Bojan Krkič, španělský kanonýr se srbskou krví

07.04.2008, 09:22
Životopisy
Na hřišti působí jako ostřílený mazák, obránci i brankáři z něj už mají strach a podle některých odborníků je nejnadanějším fotbalistou, jakého kdy Španělsko mělo. Bojan Krkič drží jako jeden z mála naději Barcelony na domácí titul a vítězství v Lize mistrů.

Když jej sledujete na zeleném trávníku s míčem u nohy, jen stěží byste hádali, že tento talent ještě nedosáhl ani plnoletosti. Krkičovi je stále teprve 17 let, přesto dává góly s větší pravidelností než ostřílený Thierry Henry. Statistiky nelžou – zkušený Francouz letos odehrál 1911 minut a dal sedm gólů, Bojan má o jeden zásah navíc, na což mu stačilo pouhých 1077 minut!

Posledních pět zápasů slavné Barcelony sice výsledkově týmu Franka Rijkaarda moc nevyšly, přesto měly jedno pozitivum. Krkič opět dokázal, že jednou bude skutečně velká hvězda světového fotbalu, jelikož hned ve čtyřech případech zaznamenal minimálně jednu branku. Díky přesné trefě do sítě Schalke v Lize mistrů se dokonce stal druhým nejmladším střelcem této milionářské soutěže. "Jestli takto bude pokračovat, tak mě brzy vystrnadí ze sestavy," prohlásil s úsměvem Samuel Eto’o.

Ochránce tisícígólového střelce

"Když jsem v sedmnácti letech přišel do Realu Madrid, mým rádcem a ochráncem se stal Raúl," pokračoval kamerunský kanonýr v dresu katalánského velkoklubu. "Nyní pomáhám já Bojanovi." Podle Eto’a by mohl být Krkič podobně úspěšný jako jeho učitel a útočník konkurenčního Bílého baletu Raúl, jenž vstřelil už více jak 290 gólů. "Má na to, vše bude záležet na něm," dodal.

Podle neověřených informací dal v mládežnických kategoriích Krkič, jenž na drese nosí své křestní jméno, téměř tisíc gólů. V průměru se radoval v jednom utkání celkem třikrát. Své střelecké schopnosti potvrdil také na mistrovství Evropy do 17 let, kde se stal nejlepším střelcem i přesto, že ve většině utkáních plnil roli náhradníka.

Ničitel rekordů

Krkič není jen druhým nejmladším střelcem v Lize mistrů, ale na kontě má několik dalších zajímavých počinů. Jen Paulino Alcántara, Haruna Babangida a Lionel Messi nastoupili v dresu Barcelony k soutěžnímu zápasu mladší než právě španělský kanonýr. V zápase s egyptským Al-Ahly se Krkič na hřišti objevil ve věku šestnácti let, sedmi měsíců a šestadvaceti dnů. Navíc hned při svém debutu se zapsal mezi střelce.

A ještě jedna zajímavost, Krkičův postup mládežnickými kategoriemi je také jeden z nejlepších, rychlejší byli jen dva fotbalisté - Andrés Iniesta a ano, hádáte správně, Lionel Messi. S největší pravděpodobností se stane také nejmladším reprezentantem Španělska. Této mety málem dosáhl už na začátku letošního roku, ale před přátelským zápase s Francii jej postihly žaludeční problémy, a proto nenastoupil.

Španělsko ano, Srbsko ne!

Díky skutečnosti, že Bojanův otec je Srb a matka Španělka, si mohl vybrat, jakou zemi bude reprezentovat. Jak už víte, nakonec se rozhodl pro prosluněnou zemi ze západu Evropy a rozhodně litovat nemusí. "Je mu jen sedmnáct, ale udělal výjimečný pokrok. Je dobrý, má čich na góly a mohl by z něj být velký hráč," řekl trenér národní týmu Aragones listu AS.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (115)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedna z mála pozitiv této sezony je právě Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu se kolem něj bude tvořit tým.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím a ani bych to nepovažoval za správné

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stavět tým okolo 17-ti letého mladíka? Když chci kolem někoho stavět tým, tak by ten tým měl táhnout, a na to Bojan ještě nemá. Stavět můžeme na Messim, to je pořád jiná kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho jsem opomenul, ten jednička. Ale vedle něj chci vidět na hrotu Bojana, protože příští sezonu bude ještě lepší a výkonnostně rozhodně má nato, aby táhl tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan-Eto´o-Messi ideál, Bojan umí na kraji narozdíl od Eto´a, který je na hrotu skvělý. Ale přeci jen bych vůdčí roli nechal na jiných, než je Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si prostě nemůžu pomoct, ale mě se teď Eto´o nelíbí. Pořád držkuje, nehraje, šance nedává. Už to pozoruju dýl. Já bych si představoval, že právě Sammy z jeho vítěznou mentalitou a zkušenostma bude ten, kdo bude tahat horký brambory z ohně a on se spíš svezl z mužstvem a svejma diskusema se sudíma tým spíše táhne níž a vyvíjí na něj tlak. Určitě bych ho neodepisoval, protože je to jeho první šlabší půlrok u nás, ale domluva, pak možná pokuta. Každopádně bych se nechtěl dočkat toho, že by jeho výkony pokračovali a jeho cena (teď odhaduju určo 40 - 50 mega ojró) klesla tak, jako u Ronaldinha ...

Reagovat
smazaný uživatel

... S jeho výtěznou ...

výkony pokračovalY ...

Nečtu si to po sobě a takhle to vypadá ...

Reagovat
smazaný uživatel

na pravopis se vys...

Jasně, nehraje to, na co má, ale góly donedávna dával pravidelně a to dost důležitý. Včera to sice zazdil, ale to jeho postavení na pravý kraj je úplně mimo a jeho výkon tím jde o 50 procent dolu. Řečník byl vždycky a těžko s tím něco nadělá.

Poslední dobou mi u něj přijde, že by ten tým chtěl táhnout, sám to rozhodovat, ale to nedělá dobrotu. I na ACN měl podobnou úlohu a taky se mi tam vůbec nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Africe měl dle mě od trenéra jasný úkoly. A to vzít míč a dovézt ho do brány. Prakticky tam nenahrával, hrál celou dobu na sebe. Sice se mi to taky nelíbilo, ale týmu prospěšnej byl.

V Barce hraje jinak - obětuje se pro tým, ale já myslel, že by měl být vzorem hlanvě v mimofotbalových věcech - měl by tým uklidnit, měl by říct, jak z průseru, měl by říct, co a jak by se mohlo hrát, měl by vychovávat mladý pušky - Andrése, Lea (ikdyž toho má pod křídly spíše Ronaldinho), Gia, Bojana ... Dle mě zvládá jen to poslední, tzn. že tihle si z něj fotbalově berou dost a on je dělá určo lepšími. Ostatek pokulhává nebo dokonce v podání Sammyho působí kontraproduktivně

Reagovat
plechi

ehm, vÝtěznou??

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet,visiet,vitaz,vichrica,vir(vodny) je i!

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tyka utoku bojan-etoo-messi tak s Bojanom vychadza lepsia spolupraca Henry-Bojan ako Etoo-Bojan ale moze byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel v buducej nie ale tak o 2 roky uz ano predsa len teraz hrava v zaklade preto,ze kazdy utocnik mal velke problemy zdrvaotne a prave Bojan ich mal najmenej vcera inak dobry vykon Giovanni myslim ze by mal ostat este moze byt z neho velky hrac ale Bojan je novy Raul abude este lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan zatím neuvěřitelnej. Nemůžu si pomoct, ale když vidím 17tiletýho kluka, jak si motá dospělý chlapy, tak jako Bojan, tak musím smeknout klobouk a uklonit se až k zemi. Když přidám Messiho talent, tak nám vychází hodně výbušná směs. Do příští sezony se můžeme modlit jen za dvě věci: 1. Aby Bojanův vývoj pokračoval jako doteď, 2. Aby Leovi vydrželo zdraví.

Jak už tu Kuba psal: Bojan a jeho výkony jsou mým světýlkem v tunelu touto černou strastiplnou sezónou

PS: mám jenom strach, aby se Leo dočkal Zlatýho balonu. Letos to vyhraje Cristiano a jestli to Leo neudělá za rok, tak za dva už ho bude mít Bojan ...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude Cris hrát tak ho nezíská ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze za rok torres

Reagovat
Kapřík

no rozhodně se Barce vytvořilo v ofensivě výjimečně dobrý a navíc hodně perspektivní duo a co mě zaráží ze všeho nejvíc je, že jsou oba odchovanci...jiný kluby můžou tohle akorát závidět, je vidět že s mládeží se pracuje víc než kvalitně. Ovšem zajímala by mě mimo Bojana ještě jedna věc...je možný, že by po sezóně přišel Drogba, když jsou pořád ty problémy s hrotovýma hráčema? Mluví se hlavně o AC Milán, ale vzhledem k těm spekulacím o příchodu Josého mi to nepřijde úplně vyloučený...

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale o Jose je spojován s více kluby, stačí aby Inter vypadl z Ligy Mistru a hned Jose,stačí aby Real měl temné období a hned Jose

Reagovat
Kapřík

Tak to si samozřejmě nejde nevšimnout, ale co si budeme povídat, Barca je ze všech těch možných štací asi nejatraktivnější možná práce a pokud José čeká na nějakou nabídku, tak myslím že jedině na tu od Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

tý se ale nedočká

Reagovat
smazaný uživatel

ale dočká ,protože tomu stačí dvě věci 1: vypadnutí v LM s Man Utd a 2. nezískání titulu ve španělské lize,Barca měla více než mnoho možností dotahnout Real,který na venkovních hřiští absolutně tápe,kdyby Barca nebyla tak neschopná tak je dávno v čele

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta descarta a Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

tzn. že laporta popřel příchod Joseho ??

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutí s MU by nebylo nic divnýho,ten má formu.Spíš by byl problem vypadnutí s werdenem

Jinak řekl bych, že Rijkjaard skončí po sezoně - můj názor. Letos budou rádi za 2. místo a jak jsi napsal,měli spoustu šancí být první...

Reagovat
smazaný uživatel

sám určitě neskončí,musí ho vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

skončí= odejde,vykopnou ho,dohodnou se... Myslel jsem že prostě u klubu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm až na to, že Laporta mnohokrát řekl, že Mourinha nechce, že raději Beniteze a poslední dobou to vypadá, že nástupcem bude Guardiola. Samo, že nakonec to může být Mourinho, ale určitě není hlavním favoritem na post trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslí,že trenér který dlouho působil v mladežnický klubech realu by šel do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

co že to? To myslíš Guardiolu? Legendu Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Beniteze,teda aspon myslím že trenoval dřív v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo, ale to rozhodně není žádná překážka.

Reagovat
Kapřík

Já ti nevím, Guardiolu bych spíš viděl jako asistenta, protože na hlavního trenéra nemá potřebný zkušenosti a byl by to tak trochu krok do neznáma...ačkoli pořád lepší než betonář Benitez...ten by byl vážně za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?? my měli taky Capella a šlo to líp jak za Schustera

Reagovat
Kapřík

no to je sice pravda, ale moc povzbudivý to není. Týmový duch byl silný, výsledky taky nakonec nějaký byly ale ta hra... . A jedna ze základních filosofií Barcy je pohledná hra a na tu se Benitez, který mi za tu dobu co tam je dokázal přese všechny úspěchy v LM pořádně zošklivit Liverpool, podle mě určitě hodí mnohem, mnohem míň . Navíc v lize dokázal úplný prd.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,ale záleží co chceš,jestli chceš vyhrát trofeje a hrát " neatraktivní fotbal" a nebo hrát atraktivní fotbal a třeba nezískat nic....nikde není napsané že pokud začnete hrát dobrý fotbal,že příjdou úspěchy. mě se Capello nejvíc líbil..dokázal si tam udělat pořádek,vyřadit z týmu primadonu Beckhama,byl tam prostě systém ..Kdoví jak bysme hráli v LM s Cappelem? Škoda takého trenéra,možná bysme hráli trapný ffotbal,ale vyhrávali by jsme...Tak jako rehhagel vyhrál ME s Řeckem !! Nikdo těm hráču nezebere titul mistrů Evropy...smutním nad ním doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je ironie osudu že Beckham na ten titul hodně přispěl

Reagovat
Kapřík

Spíš když ONI nezačnou hrát dobrý fotbal...ve Španělsku je mi sice několik týmů velmi sympatických, ale zatím se nepovažuju za fanouška žádného z nich . No, já myslím že Barca si na nějaký výsledky za každou cenu, kdy se bude po čase vzpomínat jen na trofeje, nehraje. Ano, chce výsledky, ale pokud nehraješ dobrý fotbal, nemáš na Nou Campu budoucnost...protože jak už jsem řekl, ofensivní pojetí hry je jeden ze základních pilířů klubu a fanoušci by nějaký odklon od takovéhle tradice nesnesli, tím jsem si skoro jistej...a je to podle mě správně .

Reagovat
smazaný uživatel

nj, jenže v jaký lize - anglický. v PD by to mohlo být o něčem jiným. tím mám na mysli výsledky, né hru, tam by to bylo pravděpodobně stejný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Gaurdiolu bral a doufám, že se stane trenérem Barci nejlépe už tento týden.

Reagovat
Kapřík

Tak já bych ho v Barce taky viděl rád...ale asi vážně jenom jako asistenta...ovšem kdyby měl přijít Benitez, tak by mi byl ten risk s Guardiolou na hlavním trenéru mnohem bližší...

Reagovat
smazaný uživatel

aby se jím stal tento týden musela by přijít prohra takže bych se spíš modlil za dokončení sezony Frankem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by musela přijít prohra? Pro odvolání Rijkaarda stačí dosavadní výsledky, už není třeba dalších!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,jak na tom je barca uvnitř,ale řekl bych že ho nechaj tuhle sezonu doklepat pokud nepřijde rána... Vyřazení od Werdenu nebo prohra v lize a ztráta na 2. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

snad Schalke

Já vím, že ho nechají dotrénovat a i kdyby barca vypadla teď v LM. Ale není to ku prospěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,chybička Ku prospěchu to není,ale odvedl hodně práce pro vás,tak snad si to loučení zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, udělal toho hodně, ale kvůli tomu přeci nebude teď klub trpět, když by tomu tak být nemuselo. Kdyby ho odvolali už před měsícem, tak je Barca v lize první, tím jsem si hodně jistej.

jo a koukni na http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=649910

Reagovat
smazaný uživatel

jistej?? mohli by to dopadnou tak jako ve Vale nebo Newcastlu,já si myslí,že trenéři potřebují čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, že potřebuje čas, aby se celá hra zvedla, ale Barca několikrát ztratila body vyloženě dík neschopnosti a špatné taktice, což by nový trenér snad nedopustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno uvidíme,Mourinho by mohl poskládat obranu barcy tak aby pořádně fungovala a kdyby zároven zachoval útočné složení,mohlo by to fungovat...

Jn,je možný že by byla první,ale tahle sezona se už nějak doklepe a příští už budete mít novýho kouče...

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky jste na tom jako my... LM je o náhodě,navíc máte ManU,což je silný protivník.. Ligu by vám museli už nechat soupeři,protože 7 bodů nebo kolik má real navíc těžko doženete.

My máme doma odvetu s turkama,pak Pool/gunners a pak ManU/vás... Takže LM hodně nejistá. V PL máme 3 body ztrátu a 18 golů v statistikách ztrátu.Takže ManU musí zaváhat i jinde než na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

doma s Gunners,nebo s kladiváři,rozhodujíí bude duel na SB

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebude mít united svoje stopery tak tam šance je v tom domácím zápase.. WHU má sice s united pěknou bilanci,ale pochybuju že by vyhráli na OT.Spíš doufám v domácí sílu Burnu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale Rovers nikoho s Big Four doma neporazili,nezbývá vám nic jiného než Man Utd porazit 18:0

Reagovat
smazaný uživatel

stačí 9:0... jim se přičte do inkasovanejch 9

Reagovat
smazaný uživatel

jj sorry,takže trio Drogba- j.Cole - Lampard musí zaúřarovat

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka - Kalou - J.Cole... Drogba má už jen jedinou funkci - Přinést do kasy pořádnej balík peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana první polovinu sezony fungovala skvěle a teď dvakrát čisté konto opět a Barca dostala nejméně gólů v lize, takže tam až takový problém není.

Reagovat
smazaný uživatel

největší problém je právě v tom, že se nedá najisto říct, v čem je vlastěn problém. Obrana je statisticky výborná, na place vypadá průchodně, záloha je papírově jena z nejtvořivějších na světě, mnohdy to dokazuje, ale jindy to vypadá tak, že nedaj jedinej kolmej balon dopředu. Útok je statisticky druhej nejlepší v lize, ale přijdeou zápasy, kdy by naši šutéři netrefili ani pořádně velkou stodolu. Některý zápasy naši oddřou, odjezdí a pak jsou zápasy, kdy to odchodí a vypustí. Prostě mám dojem, že je teď bordel tak nějak ve všem . A Ještě přičtěme labilitu v koncích zápasů ... (ne, že bych všechno kritizoval, ale ani jeden náš hráč si tuhle sezonu nedrží jakž takž formu od začátku až dokonce a tímhle kolísáním jednotlivců trpí i tým - je to jako na houpačce)

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, přesně vystiženo

Reagovat
Xavi

Iniesta si drží formu celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

moje, chyba, přiznávám. Ten fakt jo

Reagovat
Kapřík

To je fakt, vždycky když vidím Iniestu, tak jsem z jeho hry nadšenej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka tréninků, který jak se tak ví, jsou v Barce na špatné úrovni. Po novém roce obrana trpěla především dík hrubým individuálním chybám, ale celkově v této sezony bych v ní chybu nehledal. To spíš v záloze a útoku. Pač i když jsme dali 3-4 nebo i 5 gólů, tak jsem měli šancí několikanásobně víc, koncovka je tragická celou sezonu. A pak jsou zápasy kdy si šancí moc neytvoříme a to je o té záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že je,když prohraje tak vás soupeř přestřílí, o remizách ani nemluvě

Reagovat
Kapřík

Kdo ví? Ale jestli opravdu stane to, že Rijaard odejde, tak mi prozraď kdo by byl lepší na jeho místo? A Mourinho dokázal s Portem, že umí hrát i poměrně atraktivně, takže bych se toho zas tak nebál...rozhodně ne víc, než pokračování tohohle stavu s udržením Rijkaarda za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ač velmi nerad, tak souhlasím, murhovno by byl dobrou možností. Ale určitě ne jedinou. Abych řekl pravdu, tak na problematiku trenéra Barci nemám vyhraněnej názor. Alibisticky počkám až koho vedení vybere a jak se mu bude dařit. Možností je několik, jen vybrat tu správnou (mě osobně pořád tak nějak v hlavně rezonuje "Hiddink, Hiddink", ani nevím proč ...).

Jen bez ladu a skladu napíšu, co mě napadne: Spalletti, Prandelli, Mancini, murhovno, Hiddink, Valverde, Guardiola, Luis Enrique. Když by mě hráči hodně nasrali, tak bych začal vyhrožovat v. Gaalem ... Těch možností je mnohem, mnohem víc, ale zrovna hlava neslouží

Reagovat
Kapřík

A jakej máš názor na jednoho z mediálních favoritů...Beníteze? Myslíš že by byl schopný ofensivní hry, nebo tě možnost jeho příchodu na Nou Camp děsí podobně jako mě? Mimochodem, z těch trenérů co tu vypočítáváš, by Hiddink určitě byl fajn volba, ale toho Abramovič z Ruska asi neuvolní, ovšem ani takovej Spalleti nezní špatně...Guardiolu a možná i Luise Enriqueho bych zatím docela rád viděl jako asistenty(já tyhle návraty strašně miluju ), na hlavního by to asi vážně chtělo někoho protřelejšího .

Reagovat
smazaný uživatel

nebude hrát Hiddink s Petrohradem LM ?? jestli bude tak ho určitě nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já fakt ted nevím kdo byl mistr ligy,ale zdá se mi že Saint.Petenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Majstrom ligy urcite nebol Hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo teda??

Reagovat
smazaný uživatel

Advocaat

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, trapas, jsem to dole neviděl .

Reagovat
smazaný uživatel

V Petrohradě je Advocaat či jak se to píše

Reagovat
Kapřík

To si trochu pleteš, tam koučuje Dick Advocaat. Hiddink koučuje ruskej nároďák .

Reagovat
smazaný uživatel

aha srry

Reagovat
smazaný uživatel

Rafu na lavku Barci? Brrr, hrozná představa. On, jestli něco ovládá, tak pohárový bitvy a ty já mám skoro u hnědky. A tu Rafa neovládá. A zadalší - jeho defenzivní styl by se k nám fakt vůbec nehodil. Připadá mi to, jako by Laporta rouboval odnož jabloně na kmen banánovníku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadla mi věta. Má tam být, že já upřednostňuju Ligu a tu Rafa neovládá

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to taky nevypadá špatně

Reagovat
smazaný uživatel

kua, to byl fakt trapas. Já to teď četl znova a tepráve mě to došlo taky. Jste prasáci ...

Reagovat
smazaný uživatel

páč bez tý věty to vyzní fakt úchylně

Reagovat
M11

Reagovat
Kapřík

Ale znělo to fakt drsně...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tě probůh napadli ti Taliáni?

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti hraje s Římem pěknej fuss, Prandelli umí pracovat s mladejma, Manciniho bych nechtěl, ale je to možnost. Tam nebylo udáno, co já si přeju, ale jaký jsou možnosti

Reagovat
Kapřík

pravda, já myslel že Benítezem strašej v Barceloně děti a oni o něm prý dokonce uvažujou...hrozná představa . Ale aspoň jeden drobnej klad by to mít mohlo...kdyby s sebou přitáhnul i Xabiho(v létě jsem se modlil za jeho koupi, ale nějak to nevyšlo) a Torrese(pořád slyším jak se hroťák hodí)...ovšem to by byla asi příliš malá náplast.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho nechci. Ikdyby přivedl deset hráčů z Live, tak fakt ne.

Dle mě by si sebou vzal tak max. toho Xabiho. Torres se v Anglii osvědčil a nemyslím si, že by jak on tak klub měl zájem o další přestup

Reagovat
Kapřík

Máš pravdu, Torrese by asi odejít nenechali. Snad jsou to s tím Rafou jenom mediální šumy, protože u mě je atraktivností hry někde na úrovni Capella .

Reagovat
Kluivert9

A jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ako by povedal nemenovaný komentátor na ČT, Božan je proste Božan.

Reagovat
smazaný uživatel

když si šnupl před zápasem tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

na STV 2 esián

Reagovat
smazaný uživatel

essien-esián,soren larsen-sorensen v magazine LM

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan hraje skvěle, má přehled o hře a jednou z něj vyroste hvězda. Jako fanoušek Barcelony, je pro mě Bojan téměř jediným pozitivem letošní sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy na levém beku by mohl vyřešit Cristian Ansaldi.

Reagovat
M11

to je ten tvuj objev z Kazane pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v budoucnu. Ale zatím vypadá moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, vyděl jsi ho 4krát, takže až bude hrát dobře min. rok, tak Laportovi brnkni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z výše zmíněných adeptů by se mi nejvíc líbili Hiddink s Mourinhem. Naopak kdokoli je lepší než Rafa. V úvahu by připadala i varianta s Guardiolou, Valverde, Laudrup....

U Josého je otázkou, kolik hráčů by si natahal z Chelsea...pokud by ale přistoupil na myšlenku "joga bonito", tak je to pro mě jasná volba. Hiddink číhá v těsném závěsu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by přišel akorát Drogba,pokud bysme měli extra štěstí přitáhl by Mikela... Akorát tolik štěstí mít nebudeme abysme se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mourinho měl dobrý vztahy s každym takže aby se to naše štěstí nezměnilo na smůlu v podobě přetáhnutí naší základní jedenáctky mikela vidim už dlouho na hostování nebo na přestup někam ale jelikož to je druhá možnost pak li že chybí makelele na dezensivního záložníka tak si ho zatim musíme nechat....už se těšim na posily teda doufám že si grant (případně už jinej trenér) o nějaký řekne a doufám že si abramovič nezamane že chce ronalda, ronaldinha a adriana by byl vrchol všeho a já bych mu napsal takovej otevřenej dopis že by se mu z toho ten jeho ropovej magnát pořádně roztočil...

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánský kanonýr.

Reagovat
Tsigi

S otcem ze Srbska.

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrup alebo Guardiola mne to vyjde na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych chtěl taky skončit...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.meine-nackte-ex.net/?uid=42087 kouknete pls zajimava stranka

Reagovat
Pharrell

je to borec, ani Messi ci CRonaldo nebyli v 17-18letech tak dobri jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele