Aleñá by mohl pokračovat v Getafe, to počká na postoj Barcelony

22.04.2021, 21:33
Aktuality
Carles Aleñá (© AFP)
Carles Aleñá si užívá minuty strávené na trávníku a v dohledné době začne řešit další budoucnost. Stále teprve třiadvacetiletý záložník hostuje z Barcelony v Getafe a to má zájem o prodloužení spolupráce, hodně bude záležet na přístupu katalánské strany...

Aleñá zamířil do hlavního města začátkem ledna a zatím nastoupil k patnácti ligovým zápasům, v nichž dal jednu branku a dva góly pro své spoluhráče připravil. Getafe nemá situaci ve svých rukou, začátkem roku totiž dojednalo hostování bez opce na přestup.

"Jsme spokojeni jak s jeho výkony, tak i s celkovým příspěvkem týmu," nechal se slyšet prezident madridského celku Ángel Torres.

"Jestli s ním Barcelona pro příští sezonu nebude počítat a bude ho chtít prodat, pak se ho pokusíme u nás udržet," dodal Torres.

Aleñá debutoval v prvním týmu Barcelony už v sezoně 2016/2017 a před několika měsíci z něj neodešel poprvé, už pro jaro 2020 si ho vypůjčil Betis. Trenér Ronald Koeman jeho služeb na podzim využil jenom v pěti zápasech.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
REPLIKATOR

ve 2. lize

Reagovat
Gazdo

Vrat sa Carles prosim

Reagovat
vagneris

Měli by ho prodat se zpětnou odkupkou. Pokud by tam hrál dobře, tak se může vždy vrátit. Pokud ne, tak to Barcelonu nemusí mrzet. Moriba hraje dobře.

Reagovat
Eichel

ja by som ho kluďne nechal na rozšírenie kádra a zbavil sa takého Pjanića. Plat nebude mať veľký, len Koeman by mu musel dať aspoň čuchnúť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele