Nemohl bych hrát za Sevillu, prohlásil Ceballos

02.04.2020, 21:26
Aktuality
Dani Ceballos hostuje z Realu Madrid v Arsenalu, během ledna však byl spojován s dalším odchodem, mohl se vrátit do Španělska. Zájem o odchovance Realu Betis měla i Sevilla, tu však musel odmítnout...

Třiadvacetiletý záložník pomohl Realu Betis k návratu do LaLigy, kde na sebe upoutal pozornost Realu Madrid, ve kterém se však během uplynulých dvou sezón příliš neprosadil.

Ceballos proto před začátkem letošního ročníku zamířil do Arsenalu, kde měl dostat více herního prostoru. To však platilo jenom do listopadu, neboť posléze vinou zdravotních problémů ze sestavy vypadl a během ledna se proto spekulovalo o jeho odchodu.

Devítinásobný reprezentant Španělska se mohl vrátit do vlasti, zájem o jeho služby měly Sevilla a Valencia, Ceballos se však rozhodl setrvat v Londýně a nakonec se vrátil do sestavy.

"Je to pravda, Sevilla o mě projevila zájem, ale jednání jsem odmítl," řekl Ceballos. "V Seville jsem mohl oblékat pouze dres Realu Betis," vysvětlil směrem k mateřskému klubu.

"Věděl jsem rovněž o zájmu Valencie, ale v Arsenalu se následně moje pozice změnila, vrátil jsem se do přípravy a věděl jsem, že od manažera Mikela Artety dostanu šanci," uvedl Ceballos, který má s "Bílým baletem" kontrakt do roku 2023, přičemž Gunners nemají opci.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (113)

Přidat komentář
oli9

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
inferno08

Reagovat
RadekVonCZE

Srdcař

Reagovat
SpecialOne

Hodně keců do médií a žádné výkony, měly by udělat DVD sestřih jeho výkonu proti Burnley a poslat ho do háje.

Reagovat
Higi

Jako, špatnej zase není z mojeho pohledu...potřebuje hrát hlavně, líbí se mi na něm nasazení, takový to zapálení, prožívání té hry... Jako CMko se mi líbí, protože právě se snaží hodně i bránit, napadat, nepustí jen tak souboj... kvalitu podlemně má, za určitou částku bych ho bral... v Realu si nezahraje určitě... ale někde jinde se chytne určitě a bude skvělej... podlemně má na základ v Arsenalu, mě se líbí... možná by se našli i jiní hráči, lepší... ale těžko říct... za mě tu kvalitu Ceballos má a v budoucnu mu věřím že bude dost dobrej.

Reagovat
Remt

individuální kvalitu má velikou, byl bych zvedavý zda by podával kvalitní/kvalitnější výkony kdyby hrál opravdu základ. Škoda, že na něj Arsenal tu opci nemá

Reagovat
bbbauch

Mne vzdycky prisel takovej zpomalenej, strasne malo dynamickej. Ale s micem si zas rozumi, chce to ho dobre vyuzit no

Reagovat
Golasso

Kdyby chvíli hrával stabilně v PL, tak by ho to snad přešlo. On je hračička, má tendence předržovat balon, zbytečně kličkovat na místě a tím brzdí hru. To ale není nic, co by se nemohl odnaučit. Jak říkáš, s míčem to umí, jen to chce někam usměrnit. Pomalý fyzicky nějak výrazně není, takže je to jen o stylu hry. Navíc, jak psal Higi, je platný i bez balonu na noze.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tigerinho

A při tom tam začínal.

Reagovat
Error

Kazdopadne toto je zajimave

"Dani Ceballos Fernández se narodil ve španělském městě Utrera, které patří pod provincii Sevilla. Proto ve svých osmi letech (roku 2004) nastoupil do mládežnického klubu Sevilla FC. Roku 2009 se však nakazil bronchitidou a byl vyhozen z klubu."

Reagovat
Kucka

Reagovat
madridcan

Ani Fabregas za Chelsea...

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je zlý, nie je ani výnimočný. Santi alebo Cesc z neho nikdy nebudú, na druhej strane okrem neho momentálne nemáme v tíme jediného ofenzívneho kreatívneho záložníka. Vzhľadom na to, že Real zaňho bude chcieť veľa, tak by som sa naňho asi vykašľal. Samozrejme pod podmienkou, že minimálne jeden kreatívny záložník príde, lebo momentálne je to najtragickejšia záloha, akú si pamätám v Arsenale. Ani v temných časoch Denílsona to nebolo tak zlé.

Reagovat
Golasso

Denilson to byly časy.

Reagovat
El Fáňos

na Denilsona vzpomínám rád, jeho fauly nikdy nezapomenu

Reagovat
j_mrazik

Máme ještě Özila.

Reagovat
Mastný Chobot

Myslel som ofenzívneho a kreatívneho CM. Navyše, Ozila dúfam v lete odíde tiež.

Reagovat
Mastný Chobot

*Ozil

Reagovat
Nikikrew

Ozil je pre Artetu vo formacii 4-2-3-1 klucovy hrac takze pochybujem ze by odisiel. Ak chce hrat Arteta inu formaciu, moze byt

Reagovat
Lacko_Boh

co ty? Este stale na EF?

Reagovat
merlick

Counter tu nateba teraz vytiahne Eastmonda a podobnych, pozor na slova ako najtragickejsia

Reagovat
Counter

Je rozdíl mluvit o jednom hráči a o záloze jako celku.

Reagovat
merlick

momentálne je to najtragickejšia záloha, akú si pamätám v Arsenale. = najtragickejsi zaloznici. Xhaka, Guendo, Lucas, Ceballos <= eastmond, denilson a pod.

Vsak to je este horsie ako som ja napisal

Reagovat
Counter

Ne. Tehdy jsme měli vždycky aspoň jednoho rozdílového hráče (Cesc, Santi, Mesut na vrcholu, potažmo Ramsey), který tu zálohu táhl. Teď tam je akorát jeden mírně nadprůměrný hráč vedle druhého a žádná hvězda. Jako individuality nejsou tihle hráči nejhorší, ale jako celek možná ano.

Reagovat
merlick

tak v zalohe sme takmer vobec nemali pod Arsenom problem, jedine co si vybavujem su dlhodobe chybania kridiel

Reagovat
Free_player

Takovej průměrák no ...

Reagovat
John Obi Mikel

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Za rozumnou cenu bych si ho u nás nechal, pokud mu Mikel najde místo.

Reagovat
Nikikrew

co je u teba rozumna cena?

Reagovat
SunFells

30M očí

Reagovat
Golasso

To záleží, kolik vůbec bude po koroně budget a kolik budou stát alternativy, Asi nejsem schopný dát konkrétní číslo.

Reagovat
Nikikrew

no ak budu trvat na 30 mega, vykaslal by som sa na to

Reagovat
Counter

Za 30 mega bych ho před pandemií bral bez váhání. Ale je otázka, jak na tom trh bude vzhledem ke stávající situaci.

Reagovat
Nikikrew

30 mega v tom case boli smesne peniaze, ak by sa este investovalo do 1 zaloznika, bral by som to i ja

Reagovat
nani92

skvelý hráč, na jeho jediný dobrý zápas proti Burnley nezabudnem

Reagovat
Nikikrew

to bolo hypu po tom zapase. Hrozne co som cital od fans AFC

Reagovat
nani92

aj ja som ho hypoval, po tom zápase som ho zobral do fanty a odvtedy mi nahral piču

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
mistr129

přitom předvedl tři parádičky, jinak toho dost zadrbal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som od neho viac, nechal som sa strhnúť aj ja, čiastočne kvôli tomu, že kreatívny záložník LFC chýba

Reagovat
Nikikrew

Navyše ešte doma proti Burnley

Ak by ste vyriešili tento post, posunuli by ste sa ešte vyššie

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
Hai

Reagovat
iamek

Reagovat
Phillipinho

V tom rozhovoru v podstate take rekl, ze se chce vratit do Spanelska kvuli rodine. V Realu se neprosadi ale Atleti, Vale nebo Betis by se o nej meli porvat

Reagovat
Trand

Dani Ceballos 25.7. 2019 - 17.8. 2019, nikdy nezapomeneme.

Reagovat
Nikikrew

https://www.premierleague.com/players/7163/Dani-Ceballos/stats

Velmi slabe statistiky nato, ze hra CM. 0 golov, 2 assists (to vsetko v 1 zapase), 0 big chances created je slabota.

Podla mna je to taky standard Arsenalu, vylozenie nie zly ale nie je to ani nic extra.

Skor by som isiel do novej akvizicie, najma nam chyba B2B hrac ako sol. Ak by sa Arteta rozhodol hrat 4-3-3, podla ceny by som zvazil jeho zotrvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.premierleague.com/players/4714/Mesut-%C3%96zil/stats?co=1&se=274

1 gol, 2 assists, 1 big chances created taky celkem slabota na to ze hra AM

Reagovat
Nikikrew

statisticky samozrejme velka slabota. Kazdopadne tam chybaju attributes ako chaces created, key passes co je niekedy viac dolezite ako assists. Preto ja celkovo tie assists ani moc nemam rad, niekedy nemaju absolutne ziadnu pridanu hodnotu.

Paradny priklad je od vas Walker Pieters co len prihral jednoduchu prihravku niekomu a on dal paradny gol. To iste aj napr Mustafi. Vyhlavickuje loptu a Martinelli da z toho gol

Reagovat
Bakary3

Takze Ozil vzdy delal acka (kdyz uz nemel treba nasazeni nebo goly), kdyz uz nema ani to, budeme mu hledat na silu neco jinyho, aby se obhajil?

Vsiml jsem si, ze ho tu hajis porad... nekdy si rikam, ze dost slepe.

Reagovat
Nikikrew

No jo bol znamy tim, ze tie acka robil a hovori sa mu aj assists king, ale toto je proste len moja osobna domienka. Ozil vzdy pripravoval tie sance, nespocetne vela, preto tie podla mna najma big chances created, chances created a key passess su dolezitejsie.

Janse, Ozil isiel bohuzial znacne dole po tom podpisu. Lenze ono ked si zoberies, dost assists mal z rohov, priamych kopov kde bol Giroud a najma ta spolupraca so Sanchezom bola pre tim klucova. Ma 31 rokov takze je to aj logicke, ze hrac ma svoje najlepsie roky za sebou.

Co sa tyka obhajovania. Jedine co sa mi nepaci je ten scape goating, to ma az sere. V zapasoch kde sme prehrali/remizovali to schytal vacsinu prave on, pritom zopar jeho spoluhracov boli na ihrisku horsimi, ale klasika. Vseobecne ked prevazuje subjektivny nazor > objektivnym pri vykonoch, je to docela na zamyslenie. Toho hraca neznasam zhodim ho, na oblubenca kydat predsa nebudem, a prave toto mi docela vadi.

Celkovo isiel ale Ozil po prichode Artety hore, je to uplne iny Mesut. Zalezi aka sa bude hrat formacia, ci pride nahrada ale vieme, ze to najlepsie ma uz za sebou (skoda)

Reagovat
Mastný Chobot

To nie je scape goating, len je logické, že keď máš hráča s 350k/w, tak od neho očakávaš iný štandard ako od Guendouziho. A keď sa hráčovi aj nedarí, tak aspoň vieš oceniť, keď má zápal a snaží sa to zmeniť. Na Ozilovi vidíš väčšinou len kyslé ksichty a odovzdanosť. Fáma, že s príchodom Artetu išiel hore, heh, áno, o trochu, tak ako každý. Aj pod Artetom už mal viac zápasov, kedy bol na facku. Za tie peniaze je to proste prúser a keby v lete bola šanca poslať ho preč a priviesť náhradu, tak by som neváhal.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Jasne, logicky pri vyssom plate ocakvas lepsie vykony, beriem, Avsak toto bol problem predchadzajuceho manazemntu, ze mu take peniaze v prvom rade ponukli. To nie je Ozilova chyba ze pobera taky plat, tym padom je velmi nadhodnoteny a preto aj porovnavat jeho vykony k platu nie je uplne na mieste. Ale ok, je to realita a mal by podavat lepsie vykony.

Nasa utocna hra isla vyrazne hore oproti Emerym, kde Ozil ma velmi slusny podiel. Arteta ho stavia a nemeni, tym padom ocakavam ze s jeho pracou na ihrisku je spokojny.. To, ze sa nesnazi alebo ma kysle ksichty, to je taka polopravda (radsej vidiet to ako filmusku Guendouziho) Ozil takmer vzdy nabeha najviac km na ihrisku, najma je dolezite ako vytvara priestor pre druhych, navyse ta pozicia 10 je sama o sebe tazsia pretoze tam nemas taky ,,komfort" ako napr CM alebo DM.

Je pravdepodobne za zenitom ale stale patri do takeho standardu, povedal by som. Ale jasne , vykony k platu rozhodne nekoleruju.

Reagovat
Hachim Mastour

no, jeho výkony nie sú často hodné ani 150k v poslednej dobe

Reagovat
Bakary3

Jak pise chobot, nelze nesouhlasit s jedinym slovem..

Tak drahy hrac, s takovymi vykony, to je pruser. Smysl by to s nim melo, kdyby mu bylo 18 a doufal bys, ze se ten talent v hlave srovna, takhle je to v kadru zbytecny hrac, ktery diky tomu, jak je drahy, drzi klub na tyhle pozici v sachu, protože tezko nekoho privest, dokud se ho nezbavis

Reagovat
smazaný uživatel

b2b AMN

Reagovat
Nikikrew

no neviem. Skor potrebujeme mladeho Diabyho alebo Jacka.

Reagovat
SunFells

Tak koho?

Reagovat
Nikikrew

Diaby

Reagovat
Front hell

Ale úplně jako diaby by být nemusel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gazdo

Rakitica

Reagovat
smazaný uživatel

inak suhlas

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2020/04/03/harry-kane-must-park-personal-ambitions-mega-bids-marquee/

Zajimavy o Kaneovi. On dal nekde rozhovor, kde naznacil, ze by chtel odejit?

Reagovat
Busby babes

“I'll love Spurs and always will love Spurs but it’s one of those things,” Kane said. “I've always said if I don't feel we are progressing as a team or going in the right direction, I’m not one to stay there for a sake of it....

Aha, zajimavy. Ale jak pise Carragher, bude zajimavy, jestli nekdo za nej takovou castku ted nabidne.

Reagovat
Counter

Nenabídne

Reagovat
Busby babes

ono se bude dost blbe vysvetlovat jakakoliv prestupni castka v momente, kdy kluby dostanou penize od statu na platy zamestnancu, aby o par mesicu pozdeji utracely miliony za prestupy.

Reagovat
Counter

Teď ty ceny přestupů půjdou brutálně dolů.

Reagovat
wild

bolo nacase

Reagovat
Busby babes

taky to cekam. Na druhou stranu, zrovna u Levyho porad budu cekat ze si bude rikat tech 100+ mega. Uvidime, za kolik BVB pusti Sancha...

Reagovat
SunFells

Já si myslím, že ani Man Utd tentokrát nebude chtít být tak hloupé, aby vyhovělo Levyho přehnaným požadavkům.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom zajímavý? úplně stejně se vyjadřuje asi posledních 5 let

Reagovat
Busby babes

no, presto na to Levy verejne reagoval.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Counter

Supr hráč, snad zůstane

Reagovat
SunFells

Pokud to Real udrží v normálních mezích, ne moc vyšších než za které by ho pak stejně střelil nějakému druhořadému španělskému klubu. Osobně mu do budoucna věřím víc než Torreirovi.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

ale vlastne ano..je smutne ako to s Torreirom skoncilo. Nemyslim ze sme ho prehypovali.

Reagovat
nani92

málo ste ho hypovali a tým pádom ho demotivovali

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslím, že on se bude chtít vrátit do spanelska

Reagovat
Busby babes

A meeting of Premier League clubs has decided that a £20m donation will be made to the NHS, with £125m also being given to the EFL and National League.

tohle je dulezity.

Reagovat
iamek

Reagovat
Jardin

Reagovat
Talker

Tak když si vezmu Kovačiče, tak ten byl taky loni marný a vypadal na hřišti strašně špatně. Letos, po roční aklimatizaci a v mnohem aktivnějším stylu hry Lamparda je to náš nejlepší záložník, lepší než třeba Kante.

Takže úplně bych ho nezatracoval. Spíš je problém, že Arsenal nemá opci, to byl největší fail toho příchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je úplne jedno, že Arsenal tú opciu nemá. Totiž v čase, kedy sa jeho hosťovanie dohadovalo, by za neho Real určite chcel celkom vysokú sumu, na ktorú by ale Arsenal po jeho výkonoch a v súvislosti so súčasnou krízou určite nepristúpil...

Reagovat
SunFells

Také si myslím, že druhou sezónu může mít Ceballos značně lepší a to tato zas tak špatná nebyla, dokázal zaujmout řadou věcí, mě třeba i dost svou agresivitou při hře.

Reagovat
Counter

A vy jste na Kovačiče měli opci?

Reagovat
Svatej

Myslím, že nebyla

Reagovat
Counter

Já si právě taky myslím, že ne, a jak vidime, největší fail jeho příchodu to nebyl, tak proč by měl nutně být u Ceballose...

Reagovat
Gazdo

Tusim mali a vdaka tomu ho mohli kupit aj napriek banu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho působení je velké zklamání, pro mě opravdu hodně velke. Já si od něj sliboval inteligentní zrychlování hry, obcasprejiti hráče šla Rosa, ale je to spíš přesně naopak, to jeho predrzovani mice..

Navíc on asi stejně podle jeho vyjádření nikdy nechtěl v Arsenalu zůstat. Škoda, myslím, že pod mikelem a bez zraneni by se ještě mohl dost zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

*ála rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM
Reagovat
sejber

Akoze keby je to nas kmenovy hrac tak ok dal by som mu sancu. Ked si ale predstavim ze zanho mame zaplatit 30 alebo aj viac mega tan to by som skusil ineho hraca. Cazorla ci Fabregas to asi nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Raději AMN že

Reagovat
SunFells

To asi ne, podle mě by mu u nás pasovala defenzivněji zaměřená role než měli ti dva.

Reagovat
Counter

Za 30 mega nikoho lepšího neseženeš.

Reagovat
sejber

uvidime doba sa zmenila

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty, mestskej rival je holt rival, respekt. A co na to Kenny Miller, Sol Campbell, Josef Husbauer a Pavel Novotny? Ještě někdo kdo přestoupil k městskými rivalovi?

Reagovat
CHONG

Každou chvilku někdo

Reagovat
Mateo16

https://www.abc.es/deportes/real-madrid/abci-odegaard-y-achraf-fichados-madrid-hasta-2023-202004041615_noticia.html

Odegaard ma tiez predlziť, a buducu sezonu bude hrat v RM. Modric tiez zostava do 2021 potom pojde zadarmo.

https://www.abc.es/deportes/real-madrid/abci-cherki-dice-club-lyon-y-television-quiero-irme-madrid-202003251826_noticia.html

Cherki + Camavinga , 16 a 17 rocni Suma 10 mega a 40 mega

Reagovat
Mateo16

Jovic konci chcu Haalanda

Reagovat
Mateo16

Zaujimave je ze zase nikto nerieši tu biedu v ofenzive. Buduca sezona

Hazard, Asensio, Isco, Odegaard, Vinicius, Rodrygo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele