Arsenal se dohodl s Realem na příchodu Ceballose

23.07.2019, 09:45
Aktuality
Londýnský Arsenal získal posilu pro nadcházející sezonu. V ligovém ročníku 2019/20 bude na Emirates Stadium hostovat z Realu Madrid záložník Dani Ceballos. Další nový přírůstek by měli Gunners co nevidět získat do obrany.

Dvaadvacetiletý Ceballos je hráčem Realu Madrid od roku 2017 a za tu dobu za Bílý balet odehrál 56 utkání. Do základní sestavy se ale pravidelně neprosadil. Nyní by měl rok hostovat v Arsenalu, přičemž součástí dohody nemá být opce na trvalý přestup.

Bývalý fotbalista Realu Betis by měl v kádru kouče Unaie Emeryho nahradit Aarona Ramseyho, který odešel do Juventusu.

Vedle Ceballose má Arsenal v tomto týdnu dotáhnout ještě jeden příchod. Na Emirates Stadium by se měl objevit osmnáctiletý obránce William Saliba ze St. Etienne. Mládežnický reprezentant bude podle britských médií stát okolo 27 milionů liber a s největší pravděpodobností bude ještě v nadcházející sezoně ve francouzském klubu hostovat.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (910)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super přírůstek

Reagovat
fenixLFC

Uvidime ci neskonci ako sahin v liverpoole...

Reagovat
wyqinac

tak sahin u nas nehral, 3 zapasy za 4 roky vs 56 zapasu za dva roky je docela rozdil, i kdyz Dani samozrejme nehral vetsinu tech zapasu 90 minut

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Super posila pro Arsenal

Reagovat
Smreky

Naozaj velka škoda pre Arsenal, že tam neni ta nepovinná opcia na prestup... v tom prípade by to bol skvelý obchod

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

už jsem se chtěl radovat.. i tak ale typologicky skvělý hráč pro nás.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdyby byla, tak není u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovinná opcia na prestup je nevýhodná pre predávajúceho. Keď sa hráč zraní, ale výkonnostne upadne zostane mu nepotrebný hráč s ktorým nepočítal, keď výkonnostne zažiari, tak si nemôže pýtať viac ako je v opcii. Preto tam nie je opcia. A kuby ako real vonkoncom nemusia robiť takéto nevýhodné obchody. Čo sa ja čudujem Ceballosovi, že súhlasil s hosťovaním po tom všetkom čo si v realu musel vytrpieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl, tak opce tam je, ale aby bylo možné ji využít, tak musí v sezóně odehrát 30+ zápasů.

Reagovat
johan14

Na hosťovanie boli kedysi experti v SA, no vidím, že sa to rozmáha už aj v PL. Kovačevič, Pipita a teraz Ceballos. Pritom také príjmyktoré môže v iných ligách akurát tak závidieť.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Kovacevic nehra uz 10 rokov

Reagovat
Frantszek

co od něj chceš, je to jen podržtaška.

Reagovat
Neutron

ty vole na neho by som uz aj zabudol...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Darko & Nihat Kahveci a ich pamatna sezona, ked skoro vystrielali titul pre Errealu....

Reagovat
Neutron

to uz je sakra doba....

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič, ale pochopili jsme tě Jinak formou hostování to nemusí být vůbec na škodu, když se podívám, kolik hráčů se Arsenalu za poslední roky povedlo..

Reagovat
havrys99

Já jsem spokojený. Rozhodně nebude horší než Elneny a když bude hrát dobře, můžeme ho za rok zkusit koupit. Ale za předpokladu LM a balíku na přestupy

Reagovat
Smreky

Neviem neviem.. ak bude mat super sezónu Real si ho určite nechá pretože duo Modric/Kroos už asi nebude dlho hrat pokope.... a ako som už písal pod iným prispevkom z Realu sa nechodí za lacno... a zrovná Arsenal nie je tímom ktorý by si mohol dovoliť zaplatiť takého hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ziskal ceballose asi tak jako casillas ukoncil podle ef karieru nic oficialniho neni i kdyz zrejme brzy bude

Reagovat
wyqinac

vzdyt to pisou na BBC i Guardianu, tak na tom asi neco bude..

Reagovat
r.mrazik

ten arsenal je slusne v prdeli...a to maji ten stadion uz postaveny...

snad se aspon poradne doceni,co tam udelal posledni roky wenger

Reagovat
Mastný Chobot

Jeden z dôvodov, prečo sme v prdeli je to, čo tam Wenger s vedením robili posledné roky práveže

Reagovat
Golasso

Reagovat
r.mrazik

a porad si myslis,ze za to mohl wenger jo? nebo ze delal co mohl,ale v dost uzkych mantinelech

Reagovat
PP

poslední Wengerovy 3 roky byla prostě křeč a pozvolné umírání dřívějšího titána. Nicméně při současných příjmech je to nepochopitelné, proč jsme takto při zdi..

Reagovat
r.mrazik

tak jde treba videt,proc to umirani bylo ne? a ze to jeste drzel vsi silou

Reagovat
PP

viděl jsi výsledky nebo naši hru v té době? Samozřejmě do zákulisí přestupů, platů, jak to má s majiteli nevidím, ale jako fotbalový manažer byl už pár let za zenitem..

Reagovat
r.mrazik

jj,videl...a videl jsem to i ted pod emerym

Reagovat
Acquanni

Pozor, Emery je jen coach, Arsene měl neuvěřitelné pravomoce v klubu.

Reagovat
r.mrazik

a je to ted lepsi nez teda pod wengerem? nerekl bych...

Reagovat
Acquanni

Jenže srovnávat celkové fungování klubu pod AW a Emerym he hovadina. U Arséna se opravdu dalo mluvit o tom, že řídí klub, Emery ani omylem. Lepší to není, ale z pohledu AW vs. Emery ani nějak horší podle mě. Emery neměl a nejspíš nemá pořádně možnosti si ten tým upravit a dostal tým po nejhorším období AW. Nepropadl se s námi níž, já po něm těžko chci něco víc, když to má tak složitý.. Kdyby mu přivedli 2-3 top hráče a vypadalo by to stejně, tak se můžeme bavit

Reagovat
r.mrazik

OK..wenger to ridil cely a stalo to za hovno

ted to ridi nekdo jiny (pry moderne) a je tam emery a stoji to jeste za vetsi hovno (z pohledu penez a prestupu/odchodu)

kdyby mel arsen prostredky,taky by ten klub vypadal jinak ze jo

Reagovat
janinho

tak to zase pozor... arsenal dal za poslednych 5 rokov na posily viac nez chelsea, lpool a samozrejme Spurs. jasne ze s ManU a City sa to porovnavat neda ale vyhovarat sa na to ze nemal ziadne zdroje tiez nie.

podla mna tiez posledne 3 roky Wenger urobil 1 dobre rozhodnutie a okorenil ho 3 zlymi. drzat nasilu alexisa, niektore prestupy totalne faily no a to co porobili so zmluvami hracov bola len ceresnicka na torte... cakat do poslednej chvile ked ich uz ozil drzal za gule a zajebat mu taky plat vdaka ktoremu sa ho teraz nedokazu zbavit (to iste ako Bale v Reale), to iste u Ramseyho len s inym koncom... to su faily vedenia jak svina. a wenger do tychto veci mal co povedat urcite viac nez Emery.

minule tu niekto dal link s kopou statistik vyvoja hospodarenia arsenalu v porovnani so zvyskom ligy. tam to bolo krasne vidiet ze financne idu do uplnych hoven a za poslednych 5 rokov totalne presustrovali svoju poziciu medzi top timami. myslim ze do par rokov ich sucasni majitelia ponuknu na predaj, lebo ak chcu hrat znova o najvyssie priecky tak tam bude treba obrovske investicie. do konca tejto sezony ich Spurs predbehnu vo vsetkych ukazovateloch .

Reagovat
r.mrazik

jj,finance jsem sem daval ja

Reagovat
janinho

tam niektore tie cisla mali riadnu vypovednu hodnotu... ze sice sezonu neskoncili v minuse ale jedine vdaka predaju hracov. aj ked teda nemam dovod zelat arsenalu vela uspechov, ale myslim ze ten klub je riadeny poriadne na hovno.

nadavat na pereza je v madride narodny sport, ale on co sa tyka tej ekonomickej stranky tak vie klub zabezpecit ako nikto. ten kroenke je bud ozaj dilino alebo ma nejake sportove uspechy totalne v <>

Reagovat
r.mrazik

videl bych to na tu druhou variantu co pises,ze kroenke je vocas...bohuzel pro klub

Reagovat
smazaný uživatel

Ty varianty půjdou ruku v ruce,bohuzel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PP

ano, ale měl 1 rok proboha.. Se podívejte na vás, v jakých sračkách jste kolik 5-6. rokem co SAF odešel? A to nemluvím o penězích. A to jste měli sakra zvučná jména trenérů..

Reagovat
r.mrazik

ale bavime se o moznostech nakupu...neni to preci o tom wenger x emery...

ale o fungovani klubu

my jsme ve srackach...ok...EL a druhe misto...ale budiz....ale prestupy delame

arsenal je ve srackach a bere hostovacky hracu

Reagovat
tunkic

A takhle zpětně, nechtěl by si třeba takovýho Freda radši na hostovačku

Reagovat
r.mrazik

hostovacka bez opce je ale pitoma vec

Reagovat
tunkic

Může bejt, ale pro nás lepší než nic

Reagovat
PP

ty si vytáhneš pokaždé, co se ti hodí. Já reagoval na srovnání Wengera a Emeryho. Wenger za poslední 3 roky byla hrůza.. u Emeryho většinu času taky, nicméně Emery měl 1 rok s jedním přestupákem.. uvidíme letos.

Reagovat
r.mrazik

tak muzes porovnavat veci co jsou...nebo mam cekat ty tvoje tri roky?

Reagovat
Mastný Chobot

jak porad? Posledné roky Wenger s vedením napáchali značné škody, kvôli ktorým teraz máme také problémy, ako máme. Samozrejme, mohli byť značne menšie, keby Emery dal LM, čo ide na jeho vrub, ale Wengerove posledné 3-4 roky sú hlavným faktorom toho, prečo je teraz taká situácia. Samozrejme, to, že je Arsenal svetová značka a veľkoklub, to je v prvom rade Wengerova zásluha a nikto mu to neberie, ale posledné 3 roky porobil on, Gazidis a ostatní kopu fakt zlých manažérskych rozhodnutí. Plus samozrejme faktor Kroenke.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lynx

mně to teď zas připadá, že díky wengerovu postavení v klubu dokázal z majitelů vytahat aspoň nějaký prachy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mastný Chobot

od majiteľov žiadne peniaze nevytiahol ani on, ani terajšie vedenie, všetko si Arsenal hradí zo svojich prevádzkových príjmov

Reagovat
Counter

Reagovat
Lynx

Jasne, ale nerikej mi, ze takovy klub ma takhle maly rozpocet na prestupy. Spis jsem to myslel tak, ze majitele z nej vysavaji prachy, a ze za Wengera vysavali o neco mene

Reagovat
Counter

Majitel z klubu moc peněz nevysává, max. pár mega. Může se to teď změnit, když už Kroenke vlastní celých 100 %, ale pochybuju.

Nízký rozpočet je daný větším utrácením v posledních letech, neschopností prodat hráče za vyšší/jakékoli částky, velkými výdaji na platy, a hlavně nízkými příjmy kvůli výpadku z LM. Tady je to vypsané do detailu:

https://twitter.com/SwissRamble/status/1145583489103945728

Reagovat
Nikikrew

Tak len tupci nevedia docenit, co Wenger pre Arsenal spravil. Odporucil by som im precitat si knizku o Wengerovi ked bol u nas, vyborne citanie.

Skoda tej LM minuly rok, stacilo fakt doma porazit Palace alebo Brighton a boli by sme tam, takto sme bohuzial fakt v prdeli.

Toto hostovanie ja shvalujem, nemame peniaze na poriadneho stredaka a verim, ze bude mat vacsi prinos do hry ako napr El neny alebo niekedy Xhaka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Spurs by nevypustili duel s Evertonem, nevím jestli vypustili i Bournemouth

Reagovat
Nikikrew

Jasne, naschval dostali 2 cervene karty

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak myslím, že kdyby byla situace dle tebe, tak by hráli jinak

Reagovat
smazaný uživatel

to pak muzu rict i o arsenalu, ze to vypustil tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak prosím

Reagovat
r.mrazik

jj,tohle hostovani je ok (bez opce divny,ale budiz)

ale celkove jde arsenal dost dolu...je to zvlastni...stadion novy,listky drahy,konci nahore...a na prestupy da vic i aston villa...

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

jj,to jsem se daval taky,kdyz jsem to zahledl

Reagovat
kulych

Krásné čtení pro fanouška Spurs. Jo a Levy

Reagovat
Rudnevs

Ja to nechápem, prečo má taký klub ako Arsenal finančné problémy... Ešte k tomu v PL, kde kľudne i postupujúci je schopný vďaka peniazom z televíznych práv minúť cez 100 milionov. Zruinoval ich ten nový štadión?

Reagovat
Kixi Syhimour

Majitel

Reagovat
Golasso

Spíš dlouhodobě neschopný management.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zruinoval nas v obdobi 2007 - 2014 cca, uz by mal byt davno splateny.

Reagovat
Ondiis

Arsenal nemá finanční problémy. Jen Kroenke nekupoval Arsenal pro trofeje, ale jako firmu

Reagovat
smazaný uživatel

Problemy... Kazdy klub v Bundeslize by chtel mit takove problemy, ze ma na prestupy jen +- 80 milionu

Reagovat
Golasso

No já myslím, že Wengerova a Gazidisova práce je doslova k nezaplacení. Teď např. máme celkem problém zaplatit za posily

Reagovat
Busby babes

Wenger byl super manager ale posledni roky uz sel hodne dolu. To zas bych tu asi nepredstiral, ze ne. A maj debilni majitele, ale podle Wengera tam bylo nastaveny velka cast fungovani klubu, ne? A to dlouhodobe. Nejakou odpovednost za to asi taky ma. Ted to zacli menit k nejakemu modernejsimu pojeti fungovani klubu. Emery je tam rok a hral s nima finale evropskeho poharu, coz Arsenal nehral kolik, 10 let?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

to jo...protoze za arsena se hrala liga mistru vetsinou a ne EL...

vsak ten klub sam o sobe nefunguje nejak silene sam o sobe...kdyz ale nedostanes zadny prachy,tak to je pak tezky

Reagovat
r.mrazik

no...a jeste doplneni...modernejsi pojeti a pak pusti ramseyho zadara...

ono "modernejsi" neni vzdy lepsi ze jo

Reagovat
Busby babes

hele, dohledavat to ted nebudu, ale Ozilovi se prodlouzila smlouva pod Wengerem, ne? Mustafi za 40 je jeho nakup, Auba a Lacazette, Xhaka, Henrikh, Lucas a jeste par dalsich. Vsechno Wenger. Z tehle bych rekl, ze se povedl jen Auba a Lacazette. Zbytek jsou spis miss prestupy. Maji super utok, ale ten zbytek uz mi tak super neprijde. Respketive mozna bude jeste tak rok dva trvat, nez nekteri z tech mladych hracu dorostou a zlepsi vykonnost. A to uz tam zas treba ten Auba taky nemusi byt.

Wenger se preci taky podepsal docela vyrazne pod chod klubu. A to jak v dobrym, kdy z Arsenalu udelal jeden z nejvetsich klubu v Evrope, tak i v tom horsim v poslednich letech. Nemel to lehke, ale chyby delal taky.

Pridej k tomu majitele, ktere tech chyb taky nasekali nemalo...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme to je dane tim,jaci hraci k nim vubec chteji jit

prodlouzeni ozila byla nutnost...vsak kdo kvalitni by jim tam prisel?

neprodlouzeni ramseyho naopak idiocie powengerovskeho stavu

auba a laca jsou bozi nakupy...vymena marneho alexise,kteremu koncila smlouva za henrika taky neni uplne marna vec

samozrejme se nepovede vse a mustafi byl flop jak prase

a kdyz si vezmes,co se tam deje ted,tak to je jeste vetsi sranda nez pod wengerem ke konci

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze Arsenal je v stiuaci, diky majitelum, kdy kazdej flop je hrozne znat. Takze 40 mega za Mustafiho, 20 za Lucase, nevim kolik za Xhaku... ono se to postupne taky nascita. 100 mega pak do utoku a najednou nejsou penize na jine posty.

Jak rikam, mel to tezky, ale asi bych nepredstiral, ze i Wenger je dostal do situace, kde jsou ted.

Reagovat
r.mrazik

tak mohl nakoupit nejaky lojzy za malo...tihle hraci nehrali v danych klubech spatne,tak si myslel,ze bere kvalitu (treba jako my s alexisem,fredem...)

jen point byl,ze driv ten klub byl nahore a ze ten jeho upadek je docela drsny a ze ani za wengera to tak hrozne nebylo s ohledem na nakupy

Reagovat
vodka

Mustafi nebyl prý úplně jeho nákup..

Reagovat
Thab

Wenger Özilovi takový prachy dát nechtěl, tohle jde za Gazidisem

Reagovat
smazaný uživatel

atletico by si s nami vytrelo prdel aj vlani

Reagovat
Amos

Souhlas, Wenger za to nemůže, ale vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je asi jediná cesta Arsenalu jak něco uhrát, domluvit se s TOP týmy, že jim rozehraji nějaké dobré hráče

Reagovat
lichna.

Super

Reagovat
ttopi

Arsenal jde na titul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Zadarmo zalepiť dieru po Ramseym je super, ale nutne musí prísť teraz aj stopér, LB a asi aj krídlo, inak to nemá zmysel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Stannis Baratheon

Je reálný Lucas Digne?

Reagovat
Hachim Mastour

nereálny ako ty

Reagovat
Sandstorm

Zalepit na rok hráčem, který je pouze opět pokus buď a nebo jako Denis, tak je to fakt super

Reagovat
Gunner14

Až na to že Suarez je o parník horší hráč

Reagovat
Sandstorm

Tak určitě.

Reagovat
Gunner14

debil

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

odvážný

Reagovat
Counter

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak parník ...

Reagovat
Ondiis

Lepší, než to nezalepit nijak holt nejsou prachy na vyřešení 4 postů během jednoho přestupového období. Za mě je tohle super varianta (jasně, být opce tak je to mnohonásobně lepší) v rámci aktuálních možností

Reagovat
Nikikrew

a nikde nie je napisane ze bude hrat zaklad.

Reagovat
Ondiis

Celkově jsem zvědav, jaké jsou úmysly Emeryho. 4-3-3 s tím že záloha by mohla být Torreira, Ceballos a Mesut? Před nimi Auba - Laca - Nelson/Miki/Zaha/Everton? I když beztak to zas bude 3-4-3

Reagovat
Nikikrew

3-4-3 fakt uz nie pls, mozno max proti top6 vonku.

Tazko povedat, neviem ci Emery stale pocita so Xhakom, Mesut tiez nema iste miesto v zaklade. Laca a Auba sa biju, jedine Auba na kridlo zprava a nalavo posila

Reagovat
tunkic

Někde jsem četl, že Xhaka má bejt od nový sezóny kapitán..

Reagovat
Counter

Emery chce mít stejně jako loni víc kapitánů, akorát od loňska mu jich několik odpadlo, tak nebude snadné doplňovat počty

Reagovat
Gunner14

Kupujeme Tierneyho aby se 3-4-3 nemuselo hrát skrz Koalu.

Reagovat
Ondiis

No tak snad ideálka teda Tierney, Papa, Holdini, Bellé - Torreira, Ceballos/Xhaka, Mesut/Ceballos - Auba, Laca, Miki/Nelson/posila?

Reagovat
Gunner14

na to křídlo musí někdo přijít

Reagovat
SunFells

Sranda že napíšeš Nelsona, který je tomu na míle daleko a nejlepší křídlo co máme vynecháš

Reagovat
Ondiis

Tak sorry na Iwobiho jsem samozřejmě zapomněl. Ale ten by podle mě měl hrát hlavně v případech, že jeden z dvojice Laca/Auba sedí

Reagovat
SunFells

Každý hráč je pokus, tento je za drobné.

Za mně klidně ať to lepí částečně i Willock, když se Ceballosovi nebude dařit.

Reagovat
Corosian

Tierney se udela. Zaha imho nevyjde, toho se Palace bude chtit zbavit jen za hodne velky prachy, Everton je plan B. Pokud tohle vsechno vyjde tk to bude to dobre okno, Raul se docela cini

Reagovat
pantondavo

Hostovani je zadarmo?

Reagovat
Ondiis

50k/týdně .. tolik bere i Jenko

Reagovat
iamek

Hostování bez opce

Reagovat
blade115

Věřím mu teda skoro tak jak Denisovi, ale tak je to hostovačka, tím Arsenal nic neztratí. A když nemají finance, tak tahle cesta je asi jediný způsob, jak dotáhnout nějaké zajímavější hráče a zároveň vyřešit problémy na více postech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To radsi mel jit hostovat nekam kde ma vetsi pravdepodobnost zakladni sestavy.

Reagovat
twelwer

To mi pride uz dost hanebne na Arsenal, poziciavat si hracov bez opcie... Ako nejaky tym druheho az tretieho sledu. (druheho uz pomaly ale isto bude)

Reagovat
raduinho

Ti jsou hotoví. Škoda, měl jsem je v top4 radši jak slípky.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiciN

Reagovat
Gunner14

však tam budem místo vás

Reagovat
raduinho

kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked neprsi aspom kvapka vdaka aj za taku posilu dufam ze sa to rozbehne a pridu aspom 2-3 dobri hraci

Reagovat
Nikikrew

Moze byt

Je tu nejaky madrista ktory by mne priblizil jeho styl hry? Nemam ho moc napozeraneho

Reagovat
maxton

Taký horší Modrič. Alebo taký behavejší ale horší Isco :D

Ja by som mu najviac vyčítal asi to, že sa na ihrisku často motal. Snažil sa byť režisérom hry, čo niekedy šlo a niekedy zas hráči nechápali jeho myšlienky. Niekedy spravil pekný prienik, inokedy pokazil ľahkú prihrávku. Ael do Arsenalu bude sedieť.

Reagovat
Mastný Chobot

Čiže v podstate ako Aaron, len ten bol oveľa produktívnejší

Reagovat
Xavi

Škoda, že nešel zpátky do Betisu, ale Real asi nechtěl posilovat konkurenci.

Reagovat
tunkic

Ale co by ne, jsem na něj zvědavej teď křídlo a stopera prosím!!

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi dva stopery.

Kridel mame dost (Iwobi, Miki, Martinelli, AMN, Saka, Nelson, pripadne i Auba muze zalepit semtam); samozrejme mit *kvalitni* kridlo by bylo super, ale kdyz jedini stoperi kteri jsou schopni nastoupit v zakladu a neudelat ostudu jsou Sokratis a Holding (nevim jak se mu bude darit po zraneni), s tim ze Koscielny pravdepodobne odchazi, tak stoprocentne ted potrebujeme spis dva stopery nez jednoho stopera a dalsi kridlo.

Reagovat
Gunner14

Jeden z dvojice Zaha, Everton musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těhto dvou nepřijde ani jeden

Reagovat
Gunner14

Tier: Callix

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sorry, teď čtu že Soares je docela blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to samozrejme krasny, ale jestli bude dalsi rok pravidelne nastupovat Mustafi v zakladu, tak ani ten Zaha nevykope tu LM. Lepsi AMN a Nelson na pravym kridle nez Mustafi na stoperu.

Reagovat
Gunner14

Jako ano Mustafi je problém, ale i s ním jsme minulý rok byli k LM nejblíž jak jen to jde. Jeden bod od čtvrtého místa a finále EL. Tierney, Ceballos a Zaha/Everton by nás posunuli podle mě dost na tolik, aby jsme tu LM konečně zase dali.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a bez neho bychom byli v LM. Mne prijde jenom priserne frustrujici, ze stoper je evidentne pozice ktera nas boli nejvic, uz celou minulou sezonu, mozna dve, ale koupi se jeste ctvrty pravy kridlo za 60 melcku (i kdyz, ano, o neco lepsi nez ty ktery uz mame). Pak si Sokratis da pet zlutych v prvnich peti zapasech, Holding si narazi kotnik, a budem hrat vzadu Mustafi-Dinos-Monreal, zatimco AMN a Miki budou cepenet na lavicce a Nelson nebude ani ve vyberu.

Reagovat
Gunner14

Ještě čtvrtý pravý křídlo? Však my žádný pořádný křídlo ani nemáme. Zaha si s hráčema jako Iwobi, Mhiki ( kteří oba patří do středu) může vytírat podlahu.

Reagovat
salami

Hracu jak sracek, ale kvalita tak na stred tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

V obrane prave nemame ani to

Reagovat
Ondiis

AMN není křídlo

Reagovat
tunkic

To sice jo, ale opravdu kvalitní křídlo nemáme ani jedno...a my prostě potřebujeme někoho, kdo se konečně nebude bát jít 1 na 1!! Jinak kdyby přišel jeden stoper do základu, tak věřím, že se vedle něj buď Sokratis nebo Holding zvednou. Na druhou stranu je jasný, že s našima finančníma možnostma si nemůžeme dělat moc velký naděje.

Reagovat
Sandstorm

Po D. Suarezovi mi to přijde jako další znouzecnost od Arsenalu. Ceballos by byl posilou tak pro West Ham. Ne pro Arsenal.

Reagovat
iamek

Na to nadšení po příchodu Suareze nezapomenu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Sandstorm

Ceballos je podobný případ. Pokus buď a nebo. Takoví hráči Arsenal nikam neposunou. A když by se náhodou prosadil, tak jim po roce stejně odejde, když je to bez opce. A Real si ho pak buď nechá a nebo ho prodá za prachy, který Arsenal stejně mít nebude.

Pak se nedivme, že slepice už jsou před nimi. A poslední dva roky už celkově a rozdíl se bude zvětšovat.

Reagovat
Gunner14

Jsme blízko zisku Saliby( který mimochodem preferoval nás místo Slepic), Ceballose ( který ho mimochodem chtěli Spurs taky, z jejich strany chápu že nechtěli bez výkupky), Tierney je na spadnutí a pak jeden z dvojice Zaha, Everton.

Nevidím nic špatného na tom, zakrýt Ramseyho místo hráčem na hostování.

Pokud tihle 4 vyjdou, tak za mě přestupák parádní.

Reagovat
Greny

Na Everton mít nebudete

Reagovat
RadekVonCZE

Počkej až ten Everton sestřelí Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Saliba zustane dalsi sezonu na hostovani v Saint Etienne.

Pokud neprijde jeste minimalne jeden, ale spis dva stoperi schopni nastupovat v zakladu, tak je to prestupak na hovno.

Reagovat
iamek

Ceballos odehrál celých 6 komplet zápasů minulou sezónu. Saliba stejně zůstane na hostovačce rok. Zaha by byla top posila. Klidně ho vemte. Máme 20-25% z jeho přestupu . Evertona neznám .

Reagovat
kiciN

Potrebujeme CM a CB. CM prijde na hostovani bez opce a CB az pristi rok. Super aktivita na trhu, dekujeme celemu managementu.

Reagovat
Gunner14

A taky potřebujeme křídlo a levého obránce. Bohužel si nemůžeme dovolit hned teď koupit na 4 posty. Co za stopera bys chtěl? Salibu kupujeme už z peněz na další přestupák.

Reagovat
kiciN

Nevim, neprijde mi normalni koupit CB od pristi sezony kdyz nam ted odesel tahoun obrany, ale dobre. Proste uz jsme prumerny klub, nic min, nic vic...

Reagovat
Gunner14

A taky nám skoro celou sezonu chyběli Holding a Bellerin. Oba hráči základu. První jmenovaný dost možná bude ready už v Srpnu. A tahoun obrany odehrál 1421 minut minulou sezonu v PL.

Reagovat
kiciN

Mas pravdu, jit do sezony s zranenym Holdingem, Mustafi a Sokratisem tak to budeme bojovat o LM urcite. Koscielny dlouhodobe byl nas nejlepsi stoper, nemluvim jen o minule sezone.

Reagovat
kiciN

Btw, Holding je muj oblibenec a libi se mi jeho hra, bohuzel ale neverim ze zacne hrat driv nez v Rijnu.

Reagovat
Gunner14

Však jsme skončili 1 bod za čtvrtým místem a ve finále EL. Blíž už bojovat o LM nemůžeš pokud klapne Tierney a Zaha/Everton, nevidím důvod proč by jsme nemohli být v TOP 4 místo Chelsea. Samozřejmě že bych chtěl aby se koupil nový stoper už na tuhle sezonu, ale nemáme prachy, aby jsme dokázali zalepit 4 pozice.

Reagovat
Sandstorm

Že nemáte prachy je dost alibisticky. Je vidět, že vedení Arsenalu to dělá s některými fanoušky dobře. Kluby středu tabulky maji na utrácení víc než Arsenal... Trochu divný ne?

Reagovat
Gunner14

Máme na piču majitele který nedává peníze do klubu na přestupy. Lepší?

Reagovat
aramaki

Ale mat poriesenu obranu je nevyhnutnost, bez toho sa ist do sezony neda. Ziadny iny post nie je dolezitejsi ako mat OK obranu, po tom co nasa obrana predviedla minulu sezonu. Mustafi mal ist a mali priviest skuseneho obrancu uz teraz. Potom uz mohli skusat Salibu, Tierneyho a neviem koho. S touto obranou budeme radi aj za EL.

Reagovat
Sandstorm

Saliba ale zustane rok v Saint Etienne a je mu teprve 18. Tak Spurs jdou bohužel po jiných kalibrech např. Lo Celso. Což se nedá s hostováním bez opce srovnávat. Tierney moc na spadnutí není dle vyjádření Celticu, ale stojí to hlavně na prestupove částce. Zaha je pro Vas scifi. Jedine ten Everton, ale u něho bude potřeba větší aklimatizace.

I pokud by vyšli, tak přestupák docela na prd. Protože Vas bota tlačí nejvíce na stoperovi a Vy přivedete 18ti leteho kluka za 30 mega, kteryho necháte hostovat.

Reagovat
Le Gunner

V rámci možností asi víc, než v co lze doufat, ale i tak je to prostě šílenost. Člověk se s příchodem Emeryho těšil na novou etapu klubu, o co nejrychlejší vyrovnání se skvelym Spurs a Poolu... A místo toho jsme pomalu ještě ve větším bahně, než během posledních sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

nadseni kde?

Reagovat
tunkic

co to meleš??

Reagovat
Counter

To bylo nadšení fanoušků Barcelony.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Až na to že Ceballos je asi o dva levely lepší fotbalista, než Denis Suarez

Reagovat
ADM

Po tých jeho ME teraz, kludne aj tri

Reagovat
Sandstorm

Talent je to jistě větší, ale má hodně co dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

Ceballos je nahodou super, me trosku i mrzi, ze jde pryc.. Ale prave lepsi aby nekde odehral celou sezonu, nez u nas pulku

Reagovat
pantondavo

V soucasnym kadru Arsenalu je rozhodne v ty horni mensine.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Mustafi out

Reagovat
smazaný uživatel

A Ozil, Miki, Elneny…

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

A ještě Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Doomblade

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aramaki

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiciN

My jsme snad nejvetsi tragedi aktualne, bez opce na prestup, tak to bezte do prdele.

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiciN

A ne snad? Jsou tady 2 moznosti, bud bude na hovno a bude nam k nicemu, nebo bude super a Real si ho od pristi sezony necha. Dekuji pekne.

Reagovat
Gunner14

A ztratíme na tom co? Však to je jenom hostovačka. Pokud bude na hovno, tak whatever, pokud bude super tak nám může pomoc k LM.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
tunkic

Reagovat
iamek

Reagovat
patas92

Ta druhá možnost, kdy bude super, je nepřijatelná, fakt

Reagovat
kiciN

Ted to beres takhle protoze jsi ho jeste za Arsenal nevidel hrat, pokud udela top sezonu a po ni nam ukaze Real fakace tak pokecame, ok?

Reagovat
Gunner14

To by bylo! Aby hráč který nás bude stát jen plat, měl top sezonu a pomohl nám tím k zajištění LM, díky které by jsme konečně měli prachy na přestupy. Fuj fuj

Reagovat
Ondiis

Reagovat
patas92

Tvl, však primárním cílem Arsenalu by mělo být udělat tuhle sezónu LM. Ať už přes ligu nebo EL. Jestli toho dosáhne se svýma hráčema nebo hráčema na hostování je fakt vedlejší.

Reagovat
Sandstorm

Aha takže příští rok až ti hráči na hostování odejdou tak budete hrát zase mimo TOP4 a v LM toho moc neuhrajete. Nebo díky postupu do LM budete mít najednou přes 100 mega na posily?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Sandstorm

14 je tvůj věk? To by tak odpovídalo...

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz jim ti hraci pomuzou do LM a pak odejdou, tak na tom bude v dalsi sezone tym lip a bude mit vic penez.

Proto to hostovani delas. Preci nemusis hned toho hrace kupovat.

Reagovat
Gunner14

A hlavně se nejedná o hráče, ale jenom o jednoho že jo.

Reagovat
Busby babes

ja ot myslel obecne. ale jasne, jeden hrac.

Reagovat
Gunner14

snad mu to konečně dojde z tvého vysvětlení

Reagovat
patas92

Hrát LM a nic neuhrát > nehrát

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

V rámci našich finančních možností je to asi nejlepší možná volba.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny hrac, asi tak o 5 levelu lepsi nez suarez, ty dva muze srovnavat snad jen srandastorm..

snad zapadne do kabiny, a pak bude tlact na prestup, jinak je to debilni hostovani

Reagovat
Svatej

Byl bych optimistickej, my jsme opcí na přestup Kovacic taky neměli a že startu jsme si jeho přestup ani nevysnivali..

Reagovat
Counter

Rozdíl je, že Ceballos je mladší a Španěl, takže o něj bude Real stát víc a stejně tak i pro Ceballose samotného je to lákavější destinace. Jediná naděje na jeho udržení bude, že jej nebude chtít Zidane a raději přivedou za těžké prachy Pogbu a jemu podobné.

Reagovat
Svatej

Já to vidím jako dost pravděpodobný, vzhledem k tomu, že jim ta cesta mladých spanelu vydržela jedinej rok, než se vrátili k psychoperezovskymu nakupovani

Reagovat
Counter

Zlobit se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

V době kdy přicházel Denis na hostování, tak nebyl tak marnej. Rok předtím zazářil v dresu Villarealu a repre do 21 let.. následně proto ho koupila Barca, ale tam se těžko prosazuje přes Messiho a spol.. takže bych ho zas tolik nehejtil. Navíc nevíš, jak Danimu sedne PL..

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda byl, v barce byl marny dva roky a bylo celkem jasne videt, ze na top uroven nema, messi nebyl jeho prima konkurence, v repre do 21 rozhodne nezaril na urovni ceballose

jeho hra se navic vubec nehodila do pl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je váš problém, že jste ho angažovali.. ale rozhodně nebyl špatný jak říkáš. Na 21 hrál velmi dobře. To že je v barce obrovská konkurence to víme, a nedivím se že se neprosadil. Každopádně hodnotit to bude lepší až po sezoně a uvidíme, co Ceballos předvede.

Reagovat
smazaný uživatel

27 mega liber za Salibu? Tak to jsme Todiba koupili uplně zadarmo.

Reagovat
SunFells

Koho?

Reagovat
GariCZ

Jak to teda je s prachama na přestupy arsenalu? Těch 40 mega asi nebude pravda, kdyz se tu píše o zahovi(který bude minimálně za 60), tierney taky tipuju tak 30, leda že by někoho výhodně prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo tu psal ze castka X na prestupy znamena X na navyseni amortizaci tuhle sezonu. Tj. kdyz podepises Zahu za 60 na 5 let, tak amortizujes 12 rocne. Nevim, jestli to tak je, zni to jako ze by to mohlo davat smysl.

Reagovat
Acquanni

+Ještě plat takže Zaha za 60 na 5 let by byl za víc ročně

Reagovat
Ondiis

Zaha nedojde

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tak zřejmě Pepe vítej . Zřejmě i rozhodlo to, že v Litrpůlu by těžko posadil někoho z té trojice navíc Litrpůl ani neučinil žádnou nabídku. Pepe Maguire ještě ten Fernandes a dosti pohoda bych řekl

Reagovat
iamek

Néééééé . Nějaký odkaz nebo tak ?

Reagovat
bbbauch

Nechces Pepeho?

Reagovat
iamek

Jako klidně až přijde, ale chci hlavně Bruna. Vím, že t o je úplně jiný post a tak, ale jak znám Eda, tak nekoupí oba + stopera . Jinak pokud přijde, tak z útoků musí aspoň dva hráči odejít. Pepé, James a Greenwood u kterého Olé řekl, že bude dostávat spostu minut. To jsou tři nový hráči. Podpis Maty byl asi trošku zbytečný, ale pokud nebude remcat, že sedí, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata is new Fernandes

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho jsme chtěl s Brunem do LFC nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase se vžij do pepeho těžko by posadil někoho od vás z té trojice. U nás bude hrát doufám tedy základ, a navic zřejmě i pomohl bailly apod.

Reagovat
Kixi Syhimour

To chápu

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.rousingthekop.com/2019/07/23/report-liverpool-will-make-one-first-team-signing/

teď tohle, ale to vypadá na nějakej fan portal liverpoolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, něco podobného jsem už viděl. Ale není pravděpodobné, že to bude nějaká bomba

Reagovat
Busby babes

je to jen na sky a bulvarech, zatim to u nikoho relevantniho teda nevidim. Jen ze prezident Lille rekl, ze se o jeho budouctnosti rozhodne brzy. Ale zatim porad jen drby.

Vem si, ze treba Bruno mel uz uz podepisovat assi mesic zpatky a porad nic...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem psal o maguire někdo tu psal i to PSG. A jak jsme se tu i shodli tak pepe závisí nad prodejem Lukakua, a tam to zatím nevypadá podle finančního zájmu Interu hele já stojím nohama na zemi a tajně doufám, že přijde maguire a jeden z těhle dvou otázka je kdo by byl prospěšnější

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky, moc se v tom nevyznám, co je věrohodné, ale je to vcelku frekventované

Reagovat
smazaný uživatel

zatím říkám zřejmě, ale na twitteru od pepeho agent tam to nepřímo naznačil a proč néé zrovna pepe byl můj sen. Otázka je spíše co maguire někde jsem četl, že už se domluvily na ceně konečně. Pak je otázka jestli za 68 mega fernandes nebo za 70-80 mega dybala. Ale beru to nyní skromně a naopak si myslím, že i jak aaron tak james jsou zatím výborní takže ten přestupák se mi líbí. A kdyby jsme zlanařily tylhe 3 tak by to byla bomba. Snad ten pepe je pravda, ale to, že liverpool doteď neudělal žádnou nabídku tak nevím

Reagovat
Sandstorm

Prosím tě nikoho radši ještě nevítej.

Podle bulváru bys měl vítat ještě Maguirea a Fernandes.

Reagovat
iamek

. Dokud se nefotí s dresem, tak nemá smysl řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

sancho se fotil a nikde není no neměl ho on, ale nějakej kamarád

Reagovat
bandwagoner
Reagovat
r.mrazik

pochybuju ze prijde bruno a maquire dohromady...leda kdyz prodame lukakua?

Reagovat
r.mrazik

*jinak podle toho clanku to klidne muze byt PSG a jini

Reagovat
smazaný uživatel

to PSG mě taky právě napadlo aby v tom nebyl chyták pač na tom twitteru tam něco takového padlo. U nás to závisí jak rychle půjde lukaku out, a jestli vůbec půjde

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak ten pepe právě závisí nad prodejem lukakua jen inter zatím za něj nabízí směšný peníz

Reagovat
iamek

Pepe, Harry a Fernandez nepřijdou asi všichni najednou. To by Eda kleplo. Možná kdyby odešel Lukaku za balík + Darmian, Rojo ...

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsem to tam dopsat jsou to fámy všecko závisí nad prodejem lukakua. A zatím se inter nemá k něčemu

Reagovat
Busby babes

skoda jen, ze bychom prichody an tyhle posty potrebovali i bez odchodu Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

to je věc druhá, ale takhle to Ed Holt nevidí

Reagovat
r.mrazik

tak tak

Reagovat
Sandstorm

Ale byly by to hezky úlovky plus ještě ten Pepe.

Reagovat
afc

predávate Pogbičku aj Lukakua?

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze prestupit do ManU nikto nechce

Reagovat
Gunner14

Breaking | Dani Ceballos on his transfer to Arsenal “I am very proud today. I was in discussions with Tottenham for a few weeks but then realised if I wanted to play for a club like Spurs, I might as well stay in Spain and play for Eibar. When Arsenal came, it was done.”

Reagovat
FUnk

zdroj?

Reagovat
Sandstorm

Gunner14

Reagovat
FUnk

arsenal fan tv

Reagovat
Gunner14

Reagovat
blade115

Gunner14

Reagovat
Counter

Samozřejmě že nic takového neřekl.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to pozor, nečudoval by som sa, ak by takéto niečo zo seba vypotil. Čo sa týka úprimnosti, je to hráč akého som už dlho nezažil. Má proste v piči, povie čo si myslí a povie to bez servítky a narovinu Miloval som rozhovory s ním.

Reagovat
Counter

Tak to se na něj těším. Ale tohle fakt neřekl, je to z jednoho vtipálkovského twitterového účtu.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Svatej

Reagovat
ttopi

Reagovat
ttopi

Spurs byli jenom ve finále LM, jinak nic moc

Reagovat
Ondiis

Přesně

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
Hachim Mastour

ďalší po Salibovi

Reagovat
Hristo Stoichkov

FC Barcelona XI:

Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; S. Busquets, Oriol Busquets, Riqui Puig; Collado, Dembele, Griezmann.

Reagovat
vilp

Frenkie překvápko, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč? Mně připadá smysluplnější dát dohromady dvě konkurenceschopný sestavy, než to narvat do jedný a druhý poločas by mladíci dostali klepec, jako třeba vy proti Bayernu. I pro ně je mnohem užitečnější, pokud se na tom hřišti mají o koho opřít.

Reagovat
misinho7

nj to mas pravdu, tiez dufam ze zajtra to Zizu posklada viac vyvazenejsie

Reagovat
vilp

Protože bych si ho radši vyzkoušel s Busquetsem než Rakitićem, ale ok.

Reagovat
Visca el barca

Tak na druhou stranu, na to má celou přípravu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je pravda no, ale těch přáteláků máme letos až moc, takže šancí bude mít Valverde dost, pokud o to vůbec bude stát.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, nechci teď nějak provokovat, ale nebylo by lepší to hodit pod Fekira? LL teď má 2 články a z toho jeden jde pod PL, tak by tahle diskuse byla dost obsáhlá.

Reagovat
Talker

Tak ten zápas je CFC-Barca, takže to pod PL celkem sedí...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha , jsem to nekontroloval, sorry

Reagovat
r.mrazik

konecne hrajete derby

Reagovat
patas92

Bude to někde na youtube? Nebo aspoň nějaký SFW stream?

Reagovat
Visca el barca

Mohl by sem hodit někdo odkaz, chci se koukat přes telefon.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já budu koukat přes appku Rakuten Sports. Zdarma registrace, občas tam koukám na Iniestu a spol.

Reagovat
Visca el barca

Už koukám, super volba.

Reagovat
patas92

Reagovat
Error

Jsem slepy, ze tam vidim jen japonske zapasy?

Reagovat
Ed_Hazard

Už zase začínate

http://www.sport365.sx/en/home

Reagovat
patas92

Tam je miliarda vyskakovacích reklam, kterým bych se rád v práci na firmením ntb vyhnul

Reagovat
Ed_Hazard

Vyskočia ti 2 max 3.

Reagovat
Visca el barca

Sakra Frenkie si to vyžere s Rakiticem

Reagovat
Generalní Gladiator

kuci,ten puig na hřišti převyšuje každého, každá jeho přihrávka má smysl a posouvá tým do výrazně zajímavějších pozic, škoda že už nemá třeba rok v ajaxu za sebou..

Reagovat
Ondiis

Možná to není optimální pro všechny fanoušky, ale imho je letošní přestupák v rámci možnosti pro Arsenal podařený

Martinelli - sázka na rozvoj. Ceballos - přítomnost, okamžité navýšení kvality v nevyvážené záloze. Saliba - sázka na rozvoj. Pokud by přišel teď, tak přichází jako stoper č. 3-4(?) Pokud ho necháme rok vyhrát, tak MŮŽE přijít příští sezónu jako stoper č. 1 a "jen" za 30 mega. Koupit ho až příští rok, tak MŮŽE stát dvojnásobek.

Dále tady je stále snaha o Tierneyho - super posila a už s ním počítám, snaha o Zahu - a Evertona.

Po opětovném nedosažení na LM .. co bychom víc chtěli? Max stopera do základu teď - ale koho?

Reagovat
Counter

I kdyby nezůstal, tak Ceballos je dobrý v tom, že poslouží jako překlenovací období, než dorostou mladíci jako Willock / uhraje se LM a bude na nákup posily do zálohy. Ale stopera to chce životně nutně, obzvláště po fiasku s Koscielným.

Reagovat
Ondiis

ale jak píšu - koho? Začínám tomu věřit méně a méně, že vůbec někoho hledám na CB na tuto sezónu

Reagovat
Counter

Možná to souvisí s prodejem Mustafiho, kterého nikdo nechce.

Reagovat
aramaki

Kto by ho chcel po vsetkych tych zostrihoch jeho failov z poslednej sezony. Fans to vedeniu s jeho predajom velmi neulahcili

Reagovat
Counter

Myslíš, že kdyby fans měli Mustafiho rádi, i když hraje tragicky, tak by o něj ostatní kluby měly větší zájem?

Reagovat
aramaki

TO asi nie, ale tie kompilacky su fakt kvalita

Reagovat
mr.Silver

Holding, Chambers, Saliba, Sokratis do pristi sezony ideal (skoda toho Bielika).

Po Mustafim, Elnenym a dalsich experimentech fakt radeji uvidim na hristi hrace z akademie.

Reagovat
Counter

Saliba ale zůstává v St. Etienne.

Reagovat
mr.Silver

Myslel jsem to tak, ze do sezony 2020/2021. Letos budeme muset jeste trpet Mustafiho, eventualne Monreala.

Reagovat
Counter

Jestli to tak dopadne, tak to můžeme rovnou zabalit

Reagovat
merlick

Nacho sa odkedy vyhana? ako backup dobry, plus zahra na stoperovy

Reagovat
Counter

Nacho má za sebou slabou sezonu, ve které se zdálo, že už nestíhá. Má 33, na LB už snad hrát nebude, když přijde Tierney, a na stopera se hodí jedině do systému tří vzadu, což bych raději moc nevídával. Klidně ať ještě rok zůstane, ale jestli se na něm bude stavět obrana, tak to vidím černě.

Reagovat
merlick

stavat urcite nie, ale kopu negativity tu citavam poslednu dobu nanho. Tierney je vraj off

Reagovat
jacobT

Chambersa by chcelo predat, vyssiu cenu uz mat asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Super přestupák by to byl pro Sunderland. Jsem rád, že Arsenal nás ohrožovat nijak nebude.. ohrožovat v boji o top 6

Reagovat
Ondiis

Kde píšu že to je super přestupák?

Reagovat
smazaný uživatel

Farma Realu Madrid.

Reagovat
Counter

Prý mu Poche osobně volal a zástupci Spurs za ním jeli do Španělska, jak moc jste o něj stáli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jim to může být jedno, koupí si Celsa

Reagovat
Counter

Nechce se mi věřit, že v jednom přestupáku si koupí dva střeďáky za 100+ mega, obzvláště pokud neodejde Eriksen. Jestli jo, tak Levymu musí někdo sypat cosi do kávy.

Reagovat
DevilBrox

Za toho Levyho

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to krachlo právě na té opci. Stejně jako jsme vloni nechtěli Kovacice. Poch nebude investovat cas a praci do ciziho hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak je to v poradku

Reagovat
Ondiis

Holt jste teď v jiné pozici než my

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava proti Chelsea:

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergio, Riqui Puig, Oriol Busquets; Collado, Griezmann and Dembélé.

Reagovat
ADM

Roberto

Reagovat
Counter

Monstr OT: Fantasy PL ⚽️

⭐ Kódy a odkazy ⭐

◾ Kdo se chce zúčastnit naší klasické EF ligy, po přihlášení a sestavení týmu se v sekci Leagues proklikejte až ke vložení kódu "bersw8". Kód do H2H je pak "oki4m9". Jestli jste EF ligu hráli i loni, přidá vás to tam automaticky, zato H2H je založená nově.

◾ Kdo se chce zúčastnit EF draftu, hoďte palec na tenhle komentář (a pokud jste nováčci, tak to tam prosím uveďte, bude to pro nás snazší):

https://www.eurofotbal.cz/clanky/prihlasovani-na-draft-28466/#post11287818

⛔ Poznámka k draftu: uzávěrka přihlašování je do soboty 3. 8. 2019 23:59.

◾ Aktuální diskuze k oběma fantám je tady: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fanta-diskuze-29088/#forum (nejjednodušší je nastavit si u ní funkci Sledování komentářů)

◾ Kdo by měl zájem hrát fantu (tu klasickou) i s finanční motivací, Miguel19 je váš člověk. Ideálně se ozvěte tady:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/money-league-29088/#post11288690

⭐ Vysvětlivky pro nováčky ⭐

⚪️ Klasická fanta: hraje se na oficiálním webu https://fantasy.premierleague.com. Máte omezený rozpočet, který utratíte za 15 hráčů dle svého výběru (2 brankáři, 5 obránců, 5 záložníků, 3 útočníci), akorát existuje limit na max. 3 hráče z jednoho klubu. Každé hrací kolo si z této soupisky složíte jedenáctku a doufáte, že se jim ve skutečném zápase zadaří (tzn. budou sbírat góly, asistence, čistá konta...). Podrobné info o pravidlech najdete tady: https://fantasy.premierleague.com/help/rules.

⚪️ Draft: hraje se na webu https://draft.premierleague.com/ (mezi draftem a klasikou lze snadno překlikávat). Principem této hry je, že každý fotbalista je unikátní a může ho mít jen jeden z nás. Skupiny bývají po osmi hráčích. Po domluvě té osmičky lidí proběhne před začátkem sezony draft, kdy se všichni střídají a postupně si zaplňují soupisku (los pořadí je náhodný, následuje "had" 1-8→8-1 atd.). Během sezony jde dělat neomezené množství přestupů a neexistují žádné limity na počet hráčů z jednoho týmu. Jde si vybírat jak volné hráče, které si nikdo nezabral, tak posílat dalším hráčům nabídky na trejd, a to jak individuality, tak třeba dva nebo tři fotbalisty najednou. Bodování je stejné jako u klasiky, akorát v draftu nejsou kapitáni, žádné Chipy ani divoké karty.

Zatímco v klasice jsme akorát všichni v jedné velké lize, v našem EF draftu je nastavený několikapatrový systém skupin, který odmění úspěšné hráče postupem na vyšší úroveň a neúspěšné/neaktivní jedince naopak potká sestup.

Dotazy prosím směřujte do výše zmíněné fantadiskuze, ať tady moc nespamujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná škoda pro ně, že nemaji opci. Docela mu věřím. Ale může taky dopadnout jak Suaréz.

Reagovat
blade115

Kepa; Azpi, Christensen, David Luiz, Emerson; Jorginho, Kovačič, Mount; Pedro, Abraham, Pulišič

Tam vyloženě vadí jen ten Pedro a trochu Luiz, jinak top. Ještě tak ten Kanté, kdyby už byl ready ...

Reagovat
risk je zisk

Abraham a Mount

Reagovat
blade115

Nechci to zakřiknout, ale Mount má podle mě minimálně do návratu RLC vyklizené pole. Barkley není žádná konkurence a pokud Lamps bude hrát systém s CAM, není o čem a ten kluk bude hrát pravidelně základ. U Abrahama to tak jisté není no, tam hrozí nějaké experimenty s Giroudem a Batshuayim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráte 4231?

Reagovat
blade115

Takhle to je psané jako 4-3-3, tak těžko říct. Ale Lamps zkoušel už i diamant nebo 4-2-3-1. Je fajn, že není fixovaný na rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, no, ja len, že v systéme 433 AM hrávajú len veľmi zriedkavo.

Reagovat
blade115

Bude hrát toho nejofenzivněšjího no... Ono to je jedno, jak to je napsané na papíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavné je, ako to bude vyzerá na ihrisku, som zvedavý, čo budete hrať. Lebo Jorginho mám pocit, že sa nehodí do 4231. Do diamantu a 433 sa hodí.

Reagovat
blade115

Dnes je to první zápas, co vidím, tak nemůžu hodnotit. Ale zatím na něj šla spíš chvála.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Mounta jsem začal sledovat poradně je konci minule sezóny a jsem rad, ze mu Lamps dává prostor. Už to chce hrát i s vlastními. A jakmile bude RLC v pořádku, tak se těším, jak to postaví a kdo více zamaka. Možná nám tohle neprestupové období konečně pomůže.

Giroud bude asi číslo jedna na začátku sezóny, ale Abraham dostane svoje šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je aj krídlo či Lamps s ním ráta primárne do zálohy?

Reagovat
blade115

Mount určitě křídlo není, to je CAM jak vyšité. Ale zvládl by i zataženější roli, jen je ho na ni podle mého škoda, má docela dobré zakončení a výborné náběhy.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne. Niečo ako Lampard, keď bol hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, Lampard bol box-to-box, Mount je platný predovšetkým do ofenzívy a do ofenzívneho štýlu hry. Viem si ho predstaviť v 4-3-3 na Lampardovej pozícii, ale potreboval by zlepšiť obrannú činnosť pravdepodobne. Ako v Derby, tak aj v príprave má predovšetkým ofenzívne povinnosti a jeho obrannú hru nie je z čoho veľmi hodnotiť.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Raylan

Mě prijde dost slušnej i dozadu, tím jak hraje vysoko, tak se to zatím projevuje hlavně u pressingu, kde je vybornej. Myslím si, že se časem, později v kariéře, posune trochu níž.

Reagovat
smazaný uživatel

to znie super pre vás. On je teda veľký talent?

Reagovat
Raylan

Ja osobně jsem jeho velkej fanda. Občasně jsem ho sledoval ve vittese, a vloni většinu zápasu za Derby. Velká herní inteligence, dobrej pohyb, technika, plus je i dost produktivní a hlavně to má v hlavě v pořádku a dává to toho všechno. No uvidíme, podmínky pro rozvoj má teď pod Lampsem ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

predajte ho do LFC

Reagovat
Raylan

To vůbec , konečně to vypadá pro mladý nadějné, a z tyhle generace předpokládám, že Mount, CHO a James dostanou letos dost prostoru, časem snad i Ampadu. Naopak Tammymu moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

srandujem.. Presne tak a prečo neveríš Tammymu?

Reagovat
Raylan

Co jsem ho viděl ve Ville, tak potřebuje celkem dost šanci na gól a je schopnej netrefit i naprostý loženky, což se ostatně ukázalo už dneska. Navíc si není moc schopnej sám nic vytvořit, potřebuje hodně servis do vápna a jeho přihrávky, to je taky něco občas.

Reagovat
Raylan

Je to proste takový to kladivo do vápna ze starý školy. Neříkám, ze to nemůže fungovat, ale musí zlepšit to proměňování šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte je mladý, môže sa vyhrať.

Reagovat
Talker

Tak pokud se bude takhle stále cpát do vápna a do zakončení, tak to je upgrade proti Moratovi a Giroudovi o třídu. Tutovky pálí všichni naši útočníci jen s tím, rozdílem, že oni se dostanou k jedné za zápas většinou a tu stejně spálí.

Pokud se Tammy dostane ke třem tutovkám a jeden gol dá, tak je to stále super. Navíc je mladej, zvyká si na TOP úroveň, má prostor pro zlepšení.

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
blade115

Spíš ofenzivnější, Lampard hrál v 4-2-3-1 v té středové dvojici, Mount hraje na desítce. Spíš bych ho asi přirovnal pozičně ke Coutinhovi v Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už si ani nepamätám, aký systém ste hrali s Lampsom . Mám pocit, že hral LCM v 433... Alebo aj AM v 4231... On bol dosť variabilný ofenzívny záložník no / prípadne CM.

A Couts? Ten hrával ako LAM (left attackin' midfielder)... LCM hrával aj v LFC, ale nie až tak často... Možno polovicu sezóny / max. 3/4 dokopy (v sezóne 13/14 a niekoľko zápasov pod Kloppom)......

Reagovat
Talker

Já bych řekl, že podobný Lampardovi před třicítkou, kdy opravdu hrál toho ofenzivního. Tehdy by taky nikoho nenapadlo ho cpát na pivota, když tam s ním byl Essien, Maka/Obi a Ballack. Tehdy byl jasně tím nejofenzivnějším, teprve později se stáhl do hloubky a to až při příchodu té trojice Mazacar.

Reagovat
blade115

Může být. Akorát on desítku vyloženě nehrál, prostě byl nejofenzivnější z té 4-3-3 trojice nebo 4-4-2 dvojice. Na desítku se před jeho třicítkou vlastně ani dlouhodobě nehrálo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak tak, podobnejsiho hráče jemu samotným jsme neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm :)

Reagovat
Raylan

hodně dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že tam není opce,já mu dost věřím.Ale co si budem,článek o novým hráči,ve spojení s Arsenalem,ještě jako hlavní,mé srdce vzlétá jako jestřáb,i kdyby to byl Štěpán Vachoušek s opcí na kilo

Reagovat
nani92

tak už aj Arsenal dokáže niekoho priviesť do zálohy a my nič

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nic, než rozehrávat někomu hráče, ne?

Reagovat
krisa

Arsenal potřebuje posílit tolik postů, že na to prostě nemá. Takže pokud se mu bude dařit a pokud se třeba i díky němu Arsenal do té čtyřky dostane, tak i kdyby pak nevyšel trvalý přestup, tak se to prostě vyplatí. Jo kdyby rozehrávali hráče někomu z Anglie, to už by bylo trochu něco jiného.

Reagovat
tunkic

Reagovat
krisa

si kupte Ozila

Reagovat
Smreky

Dani Ceballos: "Je to pravda, hovoril som s Tottenhamom a obdivujem Mauricia Pochettina. Chcel som tam prestúpiť, ale Real ma nechcel pustiť na trvalý prestup. Dúfam, že budúcu sezónu budem hrať v základnej zostave Realu. Chcem použiť Arsenal ako odrazový mostík."

Reagovat
Gunner14

Moje bylo lepší

Reagovat
krisa

jak píšu výš, dostaň Arsenal do LM a odrážej se kam chceš

Reagovat
Mastný Chobot

wow, som myslel, že móda fake vyhlásení už pominula. Nevadí

Reagovat
Gareth Bale 11

Real to udelal chytre. Bez opce je tohle dobrý ojeb. Nechají ho rozehrat a kdyz bude dobrej, pristi rok bude v zakladu a nebo pujde za raketu a navic pak bude Arsenalu, zase dalsi rok, chybet klicovy hrac.

Reagovat
krisa

jako ideální to není ale co je pro Arsenal lepší, mít na rok kvalitního hráče u kterého reálně hrozí, že už pak pokračovat nebude, nebo ho nemít vůbec?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja bych radsi nechal hrat odchovance, pokud se jevi v priprave dobre. Z myho pohledu bych to chapal u tymu druheho sledu. Pro me je to holt blbost.

Reagovat
tunkic

Potřebujeme uhrát LM, aby případně bylo víc peněz na příští sezónu...a s Ceballosem (i když třeba jen na jeden rok) je to určitě pravděpodobnější než s odchovancema.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak to byste meli hlavne resit obranu, s timhle nemuzete to 4 misto ukopat, ale uvidime.

Reagovat
tunkic

Tak samozřejmě je tohle jen jeden z postů, kterej je potřeba vyřešit, kdy největší průser je právě ta obrana...ale dle různejch spekulací, se snad pracuje i na tom (v rámci možností)

Reagovat
Gunner14

Však Willock dostane určitě svojí šanci v záloze. Willock a Ceballos dostanou minuty Ramseyho a El Nenyho

Reagovat
kiciN

Nejlepsi scenar bude pokud bude nas nejlepsi hrac, coz ale nebude stacit a tu LM stejne neuhrajeme a pak na nej nebudeme mit penize.

Reagovat
Counter

Pokud bude Dani hrát dobře, vyplatí se to všem.

Reagovat
fenixLFC

Alebo bude na hovno a real sa ho nijak nezbavi

Reagovat
Le Gunner

Není co ztratit, ale stejně je mi z toho všeho dění kolem klubu nanic. Nezbývá než sledovat a doufat, že jak se po úpadku vymakal Liverpool a jak se Spurs zařadili mezi velkokluby, tak se to povede i Arsenalu. Snad dřív než později.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jde někdo nahoru, musí často někdo jít dolů. Vzestup Liverpoolu a Spurs znamená konec Arsenalu na dlouhé roky. Pak to majitel prodá a možná z toho bude i střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

prase Jorginho

Reagovat
PhilipS

Bez opce je to naprostá píčovina. U nás ty přestupy dělá fakt banda šašků. Ještě příveďte overpriced Zahu dementi.

Reagovat
Busby babes

tak kdyz nemate penize, tak co vam zbyva?

Reagovat
PhilipS

Viděl si někdy, že by top klub bral někoho na hostování bez opce? To je možný jenom v Arsenalu. To vůbec z businesový stránky nedává smysl. Zas nějaký peníze máme. Nejsme Twente abychom vychovávali hráče z béček. Víc takovejch rozhodnutí a fakt z Arsenalu bude midtable tým

Reagovat
Corosian

Jeste se musi vyplaznout prachy za LB a kridlo, idealne i stopera. Taky neverim ze mame pouhych 45 mega jako budget, ale vic nez 70 to nebude. Ceballos je uplne idealni hrac pro Emeryho system, on hraje presne to co on chtel celou dobu po Ozilovi a Ramseym.

Reagovat
PhilipS

Já neřeším jakej je to hráč, ale finanční stránku. Takhle se ten klub nemůže posunout. Půjčení na sezónu mladýho hráče, když několik měsíců se bude aklimatizovat, nic neřeší. To už je lepší si tam vychovávat aspoň někoho, kdo zůstane nebo se dobře prodá

Reagovat
Corosian

On muze byt ale rozdilovy hrac, ktery nas dostane do CL. Tipuju ze bude dostavat vic minut nez Ozil, minimalne ve venkovnich zapasech urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už není TOP klub.

Reagovat
icemike

James Rodrigues, higuain,

Reagovat
PhilipS

Oba měli opci pokud vím.

Reagovat
Ed_Hazard

Grizzi dostal slušne naložené v tom súboji. Dres mu inak vôbec nejde

Reagovat
blade115

Tammyyyy ty voleee...

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to tam jednoznačne doklepnúť , ale asi bol v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se hrozně líbí, když si na Chelsea a Romana otvírají držku gunneři nebo mancuniani. Přitom to co mají za majitele aby človkě pohledal.

Jsem rád za Abru

Reagovat
Raylan

Boha Tammy

Reagovat
r.mrazik

a tedy domaci od City jsou taky pekne bleh...s ohedem na zakladni libive barvy (samozrejme letosni nase jsou desny jak domaci tak venkovni)

Reagovat
Raylan

U Chelsea to samý. Ty venkovní by se mi líbily, nebýt toho límečku.

Reagovat
r.mrazik

tojo...vypadaji jako cyklisti

Reagovat
icemike

Aha, já pořád,co mi to připomíná ale jak se rozepne ten jeden knoflík,je to cajk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

domácí Arsenalu jsou krásný

Reagovat
r.mrazik

jj,aspon ty dresy maji super

Reagovat
mistr129

Oba dresy Sotonu jsou slušnej humus

Reagovat
fenixLFC

west ham domaci hrozny, ako moze byt treti nechapem. hostujuci city vyzera super, everotn doma a spurs vonku bieda, watford a norwich doam super, nas vonkajsi pekny, chelsea bieda oba, wolves vonku fajn, rovnako ako birghton vonku. najviac to vysral soton, ten ma oba dresy hrozne. zvysok viacmenej klasika

Reagovat
avicii

Ten tretí Man City sú fakt otrasné... S našimi som spokojný na tento rok, domáci už mám doma

Reagovat
fenixLFC

za kolko? plus si nejak riesil to postovne alebo si sa na to vysral a zacaloval aj to?

Reagovat
mimi_united

Arzenal už proste nie je top klub ale len prestupná stanica...zmierte sa s tým

Reagovat
smazaný uživatel

túto kokotinu si mohol napísať aj pod svojím original nickom, Zajo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako United. Tyhle kluby zažily velký pád a cesta nahoru nebude snadná.

Reagovat
ElectrickMann

Už? To snad uz tak 7 let ne?

Reagovat
smazaný uživatel

stream na chelsea?

Reagovat
Deywid
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham aký blafáčik

Reagovat
Svatej

Mount a tammy <3!!!

Reagovat
Svatej

Mockrát jsem neviděl, aby se někdo k Busquetsovi dokázal takhle přiblížit, aniž by o tom vedel

Reagovat
Svatej

Po druhy

Reagovat
Baronne

Minulou sezónu měl hroznou

Reagovat
Kixi Syhimour

Sergio?

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets opäť ukázal, ako je to hrať s rozumom

Reagovat
Svatej

Kéž by měl Kante jeho prehled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zatiaľ pekne nezvláda, si ho tam dávajú chlapci z Chelsea s prstom v jeho zadku a ani o tom nevie.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

Reagovat
icemike

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
blade115

To jsem nevěděl, že útočníci umí zakončovat...

Reagovat
Messiáš

Busquets.. ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy Herným štýlom niečo ako Kanu / Adebayor... Taký hráč mi chýbal v PL, len nie idiot ako Ade ...

Reagovat
Largo

Busquets zatím dosti špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne teda nechapu, proc se neresi prioritne obrana, ktera nas minulou sezonu stala navrat do LM a finale EL. Manolas byl dostupny za nejakych 30 milionu, ale my se honime za mladym stoperem, ktereho stejne ted stejne nebudem moct pouzit. Celkem luxus v momentalni situaci, kdyz se neda navic pocitat s Koscielnym

Reagovat
Golasso

Tak ona je obrana a obrana... Budu mluvit obecně v rámci všech jmen, která se s námi spojují. Můžeš řešit buď obranu jako posty a nebo řešit obranou hru celého týmu. Když se mrkneš na ty situace, ze kterých padaly v minulé sezoně góly, tak zjistíš, že za a) naše obrana musí permanentně hasit nějaký fail zálohy nebo křídel, za b) je to banda vemen, která ty situace z pravidla řeší blbě. Máš v zásadě dvě možnosti:

1) řešit zálohu a křídla

2) řešit obranu

3) řešit obojí

Třetí varianta je jasně nejlepší, ale nejsou na ni prachy. Pak tedy zbývá varianta jedna a dva, ze kterých jsme si vybrali tu první s tím, že jsme ještě zaháčkovali kvalitního stopera do budoucna.

Reagovat
aep_Ceallach

Nemůžu uvěřit že někdo konečně napsal holý fakt. My se do problémů v obraně dostávali hlavně v horní polovině hřiště. To že ty situace potom stoperi nezvládli je fakt. Ale pokud minimalizujeme (potěšením křídel a zálohy) chyby v záloze a křídlech tak logicky těch osemetnych situaci budou stoperi řešit méně.

Navíc tady absolutně nechápu tu skepsi ohledně budoucnosti Arsenalu. Přijde mi to opravdu vtipné

Reagovat
Golasso

Přesně tak. My i kdybychom teď podepsali VVD, tak sice budeme dostávat méně gólů, ale stejně to nebude ono, protože obrana bude stále vystavována situacím, kdy už předem bude tahat za kratší konec a z toho dřív nebo později faily vyplynou i u kvalitních stoperů.

Navíc ze zlepšení na křídlech a v záloze vyplývá i zlepšení v přechodové a finální fázi, kde to tak nebylo v loňske sezoně úplně ono. Hlavně ta přechodová fáze byla tragédie a spousta našich akcí končila blbou ztrátou míče, protiútokem soupeře a to se pak není čemu divit, že dostáváme zbytečné góly. Prakticky to budou dvě mouchy jednou ranou, pokud se podaří zlepšit záloha a křídla.

Ale tu skepsi částečně chápu opravdu na tom teď nejsme moc dobře

Reagovat
aep_Ceallach

Poslední roky jsme byli tým co pravidelně uhrával Top4. Poslední 3 sezóny se toho až tolik nezměnilo. A nečekám že budeme tým který bude útočit na titul. Takže možná proto necítím, že by jsme na tom byli tak špatně. Nehledě na to, že jsme po 20 letech vyměnili manažera na kterém v podstatě vše stálo celou tu dobu. Nadávat na vedení a Emeryho můžeme jak chceme, ale faktem je že s tou změnou se poprali obstojně. Jasně, mluví se tady o prohraném finále EL a bodu který nám chyběl do top4 že to byl provar. S tím jde souhlasit. Ale v konečnem důsledku to není tak špatné. Horší byla předváděna hra. A to by se mělo vyřešit vylepšením zálohy a křídel.

Konec konců i v prohlášení Kroenkeho je plno sraček, ale nedá se nesouhlasit s tím, že nejde vybudovat nějakou hierarchii ve vedení ze dne na den. Uvidíme. Každopádně asi nemám takové nároky jako ostatní

Reagovat
Golasso

Já se právě současného vedení a Emeryho dost často zastávám. Mně dělají spíš starosti ty těžkosti, do kterých jsme se dostali vinou minulého vedení. Bohužel nás konkurence předběhla a jsem zvědavý, jak se z té sestupné spirály dostaneme. Nové vedení to bude mít hodně těžké.

To je pravda, že to nejde vybudovat za den. Snad jsme na dobré cestě, klub konečně buduje moderní strukturu a s příchodem Edua se to vedení snad už nějak ustálilo. Teď už jen nějak restartovat ekonomiku klubu a snad to půjde

Reagovat
aep_Ceallach

V kontrastu s tím, jak se v posledních letech utrácí a majitelé sypou do klubů peníze prostřednictvím sponzorských smluv jsme chudí příbuzní a zřejmě to vyvolává dojem že jsme chudí. Ale právě proto že ten klub byl vždy soběstačný je pro mě zásadní fakt proč je to klub kterému fandím.

Zkrátka já z toho takový strach nemám a věřím že to jde správným směrem. Letošní nákupy trochu napoví jak na tom jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ono by stacilo aby tam netragedil mustafi. ano, zaloha toho dodrbe vela, ale to co on je schopny vystrajat a jeho vystupovanie, to je proste tragedia. bez toho stopera sa nepohnete ani s hocijakou zmenou organizacie

Reagovat
Golasso

Jako jo, jak jsem psal, ta obrana je banda vemen a Mustafi tam tomu kraluje, ale ani on by nezvládl pokazit tolik věcí, když by se nedostával zbytečně pod tlak. I z děravého kýblu ti proteče míň, když toho tam míň naleješ .

Taky máme na stoperu spoustu potenciálně kvalitního mládí (Holding, Mavropanos), vrátil se Chambers a za rok snad přijde ten Saliba. Uvidíme, co z toho bude. Tuhle sezonu ještě budeme v obraně určitě hořet, ale do budoucna by z toho něco být mohlo.

Nejnutněji z obrany potřebujeme posílit hlavně na LB, protože s Kolasinacem nemůžeme přejít na systém se čtyřmi obránci.

Reagovat
fenixLFC

obrana bude musiet neico riesit stale a ten stoper to vyriesi viac. my sme prividieli vvd a ta obrana sla neskutocne hore aj bez vyraznych systemovych zmien. a ked pises o LB monreal je uz odpisany? ved ten tam moze hrat

Reagovat
Golasso

Právě u vás byl VVD jeden z posledních dílků skládačky. My máme na prd kromě stoperů i kraje obrany (při zranění Belleho), zálohu a křídla pro jistotu nemáme vůbec. Na těch stoperech máme aspoň nadějné mladíky. Stoper je potřeba, ale nemyslím si, že by se jím mělo začínat při takto omezených financích.

No Monreal už není nejmladší a spíš se s ním počítá na stopera bych řekl. Takže to není moc dobré řešení

Reagovat
jacobT

Kolkokrat si videl hrat Manolasa?

Reagovat
Svatej

Wow pěkně si pohráli

Reagovat
VersaceChain

Vždycky když je mi smutno z toho, co se s námi stalo, vzpomenu si na Arsenal a hned mi je líp mít radost z hostovacky bez opce, to jste dopadli

Reagovat
Ondiis

Když si přečtu to první souvětí a změním Arsenal za United, tak to platím pro mě úplně stejně

Reagovat
Counter

Jn, v tomhle si můžeme podat ruce.

Reagovat
VersaceChain

Když ti nevadí být farmou

Reagovat
Anacron

Píše fanoušek United

Reagovat
VersaceChain

Komu rozehravame hrace prosimte?

Reagovat
valloire

nám

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Gunner14

Však jste od doby co odešel Ferguson skončili jen jednou před náma

Reagovat
VersaceChain

Ale aspoň jsme si zachovali nějakou dústojnost a neděláme farmu lepším týmům

Reagovat
Gunner14

Vy jste ten poslední tým, který mě napadne při slově důstojnost.

Reagovat
VersaceChain

Nechcete Pereiru? hostovačka bez opce, třeba by se u vás rozehrál

Reagovat
Gunner14

Alexise pošlete na hostování.

Reagovat
VersaceChain

Kéžby Cokoli, hlavně se zbavit jeho obřího platu.

Reagovat
Golasso

Ne díky, my bereme jen z lepších týmů. Sám jsi to psal.

Reagovat
VersaceChain

Pravda, nicméně už před tímhle jsem si myslel, že víc klesnout nejde.. a viditelně jde.

Reagovat
PP

na vaši současnou úroveň..

Reagovat
tunkic

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Reagovat
Minister

krásne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Důstojný Manchester United? Ty co bereš za drogy

Reagovat
tunkic

Jojo, ManU si nás hrozně maže na chleba

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
TopinB

Link na gol? Jsem v praci, takze se nemuzu divat na cely zapas

Reagovat
Raylan

Skvěle pressujem a Jorgi první asistence u nás ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

PALIšič

Reagovat
Svatej

Sakra, ten je rychlej

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé by si ho ve stovce namazal na chleba jak lučinu

Reagovat
Svatej

Přirozeně, to všichni vaší hráči, jste jedničky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom konstatuji fakta

Reagovat
smazaný uživatel

po 50metroch by dembele lezal na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože by dával Pulišičovi náskok

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vies ako som tom myslel

Reagovat
Svatej

Neví, dokud tam nenapíšeš něco o Messim, tak má vypnuto.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ta arogance barcelonských kids je komická

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvý polčas Pedro úplne mimo a Azpi mu teda tiež nepomáha, zato Pulisic WAU! S Emersonom si tú ľavú stranu pekne dávajú.

Reagovat
blade115

Ovšem tohle je velká paráda. Místy chybí vytříbenější technika, kvalita nebo zkušenosti, ale ta pracovitost to dostatečně vynahrazuje. A to ani není vyloženě béčko Barcelony a hraje se bez Kantého. Největšá překvapení je asi to, jak funguje ta středová dvojka. Odebírá balóny, krásně propojuje defenzivu s ofenzivou, pozičně oba skvělí a nekazí. Jorginho by se jen mohl zbavit toho návyku hrát tak často balóny na jistotu na stopery.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl bych to vidět s Messim, to bych by zvědav, jak byste se s tím popasovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to chcel vidieť s Kantém,CHO a Rudigerom...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, že ti na vaši hru mají takový vliv jako Messi pro FCB

Reagovat
smazaný uživatel

No tak určite by sa s tým Chelsea s týmito tromi v zostave popasovala lepšie, než bez nich, v tom bola pointa.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem pochopil, jen jsem si myslil, že ten rozdíl v FCB by byl ještě větší

Reagovat
mesyas

Zase barcelona i bez messiho má tak 2x lepší kadr, vždyť až na 3 jména tam je každý lepší.

Reagovat
Svatej

To by bylo hezky, kdyby to bylo na hristi vidět. Chelsea byla lepši v mnoha ohledech.

Reagovat
icemike

Kante má větší vliv jak Hazard

Reagovat
fenixLFC

tak to nikto na svete kedze barca bez messiho si nevie ani prdnut ale s kantem loftusom a cho by ta kvalita chelsea bola kdesi inde, ved takto hraju bez dvoch najlepsich zaloznikov a najlepsieho ofenzivneho hraca

Reagovat
Raylan

Ta trojka Kova Jorgi Mount zatím v cely přípravě funguje skvěle. Jorgi letos hodně lidem vytře zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím skoro vytřel Griezmannovi koleno

Reagovat
Raylan

Jj a taky Busquetse u gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vytřel záludný Pedro, který mu španělsky zařval, že má volno.

Reagovat
Svatej

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
icemike

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Ako som pisal pred casom, Kova vam bude robit radost. Som o yom presvedceny, nehladiac na predoslu sezonu.

Reagovat
Svatej

Plus ještě stále není náš současné nejkvalitnější ofenzivní hráč Ruben. Rudi a Odoi taky.. Ten tým zdaleka není kompletní, ale je teda dost zábavný je sledovat. Každopádně s těma nahrávkami dozadu jsem si toho vsimnul u celyho týmu, často je to zbytečné opatrný.

Jinak Griezmann mi tam do toho totálně nesedí. Jedinej moment měl ve chvíli, kdy se ta hra zrychlila v akci, na kterou byl zvyklej. Vůbec z něho necítím hrozbu. Naopak Dembele je jako fotbalista fakt super. Všechny rozhodnutí dělá rychle a hlavně z něj úplně září sebevědomí na mici. Škoda ty jeho povahy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to mi nepřijde fér to s tím Griezmannem, Barceloně chybí nejlepší hráč na kterém vše staví, důležitější bude souhra s Messim

Reagovat
Svatej

Tak v diskuzích se dost velebila jeho schopnost hry v kombinaci, v rychlosti a orientaci na hristi, ale zatím tam nic z toho nevidím na vyšší úrovni, než mají ti mladí kluci pod ním. Abraham na druhý straně taky nemá hned dva hráče, kteří mu mají dávat full servis, ale přesto je ho plný hřiště, vyhrává souboje, dal gól a do dalších šanci se dostává... Ale jasný, ani to neberu jako finální hodnocení, spíš jen současnej dojem..

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu

Ale teď se dívám na ty vaše soupeře v přípravě, to nejsou moc top kluby (dnešek jest výjimkou), to je u vás běžné?

Reagovat
Svatej

Běžně se tam objevovaly alespoň dva kluby, dřív dost z Itálie, ale jinak mám taky dojem, že víc jak prave ty dva silný kluby v přípravě nemivame, často spíš ještě min, bohužel.. Ve výsledku ale asi chápu, že tým potřebuje spíš se učit různý návyky a signaly, než se otukavat a pomerovat..

Reagovat
icemike

Dříve jsme hrávali ten international cup, letos se jde klidnější cestou (Japonsko je pro sponzora)

Reagovat
patas92

To jsou soudy zase. Však to je první zápas přípravy vs. čvrtý

Reagovat
Svatej

Však to není žádný hodnocení jeho nákupu v obecný rovině. Hodnotím pouze tenhle zápas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

I tak se mi Griez líbí, v postupným útoku bude jeho kvalita neocenitelná, naopak Dembélé opět několik zbytečných ztrát. Riqui boží, tah s Oriolem na RB a Sergim v záloze naopak mohl vymyslet pouze Valverde.

Reagovat
Visca el barca

Ta snaha Roberta vecpat kamkoliv v sestavě je přímo šílená.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Oriol bol fakt na RB? ja som myslel ze to je preklep na flashscore (ako obvykle).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fakt, byl to překlep od Valverdeho. Sergi v záloze taky “nečekaně” dost mimo, Riqui nejlepší a Griez v mezihře velmi dobrý.

Reagovat
Visca el barca

ROberto mi díky Valverdemu začína lézt silně na nervy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinde než na RB prostě hrát nemůže, protože jeho jediný silný stránky jsou vyvážení míče a časování náběhů, což se dobře využívá s Messim. Jinak ve všem průměr, na zálohu nemá vůbec přehled, techniku ani sílu v soubojích.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

najhorsie je, ze on uz nema ani na RB. Ano, mal tam dobru 1 sezonu, ktoru mal fantasticku - vtedy vsak vedel (dobre) zahrat aj v zaloha, aj na LB aj u utoku na kridle.

Jeho predposledna sezona ukazala, ze v zalohe zacina silne zaostavat, posledna ukazala to iste aj na RB (aby som na nho len nekydal, par zapasov - vzdy na NC - mal dobrych - vid 1. vs LFC).

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme sa tento rok od Ernieho nedockali nejakych necakanych Top chef maskrt v zostave

Reagovat
smazaný uživatel

no Messi no party

Reagovat
MiChaEl
Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj mě to ani nemrzí, beztak je to víc celebrita než fotbalista. Lepší odchod teď, než ho pořád zlepšovat a pak by zdrhnul ve dvaceti.

Reagovat
MiChaEl

Nemam cas to sledovat velmi, ale aj podla komentov to tak vyzera. Potom v poradku, hlavne ze sa podpisal Moriba.

Reagovat
Visca el barca

Kdo je vlastně teď nejvetší talent v La Masii??

Reagovat
MiChaEl

Ako vravim, nemam cas casto sledovat ani Barcu, nieto este Bcko a La Masiu, ale Ilaix Moriba je meno na zapamatanie.

Reagovat
smazaný uživatel

snad konecne bude Arsenal pred KFC raz im to stastie musi vyprsat

Reagovat
C-M@ster

stastie?

Reagovat
smazaný uživatel

stesti

Reagovat
pedroLFC

Štěstí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je KFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Kentucky Fried Chicken

Reagovat
smazaný uživatel

jediny fast food, ktory si raz za cas doprajem a Spurs

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč se tak Spurs říká?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo su to proklate dobre slepice

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
db18

Uerdingen

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, to jsem si už vyhledal

Reagovat
JohnKoul

kuřecí od Babiše

Reagovat
Gareth Bale 11

Štěstí.

Reagovat
wyqinac

to je pravda, to neni jen o stesti, hrat dobre a stejne nemit zadnou trofej, to chce umeni

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak ono je dost klubu, který hrajou fajn fotbal a trofeje nevyhrávaj, nevim co je u tohodle furt tak k smíchu. . A furt radši budu koukat na hezky fotbal a nemít trofeje, než obráceně.

Reagovat
Counter

Reagovat
fajdax

Moc hezkej výkon. Slušně kombinujeme.

Reagovat
SunFells

Není se čeho bát. Když bude dobrý, tak si ho Arsenal za rok patrně koupí.

Reagovat
Masi

Nechci být pesimista, ale pořád si myslím, že měl letos zůstat a své minuty dostat. Jestli tam chybí opce, měl by to být důkaz, že je dostane příští sezónu, pokud to bude ok. Připomíná mi to Kovačiće, se kterým se počítalo. Avšak jeho sezóna byla hodně za očekáváním a tak došlo k prodeji. Tak či onak, pokud se mu bude dařit, měl by se zase vrátit, neboť za Modriće je to skvělá náhrada. Nicméně i to, že nezůstal letos má svůj důvod a možná se budu nakonec ještě divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva pro Barcelonu. Jen ať jim tam běhají Modric s Kroosem za zenitem a ne mladý hráč, který jim může dát impuls.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

a teraz im PSG ukradlo Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zachvilu zacne pozerat jeho videa

Reagovat
misinho7

nieco sa Kubo ale s jeho videii naucil, teraz este nech sa nauci cosi osobne a bude to fajn

Reagovat
blaugrana

Strasne predcasne zavery. :)

Reagovat
misinho7

OT: Barce zdrhol dalsi mega talent, Xavi Simons. Po Kubovi teda dalsi mega talent. Vraj ho uchmatne PSG.

Treneri v La Masii sa musia buchat o hlavu. Vychovavaju hracov a oni potom zdrhnu. Na to ze tam boli tolko rokov moc Cule sa nestali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba zarezal FIFA ban v prvom rade. Chcel sa vratit, ale zrejme sa Segura potreboval zahrat na sefa. A kedze sa asi chcel vratit do Spanielska, kde to pozna, tak Real bola jedina volba bohuzial.

Na druhej strane Simonsovi od malicka masirovali ego, snad este vac jak Deulofeuovi a za agenta ma Raiolu. Tam sa nic ine ani cakat nedalo.

Reagovat
misinho7

U Kuba to ale riadne dojebal. Cital som vyjadrenia trenerov a boli riadne nadrbani. Miesto toho kupite dajakeho ineho japonca aby ste nejak urovnali tamto

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, najvacsia chyba a strata za posledne dekady, ako povedali treneri z akademie. A vsetko kvoli v milionu eur a nejakej istote, ze sa dostane do acka Pritom Ilaixovi uz teraz ked ma 16 rokov bezi plat 1mega rocne. A ako bonus podpisu ineho japoncika

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kubo je neskutečný průser, ten má obrovský talent. Navíc to jsou takoví hlupáci, že ho odmítnou před japonským turné, kde by ho s trochou mediální masírky měli zaplacenýho na několik let dopředu. Za to by měly padat hlavy.

Reagovat
Visca el barca

Vlastně jakej byl důvod, že jsme ten milion nedali? On chtěl víc k nám než do Realu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na začátku určitě chtěl zpátky do Barcy. Prý by to narušilo platovou morálku a místo v áčku nikomu neslibujeme, což je prostě hloupost. A jako perlička se pak někdo (myslím Amor nebo Bakero) vyjádřil, že nezapadá do našeho herního rozestavení, což je absolutní nesmysl.

Reagovat
Visca el barca

A kolik jako bere teď v Realu, že to byl takový problém? Ten nás bude jednou hodně mrzet, na něm je vidět jak je hrozně dobrej. Tak jako je vidět na Riquim, že to bude světovej záložník

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím mega čistýho ročně, u nás mu nabízeli 250 tisíc. Riqui je po Frenkiem náš nejlepší ofenzivní záložník, tudíž čekám, že ho ještě před koncem přípravy vrátí do béčka sbírat zkušenosti ve třetí lize.

Reagovat
Visca el barca

Tomu nerozumím. Vždyť to vidí i slepej, že Riqui je dělo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme no, je úžasný, ale nevěřím tomu, že mu Valverde dá opravdovou šanci, zvlášť ve chvíli, kdy tam nesmyslně cpe Roberta, neví co s Coutinhem a pořád tu bude navíc minimálně jeden z dvojice Rakitić/Vidal.

Reagovat
Visca el barca

Já bych se nebál jít příští rok do sezony se zálohou Busi, Frenkie, Arthur, Puig, Aleňa a Vidal. Ale bohužel je tu Ernesto.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Amor a bakero su hracske legendy, ale co predvadzaju v tej akademii, to je na echtovneho budspenceraka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naštěstí by oba měli co nevidět skončit.

Reagovat
patas92

V jeho ročníku jsou prý mnohem lepší hráči, než Simons. Jak píše Hristo výše, on je docela hype...Tak to snad taková ztráta nebude.

Reagovat
misinho7

neviem nemam ho nasledovaneho, len sledujem ten hype okolo neho, predpokaldam ze potencial ma... a bol aj kapitanom ako pozeram

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mnohem lepší bych se neodvážil tvrdit, určitě patřil mezi TOP talenty. Ale bylo s ním dost problémů, chtěl individuální podmínky a má za agenta Raiolu, což do budoucna značí mnoho. Já jeho odchodu rozhodně litovat nebudu, ačkoliv to prý byl velký talent.

Reagovat
Tombull

V jeho ročníku jsou hodně lepší hráči - Moriba,Casado,Balde,Alustey,Alba. Simmons poslední dobou spíš blbnul na instagramu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ilaix asi ano, zbytek bych neřekl. I tak nechci soudit, jelikož to mám formou zprostředkovaných informací, sám jsem toho viděl málo.

Reagovat
Visca el barca

A k čemu vám Kubo a spol budou, když to trénuje zidane?

Reagovat
misinho7

A ? Kto lepsi to ma trenovat? Zizu ma svoje kone sice ale tie starnu, priestor dostat budu museit aj mladici. A od koho lepsieho sa maju ucit ked nie od takej legendy.

Reagovat
Visca el barca

Zidane a práce s mladými? tak to pak jo

Reagovat
misinho7

Hovoris ako keby trenoval 20 rokov. Trenuje este len chvilu, za tu dobu dal proste preistor top hracom na svojich postoch a povyhraval vsetko. Teraz nadisla chvila obmeny, kde sa bude museit spolahnut aj na tie talenty ktorych tam ma kopy. Uvidi sa ako ich zapoji. Ale hned ho odpisovat ...

Reagovat
Visca el barca

Xavi Simons je vcelku hype. A pokud si vybral PSG, tak mě to mrzí dvakrát míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vas posilaj talenti do prdele tak uz nejsou megatalenti a budoucnost ktera nahradi Xaviho ale v jinem teamu hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten s jeho nickem tady co fandi Barcelone si ho teda vytvarel zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
misinho7

hned som si nanho spomenul

Reagovat
RadekVonCZE

Též

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Hokaido

Já jsem minule četl o La Masii článek. Nedivím se, že vám zdrhají hráči. Mimojiný tam bylo, že máte nejlevnější stravování od nějaký pochybný společnosti.

Reagovat
valloire

catering z Polska

Reagovat
RadekVonCZE

Simons je hype

Reagovat
Kluivert9

La masii se tady pravidelně vysmíváte, neuznáváte ji, ale když z ní někdo odejde, tak je to hned mega talent. Úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo se mohl vrátit do Barcelony, ale ta ho nechtěla přeplatit a zajistit mu místo v áčku smluvně, když na to ještě nemá. Tak odešel za prachama do horšího týmu. Simons mohl vydržet a držet se příkladu Riquiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Do momentalne horsiho teamu asi kterej se muze zlepsit ale jde do lepsiho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi v pořádku? Zrovna jsi napsal dva opaky jako jednu věc.

Reagovat
Svatej

Kepa vrací dluh

Reagovat
Mimalu

na zemi je rychle, ale až Barcelonu napadne střílet vzduchem, tak to bude mít horší

Reagovat
Svatej

No tohle byla narážka na jeho gesto, kdy zadal o střídání. Ale když jsme u toho, tak souhlasím.

Reagovat
Ed_Hazard

Todibo skoda. Mohool byt krasny goal

Reagovat
Svatej

Ten tým je s Pedrem, Giroudem a Kenedym i pro fandů CFC najednou hrozně nezajimavej ta nekvalita je šílené znát i ve srovnání s tou trojkou z prvního poločasu..

Reagovat
Raylan

Počkej až tam prijde Bakayoko a Drinkvodka. Kenedy mě teda ale taky vůbec nebaví, nebýt zranenej CHO, tak už tam ani není

Reagovat
Svatej

No, tak teď už není sledovatelnej už nejspíš ani přímo ze hriste

Reagovat
blade115

Já už to v té 60. vypnul, to nemělo smysl dál koukat. Zajímavý je jen Tomori a ten stejně půjde hostovat.

Reagovat
Raylan

Zouma

Reagovat
blade115

Tak ten pro mě zrovna ničím zajímavý není. Dřív jo, ale to zranění ho úplně zničilo a na nejvyšší úroveň už mu nevěřím. Na stoperu bych nejraději viděl Rüdiho a Azpiho. Plus teda nelze úplně ignorovat, že Luiz teď zrovna nehraje jak retard a ještě je tu Christensen, který je na tom úplně stejně jak Zouma, navíc mladší.

Reagovat
Raylan

Tak to ja zas naopak Zoumovi věřím, zvlášť když Rudi bude na začátku nejspíš out. Christensen mě nikdy nepřesvědčil.

Reagovat
Talker

"Plus teda nelze úplně ignorovat, že Luiz teď zrovna nehraje jak retard"

Myslel si spíš, že v minulé sezoně na něm stála hra týmu, zvládl to výborně a hrál drtivou většinu zápasů naprosto výborně. Nebo ne?

Nehledě na to, že Azpi na stopera je obrovský otazník a nemyslím si, že k tomu dojde. Máme 4 slušné stopery a přesouvat Azpiho na stopera do trojčlenné obrany je něco úplně jiného, než v té ve čtyřclenné. Jemu pro to chybí nejen samotná herní zkušenost ze stopera, ale i výška. Dost bysme hořeli ve vzduchu.

Reagovat
Mimalu

Kepa moc vysokých balónů nesebere a už tak nás při standartkách šikanuje polovina týmů v PL....

Reagovat
blade115

Těžko říct, loni jsem viděl zápasů, že bych to spočítal na rukou... Ale už to, že jsem to napsal takhle, je neskutečná poklona, tak buď rád a netlač na pilu.

Azpi na stoperu by vyřešil problém s jeho neaktivitou směrem dopředu a s Jamesovým místem v týmu. Výšku dodají Rüdi a Alonso, u Emersona jsem pořád skeptik, že si základ udrží.

Reagovat
Talker

Ok

Já tě chápu, kdybychom hráli na 3-5-2/3-4-3, tak by to smysl dávalo. Kdybys udělal obranu James-Azpi-Rudi-Alonso, tak ti na jedné straně chybí u každého hráče 10-15 centimetrů.

Reagovat
smazaný uživatel

JFK a jeho střely

Reagovat
Pinturicchio

Docela černý humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Zásah do šedého

Reagovat
Pinturicchio

U mě určitě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
patas92

To vypadá , že Rafinha bude mít opět výbornou přípravu, zůstane v týmu a někdy v říjmu mu zas upadne noha nebo něco.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rafinha je nejlepší hráč přípravy v historii Barcy Kdyby vydržel zdravý (vím, že už je to dost naivní), tak je to naprosto ideální záplata na několik postů. A ještě by se mohl prodat Malcom, který na to nemá herní inteligenci.

Reagovat
patas92

Mně přijde i takový hrozně těžkopádný, když se člověk koukne na Nerese nebo ostatní brazilce. A hlavně pro něj už není místo, no.

Reagovat
Visca el barca

Taky mi Malcom přijde vcelku těžkopádnější, což jsem nečekal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě no, ale spíš bych jako příčinu pořád viděl spíš to, že nemá prostor pro svou hru. Žádnýho přímočarýho hráče neutáhneme kvůli tomu, že si nemůžou dovolit ztrácet míče. Malcom či Neres jsou zvyklí z deseti akcí třikrát udělat výhodu pro svůj tým a zbytek míčů (často i jednoduše) poztrácet s tím, že zbytek týmu to ubrání, to u nás není možný, protože bráníme jednak špatně, navíc i v menším počtu hráčů. A pak se taky mnohem častěji (skoro vždycky) hraje proti postavenýmu bloku, což není jejich silná stránka, je to vidět i na Dembélém.

Reagovat
Visca el barca

Dembelé ale je tak dobrý, že se s tím dokáže vypořádat. Malcom má bohužel daleko větší problémy.

Reagovat
blaugrana

To je stale ta ista pesnicka. On oslnuje kazdu pripravu len preto, ze 8 mediacov nehra a potom e z neho v pici.

Reagovat
risk je zisk

Kennedy je hroznej.

Reagovat
Raylan

Barkley teda zatím hraje v přípravě dobře

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozny vypatlanec, ale futbalusta vyzera byt dobry, aj ked asi malokto od nas co sa nanho tesime ho videl aj hrat zapas...v zime sa nasli experti ktori sa tesili na suareza ze bude lepsi ako ramsey

Reagovat
cejen13

Vypatlanec? V kterým smyslu?

Reagovat
cejen13

No tak hlavně, aby byl platnej na hřišti

Reagovat
Gunner14

Pokrytče, kdyby řekl že chce vybombit slepice v Londýně, tak mu tleskáš.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Byl vtip Jarmilko.

Reagovat
C-M@ster

To mu bylo 18, když to řekl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
C-M@ster

Když mně bylo 18, myslel jsem, že zrušit senát je dobrej nápad...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rozum

Reagovat
valloire

no je

Reagovat
SunFells

Toto je zas z toho druhého konce ...senilita.

Reagovat
valloire

fakt? k čemu je dobrej? a tu senilitu si laskavě nech jo?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

boli tu taki, neviem v ktorych clankoch, fakt sa mi to nechce hladat

Reagovat
krisa

a nebylo to vlevo dole?

Reagovat
Generalní Gladiator

rakitič a puig to je jako nebe a nudy v práci s míčem,nápady,schopností nšco vymyslet,..ach jo

Reagovat
risk je zisk

Paráda Barkley

Reagovat
Talker

Barkley slušně. Jsem fakt zvědavý na ten boj o pozici AM. Sice se říká, že je to dřevák, ale znova ukázal, že dokáže dát gol.

Reagovat
Raylan

V přípravě hraje parádně, tahle pozice mu sedí mnohem víc, než to co hrál pod Sarrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETA VYSLALA DĚLO!!!

Reagovat
blaugrana

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Fekir by byl lepší

Reagovat
Ondiis

Fekir je jiný a hlavně méně potřebný post

Reagovat
C-M@ster

Everton už pomalu investuje do budoucnosti a stálo je to jen pár dresů

https://www.facebook.com/WayneRooney/photos/a.727076874017950/2509831302409156/?type=3&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Free A$AP

Reagovat
Mastný Chobot

Whatsapp Ricky

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší prezident od Reagana ťa oslobodí brácho

Reagovat
Hokaido

Zápas jsem neviděl, tak jen připomínám:

Kanté > Busquets

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmost, to nemusíš psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Oriol Busquets určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ktože?

Reagovat
smazaný uživatel

Vygoogli nebo koukni na sestavu proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam hrali dokonca dvaja busqeti

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden horší ako druhý potom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

čas dožene každýho.

Reagovat
celeb

uz zhruba rok to plati.

Obrovska skoda, ze Busq tak skoro odisiel. Na 2. strane 10 rokov podaval maximalne konzistentne vykony na TOP urovni. Ziadnu vyraznejsiu krizu si u nho nepamatam. O to viac je smutejsie, ako zrazu este v dobrom veku chradne.

Reagovat
Rattlesnake

přitom je to u něj trošku postavený na hlavu. busqets byl vždycky extrémě neatletický - v jeho dvaceti letech by ho ve sprintu předběhly šedesátiletý báby a to doslova - takže by s postupujícím věkem měl zkušenostma "zrát do krásy" a odcházející fyzický atributy neměly hrát takovou roli. želbohu odchází hlavou.

Reagovat
celeb

Tam musi byt nejaka kriza vo vztahu alebo nieco podobne. Vidiet to aj na tom, ako straca lopty. On bol genius, ktory svojou pozicnou kontrolou mal fantasticky naskok pred vsetkmi. A prave to vie teraz casto zlyhat.

Reagovat
Sandstorm

Joelinton na zdravotní prohlídku. Je až v neuvěřitelný, že Newcastle dá 40 mil. Liber za jednoho hráče. Whats up Arsenal.

Reagovat
Mastný Chobot

WhatsApp Srandastrom

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Neutron

je az neuveritelne za akeho hraca to vobec dava Newcastle 40 mega

Reagovat
Sandstorm

Aby bylo vidět, že s ním Zidane nepočítá.

Reagovat
misinho7

sak to je klasicky urcenie hraca ktory hraje s timom, ktory ma aktualne loptu..bezna vec na treningoch

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Když si to trochu přiblížíš, má v puse píšťalku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

quarterback.

Reagovat
smazaný uživatel

Plán B, bude asistent trenéra ->>> stavět kužílky a tak..

Reagovat
elChe

Kužel vidím tě...

Reagovat
fenixLFC

ako inak vyzera chelsea pod lampardom? co chce hrat co mu ide co nie? ako je na tom obrana a strielanie golov? od koho cakat nejake zazraky dopredu teda goly a asitencie? bude obrana schopna drzat ciste konta? cele zapasy sa mi pozerat nechce

Reagovat
Whitemedia

nějak moc zvědavý..

Reagovat
Counter

Fanta se blíží

Reagovat
fenixLFC

pssst, v skutocnosti mam strach z chelsea

Reagovat
Whitemedia

Jsem rád, že jsem byl líný ti odpovědět.. při představě, jak ti posílám delší odpověď jen kvůli nějaké fantě

Reagovat
fenixLFC

mna to ale vazne zaujimalo co od vas cakat v sezone. Fanta ma vplyv ale blnie je to vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, viděl jsem zatím akorát, že prohráli s nějakými japonskými motorkáří a od srdce jsem se jim zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PanAu

Tady ma někdo strach

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá peníze, tak musí přivádět průměrné hráče na hostování

Reagovat
SunFells

Reagovat
tunkic

Au

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu z první půle bych se nebál poslat do soutěžního zápasu. Jen jestli se brzy uzdraví Kanté, tak místo Kovačiče a Girouda točit s Abrahamem. Rudiger, Loftus, Hudson a Willian asi budou chybět déle myslim.

Reagovat
iamek

Podľa Gazetta Dello Sport pripravuje Inter Miláno finálnu ponuku za Lukakua, ktorá by mala byť vo výške 55 miliónov Eur plus Ivan Perišič. #manutdczsk

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

btw #manutdczsk jsou tak dva dny pozadu ne? Tohle uz mezitim bulvar nahradil jinou variantou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn nabídka.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Makiii

Oni jsou fakt namrdani?

jestli ho tak chteji a on chce jit, tak at proste prasknou na stul to co minimalne chceme a to je to, za co jsme ho koupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou cenu už nemá.

Reagovat
Busby babes

ma vetsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem, dvojnásobnou.

Reagovat
Busby babes

to jsem nerekl.

Reagovat
Busby babes

ale jinak teda. 26 let, nejlepsi strelec belgie v historii, porad za ne dava goly, i u nas byl docela produktivni na to, jak spatne jsme hrali, pujde do lehci ligy, kde klidne muze pravidelne davat pres 20 golu... sorry, ale ma vetsi cenu nez za jakou jsme ho kupovali na dnesnim trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo jenom inter za něj tolik nedá, a moc si nemyslím, že někdo mimo anglii tolik dá možná tak PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Lehčí ligy.. tvrdá obrana, beton. Ale 80 je prostě moc.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ľahšia liga mýtus .. pre útočníkov je SERIE A najťažšia liga

Reagovat
PP

blbost.. každý ví, že kluby v PL mají neskutečné prachy, proto je každý podojí. Se podívej, jací hráči v rámci PL přestupují a za kolik.. Real, Juve, Barca, PSG by to mohly dát, ale nikdo jiný.

Reagovat
Busby babes

no tak ho treba taky Inter nekoupi. Nebo koupi jen proto, ze se ho budeme chtit zbavit. Ale jeho cena je proste vyssi nez za kolik jsme ho kupovali. Ze si pripadne Inter nemuze dovolit s tim preci nema moc co delat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

za kazde kilo nadvahy 2 miliony navyse

Reagovat
icemike

*on je větší

Reagovat
fenixLFC

taliani...este mohli poziadat aby ste platili polovicu platu a oni ho zobrali na hostovacku

Reagovat
smazaný uživatel

já teďkom zas čel, že na lukakua serou a směřují své pohledy na džeka. Jinak i kdyby tam byl kdokoliv jinej i kromě perisice tak bych to nebral. Zase škoda, že inter se neplácne přes kapsu a těch 70 mega nedaj

Reagovat
fenixLFC

nemali chciet oboch?

Reagovat
smazaný uživatel

odmietol by som a dalsia by mozno bola 55 + Icardi + Perisic

Reagovat
smazaný uživatel

icardiho už nabízeli to jsme odmítli

Reagovat
Kapřík

To se divím, takovej srdcař.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim ci to nezatrhla ta jeho stara

Reagovat
Rip

Dobrá nabídka.

Reagovat
Neutron

Perisica nech si strcia dopice pekne

Reagovat
vitasrp

Jinak teda i tenhle rok bych chtěl udělat nějakej ten organizovanej výlet na utkání Arsenalu. Protože tam v průběhu podzimu dlouho nic atraktivního není (krom Tottenhamu, který se hraje moc brzo), zvolil bych utkání s Manchesterem City, který by se mělo hrát předběžně 14. prosince.

Cena by byla okolo 9 tisíc za osobu a zahrnovala by zpáteční letenky, dopravu z letiště do centra a zpátky, ubytování na 2 noci a vstupenku do horního patra stadiónu. Do Anglie by se letělo den před utkáním, návrat by pak byl den po něm. Pokud bude mít někdo zájem, ať mi napíše tady do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Pokud by měl někdo zájem čistě o lístky na duel s Tottenhamem, který se hraje 1. září, tak to taky není problém, sehnat bych je dokázal za cenu nějakých 3400 Kč za kus.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mercury

aspoň se v davu neztratí

Reagovat
Swarley

Hráč to může být parádní, ale podmínky úplně k hovnu...to je solidní provar...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: To jako vážně jsme pustili Xavi Simonse do PSG? Ať jde Bart do píči. Zmrd.

Reagovat
LAM

Má za agenta Raoilu.Barca mu novou smlouvu nabídla,ale oni ji odmítli a chtěli dvojnásobek.16 hráč kterej ještě naprosto nic neukázal si už teď bude diktovat?Ať jde a ukáže se jinde.Taky se nemusí nikdy prosadit.

Reagovat
LAM

16 letej.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

chuji

Reagovat
valloire

sorry, ale je to vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si až ho budem vykupovat jako Fabregase, Albu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo budeme radi ze odisiel pri prvej prilezitosti, lebo dopadne ako Deulo, Bojan, alebo Victor Vazquez.

Reagovat
Visca el barca

Tohle se nedá nikdy dopředu říct. Dva roky zpátky jsme tu proklínali vedení, že se neudělal Asensio. Dnes by jsme ho nechtěli ani zadarmo.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Rip

Bez opce? Má to Arsenal zapotřebí se tak ponižovat?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pharrell

Reagovat
eder

Barcelona vs chelski 0:2. Zase se ukázalo, že Barca bez Suáreze a hlavně bez Coutinha je vo hovně...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól dala. Ještě že máme Raketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Simons až takový megatalent jak všichni říkají nebo tam máme i lepší hrače jako třeba Ilaix Moriba nebo Ansu Fati?

Reagovat
torcida

lepšieho nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je o 2 roky starší. Simons má mnohem vyšší potenciál. Už ho sleduju od 13 let.

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

Tvojich nebo jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho. V mých 13 ho ještě kojila máma.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati je este stale otvoreny myslim. Tiez mu konci zmluva a o novej sa zatial moc nenapisalo. Ale inak jeden z TOP5 co sa tyka akademie.

Reagovat
vilp

Hazard zase záloha ve 4-4-2. Co to ten Zidane dělá pane bože...

Reagovat
misinho7

Na jednej strane som rad ze tie zostavy rozlozil. Ale ked vidim tu zostavu a v nej Lucasa tak sa mi ani nechce cakat do tej 1. Chcel som pozreit prvy polcas s tym ze tam bude Eden a na druhej strane Vinco alebo Rodrygo no sklamal som sa

Ale zatial netusim co Zizu skusa. O tej 4-4-2 sa dost hovorilo ale ja dufam ze to nebudeme praktikova.

Reagovat
vilp

4-4-2 tomu týmu sedí, ale dávat Hazarda na kraj s jeho defenzivou je fakt blbost.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Gunner14

My zas hrajeme s Nilesem a Kolasinačem na 4 obránce. To teprv bude sranda Hazard už se těší

Reagovat
vilp

Tak to jsem dlouho neviděl, co předvedl Nacho.

Reagovat
misinho7

Nachovi uz nacisto jebe...aj rozhodca nemusel to takto riesit. V 10 minute cervena karta. Na co nam je takyto priatelak teraz? To mozu hned zabalit

Reagovat
SunFells

O piči zápas teďka no

Reagovat
misinho7

nepochopim... ani pre nas ani pre vas dobre..ok vyhrate ale co to je za priprava ked hrajete proti timu o jedneho menej ... totalna zbytocnost toto cele

Reagovat
berger321

Zvykáte si na zápasy s Barcelonou

Reagovat
SunFells

Redka v 10. minutě přáteláku

Reagovat
Robbie

Nacho je idiot ktery nechapu jak muze hrat takovy kopyto v Realu

Reagovat
misinho7

ako backup bol dobry ale siel nenormalne dole..musi ist prec

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je ultra traged na stoperu ten uz davno nema v Realu co delat. Vazquez taky nato nema, nechapu tu Zidanovou antipatii vuci kvalitnym hracem kdyz preferuje ti co nato nemaji.

Reagovat
misinho7

Lucas mal byt uz davno prec. A on ho este dnes zajebe do zakladu. Ta uchylka Zidanova na takychto kopytakov je zaujimava. Aby Kubo, Vinco a Rodrygo este neplakali cely rok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten s nekterymi sympatizuje az prilis a nehladi nato ze nato uz nemaji aneb je potreba lepsich hracu. Takhle tam Benzema bude smrdet par let. Nacho neni prirozeny stoper, nechapu proc jsme nesli po Hermosovi nebo nenechali Valleja. Nacho musi byt prodan.

Reagovat
SunFells

Ještě si můžete z Ameriky odvést Mustafiho.

Třeba by se ve Španělsku probral.

Reagovat
Robbie

Jasne stahne Jovice misto toho kokota Vazqueze

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

ten rozhodca je ultra kokot..on si mysli ze pyska snad finale LM abo co

Reagovat
misinho7

piska *

Reagovat
SunFells

Sudí to chtěl dát do rovnováhy

Reagovat
Fairplay

Úplně zbytečný zápas, stažením Jovice po 15 minutách tomu dal Zidane korunu. Co jako potřebuje testovat na Benzemovi či Vazquezovi?

Reagovat
misinho7

jeho milacikovia nemozu ist dole ... zacinam sa o Jovica bat. Skorej posadi Messiho abo Ronalda ako Karima pri Zidanovi

Reagovat
vilp

Fakt nemám slov.

Reagovat
Svatej

Rozhodčí je fakt vocas, úplně tim zkazil půlku zápasu. Edenovi to vůbec nejde, ale nějak o něj nemám strach, začne mu to vycházet, až se s hráčema začne chápat.

Koho už snad nemůžu nenávidět víc, je Ramos. U Sokratisova stromu na Modřice tam vysiloval jak malá holka a vyžadoval vyloučení, aby pak o 5 minut později dal podobnej strom soupeři a ještě cestou ke golmanovi dělal zvedací gesto Vasquez není zákeřné, ale ufnukanej teda taky fest a Carvajaluv dive v pratelaku mě zlomil už úplně. Ti fotbalisti jsou fakt úplně vypatlani.

Arsenal to kontroluje, ale nikdo mě tam tak nějak nebaví, u Realu je dost zajímavej Mendy.

Reagovat
SunFells

Sice mám na nás za pěkný kurz 3.12 vsazené, ale docela mi vadí že kontrolujem výsledek v přáteláku

Doufám v nasazení juniorů, kteří se budou víc toužit projevit sami za sebe.

Reagovat
misinho7

Lucas je kokot. Tolko k tomu..

Reagovat
SunFells

Režie s červenýma kartama taky nepočítala, když zařadili v jejich statistické tabulce pouze parametr yellow cards

Reagovat
misinho7

Asensio a Bale nastupili a Rodrygo, Vinco a Kubo lavicka. Aha to prave kridlo nase do dalsej sezony bude vazne Marco a Lucas

Reagovat
SunFells

Dobrá jeba

Reagovat
SunFells

To je fakt trapas co ta naše obrana dopustí ve vápně. Asensio

Reagovat
krisa

tak to hostování prý ještě klapnout nemusí, páč se zranil Asensio

Reagovat
Mateo16

Jasne keď Ceballos je CM

Reagovat
krisa

to jsem jen četl jinde

Reagovat
Mateo16

Prosím vás na konci sezóny potom ručne dopiste Edenovi tých 30 očakávaných gólov. Lebo v reálne budeme radi keď to dá za 2 sezóny

Asensio asi 6 mesiacov out. Zostane Bale?? na ďalšieho záložníka už asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Eden dal v minuly sezone hodne golu a patri mezi Top 5 nejlepsich na svete ty retarde.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Makiii

Marco Asensio si v nočním přátelském utkání proti Arsenalu přetrhal křížové vazy v levém koleni a pravděpodobně propásne drtivou většinu letošní sezóny.

Aby Vam v Realu jeste ten Bale nebyl zlatej...

Reagovat
kiciN

to nasere takhle v pratelaku

Reagovat
ADM

To nasere hocikedy

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Messiáš

To je smolař, ty vole

Reagovat
vilp

Velká šance pro Viníciuse.

Reagovat
misinho7

podla mna tam Zizu najebe Lucasa o tom nepochybujem... ale kiez by tam dal Vinca pripadne teraz viac sanci aj pre Rodryga ci Kuba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu opravdu věříš nebo si to jenom přeješ?

Reagovat
misinho7

ide o to ci Zizu budem at gule dat aj inych hracov okrem svojich konov...zacinam mat z neho pocit ze to je taky druhy Valverde co sa tyka tohto... stale si ide svoje... brutalne luto mi je ale Jovica, lebo ten cez Karima nebude hrat len tak lahko, ten aj ked bude v lese bude hravat stale a Jovic dostane par minut.... to iste mladici, tam radsej zadrbe kopytaka Lucasa ako Vinca ci ineho mladika..ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic se musi predvest svoje minuty bude mit, Lucas ani Nacho nato uz nemaj a meli by jit, aspon ze Marco i kdyz mu to nepreju ale takhle by tam obiral o minuty trebars Brahime.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě půjde o přístup ZZ, proto se ptám, jestli tomu opravdu věříte nebo si to pouze přejete. Já o tom teda přesvědčený nejsem ani trochu, těch příkladů k pozorování bude víc. Viděl jsem dva vaše dlouhý sestřihy a pokrok je vidět snad jenom u Marcela, což se tak nějak dalo čekat. U Militaa bych docela čekal, že si zkrátí dovolenou, jinak nevím, jak rychle si bude získávat pozici. Carvajal už delší čas vypadá v solidním úpadku, má to ještě v sobě nebo ho Odriozola vyštípe? O Jovićovi se ani nemusíme bavit, další jména jako Vinicius, Rodrygo, Ceballos, Kubo... Prostě ten kádr je po všech směrech připravený na razantnější přestavbu a do toho mi ZZ vůbec nezapadá. Tohle dostat k dispozici Poche, tak si z toho celá Evropa sedne na zadek.

Reagovat
Visca el barca

Tak to se dá říct i o Barceloně, kdyby místo Luisita hrál Griez a byl ve trojce s Dembouzem a Messim a v záloze by hráli prim Arthur s Frenkiem a na pravém beku by pravidelně hrál Nelson.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak u nás s Valverdem o tom snad nikdo ani nepochybuje, navíc Real má těch talentů mnohem víc.

Reagovat
misinho7

Mega talentov mame plnu prdel, mohli by sme ich rozdavat top klubom ale hrat bude aj tak Karim a Lucas

Reagovat
Visca el barca

Dembelé, Frenkie, Arthur, Puig, Aleňa, Malcom, Todibo. I tak toho je dost. A jsou podstatně vyhranější.

Reagovat
smazaný uživatel

V cem jsou nejaki Alena, Puig, Todibo vyhranejsi?

Reagovat
Visca el barca

Tam šlo spíš o Dembouze s Frenkiem a Arthurem o tolik starší nejsou a jsou úplně jinde.

Reagovat
misinho7

tiez som rozmyslal ze kebyze ma Poche k dispozicii tieto mega talenty a skusenost tak by z toho mohol byt masaker futbal..ale tak uvidime co vymysli Zizu, zatial sice len pripravaky ale nic svetoborne, vyzera to ze jedien co sa zmeni ze bude hrat Eden..a to je malo, tam treba ovela viac

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Nacho a Carvajal jsou fakt strašni.

Reagovat
misinho7

keby nebol Vallejo skleneny neni o com.. Nacha by som poslal o dom dalej..horsie ze on ponuky mal ale vsetky odmietol Dani hraje zatial strasne, neviem co sa mu stalo ale s tymto co zatial hraje od Odri vydrbe zo zostavy ako nic, ale zas na druhej strane je to dobre aspon budu museit obidvaja riadne makat

Reagovat
vilp
Reagovat
vilp

https://streamable.com/l8y6e

Tohle je fakt psycho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
el Principito

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Jinak jsem možná naivní, ale ani ZZ časem prostě nezbude nic jinýho než udělat změny. Že začne zásluhama za hattrick v LM a oblíbencema, bylo jasný, co se dá dělat, ale Cristiano chybí, ten byl záruka gólů a i když se chvilku hledal, tak se dalo čekat, že se časem zase rozstřílí, teď pokud Karim hodlá zase zahazovat, tak Jović musí dostat šanci, už není kam se schovávat. To stejný u Nacha, Vázqueze apod. To střídání Luky ale včera byl fakt trapas.

Reagovat
Ed_Hazard

Nechcem hrat mudreho, ale s CHONGom sme to tu pred prestupom Jovica hovorili. Za tychto podmienok ani nemusel chodit a tych par minut si tam kludne mohol odbehat aj nie o moc horsi RdT.

Reagovat
Generalní Gladiator

nechci nikomu přát nic zlého,ale zranění klidně může joviče posadit do č.1 nebo to bude sypat tak,že to zidan nebude moct ignorovat, pořád je to lepší situace než třeba rakitič-puig, kde se bude valverde vymlouvat na pojmy jako vyváženost,stabilita apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to je jenom druhy zapas jeste si muze hodne zahrat. Ani se nepocitalo hned s tim, ze bude v zakladu.

Reagovat
vilp

Nevím, spíš to druhý, ale tímhle mu ubyl asi hlavní konkurent, teď zbývá Lucas, oblíbenec ZZ Gareth a ostatní Pérez jugend. To je slušná šance, ale musí začít hrát líp.

Reagovat
misinho7

po tom zraneni je nejaky ustrachanejsi a to pravo kridlo mu podla mna sedit velmi nebude... som zvedavy ale jak sa o vyriesi..ale najhorsi scenar je utok eden-Karim-Lucas to by si velmi Eden velmi nepomohol od tych drevakov s Chelsea co mal v utoku..tu by to mal podobne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Di Marzia Firpo Junior blízko podpisu v Barce za 27 mega.

Reagovat
Generalní Gladiator

cena teda brutálně luxusní, jenže taková kvalita na pár zápasů je skoro až škoda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Četl jsem i nějaký spekulace o tom, že cenu mohlo ovlivnit to, že Betisu hodně pomohl s příchodem Fekira Abidal. Kdo ví, čekal jsem cca 35 mega, někdo psal o 40 i 50, což je nesmysl, ale po Liverpoolu každopádně chtěli výkupku 50 mega, což je super. Na pár zápasů? To si určitě nemyslím, pod Valverdem by si asi Alba první rok ještě udržel základ, ale Firpo by mu hodně šlapal na paty. A do budoucna by určitě měl na základ, Alba stárne a po podpisu nový smlouvy přijde o hlavní motivaci, tudíž silná konkurence určitě je na místě.

Reagovat
Generalní Gladiator

já tedy čekal cenu podobnou jako u ferlanda mendyho,ale betis asi chtěl prodávat, četl jsem jinou spekulaci-betis barce firpa nabízel,páč potřebují peníze na koupi útočníka...kdo ví,kde je pravda. Alba loni odehrál druhej největší počet minut,což u běhavého lb není moc dobře,nebyla konkurence a když nehrál, levá strana byla odepsaná.Když kouknu na největší týmy-city,juve,real atd., všichni maj na krajích velkou kvalitu, v podstatě dva skvělé hráče na jeden post, s firpem bychom se do této skupiny můžem zařadit i my.

Reagovat
Visca el barca

Na druhé straně běhá furt Roberto.

Reagovat
Generalní Gladiator

není to takovej propad jako alba a nic

Reagovat
patas92

Valverde: “The idea is to play Sergio Roberto in the midfield this season, and use Semedo & Wague as Right-backs.”

Reagovat
Visca el barca

Roberto je nejhorší záložník v týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je pro mě úplně děsivá představa. Pokud budou v týmu do zálohy Roberto, Rakitić i Vidal, je to prakticky záruka další holomajzny. Sergi mi aspoň malý smysl dává pouze v případě odchodu Rakitiće, jinak vůbec netuším, co si od toho Valverde slibuje.

Reagovat
Visca el barca

Ale na tiskovkách se o Rakiticovi vyjadřuje tak, že rozhodně není neproodejný. Je mi jasný, že on by si ho nechal, ale vedení by ho rádo prodalo.

Reagovat
Generalní Gladiator

holomajzna je tutovka

Reagovat
Generalní Gladiator

Roberto mi dělá starosti, pokud ho přesune valverde do zálohy,je jasný,že mu bude dávat šanci, budou to minuty,které sebere puigovi a jinejm mladíkům, nutně bychom se potřebovali zbavit jednoho z dvojice rakitič roberto, najít v sobě odvahu a vsadit na mladé, ligu nám stejně zařídí messi a jeho 35+, letos by de jong arthur i puig měli dostat maximum možného, neodvěčili by se o nic hůř než rakitič.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Majk91

ani sa mi nechce veriť, že barcelonske vedenie je schopné urobiť taký prestup.

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Divny ze za 27 mega po nem nikdo nejde. A jit nekam mladej kde ma Albu taky nedava smysl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kam by měl jít? Real o něm přemýšlel jako o backupu Marcela, v Liverpoolu by byl za Robertsonem. Pokud dorazí, vydrží zdravý a bude se zlepšovat, Albu zanedlouho vyštípe ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízelo by se Atletico..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je Alba o temer 2 roky mladsi nez Messi ten jeste muze 3 - 4 sezony s jeho stylem klidne odehrat, Firpo potrebuje hrat a pres jednoho z nejlepsich LB nema sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

"Albu zanedlouho vyštípe ze základu."

Reagovat
smazaný uživatel

27 mega je cena pro Barcelonu.. Po Liverpoolu chtěli výkupku 50 mega.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Asensiovi brzke uzdraveni ale uz radsi v novym klubu. Nebyl by jsem zvedav nato jak da gol a nekteri zapasy neudela nic jen posouva loptu dozadu.

Reagovat
misinho7

Ok Marco 6-8 mesiacov out. Zacinam sa bat ze tym padom Garetha nepredaju Ja by som bol vsak za to aby siel Gareth aj Lucas a ked uz sa ma niekto nechavat tak James. alebo poslat vsetkych a nechat to prave kridlom VIncovi, Brahimovi, Rodrygovi a Kubovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele