12. kolo
07.11.2015 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SV Darmstadt - Hamburger SV 1:1

Po dnešním bundesligovém kole i nadále platí, že Darmstadt Hamburk nikdy v historii neporazil. Dnes na vlastním stadionu předvedl sympatický výkon, nakonec se však musí spokojit s remízou. Skóre otevřel z pokutového kopu Pierre-Michel Lasogga, krátce po příchodu z poločasové přestávky pak vyrovnal Marcel Heller.

Domácí měli v prvním poločase více ze hry, své šance ale nedokázali využít a navíc ze zbytečné penalty inkasovali. Ve 28. minutě totiž na hranici šestnáctky Niemeyer poslal k zemi Gregoritsche a zkušený sudí Stark ukázal na značku pokutového kopu. Nabídnutou příležitostí nepohrdl Lasogga, když poslal Matheniu na opačnou stranu a zaznamenal letošní pátý ligový gól.

Nešťastník Niemeyer pak mohl tento moment napravit, jenomže jeho pohotovou dělovku z pár metrů fantasticky reflexivní zákrokem vyrazil René Adler. Ovace za bravurní zákrok sklidil v prvním poločase i Christopher Mathenia, když efektní robinzonádou zlikvidoval tečovanou střelu Díaze. Ještě před tím mohl skórovat Konstantin Rausch, jeho rána však pouze orazítkovala břevno.

Darmstadt se vyrovnání dočkal až ve druhém dějství. Defenziva Hamburku předvedla neskutečnou taktickou chybu - přestože bylo v šestnáctce hned sedm hráčů na kvarteto útočníků, všichni si hleděli centrujícího Jeroma Gondorfa a na zadní tyči zcela osamocen Marcel Heller neměl problém uklidit míč do sítě.

V dalším průběhu zápasu se mohly misky vah převážit na jakoukoliv stranu, všechny příležitosti ale již zůstaly nevyužity.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 popř. 1:2

02

Reagovat
Rudnevs

György Garics ! Môj obľúbený hráč, včera zahral skvelo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele