ALL-STARS Premier League 2020/21

02.06.2021, 14:36
Názory a komentáře
Harry Kane a Son Heung-Min (© AFP)
Zaujalo nás
Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Jak naše ideální sestava vznikla? Šestice redaktorů Eurofotbalu se specializací na anglickou Premier League poskládala své vlastní jedenáctky. S kůží na trh vyrazili Marek Ustohal (Usty), Víťa Srp (vitasrp), Martin Kantor (Counter), Martin Vejdělek (mistr129), Petr Procházka (proche88) a Adam Krajíček.

Kompilací všech šesti sestav pak vznikla oficiální ALL-STARS Premier League 2020/21 dle Eurofotbalu. "Experti" se vedle toho pochlubili také lavičkou náhradníků (brankář - obránce - záložník - ofenzivní záložník/útočník) a volbou MVP sezóny a nejlepšího trenéra.

Vy se k jejich názorům můžete vyjádřit nejen v komentářích, ale také jako již tradičně i v anketě. Zároveň budeme rádi, když se o své sestavy podělíte také.

Poznámka: V případě, že mělo více hráčů stejný počet nominací v ideálních jedenáctkách, rozhodl počet jejich účastí na lavičce náhradníků.

ALL-STARS Premier League 2020/21 dle Eurofotbalu


Autor: Marek Ustohal

Gólman - Emiliano Martínez (Aston Villa): S Arsenalem se rozloučil jako příliš dobrý náhradník a vítěz FA Cupu. O rok později už je hvězdnou Premier League. Je kombinací opravdu výjimečného brankáře, který navíc kvanta zákroků umí doplnit efektními robinzonádami a především klíčovými zákroky na hranici reality. Za celou sezónu si vybral jeden jediný špatný zápas (doma s West Hamem), naopak velmi pravidelně platil za nejlepšího hráče utkání.

Pravý obránce - Joao Cancelo (Man City): Úplný úvod sezóny proseděl, v závěru jej Guardiola vynechával v Lize mistrů, a nakonec si ani nezahrál finále. Na jednu stranu rozpačitý ročník, na druhou stranu se v zápasech, kdy nastoupil, prokázal jako krajní bek s možná největším ofenzivním potenciálem v Premier League. Klíčovou část sezóny (15 výher v řadě) odehrál téměř bez pomlk, dobře bránil a ještě lépe chystal míče svým spoluhráčům.

Pravý stoper - Wesley Fofana (Leicester): Tohle se Leicesteru mimořádně povedlo. Přišel sice až v říjnu, ale šmankote, to byl nákup. Vlétl do Premier League jako uragán a nešlo pochopit, že je mu teprve 19 let. Kombinace rychlosti, kvality na míči a bezchybného odebírání míče, to je pochopitelně formulka, která tvoří dokonalého stopera. A když se ho bude držet zdraví, velmi pravděpodobně jím jednou bude.

Levý stoper - Rúben Dias (Man City): Nejlepší obránce a pro mnohé i nejlepší hráč celé sezóny. Man City za něj zaplatilo víc než 60 milionů liber, on však stál za každou penny. Sjednotil často tápající zadní řady Citizens a dlouhé měsíce byl naprosto nepřemožitelný. Pak do něj jednou drcnul Haaland a jeho neochvějnost se v závěru ročníku trochu otřásla. I tak mezi stopery neměl sebemenší konkurenci a jako jeden ze čtyř hráčů získal nominaci od všech redaktorů Eurofotbalu.

Levý obránce - Luke Shaw (Man Utd): Na podzim si poranil stehenní sval a zas to vypadalo na průměrnou sezónu. Když se ale vrátil, všem vyrazil dech. Protože se Bruno s ubývajícími silami v průběhu roku trochu vytrácel, byl to právě levý bek, kdo hlavně v úvodu jarní části prakticky zápas co zápas bral cenu pro hráče utkání. Nesmírně silný, dobře bránící bek, jehož průniky do ofenzivy nešly zastavit. Jeden z nejlepších hráčů United v letošním ročníku.

Pravý střední záložník - Bruno Fernandes (Man Utd): Na podzim to byl o parník nejlepší fotbalista Premier League. Nezastavitelné monstrum, které pálilo z penalt, zpoza vápna i skórovalo hlavou. Bruno byl nejlepší střelec, nejlepší tvůrce hry a navíc lídr United. Po Novém roce se na něm víc než na ostatních projevila prakticky neexistující letní pauza, ale statistiky měl stále vynikající. Sezónu zakončil na třetím místě tabulky kanonýrů a jako druhý nejlepší nahrávač ligy. Druhý z borců, kteří nechyběli v žádné sestavě našich redaktorů.

Defenzivní záložník - Tomáš Souček (West Ham): Už dlouho si český fanoušek neužíval tolik chvály na jednoho z krajanů. Tomáš Souček je prototypem toho správného češství. Je neuvěřitelně pracovitý a bojovný, přičemž se nejen v očích příznivců Kladivářů dostává do podobné sorty oblíbenců jako N’Golo Kanté. Je totiž taky mimořádně pokorný a skromný. Jak všichni víme, oběhá toho víc než kdokoli v Premier League, kraluje i statistikám hlavičkových soubojů. Nebýt chybného vyloučení, odehrál by úplně každou minutu letošní sezóny. Navíc dal 10 gólů. Slovy deset. Jestliže před rokem stál 500 milionů, teď jeho cenovka vylétla minimálně na miliardu.

Levý střední záložník - Ilkay Gündogan (Man City): Spolu s Jackem Grealishem je dokonalým příkladem toho, jak pozoruhodně krátká je paměť většiny nejen fotbalových fanoušků, ale také odborníků. Zatímco po sérii patnácti výher Citizens, kterou podpořil 10 góly, jej mnozí (a právem) pasovali za nejlepšího hráče sezóny, teď po něm s trochou nadsázky neštěkne ani pes. Přitom se stal nejlepším střelcem klubu a ve zmíněné rozhodující části Premier League tým v ofenzivě táhl prakticky sám. Byl to on, kdo na podzim a v zimě při zranění a chabé formě De Bruynea povstal. Gündogan byl letos po Diasovi druhým nejdůležitějším mužem City v lize. Bez debat.

Pravé křídlo - Mohamed Salah (Liverpool): Nasadil laťku tak vysoko, že ani 22 gólů nestačí k tomu, aby se jeho sezóna dala hodnotit zcela pozitivně. Chtěl dávat branky až moc, často hrál až moc sobecky, často kazil a občas nebyl vůbec vidět. Jenže co naplat; když se Liverpool topil v největší krizi, byl to právě Salah, kdo jej střelecky tahal z bryndy. V posledních devíti zápasech Premier League nasázel pět důležitých branek a na další dvě přihrál. Přes všechny nedostatky byl pro Reds klíčovou osobností a i pro slabší konkurenci na pravém křídle jej nominovali všichni redaktoři.

Střední útočník - Harry Kane (Tottenham): Nejlepší devítka, nejlepší desítka, nejlepší šestka. Když to José Mourinho po jednom zápase tvrdil, byla to jednak nadsázka a jednak dokonalá pravda. Kane prošel přes léto takovou renesancí, že se dá skutečně považovat za nejkomplexnějšího útočníka světa. Jeho instinkt a kvalita v zakončení je nepřekonatelný, navíc se letos hodně často stahoval i níž a ze středu pole "poRooneyovsku" tvořil hru. Asi není lepší důkaz o jeho mimořádné sezóně než statistika gólů a asistencí. 23 + 14. V obou král Premier League. Šest nominací ze šesti a pětkrát i jako MVP.

Levé křídlo - Heung-min Son (Tottenham): Hodně těžil z mimořádných kvalit svého spoluhráče, ale také zažil určitě nejlepší sezónu v kariéře. Zatímco u Grealishe nebo Mounta hrály prim především výkony a jejich vliv na tým jako takový, Son se stal mašinou na góly a asistence. Spolu s Kanem občas připomínali deváťáky, kteří přišli na první stupeň ukázat, jak se ten fotbal vlastně hraje. 17 gólů dal a u dalších 10 asistoval.

Jednotlivé sestavy redaktorů Eurofotbalu


Marek Ustohal (4-3-3): Emiliano Martínez (Aston Villa) - Joao Cancelo (Man City), Wesley Fofana (Leicester), Rúben Dias (Man City), Luke Shaw (Man Utd) - Bruno Fernandes (Man Utd), Ilkay Gündogan (Man City), Jack Grealish (Aston Villa) - Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane, Heung-min Son (oba Tottenham)

Lavička náhradníků: Nick Pope (Burnley) - Vladimír Coufal - Tomáš Souček (oba West Ham) - Mason Mount (Chelsea)

Hráč sezóny: Harry Kane (Tottenham)
Manažer sezóny: Pep Guardiola (Man City)


Víťa Srp (4-2-3-1): Emiliano Martínez (Aston Villa) - Joao Cancelo, Rúben Dias (oba Man City), Thiago Silva (Chelsea), Luke Shaw (Man Utd) - Ilkay Gündogan (Man City), Tomáš Souček (West Ham) - Mohamed Salah (Liverpool), Bruno Fernandes (Manchester United), Heung-min Son - Harry Kane (oba Tottenham)

Lavička náhradníků: Ederson (Man City) - Wesley Fofana (Leicester) - Kevin De Bruyne (Man City) - Patrick Bamford (Leeds)

Hráč sezóny: Harry Kane (Tottenham)
Manažer sezóny: Marcelo Bielsa (Leeds)


Martin Kantor (4-3-3): Emiliano Martínez (Aston Villa) - Vladimír Coufal (West Ham), Rúben Dias (Man City), Harry Maguire, Luke Shaw - Bruno Fernandes (všichni Man Utd), Ilkay Gündogan (Man City), Jack Grealish (Aston Villa) - Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane, Heung-min Son (oba Tottenham)

Lavička náhradníků: Alphonse Areola (Fulham) - Trent Alexander-Arnold (Liverpool) - Tomáš Souček (West Ham) - Patrick Bamford (Leeds)

Hráč sezóny: Harry Kane (Tottenham)
Manažer sezóny: David Moyes (West Ham)


Martin Vejdělek (4-3-3): Ederson - Joao Cancelo (oba Man City), Harry Maguire (Man Utd), Rúben Dias (Man City), Luke Shaw - Bruno Fernandes (oba Man Utd), Kevin De Bruyne (Man City), Mason Mount (Chelsea) - Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane, Heung-min Son (Tottenham)

Lavička náhradníků: Emiliano Martínez (Aston Villa) - Vladimír Coufal (West Ham United) - Ilkay Gündogan - Riyad Mahrez (oba Man City)

Hráč sezóny: Harry Kane (Tottenham)
Manažer sezóny: David Moyes (West Ham)


Petr Procházka (4-3-3): Ederson (Man City) - Vladimír Coufal (West Ham), Rúben Dias (Man City), Rob Holding (Arsenal), Andrew Robertson (Liverpool) - Kevin De Bruyne (Man City), Tomáš Souček (West Ham), Bruno Fernandes (Man Utd) - Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham), Phil Foden (Man City)

Lavička náhradníků: Emiliano Martínez (Aston Villa) - Aaron Wan-Bissaka (Man Utd) - Ilkay Gündogan (Man City) - Patrick Bamford (Leeds)

Hráč sezóny: Bruno Fernandes (Man Utd)
Trenér sezóny: Davis Moyes (West Ham)


Adam Krajíček (4-3-3): Emiliano Martínez (Aston Villa) - Joao Cancelo (Man City), Wesley Fofana (Leicester), Rúben Dias (Man City), Luke Shaw (Man Utd) - Kevin De Bruyne (Man City), Tomáš Souček (West Ham), Bruno Fernandes (Man Utd) - Mohamed Salah (Liverpool), Harry Kane (Tottenham), Jack Grealish (Aston Villa)

Lavička náhradníků: Ederson (Man City) - Vladimír Coufal (West Ham) - Mason Mount (Chelsea) - Phil Foden (Man City)

Hráč sezóny: Harry Kane (Tottenham)
Trenér sezóny: David Moyes (West Ham)

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (310)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Shaw Fofana jinak asi OK

Reagovat
Honda

Koho místo Shawa?

Reagovat
smazaný uživatel

Digne

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mikelinos

Reagovat
JacoBee

Reagovat
icka

Reagovat
j_mrazik

Sám jsi dýně.

Reagovat
Hokaido

Drž piču.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
Likan7

Reagovat
Freedo

Reagovat
Honda

oukej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Beči

Shaw podával skvělé výkony celou sezónu, ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě i Robertson byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson bol nudny tuto sezonu

Reagovat
Člen_zlořádu

Akorát že vůbec

Reagovat
Beči

Jsem fanoušek Liverpoolu a objektivně uznávám, že letos byl Shaw o něco lepší. U Robertsona to bylo dané nestálými výkony celého týmu a krizí, kterou jsme si procházeli, ale i tak byl Shaw letos prostě lepší.

Reagovat
icka

Nekrm trola

Reagovat
smazaný uživatel

Nj zase každoroční výběr místních pubertálních rádoby redaktorů

Reagovat
smazaný uživatel

Ban za demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vceradnesazitra

Dobrá sestava, jen Sona bych tam nedal. Býval to můj oblíbený hráč, ale za ty nechutné simulace, co v poslední době předvádí, se mi zprotivil.

Reagovat
Salfovic

Místo něj bych tam dal Mounta.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

emi

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Salah je strašnej sobec a na konci sezony si připsal 5 golů a 2 důležité asistence

Reagovat
smazaný uživatel

MOunt tam musí být, ale zase místo koho

Reagovat
danielfc

Místo každého

Reagovat
smazaný uživatel

asi místo SOučka.

Reagovat
Gazdo

Kludne miesto bruna ktory druhu polku sezony zhasol

Reagovat
martin.b

Chelsea vyhraje CL a okamžitě se zapomene, že 70% sezony stála za hovno. Navíc CL vyhrála hlavně týmovou hrou, tyhle ankety jsou spíš o individuální kvalitě a Mount prostě neměl výsledky jako Bruno, Son nebo Gundogan

Reagovat
eibe

Reagovat
Csaplárova past

Ale to i Soucek nebo Gundogan, ktery mel zase slabou prvni polovinu sezony. Vetsina te zalohy a utoku ma povesenou jen polovinu sezony ...

Reagovat
Gazdo

Neviem mne teda Mount prisiel konstantne skvely ale mozno je to aj tym ze na Bruna mam ja neskutocnu averziu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
YNWA__MSN

Rob Holding ve výběru Procházky

Reagovat
krisa

ty vole fakt

Reagovat
FUnk

Reagovat
Maresma

Reagovat
jk

Pobavil no

Reagovat
Liveral

Reagovat
QooBo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
DavorSuker

Reagovat
fenixLFC

netusim kto je ten prochazka ale polovica zostavy je tam totalne random

Reagovat
YNWA__MSN

Třeba to byl pokus o hlášku roku od něj

Reagovat
Eichel

Reagovat
mr.Silver

Však zrovna on byl letos náš nejlepší stoper

Reagovat
Liveral

To sice byl, ale stále byl jen o něco málo lepší, než kdyby tam místo něj stála židle. Ostatní byli na její úrovni

Reagovat
mr.Silver

Arsenal měl 3. (!!!) nejlepší obranu v PL, mi tam teda vůbec nevadí, a je to srdcař a bojovník (a taky hrozný průměrák)

Reagovat
Liveral

To je vlastně pravda, že jsme moc gólů nedostávali, nicmene pocitově ty stoperi byli letos všichni hrozně komický, Rob si zahrál takový to svoje, nic extra nedomrdal ale zároveň nepřidá prostě nic navíc a dost gólů který přes něj jdou by TOP stoper prostě vyřešil imho.

Reagovat
Heisenberg

Židle by aspoň stála na místě a necouvala jak ten kripl.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Nikikrew

Ani nie teda. Gabriel a Lui boli lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Edgewalker

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tam spíš pochopil Zoumu nebo někoho takovýho...

Reagovat
Minister

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Golasso

https://www.eurofotbal.cz/clanky/aston-villa-dokoncila-prichod-brankare-martineze-476782/?forum=1#post12026651

Škoda, že jsme si Emiho nenechali. Tehdy se jevilo logičtější nechat si Lena, ale jestli teď chce odejít, tak to bude provar...

Reagovat
krisa

kdo to mohl tušit. Martinez měl tehdy za sebou velmi podařený půlrok ale nebylo jisté, jestli si tak super výkonnost udrží dlouhodobě. A peníze za něj přišly solidní, více než solidní, na tehdejší situaci. Na druhou stranu Leno byl dlouhodobě prověřený jako kvalitní gólman. Možná by se Martinezovi u nás tolik nevedlo a teď by lidi pindali, proč se pustil Leno

Reagovat
Golasso

Já v podstatě souhlasím . Tehdy bylo určitě logičtější nechat si Lena, jen teď kolují spekulace, že chce Leno odejít a to by nás dostalo do dost nepříjemné situace. Mělo se to ideálně nějak ošetřit, např. novou smlouvou pro Lena a pokud by nechtěl podepsat, tak by jednička v lize byl Emi a Leno by se prodal buď v lednu nebo teď v létě. Tehdy byl klub v silné vyjednávací pozici, teď už není.

Reagovat
kattos

Leno zase na druhou stranu tak mimo nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

odstrelili sme loajalneho srdciara poloodchovca ktory je aktualne najlepsi brankar ligy kvoli brankarovi so slabsou formou ktory chce za rok zdrhnut, to je taky typicky business arsenalu z poslednych rokov

Reagovat
Counter

Není nejlepší brankář ligy.

Reagovat
Golasso

Jako já bych v ten moment asi volil stejně, fakt bylo logičtější nechat si Lena, jen to klub zase klasicky nedomyslel a Leno s námi teď může nehezky vy*ebat

Reagovat
Counter

Bylo to dobré rozhodnutí.

Reagovat
Golasso

Tak rozhodnutí možná bylo dobré, ale řešení celé té situace ze strany klubu je nedotažené, protože Leno chce údajně pryč a má 2 roky do konce smlouvy. Měli jsme Lenovi dát novou smlouvu a byl by klid.

Reagovat
Counter

Tak to přece není tak hrozné, když má ještě dva roky smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

hovori typek, ktory tvrdil ze emi nema na to byt dvojkou a vysmieval sa mi,ked som tvrdil opak

Reagovat
Counter

Ano, spletl jsem se, z Martíneze se nakonec vyklubal kvalitní brankář.

Víš o tom, že i ty ses někdy spletl? A neznamená to, že všechno ostatní, co řekneš, musí být nutně taky chyba.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tu som skor narazal na tvoju zaujatost v tomto pripade

ale hej davam ti to trochu vyzrat, bolo toho viac, a hlavne si bol dost arogantny voci mojim nazorom..

ale tymto to mozem ukoncit, uz nebudem

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že jsem byl v tomhle případě nějak zaujatý. Měl jsem dojem, že Martínez předešlá léta promrhal, nikde se pořádně nechytil (vyjma teda té poslední hostovačky v Readingu) a tím pádem jsem nad ním už lámal hůl. Nevidím rozdíl mezi tímhle a kupou dalších názorů, které jsem sem psal.

Klidně mi to dej sežrat, mně to neva. V tomhle jsem se spletl, ty jsi měl pravdu.

Ať už ti tady píšu cokoli, nikdy není mým záměrem se nad tebe povyšovat a působit arogantně. Prostě někdy nesouhlasím, reaguju ironicky atd. Neznamená to, že bych si tebe nebo tvého názoru nevážil. Kdyby třeba někdy byla příležitost se vidět a zajít na pivo, tak bych šel moc rád, viděli jsme se jen jednou a i to bylo docela letmo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Jako to je fakt neskutečný, nechat si odejít Martineze pokud Leno letos fakt odejde. K tomu ani nevím moc co říct, to by byla prostě tragédie.

Reagovat
Busby babes

Dobra. asi bych dal Maguire misto Fofany, ale nijak zasadni to neni. Nekteri ho tam maji, jini ne..

Reagovat
jk

It is all true what you are hearing about Conte & Sporting former Juve Director!

A kolotoč se točí dál...

Reagovat
M0rb1D4S

Conte a Levy. To bude o zábavu postaráno

Reagovat
Svatej

Uz to taky ctu, tohle bude bolet. Z druhy strany jsem hrozně rad, ze pujde zpatky do PL. Ten vam tu top4 da jak nic.

Reagovat
jk

Nejlepší volný manažer to určitě je. Ale taky nejméně kompatibilní s Levym bych řekl.

Reagovat
jk

Now or never for Conte. He's asking for an awful lot though so we will see. If he comes it means Levy has made him assurances though so that's good news.

Poch not pushing like we hoped, and we can't afford to miss out on both. Interesting to see how Poch reacts to this.

From next to nothing coming out, to a mass of different rumours.

Reagovat
jk

Paul O Keefe

@pokeefe1

Everything I have heard this afternoon suggests that agreement with Conte is now a formality.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to relevantný zdroj?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jiné jk nemá

Reagovat
jk

Je to novinář. A novinářům obecně moc nevěřím ani je nerad cituji. Ale měl by být jeden z těch lepších. Když si Gold vzal dovolenou...

Reagovat
r.mrazik

misto Fofany rozhodne Maguire...

Reagovat
fenixLFC

FB EF bol k tomuto prispevku vtipny, hlavne fans chelsea ti si myslia ze ked vyhrali LM tak v zostave PL (!) by mala byt pomaly polovica kadra takze velky vysmech ze tam nie je kante alebo mount

Reagovat
Busby babes

tak Mount tam parkrat je.

Reagovat
fenixLFC

na fb bol iba ten obrazok, nie aj zostavy redaktorov

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ted jsem premyslel, kde to vidis, ze tady je jeden prispevek na tohle tema... FB.

Reagovat
DevilBrox

Yup , taky hlavně na Twitteru EPL (pod příspěvkem s hlasováním) je nespočet fanoušků, kteří říkají Mount a k tomu fotku jak drží pohár LM .. to člověk nepochopí... To je úplně stejné, když dokola spousta lidí nedokáže pochopit, že takový Zlatý míč je za kalendářní rok a ne za sezónu.

Reagovat
Svatej

Nkteri z nich jsou schopni i do dneska prosazivat Kepu, tam fakt toho moc necekej

Reagovat
Busby babes

nebo Lamparda, to si nevyberes...

Reagovat
Svatej

Oh boy, tohle ma potencial me ubiggrinovat k smrti

Reagovat
Busby babes

ocividne ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
bbbauch

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

nebo vyhodit Wernera

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobrá, jen bych dal Edersona místo Martineze, Coufala místo Cancela, Maguira místo Fofany, Mounta místo Soucka a Fodena místo Sona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

koukam ze expert

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, bohužel jeden z mála tady

Reagovat
bandwagoner

co se to tu rozjelo za Fodenovskej fetis? Jako on je skvelej hrac a ma urcite mega potencial, ale tolik toho zas neodehral. Tudiz nechapu, proc by mel byt v sestavach sezony. Ale treba jsem mimo a neco mi uchazi.

Reagovat
fenixLFC

tak jeho tam zacali davat aj viaceri punditi tusim. on sa chytil v druhej polovici takze si ho viac ludi zapamatalo , vid napriklad son alebo bruno ktori hviezdili najma prvu polku sezony a uz podla niektorycch nemaju byt v zostave. alebo grealish na ukor mounta

Reagovat
bandwagoner

jako to beru, ale Bruno i Son maj odehrano temer dvakrat tolik co Foden. Ja to beru tak, ze sestava sezony je i o nejaky konzistenci. Bruna united zjevne uvarili, kdyby hral kazdej druhej zapas, tak by mel treba jinej konec sezony. Klidne bych Fodenovi dal nejakou cenu talent sezony, atd.. Ale proste bych do sestavy sezony nerval nekoho, kdo ma odehrano "jen" 1612 minut.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manchestersky Krocan

Son vážne nie radšej by som tam dal Fodena alebo Mounta

Reagovat
YNWA__MSN

Bude i ALL-STARS La Liga 2020/21??

Reagovat
smazaný uživatel

si daj vsade Messiho a mas

Reagovat
SpecialOne

Fofana ničím nepřevyšoval ani spoluhráče Evanse se Souncuyem. V ideální sestavě nemá co dělat.

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

toho soyoncua ktory pol sezony ani nehral hej?

Reagovat
icemike

Byl zraněný

Reagovat
fenixLFC

ja viem. tak ako tak ale nehral takze navrhovat ze bol lepsi ako fofana je nonsens

Reagovat
iamek

Fofana 2200 minut a Turek kolem 1800 minut. Není tak rapidní rozdíl

Reagovat
fenixLFC

tak fofana chybal prve 4 kola ked bol este v saint etienne, co trochu skresluje. a 1800 minut je plusminus ta polovica sezony co spominam

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Takové sestavy jsou subjektivní, odvíjejí se i podle předsezonních očekávání. TAA je pořád lepší hráč než Coufal, a měl v téhle sezoně i víc asistencí a lepší statistiky, ale čekáš už od něj prostě víš než od někoho, kdo zrovna přišel do nové ligy, a zničehonic se mu takřka vyrovnal.

Fofana je to samé, a navíc měl teprve 19 let (teď má 20). Přijít v tomhle věku do PL jako stoper, hned jít do základu a podávat kvalitní výkony, to není jen tak. Já ho třeba v sestavě nemám, ale chápu ty, co ho tam dali + kdyby se sestavovala sestava největších překvapení, je to moje jasná první volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ste vyskladat aj zostavu prekvapeni a sklamani

Reagovat
Svatej

ono by to ten problém moc neřešilo, protože v tý původní sestavě by se stejně museli rozhodovat mezi tím, kdo je kvalitnější hráč a kdo podal v sezoně lepší výkon.

Krásná ukázka na Součkovi - on prostě nebyl čistou kvalitou 3. nejlepší záložník ligy, jen hrál líp, než kvalitnější hráči.. Málokdo by si vzal jeho na místo Kantého do týmu nebo na šampionát

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim ako riesenie problemu, ale ciste zo zvedavosti by som si pozrel aj take zostavy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Bylo by to zajímavé, ale tak tohle si klidně můžeme doplňkově hodit i do diskuze.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Hm... Bol by Conte schopny spravit u Spurs titul?

Reagovat
SpecialOne

Jedině s Kanem, Sonem a Balem v top formě. K nim někoho lepšího než Lamela/Lucas/Bergwijn. Doherty by pod ním šel nahoru. Posily by chtěl do středu obrany i zálohy. A na konci stejně nazve Levyho židovským zmrdem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná by se Levymu takové oslovení líbilo...

Reagovat
Walter_Sobchak

nie

Reagovat
John Obi Mikel

To bych se dost divil.

Reagovat
Cobra

Bez šance.

Reagovat
bandwagoner

pokud zůstane Kane, Conte dostane k dispozici aspoň 200 mega na přestupy a zároveň dokáže vymýtit zakořeněnou mentalitu loserů, která je prorostlá celým klubem, tak pak si myslim, že nějakou šanci bude mít.

Reagovat
icemike

V ubrečenosti? Možné to je

Reagovat
Svatej

Ano.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ale jedine v Conference League. A aj o tej by som s jeho úspešnosťou v turnajoch pochyboval.

Reagovat
Svatej

U nás udělal titul s 3 top hráčema (4. seděl na lavičce) a zu zbytku směsicí nadprůměrných a průměrných. V Totáči nemá Hazarda Costu a Kantého, ale ten jejich tým má ty přednosti seskládaný jinak a on je schopnej jich využít líp, než jiní. Nevidim to pro ně tak zle.

Reagovat
cristiano.K.

první rok ne,

Reagovat
Csaplárova past

Proc vsude ten Suk namisto De Bruyneho?

Pochopim vetsi prinos Suka, v City je vetsi kvalita a na golu se muze podilet kdokoliv, ale KdB byl i tak rozhodne lepsi nez Suk.

Reagovat
John Obi Mikel

Souček je defenzivní záložník, KDB ofenzivní záložník.

Ale jinak souhlas, Bruyne tam měl být -> místo Bruna.

Reagovat
eibe

Reagovat
John Obi Mikel

Nejdůležitější je být objektivní a nevybírat hráče hlavně podle svého oblíbeného klubu.

Dal bych:

Mendy - Reece James, Thiago Silva, Ruben Dias, Ben Chilwell - Tomáš Souček, Ngolo Kanté - Mason Mount, Kevin De Bruyne, Phil Foden - Harry Kane

Náhradníci: Martinez - Coufal, Shaw, Rice, Gundogan, Grealish, Lingaard, Mahrez, Son Hjung Min

Reagovat
jk

Se trochu divím, že se ti nevešel Kepa ani na lavičku...

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak z utoku tam nedal nikoho ani na lavičku, aspon to je dostatočná sebareflexia

Reagovat
John Obi Mikel

Tak koho bych tam jako měl dát, když je nejlepší střelec Jorginho z penalt.

Reagovat
jk

Reagovat
Kixi Syhimour

To snad bude satira

Reagovat
jk

Taky jsem to nemyslel úplně vážně. Dal bych ho do základu

Reagovat
Hlahart

Nenapsal trenéra

Reagovat
John Obi Mikel

Trenér Thomas Tuchel

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

Gundo horsi ako Mount? Za co Chilwell? Mendy ani na lavičku. Aj ked nastup mal vyborny. Pockat citim v tom ironiu

Reagovat
icka

Tak Mount hrál výborně celou sezonu, tam bych to ještě chápal. Nejlepší hráč Chelsea.

Reagovat
icka

Chilwell fakt nemá na to být v top sestavě letos.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi tam Phillips z LFC

Reagovat
Fabregas@ole

Vybral bych někoho z Arsenalu... Ale ne, tvl, to prostě nejde

Reagovat
Dawon

United goalkeepers, 2020/21 stats per 90 minutes:

De Gea:

Clean sheets: 0.37

Save %: 65.48

Goals against: 1.18

Errors leading to goal: 0.04

Crosses Stopped %: 5.6% (20 percentile)

Def. Actions Outside Pen. Area: 0.39 (14 percentile)

Avg. Distance of Def. Actions: 14.0 (40 precentile

PSxG-GA: -0,14 (25 percentile)

Henderson

Clean sheets: 0.38

Save %: 75.7%

Goals against: 0.98

Errors leading to goal: 0.18

Crosses Stopped %: 8,9% (83 percentile)

Def. Actions Outside Pen. Area: 0.83 (76 percentile)

Avg. Distance of Def. Actions: 14.7 (61 precentile

PSxG-GA: -0,04 (44 percentile)

V podstate ve vsech vecech, ve kterych by mel byt Henderson lepsi, tak je statisticky vyrazne lepsi (vybihani, sbirani centru atp)

Ve vsech vecech, ve kterych by mel byt David vyrazne lepsi, tak je stejne Henderson lepsi (shot stopping)

Chapu ze cisla nejsou vsechno, ale tohle pro DDG vyzniva fakt hruzostrasne

Jen jedna vysvetlivka, co asi neni uplne zrejma z nazvu te statistiky:

PSxG-GA: Post-Shot Expected Goals minus Goals Allowed

Positive numbers suggest better luck or an above average ability to stop shots

PSxG is expected goals based on how likely the goalkeeper is to save the shot

Reagovat
icka

No a dostane Henderson víc prostoru příští rok?

Reagovat
Dawon

Tak to je ta velka otazka, kterou letos musi v lete vyresit. Ti dva maji dohromady plat snad skoro 500k tydne, coz je naprosta silenost a nechat si je oba na soupisce by podle me byla obrovska chyba po financni strance, kdyz ten tym na obrovske diry na jinych postech.

Sam sem zvedav, jak to vyresi a koho si vyberou, ale nejak resit to proste musi.

Reagovat
Dawon

A docela to teda potvrzuje moji myslenku, ze kdyz DDG udela neco dobre (coz je vetsinou nejaky wonder save), tak je to hrozne videt a cloveku to hodne utkveje v pameti. Jenze to pro kvalitniho golmana proste nestaci, pokud k tomu neprida absolutne nic dalsiho.

Ten argument proti Hendovi je, ze je proste prumerny shot stopper, ze v tomhle je DDG o parnik lepsi. A souhlasim, ze Hendo v tomhle smeru zatim moc neukazal a DDG v nejlepsi forme se velmi pravdpeodobne nikdy v kariere nedostane. Ale zas takovy traged teda evidentne nebude, kdyz podle prakticky kazde metriky v tom predci i DDG, ktery v tom ma udajne byt naprosty buh.

Reagovat
Counter

Nechápu to podivování nad Sonem. Jasně, Kane ho zastínil, ale Son měl na každý pád v PL úžasných 17+10, tedy s přehledem (statisticky) nejlepší ligovou sezonu kariéry.

Reagovat
Counter

A komu se nelíbí Fofana, může mi dát v anketě hlas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sunakashi

dobře ty!

Reagovat
Counter

Žádní spoluvězni, stále nezvěstný

Reagovat
TopinB

Reagovat
jenage

Máš ho tam, ale za Coufala.

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli coufalovi jsem to prave radsi poslal ustymu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FUnk

konec sezony mel slabsi, ale ty cisla ma proste skvele....

Reagovat
bandwagoner

18:54 Obi Mikel pokračuje ve Stoke

Zkušený záložník John Obi Mikel bude i v příští sezoně hájit barvy druholigového anglického Stoke City. Vedení klubu prodloužilo 24letému Nigerijci smlouvu o další rok. (goal.com)

Koukam, ze k mladickemu spanelovi se pridal i mladicky nigerijec.

Reagovat
John Obi Mikel

♡ Super.

Je spletlo, jak výborně hraju. Měli za to, že je mi o 10 let míň.

Reagovat
bandwagoner

na gol proti Fulhamu nikdy nezapomenu, jeden z mejch nejoblibenejsich co dal Mikel v

PL. Hlavne ty oslavy byly dokonaly.

Reagovat
Minister

ten Holding ma pobavil

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Whitemedia

Tonda ke slepicím? Paráda, jsem zvědavý, za jak dlouho pošle Levyho do hajzlu.

Reagovat
blade115

Akorát s nimi předtím udělá titul no ...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

vlhky sen

Reagovat
ADM

Kane prošel přes léto takovou renesancí, že se dá skutečně považovat za nejkomplexnějšího útočníka světa.

Pekný úlet. Čo je potom Leo?

Reagovat
Usty

Leo není útočník, ale bůh.

Reagovat
ADM

Aspoň jedna správna odpoved sa tu našla

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hlavičkuje vo vlastnom vapne rohy supera s dava goly hlavou. To Messi nerobi, pokiall sa nemylim. Navyse si uz i zachytal v ostrom zapase. Takze tak.

Reagovat
Svatej

to chytání z toho udělalo trochu vtip, nicméně Kanea fakt vidíš dělat v podstatě všechno..

Reagovat
ADM

Počkaj, takže komplexnosť útočníka sa hodnotí aj podla toho ako bráni a že vie aj chytať?

Ako nič v zlom, ale myslel som, že sa tu bavíme o komplexnosti smerom dopredu. Či už tvoriť alebo premieňať šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo reagujes len na čásť mojho píspevku? Napísal som, že Kane hlavičkuje a bráni. To je navyše oproti Messimu a robí to z neho komplexnejšieho útočníka.

Reagovat
ADM

Takisto sa môžeme baviť o tom, čo Kane nerobí a Leo áno. To bránenie mi príde z hladiska hodnotenia kompexnosti útočníka úplne nepodstatné. To akoby Maradona bol lepší než Pelé pretože bránil...

Ale zas nie som posadnutý tým, aby som sa tu hádal, kto je lepší. Ked si myslis ze Kane je na tom lepšie, je mi to v podstate jedno, ale ten výrok v článku je hodne odvážny.

Reagovat
icemike

Kane je všude na hřišti, Messi je všude v médiích, to je aktuální rozdíl

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladis271

Reagovat
ADM

Dospelácke odpovede som mal vždy najradšej

Reagovat
Front hell

Tak upřímně co jsi čekal na ten pláč co jsi tady napsal? Článek je o PL a jejich hráčích. A překvapivě musí do komentářů příběhnout fanoušek Barcelony a psát o leosovi i když překvapivě ten článek o leosovi vůbec není. Tohle je už docela diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty se priznas, ze se na Barcelonu uz ani nedivas a hodlas tady hodnotit to, jak hraje Kane v anglicke lize, jo? Holky z fitnes centra te na tech kavickach znicili

Reagovat
smazaný uživatel

Aká je šanca, že Conte by prešiel u nás na 3-5-2? Nemám rád ten systém, i keď tam máme na to hráčov. Reguilon, Doherty, Sessegnon. I tak to bude chcieť ale velku obmenu kádra. Žeby Lewis pustil žilou? Uvidíme.

Reagovat
Mates_Matesović

No, jestli máme hrát 3-5-2, tak potřebujeme 2 stopery a DMko k tomu. Uvidíme, ale léto by mohlo být zajímavý.

Reagovat
Mates_Matesović

Navíc bude celkem zajímavý, jestli dopadne i ten Paratici. Na Juve expert nejsem, ale on a Conte hádám položili základy toho týmu, co vyhrál ligu snad 8krát v řadě. Plus by to mohlo znamenat odstavení Hitchena.

Reagovat
smazaný uživatel

odstavenie Hitchena musí byť naša priorita.

Reagovat
jk

Reagovat
Salfovic

Fanoušci Juve Paraticiho vyloženě milují

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

DMko? Tam je Hojbjerg a Skipp nie?

Reagovat
Mates_Matesović

Hojbjerg byl bez Mourinha defenzivně docela v lese a Skipp ještě podle mě není připravenej. Na druhou stranu je fakt, že budeme mít asi na trhu jiný priority.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg bol v lese pretože sme nemali žiadny systém. Hráči pod Masonom vyzerali neorganizovane, nie je sa čomu ani čudovať. Mal málo času a nemá skúsenosti.

Reagovat
icemike

Ndombelle a hojbjerg ten střed utáhnou v klidu, když bude vedle nich je rwb a lwb

Reagovat
Svatej

Dost velká, nicméně nejspíš jich vyzkoušíte tak jako tak víc..

Reagovat
jk

Někde jsem četl, že tříobráncový systém má zamaskovat nekvalitu na stoperech. Takže to by nám vyhovovalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Anglie dnes hostila Rakousko, vyhrála 1:0 a přátelský zápas nedohrál Trent Alexander-Arnold. Obránce Liverpoolu si přivodil svalové zranění a čeká ho podrobné vyšetření.

Tak schválně jestli nám to bude paradoxně ku prospěchu, nebo pokračuje naše smůla...

Reagovat
fenixLFC

uprimne by to bolo riesenie vlk sa nazral a koza zostala cela ked to teda nie je vaznejsie. pretoze by sa sice dostal do nominacie kam patri ale zaroven by posetril sily

Reagovat
jk

Ok, tak teď už bych na Conteho vsadil i barák.

Dost mě děsí ale zároveň i zajímá co mu musel Levy slíbit.

Reagovat
smazaný uživatel

- co musim urobit, aby si nas prisiel trenovat?

- neexistuje taka ponuka

- privediem ti zappacostu, ashleyho younga, darmiana a kolarova

conte novym trenerom tottenhamu

Reagovat
Svatej
Reagovat
Svatej

Na víc jak rok-dva s ním nepočítej, ale pobavíme se asi všichni.

Reagovat
jk

Je mi to jasný. Snad nám do tý doby nikdo nevyfoukne Pochettina

Reagovat
Svatej

Na toho je čas. Tohle je vážně moc brzo na to, aby se vrátil, takhle vám to vyjde téměř bezchybně.

Reagovat
jk

Jal se prostě nemůžu ubránit pocitu, že to je hrozně podobný angažování Mourinha. Snad se pletu. A třeba to všechno bude ještě jinak.

Reagovat
Svatej

Hele to je super, napadlo mě to až dneska ráno taky. Představa, že po nás vezmete další pomalu uhnívající jablko by byla strašná prdel.

Reagovat
jk

Ty seš vocas

Reagovat
FUnk

presne tohle jsem chtel napsat

Reagovat
martin.b

Na druhou stranu do toho kádru byly investovány poměrně velký prachy a angažovat někoho typu Poch, kterej by budoval od nuly, by bylo hodně nákladný. Takhle se Levy pořád snaží s miliardovým břemenem za stadion angažovat kouče, kterej je dostane na vrchol/vyhraje nějakou trofej a pak ten klub prodá.

Reagovat
jk

No a to je přesně to, co chtěl udělat s Mourinhem

Pochettino by asi od nuly nic nebudoval, to by bylo hodně divny.

Reagovat
Mastný Chobot

nevsadil si svoj barák už na Pocheho 4 dni dozadu?

Reagovat
jk

Nevím o tom.

Reagovat
Golasso

Má jich víc a obává se zdanění nemovitostí

Reagovat
jk

Dobrý názor.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon sa mozme tesit na Adebayora ako nahradu za Kanea

Reagovat
Tomanatura

Z hlediska Levyho je to asi jedina moznost, jak udrzet Kane. Ovsem Conte se musel sam uplne zblaznit, ze na to kyvl. Asi ma rad vyzvy.

Reagovat
jk

Chtěl do Anglie. Řekl bych, že to bylo důležitější než že to je Tottenham. Jinak pokud Conte fakt přijde, jistě musel dostat záruku, že Kane zustane no.

Reagovat
vladis271

Vyhral titul s ashley youngom. On uz vyzvy nepotrebuje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomanatura

Ten vyhral aj SAF.

Reagovat
vladis271

Ja vam budem priat nejaku velku trofej s nim ak zrovna o nu nebudete bojovat s nami. Som na vas extremne zvedavy pid nim.

Reagovat
smazaný uživatel

"Expertní panely" je co?!

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JoePompliano/status/1400245761854652417

Dobry vlakno o Brentfordu a jeho majiteli.

Reagovat
Svatej

skvělý čtení, díky

Reagovat
Mastný Chobot

výborné

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
J0EL

tesim sa uz na nich

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Kinky7

no ty ... Hodne luxus

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Freedo

Dobrý, takže business vybudovanej na hazardu. Už mi nejsou sympatičtí, díky!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Freedo

Klidně se směj, ale já s tímto skutečně mám morální problém. Vadí mi i, když sázovky sponzorují kluby/soutěže - mělo by to být zakázáno.

Reagovat
FUnk

tohle chapu, ale aspon neco z tech penez jde zpet prece....

Reagovat
Freedo

To je zajímavej argument. Na druhou stranu ty společnosti to asi nesponzorujou z lásky k fotbalu, ale potřebujou víc lidí, co protáčí.

Reagovat
Busby babes

jako fandis United a Slavii. Nas sponzoruje ruskej stat, nekolik firem ze zalivu a Slavii vlastni cinskej stat...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Freedo

To mi vadí taky a ještě víc. Hlavně ta Čína. Ale neznamená to, že bych se neměl ohradit proti sázkovkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw? Nebláznite:)

Reagovat
Hyrax

Bendtner konci karieru

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

I dnes by byl v Arsenalu nejlepším útočníkem

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Counter

*Severním Londýně

Reagovat
FUnk

* Woolwichi

Reagovat
Front hell

U vás by patřil i mezi nejlepší obránce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

S Contem bych byl spokojený, je to vítězný typ trenéra, který dokáže z hráčů vymačkat maximum. Při správné konstelaci hvězd by jeho angažmá mohlo udržet Kanea, případně pokud odejde, Conte by s sebou mohl vzít Lukaku, což by nebyla špatná náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je ako stvoreny pre sucasne spurs

Reagovat
mistr129

Nesympatický trenér do nesympatického klubu

Reagovat
FUnk

v podstate jsi preskrtnul Mourinho a dopsal Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale Contemu narozdíl od Mourinha ten vlak ještě neujel.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Chazy

Neměl ale všude problém s tím, že nedostal tolik peněz, kolik chtěl? By mohl být problém i u vás. Bude vás chtít dostat do top 4, hrát pravidelně LM, časem bojovat o titul v PL i LM, bude na to mít schopnosti, bude vědět, že na to potřebuje peníze a nedostane je, tak z tý frustrace odejde.

Lidi ho za to strašně nesnáší, ale já to chápu. Když prostě vím, že mám na to, abych byl nejlepší a jsem ve firmě, která mi na to nedokáže dát potřebný prostředky, tak půjdu hledat nějakou, co mi tu možnost dokáže dát.

Ale možná by se i tak hodil na nějakou stabilizaci a posunutí vpřed. Možná je lepší úplně pustit z hlavy Fergusona, Wengera a akceptovat, že už se nehledají HC na 20 let, co stráví celou kariéru v jednom klubu.

Reagovat
Mastný Chobot

"Bude vás chtít dostat do top 4, hrát pravidelně LM, časem bojovat o titul v PL i LM"

áno, to je určite motivácia trénera, ktorý nikde v kariére nevydržal viac ako 2 sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu 3.

Reagovat
Chazy

Jono, proto si právě myslím, že by to nefungovalo. On je naladěný na vyhrávání, na boj o vítězství v LM, podle mě vůbec nestojí o to, aby lehce nadprůměrý tým tahal nahoru.

Do toho půjde jen v případě, že ho nikdo top nebude chtít, aby se k němu zas dostal. Něco jako Carlo v Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi lehce nadprůměrný šimpanz.

Reagovat
Chazy

Bejt sedmý z dvaceti je definice lehkýho nadprůměru

Reagovat
Busby babes

se tam vubec nehodi.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

Reagovat
vitasrp

No na boj o vítězství v LM úplně naladěný není, jeho týmy jsou v Evropě hodně nic moc, v Champions League zatím nikdy v kariéře nepřelezl čtvrtfinále.

Reagovat
Chazy

Myslím to z pohledu toho, jak to (dle mě) vnímá on, ne z objektivního pohledu, jestli na to má nebo nemá. Samozřejmě ho osobně neznám, jen mi to dává smysl v kontextu. Opouští týmy, se kterými vyhrává tituly, protože nemá dost peněz. A ty peníze hádám chce na to, aby dokázal uspět i v Evropě a nebo si tu ligu podmanil dlouhodobě. A to mu nedá ani Tottenham

Reagovat
Walter_Sobchak

No práve, on práveže dokáže z priemerneho tímu dostat v lige čo najviac, ale v Europe mu to nejde, preto by si napr. take PSG dvakrat rozmyslelo či ho angažuju. A chudobnejšie kluby mu zase nekupia takých hráčov akých by si predstavoval, fakt nechápem toho človeka.

Reagovat
Chazy

V čem ho nechápeš však ten jeho myšlenkovej pochod dokonale dává smysl. Chce dokázat víc, než zatím dokázal a nechce celej život furt opakovat to samý, má nějaký ambice. S tím, co zatím měl k dispozici, to víc nedokázal, tak chce víc, aby to dokázal. Asi to ani nejde vnímat jinak, je to nejlogičtější vnímání jeho kariéry.

Reagovat
Svatej

Z druhý strany, kterej ročník pohořel s týmem, kterej měl skutečně kvalitu vítěze LM? Mimo nás tam máš v podstatě na střídačku Bayerny, Barcelony a Realy. Conte nikoho tak silnýho nevedl a může se mu vyčíst, že měl být on tím rozdílem (jako třeba teď Tuchel), ale to se nepodaří xx trenérům s lepší reputací..

Reagovat
Chazy

Já si taky myslím, že nikdy neměl reálnou šanci na velkej úspěch v Evropě.

Reagovat
vitasrp

Jasně no, ale vezmi si ty jeho výsledky na evropský scéně, tam tomu prostě evidentně něco chybí.

S Juventusem vypadl v roce 13/14 ve skupině a pak tu Evropskou ligu nedokázali vyhrát (vypadli s Benfikou v semifinále, finále by se navíc hrálo na jejich stadiónu). Juventus hrál v sezóně 14/15 a 16/17 pak finále.

S Chelsea tam měl jeden ročník, z toho se nedá nic moc usuzovat, ty výkony nebyly špatný, jen jsme už měli místo Costy Moratu a kolikrát nedokázali z dobrých šancí dát góly. V tomhle byla hezká ta odveta na Barceloně, kde Barca dala víceméně ze tří šancí tři góly, zatímco Chelsea tam měla několik náznaků, ale gól tam neprorvala ani jeden.

No a v Interu je to teda bída, dvakrát se nedokázal dostat ze skupiny, to by nestačilo nikomu. Jednou třetí místo a pak prohra ve finále Evropský ligy, letos dokonce čtvrtý místo a úplný konec v pohárech už po podzimu. Jasně, neměl lehký skupiny, ale tohle je zrovna výbuch.

Reagovat
Svatej

Rozhodně jo... Pěkný souhrn.

Ještě teda Juve s ním LM hráli i 2012/2013, kde nás tou nakládačkou v odvetě vyřadili ze skupiny a poslali nás do EL, pokud se pamatuju dobře. Pak vypadli ve čtvrtfinále s velmi dominantním Bayernem, to ještě docela jde.

U nás to fakt na nic výraznýho nebylo, ve srovnání se špičkou byl ten tým úplně šílenej a jak sám zmiňuješ, ochuzenej ještě o jednoho z těch čtyř top hráčů, kteří nám zbyli. Kdyby udělal Barcelonu, už je to ten nadplán.

U Interu se přiznám, že jsem zaponněl, že hráli LM i v první sezoně, tam je to v tom případě průser.

Dobrý by bylo zmínit ale z druhý strany jeho tažení s Itálií, který bylo velmi dobrý, vyřadil silný španělsko a vypadl na pecky.. Není to Champions League, ale pohárová Evropa... doslova

Reagovat
Mates_Matesović

Conte přebral Juventus, když byli v totálních sračkách - nastartoval je k několika titulům v řadě

Conte přebral Chelsea (čirou náhodou po Mourinhovi), která předchozí sezonu skončila 10. - v další sezoně udělal titul

Conte přebral Inter, který 8 let nevyhrál trofej - udělal finále EL a rok potom vyhrál titul

Proč přesně by teda Tottenham měl být první lehce nadprůměrný tým, který nahoru nevytáhne?

Reagovat
Chazy

Protože ty jeho odchody z těch klubů indikují, že o to nestojí a že chce vzít špičkovej tým, co má hodně peněz a dostat ho mezi konkurenty v boji o titul z LM.

Já neříkám, že na to nemá, on by mohl vzít Tottenham a 10 let tam něco budovat, jen to prostě působí, že on o to nemá zájem.

Reagovat
zurix_new

Proč by mě něco budovat? Do 2 sezon udělá titul a půjde o dům dál.

Reagovat
bandwagoner

S Tottenhamem?

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak prečo si nepočká na PSG, City alebo neviem koho, kde by mu kupili hráčov podla jeho prehnanych predstav? Aj v Interi mu kupili snad všetko čo chcel, teraz mu chceli predat hráčov v hodnote 80mega a hned sa na nich vysral, tak čo to je za charakter. V Spurs to nemôže dopadnut dobre, možno 1 maximalne 2 sezony by ich podvihol a potom by to dopadlo tak jak všade kde doteraz bol.

Reagovat
Chazy

Já nevím, nejsem Conte. Právě čekám, že si tohle buď dá dohromady a do Spurs nepůjde a nebo to zas skončí nějakým špatným rozchodem.

Ale Tottenham by z toho i tak mohl profitovat dle mě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele