Ceballos se rozhodl zůstat v Arsenalu. Chce splatit důvěru

12.02.2020, 21:26
Aktuality
Španělský záložník Dani Ceballos připustil, že čas, kdy se v Arsenalu musel vypořádat se zraněními, byl pro něj tím nejtěžším v kariéře. Přesto věří, že se v londýnském klubu ještě stane důležitým hráčem. Chce splatit důvěru, kterou v něj klub vložil.

Fotbalista, který je u Gunners na hostování z Realu Madrid, nehrál ligový zápas od listopadu, kdy se zranil v zápase Evropské ligy proti Vitórii Guimaraes. Objevil se jen na konci ledna v pohárovém duelu s Bournemouthem

"Myslím, že jsem prostě hrál příliš mnoho zápasů. Odehrál jsem 17 utkání za dva měsíce. Byl jsem jediným hráčem, který hrál opravdu v každém zápase. Mluvil jsem o tom s Unaiem Emerym a vysvětloval jsem mu, že chci hrát v každém utkání. Někdy si ale musíte přiznat, že jste udělal chybu," vrátil se Ceballos ke svému zranění stehenního svalu.

Třiadvacetiletý hráč se vyznal z toho, že čas, který tak musel nuceně trávit mimo hřiště, byl pro něj nejtěžším v kariéře. "Jsem ale profesionál a musím se poučit," doplnil muž, který se teď bude prát o místo pod novým manažerem Mikelem Artetou.

"Mikel bude v Arsenalu velkým koučem. Myslím, že se hodně naučil od Pepa Guardioly. Myslím si, že jeho filozofie a styl uvažování k Arsenalu perfektně pasuje," řekl Ceballos, který měl v lednu možnost hostování v Arsenalu ukončit a vrátit se do Španělska. Ve hře byl údjaně odchod do Valencie. On sám se ale rozhodl zůstat.

"Rozhodl jsem se tak, protože Arsenal ve mě věřil. Fanoušci o mně zpívají, cítím se tady chtěný a milovaný. Jsem teď fit a chci ukázat, že můžu pro klub být důležitým hráčem," dodal Ceballos.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
nani92

one match wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je aj na Arsenal slaby

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Krupobití na tebe ty bezbožný pse!

Reagovat
Mass

Pojď do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance že se rozehraje A zůstane v Arsenalu? Rád bych ho viděl hrát pokud bude mít formu, ale pokud si hned v létě zabalí kufry a odletí do Madridu tak je to na houby ho stavět na úkor našich hráčů...

Reagovat
cink

pokud vim, tak nemaji opci a on sam se vzjadril ze chce zpet do rm

Reagovat
sejber

Vzhladom na to ze ide bezobcne hostovanie a doteraz toho vela neukazal by s z neho viac ako nahradnika nerobil. Po jeho prichode som sa tesil ze mame noveho Cazorlu alebo Fabregasa ale tieto predpoklady zdaleka nenaplnil. Sanca ze ho real presa za rozumnu sumu nie je velka a davat 40 mega za nahradnika nie je zrovna koser.

Reagovat
Kopac

Firmino ho znicil

Reagovat
Lacko_Boh

strasne precenovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Jestli ho tohle přetížílo, tak je to hráč, na kterým stavět nikdy nepůjde. Však hrál za tu dobu co je v Arsenalu 90minut 2x a víc než 70minut ve dnou zápasech po sobě nehrál ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

On i Denis šli hodně dolů.. bohužel

Reagovat
Free_player

jakoby ''wonder talent'' Realu a šel do Arsenalu - jinak to ani dopadnout nemohlo

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal ho zničil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele