Aleñá se vrací do Getafe, které dojednalo trvalý přestup

10.07.2021, 12:42
Aktuality
Carles Aleñá (© AFP)
O další jméno chudší je v tuto chvíli soupiska Barcelony. Do Leedsu United před několika dny přestoupil obránce Júnior Firpo a v Katalánsku nepokračuje ani Carles Aleñá, záložník se stal kmenovým hráčem madridského Getafe...

23letý středopolař v hlavním městě Španělska na jaře hostoval a celkem zvládl 22 ligových startů, v nichž dal dvě branky. Týmu nakonec svým dílem přispěl k záchraně v LaLize.

Aleñá stál pět milionů eur a s Getafe podepsal kontrakt platný do června 2026. Barcelona dostane padesátiprocentní podíl z případného dalšího prodeje, vedle toho si zajistila i opci na zpětný odkup fotbalisty.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Som zvedavý, ako sa chalan uchytí. Prajem mu, aby pravidelne hrával a aby sa mu aj darilo. Dúfam, že tento krok Barca nebude ľutovať.

Reagovat
Eichel

Official: FC Barcelona and Getafe CF have reached an agreement for the transfer of Carles Aleñá. Barça reserve the right to 50% of any future sale of the player, a buy back option plus first right of refusal on any offer.

podľa mňa to ošetrili v tomto prípade dobre

Reagovat
Gazdo

Ach jaj jemu zrovna som veril ze sa presadi v prvom time. Snad sa bude darit a este sa vratis

Reagovat
2miguel1

Ani Puig sa nepresadí, nieto Aleña

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blaugrana

Tieto odchody ale platovy limit moc neznizia. Toto budu dlhe prestupove obdobie.

Reagovat
LAM

Hodně štěstí

Teď ještě Pjanič,Umtiti a Coutinho.

Reagovat
CHONG

Míchel, Aleňa, Vitolo, Mitrovič, Maciás, zatím dobrý

Reagovat
Gazdo

Ako si bol spokojny s Alenom a Kubom? Maju podla teba na viac ako na Getafe?

Reagovat
CHONG

Samozřejmě tam oba měli výrazný highlight v zápase proti Levante, kde vystřelili záchranu, jinak kdybych měl jejich působení popsat jedním slovem, tak by to byla nevyrovnanost, oba měli zápasy, kde hvězdili, stejně jako zápasy, kde byli úplně k ničemu, ostatně to bylo vidět i tom, jak s nimi nakládal Pepe, někdy základ, někdy naskočení z lavičky a někdy si neškrtli vůbec. Talentem asi mají oba na víc než na Getu, ale jestli ten talent dokážou využít, to uvidíme. Aleňa si u nás podle mě zahraje dost a bude mít dobrou šanci se ukázat, u Kuba jsem zvědavý, kde skončí, hlavně aby nešel někam, kde to celé prosedí jako u Ponorky...

Reagovat
Gazdo

Super dik. Ja totiz mam Alenu strasne rad a je pre mna taky ideal na pomedzi zakladu/lavicky do buducna. Snad to dokaze nejako zuzitkovat. Ale je to tazke ked u nas hrali stale hraci ako Rakitic, Vidal, Paulinho atd… a to sme este chceli pritiahnut wijnalduma tvl.. kazdopadne u Kuba ocakavam ze dopadne ako typicky Asiat (az na par vynimiek. Predsa len tych Japoncov a Korejcov co mali byt dalsi messi a rozhodne na to talent mali uz bolo hromadu

Reagovat
CHONG

Kubo tam ty záblesky geniality má, ale jestli je dokáže přetavit v něco víc, na to jsem sám zvědavý.

Reagovat
Gazdo

Ako vravim tych zableskov malo strasne vela aziatov. Je az s podivom ze takmer ziadny z nich (az na vynimku ako napr Son) to nikam moc nedotiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 mega,.. To bych ho vzal klidně za 10 do arsenalu, ale ne radši zkoušet dementy typu ramos, kteří k nám stejně nechteji . 23 let pořád mu věřím ve slušnou kariéru, horší než takový ceballos není v žádné galaxii

Reagovat
CHONG

Neměl důvod chodit do horšího

Reagovat
Mass

Dali ho tak za levno, protože si na něj Barca dala buyback, kdyby se mu začlo dařit.

Reagovat
misinho7

Real Madrid is offering a salary of €7m/season to Varane but the Frenchman is demanding €12m/season if he were to renew - same salary as Alaba.

Ako nech sa nikto nehneva ale toto je nasa chyba. Varane je uz teraz legenda a dostava mensi plat ako typek co len teraz prisiel.

Reagovat
jack_donaghy

Varanovi sa neni co cudovat a ani mu nic zazlievat. Som celkom zvedavy ako to dopadne

Reagovat
Remt

Mozna ted reknu blbost ale.. uz nejakej čas přemýšlím nad tím jestli to co dělají některé týmy, to že cekaji až jiným hráčům skončí smlouvy, berou je zadax a pak jim nasypou mega bonus a mega plat protože ušetřili na prestupove castce, jestli toto nemuze v některých tymech rozbit celou kabinu...

Alaba přijde zadarmo, logicky dostane vysokansky plat, Vstane je v Reálu dlouho a hraje základ, po tolika letech by měli nabídnout vic, hráče který prodluzuje de facto nemusí zajímat zda za Alabu zaplatili nebo ne, jeho sere že bere raketu a jemu ji nabídnou. A po právu ho to sere.

Reagovat
2miguel1

toto bude politika futbalistov v blizskej buducnosti. Manazeri ich budu tlacit odchadzat zadarmo, nech sa oni a futbalisti nabalia.

Reagovat
2miguel1

agenti*

Reagovat
Remt

další věc, která je na týhle době k zblití

Reagovat
Eichel

pravda, v posledných rokoch bolo týchto free transferov fakt mnoho, asi to bude nový trend.. v Barce sa hovorí, že chce takto odísť Dembelé a tým, že je teraz zranený tak sa asi ani nebude dať v lete predať

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná prasárna od vedení..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele