očkovaným by to nemělo způsobit vážný průběh.... problém ale bude, že ve společnosti je pořád spoustu neočkovaných, na které by to pak ti očkovaní fanoušci, co se nakazí mezi sebou roznesli....

Reagovat
Liquid

nemělo ale s tou novou mutací bude a i nyní máš nemocnice plné očkovaných, kde končit neměli

Reagovat
srbic13

nemocnice plne ockovanych

Reagovat
Nebelung

Zdravotníků

Reagovat
Golasso

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Protože covid není záležitostí epidemiologickou, nýbrž politickou. Smutné, že to někomu ani po roce a půl stále nedošlo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Likan7

Řekl to někdo těm sestrám v nemocnicích?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Neon

Tak teď když už to víme, vydáme zákon o zuršení kovidu a bude hotovo, díky moc

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

ale kuš, babo

Reagovat
Lemond Laws

ZDÍLEJTE NEŠ TO ZMAŽOU!!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Mrtki

Reagovat
Golasso

Zajdi se teď, nebo ideálně za pár týdnů podívat někam do covidária a řekni jim to tam nahlas. Personál je tam sice unavený, ale po té tupé palici ti ještě dát určitě zvládnou. Třeba se po roce a půl rozsvítí tobě.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Personál nemocnic je dá se říct obětí - ale právě toho, co vyvádějí politici. Nemocnice můžou "poděkovat" těm praktikům, kteří tě v prvopočátku nějakých problémů odbudou stylem "vemte si Paralen nebo Ibalgin, dostatek tekutin a běžte do háje, nebo-li na test. Co kdybyste měl nedejbože covida ! Hlavně mi sem teď nelezte ! Mají částky za očkování, doporučení od gaunerů z ČLK neléčit, protože covid, někteří jsou covidošílenci sami. Předepsat zavčasu dostupné léky, které jsou záměrně potlačovány, aby byl byznys s vakcinační srágorou ? Téměř nereálné. Čest praktikům, kteří se toho nedrží .....

No a tím pádem se v mnoha případech "počká", až marod spadne do horší fáze - šmarjá to už je na nemocnici ! No a pak je tem přecpáno, ačkoliv by nemuselo, kdyby se zkraje LÉČILO a nikoliv POLITIKAŘILO. Padne do těžšího stavu víc lidí, vznikají hluboké příběhy, jak neočko si je vědom svého pochybení ...... Houby ! Komora korumpuje jen ke vpichům, praktik neléčil, nenasadil záměrně zakazované léky = a průser je hotov ...... Netvrdím, že to tak je u všech pacientů. Ale u velmi mnoha ano.

Ale vo to go - unavený personál je nasraný na pacienty, ačkoliv by měl být v prvé řadě na politiky a papaláše z ČLK.

BTW: Kolik lékařů hlasitě doporučuje zhubnout, posilovat preventivně imunitu, změnit živ. styl ? Nějak tyhle apely dostatečně neslyšet .....

Reagovat
Golasso

To je sbírka sraček, kterou se teď ohání všichni antivax dezoláti. Praktiků je málo a nemůžou v téhle době ordinovat normálně, protože by do pár týdnů měli všichni COVID a neordinoval by NIKDO a NIJAK. Asi to bude individuální, ale moje praktická doktorka funguje v tomhle režimu úplně v pohodě. Máš problém? Objednáš se a jdeš na vyšetření. Když je to respirační onemocnění, tak akorát jdeš na test a ošetří tě ve skafandru. Stejně ti COVID nemůže léčit jinak, než symptomaticky. Jediná možnost, jak v současnosti celkem spolehlivě předejít vážnému průběhu COVID, jsou ty monoklonální protilátky, ale na to praktici nemají kapacity. Když ti to podají, musí tě mít hodinu někdo pod dohledem a být schopen reagovat na poměrně závažné nežádoucí účinky = musíš být ideálně v nemocnici. Rizikovým skupinám (např. astmatikům) se téhle péče dostává bez problému. Ostatní prostě léčí symptomy, protože pro většinu lidí je to furt nejlepší cesta. Nebo co čekáš, že ti bude praktik předepisovat odčervovadlo pro koně?

A jestli neslyšíš/nevidíš apely na zdravý životní styl, tak seš pravděpodobně hluchoslepoblbej.

Reagovat
Golasso

Sorry za ten útočný tón, ale už mám těchto veletočů kvůli tomu, aby se někdo vyhnul očkování a házení problémů na praktiky plný zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám plné zuby opíchaných agresorů, kteří všechno šmahem označují za dezinformace a obvykle z reálu vědí kulové. Dnes netřeba oponovat, dnes stačí říct,pohledem z okna, že je vše dezinformace. Zkorumpovanci řekli, že je to odčervovadlo pro koně, tak je to odčervovadlo pro koně a očkofanatik to bere jako hotovou věc, vždyť to říkali ti správní "odborníci" . Co na tom, že s tím někteří lékaři (i když jich je málo, ale díky jim za odvahu vyzkoušet cestu) mají dobrou zkušenost. Netvrdím, že by to byla všechno řešící spása, ale úleva hospitalizacím by to byla.

Ano, někteří praktici tě odbudou, jak jsem psal. Jestli mají obavu, že by chytli covida všichni a neordinoval by nikdo - no tak se pak nedivme, že se spousta stavů zhorší, to je jednoduchá matematika. to je pouze konstatování, nic víc. Takže to zajisté chápe i personál v těch nemocnicích.... Že tys to kolem sebe neviděl neznačí, že se to neděje...... Ne, výrazné apely těch jediných vyvolených "odborníků neslyším. pokud se někdo pustí do této cesty, tak bývá zdehonestován, že snižuje význam opichů a nerozumí tomu, že ano ..... A natvrdo řečeno - hubněte, nepřežírejte se, aspoň choďte půlhodiny intenzivní chůze denně, kdo je schopen, otužujte se (aspoň chladnější sprcha večer), poněvadž se 150 kily jste velký terč - to natvrdo neslyším jako apel od nikoho.

Reagovat
kilobyte

Takže ozkoušené vakcíny jsou zlo, ale experimentální léky jsou super.

Reagovat
Neon

zrovna na ivermectin je asi tak stejně nevěrohodných pro výzkumů, že pomáhá, jak proti výzkumů, že způsobuje sterilitu. Já radši vakcínu, která prošla všemi stadii testování a snižuje jak šanci na moji smrt, tak šanci, že někoho nakazím a tím ho zabiju.

Reagovat
netopier

Reagovat
jenage

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lemond Laws

Na zápas v basketu vevnitř v hale 1000 lidí hlava na hlavě.

Na fotbalovém utkání venku na stadionu třeba až pro 19K lidí tisíc lidí..

Jo to dává smysl

Reagovat
srbic13

to bych chtel ten basketovej zapas videt ne, vazne, na basket prijde i 1000 lidi?

Reagovat
Lemond Laws

Spíš to byl příklad na halové sporty, kde jsou ty "stadiony" malý. Je to uzavřený prostor a hlava na hlavě. A oproti tomu nemůžou být s určitými rozestupy lidi na venkovním stadionu..

Reagovat
srbic13

to samozrejme chapu, fakt me zajimalo, jestli je to domnely, ciste potencialni nebo skutecny problem

Reagovat
Lemond Laws

Co jsem koukal, tak na basket chodí málo.. nejvíc jsem našel nedávno Opava - Nymburk 900. Jinak v průměru na ty lepší 500-600. Zbytek je bída.

Reagovat
okokolo

Reagovat
Nebelung

Ale při cestě na a ze stadionu žádné rozestupy nejsou. A pochybuji, že by někdo byl ochoten čekat třeba 30 minut než bude moci odejít jeho sektor.

Reagovat
Lemond Laws

To bys měl včera vidět Chodov kam se hrabou davy na stadionu..

Reagovat
Nebelung

Já to nepopírám. Ale lepší davy na Chodově než davy na fotbale a na Chodově, ne? Navíc ber to i z hlediska ekonomického. Ti lidé na Chodově pošlou do ekonomiky víc peněz než ti na fotbale. A právě proto už nemůžeme zavřít všechno.

Reagovat
ACSeRw!n

dej jim tejden a zakazou vsude i tech 1000, neboj

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, taky myslím, že to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Logičtější by bylo dát to na určité % kapacity, ale ta končící vláda si s logikou nikdy moc netykala. Uvidíme, co ta nová. Ale myslím, že z důvodu "společenské objednávky" se dá čekat spíš další omezení (úplný zákaz diváků) než naopak.

Reagovat
Lemond Laws

Ano dát % z kapacity by dávalo smysl. Ale pokud to dáva smysl, tak je jasném že se toho nedočkáme.. To už jsme se snad naučili ne?

Reagovat
Mass

Reagovat
srbic13

Reagovat
okokolo

Tečka za Covidem byla tak velká, že na venkovní zápas nesmí ani očkovaní diváci.

Reagovat
bourbon

udělejme za fotbalem tečku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele