Ceballos pokračuje v Arsenalu, který dojednal další hostování

04.09.2020, 23:01
Aktuality
Ještě jeden rok v londýnském Arsenalu před sebou má Dani Ceballos. Anglický klub si španělského záložníka vypůjčil před rokem na hostování z Realu Madrid a následně měl zájem o prodloužení spolupráce, výsledkem je dohoda o dalším hostování...

Čtyřiadvacetiletý Ceballos je odchovancem Betisu a Bílý balet ho koupil před třemi roky za sedmnáct milionů eur. Fotbalista se následně neprosadil do základní sestavy a v průběhu uplynulých měsíců se hodně spekulovalo o jeho další budoucnosti. Arsenal nakonec usiloval o prodloužení hostování a cíl splnil.

Ceballos loni nastoupil ke 37 soutěžním zápasům, dal dva góly a se spoluhráči vybojoval triumf v FA Cupu. Příští rok se vrátí do Madridu, součástí dohody není opce na trvalý přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (95)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oohh Danii výborná posila!

Reagovat
Golasso

Paráda! Jen škoda té opce na přestup, letos už rozhodně měla být...

Teď se přestupák dostává z fáze "bezpodmínečně musíme", do fáze "měli bychom" ještě někoho přivést. Pořád doufám ještě v jednoho záložníka.

Reagovat
Nikikrew

Cebballos je malo, 1 zaloznik este isto musi prist.

Reagovat
Golasso

Souhlasím, ale teď už jsme aspoň schopní tu zálohu poskládat

Reagovat
Nikikrew

No ale práve ta záloha potrebuje nutne posilniť

Reagovat
Golasso

Však jasně, alr bez Ceballose by tam ani pomalu neměl kdo hrát

Reagovat
Ed_Hazard

Ako hodnotis jeho minulu sezonu? Vobec som vas nesledoval.

Reagovat
Golasso

Ze začátku to nevypadalo moc dobře. Ceballos se svezl s mizérií týmu pod Emerym. Měl tuším jenom jeden povedený zápas proti Burnley, zbytek průměr nebo podprůměr a nakonec už ani moc nehrával. Hodně fans navíc čekalo buď tvořivé AM jako Ozil nebo box to box náhradu za Ramseyho a Ceballosovi ani jedna z těchto rolí neseděla.

Pod Artetou už to ale byla úplně jiná písnička. Dani začal hrát variaci na klasické CM vedle Xhaky a ti dva spolu vytvořili hodně solidní dvojici. Ceballos měl najednou pozici, která mu sedla a jasné pokyny, co má hrát. Začal si věřit a šel výkonnostně hodně nahoru. Ke konci sezony patřil k tomu nejlepšímu, co Arteta mohl využít.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie by som to ani ja neohodnotil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at konecne Auba prodlouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Bez jste polovicni no

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj jste polovicni no*

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Coje? Idealni destinace pro nasledny prodej. Pochybuju ze u nas Ceba zustane, pro nej je klub jako Arsenal top.

Reagovat
CHONG

Právě proto ten palec dolů, až si uděláme konečný účet působení ZZ u nás, tak výčet trofejí bude asi fajn, ale výčet zajímavých hráčů, o které jsme přišli, nebude nic jiného než tristní.

Reagovat
king23

Jaký by mělo smysl se ho snažit zabudovat do týmu? Za Real narozdíl od Arsenalu můžou hrát jen ti nejlepší a proto logicky procento zapracovanych mladíků do kádru je menší než u klubu jako Arsenal. Jakmile se pro nás stane přehnaně důležité zapracovavat tyhle Brahimy, Ceballose či Odriozoly, tak nutné klesneme právě na úroveň zmíněného Arsenalu.

Reagovat
CHONG

Beru tvůj názor, ale nesouhlasím s ním, díky tomuhle přístupu jsme už přišli o hráče jako jsou Hakimi nebo Llorente (další jako Óscar, Ceba a Regui budou bohužel následovat) a pak budeme kupovat frantíky a brazilské dečka za rakety nebo lepit pravého beka Lucasem...

Reagovat
Eichel

Reagovat
king23

Ano, koncepce je spíš přivézt hotového hráče než dávat šance mladikum. Já s touto koncepci problém nemám, I když to taky nemusí být zaruceny úspěch (viz třeba příchod Kaka).

Ale zase bych netvrdil, že když nějaký mladík nadchne a ukaze že na to má, tak nedostane šanci. Varane, Carvajal, Valverde, ted Oedegaard a mnozí další jsou důkazem. To rozhodně nebyli hotovi hraci když přicházeli do klubu. Jen ti hraci ze startu dostanou min prostoru se ukázat než by dostali třeba v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce Reguie tak tam se ted dost mluvi o dalsim rocnim hostovani v Seville. On sam pry tlaci na to, aby se jednalo o hostovani, pripadne prodej s buybackem, protoze on sam jeste nechce za angazma v Realu zavrit dvere.

Reagovat
CHONG

Tak snad aspoň on se do áčka prosadí, jeho odchod by mě sral úplně nejvíc.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Chapu, ale se vsi uctou Ceba na Real nema a je pro nej Arsenal idealni. Mrzi me Hakimi nebo Llorente, ale proste to jsou hraci kteri chteji hrat, musi se vyhrat a destinace jako Real jim to aktualne nemuze nabidnout. Myslim, ze ZZ na to jde dobre. Lepime praveho beka Lucasem, protoze mu nevadi hrat 10minut nebo par zapasu v zakladu za rok.

Reagovat
CHONG

Nevím no, ZZ na to podle mě jde dobře z hlediska krátkodobých plánů (postavit silný tým a vyhrát, co se dá a pak po mě potopa), ale z hlediska dlouhodobé koncepce je to podle mě chyba, protože tam za chvíli budeme mít tým plný "staříků" (preferování Marcela (ve vší úctě k němu) před Reguiem prostě už nedává smysl) a frantíků (které chce ZZ, ale je otázka, jestli je bude chtít i další trenér, zvláště pokud to bude třeba Španel), mimochodem španělské hráče odjebeme pomalu ale jistě všechny...

Reagovat
teenz

ZZ trenuje Real a ne Arsenal, kde si muze dovolit neco budovat. I me drive trhalo srdce kdyz Isco nehral, ale postupem casu se ukazalo, ze opravnene. Nerikam, ze to delame perfektne, ale najit balanc v klubu jako Real mezi uspechem a zaclenovani mladych hracu je opravdu tezke.

Reagovat
CHONG

Chápu, že v Realu jsou nutné okamžité úspěchy, ale tu dlouhobou koncepci bychom neměli podceňovat, nebo dopadneme jako "kamarádi od moře".

Reagovat
teenz

Nastesti mame Floreho a ne tu jejich zumpu.

Reagovat
valloire

Reagovat
off-olda

Jsem četl "Ceballos pokračuje v Arsenalu, který dojebal další hostování"

Reagovat
kiciN

Reagovat
Infernoqt

Okej

@vintageredss 3h

I’m still waiting for United to tell us all that 3rd kit was just a joke, unless we are trying to give opposition players epilepsy so we can give Bruno some more pens I don’t get it

Reagovat
sejber

Z vyjednavacich schopnosti na noveho vedenia fakt nemam dobry pocit. Neschopnost zakomponovat opciu do tohto hostovania nas moze za rok pekelne mrziet.

Uz to vidim ako sa zbavime kolu na hostovacku s opciou na 5 mega.

Torreiru pustame prec so stratou a iba na hostovanie. Lipneme na Parteyovi na ktoreho nemame a nie sme schopny do toho zakomponovat nejaku vymenu za Lacu alebo najst si dostupnejsi ciel.

O to viac cloveka sere ked vidi ze taka chelsea si angazuje Sarra ktory si za nich v zivote nekopne a stralia ho za 30 mega kludne.

Reagovat
afc

Ako môže vedenie zato, že o Torreiru nie je záujem a chcú ho len priemerné kluby?

Reagovat
sejber

V prvom roku jeho angazma sme boli vaetci v prdeli akeho zaloznika sme kupili. Na transfermarkete mal hodnotu cez 50 mega. Teraz po jeenej nie uplne idealnejbsezone ho ideme strelit do stredu tabulky serie a zanmenej akonsme ho kupili??? Mne to hlava neberie.

Preco ho predavame ked o neho nie je zaujem za adekvatnu cenu? Preco si snim vedenie nesadne a nevysvetli mu ze tu ma platnu zmluvu a pod cenou proste klub neopusti. Preco mu Arteta neda poriadnu sancu?

Chceme sa nasilu zbavit hraca ktory nam v prvej sezone ukazal ze ma nato byt svetova spicka aby sme naskrabali 50 mega na Parteya u ktoreho ani nevieme ci sa presadi. Torreira sa uz presadil predsa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
afc

Ja si presadenie predstavujem úplne inak. A ak si si nevšimol, tak to on chce odísť do Talianska. Tak čo s takým hráčom? To, že o neho majú záujem kluby, ktoré sú bez peňazí, to je už druhá vec a naša smola. Partey je hlavný cieľ Artetu, tak by ho proste mal dostať a tým pádom je Torreira zbytočný.

Reagovat
sejber

Tak dufam ze vie co robi lebo zaloha Xhaka, Partey mozno na deadline, ceballos bez opcie, Ozil , willock, ESR, Willian je pozliepana ako maska Scarfacea. Hlavne o rok ju budeme opat prebudovavat.

Dufam ze ten Partey je fakt svetova spicka ked koli nemu ideme strelit pod cenu dvoch hracov co pred rokom hrali zaklad v tyme co hral o LM do posledneho kola.

Reagovat
sejber

A k artetovi . Som rad ze je tu a verim ze nas dokaze pozdvihnut. Pripominam ale ze na pocet odkoucovanych zapasov ma bilanciu identicku s Emerym.

Aby sa nam nestalo ze o rok si uvedomime ze sme komplet sportovu stranku klubu nechali dvom neskusenym zaciatocnikom . Tiez aby sme si potom nebyli hlavu o stenu ako pri Gnabrym , Malenovi , Adelaidovi a dalsim ked uvidime ze Lucas prestupuje z Fiorentini do interu za 50 mega, alebo Guzi z Valencie do realu.

To by bolo take klasicke arsenalovske.

Reagovat
afc

Musíš zobrať do úvahy v akom stave prebral Arteta mužstvo a až na to vypadnutie s Olympiakosom a nejaké zbytočné straty vonku, žmýkal toho mužstva maximum. Ja s tým rátam, že Torreira sa vo Fiorentine chytí a časom prestúpi v Taliansku do absolútnej topky. Bolo by fajn si dať tam nejaké percentá z ďalšieho predaja, ale moc s tým nerátam.

Reagovat
sejber

Torreiru by dom sa ptoste aspon na tuto sezonu snazil udrzat. Tam proste nemame co stratit. Na Parteya mozme spenazit Bellerina, kolu ci sokratisa

Reagovat
Golasso

Tak pokud se to počítá prvních X zápasů Emeryho a prvních X zápasů Artety, tak na tom není nic špatného. Emery rozjel svoji první sezonu skvěle. Problém byly akorát zbytečné remízy, stejně jako teďka.

Reagovat
masly008

Porovnávat Artetu s Emerym.

Reagovat
herbage

Problém Kološinaće, že přišel jako volný hráč a bere raketu. Nechápu, že pořád lidé nedokáží pochopit jednoduchou rovnici, že náklady na hráče se rovnají částce za přestup a nákladům za plat. Stejně tak Torreira si krom první sezóny neprosadil natrvalo do základu, tak ho nikdo nekoupí za víc, navíc když ceny za přestup značně klesly

Reagovat
sejber

Tak mu dajme sancu a nepredavajme ho za cenu hraca z championship. Kola tiez moze radsej ostat ako ist do schalke za 5 mega. Ok usetrime na plate ale musime priviest nahradu ktora tiez bude nieco stat na prestupe aj plate. A v konecnom doledku snami opat vyje ...

Reagovat
gocii

Jenze oni chteji oba odejit pryc. To je tu chces drzet? Tim na nich nevydelas, kor kdyz uz na jare hrali moc nehrali

Reagovat
herbage

na LCB hrál Kola otřesně a máme tam Gabriela s Marim, na LWB jsou Tierney, AMN a Saka, takže Kolašinaće se zbavit klidně zadara a ušetří se na platu

Reagovat
sejber

Kola mi chybat nebude ale aspon 5 -10 mega z toho musime utrzit. Takymto pristupom to mozme kludne pustit Lacu za 20 mega tiez mal otrasnu sezonu . Zadara jedine Ozila

Reagovat
herbage

Laca pořád patří v týmu mezi nejlepší hráče, Kolašinać je squadplayer a s takovým platem je spíše přítěží. 5 mega by bylo fajn, ale pokud to nikdo nedá, tak klidně zadara. Zadara už odešel i Miky

Reagovat
Euphael

Reagovat
jk

Kupte Marinu a je to vybavené

Reagovat
Swarley

vaše blbost, že jste tam nezavolali a nezeptali se...

Reagovat
wesleyborland

- všichni vědí, že potřebujeme prodávat

- to co nabízíme je přeplacený na platech, takže se jim nechce pryč (Ozil, Sokratis, Kola)

- to co nabízíme, tak o to není úplně velký zájem (Torreira, Guendouzi, Sokratis, apod.)

- koronavirus

Ať je Edu jakýkoliv tak jestli z toho vykouzlí aspoň ještě jeden příchod a x odchodů nepotřebných, tak bych ho nehejtil, naopak.

Reagovat
sejber

V tej zalohe fakt nemame pretlak + ceballos ak sa poriadne presadi tak nanho real nalepi 50megovu cenovku a kupy ho chelsea

Reagovat
wesleyborland

to je možný, ale on ho nechce prodávat.

Reagovat
masly008

Hlavně ceba se chce prosadit do sestavy realu. Asi čeká, źe příští rok skončí modrič a bude to lehčí.

Reagovat
Liveral

V tý záloze přetlak nemáme ani trochu, souhlas. Jediný co nám momentálně zbývá je modlit se že Elneny začne hrát jak pán nějak nevěřím tomu že seženeme peníze na Parteyho nebo Aouara

Reagovat
wesleyborland

Jeden záložník určitě přijde, ale musí se prodávat. Když to bude Partley nebo Aouar bude to pecka.

Reagovat
Euphael

presne popsane

Reagovat
iamek

Tak Mcneill ze city k našemu dorostu by měl přijít. Psal mi na insta, že city to dává k arbitráži, ale skončila mu smlouva, takže by city mělo byt bez šance. A jednáme o přestupu francouzské stopera Kambwala. 16 let, stoper 192cm. Cena od 1-2 mega euro. Motá se kolem nej dost klubu, ale chce k nám. Snad se to dotáhne. Letos vypadá akademie brutálně silně, tak snad si to sedne i na hřišti.

Reagovat
blade115

Fabrizio Romano @FabrizioRomano

AC Milan are now close to reach an agreement with Chelsea to sign Tiemoué Bakayoko. Loan [€3m] with buy option [€30m]. Talks on to complete the deal. @DiMarzio @SkySport #Milan #transfers

Příchody jsou vyřešeny, teď je potřeba vynést smetí, snad budou další následovat.

Reagovat
Miguel19

Zase jenom hostování, to jsou fakt socky

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
blade115

Letos se to tváří, že je úspěch i to hostování. Každopádně tu opci nezaplatí, za rok mu konci smlouva a vyjednávat se o případném přestupu bude úplně jinak.

Reagovat
Miguel19

Takže ho nikdo nekoupí

Reagovat
Zark

tak ho prodejte nějakým pracháčům

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nevyhazují peníze oken za flopy jako čukotka, tak jsou socky?

Reagovat
Miguel19

Vážně? AC Milán nevyhazují peníze z oken za flopy? Pls owny, máš na víc.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Bez opcie co uz, hlavne, ze prisiel,

Reagovat
vladis271

ach, predajte už toho Giniho nech môžeme priviesť Thiaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Thiago je kvalitnejší hráč, ale stratiť držiaka zálohy, ktorý nastupuje zo záložníkov najčastejšie (??, nechce sa mi to kontrolovať) a nahradiť ho IP hráčom?

Reagovat
vladis271

aj tak. Thiago si odbossoval celú vyradovačku LM sám, ptm si odbossoval aj teraz repre. Evidentne je v životnej forme. Messi ostáva v Barce, takže Thiago nám môže vyhrať ligu. V tomto kontexte je tých 30 mega fakt smiešnych. Ja byť Kloppom tak revem od zlosti.

Snažím sa byť optimista a verím, že toto ticho posledné prestupáky cieli jeden obrovský prestupák (podobný ako mala teraz Chelsea) bud budúce leto alebo to ďaľšie leto. Ale tu sa fakt bavíme o hráčovi, ktorý môže vyhrať titul. Nedá sa svietiť. Je o dva leveli vyššie nad Ginim, a tu nechcem Giniho hejtovať, fakt mu vdačíme za veľmi veľa, ale na Thiaga sa nechytá.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

V princípe súhlas, len mám obavu zo zranenia, no. To je celé.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja hlavne nechapem preco Barca nejde po Thiagovi. Je tam nejaka zla krv?

Reagovat
Eichel

vraj zvažujú obe možnosti, či už Thiaga alebo Wijnalduma avšak Wijnalduma chce osobne Koeman takže zrejme sa pojde po ňom, domnievam sa, že to je kvoli tomu, že chce hrať De Jonga na CDM (to už potvrdil) a ďalej by tam rád chcel mať niekoho behavého na doublepivote a potom jedného čisto ofenzívneho hráča (coutinho?).. takže asi mu dáva koncepčne vačší zmysel, plus ho pozná z repre

Reagovat
alcantara

To nepochopi nikto, ale tak, sme Barcelona

Reagovat
Zark

Real si dělá farmy z týmů jako AC nebo Arsenal ti jsou jinde no

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v Arsenalu bylo strašně moc hráčů z Realu na hostování v posledních x letech

Reagovat
Front hell

Reagovat
Zark

jsem věděl, že se najde zase někdo, kdo to nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Vím jak se cítíš. Onen pocit kdy se proti tobě spikne celý vesmír.

Reagovat
Zark

je to něco hrozného člověk než najde někoho, s kým si dobře pokecá, to je neštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Od této chvíle jsme jako jeden.

Reagovat
Liveral

https://www.hitc.com/en-gb/2020/09/05/nicolas-pepes-one-word-response-to-arsenal-man-guendouzis-message-on-twitter/

Tak to Gyziho postavení mimo sestavu asi důvod má, když ho takhle trolí i Pepe

Reagovat
Rothbard

Nemám být trochu nervózní jako fanda Realu z letošních přestupů? Nevidím odchody (hostovačka, přestup) u hráčů, u kterých by se to hodilo a nějaké posilnění kádru...

Reagovat
king23

Tak jestli jsi nepochytil, že bylo asi stokrát avizovano, že letos žádné prichody nebudou (kromě stáhnutí hráčů na hostovacce), tak budes asi z neposilneni kadru opravdu nervozni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky odchody si predstavujes? Dost hracu jsme se uz zbavili. Za me uz tam smrdi jen Bale a Mariano, kterych bude tezky se zbavit, protoze nechteji odejit.

Co se tyce posil, tak jak pise king, bylo uz stokrat receny, ze letos se zadny velky prichody konat nebudou. Z hostovacek se vratili Lunin, Odriozola a Odegaard a to je pro letos asi vsechno.

Reagovat
Ed_Hazard

A to podla mna staci.

O rok potom Mbappe a mame vystarane.

Reagovat
CHONG

Za mě jenom Bale, ten už je k ničemu, Mariano by mohl být platný, ale bohužel je ignorován. Mně teda vadí hlavně odchody - Hakimi, Óscar, špatně zvolené (aspoň podle mě) hostování pro Brahima...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to má být s Reguilonem? Zůstane na hostování v Seville nebo je opravdu reálný ten přestup do United?

Reagovat
smazaný uživatel

O United pise Romano a ja nemam duvod mu neverit. Dal bych si ale pozor jak to cely formuloval, protoze jediny co napsal je ze Reguilon byl nabidnuty United. To jeste neznamena, ze se kluby dohodnou nebo ze ho United vubec budou chtit.

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Danny boy!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele