Amor popřel zvěsti o možném odvolání kouče Barcelony Valverdeho

10.01.2020, 10:07
Aktuality
Ernesto Valverde je v Barceloně dlouhodobě pod velkým tlakem a ten se ještě zvýšil včera večer. Katalánský klub nezvládl superpohárové semifinále proti Atléticu Madrid, prohrál 2:3 a tisk rychle přinesl informace o možném odvolání kouče, něco takového následně rychle popřel Guillermo Amor...

Barcelona v tuto chvíli vyhrála jenom jedno z posledních pěti utkání a vedení mělo na pondělí naplánovat schůzi, na níž projedná Valverdeho budoucnost.

"Porážka nás samozřejmě hodně trápí, ale pokračujeme, sezona je ještě dlouhá," řekl Amor.

"Je před námi spousta hodně důležitých zápasů. Na tom, co tvrdíte o Valverdem, není absolutně nic," dodal.

Skóre utkání krátce po změně stran otevřel Koke a Barcelona dokázala rychle zareagovat, do listiny střelců se zapsali Lionel Messi a Antoine Griezmann a stav 2:1 platil ještě deset minut před koncem. Poté z penalty vyrovnal Álvaro Morata a následně dal rozhodující branku Ángel Correa. Barcelona vedle dvou regulérních gólů krátce slavila i dva neregulérní, na základě zásahu VAR nebyly uznány trefy Messiho a Gerarda Piquého.

"Pokud jste hráli fotbal, tak víte, že k něčemu takovému může dojít, zvláště pak v důležitých zápasech proti silným týmům. Myslíte na vítězství, ne na prohru. Když budeme celý zápas hodnotit, tak si myslím, že v prvním poločase jsme dominovali. Nakonec postoupil soupeř, ty dva neuznané góly naznačují, že jsme byli blízko," domnívá se Amor.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (138)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Polibek smrti

Reagovat
Gazdo

Na neho nefunguje

Reagovat
hornito

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde vyhral 1 krat z poslednych 5 zapasov. Ale evidentne to nikoho vo vedeni netrapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, je to i v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se připomínej ty vole!

Reagovat
smazaný uživatel

Pri povrchnom pohľade to vyzerá ako kríza, ale pod drobnohľadom to tak celkom nie je!

Včera smola, navyše v zápase o ničom. S Espanyolom, nebyť skratu deJonga, udržia vedenie. Remíza doma s Realom, nič katastrofálne. A remíza vonku s Realom Sociedad? Veď bol vtedy štvrtý a túto sezónu hrá veľmi dobre.

Reagovat
REPLIKATOR

Těžko vyhodí trenéra z 1. místa v lize.

Reagovat
ttopi

Pokud má tým na první místo i bez Valverdeho a s jiným trenérem můžou být vyhlídky do budoucna lepší, vyhodit ho klidně můžou. Hůř být asi už nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrejme na vrchole i zostaneme, lebo Real ma teraz zlozity los: finale s Atleticom, Sevilla, CdR, vonku Villareal, CdR, Atletico, CdR. My mame len Valenciu a outsiderov.

Reagovat
9augi9

Jo lebo s outsidermi zakopnúť neviete.

Reagovat
dextroza_m

Nevím jak daleko sahá tvá pamět, ale naposled jsme tak tak remizovali s posledním..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na ten zapas podivej;) tak tak:D:D i v 10 je vesele tlacili .. a to ze rozhodci nevyloucil babraka za loket Piquemu a nepiskl ani jednu ze 2 penalt .. taky tam byla v 1. polocasu tycka a v kratkem sledu 4 zakroky brankare Espanyolu, ktery diky pripsanym 7 saves vychytal poslednimu remizu ..

https://www.fullmatchesandshows.com/2020/01/04/espanyol-vs-fc-barcelona-highlights-full-match/

Reagovat
Lamskej#RMCF

Neměli ste mít 40 prnalt ty vemeno?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

40 mas tak max IQ ty sulinku .. a nevyjadruj se k necemu cos nevidel .. pokud jo a mas k poctu neodpiskanych penalt jiny nazor doporucuju se mrknout na pravidla fotbalu;) nebudes pak treba za total imbecila .. ty prnalte:D

Reagovat
Lamskej#RMCF

jojo píšu z mobilu, takže tam občas nějaky ten překlep skočí.. Ale zesměšňuješ se tu jenom ty.. Vy se o ty penalty hlásíte jako v čekárně někde v obchodě.. a nechápu jak slovo penalta může někdo z téhle chásky vypustit z pusy.. K tomu si pak člověk přečte nějaké moudra od té držky Xaviho a tyhle kecy co tu píšeš ty mě jen víc a víc naserou dont cry please ty pravidlo fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste pravdu dis ale nasrat takoveho zamindrakovany fasounka co je bud titernej ratlik co steka za plotem nebo si pres pupek ani nevidi na sulinka stoji za trochu zesmesneni :D:D

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tvoje bába si nevidí na šulínka

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny kdyz je po smrti nicmene ta tvoje nejspis zazila valku a tak je urcite tuze rada ze je z vnoucka fasounek a ze radeji neposlala dcerrku na potrat!

Reagovat
valloire

no a co ten zápas s Realem, nevšiml jsem si, že bys tu něco takovýho psal a rozčiloval se

Reagovat
Alf14

furt barcelonskej pláč na neodpískaný penalty, v el clasicu měl Real kopat dvě penalty a to nikomu nevadilo že rozhodčí i s VARem jsou úplně mimo

Reagovat
pantondavo

Barca už tu posedlost důležitosti ligový trofeje přehání… ale tak dobře pro konkurenci v LM

Reagovat
Pharrell

Reagovat
salaminoo

do týdne končí

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto jenom vydrz a ukaz tem haterum

Reagovat
sensei25

Neschopnost vedenia dotiahnut top trenera a postavit muzstvo okolo Messiho a vyuzit jeho potencial na 200% je do neba volajuci debilizmus.

Reagovat
Kokesh

A okolo koho je to postavený nyní? Vše se točí právě kolem něj a nikoho jinýho a proto taky zhasinate jak svíčky, když se mu nedaří.

Reagovat
PtákOhnívák

Přesně, to je ten problém. Že to stojí jen a jen na Messim. Ale to je právě díky trenérovi, který nemá žádnou "svojí" taktiku a jen hraje styl "hoďte to Messimu, on to zařídí a vzadu se snažte nedostat gól". Upřímně nevím jak hraje Real ale myslím si že ani za Ronalda to tam takhle nechodilo a hrálo se na "celý tým". Tohle co dělá Valverde je děs běs...

Reagovat
mayday

Za Ronalda v největším laufu to tak bylo víceméně taky. Nemusel ani bránit, stál vepředu a dával branky.

Leoš to má ale ještě o něco horší, ten musí občas i dělat hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nebránil standartní situace?

Reagovat
mayday

Standartky samozřejmě bránil. Četl jsem nedávno knihu nějakýho nestrannýho novináře a ten to tam celkem dost popisoval, s tím, že zbytek týmu s tím měl problém.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím že bránil špatně?

Reagovat
mayday

S tím, že byl víceméně zbavenej povinnosti bránit ve hře.

Reagovat
ADM

Ten tim vdaka tomu vyhraval. Pochybujem, ze s tym mali problem.

Reagovat
mayday

Říkám, četl jsem to v knížce, kterou napsal novinář na základě rozhovorů s kdekým, včetně tehdejších hráčů.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze ma Messi malo trofeji s tymem i tech individualnich co? :D:D a Velverde pripravuje tym na eru po Leovi a uci je i jiny system nez 433, rozsiruje kadr o hrace z akademie a prispiva k rozvoji univerzalnosti hracu (cti schopnost hrat na vice postech) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale možná , že top trener by si nesedl s Messim. Myslím , že v dnešní barce je hierarchie Messi, kámoš Suarez, pak dlouho nic a možná Valverde.

Reagovat
valloire

Reagovat
Teoretik

Ok, ale zas po tomhle podmáznutém zápase jej odvolat? No měl jsem celou tuhle šaškárnu bojkotovat.

Reagovat
Petrinho17

Najhoršie na tom je, že aj keď Valverde odíde, na jeho miesto by prišiel len rovnaký ''poslucháč a prikyvovač'', ktorý by bol s hráčmi viac kamarát ako tréner. A toto hráčom aj vyhovuje, keďže nasadenie je často na bode mrazu. Všetci sú si viacmenej istí svojim miestom v základe a tak to aj vyzerá. Samozrejme o nutnosti zapracovať na fyzickej kondícii (podľa Valverdeho nepodstatné) ani netreba písať.

Reagovat
Kokesh

Tak ono je víc problémů v Barce, s kterýma nemá Valverde nic společnýho...Pique a jeho disciplína, mega příchody hracu, co ani nepřichází na svůj primární post, pozice Messiho která ti už sama o sobě diktuje taktiku dávno dopředu, atd, atd...a pak tě do toho hodí a řeknou: "trenuj".

Jak se říká, ryba smrdí od hlavy...ale i tak jsou pořád na špici, což je už roky neuvěřitelný.

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Mercury

No na špici jsou právě a jen díky Messimu. Kdyby tam nebyl, byla by Barca poloviční, on (ani jeho pozice) není ten problém - naopak díky němu ty problémy klubu nejsou ještě mnohem zřetelnější. Stačí dobrý trenér, funkční systém, trochu větší zápal a motivace všech a tento kádr má kvalitu, aby opět dominoval. Pod Ernestem se to prostě nepovede, tomu už nemůže věřit ani ten největší optimista.

Reagovat
Kokesh

Jasný, jeho by si kromě pár trenérů na světě přál mít každý v týmu, o tom žádná. Ale říkám to jak má obrovský vliv a pozici, už toho trenéra samo o sobě tlačí do kouta...a pak se vymyslí různé taktické prvky, jako když si Messi sbíhá hluboko do pole pro balón a Vidal to místo něj vytahuje k Suarezovi...Messi to doběhne, když je vhodná situace má tah na bránu jako prase, ale pak přijde ztráta, vepředu vysí 4 hráči před vápnem, beky máte opticky vytáhlý aby tam vůbec někdo byl a středem se na vás valí přečíslení 5na3, 4na2 a dostává vás to do ouzkych...to už jsem u vás letos viděl tolikrát, že prostě nechápu.

Možná to chce novou výzvu, ale určitě si nemyslím, že s tímhle kádrem budete dominovat jak bylo zvykem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesné. Škoda, že culés vidí rudě a nejsou schopní dát věci do kontextu a bez růžových snů o tom, že se všechno změní lusknutím prstů.

Reagovat
Mercury

No, ale to je zase o trenérovi...aby nastavil funkční taktiku a změnil co nefunguje.

Reagovat
Kokesh

Však jste měli funkční taktiku, ale to si tu z vás plno stěžovalo, že radši vymění trofeje za předváděnou hru. A ne každý trenér umí rok co rok improvizovat se svým kádrem. Jak má využít naplno De Jonga, když mu na jeho pozici hraje Busq? Jak Griezmanna, když je tam Messi? A pak je těžko dodržovat svůj kariérní systém, když ti někdo jiný hází klacky pod nohy...on tohle prostě asi neumí. Což z něj samozřejmě nyní dělá špatnou volbu pro Barcu, ale určitě ne špatného trenéra...

Reagovat
Mercury

On určitě není špatný trenér, ale pro klub druhého sledu typu Athletica Bilbao. Na Barcelonu nemá a nikdy neměl koule, jasný rukopis ani schopnost improvizace a vášeň, kterou by tým dokázal strhnout a motivovat.

Reagovat
Gazdo

A ty nési uplne tupé

Reagovat
smazaný uživatel

Piš česky neandrtálče.

Reagovat
Gazdo

Preco by som to robil vyssie vyvinuty tvor?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Slovák... tím se to vysvětluje. Všechno v pohodě.. Piš jak chceš.

Reagovat
Gazdo

Dakujem. Vyuzijem toto povolenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Hezký jsi popsal důvody, proč si myslím, že by měl Vidal odejít a na jeho místě měl hrát ideálně Alena, aby Messi vůbec nemusel chodit k půlce pro míč Vidal je na hovno pro tým, co chce diktovat tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno som tu daval statistiku, podla ktorej prave s Vidalom v zalohe dosahujeme najlepsich vysledkov.

Inak Bayern v sezone 2015-16 hral skvely futbal i so zalohou Xabi, Vidal, Muller.

Reagovat
technecium

Však já jsem ti na tu statistiku odpovídal, že Vidal v 4-4-2 klidně. Vidal v 4-3-3 ne

Reagovat
mul

v 442 vidal kraj ?

Reagovat
technecium

To co hral Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petrinho17

Samozrejme, že to nie je len chyba Valverdeho. Ja verím, že on robí všetko, čo je v jeho silách ale jednoducho to často absolútne nezvláda. Niektoré nepochopiteľné veci ako, že odpísaný a takmer nehrajú i Rakitic zahrá 1 zápas dobre proti slabému súperovi a odrazu je z neho zas neodmysliteľná súčasť základnej zostavy. Ale ako som už spomínal vyššie, podľa môjho názoru sa jeho odvolaním nezmení toľko veci, koľko by asi fanúšikovia očakávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Suareze sundat nemuze = s utokem nic neudela.

Messi je zvykly jenom na to svoje = s tim nic neudela.

To ostatni je uz uplne jedno. Podobne problem jako u arg.repre tym.

Kdo hraval predevsim na nizsi urovni tohle zna. Franta a Jarda jsou stary, ale sundat z sestavy ne a ne. Zatim co dorostenci U19,21 sedi na lavce a pote zkusenosti, radsi jdou balit holky, kourit a delaji frajeri.

Reagovat
Gazdo

Amen

Reagovat
ADM

Nemat Messiho, tak nema ani taktiku (nie ze by ju teraz mal, tvori ju Messi s loptou na nohe). Bohuzial.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemit Messiho, tak taktiku bude postavene na nekoho jineho.

Argentina take bude mit taktiku, az Messi skonci "fakticky" v repre.

Problem je tu zrejme, ze taktiku musi byt postavene na Messiho.

Prijdou 3 mega drahe nakupy, aby nasledne muselo se prizpusobit "taktice" na Messiho. Hrajou na totalne odlisnem pozici a prizpusobuji se.

Tohle mi uz pripomina podobne reci jako u argentinske repre.

Reagovat
ADM

Nie, ja to neformulujem takto.

Ale akonahle nejde lopta cez Lea, tak sa snazime hrat zo stredu na kridla, ktore centruju. To akoze kde sme? V Anglicku? To je co za taktika mimo toho, co vymysli Leo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikam, centry se vraci postupne. Tymy uz znaji a vedi jak hrat proti 433 a maji na tom i obranci. Proto ted vidis spoustu centru. LFC, RM, Barca, Juve centruji mnohem casteji nez drive.

Je to dane, ze kdyz chces rychle obrance, tak nemuzes mit vysokeho hlavickare v jedne osobe.

Vzdy tam vidis nesoulad u dvojici CB. Aproto se ted casteji centruji.

Navic na kridlech nemate zadne kvalitu a staci kdyz ucpou cestu u Messiho, tak jiny hraci nevedeji co maji delat. Hrajou porad kvalitne, ale na kvalitu Neymara to nema. S tim nemuze Valverde nic udelat.

Dembele je skleneny.

Kdyz vemes napr. LFC, tak tam bez Mane nebo Salaha je utocnou silu polovicny. Bez Firmino take spatne(ikdyz tam maji Origi). Ale i tak MSN byl hrozbu, ale nemate stale nahradu za Neymara.

To je jediny problem, ktery Barca ma mimo dvojici Messi,Saurez.

Tohle nejde jenom shodit na trener jen tak. Tam je spoustu problem. Uz jenom, ze Suarez nejde posadit, tak se neda udrzet nahradni utocnika jako maji LFC ted s Origi. Shaqiri hraje velmi dobre, ale asi odchazi protoze nejde posadit Salaha. A tam uz treba problem zacne vznikat postupne. Sice nerychle, ale prijdou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PtákOhnívák

Už ho odvolejte pane bože. Být v kterémkoli jiném mužstvu, už ho vykopli před Vánoci. Akorát dojebavá tým a výsledky jsou nulový. To že je 1. v lize není měřítko, kdyby to trénoval Messi, jako hrající trenér, jsou na tom stejně, možná i líp. Jeho přínos je 0. Taktika, herní tvář... nonexistentní. Jenom určí sestavu a to je celý jeho přínos do kabiny, naprostá hrůza. Nulový náznak nějakého zlepšení mezi zápasy, nulová dlouhodobá koncepce... Už je na lavičce jenom proto, aby tam někdo byl a hlavně aby mu vedení nemuselo platit odstupný. To že ten tým za poslední rok dovedl na úplné dno, nikoho nezajímá. Posílá hráče kteří jsou schopný něco uhrát, jen jim dát tu šanci, na hostování nebo je prodá, nebo je nepostaví. Nechává si hráče co evidentně nemají zájem hrát za Barcu, co na to nemají a fotbalový důchodce. Top světové hráče przní tím, že je nutí hrát tam kde jim to evidentně nevyhovuje atd. BTW díky němu, jsme nemuseli mít ani našeho jediného schopného záložníka De Jonga, protože on ho nechtěl a chtěl i letos dál hrát trio Bus, Rakitic, Vidal/Arthur... Děsivý!

Ven, okamžitě ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

G. Amor dělá v FCB co? Že se vyjadřuje k trenérovi. Sportovní ředitel?

Reagovat
Mercury

In July 2017, together with another former blaugrana, José Mari Bakero, he took charge of Professional Youth Football at the Club. In October of the same year he became the new director of instituional and sporting relations at the Club.

Reagovat
ADM

Jak keby sa cakalo nieco ine. Koeman moze az od leta

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší trenér Valencie všech dob

Reagovat
Müllered

...byl Héctor Cúper.

Reagovat
Filipow

Neville.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez.

Reagovat
smazaný uživatel

byl Benitez.

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

...byl samozřejmě Alfredo Di Stefano

Reagovat
technecium

Kdo?

Reagovat
valloire

nejslavnější Argentinec všech dob

Reagovat
technecium

Jsem o něm nikdy neslyšel, pověz mi o něm víc

Reagovat
valloire

Fotbal ti nic neříká. To už víme.

Reagovat
CHONG

To už je dost na silu dokonce i na tebe

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Abys měl trochu představu o historii fotbalu z pampy.

Nejslavnější hráči : 1. Di Stefano, 2. Maradona, 3. Kempes, 4. Stábile, 5. Sívori, 6. Passarella, 7. Labruna.

Reagovat
technecium

Pověz mi něco o všech kromě dvojky. O něm jsem už slyšel. Prej bral koks a díky tomu byl dobrej. Co ostatní?

Reagovat
valloire

Samí mistři světa a vítězové jihoamerický Copy. Dík za nahrávku.

Reagovat
technecium

Vůbec jsem o nich nikdy neslyšel, řekni na jakým postu aspoň hráli? To bych u nejlepších hráčů daný země aspoň mohl vědět

Reagovat
valloire

Já za to nemůžu, že víš hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli přivedou místo Ernesta Koemana, tak se smíchy neudržím

Reagovat
smazaný uživatel

To si pomôžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Polibek smrti

Reagovat
boryland

Po sezoně pujde…...

Reagovat
REPLIKATOR

... podepsat novou smlouvu.

Reagovat
boryland

…...ne

Reagovat
valloire

.....ano

Reagovat
Smreky

čo musí ešte Valverde spraviť horšie aby ho vyhodili? veď ten tím pod ním nemá vôbec dušu....

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a ty tituly s týmem vyhrála uklízečka ne? Dementi jako ty mě fakt nebaví

Reagovat
Smreky

Dement ta spravil... neviem fanúšikovia Barcelony asi tiež nie sú veľmi spokojný s tým ako tím hra... ty mudrlant

Reagovat
pantondavo

Jaký tituly? Liga už ho přece nemůže zachránit a v LM je tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně mi vzal chuť se na Barcelonu dívat. Nekoncepce, žádná herní tvář, nulová fyzička hráčů atd atd. Přitom tým je slušný, stačilo by trochu okysličit a vědět co hrát a bylo by to úplně o něčem jiném. S ním LM nikdy nevyhrají. Možná udrží titul, ale jen kvůli nemohoucnosti soupeřů, i když real se zvedá. Myslím, že vydrží do konce sezony a pak půjde a já už se nemůžu dočkat! Titul by vyhráli loni i kdyby na lavce seděl Pivarník nebo nikdo...VALVERDE OUT!!

Reagovat
Mercury

S Messim by ten titul vyhrál snad i Stramaccioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccciony ani s Messim

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ted divam na zapasy Barcelonu docela rad.

Reagovat
valloire

třeba na Anfieldu to bylo hezký

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

5:1, 3:0, titul žádný...ještě ti to nestačilo,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, ze je Superpohar k nicemu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná vláda...

Arogantní, zlodějské a nezodpovědné vedení klubu...

Špatně zvolený trenér...

Nesympatičtí hráči hrající na špatných postech...

Divím se, že ještě ta stará chatrč ještě stojí...a co více...hraje o prvního fleka. Jde vidět, jak je La liga nekvalitní soutěž, když tenhle tým může vést tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

V žebříčku lig...Tak někde na 5-7 místě.

Reagovat
technecium

Tak v Anglii by Barca hrála o titul s Liverpoolem, protože s těma kopytama, co tam běhají bez taktiky by neměla absolutně žádný problém... To v La Lize to je jiná, tam nedostaneš prostor na to, aby ses rozběhnul.

Reagovat
CHONG

Akorát teda letos si myslím, že by to boj o titul nebyl, vás (a koneckonců i nás) bych viděl na úrovni City (Leicesteru), tedy o kus před ostatními, ale o parník za Live....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že cpát tým z nějaké ligy do jakékoliv jiné a srovnávat jedlotlivé týmy je blbost. Přesně to jsem ale čekal.

Má pointa je taková, že tým v tak špatném rozpoložení vede Laligu. O čem jiném by to mělo svědčit než o kvalitě ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnaná taktika nedělá fotbal atraktivním, ani efektním natož efektivním a to je přesně případ Laligy a Série A. Minulý ročník ligy mistrů vypovídá o tom, že stačí "jen" nasazení, motivace atd. a dokážeme dát Barce 4 fíky. Je to vždycky jen o hlavě. Taktika se tváří sofistikovaně, ale ve finále je ten fotbal hrozně jednoduchý a v tom je ta krása.

Reagovat
alcantara

V Anglicku moze byt tim ako Leicester 2., to svedci o tom, ze urovnou je ta liga niekde na 5. mieste v Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny

Reagovat
Generalní Gladiator

lester?co to je? city?skončí v prvním kole PO..united?chelsea nebo snad arsenal?kde je ta kvalita kromě poolu?

Reagovat
smazaný uživatel

V současné chvíli by ten Leicester dal Barvě tři fíky a Valverde by konečně skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Barce *

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal. Nejsou zvykly na hre Barcelonu.

Neco jineho mit ten tym(Barcelona) v lize nebo jenom jednou za uhersky rok utkat proti sobe v LM.

Jinak problem PL bych definoval jako cinske valecne uspechy v minulosti. Cina nikdy nevyhralo valku proti ostatni zeme. Oni si valcili mezi sebou. Tam se to mlelo porad a ve velkem.

Tj. PL je dostatecne narocne a vyrovnane. Maji vlastni problemy uvnitr v lize proti sobe. To se nasledne projevi neuspechy treba v LM.

Posledni dobou velky penize co dostavaji kluby v PL tenhle neduch tak trochu kompenzuje. Ale i tak to neni moc vyrazne pomoc.

Pokud by Barca by hral v PL, tak bude mit problem s ostatni 19 tymu, ktere maji financi dost. Nejsou to chude spanelske kluby. A PL je vicemene hodne fyzicky narocnejsi, zraneni, sirsi kadr atd. Tohle vseho pak vytvori problemy a prekazky, ktere PL tymy musi s tim bojovat a i tymy z TOP 3.

Takovy problem nemusi RM, Barca ani posledni dobou Atleti vubec resit. Tech TOP 3 je docela v klidu dosazitelny tj. penize/postup do LM zajistene. Dalsi tymy nemaji ani penize ani zadne bohate majitele. Takhle mit TOP 3 jednoduse v PL to fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele