Čáslav si vybojovala postup, který zřejmě nevyužije

01.06.2009, 09:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
stas87

sympaticky tim bohuzial nema stadion vela hracov na hostovanie nieco ako kladno ktory ten stadak ma prekvapuje ma nezaujem(zatial)sevcov ze by neboli peniaze na odkup alebo klub ktory spadne nema sancu sutaz odkupit ??

Reagovat
Špilmachr

Kluby ktere sestoupi myslim nemůžou odkoupit práva ledaže by splynuly a to nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko? Kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - už se těším na pokračování Ivánka.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko nebo Jihlava, oba týmy jsou na to dá se říct připraveny a v lize ostudu dělat nebudou, o Hradci silně pochybuji, když ještě ani nezačali stavět

Reagovat
Bakary3

No já bych spíš chtěl v lize tu Jihlavu.. Za prvý si to skoro vybojovali sami, škoda.. Za druhý za to, že nebejt trapnýho zápasu Sparty s Plzní, tak v tý lize jsou možná dodnes.. takže Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi ten hnus nepřipomínej, tenkrát se mi Sparta ještě více zhnusila, za takovej podvod

Reagovat
lada.sp

Tohle se může stát pouze v Kocourkovsko Banánovské republice

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu je to k zamyšlení, že postup vybojuje klub, který vyhlasil jako hlavní cíl záchranu , ale když to dokázal loni Střížkov, tak se už ani moc nedivim, kvalita našich soutěží jde do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby chtěli Gambrinus ligu hrát, to by byla fakt síla

Reagovat
smazaný uživatel

No to je opravdu k nevire, ze klub kterej si vybojuje postup do ligy ma tu drzost si ji chtit zahrat...

Reagovat
honziss

Ano, a proto opět zmíním mé přání, aby se liga zredukovala na deset nebo dvanáct týmů. Kvalita by nahradila kvantitu. Druhá liga by se pak mohla třeba i rozšířit.

Nestávaly by se pak právě takové situace, kdy postoupí tým, který první ligu hrát nemůže a nechce a s ligou by se neobchodovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasí asi každej - ligu zredukovat a zkoncentrovat kvalitu (občas nějaká ještě je). Svoje plusy má 12 jako 10 účastníků, ale klidně bych zvolil těch 10. Hlavně se toho nebát.

Reagovat
Bakary3

Těch dvanáct by se m itaky docela líbilo.. nebo i deset, no.. Bylo by pěkný, když by bylo třeba čtyřikrát za rok derby, Sparta- MB, Slavia-Ostrava a podobný zápasy..

Reagovat
stas87

+ baraz posledny z prvej ligy a viaz druhej ci ak sa to skusalo u nas posledne 2 kluby prvej a prvy dva z druhej kazdy s kazdym myslim ze tak neak to bolo ale pak od toho sli prec

Reagovat
smazaný uživatel

tak poslední z první ligy by měl spadnout přímo, a předposllední z pvní ligy ať si zahraje baráž s druhým týmem druhý ligy, to pravidlo co jsi napsal je dost krutý pro týmy z druhých lig, podívej se na to jak ten systém funguje v našem hokej

Reagovat
Bakary3

předběhl jsi mě

Reagovat
smazaný uživatel

jj stejná myšlenka

Reagovat
stas87

ja uz si presne nevybavim ak to bolo u nas ale myslim ze u nas bola skupina dubnica trnava zlate moravce(tehdy druholigove)+ nekto by som to musel najst co sa mi ale nechce jj je to krute ale zas chodili ludia

Reagovat
smazaný uživatel

je to taky zajímavý poslední dva z první ligy a první dva z druhý ligy, ať si to dají mezi sebou, ale to už spíš to co jsem psal nahoře..

Reagovat
Bakary3

jj, to by se mi taky líbilo, protože ten, co se neudrží v lize, může bejt přesto lepší než ten, co vyhrál druhou.. Jeden by mohl postupovat přímo a jeden do baráže.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to něčem jiným, atraktivita by stoupala, lidi by chodili, liga by se zkvalitnila, jenže je to jen naše utopické přání...

Reagovat
stas87

hlavne by vacek prisiel o celkom peknu castku lebo on pozicava klubom ktore nemaju vela love

Reagovat
Bakary3

A nebo víte, co by se mi líbilo ? 12 týmů, hráli by se tři zápasy s každym, 1 doma, 1 venku, a ten poslední by se hrál podle toho, kdo má s kym lepší vzájemnej zápas, nebo tak nějak.. nebo třeba skore.. No, napadlo mě to teď, nemam to úplně promyšlený.. Ale prostě tak, aby to ty týmy heclo, že každej zápas o něco hrajou.. A ty lístky v poslednim zápase by se třeba mohly rozdělit víc rovnoměrně, ať je to víc vyrovnaný (domácí- hosté)

Reagovat
honziss

Nemyslím, že tohle by byla dobrá volba. Jednoduše - ať už 10 nebo 12 týmů, každý s každým čtyřikrát, poslední místo sestup, předposlední místo baráž s druhým celkem druhé ligy. Druhá liga by se mohla zase rozšířit na 18 až 20 celků (ale nemusí to být), tam by odcházeli ti, co na první ligu nemají a mohli by se tam vyhrávat mladíci. Zavést tzv. ligu rezerv, žádné že by pět týmů mělo svoje "béčko" ve druhé lize. Chci aby ligy byly pouze záležitostí klasickým "áček".

Reagovat
stas87

lenze ligu rezerv v krajine ako je cesko nepojde zavest lebo nie su hraci=obmedzena zakladna a kto by to financoval?

Reagovat
honziss

Proč by nešla zavést? Sice by tím padl ten nápad na rozšíření druhé ligy, ale to není priorita. Klidně i druhá, i třetí, i čtvrtá liga by mohly mít zmenšený počet účastníků. Problém v tom nevidím. Ivan Hašek měl tohle v plánu, kdyby byl býval vyhrál volby předsedy svaz před čtyřmi léty.

Reagovat
stas87

tak treba slovacko by asi nedalo do kupy becko a tak dalej lebo v okolie slovacka je brno mutenice kyjov zlin skratka by slovacko muselo kupit hracov z kyjova znojma mutenic aby daly do kopy 15-16 hracov celkom kvalitnych pozri do cfl tam je celkom dost becek ale na morave je to slabsi nieco v divizii a v msfl ich tolko neni napad dobry ale tazko uskutecnitelny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Bčku je půlka hráčů většinou tvořena juniory, část hráči, kteří vypadli z Atýmu,byli tam přeřazeni za prohřešek nebo se vracejí po zranění. Nemůže být problem sebrat 7-8 schopných juniorů, náhradního golmana z A týmu dát i do rezervy a 4. stopeři tam klidně taky můžou hrát.

Reagovat
honziss

Ještě jsem zapomněl dodat, že by se samozřejmě zvedl počet kol, 36 nebo 44, čímž by se samozřejmě musela výrazně zkrátit zimní přestávka (což by bylo super), to by znamenalo zase to, že každý tým by musel mít vyhřívaný trávník a celkově stadión v dobré kvalitě, to by taky přispělo ke zkvalitnění ligy. V neposlední řadě by zvětšení počtu zápasů znamenalo i zařazování vložených kol přes týden, což by pro fanoušky bylo dobře si myslím.

Reagovat
stas87

jj na druhu stranu zasa budeme pocuvat ze je to vela hraci budu unaveny atd..tie stadiony by mohly byt problem vyhrivane travniky su ale ne vsade zimna by nemusela byt vobec ale v zime tazko niekto pride na futbal kde nema taku tradiciu ako treba v anglicku ci holandsku(dufam ze sa zas neobajvi neaky chytrak ktory napise ze ak mozem srovnavat anglicko s ceskom)alebo spravit opacny system ako je v severskych zemich ci rusku jaro podzim ??

Reagovat
Bakary3

O tý únavě asi ne, protože to nevypadá, že bychom v budoucnu zrovna váleli v pohárech. I když kdyby náhodou... Bylo by to moc a český kluby nemaj zrovna prachy na širokej kádr, aby to zvládly..

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš tu rozumný věci, jenže to nemá naději na prosazení

Reagovat
Bakary3

Jenomže mně by přišlo ideální těch 33 kol, protože, i když budou hrát pořád jen ty nejlepší, neznamená, že ty lidi ti přijdou na 36(44) zápasů, těch 33 si myslim, že je dobrejch, protože už tak je to oproti 30 zvýšení.

Reagovat
stas87

a co skupina o titul a co o zachranu?dajem tomu po polovici sutaze a zbytok rocniku kazdy s kazdym dvakrat treba skupina 0 1-4 miesto pak stred a nakoniec zachrana ??

Reagovat
honziss

To už vedeš do absurdna a vymýšlíš šílenosti.

Reagovat
stas87

njn len ze sucasny model mi pride zufale nudny a neatraktivny ked na posledny mac zizkova pride 850 ludi verim ze hasek nieco vymysli ak bude zvoleny aspon aby ten zostup mal neaku stavu takto mi to pride na nic treba model bl sa mi apci ta baraz norimberk-cottbus

Reagovat
Bakary3

No o tu záchranu(postup( bych dal jeden přímo a jeden baráž. Ta skupina o titul mě taky napadla, ale to mi zase přijde nespravedlivý, když někdo vede o "x" bodů a pak mu to takhle třeba uteče..

Reagovat
stas87

tak jasne ze by to pak ten tim rozculilo ale vsetko co je tu vypisovane je v stadiu uvah obycajnych fans ktorym neni jedno ako to bude vyzerat do buducna ale panom na svaze to zreme vyhovuje ja bych si treba posvitil na vacka a stes a ine veci ak vyhra hasek bude dobre lebo skonci ludia ako treba berbr chvala ten saso z reviznej a odvolacej komisie 44 kol by bolo dobrych na koniec ligy by si cas nasli aby prisli povzbudzovat sice treba cez zimu by chodilo menej ale na finis by prisli

Reagovat
honziss

Ta liga by se tímto zatraktivnila. Teď lidi nechodí, třeba by právě tohle byl impuls proč by měli začít chodit. Větší kvalita soutěže, modernější stadióny, více derby, atraktivita by se opravdu zvedla a třeba by to ty diváky přilákalo klidně i na těch 44 kol.

Reagovat
Bakary3

Máš dobrou myšlenku, ale podle mě je prostě těch 44 kol moc.. Ať uděláš cokoli, najednou taky nezačne chodit 10 000 lidí na každej zápas, natož na 44..

Reagovat
honziss

Neříkám že musí být nutně 44 kol ve dvanácti týmech, klidně může být 36 kol v deseti týmech, jako například v Rakousku. Já bych se třeba i raději přiklonil k deseti týmům, ale rád bych diskutoval i o dvanácti týmech. Bylo by to o diskuzi pánů šéfů na svazu.

Reagovat
Bakary3

Když těch deset týmů se mi zase zdá málo, navíc velkej řez.. Sparta, Slavia, Libe, Teplice, Olomouc, MB, Jablo, Brno, Baník, Bohemka.. to už je deset, asi jsem na někoho zapomněl, ještě aspoň dva by tam bejt měli..

Reagovat
stas87

asi cb a??bohemka

Reagovat
honziss

Ale právě o tom to je. Rivalita, hráči by najednou zjistili že nestačí jen tak to odkopat, museli by dřít, začít makat, už by to nebylo tak lehké, pokud by na to srali, tak nebude tak velký problém spadnout. Vem si třeba Baník na jaře, tohle by se mu nemohlo stát takový výpadek.

Reagovat
stas87

ano vsetko je na diskuzi ale uvedom si ze ked nieco odhlasujes tak platnost to bude mat od rocniku2012/13 mozno aj neskorsie

Reagovat
honziss

Tak ono by to muselo jít postupně. Jeden rok 14 týmů, pak dvanáct, pokud by to šlo na deset tak další rok 10. Nemůžeš říct, příští rok sestoupí osm týmů a postoupí dva, to je jasné.

Reagovat
stas87

tak ja som nepisal o tom ak by mal vyzerat pocet ucastnikov ale o tom od kedy by to platilo a bojim sa toho ze by to bolo az o neake 2-3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc by ti hráči byli atraktivnější pro zahraničí - schopnost odehrát 40 zápasů za sezonu, budou mnohem větší nároky na fyzičku a navíc nejlepší střelci budou mít o několik golů více, protože budou mít více času. Takže ve finále by mohli být opět 20tigoloví střelci o které by se zajímala Evropa..

Reagovat
Vasil

Zkrátit zimní přestávku je pěkná věc, ale to by kromě vyhřívaných trávníků musely být taky vyhřívaný tribuny. Na letošním posledním "podzimním" kole parádně sněžilo a byla kosa jak v ruským filmu. A vložený středeční kola taky nejsou moc supr, už ty pondělní dohrávky když přijdeš unavenej ve 4 z práce a letíš přes celý město na pátou na fotbal. Teda takhle to mám aspoň já

Reagovat
smazaný uživatel

Trojice favoritů a žhavých adeptů je jasná a bylo by velkým překvapením, kdyby po skončení sezony do nejvyšší soutěže neproklouzl někdo z trojice Bohemians 1905, Jihlava a Dukla Praha - TOHLE JSTE PSALI PŘED ZAČÁTKEM JARA :D:D:D a nakonec z toho pude těžit hradec králové!!! zaprvé čáslav je blízko hradce a za druhé tam má asi 3 hráče z hostování z hradce v čáslavi.Tet newím který tým je bohatší asi slovácko.Hradec zas může nabídnout spolupráci...

Reagovat
smazaný uživatel

s gabrinus ligou honem do hk ale nevim kdo by tam hral protože to jsou všichni dřeva

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Čáslav pošlou do první ligy, vybojovali si postup, tak jako každý, zaslouží si to....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nic proti Čáslavi,ale viděl jsi kde hrají? To je hrůza ten stadion.Jestli se bude muset jezdit tam tak .

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo stadion sem viděl ze sestřihů, je malý, škaredý a tak, ale myslím si že není zase takovej problem aby se domluvily, aby hrály někde jinde...Ale když po dlouhý době postoupí někdo sympatickej, teda aspon pro mě, tak mu to chce vedení ihned zatrhnout, kvli zázemí a tak....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že liga půjde samozřejmě do Slovácka, jak kvůli krásnému stadionu(na naše poměry) tak hlavně kvůli nám, fanouškům, a že nás není málo o tom se všichni mohli přesvědčit ve finále s Teplicemi . Teplický kotel měl ještě k tomu výhodu, že je kamery nezabrali ani jednou celé . Musel jsem to ze sebe dostat... Zase se opírám o tu návštěvu, ale opravdu nevím proč by třeba Hradec chtěl spěchat do Gambrinus ligy, když jejich návštěva byla ve včerejším duelu proti Slovácku 700 diváků naopak Slovácko každoročně ztrácí kvůli tomu, že by mohlo mít skoro vždycky plný dům na první ligu.

Reagovat
Špilmachr

Nebo překvapi Karvina

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Fulnek

Reagovat
centos

Ještě blíž!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 97 roků, ale za ty stovky roků, co jsem chodím, jsem ještě neviděl rozumnější názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A za tech 97 roku jsi se nenaucil rozdil mezi prislovcem SEM a slovesem JSEM

Reagovat
smazaný uživatel

Prvorepublikové osnovy češtiny byly odlišné.

Reagovat
centos

Starého psa..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobre ze to prodaji strasne se rezu nazorum ze si to zaslouzi kdyz si to vybojovali to ano,JENZE jejich zazemi je otresne,mladez taky neni na nejake valne urovni,fanousky vesmes zadne je to male mesto,hrasky kadr je hodne nedostacujici na prvni ligu....Takze doufam ze to odkoupi kluby v tomhle poradi 1.Hradec Kralove 2.Slovacko 3.Opava ,,,,Duvod proc dat Hradec na prvni misto je pro kazdeho Spartana samozrejmost Vrata Lokvenc spadl s Ingolstadem z druhe ligy,tim padem si myslim ze tam nezustane a tim padem by se mel vratit tam kde zacal ->tedy k otrokum,,,,,Soulo uz se na tebe Spartanska obec tesi az dojedes na letnou

Reagovat
smazaný uživatel

Preci nechcem v lize dalsi Strizkov,Most,Kladno,Jihlavu atd ne???Chceme stare dobre ligace....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kteří na to sami hrou nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

když už teda měl by postupovat další v řadě a ne tady ty odkupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele