Ceballos by se rád usadil, na další hostování se mu už nechce

06.06.2021, 15:53
Aktuality
Real Madrid našel nového trenéra, v průběhu léta dojde ke změnám v jeho kádru a ty by se mohly týkat i Daniho Ceballose. Záložník strávil poslední dva roky na hostování v Arsenalu, v Londýně pokračovat nebude a vrací se do hlavního města Španělska. Sám má jasné představy o budoucnosti a rozhodně nechce zamířit na další hostování...

Bílý balet koupil Ceballose před čtyřmi roky z Betisu a fotbalista se nestal pevnou součástí základní sestavy, za dva roky naskočil k 35 ligovým duelům a dal pět branek.

"Premier League je velmi atraktivní, měl jsem štěstí, že jsem si zde mohl zahrát a vyhrál FA Cup, díky druhé sezoně jsem pak ještě zesílil. Hodně jsem se toho naučil, stal se lepším a kompletnějším hráčem a i když to letos nedopadlo podle našich představ, tak jsem s touto zkušeností spokojen," prohlásil.

"V Realu Madrid mám smlouvu ještě na dva roky a nerad bych putoval na další hostování. Díky zkušenostem z posledních dvou let jsem hráčem, který potřebuje cítit důvěru a důležitost pro tým, v příští sezoně bych rád začal zase od začátku, chtěl bych se usadit," prozradil.

"Hráč může podle mě dosáhnout svého maxima ve chvíli, kdy je šťastný, spokojený a může se stoprocentně koncentrovat na svůj klub. Mně je 24 let, stále jsem mladý a před sebou mám spoustu sezon. Pravdou je, že mám jasná očekávání: usadit se v klubu, cítit důležitost a užívat si fotbal," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (21)

Přidat komentář
Madio Sané

Prvá veta ma dostala. Niečo som premeškal? Carlo?

Reagovat
king23

Autor zaspal dobu

Reagovat
fenixLFC

ved carlo je novy trener

Reagovat
smazaný uživatel

bolo tam nieco ine no

Reagovat
king23

Neumím si představit, že by u nás měl zůstat. To už radši vzít nějaké perspektivní kluky z juniorky. Jestli nechce na hostování, tak prodat do nějakého slabšího klubu.

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcelony třeba.

Reagovat
LuckyCharlie

O 5 bodů více v tabulce a už zas vytahujou ramínka

Reagovat
Slavia10

Já jsem ho viděl možná v 5 zápasech a hrozný zklamání. Top záložník to nebude nikdy.

Reagovat
madridcan

No veď sa usadiš. Na lavičku.

Reagovat
Hachim Mastour

V reale nemá čo robiť

Reagovat
Free_player

Ani v Arsenalu ... měl by si přestat hrát na něco co nemá a jít ještě níž

Reagovat
Hachim Mastour

Ani v Arsenale. Ale na nejaký tím z prvej polovice LA Ligy má imho

Reagovat
Nikikrew

Ak hovorí o Real Madrid B tak tomu rozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne me sral s tim prezvykovanim toho chranice zubu..plus si furt upravoval vlasy, mozna by si mel skocit pocas zapasu jeste na nehty

Reagovat
PP

V tom našem rozestavení ani náhodou. Odegaarda bych bral, byť blokuje ideální místo pro Smith-Rowa, ale Ceballos byl ve většině zápasů spíš zklamání.

Reagovat
wesleyborland

Ceballos první sezóna ještě super a klidně bych ho bral, ale další sezóna byla tragická a po té ani zadarmo.

Reagovat
Rybinho85

Zpátky do Betisu

Reagovat
fenixLFC

si clovek pri nom spomenie na ten hype po prvom zapase proti burnley. burnley ktore mu na vsetko nechavalo milairdu casu takze vyzeral ako futbalista...a hned ho zacali niektori pasovat do najlepsej jedenastky PL

Reagovat
Rellix

Pokud nechce jít na hostování a chce hrát tak musí přestoupit ale kdo by chtěl takového lempla kupovat???

Reagovat
Mass

Pokud by chtěl hrát (skoro) zadarmo, tak prý o něj má zájem Valencie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele